Page 1

PROTEKNIKA 2018 ENGINEERING S.L.


Serveis d’enginyeria, dissenys CAD/CAM


QUI SOM? Proteknika es una empresa de nova creació dedicada a oferir serveis d’enginyeria. Un grup de projectistes industrials que amb esperit d’emprenedoria hem decidit d’unir els nostres coneixements, aptituds i anys d’experiència. L’equip de Proteknika Engineering acumula més de 20 anys d’experiència personal en l’àrea del disseny mecànic, la gestió de projectes, el disseny CAD/CAM, així com en l’ajustatge i supervisió final del producte dissenyat. Tenim àmplia experiència en la realització de projectes a nivell Internacional.


KNOW HOW La nostra especialitat son les matrius per a l’estampació de rodes d’acer per al sector de l’automòbil, el qual es un producte d’alt valor tecnològic i molt específic. També hem realitzat dissenys de plantilles de foradar per al sector aeronàutic, matrius per a la producció de politges del sector de l’automoció, motlles per a l’estampació de seients i tapes de sanitaris, així com utillatges i matrius en general.


QUE OFERIM?


Disseny de projectes mecànics: - Matrius i utillatges per a l’estampació de peces metàl·liques - Matrius, motlles i utillatges en general - Disseny de projectes per processos transferitzats, línies automatitzades o per premses manuals. - Suport tècnic durant la fase de proves d’ajustatge i la posada en marxa.


Serveis de subcontractació: - Disseny en general - Col·laboració en projectes - Serveis de programació CAD/CAM - Assessorament tècnic i serveis d’oficina tècnica


Software utilitzat habitualment

- CATIA V5 - AutoCAD - Work NC - Programes varis per a la gestiรณ de projectes


Tots els nostres serveis es desenvolupen amb total professionalitat, fiabilitat, qualitat, flexibilitat i de forma personalitzada.


PROTEKNIKA 2018 ENGINEERING S.L.

THE PROJECT RUNS ON WHEELS Telèfon: 657099540 E-mail: info@proteknika.com

Proteknika Engineering  

Cataleg presentació versió en català

Proteknika Engineering  

Cataleg presentació versió en català

Advertisement