Page 12

Intet ud over at der blev lidt mindre plads til tæerne. Hvordan tror De selv, det var gaaet uden sikkerhedssko? Ja, i betragtning af at det var det skarpe hjørne af pladen, der ramte taanæsen, var jeg jo næppe sluppet uden at faa knust et par tæer, selvom højden, hvorfra pladen vippede ned, ikke er mere end 40-50 cm. Hvorlænge har De haft sikkerhedssko? Jeg købte dem for ca. 2 maaneder siden og synes, at de er gode at gaa i.

siger 5112 Orla Jensen fra pladeværket, der præsenterer en sko, som har været ude for en haard medfart. Orla Jensen oplyser, at han paa natskifte den 11/8 netop havde skaaret enden af en svær plade, da endestykket, der vejede ca. 60 kg, vippede ned og ramte ham over højre skonæse med det skarpe hjørne. Mærkede De noget, da skoen blev ramt?

12

For mit vedkommende er pengene givet godt ud. Jeg ville nødig have sparet de 40-50 kr. og i stedet maaske have mistet et par tæer. De vil altsaa anbefale Deres arbejdskammerater at anvende sikkerhedsfodtøj? Ja, saa afgjort, enten det nu er sko, støvler eller træsko. Det vil i mange tilfælde forhindre tilskadekomst. Et slag over tæerne er jo aldrig særligt behageligt, selvom man ikke ligefrem kommer til skade, og der skal slet ikke saa meget til, føi man ikke kan passe sit arbejde i et stykke tid. * Ulykkesstatistikken for 1957 viste, at 28 % af samtlige ulykker, der medførte

Profile for Preben Jørgensen

Staalbaandet - 1958 - Nr. 4  

Personaleblad udgivet af Det Danske Stålvalseværk AS, årgang 1958

Staalbaandet - 1958 - Nr. 4  

Personaleblad udgivet af Det Danske Stålvalseværk AS, årgang 1958

Advertisement