Page 1

L'Informatiu Agrupació de Vilafranca del Penedès

Número 9 - Desembre de 2013

Es commemora els 35 anys del PSC de Vilafranca amb un reconeixement als militants històrics

L'Agrupació de Vilafranca ha homenatjat 41 militants històrics del socialisme contemporani vilafranquí. El passat 12 de desembre de 2013, a les 20h, va tenir lloc al local del PSC de Vilafranca una assemblea destinada a homenatjar a 41 militants i simpatitzants socialistes vilafranquins que al llarg dels 35 anys d'història del Partit dels Socialistes de Catalunya i, amb anterioritat, a la seva militància, al Moviment Socialista de Catalunya, el PSC-Congrés i el PSC-Reagrupament, han treballat per implantar l'ideari d'esquerres i socialista a la ciutat de Vilafranca del Penedès. Amb una sala plena d'homenatjats, familiars i assistents, el primer secretari de l'Agrupació de Vilafranca, Francisco Romero Gamarra, va anar introduïnt paulatinament a cadascú dels homenatjats i recordats, ja què alguns d'ells ja han estat traspassats. Francisco Romero va començar l’acte amb la frase de Raimon “qui perd els orígens, perd la identitat” assegurant que “no volem oblidar d’on venim, ni cap on anem; per això volem reconèixer aquells que van treballar per fer realitat els valors socialistes i que van ajudar a construir la Vilafranca que coneixem avui i que volem pel futur, una ciutat oberta i progressista”. Els primers homenatjats van ser els tres exalcaldes socialistes de Vilafranca: Fèlix Sogas Mascaró, Joan Aguado Madeu i Marcel Raimon: Qui perd Esteve Robert, que van rebre de mans del primer secretari una els orígens, perd insignia d'una rosa, obra del joier Enric Montal. Fèlix Sogas i Marcel Esteve van lliurar el reconeixement a Frederic la identitat Cuscó, Oriol Vendrell, Eduard Miró, Dolors Montserrat, Joan Terrades, Mari Reneé Gravino, Jaume Freixedas, Pepeta Parera, Jordi Cendra, Jaume Olivella, Francisco Hoyo, Elisabeth Olmos, Juan Manuel García Mayoral, Sagrario Martín, Pascual Latorre i Joan Pareta. Tot seguit, van ser els joves militants Pablo Sancho i Alessandra Torres els que van lliurar el reconeixement als militants més antics de l'agrupació, en temps del PSC-Congrés i PSC-Reagrupament: Josep Giménez, Anna Gual, Maria Antònia Mota, Eulàlia Barqué, Fina Casanova, Josep Ferret, Montserrat Miralles, Telm Huguet, Montserrat Mayolas, Àngels Navarro, Esteve Tomàs, Teresa Gil, Joan Virgili, Lourdes Via i Jordi Biosca.


Finalment, va ser el mateix Francisco Romero qui va reconèixer als socialistes que han estat traspassats: Jacinto Mata, Francisco García Sánchez, Joan Bullit, Josep Piñol, Josep Tristany, Frederic Gonzalo i Josep Maria Parés.

Es va finalitzar l'acte amb un sopar de germanar a peu dret tot recordant vells temps i parlant del present i de l'esdevenir. Partit dels Socialistes Catalunya (PSC)

de

Agrupació de Vilafranca del Penedès Carrer Tossa de Mar, 20 08720 Vilafranca del Penedes (Barcelona) Telèfon: 93.890.26.26 email: vilafranca@socialistes.cat web: vilafranca.socialistes.cat

"L'Informatiu" és un butlletí mensual -de difusió onlinede l'Agrupació Local de Vilafranca del Penedès del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) dirigit a la ciutadania de Vilafranca per a què coneguin les notícies, i activitats realitzades pel PSC a la nostra ciutat.

LLIBRE RECOMANAT

Dona'ns la teva opinió! Ens agradaria saber què en d'Acció Política i Comunicació. penses de L'Informatiu, el nou butlletí de l'agrupació local del PSC de Vilafranca, i per això et demanem que ens facis arribar la vostra opinió a la següent adreça de correu electrònic: vilafranca@socialistes.cat La teva opinió és important! Gràcies pels vostres comentaris que ens feu arribar tant positius envers el butlletí que preparem cada mes des de la Secretaria

"Un futur incert" Francesc Raventós Editorial La Magrana.

L'Informatiu 9 - Desembre 2013  

Butlletí de l'Agrupació de Vilafranca del Penedès

Advertisement