Page 1


Bart Houdijk ALLROUND DTP-ER

adres: Prinses Mariannelaan 152 postcode: 2275BL Voorburg geboortedatum: 24-11-1990 tel: 06-50573402 email: houdijkb@gmail.com website: properfilth.blogspot.com

Drukwerk zoals - huisstijlen - logo’s - fotografie - posters - flyers


Properfilth Dit is het logo dat ik gemaakt heb voor mijn eigen webblog. Hier op plaats ik af en toe foto’s die ik gemaakt heb zowel analoog als digitaal. zwartwit en kleur. Omdat ik zelf altijd vind dat een duidelijk logo veel meer zegt dan een logo met allerlei franjes ben ik gegaan voor het strakste dat er maar bestaat. Een tekst logo. Zo krap mogelijk opgezet om een geheel te vormen. Dit soort logo’s zijn goed om bij bijvoorbeeld foto’s te plaatsen als watermerk zonder de kijker af te leiden van het beeld.


Huisstijl in photoshop


we recycle | bike rental


Logo we recycle. Deze jonge hippe fiets verhuur zocht een bijpassend logo voor hun beginnende zaak. Omdat het bedrijf zich graag wilde onderscheiden op het gebied van recycling was dit in eerste instantie ook het uitgangspunt voor het logo. Bij recycling denk je al snel aan aarde kleuren en natuurlijk groen. Omdat de fietsen en het bedrijf natuurlijk wel moesten opvallen op het strand van scheveningen is de kleur van het logo groen geworden. Omdat ze gebruik gingen maken van oude fietsen is er gekozen voor een redelijk retro vormgegeven logo. Een soort van stempel idee. Om verder te gaan in het idee van het recyclen is de C van Cycle omgebouwd tot een soort recycle symbool. Aan de uiteinde van de C zijn “we en re� geplaatst om toch een soort van de gehele naam in het logo te verwerken. Om het af te maken is in het midden van de C een spaak wiel geplaatst om het geheel af te maken en om duidelijkheid te geven over het feit dat het hier om fietsen gaat.


we recycle | visite kaartjes Het visitekaartje is vrij basic gehouden. Contact informatie en het logo is aanwezig. Overzichtelijk en leesbaar is hier vooral het doel geweest. Als kleine toevoeging zal dit kaartje waarschijnlijk op gerecycled papier gedrukt worden om weer aan te sluiten op de werkwijze van het bedrijf.

Franklin van Proosdij Op surfdorp F.A.S.T. Strandweg 1A 2586 JK Scheveningen 06-23993147 franklin@we-recycle.nl

we recycle | bike rental


Random logo’s

SUPP.


Mijn CV


Properfilth  

A small portion of my work from when I finished my desktop publishing study.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you