Page 1

CIA O S DE

S

KO Ø L A OCI

K S I M NO

LT

ALG V E G RLI A V S AN

OG L A T KA S G L SA


Proremus – Når kreativitet, kvalitet og socialt ansvar bliver ét Proremus ApS er en socialøkonomisk virksomhed, der laver hjemmesideløsninger og grafisk design. Virksomheden blev stiftet i december 2006, og formålet er at skabe arbejdspladser til mennesker med en psykisk sårbarhed, der af forskellige årsager ikke længere kan varetage et job på ordinære vilkår. Proremus modtager ikke fast driftsmæssig støtte eller bundlinjetilskud.

Som alle andre virksomheder har Proremus også et mål om at skabe økonomisk gevinst. Det som adskiller os fra ”almindelige” virksomheder er, at vores økonomiske overskud geninvesteres i Proremus, så vi kan blive ved med at udvikle virksomheden og ansætte flere mennesker med en psykisk sårbarhed. Proremus har med andre ord ikke aktionærer, ejere eller en direktør, der skal have del i overskuddet.

At være en socialøkonomisk virksomhed betyder, at Proremus har et overordnet socialt formål - nemlig at have mennesket i fokus, hvor vi (gen)integrerer psykisk sårbare mennesker på arbejdsmarkedet.

Proremus leverer professionelle produkter til vores kunder, og vi skaber rammerne for at kreativitet, kvalitet og socialt ansvar bliver ét.


Kom sikkert ud af starthullerne med en iværksætterpakke fra Proremus

Stor Pakke Lille Pakke • 500 stk. visitkort • Webdesign • OpenSource CMS hjemmesideløsning med tre udvidelser • Valg og indkøb af domænenavn • 1 times undervisning

kr. 9.995,(ekskl. moms)

• 500 stk. visitkort • Webdesign • OpenSource CMS hjemmesideløsning med tre udvidelser • Valg og indkøb af domænenavn • 1 times undervisning • Design af logo • E-mail signatur • Salgsbrochure 500 stk. - Op til 4 sider

kr. 14.495,(ekskl. moms)

Vi tilbyder mulighed for afdragsordning på disse 2 pakker 45% af beløbet betales i forbindelse med opgavestart kr. 4.497,75. Det resterende beløb på kr. 5.497,75 betales efterfølgende i 11 lige store månedlige rater á kr. 499,75.

45% af beløbet betales i forbindelse med opgavestart kr. 6.522,75. Det resterende beløb på kr. 7.972,25 betales efterfølgende i 11 lige store månedlige rater á kr. 724,75.

Er du interesseret, så ring til os på 53 11 25 40. Alle priser er ekskl. moms. (Der er inkluderet 1 korrekturgennemgang i tilbuddene. Yderligere korrektur afregnes efter fast timepris).


WWW

HTML CMS

CSS

PHP

SQL JAVA SCRIPT

FLASH

Hjemmesider Dit ansigt mod omverdenen Glem de gule sider og telefonbogen. I dag er internettet ofte den første kontakt, som kunderne får med jeres virksomhed og dermed også det første indtryk, som de får af jer. Er jeres hjemmeside nem at overskue og navigere på? Er jeres hjemmeside lige så skarp og professionel som jeres virksomhed?

Brugervenlige hjemmesider

En god hjemmeside er mere end grafiske detaljer og flotte billeder. En hjemmeside skal også være overskuelig, have en klar struktur og så skal den være nem at gå til.

Vores hjemmesideløsninger tager altid udgangspunkt i Videnskabsministeriets anbefalinger vedrørende tilgængelighed. Læs om anbefalingerne på: www.bedstpaanettet.dk.

Hos Proremus udvikler og designer vi hjemmesider, hvor grafisk design, navigation og brugervenlighed går hånd i hånd.

Mange hjemmesideløsninger tager ikke hensyn til mennesker med et handicap. Det kan være svært at hente informationer eller bruge en hjemmeside, hvis man ser dårligt eller har svært ved at styre en mus.


Grafisk design Hos Proremus kan vi hjælpe dig med at sætte billeder på dine ord og visioner! Det, der fanger øjet, er også det, der får opmærksomheden.

Hos Proremus layouter vi alle typer tryksager enten fra bunden eller med udgangspunkt i eksisterende designlinje. Vi spænder over hele spektret og laver f.eks.:

Derfor er det vigtigt at gøre sig synlig og skille sig ud fra mængden. Et flot design eller layout kan være lige den ekstra detalje, der gør forskellen, og fanger kundens interesse. Trykte medier Har du et magasin eller et nyhedsbrev, der skal designes, eller trænger dit nuværende magasin eller nyhedsblad til at blive frisket op? Står du med en folder, der skal layoutes eller en invitation til et arrangement, så klarer vi også det. Hos Proremus er der ingen opgaver, der er for små eller for store. Vi går til opgaven med samme faglighed og kvalitet - uanset om der er tale om en mindre enkeltstående opgave eller et længerevarende samarbejde.

• • • • • • • • •

magasiner rapporter kataloger brochurer plakater postkort markedsføringsmateriale cd- og dvd-cover ...og meget mere.

Kontakt os: Proremus ApS Edwin Rahrs vej 54 8220 Brabrand T: 53 11 25 40 info@proremus.dk www.proremus.dk


Vores kunder siger:

”Hos Proremus er kvaliteten og servicen høj og ikke mindst fleksibel. Elementer som er vigtige for en iværksætter, som i det daglige har travlt. Og som samtidig gerne vil have at virksomheden har et professionelt ansigt udadtil på nettet. Den favorable iværksætterpakke fra Proremus, kunne mange nyopstartede virksomheder drage stor nytte af i disse tider, hvor vi alle bør tage et aktivt socialt ansvar i vores fælles samfund”.  Indehaver Jacob Andersen, Mejdal Blik ”Dafolo har gennem lang tid haft et godt samarbejde på IT-området med Specialisterne i Århus. Dette samarbejde – og ikke mindst ønsket om yderligere at udbygge støtten til målrettede og gode sociale projekter – førte først på året i 2010 til, at vi i Dafolo indledte et samarbejde med Proremus’ på vores grafiske område. Proremus lyttede til vores behov og gjorde de nødvendige interne tiltag. Projektledelsen på det første projekt fungerede upåklageligt, og da kvaliteten i det leverede levede op til vores forventninger, ser vi frem til at udbygge samarbejdet”.  Markedschef Kåre Holdt Madsen, Dafolo ”I vores samarbejde med Proremus har vi fundet en partner som ikke alene yder den professionelle service, vi har efterspurgt i forhold til opgaverne med at udarbejde to selvstændige hjemmesider, men som også har fungeret som en god sparringspartner i forhold til udvikling af design og grafisk udtryk. Vi har samtidig lagt vægt på, at samarbejdet med Proremus har forbundet Vadehavssekretariatet med en profil som socialt ansvarlig virksomhed”.  Sekretariatsleder Thomas Holst Christensen, Kommunernes Vadehavssekretariat

Videnscenter for Socialpsykiatri

”Videnscenter for Socialpsykiatri har arbejdet tæt sammen med Proremus om udvikling af centrets nye hjemmeside og designlinje, der bl.a. har involveret design af nyt logo. Desuden bruger vi fast Proremus til forskellige grafiske opgaver - store som små. Det er et samarbejde, vi er meget tilfredse med. I Proremus har vi en professionel, seriøs og faglig dygtig samarbejdspartner, der altid har fokus på at finde de løsninger, der bedst matcher centrets behov og budget. Desuden står Proremus altid klar med rådgivning og sparring på selv de mindste ting. Som ansvarlig for videnscentrets hjemmeside og designproces er jeg rigtig tryg ved altid at have Proremus som backup - både som akut teknisk problemknuser og faglig sparingspartner”.  Kommunikationsmedarbejder Lena Møller, Videnscenter for Socialpsykiatri ”Vi har valgt at benytte os af Proremus’ ydelser, fordi virksomheden leverer flotte kvalitetsprodukter til tiden. Det er en vigtig grund til, vi vælger Proremus. Men en lige så vigtig grund er, at Proremus primært består af psykisk sårbare mennesker, der af forskellige årsager ikke længere kan varetage et job på almindelige vilkår. Derfor mener vi, at Proremus er et socialt ansvarligt valg”.  Formand Knud Kristensen, SIND


Go’ mad, Go’ kaffe, Go’ samvittighed... ...Når kulinariske oplevelser og socialt ansvar går hånd i hånd. Hos Café Kaffegal tilbyder vi vores gæster en hyggelig og kulinarisk oplevelse med velsmagende økologisk mad. Til maden har vi gode vine, et stort udvalg af økologiske specialøl, sodavand og saft samt biodynamiske sodavand. Samtidig er der mulighed for at købe mad ud af huset og for booking af Kaffegals lokaler til festlige lejligheder. Med Café Kaffegal har private virksomheder, offentlige arbejdspladser, foreninger og den almindelige borger mulighed for at købe socialt, når spisningen står på brunch, frokost og middag. Café Kaffegal er ejet af den frivillige sociale hjælpe- og interesseorganisation Sindslidendes Vilkår. Organisationen arbejder empowermentorieteret og alle projekter og virksomheder drives derfor i et mix mellem ordinært

ansatte, ressourcestærke frivillige og psykisk sårbare mennesker, der enten er i praktik, ansat i et skåne- eller i et fleksjob. Således drives vores café og restaurant af professionelle kokke, frivillige og psykisk sårbare mennesker ansat på særlige vilkår. Café Kaffegals mission Café Kaffegal er en socialøkonomisk virksomhed, hvis mission er at skabe et bedre samfund for psykisk sårbare mennesker igennem faglig og social opkvalificering. I Café Kaffegal er den sociale mission lige så vigtig, som at skabe økonomisk profit. Hvert år geninvisteres overskuddet i Café Kaffegal med det formål at skabe flere arbejdspladser til psykisk sårbare mennesker. Og målet er at styrke økonomien, så det bliver muligt at ansætte flere i skåne- eller fleksjob, så Café Kaffegal kan holde åbent flere dage om ugen.


To-go… mad ud af huset Ud over en god madoplevelse til frokost eller middag i vores restaurant, tilbyder Café Kaffegal mad ud af huset. Vi har i dag mange to-go ordrer, og vores kunder er meget tilfredse med at kunne hente et lækkert, sundt og nærende måltid mad. Priserne er fornuftige, og vi har et varieret tilbud af frokostretter til vores kunder, hvor Fish & Chips og Økoburgeren hører til caféens bestsellers. Derudover har Café Kaffegal et udbud af vegetarretter. Kunderne kan også bestille Kaffegals økobrunch, som består af omelet af økoæg samt ost og frugt til vores nybagte økologiske lyse brød og rugbrød med en sprød skorpe.

Mad til receptioner og konferencer Café Kaffegal leverer også mad ud af huset til arbejdspladsers eller foreningers receptioner, jubilæer, konferencer eller andet, efter aftale med restaurantchefen. Dermed kan I som virksomhed. institution eller forening kombinere den festlige lejlighed eller konferrence med at støtte en god sag. Som menu til jeres arrangement tilbyder Café Kaffegal sandwiches og salater samt forskellige varme retter. Hos Café Kaffegal kræser vi om Jeres individuelle ønsker. Endvidere opfordrer Café Kaffegal til at følge med i nyheder og specialtilbud på: www.cafekaffegal.dk


Booking af Café Kaffegal til festlige lejligheder Café Kaffegals hyggelige og lyse lokaler kan lejes til konfirmationer, julefrokoster, sommerfester og andre af livets og årets højtider. Caféen har plads til ca. 40 gæster, og vi har blandt haft stor succes med at afholde konfirmationer. Caféens fokus på økologi, fairtrade og socialt ansvar bevirker, at Café Kaffegal er et attrativt sted når virksomheder, institutioner og foreninger leder efter egnede mødelokaliteter med forplejning eller når der skal afholdes firmafrokoster, kurser m.v. Café Kaffegal stiller projektor og lærred til rådighed.

Vi tilbyder gæster mad fra menukortet eller skræddersyede menuer efter aftale med restaurantchefen eller køkkenchefen. Bookning af Café Kaffegal foregår efter henvendelse til direktøren.

Café Kaffegal Nørregade 40 8000 Århus C. Telefon 5053 0010 mail: info@cafekaffegal.dk


Kaffe og te med omtanke Café Kaffegals navn er inspireret af den eksklusive økologiske kaffe, der serveres på caféen. En kaffe med en unik smag og en god kvalitet til prisen. Samtidig tager man både et internationalt og nationalt socialt ansvar ved at købe kaffen, som er fairtrade produceret, og som hjælper psykisk sårbare mennesker ind på arbejdsmarkedet. Kaffen, der brygges på en toptunet italiensk espressomaskine, er en økologisk specialristet Arabicabønne fra den eksklusive kaffeimportør Remmer og Co. i Århus. Kaffen stammer fra Peru, hvor kaffeproduktion startede i Chanchamayo-regionen omkring 1850. Arabicabønnen, der i sin fremstilling vaskes, vokser i 1100 til 1800 meters højde, og dyrkes kun på de østlige skråninger af Andesbjergene. I dag er der omkring 150.000 kaffeproducenter i Peru, hvoraf 95% er småbønder.

Produktionen i Peru er vokset betydeligt det seneste årti. Landet er nu den 8. største kaffeproducent i verden, og verdens største producent af økologisk kaffe. Kaffen har en cremet konsistens og smagsmæssigt har den en god balance mellem sødme og syrlighed med smag af citrus og ren chokolade. Hvis man gerne vil nyde kaffen på sin arbejdsplads eller derhjemme, sælger Café Kaffegal den eksklusive kaffe for kun 35,- kr. pr. 200 gram. Café Kaffegals økologiske te er også unik. Vi serverer Earl grey, Rooibush og Sencha (grøn) the i forskellige økologiske varianter. Te’en serveres dampende i en lille støbejernskande, som emmer af stemning og dufte fra fjerne himmelstrøg. God fornøjelse!


Vores kunder siger:

”Merkur Almennyttige Andelskasse arbejder tæt sammen med Cafe Kaffegal, og deler mange af de sammen holdninger til bæredygtighed og menneskesyn. Grundidéen om et spisested i Århus med lækker mad af god kvalitet serveret af glade mennesker, har vi selv oplevet ved flere lejligheder, og det mærkes tydeligt, at maden er lavet og serveres med kærlighed og et smil”.  Afdelingsdirektør Peter Wissing, Merkur, Århus Afdeling

”Jeg valgte at holde min søns konfirmation på Café Kaffegal. Vi blev

mødt med velkomstdrinks og lidt snacks. Herefter fik vi en 3-retters menu, som vi havde aftalt med kokken på forhånd. Maden var dejlig og tjenerne sørgede for en hyggelig atmosfære under middagen. Konfirmanden og hans 28 gæster var meget tilfredse med dagen. Jeg vil klart anbefale andre at holde selskab på Café Kaffegal”.  Elisabeth Genefke, Århus

”Vi havde bestilt økologisk studentermad til 25 personer hos Café Kaf-

fegal. Oksefilet, kartoffelsalat, blandet salat og flutes. Uhm, Uhm, Uhm - hvor det smagte. Oksefiletten dejlig krydret og total mør, kartoffelsalaten af de nyeste danske kartofler og samtidig var den dekorativ på ta´selv bordet, salaten strålede med sine røde farver og brødet bare sprødt og lækkert. Jeg har bestilt til konfirmationen - og skal helt sikkert forbi Caféen næste gang turen går til Århus. I kan jeres KRAM ”.  Karin Kristensen, Holstebro


Bliv SocialSponsor og skab positiv forandring www.socialsponsor.dk

I dag beskæftiger Proremus og Café Kaffegal tilsammen over 20 psykisk sårbare mennesker. Med et socialt sponsorat er du med til at støtte Proremus og Café Kaffegal, og med til at skabe økonomisk grobund for etableringen af endnu flere socialøkonomiske virksomheder og arbejdspladser. De penge, som de socialøkonomiske virksomhederne tjener, bliver alle geninvesteret i virksomhederne. Pengene bliver således et middel til at opnå sociale gevinster. Dermed skaber socialøkonomiske virksomheder social værdi, og de har et enormt potentiale til at løse nogle af velfærdssamfundets udfordringer på social- og beskæftigelsesområdet.

Vi er også sociale sponsorer

”Med Proremus og Café Kaffegal er der skabt to socialøkonomiske virksomheder, som er med til at løse nogle af samfundets udfordringer på social- og beskæftigelsesområdet. Sociale sponsorater er med til at skabe bedre muligheder for, at vores socialøkonomiske virksomheder kan udvikle sig og tilbyde arbejde til flere psykisk sårbare mennesker. Det er vores sociale vision”.

BRIAN SØRENSEN, 32 ÅR •

Stifter af socialsponsor.dk

Master i Socialt entreprenørskab

Socialøkonomisk direktør for Proremus, Café Kaffegal og YCC

Direktør for Sindslidendes Vilkår

Årets Østjyde i 2005

Ønsker du at være socialsponsor? Kontakt mig på telefon: 2077 3300 mail: info@briansoerensen.dk Se mere på www.socialsponsor.dk

m

mindjamming

Denne folder er trykt på papir doneret af Dafolo.

Socialsponsor.dk er en vision om at skabe meningsfyldte arbejdspladser, der er tilpasset mennesker med en psykisk sårbarhed. Den sociale mission er at (gen)integrere psykisk sårbare mennesker på arbejdsmarkedet ved at opbygge deres sociale netværk, samt drage nytte af og udvikle deres faglige kompetencer.

Proremus Salgskatalog  

Præsentation af Promus og Cafe Kaffegal

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you