Page 1


M E M Ò R I A EDUCATIVA AMOR DE DÉU 2015-2016 ÍNDEX: • SALUTACIONS DEL PROFESSORAT I DE L‘AMPA

02

• DEPARTAMENTS DEL CENTRE, ASSOC. USERA, GRUPS ESPLAI, JADEM

04

• PRIMER TRIMESTRE

06

• NADAL; FESTIVAL, CONCURSOS, EXPOSICIONS, DECORACIÓ...

10

• SEGON TRIMESTRE

12

• II OLIMPÍADES ADEDI 2016 (TERCER TRIMESTRE)

16

• TERCER TRIMESTRE

18

• ESO: TREBALLS DE SÍNTESI (1r, 2n i 3r)

21

• VIATGE ANDALUSIA (4t) I PORT AVENTURA

22

• FESTIVAL FI DE CURS. (ED. INFANTIL I C. INICIAL)

24

• SOPAR SOLIDARI, CASAL ADEDI 2016. COL·LABORADORS-SPONSORS

26

• ORLES P5, 6è i 4t D’ESO

28

• ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ADEDI

30

Drets De propietat intel·lectual o inDustrial sobre els continguts i qualsevol altre element D‘aquesta revista: COL·LEGI AMOR DE DÉU. Sant adrià de BeSòS (barcelona). Juny 2016. Disseny & maquetació: Paco S.


SALUTACIÓ DEL PROFESSORAT Benvolguts, Benvolgudes, Ha arriBat el final de curs i volem fer arriBar a les vostres llars el fruit de la nostra feina i les experiències viscudes amB els nostres alumnes al llarg d’aquest any escolar. res millor que fer un cop d’ull enrere i recordar els inoBlidaBles moments de les activitats amB les quals Hem après i ens Hem divertit tant. en aquest petit, però gran espai, us oferim alguns fragments del nostre esdevenir quotidià. des d’aquí el més sincer agraïment a tots els pares i persones que col·laBoren, dia a dia, amB il·lusió perquè els nostres projectes i els nostres somnis es facin realitat.

Bon estiu!

EL CLAUSTRE DE PROFESSORS

SALUTACIÓ DE L’AMPA AMOR DE DÉU SenSe adonar-noS, arribem al final d’un altre any eScolar. elS noStreS nenS creixen i l’amPa amb ellS. un any on S’han conSolidat activitatS com leS colònieS de Setmana Santa, on elS nenS van gaudir d’unS dieS PlenS d’aventureS. leS excurSionS en família, carneStolteS o halloween, han arribat Per quedar-Se com a activitatS anualS. leS activitatS extraeScolarS Segueixen donant alegrieS a aqueSta junta, la gran afluència de nenS en leS activitatS com Són bàSquet, ballet, eScola de bàSquet, funky, Patinatge en línia, PSicomotricitat, teatre muSical, natació, iniciació a l’eSPort o anglèS enS anima a continuar treballant. leS activitatS noveS com guitarra i manualitatS en anglèS Seguiran en leS noStreS ProPoSteS. el caSal adedi d’eStiu donarà oxigen alS PareS en aqueSteS dateS eStiuenqueS tan comPlicadeS de conciliar i farà que elS nenS gaudeixin d’uneS magnífiqueS olimPíadeS riu beSòS. Per al curS vinent, Seguirem treballant Per amPliar l’oferta d’activitatS Per alS nenS i Per leS famílieS ja que creiem que leS dueS Són imPortantS, a méS de col·laborar activament amb el col·legi Per Seguir oferint i millorant leS activitatS ProgramadeS.

volem donar leS gràcieS a totS aquellS que confien i col·laboren amb l’aSSociació i animar a aquellS que S’incorPoren al col·legi a integrar-Se en ella. deSitjar-voS uneS boneS vacanceS,

LA JUNTA DIRECTIVA DE L’AMPA 02


DEPARTAMENT DE RELIGIÓ / PASTORAL AL LLARG D’AQUEST CURS 2015-16 I DES DE LES DIFERENTS ÀREES CURRICULARS, HEM ENCORATJAT ELS NOSTRES ALUMNES I A VOSALTRES, FAMÍLIES, A TREBALLAR UNITS PER POSAR EN PRÀCTICA EL MISSATGE EVANGÈLIC DE L’ENCÍCLICA “LAUDATO SÍ” DEL PAPA FRANCESC. ESPERANÇATS, PER MITJÀ DE L’EDUCACIÓ I L’ACCIÓ, HEM SEMBRAT LES VIRTUTS I ELS HÀBITS NECESSARIS PER UN FUTUR DE CONSERVACIÓ I D’AJUDA DAVANT LES URGÈNCIES DEL NOSTRE MÓN SOTA EL LEMA “S.O.S., EL MÓN ET NECESSITA” EL BÉ QUE FEM, ENCARA QUE NO EL VEIEM NO ES DESTRUEIX; ES TRANSFORMA I TRANSFORMA. SOLAMENT AIXÍ, AMB SENZILLESA, HUMILITAT I AMOR CREAREM EN ELS FUTURS CORS DESITJOSOS DE PERTINENÇA I GENEROSITAT CAP A LA MARE TERRA I CAP AL CREADOR. FELIÇOS ELS QUE TREBALLEM PLEGATS PER UN FUTUR MILLOR.

GRUPS ESPLAI AMOR DE DÉU + JADEM Aquest curs, hem continuat fem un gran equip als grups Amor de Déu. Hem compartit i viscut moltes aventures: convivències, gimcanes, tallers, reflexions, valors i una sortida final, per acomiadar-nos-en. Els més grans de grups van viatjar a Arévalo a celebrar el JADEM, un cap de setmana ple de vivències i amistat que hem compartit amb més de 300 joves.

DEPARTAMENT DE LLENGÜES Lectores, lectors, Aquest curs ha estat ple de reptes i d’il. lusions. Ens han visitat escriptors, cantautors i contacontes, hem fet teatre, hem participat en concursos: The Fonix, lectura, narrativa, Jocs Florals, hem publicat diaris digitals i hem anat a Perpinyà, entre d’altres. Hem continuat amb el projecte d’apadrinament lector que té com a objectius : el treball cooperatiu entre cicles, exercitar la imaginació, augmentar la comprensió i, sobretot, fomentar el desig de llegir dels nostres alumnes. Els nens i nenes necessiten pares, avis, germans, amics que els expliquin contes i històries. Enguany, hem anat de celebració en celebració. Per una banda, amb motiu dels Jocs Florals, els alumnes van representar fragments literaris per homenatjar tres grans de la literatura universal: Ramon Llull, Miguel de Cervantes i William Shakespeare. Per una altra banda, un alumne de 5è de Primària ha arribat a la final dels III Jocs Florals Escolars de Catalunya que organitza el Departament d’Ensenyament. Enhorabona campió!

L’ÀVIA Tens les mans arrugaDes i sovint no recorDes qui sóc, però Jo t’ho repeteixo constantment.

Àvia,

sóc el JorDi, el JorDi, el teu nét.

i em Dius fluixet: JorDi, maco...

i em comences a explicar històries D’una guerra passaDa, De trossets De pa que amagaves... marxo, em giro i et veig envoltaDa D’altres avis i Àvies com tu, mirant al buit, amb els ulls brillants com els estels.

el temps passa, i quan el meus néts em pregunten com em Dic Jo sempre els contesto amb veu fluixeta: no ho recorDo, però sé que us estimo.

VISITA ESCRIPTORA M.CARME ROCA 3r d‘ESO

Jordi Culí Ciuró


ASSOCIACIÓ USERA AGRÄIM A NACHO SOLOZÁBAL, DAVID BARRUFET i JESÚS A. GARCÍA BRAGADO LA COL·LABORACIÓ AMB LA NOSTRA ONG PARE USERA I ELS NOSTRES PROJECTES SOLIDARIS.

DEPARTAMENT D‘HUMANITATS AQUEST CURS ELS ALUMNES HAN PORTAT A TERME MOLTÍSSIMES ACTIVITATS, TANT ESPORTIVES COM ARTÍSTIQUES I MUSICALS: HEM PARTICIPAT EN CONCURSOS DE DIBUIX, AL NADAL HEM FET POSTALS I EL FESTIVAL DE NADAL, HEM CELEBRAT LA CASTANYADA, CARNESTOLTES, DIFERENTS MUSICALS, TALLERS, TEATRE EN ANGLÈS, ETC. HEM VISITAT LES CAVES CODORNIU, EL PALAU DE LA MÚSICA, EL PARC ART, L’AUDITORI, EL FESTIVAL FILMETS BADALONA ... A SANT JORDI, DESTAQUEM LES ACTUACIONS MUSICALS I TEATRALS, TALLERS DE MANUALITATS I DECORACIONS. AQUEST ANY OLÍMPIC, HEM ORGANITZAT LES OLIMPÍADES ADEDI 2016 I CAP A FINAL DEL CURS, EL NOSTRE FESTIVAL D’ESTIU D‘EDUCACIÓ INFANTIL I CICLE INICIAL DE PRIMÀRIA. TAMBÉ HEM REALITZAT AQUESTA, LA VOSTRA REVISTA!

DEPARTAMENT DE CIÈNCIES

VISITA MUSEU DE LA CIÈNCIA I DE LA TÈCNICA DE TERRASSA. CICLE SUPERIOR.

Un any més, tanquem les activitats. Moltes activitats..... Exercicis, treballs, murals, vídeos, exàmens, resums, sortides, projectes, pràctiques... Quin moviment! Activitats on s‘han implicat tots els nivells del Col·legi. Al mes de Novembre vam celebrar la Setmana de la Ciència, enguany dedicada a la llum (recordem que l‘any 2015 va ser declarat, per la UNESCO, any internacional de la llum). Tots els alumnes del Col·legi van participar en les activitats proposades i van gaudir de la Ciència. Al mes d‘abril, es va dur a terme el 10è Concurs Científic – Tècnic. El tema d‘enguany va ser: Sostenibilitat. Reduir, Reciclar i Reutilitzar. La presentació de maquetes i vídeos va ser tot un èxit. Vam realitzar una exposició que va poder ser visitada pels alumnes i pares del Col·legi. Sortides curriculars, pràctiques de Laboratori, projectes de natura... Una llarga llista d‘activitats Des del Departament de Ciències volem agrair-vos la vostra col·laboració i implicació en totes aquestes activitats.

Moltes gràcies a tothom.

SETMANA DE LA CIÈNCIA. CICLE INICIAL - ESO

FEM EXPERIMENTS ENTRE CICLE MITJÀ I L’ESO.

04


PRIMER TRIMESTRE

Memòria Amor de Déu 15/16

ITAT P5

PSICOMOTRIC

IMER DIA DE

L CURS!. PR COMENCEM E

3

PTACIÓ DE P

. ADA PRIMER DIA

COLE!

ICLE INICIAL

EXCURSIÓ. C

-COLA ESO

VISITA COCA

OTECA P3

SORTIDA LUD

LA VEREMA.

CICLE MITJÀ

. JAR EL RAÏM IT P E R T R E P PREPARATS CICLE MITJÀ

O

OR P5-3r ES

NT LECT APADRINAME


LE SUPERIOR

CIC HALLOWEEN.

TRE

ULA.CICLE BALLEM A L‘A

PRAR FRUITA

INICIAL

ANEM A COM

E PROJECTE D IÓ. L‘ALIMENTAC CICLE MITJÀ

P5

ITJÀ

ARIA. CICLE M

LA NENA M UGAR! DIA DE

AJ

FILMETS BADALONA. ESO

LE SUPERIOR

SOM

FANTIL I CIC SOLIDARIS. IN

HALLOWEEN CICLE INICIAL

ANYERES P4

SB EXCURSIÓ MA

06


PRIMER TRIMESTRE

CASTANYADA. CICLE INICIAL

SETMANA DE LA CIÈNCIA - ESO

MARATÓ TV3. ESO

ENGLISH THEATRE, ALUMNES CICLE SUPERIOR

TJÀ

EEN . CICLE MI TREBALLEM HALLOW

NENA MARIA PARC DEL LABERINT ESO

EXCURSIÓ DEL PEIX 4tC. CICLE

MITJÀ

LLENGUATGE MATEMÀTIC P4


CELEBREM HALLOWEEN EN ANGLÈS 3rB

CULTURE CLASS 3r-4t ESO

Memòria Amor de Déu 15/16

ENGLISH THEATRE. C.SUPERIOR i ESO

UES. ACTUACIONS NADALENQ

VISITA D‘EMILIANO VALDEOLIVAS 3r ESO

SICA

4t d‘ESO OPTATIVA MÚ

TALLER DE XAPES. CICLE SUPERIOR

APADRINAMENT LECTOR. CICLE

INICIAL

ELS FRUITS DE LA TARDOR P5

08


NADAL

FEM CAGAR EL TIÓ. CICLE INICIAL (PRIMÀRIA)

EL NADAL ARRIBA A LA NOSTRA ESCOLA AMB VALORS TAN IMPORTANTS COM SÓN LA FAMÍLIA, LA GENEROSITAT, LA IL·LUSIÓ, L’AUSTERITAT, LA SOLIDARITAT I SOBRETOT L’AMOR...

ALUMNES PREMIATS CONCURS POSTALS ESO

VISITA DELS REIS D‘ORIENT

ACTUACIONS. FESTIVAL DE NADAL CICLE SUPERIOR

GUANYADORS POSTALS DE NADAL CICLE INICIAL


A EDUCACIÓ INFANTIL, CANTEM NADALES!

/16

or de Déu 15

Memòria Am

POSTAL GUANYADORA 4t C ESO

ACTUACIONS FESTIVAL DE NADAL. CICLE SUPERIOR

CAGA TIÓ P3

FESTIVAL DE NADAL ACTUACIÓ A LA RESIDÈNCIA PER A GENT GRAN MATACÀS. CICLE SUPERIOR

ACTUACIONS. FESTIVAL DE NADAL CICLE SUPERIOR

10


SEGON TRIMESTRE

VISITA AL PARC DE

LA CIUTADELLA I A DE CATALUNYA 3r d‘ESO

ENGLISH CORNER. CICLE

INICIAL LA PAU P3

CELEBREM EL DIA DE LA

PAU. CICLE SUPERIOR

PROJECTE JOAN MIRÓ P3

EXCURSIÓ DEL PEIX. ME

B

NJADOR. 4TC

AVUI ENS TOCA LUDO

TECA ED.INFANTIL

VISITA A 4t d‘ESO DEL PERIODISTA JESÚS GARC ÍA BUENO


AL PARLAMENT O

SEGON TRIMESTR E

CARNESTOLTES 1C -

CICLE INICIAL

Memòria Amor de Déu 15/16

CARNESTOLTES

CARNESTOLTES. CICLE MITJÀ

CARNESTOLTES. EUCACIÓ INFANTIL

CARNESTOLTES 2B

- CICLE INICIAL

CARNESTOLTES. CICLE SUPERIOR

CARNESTOLTES. CICLE SUPERIOR

12


SEGON TRIMESTRE

CARNESTOLTES INFANTIL

CARNESTOLTES CICLE MITJÀ

RACONS DE JOC SIMBÒLIC TALLER 1 ESO AQUÀRIUM DE BARCELONA

PROJECTE DE L‘ALIMENTACIÓ DIETA EQUILIBRADA. CICLE MITJÀ

SORTIDA GRANJA DE NAVÀS. CICLE MITJÀ

FEM EL NOSTRE DIARI DIGITAL. 4t d‘ESO B


16 Memòria Amor de Déu 15/

CAMPANYES SOLIDÀRIES. TAPS SOLIDARIS PER A EN NACHO

ENGLISH CORNER P4

SOM CUINERS. FEM LA NOSTRA MONA P5 MUSEU CIÈNCIA 3r d‘ESO

VISITA A 4t d‘ESO DEL YOUTUBER OUTCONSUMER VISITA DE L‘ESCRIPTOR MIQUEL PUJADÓ (TALLER DE BÉCQUER I LORCA)

LECTOESCRIPTURA P5 DECOREM EL PASSADÍS P4

14


I D E D A S E D A Í P II OLIM L’A NY 2016, A L’A MO R DE DÉ U HA ESTAT OL IM PÍC!

INAUGURACIÓ JOCS OLÍMPICS

SUELS ALU MN ES DE CIC LE LES T RA EB PE RIO R HE M CEL M HE NO STR ES OL IM PÍA DES. HE M CR EAT UN A MA SCOTA, IA ÒN IM CER A OR GA NIT ZAT UN AN GR A D’I NAUG UR AC IÓ I UN PE R CLO EN DA AM B ME DA LLES ACAL S NO STR ES CA MP ION S, LS DE ITA TUAC ION S I LA VIS DE CA STE LLE RS DE SA NT AD RIÀ VIS CA L’ESP ORT! BESÒ S.

PÒDIUM GUANYADORS VÒLEIBOL

VISITA DAVID BARRUFET

VISITA AL MUSEU OLÍMPIC

ACTUACIONS MUSICALS


PROVES DE FONS

MASCOTA DELS JOCS OLÍMPICS

VISITA NACHO SOLOZÁBAL

ANELLES OLÍMPIQUES

T ADRIÀ ACTUACIÓ CASTELLERS DE SAN

ENTREGA DE MEDALLES

COMPETICIONS ESPORTIVES VISITA J.A GARCÍA BRAGADO

16

Memòria Amor de Déu 15/

16


TERCER TRIMESTRE

PARTICIPANTS PREMIS NARRATIVA I JOCS FLORALS ESO

PROJECTE SANT ADRIÀ.

APRENEM DELS RÈPTILS. CICLE MITJÀ

PARTICIPANTS ALS JOCS FLORALS I NARRATIVA. ESO

VISITEM L‘AJUNTAMENT. CICLE MITJÀ

ALUMNES PREMIATS. JOCS FLORALS I NARRATIVA. ESO

VISITA AL MUSEU D‘HISTÒRIA DE LA IMMIGRACIÓ DE CATALUNYA (MHIC). 2A d’ESO

EXCURSIÓ P5 CAN


2n CICLE INICIAL

FEM SPEAKING. CICLE MITJÀ

PARC DE L’ORENETA. CICLE SUPERIOR

AJUNTAMENT DE SANT ADRIÀ. EMPRENEDORIA. CICLE SUPERIOR

GEL

SANT JORDI. INFANTIL P5

FEM PRÀXIES P5

EXCURSIÓ P4. JOCS TRADICIONALS

SEGURETAT VIAL. CICLE INICIAL

SORTIDA A PERPIGNAN. OPTATIVA FRANCÈS. ESO Memòria Amor de Déu 15/16

18


PINTEM AL PARE USERA. P4

PARTICIPEM EN CAMPANYES SOLIDÀRIES 4t ESO

ESMORZARS SOL

TERC TRIME

CONCURS LECTURA EN VEU ALTA. C. SUPERIOR

CANTÀNIA 2016 - CICLE SUPERIOR

OBSERVEM LES PLANTES P3

ESMORZAR SOLIDARI. CICLE MITJÀ. QUÈ BO!

ESTAMPEM

VISITA A LES CAVES CODORNIU. 3r i 4t d’ESO

EMPRENEDORIA. CICLE SUPERIOR GUANYADORS JOCS FLORALS. C. MITJÀ I SUPERIOR

ESMORZAR SOLIDARI


Memòria Amor de Déu 15/16

SORTIDA A CAN POU P3

IDARIS. DISTRIBUCIÓ

FESTIVITAT DEL PARE USERA

CER ESTRE

CICLE INICIAL. ENGLISH LESSONS

TALLER D’EDUCACIÓ VIAL. CICLE SUPERIOR

EMPRENEDORIA. CICLE SUPERIOR

CARXOFES P5

MANUALITAT DE SANT JORDI P3

PROJECTE ELS CAVALLS. CICLE INICIAL

P3 (ED. INFANTIL)

CLOENDA APADRINAMENT LECTOR MES DE LES FLORS

20


AQUEST ANY ELS ALUMNES DE 1r I 2n DE L’ESO HEM FET EL TREBALL DE SÍNTESI A LA COSTA DAURADA, A ALTAFULLA TAMARIT (TARRAGONA). HO HEM PASSAT D’ALLÒ MÉS BÉ, I HEM APRÈS MOLT!

TREBALLS de SÍNTESI

... I ELS ALUMNES DE 3r DE L’ESO D’AQUEST CURS HEM FET EL NOSTRE TREBALL DE SÍNTESI AL DELTA DE L’EBRE!


ANDALUSIA 2016

VISITA dels ALUMNES de 4t de l’ESO a ANDALUSIA

Memòria Amor de Déu 15/16

PORTAVENTURA (ESO)

22


FESTIVAL D'ESTIU 2016

ACTUACIÓ P3-C

ACTUACIÓ P5-C

ACTUACIÓ P3-A

ACTUACIÓ P4-A

ACTUACIÓ P3-B

ACTUACIÓ P5-A

ACTUACIÓ P4-C

ACTUACIÓ P4-B

DECORACIÓ FESTIVAL

P5-A, P5-B i P5-C


ACTUACIÓ 2n-B

ACTUACIÓ 1r-A

ACTUACIÓ 1r-C

ACTUACIÓ 2n-A

ACTUACIÓ 2n-C

ACTUACIÓ 1r-B

CANTATA 2n-A, 2n-B i 2n-C

PRESENTADORS

CANTATA 2n-A, 2n-B i 2n-C

Podeu trobar moltes més fotos a la web del centre www.adedi.cat

ACTUACIÓ P5-B

24


SOPAR SOLIDARI EL PASSAT 4 DE JUNY, DESPRÉS DEL FESTIVAL D’ESTIU DELS NOSTRES PETITS ARTISTES, HEM CELEBRAT, COM CADA FINAL DE CURS, EL SOPAR SOLIDARI. AQUEST ANY 2016 LA RECAPTACIÓ ÍNTEGRA D’AQUEST ACTE BENÈFIC HA ESTAT DESTINADA A AJUDAR ELS MÉS NECESSITATS (BRASIL). AMB L’IMPRESCINDIBLE SUPORT DE LA NOSTRA AMPA, L’ORGANITZACIÓ D’AQUEST ACTE HA TORNAT A SER UN GRAN ÈXIT. ENS HEM REUNIT PROFESSSORS, PARES, FAMILIARS I COMPANYS DE L’ESCOLA EN UN SOPAR, AMB MÚSICA, SORTEIG, BALL I MOLTA, MOLTA FESTA!

Amb lA col·lAborAció de:


AGRAÏM LA COL·LABORACIÓ EN EL SOPAR SOLIDARI DELS SEGÜENT SPONSORS: • FRIGO • CAPRABO • COMERTEL • ESPORTS OLLER • JPG DIGITAL FOTO • BAR LOS CHIQUITOS • PERRUQUERIA TOÑI • PERRUQUERIA CESCA • RESTAURANT BOCABOCATA • SOM-HI GRANJA GELATERIA • PERRUQUERIA RAFFEL PAGES • PERRUQUERIA VERÓNICA ESTEBAN

26


Podeu demanar Orles, fotos indviduals, grups, etc. a la web: www.diforama.net/escuela email: info@diforama.net

telèfon: 93 462 84 59

alumneS P-5 (eduCaCió infantil) 6è de Primària (CiCle


SuPerior)

ORLES AMOR DE DÉU PromoCionS CurSoS eSColarS

2015-2016

4t d’eSo

28


S T A T I V I T C A S R A L O C S E A EXTR

CASAL ADEDI D’ESTIU

ADEDIN

PISCINA. POLIESPORTIU MARINA BESÒS

LA MOLINA. SORTIDA A LA NEU

EQUIP ADEDI BÀSQUET. PRE-INFANTIL

AMPA - PHOTOCALL CARNESTOLTES

EQUIP ADEDI ESCOLA DE BÀSQUET

EQUIP ADEDI BÀSQUET. PRE-MINI


FUNKY

PATINATGE EN LÍNIA

PSICOMOTRICITAT

GUITARRA: PRIMÀRIA I ESO

BALLET

TALLERS DE LLENGÜES (ANGLÈS)

TEATRE MUSICAL

EL PINATAR. COLÒNIES DE SETMANA SANTA

30


Memòria Educativa Amor de Déu 2015-2016  

Memòria Educativa Amor de Déu 2015-2016 Olimpíades Adedi Riu Besòs

Memòria Educativa Amor de Déu 2015-2016  

Memòria Educativa Amor de Déu 2015-2016 Olimpíades Adedi Riu Besòs

Advertisement