Page 8

Nelikiltaristeily kin huolestuttavan nopeaan tahtiin. Fuksit pääsivät myös viihdyttämään vanhempia PT:läisiä ja muita paikalle eksyneitä uskomattoman upean cancan-esityksen muodossa. Polvi ja jalka nousivat koreasti ylimmällä kannella, eivätkä laivan poliisit tai järjestyksenvalvojatkaan häiriintyneet esityksestä liiaksi. Show:n jälkeen lähdimme esittelemään taitojamme (lue: nolaamaan itsemme) myös yläkerran klubin tanssilattialle sekä Promenadelle, jossa muuan tutalaiset kaipasivat aamuyöstä valssiseuraa. Yön päätteeksi ryömimme kaikki takaisin hytteihimme käteen kirjoitettujen hyttinumeroiden avustuksella nukkumaan viimeiset vaivaiset tunnit ennen Suomeen ja karuun todellisuuteen palaamista.

lopulta kaikki saivat kotona pään tyynyyn. Sinä päivänä kävi mielessä lausahdukset: “Eihän tässä krapulassa voi edes ajatella”, sekä “Säälin ihmistä, joka herää aamulla ilman darraa, sillä hän tietää, ettei hänen olonsa siitä enää päivän mittaan parane.”

TIISTAI

Laulunkin mukaan Suomessa juodaan kaikkea (eikä tarvitse olla edes Suomen puolella, kuhan on tarpeeksi lähellä) ja se tuntui viimeistään laivan lipuessa Suomen vesillä. Vahva nakerrus sekä sisäelimissä että päässä muistutti matkailijoita edellisen illan tapahtumista. Laivan saapuessa satamaan hyteistä alkoi ryömiä edellisen illan turmelemaa haalarikansaa. Vapisevin askelin ja mustelmien peittäminä siirryimme kukin omiin koloihimme, joita myös kodeiksi kutsutaan. Risteilyllä vedettiin päätyyn, mutta

Proteesi

8

1/19

Profile for ProTeesi

ProTeesi 1/2019  

ProTeesi 1/2019  

Profile for proteesi
Advertisement