Page 44

De kernactiviteiten laten groeien De aardverschuivingen in de telecommarkt van de voorbije jaren maken het belangrijker dan ooit om waarde te creëren voor onze klanten door onze oplossingen op een intelligente manier te bundelen, het percentage multiplayklanten te verhogen en gebruikswaarde te creëren door een slimme prijszetting.

Onze geïntegreerde en gerichte aanbiedingen voor residentiële klanten Eind 2016 vond Proximus zijn commerciële aanbod opnieuw uit met de lancering van zijn all-inaanbiedingen Tuttimus en Bizz All-in. Met dit aanbod kunnen klanten

hun diensten op maat samenstellen naar eigen smaak en behoeften. Het is ontworpen voor het digitale tijdperk, waarin klanten een all-inpakket willen met een overvloed aan opties die ze gemakkelijk kunnen personaliseren. Gebruikers kunnen thuis en op verplaatsing zorgeloos bellen, surfen, tv-kijken en werken. Het was een instantsucces en 360.000 klanten hebben ingetekend eind 2017. Om nog beter aan de verwachtingen van de klanten te voldoen pasten we in juli onze aanbiedingen aan door het inbegrepen volume mobiele data voor zowel nieuwe als bestaande klanten te verhogen. Klanten met een Mobilus-abonnement krijgen tot 10 GB extra en zelfstandigen en kleine ondernemingen met Bizz Mobile of Bizz All-in zelfs tot 20 GB extra. We zagen ook dat klanten weliswaar een kwaliteitservaring wensen en specifieke behoeften hebben, maar toch gevoelig blijven voor de prijs. Daarom lanceerden we Minimus. Dit abonnement biedt exact wat klanten thuis en op verplaatsing nodig hebben: surfen thuis en onderweg, Proximus TV met 80 zenders, en afhankelijk van de gekozen formule ofwel onbeperkt bellen ofwel 120 belminuten.

De essentie van het merk Proximus - mensen dichter brengen bij wie voor hen belangrijk is - werd in de verf gezet in onze nieuwe communicatiecampagne “Altijd dichtbij”.

44

Profile for Proximus

Proximus jaarverslag 2017  

Proximus jaarverslag 2017