Page 1

PROXIMITY

Una nova etapa Un nou camí Acompanya’ns! AUTOMÒBILS MITJANS, S.L. C/ Riera Canals, 25 Sant Andreu De La Barca, BARCELONA -08740 admon.automitjans@proximitycustomer.com taller.automitjans@proximitycustomer.com 93 653 03 15 / 93 653 04 17

GARANTIA

3


to

me

r

Cal i

ity roxim dP a d

us

imity Prox tía

to

me

r

yC

Gar an

P r ox i m i t

y P r ox i m i t

to

me

r

Prof esi

d Proximity lida a on

P r ox i m i t

Proximity Customer, S.L. Passatge Vila i Fusté, 5-7, 4º 4ª 08202 - Sabadell (Barcelona) www.proximitycustomer.com

yC

us

Cu

s


SUMARI 1. El nostre compromís amb el client 2. La nostra capacitat de resposta 3. Proximity Customer 4. Menú de serveis a la carta 5. El nostre compromís amb el client 6. Programa de manteniment de Proximity 7. El món del recanvi en Proximity 8. Els lubricants per l’automòbil

2 4 6 8 10 12 14 16


1

EL NOSTRE COMPROMÍS AMB EL CLIENT

Des de fa anys li oferim els nostres serveis de “reparació integral de l’automòbil”. Ens hem anat adaptant a les necessitats del mercat i especialment, a les necessitats dels nostres clients. El món pot ser global però els nostres clients són locals, els de sempre. Aquest procés de adaptació el podem albirar donant un breu repàs a la nostra història. Tot va començar l’any 1972, en Joan Mitjans va crear el Servei de Rentat i Greixatge J. Mitjans, que també oferia un servei d’aparcament de cotxes per gent de fora que agafava l’autobús de línia per anar a Barcelona, i on també es venien vehicles d’ocasió. 2

El 1980, el Servei de Rentat i Greixatge va passar a ser un Taller de Reparació Multimarca. Més tard, el 1987, va esdevenir Servei Oficial Peugeot/Talbot. Amb la incorporació del fill de Joan Mitjans, Sergi, es varen començar les reformes per modernitzar les instal·lacions i adequar-les a les necessitats dels clients, i el 1999 vam passar a ser Agent Peugeot, essent Taller i Botiga dins el mateix establiment. L’any 2000, s’incorporà a l’equip la Marga, filla de Joan Mitjans, qui es dedica a les vendes de vehicles, tant nous com d’ocasió.


Actualment disposem d’unes instal·lacions modernes i d’un grup de professionals, disposats a atendre i assessorar als nostres clients en la compra, manteniment i reparació dels seus vehicles. Ara comencem una nova etapa, transformant el nostre model del negoci i tornant als nostre orígens de “taller multimarca”, estem preparats per atendre vehicles de totes les marques, disposem de la tecnologia i de la formació necessària, i especialment, estem oberts i preparats per atendre les demandes dels nostres clients. Esperem que aquesta nova etapa que emprenem amb PROXIMITY CUSTOMER estrenyi les nostres relacions permetent donar assistència a tots els vehicles de l’àmbit familiar i empresarial. M’agradaria continuar disposant de tota la seva confiança per continuar prestant-li els nostres serveis durant molts anys. AUTOMÒBILS MITJANS,S.L. Sergi Mitjans

CAP AL TALLER MULTIMARCA

3


2

LA NOSTRA CAPACITAT DE RESPOSTA

Li oferim el nostre centre d’excel·lència pel seu automòbil posant al seu servei el nostre equip de professionals, equipament i instal·lacions. Pel que disposem de:

1. Formació dels nostres professionals Els nostres professionals disposen de capacitació tècnica en les noves tecnologies de l’automòbil, així com en els mètodes i equips d’intervenció en l’automòbil. La formació contínua ens aporta la visió tècnica amb la que respondre les necessitats actuals i futures de manteniment, reparació i diagnòstic de l’automòbil, el que ens permet respondre al Client en el menor temps possible i a un cost ajustat. Disposem de perfils professionals molt exigents com: Tècnic diagnosis, TD Tècnic servei ràpid, TSR Tècnic electromecànic, TEM Assessor de client, AC

4


2. Equipament tecnològic del nostre taller Els nostre nivells d’adaptació als canvis tecnològics, estan basats en els més actuals sistemes de comunicació i de diagnosis. Alguns d’aquests són:

I a més a més, Software de documentació tècnica de vehicles multimarca. Realització immediata de pressupostos. Disponibilitat de diverses opcions de recanvis originals ( OEM, OES, Multimarca) i de qualitat equivalent.

Terminal de diagnosis electrònic. Gestió ràpida de pressupostos. Equilibradors, alienadors i tot l’equipament per l’entorn de la roda.

Gestió de recambis alternatius multimarca.

Línea de Pre-ITV. Estació de carga i diagnosis pels sistemes de climatització. Tester de comprovació de llum, halogen i xènon. Analitzador d’emissions de gas i opacímetre.

5


3

PROXIMITY CUSTOMER

PER QUÈ PROXIMITY ? En un moment en el que les xarxes oficials estan canviant a causa de la greu crisi econòmica que està transformant les relacions entre clients i tallers, neix PROXIMITY com resposta a aquests canvis i com alternativa als tallers oficials. Proximity és la xarxa de tallers Multimarca que s’adapta a les exigències dels clients d’avui i de demà, ja que els escullen per: Proximitat Preu Qualitat i fiabilitat Per això, Proximity, llança la seva estratègia comercial donant resposta a: La satisfacció del client La proximitat Un preu ajustat La confiança Proximity Customer materialitza aquests conceptes en el seu model de negoci únic i innovador, portant-se als seus clients a través de la seva RED DE SERVEIS ASISTENCIALS PROXIMITY, establint noves relacions amb els seus clients en un mercat obert al Taller Multimarca.

6

LA NOSTRA MISIÓ “Ser referents pels nostres Clients en el mercat d’empreses de Serveis Integrals de diagnòstic, manteniment i reparació de l’automòbil aplicant els estàndards de les xarxes més exigents”. La nostra filosofia de negoci permet concentrar la “Forma de Ser, el nostre Fer y el nostre Saber Fer”, en el dia a dia, en cada actuació.


ELS NOSTRES VALORS 1. Qualitat és el valor aportat al client, és a dir, oferir unes condicions de servei superiors a les que el client espera rebre i a un preu accessible. 2. Garantia és el compliment dels acords i compromisos adquirits amb el Client en tota la Red Proximity Customer. 3. Tecnologia comprèn estar al dia en els avenços tecnològics que els vehicles dels nostres Clients incorporen en equipament, instal·lacions i formació.

LA NOSTRA VISIÓ Entusiasmar als nostres Clients. Concebre serveis que satisfacin als Clients més exigents. Proporcionar capacitat de resposta als requeriments tecnològics. Disposar de grans professionals en continu desenvolupament. Concebre i adaptar la nostra organització pensant en el Client.

4. Confiança és la base de la nostra relació amb el client amb la que aconseguir la seva predisposició a ser assessorat i atès per nosaltres. 5. Honestedat és la qualitat de qualitat de vida humana que consisteix en comprometre’s i expressar-se amb coherència i autenticitat. 6. Proximitat és el compromís de mantenir al nostre client a prop de la nostra xarxa de serveis amb una proposta de relació directa, càlida i sincera, que li donen les respostes esperades.

Transmetre imatge irreprotxable, sòlida i forta. Donar resposta global de Xarxa de Serveis Integrals per l’automòbil. 7


4

MENÚ DE SERVEIS A LA CARTA

La xarxa Proximity aporta Serveis de Valor a tots els seus clients per ser capaços de superar les seves expectatives i necessitats, tant les manifestades com les desitjades. Pensem en els nostres clients i els preguntem què necessiten per poder satisfer-los.

8


(*) Informació subjecta a canvis segons la zona geogràfica del Taller Proximity.

EL NOSTRE MENÚ DE SERVEIS A LA CARTA (*) 1. Servei de diagnosis, manteniment i reparació de l’automòbil. 2. Servei d’electricitat i electrònica de l’automòbil (ABS, ESO, AIRBAG, etc.) 3. Servei Pre-ITV 4. Serveis de recanvis i accessoris de l’automòbil ( sistemes de seguretat, alarma, mans lliures, detector radar, sensors pàrking, etc.) 5. Serveis de pneumàtics, alienació i equilibrat. 6. Assessorament tècnic per la valoració de les intervencions a realitzar. 7. Servei de reparació de carrosseria i pintura. 8. Gestió amb la seva companyia d’assegurances per la tramitació de sinistres en el seu vehicle. 9. Acords directes amb les Companyies de Renting. 10. Venta de vehicles d’ocasió i assessorament en la compra de vehicles nous.

Reparem tots els vehicles

sense perdre la garantia de la marca

obert h

preu hora

9


5

EL NOSTRE COMPROMÍS AMB EL CLIENT

PROXIMITY T’ESCOLTA Tota la nostra Xarxa compleix amb uns estàndards de qualitat de servei i atenció al client molt exigents,establint la Millora Contínua com l’únic camí per avançar cap a l’excel·lència empresarial. Això comporta escoltar als seus clients i establir plans de millora en tota la seva XARXA. Posi’s en contacte amb nosaltres per dir-nos qualsevol suggeriment, recomanació o queixa a través de la nostra web www.proximitycustomer.com

PROXIM

Dirección com

pleta - Tel. 000

ITY

000 000 - pro ximity@pro ximitycustom er.com -

www.p

roximitycustjor l m e omer.com rle e unos a da imos nos e t e ed ue m p rícula o r q le le p c om uirlo e no ndo N os onseg ” d eja o l o qu os”. c fech . Para cliente nos tod is t a d o s a nte r calid uestro nicánd u lme n t ota l a mejo lidsad Proxeimaity c om lo y e ntes Proximity tía Clie io c on : “Qu vehícu n VIA a xi d ProE s ic alidaR mity nP sio serv romiso s por s u p CITA O com cupemo ejorar. O o u st P r ox i m i t y C preo para m ACT a ONT Proximity Custo gust Ga r

Ca

0000000 Titular m at

n nte”. o tie o n stro clie e omis mpr “ser nu o c con stro Nue rompe d uste

10

me

r

me

r

me

r

Pro fe

.com omer t s i u c te s y men D nica ximit o d, ú r a p id . c cadu de ww w cha e fe C S DE ATO

Proximity C

u st

o


(*) Si necessita més detall sobre els seus beneficis, pregunta’ns i li explicarem tot allò que necessiti. Proximity es reserva el dret de variar aquests serveis d’acord a la política comercial anual.

FIDELITZACIÓ PROXIMITY Volem que sigui nostre Client Preferent per sempre, ens agradaria impulsar una relació comercial i professional de mutu interès; per aquest motiu li oferim uns Beneficis Únics que li aporta el nostre Pla de Fidelització com: 1. Servei de mobilitat: Taxi amb un desplaçament gratuït al centre de la ciutat o vehicle de substitució gratuït; aquests serveis estan destinats als clients que demanden cita prèvia al Taller i que el temps d’execució de la intervenció sigui superior a quatre hores. Fora d’aquestes condicions s’establirà un preu per dia equivalent al cost del servei prestat. 2. Servei de recollida i entrega gratuït. Aquest servei es gratuït en un radi de 500 metres en zones urbanes i de 3 kilòmetres en zones rurals. Desplaçaments fora d’aquestes distancies, s’informarà i aplicarà al client 0.50€/km amb un mínim de 10€.

3. Servei de revisió anual gratuïta, revisió visual de l’estat del vehicle sobre punts de seguretat recomanada pels fabricants. 4. Garantia de reparació durant 12 mesos o 20.000 km des de la data d’intervenció. 5. Servei PRE-ITV. Els clients solament pagaran les taxes de l’entitat ITV, sempre que, aquest realitzi les operacions imprescindibles per passar amb èxit la inspecció; si el client no les realitzés el taller no es responsabilitza dels costos addicionals que tingués. 6. Cost de manteniment ajustat, li apliquem per sempre un descompte del 5% a la mà d’obra i el 10% per als recanvis de manteniment i peces de desgast. 7. Ofertes promocionals, repercutirem sistemàticament les promocions que els nostres proveïdors ens realitzin, sempre que aquestes millorin les condicions incloses en el punt anterior. (Les ofertes promocionals mai són acumulables).

La política comercial de la XARXA PROXIMITY està enfocada a la fidelització dels Clients, oferint-los un ampli Menú de Serveis i un Programa de Manteniment capaç de garantir la correcta conservació i eficiència del seu vehicle a un preu ajustat.

11


6

PROGRAMA DE MANTENIMENT PROXIMITY

ANUAL Canvi oli i filtre oli Revisió de nivells

con tro

Oli motor Líquid direcció assistida Líquid de frens Líquid de refrigeració Líquid eixugaparabrises

l ua n la

Rep tots els

sense la gar de la m

60.000 KM O 4/6 ANYS

Canvi oli i filtre oli

Control de seguretat

Canvi filtre aire Canvi filtre habitacle Filtre carburant (dièsel) Bugies d'encès (gasolina)

Revisió llum i escombretes Revisió de pastilles de frens Revisió de pneumàtics

Revisió de nivells

Estat de la bateria Sistema d'alimentació Control circuit carrega

Oli motor Líquid direcció assistida Líquid de frens Líquid de refrigeració Líquid eixugaparabrises

Operació addicional recomanada + 29 PUNTS DE CONTROL Pastilles i discos / Gestió ITV

12

Revisió ecològica

Revisió electrònica Diagnosi centraleta Airbag i pretensors Sistema de seguretat activa


Proximity recomana un control anual amb la mà d’obra gratuïta (només per Clients). La reposició de materials no inclòs. Programa de manteniment inclou tipus d’oli motor 5W40 (limitat a 5 litres de capacitat).

20.000/30.000 KM O 2 ANYS Control de seguretat Revisió llum i escombretes Revisió de pastilles de frens Revisió de pneumàtics

Revisió ecològica Estat de la bateria

Oli motor Líquid direcció assistida Líquid de frens Líquid de refrigeració Líquid eixugaparabrises

Operació addicional recomanada + 29 PUNTS DE CONTROL Substitució de líquid del radiador

EST Á AR ND

parem s vehicles

Canvi oli i filtre oli Revisió de nivells

perdre rantia marca

40.000 KM O 4 ANYS Revisió ecològica

Canvi oli i filtre oli

Estat de la bateria

Canvi filtre aire Canvi filtre habitacle

Revisió electrònica Diagnosi centraleta Airbag i pretensors Sistema de seguretat activa Revisió de pneumàtics

Revisió de nivells Oli motor Líquid direcció assistida Líquid de frens Líquid de refrigeració Líquid eixugaparabrises

Control de seguretat Revisió llum i escombretes Revisió de pastilles de frens

Operació addicional recomanada + 29 PUNTS DE CONTROL Substitució del líquid de frens/Gestió ITV

13


7

EL MÓN DEL RECANVI EN PROXIMITY

PRODUCTES COMERCIALITZATS PER PROXIMITY (Reglament CE 461/2010). En el cas que el client realitzi les revisions en el taller que estimi convenient, la normativa comunitària afirma que, els fabricants NO poden negar-se al compliment de la garantia, ja que l’obligació de realitzar el manteniment només a la xarxa oficial vulneraria el dret d’elecció d’establiment de l’usuari. Els manteniments s’han de realitzar seguint les prescripcions de cada fabricant, utilitzant recanvis originals o de qualitat equivalent. Els 4 tipus de recanvis es poden utilitzar, el fabricant no podrà rebutjar la garantia per aquesta circumstància. Condicions d’acceptació de la garantia per part del fabricant quan el vehicle ha estat intervingut en taller independent: Realitzant les intervencions d’acord a la preconització del fabricador. Muntant recanvis de la qualitat adequada. Evitant qualsevol tipus d’error en la intervenció (causa-efecte).

Recanvis originals 1. Produïts i subministrats pels propis fabricadors de vehicles (OEM). 2. Produïts i subministrats per proveïdors de primer equip de sèrie per als fabricants de vehicles i per a la seva comercialització pel canal de la distribució del recanvi (OES). 3. Produïts i subministrats pels fabricants de peces que compleixin la normativa del fabricador.

Recanvis de Qualitat Equivalent 4. Produits i subministrats per qualsevol empresa que pugui certificar en tot moment que els recanvis en qüestió són de la mateixa qualitat que els components utilitzats en la fabricació dels vehicles.

14


* OEM, Original Equipment Manufacturer

** OES, Original Equipment Service

“Li assessorem sobre el tipus de recanvi més adequat pel seu vehicle atenent als seus kilòmetres, antiguitat i ús.” 15


8

ELS LUBRICANTS PER L’AUTOMÒBIL

LA IMPORTÀNCIA D’UN BON MANTENIMENT. EL LUBRICANT. El cotxe és avui dia un element essencial en les nostres vides, ja que ens permet desplaçar-nos d’un lloc a un altre d’una forma còmoda i segura. No obstant això, per al seu correcte funcionament, és essencial realitzar un manteniment periòdic, on s’han de revisar diferents punts del vehicle. Aquestes revisions no es realitzen perquè sí, hi ha dues raons molt importants. La primera és un tema de seguretat: sabates de fre, alineaments de l’adreça… fins i tot els eixugaparabrises. Un eixugaparabrisa que funciona correctament ens facilita la visió, si està desgastat per l’ús no traurà l’aigua i, en plena nit, les llums ens enlluernaran. Un element tan senzill, en bones condicions, evitarà que tinguem un accident per aquesta causa. Una altra de les raons per a un bon manteniment és que un cotxe és una inversió i per tant pretenem que ens duri el màxim possible, abans de canviar de cotxe. Per a això haurem de cuidar al màxim la mecànica, utilitzant productes adequats en el manteniment: líquids de fre, anticongelantsrefrigerants, lubrificants, grasses… Productes que han de complir les recomanacions del fabricador en quant a nivells de qualitat. Això permetrà allargar al màxim la vida del nostre vehicle.

16


L’exemple típic seria l’oli de motor. Les peces mecàniques poden entrar en contacte entre elles, la més dura destrossaria la més tova, i això ens portaria una avaria, a la temuda grip del motor. L’oli ha de separar les peces i disminuir al màxim el desgast, facilitant amb això la màxima durada del motor. Però això no és l’única cosa que fa aquest tipus d’oli. El carburant en cremar-se deixa molts residus, que l’oli ha de recollir i portar fins al càrter i els filtres. A més, ajuda a refrigerar el motor, facilita el moviment de les peces amb el que disminueix el consum de carburant… Seguir les indicacions sobre el canvi d’oli és essencial. Però no tots els olis serveixen; els motors evolucionen constantment i els lubrificants evolucionen amb ells. Majors pressions i temperatures exigeixen noves propietats (detergencia, antidesgast…), motors que consumeixen menys carburant necessiten lubrificants més fluïts (5w30, 0w30, 0w20). És en aquest punt on els autèntics professionals del manteniment es diferencien de la resta: els seus coneixements, la seva formació i la seva professionalitat són els que creen la diferència. Per això GULF, una marca de lubrificants amb ampli reconeixement mundial, s’alegra del naixement de Proximity Customer una empresa compromesa amb els seus clients i l’excel·lència en el servei.

17


Carrer Riera Canals, 25 Sant Andreu De La Barca

FESSIONALITAT PRO

QUALITAT

to

me

r

P R EU

y P r ox i m i t

2

Cu

s

REVISTA_AUTOMOBILS_MITJANS  

REVISTA_AUTOMOBILS_MITJANS

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you