Issuu on Google+


TROBADA A BENICALAP

Dissabte, 27 d’abril a les 11:30h a Ca Revolta Tastet de contes i cançons, amb els contes de Núria Urioz –narradora d'històries i pallassa, que ens transportarà a altres mons– i  Marcel, el Marcià a la Mediterrània –una aventura plena de llegendes, personatges, músiques i danses per a alçar-nos de la cadira a grans i menuts–.

Diumenge 28 d’abril

De dilluns 22 a 26 d’abril presentació a tots els centres del vídeo de la Trobada dels 25 anys de la CAPPEPV. Dilluns 22 d’abril a les 18h a la Biblioteca Carmelina Sànchez Cutillas de Benicalap, actuació de Núria Urioz, contacontes.

A les 10h concentració al jardí dels carrers Dr. Nicasio Benlloch i Vall d’Aiora amb el carrer L’Horta Sud i cercavila amb bandes de música, dolçainers… pels carrers del barri. En arribar, entrega dels records que els centres col·laboradors han dissenyat per als participants. Fins a les 13h un munt de tallers per a gaudir de la festa, actuació musical dels grups Canta Xicotiu i Bressolers Jazz Dance Band, i actuació de la Muixeranga de València. A les 13:30h Homenatge a Vicent Andrés Estellés amb música i poemes.

Dijous 25 d’abril a les 18h lliurament del Premi Sambori Trobada al CEIP Ciutat Artista Faller. Presentació a càrrec d’Enric Esteve i actuacions del Grup Instrumental i del Cor del CEIP Ciutat Artista Faller.

A les 14h Dinar. Recordeu-vos de portar els entrepans! A les 15:30h Actuació de Rascanya, ball folk per a totes i tots, on podreu gaudir de la divertida experiència del ball, gràcies a les engrescadores melodies i a l'ofici del seu mestre de ball.

Adreces d’interés: CEIP CIUTAT ARTISTA FALLER C. de Regino Mas, s/n. Benicalap

CA REVOLTA C. de Santa Teresa, 10. València www.carevolta.org

A les 17h Fi de la Trobada. Organitza: CAPPEPV Col·labora: CEIP Lluís Guarner, CEIP Ciutat Artista Faller, IES Benicalap i Associació de Veïns de Benicalap.

ORDRE DE LA CERCAVILA 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.

CP Ciutat Artista Faller CP Lluís Guarner CP Manuel González Martí IES Benicalap CP Benimàmet IES Benimàmet CP Pràctiques CP Lluís de Santàngel CP Campanar CP Giner de los Rios CP Max Aub CP Professor Lluís Braille CP Miguel Hernández Esc. Inf. El Bressol CP Pare Català CP Carles Salvador CP Federico García Lorca

18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30. 31. 32. 33. 34.

CP Vicente Gaos CP Mare Nostrum CM Santiago Grisolia CP P. Tomás de Montanyana CP Aiora Esc. Inf. Les Rondalles CP El Grau CP Les Arenes CP Cavite – Illa de Ferro CP Malva-rosa IES Isabel de Villena CP Cervantes CP Teodoro Llorente CP Santa Teresa CP Jaume Balmes CP Rafael Altamirà CP Doctor López Rosat

Benicalap 35. 36. 37. 38. 39. 40. 41. 42. 43. 44.

CP Nicolau Primitiu CP Rodríguez Fornos Esc. Inf. El Trenet CP Eliseu Vidal CP Tomás de Villarroya CP José Sotó Micó CP S. Ángel de la Guarda CP Pare Manjón CP Sara Fernandez CP Professor Ramiro Jover Facultat Magisteri Universitat Politècnica de València FAPA-València Muixeranga de València

Espai de l’organització

Disseny gràfic i composició: lavalenciana.org

SETMANA CULTURAL


Programa Trobades2013 a Benicalap-València