Page 17

dernemingen, terwijl Telindus ICT- en telecomdiensten aanbiedt aan middelgrote en grote ondernemingen.

van 5 GB aan data om overal in Europa te surfen. Deze promotie was een groot succes bij de klanten van Tango.

Telindus Luxemburg

Telindus Nederland

Om beter het hoofd te kunnen bieden aan de specifieke uitdagingen van financiĂŤle instellingen heeft Telindus Luxemburg zijn Fintech-oplossingen gelanceerd. Telindus kwam ook met een hybride cloudoplossing voor een veilige uitrol en beheer van specifieke applicaties, via de publieke en private cloud maar ook via de cloud op de site van de klant.

Tango 2017 was voor Tango het jaar van de glasvezeluitrol. Het haalde meer dan 5000 nieuwe klanten binnen voor vast internet en positioneerde zich als de nieuwe referentie qua prijs/snelheid op de Luxemburgse markt. Tango voegde ook meer mobiele data toe aan zijn Smartbundel. De hele zomer lang konden klanten gebruikmaken

In 2017 sloot Telindus verschillende grote deals die perfect aansluiten bij de belangrijkste focusdomeinen (managed services, beveiliging, cloud, automatisering en analyse) en segmentspecifieke benadering. Een mooi voorbeeld is Road2016. In het kader van deze overeenkomst met de Rijksoverheid heeft Telindus een innovatieprogramma gerealiseerd, waarmee ministeries doeltreffender van IT-investeringen kunnen profiteren. Telindus sloot ook de eerste deals met Davinsi Labs en zal blijven focussen op de markt van vulnerability management en security analytics (SIEM). Telindus Nederland tekende daarnaast een belangrijke raamovereenkomst voor een datacenteroplossing met de Nederlandse overheid.

Proximus Groep Jaarverslag 2017

17

Proximus jaarverslag 2017  
Proximus jaarverslag 2017