Page 1

CANÇONER

VOL.2
Editorial Arreplegats! Per fi tenim el nou cançoner aquí! Amb totes les cançons històriques que han anat perdurant i seguiran cantant-se pels segles dels segles. Amb el nostre Himne, el Cornelius, el cinc de set, el vent, el Xescu calla ja! Una llarga llista de cançons que són simplement la història de la nostra colla cantada, on s’hi explica el recorregut que hem anat fent tots junts tant a les places com a les festes. Veureu que hem fet alguna tria de cançons. Són les més conegudes, si més no pels de la comisió del cançoner que ens les coneixem totes i les hem classificat en tres blocs. Primer les cançons de nova creació, seguidament les cançons més significatives pels Arreplegats com ho són l’Himne, l’Avui aquí, i el Cornelius, i per tancar el nou cançoner totes aquelles cançons mítiques que no hi podien faltar i que també es troben recollides a l’altre cançoner. Per a realitzar aquest cançoner s’han recopilat les cançons d’oïda o bé ens les ha facilitat el seu autor o d’altres col·laboradors. Per això voldríem disculpar-nos si falta el nom d’algun autor o bé la lletra ha estat un pèl modificada. També voldríem demanar disculpes per si algú se sent ofès per alguna cançó, però si les hem arribat a escriure totes amb tots els detalls, noms i cognoms ha estat perquè van ser fruit d’algun gran moment Arreplegat i són cançons que ens quedaran per sempre gravades a la memòria recordant aquests moments tant increïbles. (I per què no dir-ho també...el Roma no vol censures!) Per acabar i fent esment de l’Editorial del primer cançoner només ens queda recordar la proposta que van fer...Treure un CD amb les cançons Arreplegades cantades. L’any que vé celebrarem el nostre 15è aniversari, entre tots fem-ho possible!!! I recordeu nuvatus, és feina vostre que aquestes cançons es segueixin transmetent any rere any i no només això, sinó que cal seguir fent història per seguir explicantla cantant als nous Arreplegats! Ara i sempre, Visca Arreplegats! Edició Novembre 2009 Comissió Cançoner: Arnau Cobo, Jordi Graells, Jaume falconer i col·laboradors Paginadors: Pere Saguer, Jaume falconer Fotografíes: Judit Paretas, Pere Saguer, Abuelo i altres col·laboradors


CANÇÓ DE L’ESTIU 2004

Lletra: Els que van anar a Santes’04 (Mataró) Música: O Zone - Dragostea Din Tei Ganàpia jo Xoriguer tu Marraco ell... Maricas todos!!! Vaig de festa no vull fer castells que ja els faran ells fuma, fuma, fuma, ie! Vaig de festa no vull fer castells que ja els faran ells fuma, fuma, fuma, ie! Vaig de festa no vull fer castells que ja els faran ells xupa, xupa, xupa bé.


Pilar de sis amb folre La botella de ron - Piratas Lletra: 1001

Folre , folre , folre , pilar de sis en folre un nuvulot a sobre la diada Folre , folre , folre , pilar de sis en folre anem a la autonoma a salvar la temporada Folre , folre , folre , pilar de sis en folre una ganapia a mort dins de la soca Folre , folre , folre , pilar de sis en folre un ho celebren , altres ho lamenten Folre , folre , folre , pilar de sis en folre junta i tècnica són una merda Folre , folre , folre , pilar de sis en folre


Pregària al Senyor Verd Música: El Virolai Lletra: Colla

Oh! Senyor Verd, asseca aquesta plaça, Que hem de descarregar Aquest pilaar de siiiiiiiiiiiiiis Amb folre avui aquí, Amb folre avui aquí.

Joan Pilar

Música: Star Wars Joan, Joan, Joan Joan Pilar, Joan Pilar! Joan, Joan, Joan, Joan Pilar, Joan Pilar. Joan, agafa el telèfon I truca als Arreplegats Que hem de descarregar Aquest gran pilar, gran pilar! (Cançó dedicada al Joan Vendrell que va trucar a tots els Arreplegats per a dur el pilar de sis amb folre a l’Autònoma amb una factura de telèfon que sobrepassava els 400 euros!)


La Maria puja al 5d7 Música: ABBA Lletra:1001

La Maria, puja al 5d7 Pim pam ens fotrem una ostia. La Maria puja al 5d7 Pim Pam, i ja hem fet HISTÒRIA i aquesta nit el Kelet follarà.... Però no se sap amb qui encara... Pim Pam, Tandebó no sigui jo!!! (explicació, era el primer cop que la Maria pujava a un 5d7 a la seva vida... i era el primer cop que es feia el 5d7 a l’aniversari) Aquesta Cançó pot anar acompanyada dels crits: Si et lies amb el Kelet faràs el 5d7! Qui se’l folli aquesta nit, farà el 4d8!


Ei, som Arreplegats

Música : Musculman Lletra: Xordi i Núria St.Cugat Els més bons de tots i del món sencer Fem castells de 8 i pilars també! La resta de colles sempre apunt de xiular, Peró a nosaltres ningú no ens pot guanyar Ei! Som arreplegats, fem el 3d7 si som 4 gats El quatre amb l’agulla i pilars folrats! Visca, visca, visca Arreplegats!

La cocacola Cançó popular

Que si, que no, no queremos Cocacola, Queremos lo que toma Juanele el Cap de colla!

Alcohol , Alcohol El Pol ( bis ) Viene a venderte... sus artilugios , si no es tu talla le da igual.

La pilarica

Lletra: Arnau Corbo Música: Vigen del Pilar La Maria Roja diceeee, que no quiere ser Ganàpia, quiere ser Arreplegada, y venir a la Diadaaa


El vent

Música: El vent de Raimon Lletra: Jaume falconer El vent, el Charlie el vent, el Deumi el vent, el Ruben vent, els nostres vents… són Súper-Vents. Au va! Arreplegats!!! A descarregar el tres amb el pilar. És l’hora vents, tots tres a dins.  El vent, el Charlie el vent, el Deumi el vent, el Ruben vent, els nostres vents… són Súper-Vents.  Nota: els noms dels vents es poden canviar, però aquests són els vents honorífics del primer 3d7a descarregat de la colla.  Cançó improvitzada pel Jaume al mig del Figuerot, en un concert que es feia per Sant Jordi la nit en que es va descarregar el 3d7a i es va carregar el primer pilar de 5ps


GUANDA’N’TXU

La lletra sencera fa algo semblant a: Duke duke, nuke nuke dike dike, nike nike iske peloten boten balansquenike guanda’n’txu Es tracta de cantar primer l’última estrofa, despres les 2 ultimes... fins que es canta la cançó sencera. Mentre es canta cada estrofa, s’han de fer una serie de gestos, començant amb la posició estandar, els punys enfora, els polzes amunt i les cames lleugerament flexionades: - guanda’n’txu: es pica amb els punys les cuixes i es pugen els braços acaban “senyalant” a darrera - balansquenike: es fa tipus quan el jutge de basquet canta “pasos”, es giren els punys un sobre l’altre - iske peloten boten: es fan 2 pasos, començant per la cama dreta, i es fa un cop de genoll dret - dike dike, nike nike: es mou la cadera, amb el dike cap a la dreta, amb el nike cap a l’esquerra - duke duke, nuke nuke: amb el duke s’entra el cul, amb el nuke cul endarrera Versions:

Aguanta’l tu

Preta al davant, preta al darrera preta la dreta, preta l’esquerra apreta l’agulla, puta 1001 marica aguanta’l tu.

Enfaixa’t Ja

Xupa, xupa, mama, mama No t’envagis, fes-nos pinya aixeca’t de terra i volta, Dalton marica enfaixa’t ja!!! (Cançó sorgida a casa l’Anna Massaneda, després de la discusió de si era el mateix xupar-la que mamar-la, va ser tot un debat amb moltes opinions hi havia gent que pensava que quan la mames la xupes, pero que a vegades la xupes, pero no acabes de fer la mamada). Cançó dedicada al Dalton esperant que es recuperi de la seva eterna lesió al braç.
10

canço de l’Abuelo Música : El meu avi Lletra : Arnau

L’Abuelo se’n va anar a Holanda l’any menys indicat. L’any en que els Arreplegats vem fer història el dia 8 de maig Però ella per l’aniversari i també per la diada Un avio agafava i a Barcelona es plantà... Els arreplegats em descarregat el 3 amb l’agulla i el 3 aixecat els 5d7 i el 4d8 (i el 4d8)... I visca l’Abuelo! Visca Arreplegats!


Oh, Arreplegats Were a Colla Música: Oh, Stewball Was a Racehorse Lletra: Sarah Carl

Oh, Arreplegats were a colla; they built castells so high You could almost believe they were touching the sky Their shirts were bright green, and their pants were all white When they put on their faixes, they were wrapped really tight Oh the plaça was crowded, Arreplegats were there, But the betting was heavy on Ganàpies and Xoriguers When up from the pinya, up the tallest tronc yet, Climbed a green enxaneta to crown a castell de 7 I bet on Ganàpies, I bet on Xoriguers; If I’d bet on Arreplegats I’d have lots of diners Oh I saw the aleta as the grallers did play I’m a poor boy in trouble with nothing else to say Arreplegats were a colla; they built castells so high You could almost believe they were touching the sky.

11


12

5d7

Música: La farola de Miquel del Roig Lletra: Arnau i Jaume falconer 5d7, 5d7… 5d7, 5d7… 5d7, 5d7, 5d7, 5d7… 5d7! Tres cosas tiene mi colla que no las tienen Ganàpies acotxador i bona pinya i un tronc de puta mare!   M’agraden els bons castells, m’agrada descarregar, el color que més m’agrada és el verd d’Arreplegats!   5d7, 5d7… 5d7, 5d7… 5d7, 5d7, 5d7, 5d7… 5d7!   Un dia per l’Aniversari tota la colla va flipar… actuació de puta mare amb 5d7 per començar!   Després el 4 amb l’agulla, el 3d7 ben clavadet, i per rematar la feina El vano enano d’en Kelet!   5d7, 5d7… 5d7, 5d7… 5d7, 5d7, 5d7, 5d7… 5d7!


I ara anem de viatge cap al Nord més Català. Concurs de metes i de membres ja sabem qui guanyarà La pubilla ja va taja el Senyor Verd li ha parlat i anuncia a la colla 4d8 aquest maig! 5d7, 5d7… 5d7, 5d7… 5d7, 5d7, 5d7, 5d7… 5d7! Divendres a Arquitectura, anem-hi a descarregar, el tres de set amb l’agulla i el pilar de cinc aixecat.    Ni Capgrossos ni Lagartus, ni Minyons ni les de Valls, els millors som nosaltres, amunt sempre Arreplegats.   5d7, 5d7... 5d7, 5d7... 5d7, 5d7, 5d7, 5d7... 5d7!   Avui és la nostra Diada, tot el món està expectant, el tres tremola però  s’aixeca, sí senyor l’hem coronat!    Ara és quan junts fem història, primer cop quints col·locats, fem l’aleta, tothom crida un somni fet realitat!   5d7, 5d7...

13


14

Tobella, el rei! Lletra: Roma

Tobella ... el rei , del movimineto gai , manos en la nuca que Tobella nos la chupa. (Gran aportació del Roma en la seva primera sortida amb Arreplegats i el primer cop que s’anava a Reus on hi vam descarregar el 4d7) Una aclaració per la Núria i per tots els altres...No és gai!

Falconades

Música: Alegria (Cirque du Soleil) Lletra: Pol Puvill i Arnau Falconades… fan figures estranyes, falconades… i tombarelles enlaire, falconades… faixes de colorins, són castellers frustrats…pobrissons !


Vine amb els AZU’s

15

Música (Vine a la festa-Els Pets) Lletra: Jaume Falconer Ahuuu, ahuuu, ahuuu, vine amb els azus! Au… (bis) Vine als assaiijos, faràs de tot, De lateral de primeres, de terç o de dos. Serà un gran dia, serà un gran dijous, No posis excuses, desa ja els apunts. Ooohh, oooh, oooh, vine amb els azus! Ooohh... (bis) Li pots dir al de pràctiques que no hi pots anar, Li pots dir a ta mare que tens un treball, El millor dia de la setmana, no ho dubtis pas, Tots junts a la gespa d’empresarials. Ahuuu, ahuuu, ahuuu, vine amb els azus! Au… (bis) I quan l’assaig ja s’acabi…i tothom hagi d’estudiar, Qualsevol de nosaltres, proposarà d’anar al bar, No!!! Ooohh, oooh, oooh, tots a la tresA! Ooohh... (bis) Ben lluny de casa tapat bé el cap, pregunta-li a l’Ubi, segur que cauran, L’acotxaneta ja passa, està travessant i el Fibdeputa ho està celebrant…(Ganàpia!) Ooohh, oooh, oooh, vine amb els azus! Ooohh... (bis)

Aquest no durarà massa....


16

Hi ha una colla castellera

Música: cançó popular “Hi ha una parada de xurros” Lletra: Arnau Hi ha una colla castellera a la Diagonal davant d’Empresarials! Hi ha una colla castellera a la Diagonal davant d’Empresarials! Fan casteeeeells de sis, fan casteeeeells de sis! I els demés (· · ·), al passar (· · ·), els volien imitar!  Hi ha una colla castellera a la Diagonal davant d’Empresarials! Hi ha una colla castellera a la Diagonal davant d’Empresarials! Fan casteeeeells de set, fan casteeeeells de set! I els demés (· · ·), al passar (· · ·), els volien imitar!  Hi ha una colla castellera a la Diagonal davant d’Empresarials! Hi ha una colla castellera a la Diagonal davant d’Empresarials! Fan el quaaaaatre de vuit, fan el quaaaaatre de vuit! Però els demés (· · ·), al passar (· · ·), no els podien imitar!  Hi ha una colla castellera a la Diagonal davant d’Empresarials! Hi ha una colla castellera a la Diagonal davant d’Empresarials! Som els Aaaaarreplegats! Som els Aaaaarreplegats! I els demés (· · ·), al passar (· · ·), no ens poden ni mirar!! 


Puto pilar Popular

Puto pilar, Pelonxis que és de quatre, l’hem fet del dret i de l’inrevés i tu vas i el tires a plaça.

Tres de set per sota

Música: We will rock you - Queen Lletra: Arnau, Fèlix, Jaume Avui a la diada volem fer història, amb el tres per sota, el cinc de set,  el quatre de vuit, dos pilars de cinc,  protegits pel nostre gran Senyor Verd.    tres de set per sota (sota),  tres de set per sota (sota).    S’aixeca la rengla, s’aixeca la plena,  s’aixeca la buida, fes-li cas al 1001.  canvia les mans d’aixella a faixa,  l’any que ve el farem més gran.    tres de set per sota (sota),  tres de set per sota (sota). 

17


18

Judit Paretas


19

HIMNE DELS ARREPLEGATS DE LA ZONA UNIVERSITÀRIA Arreplegats anirem caminant al bar d’Industrials. Joioses birres es buidaran per fer bons castells.


20

Cornelius Pérez Un dia (xim pum!) Cornelius Pérez (xim pum!) el último gran aixecador!! Se fue (xim pum!) a Arreplegats (xim pum!) porque en las otras colles no le dejaban subir parapaxim xim xim parapaxim xim xim!! Un dia (xim pum!) Cornelius Pérez (xim pum!) subió al Quatre de Set!! Bajó (xim pum!) acollonido (xim pum!) porque en el medio habia un Pilar de Cinc complet parapaxim xim xim parapaxim xim xim!! Un dia (xim pum!) Cornelius Pérez (xim pum!) queria la Torre folrar!! Lo hizo (xim pum!) el hijo puta (xim pum!) el dia de la Diada junto con la Catedrà parapaxim xim xim parapaxim xim xim!! Más tarde (xim pum!) ya de anxeneta (xim pum!) paseaba por el monte feliz!! Vio dosos (xim pum!) pegó tres saltos (xim pum!) y debajo tenia un peAZU Nou de Sis parapaxim xim xim parapaxim xim xim!! Pero algooooooooooooo le preocupaba, tenia pendiente un pilar!! Hay gritos (xim pum!) en una plaza (xim pum!) per fi hem fet l’aleta al Pilar de Sis folrat parapaxim xim xim, parapaxim xim xim!! Invierno (xim pum!) de 2008 (xim pum!) Recibe una carta postal (de bon Nadal) Y lee (xim pum!) petrificado (xim pum!) Kelet vos felicit per s’aniversari brutal 4 amb l’agulla, 3d7, vano de cinc i Catedrà! parapaxim xim xim, parapaxim xim xim!! Es Diada (xim pum!) le han avisado (xim pum!) parece un pom muy normal!!


Y flipa (xim pum!) le han levantado (xim pum!) el tres que tens a sota és de set i està clavat parapaxim xim xim parapaxim xim xim!! Cornelius (xim pum!) más motivado (xim pum!) delante la prensa mundial!! Consigue (xim pum!) lo más soñado (xim pum!) tothom agenollat Quatre de Vuit Arreplegat !!! parapaxim xim xim parapaxim xim xim!!

21


22

HIMNE TRESA

Música: Nadala - El desembre congelat A... A... A... TresA... El diumenge congelats mengem a la TresA tenim pizzes i gelats fantes i cerveses. Ja ha pujat els preus el Marc i han matat dos noi al parc. Quin barri més bo! val la pena anar! al local de la TresA... a deixar les peles!

AVUI AQUI

Lletra i música: 1001 Els Arreplegats hem fet avui aquí el ............(aqui poseu-hi el que haguem fet a la primera ronda) som més bons que la mare que ens va parir. Els Arreplegats hem fet avui aquí el ......... (primera ronda), el ..................(segona ronda) som més bons que la mare que ens va parir. Els Arreplegats hem fet avui aquí el ......... (primera ronda), el ..................(segona ronda), el ..................(tercera ronda) som més bons que la mare que ens va parir. Els Arreplegats hem fet avui aquí el ......... (primera ronda), el ..................(segona ronda), el ..................(tercera ronda), el ..................(pilar de comiat) som més bons que la mare que ens va parir.


Caminant pel Vent

Música i lletra: Sergi Udina-1001 Fa 10 anys ja, es creà aquest sentiment, sota el cel, sobre el mar, damunt la gespa. El silenci, es tornà remor de gent, i un somni es feu. Arreplegats anirem, caminant pel vent Sempre mirant al cel, com si estes més a prop força equilibri, seny, valor i sort ens acompanyaran dintre del cor Miro enlaire, nova força nova gent il·lusions, decepcions tota una vida per viure I a la gespa, mil històries mil moments allà on els mites van caient. Arreplegats per mi no son, ni un color ni un nom son una manera de ser valent una manera de viure Arreplegats anirem caminant pel vent sempre mirant ben alt i amb un escut al cor sempre tindrem al lluny un horitzó que s’anirà eixamplant i que ens portarà al sostre del mon i que ens portarà al sostre del mon ….

23


24

UN GANAPIA VA AL ENSAYO

Lletra: Desconegut Música: El Torito / Marisol / Jarabe de Palo - La luna y el toro Un ganàpia va al ensayo a la una y se encuentra a toda la gente apalancà tan fumando marihuana y cosas xungas los castells los ven en fotos nada más. Un Ganàpia va el ensayo a la una, y se encuentra el fibdeputa apalancat, està fumando marihuana y cosas xungas els castells només els deia a Arreplegats

MUNCU FAMOS@

Música: Las muñecas del famoso Popular Ahora el Muncu ya es famoso por cagarse en el portal y le llaman Mortadelo desde aquí al Senegal. Y con su cerebro endeble sonrie porque esta alegre. Muncu no seas subnormal vete a pedir disculpas a la junta dels xicots y a los otros se la chupas!


SÓC UNA BORRATXA Popular

Sóc! una! borratxa del copon! que trallo, trallo, trallo que trallo pels racons! Si em toques, tralles tu també!

ANEM A FOLRAR

Lletra: Elena Música: Bola de Drac Anem-la a folrar, la torre de set sera per a nosaltres un gran castell Anem-la a buscar, la torre de set serà per a nosaltres, si la folrem! Un folre d’encís un castell encantat que contents, tots nosaltres a descarregar!! Intentem-ho sense cap por units al Muncu no hi ha cap perill els seus crits i el seu “renta els plats” a tots impresionen sempre, ara ho veureu!

25


26

EL UNICO FRUTO DEL GANAPIA Musica: el único fruto del amor El único fruto del ganapia el vano enano, el vano enano el único fruto del ganapia el vano enano i l’acotxaneta (tiqui, tiqui, ti!) Def.: Vano enano: Vano de quatre, on el pilar del mig va amb acotxaneta (també conegut com 3 pilars de 3), també han demostrat algun cop estrenant els seus nuvatus el vano enano amb caiguda efecte domino. Versió esporàdica al XIIIè aniversari d’Arreplegats: El único fruto del Kelet, el vano enano, el vano enano, el único fruto del Kelet, el vano enano i el cinc de set! El vano enano Arreplegat és un Vano de 5, anomenat així ja que no es va fer el Pd6f.

Per fer un pilar de sis Música: Para bailar la bamba

Per fer un pilar de 6… per fer un pilar de 6… es necessita una soca i un folre, una soca i un folre, i el Senyor Verd, el Senyor Verd, el Senyor Verd... Arreplegats…Pilar de sis! Arreplegats, amb folre! Arreplegats, carregat! Arreplegat!


MARICONS Milio, Milio, Milio maricon, maricon, marico-o-on! (Aquesta cançó és pot cantar amb el nom de qualsevol altra persona, però avui t’ha tocat a tu.)

Xescu, calla ja! Xescu, calla ja! Shaaaa la la la la la la! (Bis) Resposta del Xescu:

TIENE QUATRO RENGLAS Popular

El quatre amb l’agulla tiene cinco renglas y todas se mueven con mucho meneo Meneo p’aqui, ei! meneo p’alla, ei! meneo p’alante meneo p’atrás (També hi ha la versió “El tres amb l’agulla”, esperem que mai no haguem de versionar la del 5 agulla)

27


28

ASEREJÉ

Lletra: Sergi Udina - 1001 Música: Las Ketchup - Aserejé Mira lo que se avecina, a la vuelta de la esquina el Muncu pixant de canto Esta noche la ha jodido ya lo había prometido se la va a pasar fregando Perque el tio habia promes que si el quatre es descarregava tots els plats d’aquesta nit ell els rentava I ara que ja estem a plaça i que l’enxaneta passa tothom sent com toquen l’aleta les gralles I el muncu calla el molt canalla... El cinc de set, quatre de vuit, pilar de sis amb forro, tres de set per sota oh Muncu renta els plats i para de fer pipi El cinc de set, quatre de vuit, pilar de sis amb forro, tres de set per sota oh Muncu renta els plats i para de fer pipi El cinc de set, quatre de vuit, pilar de sis amb forro, tres de set per sota oh Muncu renta els plats i para de fer pipi...


ON ÉS L’ACOTXADOR?

Música: Blur - Girls & boys On és l’acotxador dels teus castells? no el veig per enlloc desmunteu Ets un marica un ganàpia cabron que has menjat avui? fas pudor! I els xoriguers, petarders, esparvers, pesseters, els que mes, botiflers maricons! Putos xorinapies vaia fusió!! uh uh uh u-u-uh uh uh uh u-uh...

La canço de la canallà

Música: Membres d’Arreplegats Palla, palla, palla, que ens la faci la canalla! palla, palla, palla...! (...recordeu els deutes pendents de Perpinyà)

29


30

Boig per tu Música : Sau Lletra: Arnau

A l’Arreplegator dic: Colla estic boig per tu, em passo els dies esperant l’actuació. Com no et puc estimar, si tan em fas vibrar? De verd i enfaixat, boig per tu. Som la canalla més hooligan i a la pinya que forts que estem. Els del tronc som super-herois i els castells mai els desmuntem: els descarreguem. De verd i enfaixat, boig per tu. Fidels al Senyor Verd, fent castells amb passió, els Arreplegats serem sempre els millors. Em quedaré atrapat ebri d’aquest color. De verd i enfaixat, boig per tu. Som la canalla més hooligan i a la pinya que forts que estem. Els del tronc som super-herois i els castells mai els desmuntem: els descarreguem. De verd i enfaixat, boig per tu.


Quatre de Vuit!

Música : Bon Dia- Els Pets Lletra : Xordi   El dia 8 de maig Ha estat inoblidable pels Arreplegats Que han descarregat el seu primer castell de 8!   I la resta de colles, (aaaah) diuen totes que és un castell per enmarcar I “mentres ” en Toni Bach diu que ell ja no va a Monserrat!!   QUATRE  DE 8, Per fi hem descarregat el 4d8! Ningú ens ho ha demanat però ja ho veieu, i no hi ha cap dubte, ja, Arreplegats som els millors!   Al bell mig de la plaça es va agrupant tota la multitud per formar una gran pinya, d’aquelles que fan impresió! I al mig cridant (aaaaah) En Jaume col·loca agulles, vents i latarels i al cap d’uns instants, ja tenim quints colocaaats! QUATRE  DE 8, Per fi hem descarregat el 4d8! Ningú ens ho ha demanat però ja ho veieu, i no hi ha cap dubte, ja, Arreplegats som els millors!   L’herre que baixa i diu que esta clavat El 1001 que a mig castell es deixa anar. La pinya que crida “Un pis més” I l’anxenta fa l’aleta, somriu i diu :   QUATRE DE VUIT!! Per fi hem descarregat el 4d8! Ningú ens ho ha demanat però ja ho veieu, i no hi ha cap dubte, ja, Arreplegats som els millors!

31


32

Pilar de sis amb folre Pilar de sis amb folre, pilar de sis folrat, pilar de sis amb folre, per fi l’hem carregat. Shalala la la la lala, sha la la la la l’hem fet amb el brutu del Julià, per mi no ha petat. Pilar de sis amb folre, pilar de sis folrat, pilar de sis amb folre, per fi descarregat! Shalala la la la lala sha la la la la, l’hem fet amb la Núria Sant Cugat, el kelet no ha petat. nota: Hi ha diverses versions pel pilar de 5ps, una d’elles que va sorgir al bus anant cap a xoriguers... Pilar de cinc per sota, pilar de cinc aixecat, pilar de cinc per sota, a assaig descarregat! Shalala la la la lala, sha la la la la la l’hem fet amb el tiru i quatre mans, i tots hem flipat!


33


34

NOM DE LA NOVA CANÇÓ

Aquí tens l’espai per escriure la teva cançó sobre les festes, diades i nous castells a descarregar.


35


36

www.arreplegats.cat

arreplegats@arreplegats.com Telf: 650 115 558

Cançoner Vol.2  

CANÇONER VOL.2 I recordeu nuvatus, és feina vostre que aquestes cançons es segueixin transmetent any rere any i no només això, sinó que cal...

Cançoner Vol.2  

CANÇONER VOL.2 I recordeu nuvatus, és feina vostre que aquestes cançons es segueixin transmetent any rere any i no només això, sinó que cal...

Advertisement