Page 1

Vakantiepark Boomhiemke

Voorjaarsmagazine NUMMER 5 - VOORJAAR 2014

Tijd voor de lente op Ameland! Lammetjes tellen... met korting! Amelander Nieuws

En meer... • • • •

spAmeland Kortingsbonnen De Dûvelshoek en l Het verhaal van... de familie Goede 4 Diverse (kinder)activiteiten in 201 illa’s In the picture: Weidevilla’s & Beachv

Evenementenkalender 2014 NIEUW: Eilandlodges


Jan & Elly Oenema

Lang leve de lente! Het is weer tijd voor de lente op Ameland! Een heerlijk seizoen, de tijd van ‘lammetjes tellen’, langere avonden, frisse kleuren en geuren: een tijd om er op uit te gaan met de fiets of te voet. Ook een tijd met veel leuke en sportieve evenementen, kortom: een prima seizoen om te komen genieten van ons mooie eiland. We hebben ondertussen ook een stormachtige herfst en winter achter de rug, het is lang geleden dat we op Ameland zoveel stormschade hebben gehad. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het herstel (een aantal van onze Weidevilla’s hadden geen dakpan meer over!). Maar als u dit voorjaar op Ameland komt, zult u ongetwijfeld een aantal bomen missen in de oude dorpskernen van Hollum en Nes. Gelukkig zijn er geen persoonlijke ongelukken gebeurd en staat heel Ameland weer in de startblokken om er een prachtig seizoen van te maken, met mooie en sportieve hoogtepunten. Komt u mee genieten, ontspannen, uitwaaien, wandelen, fietsen, sporten, zwemmen of gewoon relaxen? Graag tot Ameland! Familie Oenema & medewerkers Vakantiepark Boomhiemke 2 |

Voorjaarsmagazine Boomhiemke


Kortingsbon 15% korting in Restaurant De Dûvelshoek

Bij inlevering van deze bon ontvangt u:

of

15% korting bij spAmeland Wellness

Deze bon is geldig tot 1 juli 2014 en niet gelding in combinatie met andere acties.

U kunt weer…. lammetjes tellen! Traditiegetrouw kunt u dit voorjaar weer lammetjes komen tellen en profiteert u van ons Lammetjestel arrangement: van 28 februari tot 11 april en van 2 mei tot 30 mei krijgt u maar liefst 30% korting op uw boeking. En nog meer leuk extra’s: kijk op www.boomhiemke.nl/lammetjes-tellen voor alle informatie.

Lekker…! Op Vakantiepark Boomhiemke doen we er alles aan om u lekker te laten genieten: in ons restaurant De Dûvelshoek, waar u geniet van heerlijke gerechten à la carte en u uw avondje ook nog eens gezellig samen kunt afsluiten op de bowlingbaan. En heeft u al eens ervaren wat het is om helemaal in de watten gelegd te worden? Absoluut het proberen waard in ons wellnesscomplex spAmeland… Of kom gezellig eens langs met familie of vrienden voor een heerlijke high tea, zowel in het restaurant als in de wellness mogelijk.

3 |

Voorjaarsmagazine Boomhiemke

30%g kortin


4 |

Voorjaarsmagazine Boomhiemke


Het verhaal van…

De familie Goedel Vakantie op Ameland is een traditie! Al 25 jaar, en ondertussen een 2e én 3e generatie verder, komen wij in de winter naar Vakantiepark Boomhiemke. Het park is een tweede thuis geworden. Voor elk fa milielid is er iets grandioos op het eiland; het strand, de zee, de molen, het zwembad, de bowlingbaan en voor iedereen fietsen over het eiland bij weer en wind. Al jaren is het beklimmen van de 232 traptreden hoge vuurtoren het hoogtepunt. En de beloning is dan ook het fantastische uitzicht. En bij mooi weer kan je het op 4 km afstand gelegen Waddeneiland Terschelling zien.

Heeft u ook een bijzonder ‘Boomhiemke verhaal’ en vindt u het leuk om mee te werken aan ons Boomhiemke Magazine? Mail uw gegevens dan naar info@boomhiemke.nl, o.v.v. ‘Verhaal Boomhiemke Magazine’.

Een ontspannen vakantie met fantastische indrukken en stralende kinderogen is meer waard dan een all-inclusive vakantie. Fa milie Goedel PS. De volgende vakantie naar Boomhiemke is alweer geboekt!!

Animatie in 2014 Op Vakantiepark Boomhiemke vindt u al jaren een enthousiast animatieteam. Natuurlijk ook weer in 2014! Onder begeleiding van Wim wordt er weer gezorgd voor hele leuke activiteiten voor diverse leeftijdsgroepen. Terwijl u zelf boodschappen doet of lekker relaxed zit met een goed boek, kunnen uw kinderen terecht in ‘Rob’s 5 |

Voorjaarsmagazine Boomhiemke

speelparadijs’, waar heel veel activiteiten worden gehouden. Naast knutsel-, sport- en spel-, en theateractiviteiten, organiseert het team ook regelmatig een disco zwemavond of disco bowlmiddag. En in het hoogseizoen maken we samen met de kinderen echter musicalvoorstellingen. Natuurlijk is er voor ieder wat wils:

boogschieten, strandzeilen, raften, kitesurfen, de vuurtoren beklimmen, bowlen… en nog veel meer! Doe ook in 2014 weer lekker mee!


Bungalowoverzicht Weidevilla

Beach Villa West End

Vanaf € 335

Vanaf € 378

Midden in de weilanden

Aan de voet van de duinen

4- en 6-persoons Zeer ruime Weidevilla in stoere boerderijstijl, met uitzicht over de weilanden van Hollum.

Duinlodge

Nieuw

4 personen Midden in de duinen met extra luxe

Vanaf €

249

Strandjutter Strandhuysen

4-persoons Zeer luxe met twee badkamers

Vanaf €

6 |

335

Voorjaarsmagazine Boomhiemke

6-persoons Een villa met zeer unieke ligging! Op nog geen 100 meter van duinen en strand.

Duinchalet

Duinbungalow

4-persoons Luxe chalets met mooie veranda

Vanaf €

230

De Branding Strandhuysen

4-persoons Zeer luxe accommodatie met twee badkamers

Vanaf €

296

4 - 6 personen Geschakeld met veel privacy

Vanaf €

249

Engelsmanduinvilla

6- en 8-persoons Rietgedekte vrijstaande luxe villa’s

Vanaf €

395


Finse bungalow

4 - 6 personen Geschakelde sfeervolle houten bungalows

Vanaf €

Duinvilla

6 personen Vrijstaand aan de rand van een natuurgebied

213

Vanaf €

Bornrif villa

335

Bornrif cottage

Vanaf € 241

Extra veel ruimte en privacy 2 - 6 personen Vrijstaande cottage met veel ruimte om de bungalow en gelegen op een rustig deel van het park.

Op www.boomhiemke.nl/prijzen vindt u de prijslijst voor 2014. Daarnaast vindt u op onze website nog meer informatie over onze accommodaties, die direct online te boeken zijn.

Verplichte bijkomende kosten: • Administratiekosten per boeking: € 24,50 • Schoonmaakkosten per bungalow: Bungalow met etage € 80 / Bungalow zonder etage € 50 • Dekbedpakket met opmaakservice: € 12,50 p.p. Kijk voor alle voorwaarden op www.boomhiemke.nl.

7 |

Voorjaarsmagazine Boomhiemke

6 personen Luxe vrijstaande bungalows met veel privacy

Vanaf €

335

Prijslijst 2014


Nieuw: Eilandlodges

de duinen Exclusief en bijzonder gelegen in

Afgelopen maanden zijn we begonnen met het realiseren van prachtige bijzondere accommodaties, de zogenaamde ‘Eilandlodges’. Deze bijzondere accommodaties zijn erg luxe en compleet ingericht voor 4 personen. De lodges worden vlakbij het centrumgebouw, aan de voet van de duinen, gerealiseerd. Benieuwd naar de mogelijkheden om te investeren in uw eigen Eilandlodge op Ameland? Kijk dan op www.tweedehuisopboomhiemke.nl voor alle informatie.

đ&#x;“…

Evenementenkalender 2014 Mountainbike weekend:

8 en 9 maart 2014

www.boomhiemke.nl/mtb2014

Vuurtoren Trail:

5 april 2014

www.boomhiemke.nl/vuurtorentrail

Bootwateren:

21 juni 2014

www.boomhiemke.nl/bootwateren

Beachvolleybal:

27 – 29 juni 2014

www.boomhiemke.nl/beachvolleybal

Rondje Ameland:

14 juni 2014

www.boomhiemke.nl/rondjeameland

Triatlon:

13 september 2014

www.boomhiemke.nl/triatlon

Tussen Slik en Zand:

18 oktober 2014

www.boomhiemke.nl/tussenslikenzand

Adventure Run:

13 december 2014

www.boomhiemke.nl/adventurerun

Graag tot ziens! Vakantiepark Boomhiemke Jan Roepespad 4 9161 CT Hollum (Ameland) Telefoon: 0519 - 554052 E-mail: info@boomhiemke.nl

www.boomhiemke.nl

facebook.com/boomhiemke twitter.com/boomhiemke pinterest.com/boomhiemke google.com/+vakantieparkboomhiemke

Boomhiemke magazine voorjaar 2014  

Voorjaarsmagazine van Vakantiepark Boomhiemke uit Ameland, met leuke tips en weetjes en heel veel vakantieplezier!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you