Page 45

Scarlet, ons merk zonder franjes, haalde in 2017 nieuwe klanten binnen met zijn nieuwe aanbiedingen. Scarlet lanceerde met Poco het voordeligste vastinternetaanbod in België en met Loco een laaggeprijsde formule om onbeperkt te surfen. Verder heeft Scarlet nu ook het perfecte aanbod voor tieners: HiFive is het eerste mobiele abonnement zonder belminuten of sms’en maar met een massa mobiele data.

Proximus: de toegangspoort tot een boeiende wereld van sport, muziek en entertainment

Klanten op verplaatsing willen overal toegang hebben tot hun content, ook in het buitenland. In juni 2017 werden de roamingtarieven binnen de EU volledig afgeschaft, waardoor klanten in de EU voortaan kunnen surfen, bellen en sms’en tegen hetzelfde tarief als in België. Proximus ging nog een stap verder door zijn klanten zelfs in het buitenland gratis gebruik te laten maken van hun favoriete apps.

Voetbalfans kunnen met Proximus TV kijken naar zowat alles wat ze zich maar kunnen wensen: de exclusieve uitzending van de prestigieuze UEFA Champions League, alle matchen van het Belgische voetbal (Proximus League en Jupiler Pro League) plus de spectaculairste momenten van het basketbal, American football, tennis, volleybal, handbal, wielrennen en internationaal voetbal via Eleven

Proximus Groep Jaarverslag 2017

45

Proximus jaarverslag 2017  
Proximus jaarverslag 2017