Page 4

Dekaani tutuksi

T

sellinen ajattelutapa ja kuinka hankkia rahoitusta ja kehittää asioita Aalto on inspiroiva, Otaniemi on jännittävä ja metro on kätevä!

kT Kristiina Kruus aloitti Kemian tekniikan korkeakoulun dekaanina 1.12.2018 entisen dekaanin, Janne Laineen, siirtyessä innovaatioista vastaavaksi vararehtoriksi. Dekaani valitaan viideksi vuodeksi kerrallaan ja hänen tehtävänään on johtaa korkeakoulun toimintaa. Opiskelija pääsee tapaamaan dekaanin ainakin valmistujaistilaisuudessa, mutta kuka meidän koulun uusi dekaani oikeasti on? Toimitus selvitti asiaa lähettämällä delegaation dekaanin puheille ja tässä on tulokset!

Mitä tavoitteita sinulla on dekaanina? Lähiajan tavoite: Varmistaa olosuhteet, että joka päivä on kiva tulla. Lisäksi olla innostava ja oppia jotain uutta joka päivä.

Oliko ennen kaikki paremmin? Ei ollut, nuoret on fiksuja, maailmaa nähneitä ja tavoitteellisia. Maailma Miten aiot selvitä mahdollisesta on nykyään monimutkaisempi. Globaaleja haasteita on, mutta niistä Wapusta? Tänä vuonna matkoilla. Normaalisti selvitään. lounas ystävien kanssa, Wapun viettoa Ullanlinnanmäellä, josta jatkoille. Oletko ollut mukana kiltojen/kerTöihin kuitenkin seuraavana päivänä. hojen toiminnassa opiskelijana? Kemistikillan emäntä “Wappuihminen” Kondensatio 90v järjestely Mitä opit VTT:llä 20:n vuoden ai- Edustajistossa 2 vuotta, sitoutumattokana ja mitä olet muutaman viikon mat ISOhenkilö ja vastuussa ISOista aikana oppinut Aallossa? VTT: Verkottuminen tärkeää, oikein PrTK excursio Kaliforniaan, vuokmitään ei voi tehdä yksin, tutkimuk- ra-autolla rantaa pitkin Losiin, mat-

Proteesi

4

1/19

Profile for ProTeesi

ProTeesi 1/2019  

ProTeesi 1/2019  

Profile for proteesi
Advertisement