Page 21

#FuksinCV Harrastukset

Keppihevostelu, larppaus, videopelit. Tykkään myös säbäilystä, däbbäilystä ja läppäilystä.

Luonne

Olen sosiaalinen (pidin ihmisistä vielä ennen yliopiston ryhmätöitä), aktiivinen (mraur) ja oma-aloitteinen (oma-vikanillanpaniikkialoitteinen). Entiset työnantajani (äiti) ovat kuvailleet minua ahkeraksi ja luotettavaksi työntekijäksi. Opin nopeasti asioita (jotka eivät liity mihinkään hyödylliseen) ja tulen toimeen kaikkien kanssa (ja haukun niitä sen jälkeen kavereille).

Raaputa ja maista

M

onelle teistä on varmaan tuttu asia monissa lehdissä olevat raaputa ja haista -ruudut, jotka yrittävät demota milloin mitäkin aromia ja esanssia. ProTeesin paperi- ja painotekniikan laboratoriotyöryhmän innovaatiotoimikunnan printtimediaosaston mainostoimiston kesäharjoittelijalomittajien kehittelemä uusi huippuinnovaatio, raaputa ja maista, vie tämänkin kokemuksen aivan uudelle tasolle. Kuvitelkaa esimerkiksi kaikki känkkylöiden mainoslehtiset darra-aamuna, kuinka kätevää olisi

Päällyste

1/19

tehdä pitsan valinta puhtaasti maun, eikä pelkän tyhjän sanahelinän perusteella? Nyt tällaiseen on mahdollisuus, ja tämän lehden printtiversiossa tätä voi testata kolmella eri demomaulla: päällysteellä, sinisellä ja mustalla. Tuotteen toimintaperiaate on kaikessa monimutkaisuudessaa hyvin yksinkertainen: mekaaninen raaputusenergia aktivoi erityismusteen makumolekyylit, jotka voi kätevästi maistaa nuolaisemalla ruutua.

Sininen

21

Musta

Proteesi

Profile for ProTeesi

Proteeesi 1/19  

Lehti

Proteeesi 1/19  

Lehti

Profile for proteesi
Advertisement