Page 1

The

MAGAZINE by Provoke

Et nyt kapitel Vingården i Italien

Efterårets mode

www.provokeshop.dk

EVENTS


INDHOLDSLISTE


FORORD //

Et nyt kapitel Velkommen til Provoke! Efter 12 fantastisk år på strøget i Hadsund med stor butik, flere ansatte og lange travle dage, skulle der ske noget nyt, noget helt andet. Jeg var nået dertil i mit liv, hvor tempoet skulle ned og et nyt arbejdsliv skulle formes. Og jeg må sige, at min drøm er gået i opfyldelse. Du finder vores lille oase langt ude på landet i naturskønne Mariager. Et nyt Provoke, hvor dine sanser bliver forkælet og din stil udfordret. Vi styler skævt, vi gir dig kant, vi gør det som andre ikke tør.

Anne Silke Hjorth, Provoke


Podere Le Rippi Hos Butik Provoke kan du smage vores fantastiske vin fra egen vingård i Italien. Smukt placeret på bjergsiderne i Toscana, finder du Podere Le Rippi. En lille perle, hvor vinen dyrkes økologisk og biodynamisk. Vi har udvalgt en meget lækker top vin, amourfolia som er lavet på syrah druen, med dybe smagsnoter af mørke sorte bær, læder og tobak. En fyldig signatur vin, som du kan nyde til steaks og vildt - eller som lækker meditationsvin. Pris 190 kr.


Via Vai

Via Vai producerer sko, der taler til kvinders personlige stil og fornuft. Kvaliteten er altid i top, og udtrykket er feminint. Hvis du leder efter smukke sko med høj komfort, der følger tiden trends, så er Via Vai bestemt et kig værd. Hos Provoke finder du et af landets største udvalg.

Lander snart i butikken


Munthe

Jeg har altid haft en stor kærlighed til Munthe! Både før - og nu efter Naja er gået for sig selv. Jeg er vild med deres kunstneriske håndmalede prints, deres feminine silhuetter kombineret med kontrastfyldte detaljer.

Vores favorit

Munthe Skjorte, 1.400 kr.

Skøn Rock’n’Roll Jakke, kommer til efteråret

Smuk semi-transperant bluse lavet i 100% genbrugsplast, 1.400 kr.


Munthe Track pants 1.400 kr.


Track Pants & flæser Er du ikke den helt sporty type? Så blød looket op med en feminin bluse.

Munthe Jakke Igen ser vi tern overalt i modebilledet 2.200 kr.

Let transperant bluse 1.400 kr.

Skøn blomstret kjole Lander snart i butikken


Enamel Har du set vores nye smykkebrand Enamel Copenhagen? Det er et dansk smykkefirma, som laver de fineste hĂĽndlavede smykker, hvor strejfet af emalje altid er at finde. Alle smykker er designet af Marie Rantzau, som har en passion for de rene linier med et stĂŚrkt udtryk.


EFTERÅRETS EVENTS Tag din veninde med under armen! Mette Holm En powerkvinde uden lige! Mette er uddannet psykolog, udgivet flere bøger bl.a. bestseller bogen ‘Elsker mig forevigt’. Træd ud i dit lys - og bliv hende du gerne vil være. Find modet til at stå ved hende du også er. Dato: 12. september

Efterårs Modeshow Vi præsenterer efterårets trends og tendenser i hyggelige omgivelser. Før showet vil der være lækker tapas og vin. Dato: 1. oktober

Pernille Skall Skab det liv, du drømmer om med coaching. Ejer af PS Studio. Uddannet coach i positiv- og kognitiv psykologi, og har siden da arbejdet med og udviklet, 10.000+ mennesker. Med coaching redskaber får du tro, håb og mod til at skabe det liv og de resultater du går og drømmer om. Dato: 7. november


Rabens Saloner

Rabens Saloner emmer af eventyrlyst, kreativitet og rejseglæde, og det samme gør designeren Birgitte Raben Olrik, som har skabt brandet. Hendes evige rejselyst har været grundlag for mange hendes smukke kollektioner.

Vi elsker denne strik i den skønne farve kombination 1.600 kr.

Blød bomulds t-shirt 450 kr.

Den populære Via Vai støvle i en ny ruskindsudgave 1.600 kr.

Cool buks fra Rabens Saloner i vævet struktur og med presfold ned langs benene. 1.450 kr.


Udover at agere fotomodel, kan du ogsü vÌre heldig at møde Frede i butikken.


Lang dunjakke i en skøn efterårsfarve.

Vi bliver aldrig træt af mønstret kjoler. Brug den med en strik over, når vi når de køligere tider.

Sporty dunjakke med høj hals.

Skøn multifarvet strik i blødt materiale.

Levete Room

Vi er ellevilde med Levete Room! Levete Room stammer oprindeligt fra det engelske ord ”Levity” og henviser til en person med et let sind, hvilket lige præcist er det, Levete Room vil udstråle. Tøjet er elegant og feminint – og det får enhver kvinde til at stråle som en funklende diamant. Levete Room har et mål om at skabe smukt og moderne tøj, så kvinder klæder sig klassisk og på samme tid chikt.


Yaya the brand YAYA er et nyt Hollandsk mærke vi har fået i butikken. Et brand til dem der elsker den enkle, afslappede og casual stil.

Skøn mønstret plissenederdel 500 kr. Oversized sweatshirt 800 kr.

Silkelignende kjole i blød Cupro 650 kr.

Smørbløde joggerpants. Tilsæt en skjorte for et casual og cool look eller brug dem med en silkebluse for et mere feminint look. 600 kr.


Stand Studio Vi glæææder os til, at vi i efteråret kan præsentere jer for vores nye mærke Stand Studio, der laver det absolut fedeste overtøj. Stand Studio er af svenske oprindelse, og har Nellie Kamras bag sig. Stilen er ‘French Chic’, hvilket for Nellie betyder feminint og ‘easy’ tilføjet en skandinavisk, enkel renhed, der gør det nemt tilgængeligt.

Cool vendbar jakke fra Stand Studio. Pris 2800,-


Gå vinteren glad i møde ....med de skønne vamsede jakker fra Stand Studio! Igen i år er de store vamsede jakke fremme i gadebilledet.

Stand Studio Jakke i tern. Tern er igen et af de helt store trends i efteråret 2.200 kr.

Stand Studio Chloe Jacket i blød plys og skind detaljer 2.200 kr.


Profile for Provokeshop

Provoke - August 2019  

Advertisement