Page 1

MAGAZIN

ZA

SEZONU

|

PROLEĆE

-

LETO

2017

S R P S K I

BUDUĆNOST GEL NOKTIJU UZDIGNITE VAŠ SALON NOVA NEGA NOKTIJU NEKA BUDE MANIKIRANI PONEDELJAK! NAPRED ULIČNA MODA CHROM & CHAMELEONS LUDI ZA MAT


Model nosi LongWear Start, LongWear br. 150 Elevator Peach & LongWear Finish

NOVE LONGWEAR LAK ZA NOKTE U 1-2-3 Kreirajući LongWear ProNails je uzdigao snagu laka za nokte do nivoa koji svaka žena zaslužuje: ProNails LongWear lak je jednostavan kao 1-2-3, lep u svoj svojoj savršenosti i poseduje revolucionarnu tehnologiju koja ga čini dugotrajnijim nego ikad. ProNails LAB je razvio sve LongWear boje i u Sopolishu i u Gellaku takođe, pružajući vam mogućnost da uživate u svojoj omiljenoj ProNails boji za nokte savršenog kvalieteta, bilo da se radi o laku za nokte, gel laku ili gelu u boji.


NOVE BOJE LONGWEAR PROLEĆE - LETO 2017 83

147

148

149

150

151

152

159

160

161

162

163

164

165

49

LONGWEAR

COLOURFIX TECHNOLOGY

1. START Štiti nokatnu ploču od promene boje •

2. IZABERITE VAŠU BOJU

Sprečava krzanje •

• Slatke trendi ili vanvremenske klasične boje

Produžava vreme nošenja •

• Nove kolekcije svake sezone! • Impresivno prekrivanje • Savršena dugotrajnost • Nanosi se u 2 tanka sloja • Bez sušenja u UV ili LED lampama

3. SJAJ • Neverovatan sjaj • Obezbeđuje rekordno dugo vreme nošenja zahvaljujući posebnoj LongWearColourFIX™ tehnologiji • Lako i brzo uklanjanje pomoću skidača laka bez acetona


NOVO! OTKRIJTE NOVITETE! LONGWEAR

20

Elevate Life boje  Street Heat boje Extreme White LongWear Matt Noir de Noir

51

6

NAIL ART

Elevate Life Nail Art & Izgled Street Heat Nail Art & Izgled Nail Art za mlade Sjani prahovi sa efektom

SOPOLISH

Nove boje Proleće- leto Sopolish Peel Aid  Sopolish Matt

26

GEL

Nove Gellak boje Proleće- leto  Budućnost gel noktiju Xtreme Matt Finishing Gel

NEGA RUKU & NOKTIJU Nova nega noktiju 

TURPIJE & ALATI Vision Pro 700  High Precision osovine

23

51

RADIONICE PRONAILS AKADEMIJE Trendovi za proleće  Sopolish Protect & Peel  Nokti za mlade  Manikir  Ultra Prirodni Nokti  Tehnike turpijanja

MARKETING MATERIJAL Displej Flajeri & knjižice Posteri & baneri Nalepnice za izlog

54

4 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2017

DOGAĐAJI Sajmovi 

8 34 31 51 37

12 36 30 54

22 23 51

52 48 51

26

48 48

12 - 47 22 30 26 48 50 57 57 58 59

59


IZDAJE PROFESSIONAILS NV Ruiterijschool 11 B-2930 Brasschaat, Belgium Tel.: +32 3 669 61 67 info@pronails.com KREATIVNI TIM: Michael Van de put, Debbie Van Lint, Birgit Serruys, Sandrine Roelants STILISTI NOKTIJU: Sandrine Roelants, Sharon Enzlin, Bianka Mai, Patrícia Lima FOTOGRAFIJA:

Dragi profesionalci iz sveta lepote,

Margaux Grossen, Kathelijne Seeldraeyers MODNE SLIKE:

Vera u sebe je prvi korak ka uspehu. Postizanje ciljeva je, ipak, mnogo lakše ako imate pouzdanog partnera pored sebe. Nekoga ko vas podržava, razume i inspiriše da se uzdignete na sledeći nivo.

Etienne Tordoir (CatwalkPictures) FRIZURE I ŠMINKA: Inge De Vos en Elke Willemen STILISTA: Audrey Heselmans

Za stiliste noktiju je od izuzetnog značaja da pronađu pravog profesionalnog partnera. Ne samo da vam je potrebna prava edukacija i podrška tokom karijere, potrebni su vam i proizvodi i alati kojima verujete. Proizvodi koji vam olakšavaju rad i zadovoljavaju klijente. I konačno potrebni su vam inspiracija i saveti da iniciraju vašu svakodnevnu motivaciju. Na ovaj način želimo da budemo deo vašeg uspeha. Delimo našu stručnost kroz ProNails Akademiju, naše znanje i iskustvo kroz inovativne i pouzdane proizvode i tu smo za vas kada god vam zatrebamo. Naš cilj je da budemo profesionalan partner koji vam pomaže da rastete. U ovom najnovijem izdanju Naily News magazina naći ćete nove proizvode, kao i inspirativne trendove i savete kako da razvijate svoj posao i da vaši klijenti zasijaju. Ovako mi pokazujemo da verujemo u vas!

NAKIT: MACC Fine Jewelry, www.maccjewel.be PRIPREMA ZA ŠTAMPU: Android AUTORSKA PRAVA: Michael Van de put, Birgit Serruys, Debbie Van Lint, Brigitte De Ruysscher PREVODI: Bojana Rajčević, Ana Milanko, Daniel Sousa, Georgine Barbier, Karolina Apanasewicz, Laura Dominguez, Lena Dulaurent,

Želim vam uspešnu sezonu,

Lucia Rodríguez, Marta Codato, Elena Tsakalos

Paul Parein, CEO ProNails

Autorska prava © Januar 2017 Professionails NV Sva prava zadržana. Nijedan deo ovog izdanja ne sme biti umnožavan bez prethodne dozvole izdavača.

www.pronails.com


Elevate Life K O L E K C I J A

Budite najbolji. Postignite svoje ciljeve. Uzdignite život! U današnje vreme bogatstvo nije novac, nego kvalitetan život. Uspeh nisu samo vaša postignuća, nego koliko ste u stanju da budete inspiracija drugima. Lepota ima manje veze sa modom, ona počinje verom u sebe. Zbog toga vi kao profesionalci i stilisti noktiju možete da učinite mnogo više od kreiranja lepih noktiju. Vi zapravo pomažete ženama da imaju bogat, uspešan i lep život. Kao brend iz sveta lepote želimo da vas inspirišemo da date sve od sebe, da postignete svoje ciljeve na sve moguće načine. Ove sezone više nego ikad želimo da vam pomognemo da uzdignete život!

6 | PRONAILS
|7


NOVE NIJANSE

ZA USPEŠNE ŽENE MAISON MARGIELA

#1 Mani Monday

lagana svetlo siva nijansa pastelno roze

#3 Elevator Peach KENZO

uzdižuća nijansa pastelne boje breskve

HAIDER ACKERMANN

LongWear br. 152

10 ml

ref. 24155

Sopolish br. 152

8 ml

ref. 28924

Gellak br. 199

5 ml

ref. 28942

#2 Drink Your Greens LongWear br. 148

10 ml

ref. 24151

Sopolish br. 148

8 ml

ref. 28920

Gellak br. 195

10 ml

ref. 28939

8 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2017

umirujuća, detoksikujuća eukaliptus zelena

LongWear br. 150

10 ml

ref. 24153

Sopolish br. 150

8 ml

ref. 28922


Današnji nov stil života oslikava se u modi i upotrebi boja ove sezone: izrazito sofisticirane svetle i lagane boje kombinuju se sa nežnim, organskim, zemljanim tonovima na prirodnim materijalima. Rose gold metalik i sedefasti sjaj se koriste da dodaju notu luksuza, pretvarajući svakodnevno obično u nesvakidašnje lepo. Pošto snovi o velikom počinju sa malim, ProNails Elevate Life boje su vaš prvi korak ka vašim sledećim, velikim postignućima!

#6 Out of Office VALENTINO

sveža bela sa sedef roze odsjajem

CHRISTIAN DIOR

#5 Booking  Confirmed zemljana nijansa mandarine za dobro osmišljen izgled

GIVENCHY

LongWear br. 149

10 ml

ref. 24152

Sopolish br. 149

8 ml

ref. 28921

Gellak br. 196

10 ml

ref. 28940

#4 Frequent Buyer

LongWear br. 147

10 ml

ref. 24150

Sopolish br. 147

8 ml

ref. 28919

Gellak br. 194

10 ml

ref. 28938

bogata roze zlatna za nesvakidašnju lepotuLongWear br. 151

10 ml

ref. 24154

Gellak br. 198

10 ml

ref. 28941

|9


Uzdignite vaš salon 12 INSPIRATIVNIH SAVETA USPEŠNIH PRONAILS PREMIUM SALONA ProNails Premium Salon Schilde, Belgija Caroline Bizet

›3

Zaposlite najmanje 2 stilistkinje kako biste povećali profitabilnost, raspodelili posao i izbegli razočaravanje klijenata. Nikad nećete moći da postignete profitabilnost koju očekujete kad radite mnogo ako

SCHILDE - BELGIJA

ProNails Premium Salon Ozoir-La-Ferrière, Francuska - Emily Fossat

OZOIR-LA-FERRI�RE - FRANCUSKA

SCHILDE - BELGIJA

›1

Ovo je važan savet za započinjanje posla: za vreme renoviranja i uređivanja salona, započnite time što ćete postaviti upadljiv natpis u izlog OTVARANJE USKORO. Kada smo ovo uradili naši termini su bilo gotovo 80% puni u toku prva dva meseca nakon otvaranja i privukli smo mnogo novih klijenata!

›2

Budite dosledni u slikama i komunikaciji vezanim za vaš salon. Mi koristimo istu sliku za izlog, flajere, reklamnu stranicu u lokalnom magazinu i na Facebook-u. Ovo će vas učiniti prepoznatljivim, a svaku vašu marketinšku promociju za privlačenje novih klijenata efikasnom.

10 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2017

radite sami. Povrh toga, prava koleginica će često doneti dodatne nove klijente sa sobom. U Belgiji je definitivno najbolje raditi kao samozaposlen.

›4

Verujte i investirajte u proizvode za maloprodaju. Mi smo fokusirani na proizvode za negu ruku i Longwear i svim klijentima pričamo o njima. Na kraju svakog tretmana klijentu kratko izmasiramo ruke našom kremom. Proizvode koje upotrebljavate na vašim klijentima ćete i prodavati! Primetili smo da 4 od 10 klijenata zaista kupuje proizvode. Ovo nam donosi dodatni promet od 500 EUR mesečno – što je jednako 11 dodatnih klijenata!

›5

Pre lansiranja novog proizvoda ili kolekcije organizujem posebno veče upoznavanja. Takođe dajem dodatni popust na tretmane kako bih klijente upoznala sa proizvodom i mogla da ga prodam. Npr. pre nego što je lansirana nova linija za negu ruku, dala sam popust na anti-age manikir uslugu i na kraju sam prodala kompletnu maloprodajnu zalihu u roku od 10 dana!

›6

Takođe sam veoma aktivna u udruženju lokalnih privrednika u svom gradu i pojavljujem se u njihovom regionalnom magazinu svake godine. Gradeći dobre odnose sa ostalim preduzetnicima stekla sam mnogo sjajnih novih klijenata. Zajedno smo jači!


›7

Strastveno volim nokte i brend sa kojim radim, a ova strast čini i moje klijente entuzijastima! Kreacija koju ja imam na noktima se uvek prodaje kao alva. Redovno menjam svoj izgled kako bih nastavila da inspirišem svoje klijente.

› 11 ›9

Ulažemo mnogo truda u online reklamiranje i društvene mreže: korisitimo našu Facebook stranicu da prikažemo rad naših stilista što privlači mnogo posetilaca, kako na stranici tako i u našem salonu! Statistika pokazuje da naša Facebook stranica privlači više posetilaca nego neka lokalna glasila!

S vremena na vreme, svojim vernim klijentima damo popust ili dodatnu uslugu ili poklon. Ovo nas ne košta mnogo napora i ulaganja, a mnogo znači našim klijentima. Za uzvrat dobijamo neverovatnu zahvalnost i vernost.

LESKOVAC - SRBIJA

LESKOVAC - SRBIJA

SARAJEVO, BOSNA

ProNails Premium Salon

ProNails Premium Salon

Leskovac, Srbija - Natasa

Titova, Sarajevo, Bosnia -

Pesic

Aida Lopcalija

›8

› 10

Kreirali smo kompletan inovativni koncept koji spaja vrhunski brend Pronails, pristupačne cene, igraonicu sa čuvanjem dece i kafić sa bogatom ponudom hrane i pića. Ovo naš salon čini jedinstvenim u regionu i sjajnim mestom za uživanje čitave porodice!Naš salon je uglavnom naklonjen ženama koje žele prirodan izgled i nemaju vremena za gel nokte. Sopolish Protect & Peel je najboje rešenje za njih! Svakog meseca organizujemo Sopolish Protect & Peel event na Facebooku, sa sniženim cenama za nove klijente koji bi želeli da isprobaju tretman prvi put. Ovo uvek proizvede neverovatnu reakciju i skoro svi ovi klijenti se vrate ponovo. Sopolish nam zaista pomaže da privučemo nove klijente i povećamo svoj promet.

› 12

Ukoliko primetimo da u određenom danu nema mnogo zakazanih termina organizujemo „Dan snova“ kada određene tretmane nudimo kao deo paketa usluga sa privlačnom cenom. Odziv je odličan i omogućava nam da popunimo termine i privučemo nove klijente.

| 11


Kreirajte Izgled

12 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2017


OVO VAM JE POTREBNO LongWear Start

10 ml

ref. 28883

LongWear br. 148 Mani Monday

10 ml

ref. 24151

Nail Art sunđer

2 kom.

ref. 28321

LongWear br. 150 Elevator Peach

10 ml

ref. 24153

LongWear Finish

10 ml

ref. 28884

148

150

SAVET Učinite interesantnijim vaše nokte u Mani Monday boji dodajući blagi ombre efekat Elevator Peach bojom. Profesionalan i elegantan izgled koji pokazuje da ste uvek spremni za još jedan korak! Za ombre efekat koristite Nail Art sunđer. Može se uraditi i sa Sopolishom!

Mani Monday Mani Monday

K R E I R A J T E

I Z G L E D

Uspešne žene planiraju unapred naročito kada su u pitanju hrana i garderoba. Na taj način mogu da se fokusiraju na postizanje svojih ciljeva i da pritom ostanu zdrave i stilizovane. Vikendom pripremite nokte za predstojeću sedmicu. Na kraju krajeva, sveže urađeni i moderni nokti će učiniti da se osećate kao da držite sve pod kontrolom i da ste spremni da započnete nedelju! Od sada ćete pretvoriti vaše manične ponedeljke u manikirane ponedeljke!

SANDRINE ROELANTS| 13


Out of Office

SANDRINE ROELANTS

Deo uspeha je znati kada treba napraviti predah. Opustite svoje telo i duh i napunite baterije. Isplanirajte svoj sledeći odmor i pripremite nokte za “Out of Office”: sveže bela kao metafora za opuštanje i razbistravanje misli.

Out of Office K R E I R A J T E

I Z G L E D

Nestrpljivo se unapred radujete onom fenomenalnom trenutku kada ćete se ukrcati na avion i ostaviti posao iza sebe? Pripremite svoje nokte za „out of office“!

SAVET Ukrasite vašu Out of Office boju svetlucavom ivicom u Frequent Buyer boji. Koristite Nail Art sunđer i nežno tapkajte slobodnu ivicu nokta. Može se uraditi i sa Sopolishom!

Sandrine Roelants: “Kao profesionalni sitilista noktiju morate se truditi da vaša strast prema noktima nikada ne jenjava.

OVO VAM JE POTREBNO LongWear Start

10 ml

ref. 28883

LongWear br. 147 Out Of Office

10 ml

ref. 24150

Nail Art sunđer

2 kom.

ref. 28321

LongWear br. 149 Frequent Buyer

10 ml

ref. 24152

LongWear Finish

10 ml

ref. 28884

Ne oklevajte da izrazite sebe u

147

149

svojim kreacijama na noktima, usudite se da sanjate velike snove kada ukrašavate nokte. Jednostavno dozvolite magiji da se desi! Vaši klijenti će se oslanjati na vaš savet i biće inspirisani vašom strašću i daće vam slobodu da realizujete neverovatne kreacije na noktima!”

14 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2017
| 15


Booking Confirmed Ništa nije toliko iritirajuće kao kada se neko ne pojavi. Ako se vi pojavljujete na svakom sastanku, zašto biste očekivali manje od drugih? Ponekad je dobro rukovati se da potvrdite dogovor. Kada dođe do toga, neka besprekoran izgled vaših noktiju boje mandarine pokaže da vi niste neko sa kim se može poigravati.

Elevator Peach Kao profesionalac uvek treba da imate spreman svoj “Govor u liftu” kako biste slučajne susrete pretvorili u buduće poslovne prilike. Kakav god da je vaš govor vodite računa da vaše ruke ostave dobar prvi utisak. Sigurno ćete ih oboriti s nogu ovom novom Elevator Peach nijansom.

16 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2017


OVO VAM JE POTREBNO Gellak br. 198 Booking Confirmed

10 ml

Gelinsky Premium četkica br. 7 sa poklopcem

ref. 28941

ref. 27202

Malo lepljive trake

OVAKO SE RADI KORAK PO KORAK KORISTEĆI GEL BOJU

NOVO Hrom efekat sjajni prah

ref. 28958

Diamond alatka

ref. 28788

Crna četka za prašinu

ref. 28641

Kristalni sjaj

14 ml

ref. 28483

1. Nanesite 2 sloja Gellaka br. 198 Booking Confirmed Gelinsky Premium četkicom br. 7 i osušite svaki sloj 30 sekundi u The Light Led lampi*. 2. Zalepite lepljivu traku na delove na kojima ne želite Hrom efekat sjajni prah (1 vertikalno i 1 horizontalno). a. Jednostavno koristite istu traku na svakom noktu da ne morate ponovo da pravite oblik. b. Nekoliko puta zalepite traku na ruku da bi postala manje lepljiva. 3. Nanesite Hrom efekat sjajni prah Diamond alatkom, a višak praha uklonite četkom za prašinu. 4. Za kraj, nanesite Kristalni sjaj i osušite. * ili 2 minuta u UV lampi.

Booking Confirmed K R E I R A J T E

I Z G L E D

Sharon Enzlin: “Obožavam da radim sa ProNails Gellak bojama jer njima mogu da kreiram super tanke nokte prirodnog izgleda. Moja strast je moda i ona me najviše inspiriše kada kreiram izgled za nokte. Samo dodavanjem malog ugla Chrome sjajnim prahom dobićete moderan nail art koji je potpuno u trendu. Kreiranje noktiju za ovo izdanje magazina Naily News za mene je bilo istinski jedinstveno iskustvo!”

SHARON ENZLIN| 17


SANDRINE ROELANTS

On the Dots K R E I R A J T E

I Z G L E D OVO VAM JE POTREBNO Gellak br. 195 Mani Monday

10 ml

ref. 28939

Gellak br. 196 Frequent Buyer

10 ml

ref. 28940

Gelinsky Premium četkica br. 7 sa poklopcem

OVAKO SE RADI KORAK PO KORAK KORISTEĆI GEL BOJU 1. Nanesite 2 sloja Gellaka br. 195 Mani Monday Gelinsky Premium četkicom br. 7 i svaki sloj osušite 30 sekundi u The Light Led lampi*. Na domali prst nanesite Gellak br. 196 Frequent Buyer. 2. Diamond alatkom za ukrašavanje nacrtajte nekoliko tačkica Gel paint bojom White Canvas. Osušite 30 sekundi*. 3. Nacrtajte dodatne tačke Gellakom br. 196 Frequent Buyer i Gellakom br. 199 Drink Your Greens. Još jednom osušite. 4. Za kraj, nanesite Kristalni sjaj i osušite. * ili 2 minuta u UV lampi.

18 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2017

ref. 27202

Gel Paint White Canvas

10 ml

ref. 28824

Gellak br. 199 Drink Your Greens

5 ml

ref. 28942

NOVO Diamond alatka za ukrašavanje Kristalni sjaj

ref. 28971 14 ml

ref. 28483


Frequent Buyer Novac pokreće svet? Netačno! Žene upravljaju svetom! Ako je česta kupovina vaše tajno zadovoljstvo, zašto kriti taj jedan od vaših najboljih kvaliteta? Jednostavno “umočite” nokte u bogatu roze zlatnu dok obilazite prodavnice noseći najnoviju markiranu torbu. Nikada se ne ustručavajte da zasijate, dame!| 19


Drink Your Greens Započinjanje dana sa kompletnim doručkom treba da bude vaša br. 1 zdrava navika. U slučaju da imate “jedan od onih dana” i propustili ste doručak: obavezno popijte zeleni napitak na putu do posla kako biste dobili svoju dnevnu dozu vitamina. Koristite ovu boju za nokte kao svakodnevni podsetnik da jedete zdravo i zeleno!

20 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2017


SANDRINE ROELANTS

Wear Your Greens K R E I R A J T E

I Z G L E D

Uzdignite vaše boje snagom šara Obogatite vaše boje snagom šara! Nova Art stamp Elevate Life kolekcija sadrži skandinavske šare liskica, od geometrijskog do organskog!

OVO VAM JE POTREBNO LongWear Start

10 ml

ref. 28883

LongWear br. 152 Drink Your Greens

10 ml

ref. 24155

Longwear br. 148 Mani Monday

10 ml

ref. 24151

NOVO Art stamp paleta Life Collection + Spatula

ref. 28957

Art Stamp jastuče

ref. 28773

LongWear Finish

10 ml

ref. 28884

› SAVET Ovo je podjenako lepo i sa Sopolishom ili Gellakom!

NISTE JOŠ U POTPUNOSTI SAVLADALI NAIL STAMP ART TEHNIKU? Posetite www.pronails.com/en/nail-stamping-tutorial i pogledajte video sa instrukcijama!| 21


SOPOLISH PROTECT AND PEEL

®

CA R

TE PRO CT & , E

EL PE

Jedinstven tretman u salonu koji nudi tačno ono što žene žele: › savršeno nalakirani nokti prelepe boje i sjaja u trajanju od najmanje 2 nedelje › prirodan izgled i 100% zdrava usluga koja ne oštećuje nokte › ojačavanje+ dodatna nega koja hrani nokte

INNOVATION

› jedinstvena fleksibilnost brzog i jednostavnog uklanjanja ljuštenjem kod kuće ili u salonu

NOVO SOPOLISH BOJE PROLEĆE-LETO 2017

147

148

149

22 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2017

150

152

159

160

161

162


24/7 NEGA NOKTIJU Kako da zaista negujete nokte vaših klijenata

Počastite vaše klijente tretmanom dugotrajne nege noktiju koji će trajati dugo nakon izlaska iz salona. Kako? Nanošenjem Vital Nail Seruma ispod Vital Nail Skin folija vaši klijenti će uživati u tretmanu nege i savršeno nalakiranim noktima u trajanju od 2 nedelje.

Osnova je deo nokta iz kog rastu zdravi nokti. Tajna zdravog rasta nokta je nega zanoktica koje štite osnovu nokta. Vitamina ulje za zanoktice je nezaobilazan proizvod za negu za svaku ženu koja želi zdrave i snažne nokte.

PRONAILS AKADEMIJA SOPOLISH RADIONICA & SERTIFIKACIJA SALONA Broj 1 način da steknete nove klijente za salon Vaš salon može dobiti Sopolish sertifikat samo ukoliko pohađate radionicu u ProNails trening centru u vašoj blizini. Ovo je idealan način da u potpunosti savladate Sopolish sertifikovani postupak nanošenja i da vam on postane rutina.

Što lakše to bolje! To važi za vas, a i za vaše klijente. Obavestite svoje klijente o novom i veoma praktičnom Sopolish Peel Aid sredstvu, za super brzo, prosto-kao-pasulj i bezbedno uklanjanje Sopolish peel off. Nokti vaših mušterija biće momentalno čisti, sjajni i zdravi, a one će se ubrzo vratiti za još prelepih Sopolish boja. Ne zaboravite da date klijentima Sopolish Peel Aid flajer, koji objašnjava koliko je jednostavno, brzo i bezbedno za nokte. Oduševiće se! (vidi str. 57)

Sopolish Peel Aid

8 ml

ref. 24184

NOVO SOPOLISH PEEL AID

Br. 147 Out Of Office 8 ml - ref. 28919 Br. 148 Mani Monday 8 ml - ref. 28920 Br. 149 Frequent Buyer 8 ml - ref. 28921

Otkrijte svoje zdrave prirodne nokte u trenutku

Br. 150 Elevator Peach 8 ml - ref. 28922 Br. 152 Drink Your Greens 8 ml - ref. 28924

Novi Sopolish Peel Aid je inovativno rešenje za još brže i lakše uklanjanje Sopolisha ljuštenjem kod kuće ili u salonu, koje trenutno pruža čiste, sjajne i zdrave nokte.

Br. 159 Ripped Red 8 ml - ref. 28931 Br. 160 Ain’t Yo Mama 8 ml - ref. 28932 Br. 161 White Sister 8 ml - ref. 28933 Br. 162 Smokin’ Hot 8 ml - ref. 28934 Br. 163 Ink It, Link It 8 ml - ref. 28936 Br. 164 Better Have My Money 8 ml - ref. 28937 Br. 142 Russian Rose 8 ml - ref. 28917

1. 2. 3. 4 5.

Za brže i lakše uklanjanje Sopolisha ljuštenjem Lako nanošenje četkicom oko nokta Blaga formula bez acetona Sadrži Vitamin E Trenutno čisti, sjajni i zdravi nokti

SOPOLISH PROTECT & PEEL Brzo i lako uklanjanje uz Sopolish Peel Aid OVAKO SE RADI 163164

142

1. Turpijanjem otvorite slobodne ivice nokta. 2. Nanesite “Sopolish Peel Aid” oko ivica Sopolish Protect & Peel folija na svih 10 noktiju. Za svaki nokat umočite četkicu. 3. Sopolish Vital Nail Skin će se automatski podići na ivicama. Pincetom podignite Vital Nail Skin i ukoliko je potrebno dodajte još Peel Aid sredstva ispod. 4. Lagano oljuštite preostali Vital Nail Skin. Potpuno jednostavno i bezbedno za nokte. 5. Očistite papirnom maramicom ako je potrebno i dezinfikujte Proseptikom.

| 23


Ocean Drive Deco K R E I R A J T E

I Z G L E D Gel Paint Pastel Pink

Nove gel paint boje

5 ml - ref. 28976

Inspirisani pozitivnim vibracijama i tipičnim Majami Art Deco stilom u pastelnim bojama, lansirali smo dve nove Gel Paint boje ove sezone. Sada ih ima ukupno 10. Ove nove nijanse su savršene za oplemenjivanje nežnih Elevate Life pastelnih boja uz moderne Art Deco šare.

Da li ste znali da ProNails Gel Paint boje… × … se suše samo u lampi, te možete nastaviti sa šaranjem sve dok niste potpuno zadovoljni? × … nemaju lepljivi omotač? × … ne moraju da se štite završnim sjajem? × … se suše i u LED (30 sek.) i u UV lampama (2 min.)

Gel Paint Miami Mint 5 ml - ref. 28977

PRONAILS AKADEMIJA TRENING Prijavite se za radionicu Trendovi za leto 2017 …i naučite kako da kreirate trendi izglede za vaše klijente u kratkom vremenu sa maksimalnim rezultatom. U okviru ove radionice naučićemo vas kako da bez po muke koristite Gel Paint, hrom prah i druge sjajne prahove, nail art sunđere za ombre efekat, folije za nokte kao i Art stamp palete! Težina: za početnike

24 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2017


OVO VAM JE POTREBNO Gellak br. 195 Mani Monday

OVAKO SE RADI KORAK PO KORAK KORISTEĆI GEL BOJU 1. Nanesite 2 sloja Gellaka br. 195 Mani Monday Gelinsky Premium četkicom br. 7 i osušite svaki sloj 30 sekundi u The Light Led lampi*. 2. Nanesite Art Deco šaru iz nove Elevate Life Art stamp kolekcije na kažiprst i mali prst LongWear lakom br. 152 Drink Your Greens. Za ispravan postupak nanošenja posetite www. pronails.com/nailstampingtutorial. Zaštitite nokte dijamantskim sjajem i osušite. 3. Nanesite lepak za transfer folije na ostale nokte. Sačekajte da postane potpuno providan. Stavite foliju za nokte Shattered Glass preko nokta i nežno utrljajte kako bi se prenela na nokat na delove na kojima je lepak. 4. Nanesite kristalni sjaj i osušite. 5. Nacrtajte geometrijske šare Gel Paint bojom Miami Mint i tankom četkicom za ukrašavanje br. 1. Ponovo osušite. * ili 2 minuta u UV lampi.

10 ml

ref. 28939

Gelinsky Premium četkica br. 7 sa poklopcem

ref. 27202

Art stamp paleta Elevate Life Collection + spatula

ref. 28957

Art Stamp jastuče

ref. 28773

LongWear br. 152 Drink Your Greens

10 ml

ref. 24155

Dijamantski sjaj

ref. 27521

Lepak za transfer folije

ref. 28373

Folija Shattered Glass

1,5 m

ref. 28968

Kristalni sjaj

14 ml

ref. 28483

Gel Paint Miami Mint

5 ml

ref. 28977

Tanka četkica za ukrašavanje br. 1

ref. 38260

NOVO Providna folija za nokte sa hologram efektom Sa ovom izuzetno tankom folijom jednostavno kreirajte hologram efekat na svakoj boji za nokte. Za moderan izgled birajte nežne, pastelne nijanse kao bazu, a čak i na tamnijim bojama ova folija garantuje predivan rezultat!

SANDRINE ROELANTS| 25


USKORO

Neka vaši klijenti zaista zasijaju zdravi i snažni nokti za svakoga Kao stilista noktiju znate da možete da napravite čuda sa prelepim šarama na noktima, ali vaši klijenti će biti jedino i istinski srećni kada učinite da prirodna lepota njihovih ruku i noktiju zasija. Mlade i nežne ruke ili jaki i zdravi nokti ne zavise samo od sreće, zdravlja ili godina, na vama je da ih redovno negujete učinkovitim profesionalnim proizvodima. Jedino ovako ćete postići prave rezultate, ponovo otkriti i čak poboljšati prirodnu lepotu vaše kože i noktiju.

HAND & NAIL CARE

26 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2017


Korišćenjem proizvoda iz linije ProNails Anti-Age Hand & Nail Care podižete nivo nege ruku i noktiju na nivo nege kože. Efektivnom zaštitom kože i noktiju od štetnih uticaja i davanjem esencijalnih i gradivnih elemenata, zaustavljate proces njihovog starenja i obnavljate ih iznutra. Rezultat će biti primetan odmah nakon revitalizujućeg Anti-age manikir tretmana u salonu. Pored toga dugoročni rezultati će se pokazati zahvaljujući svakodnevnoj delotvornoj nezi. Uz bogatu liniju Anti-Age proizvoda za negu ruku, ProNails nudi odgovarajuću negu noktiju koja čini prirodne nokte jačim, zdravijim i lepšim. Lep, jak i zdrav prirodan nokat je osnova savršenog manikira.Ako imate lomljive i slabe nokte od izuzetne važnosti je da im pružite malo više nege. Redovna nega i pravi hranljivi proizvodi ne samo da će vam pomoći da izlečite svoje nokte, nego će učiniti da oni budu snažniji i da rastu brže. Izuzetno je važno posvetiti dodatnu pažnju zanokticama i predelu oko nokta. Ispod njih se nalazi osnova nokta u kojoj nokat nastaje i na koju se treba fokusirati ako želite da zapravo poboljšate zdravlje svojih noktiju.

Nail Serum Novo! Ovaj serum je vaš broj 1 proizvod za negu noktiju za prirodne nokte ili nokte koji odmaraju od gela i može se kombinovati sa lakom za nokte ili Longwear lakom. Ovo je kompletan hranljivi tretman i može obnoviti nokte u roku od 3 do 4 nedelje. Vaši klijenti će videti rezultate za samo nedelju dana! Nokti su dubinski negovani i obnovljeni i postaju vidljivo jači i zdraviji. Recite zbogom lomljivim, oštećenim i ružnim noktima! Dva nanošenja dnevno daće fenomenalne rezultate! Ujutru i uveče, kao pranje zuba.

NEGA Pantenol je divan hidrirajući sastojak. On prodire duboko u nokatnu ploču i ima izuzetno hidrirajuće dejstvo na suve i lomljive nokte. Alantoin pomaže u zadržavanju vlažnosti. Sadrži prirodne polisaharide koji hrane nokte i pružaju im prirodan zdrav sjaj koji zaslužuju. NOURISHING

INTENZIVAN RAST EXTREME GROWTH

Formula sadrži Biotin, vitamin B12 i minerale koji stimulišu proizvodnju novih ćelija nokta kao i rast nokta.

OJAČAVANJE Sadrži KERATIN koji je gradivni sastojak prirodnih noktiju i koji će ojačati nokte. Takođe sadrži i plavu agavu (biljka od koje se pravi tekila) koja daje snagu, otpornost i elastičnost noktima. STRENGTHENING

Posetite www.pronails.com/en/hand-and-nailcare i preuzmite manikir knjižicu sa kompletnim uputstvom za ovu kolekciju. Ukoliko zaista želite da postignete rezultate koristeći ovu liniju prozvoda i naučite kako da razvijete svoj posao uz ProNails Anti age manikir, prijavite se na radionicu ProNails trening centra u vašoj blizini.

› KAKO SE KORISTI Nanesite Serum na nokte i četkicom ga utisnite na nokatnu ploču od slobodne ivice prema zanokticama. Ostavite Serum neko vreme da se osuši. Moguće je koristiti Serum ispod laka za nokte ili kao poseban tretman. Nokti će ostati pomalo sjajni.

Nail Serum

10 ml

ref. 24178

NOVO MOĆNI SERUMI NALEPNICA ZA IZLOG 50 x 56 cm - ref. 82561 20 x 22,5 cm - ref. 82563 vidi str. 59| 27


Ulje za omekšavanje zanoktica

Vitamina Bestseller!

Ovaj inovativni gel vam omogućava da lako potisnete suve, grube i izrasle zanoktice. Sa ovom unapređenom formulom biće još lakše i brže nego ranije. Zanoktice će biti predivno čiste što će poboljšati manikir koji sledi. Ovaj gel hidrira i hrani i zanoktice i nokte.

Zdrava nokatna osnova je baza za zdrave i jake nokte, stoga je od izuzetne važnosti tretirati i hidrirati zanoktice i predeo oko nokta. Vitamina ulje za zanoktice je idealan tretman koji leči i hrani zanoktice. Ova jedinstvena mešavina prirodnih ulja je prebogata antioksidantima koji podmlađuju. Sadrži umirujuće i najhranljivije sastojke koji mogu da se nađu u prirodi.

poboljšana formula!

OMEKŠAVANJE

OBNAVLJANJE

Omekšava zanoktice brzo i efikasno. SOFTENING

REPAIRING

HIDRIRANJE

HIDRIRANJE

Hidrira i hrani i nokte i zanoktice. MOISTURIZING

MOISTURIZING

ČIŠĆENJE CLEANSING

Vitamina sadrži ulje pšeničnih klica koje obnavlja suvu i oštećenu kožu noktiju.

Mešavina prirodnih ulja hrani i čini kožu oko nokta hidriranom dugo vremena.

UMIRIVANJE

Čisti zanoktice.

Ulje sadrži nekoliko sastojaka koji umiruju kožu: ulje badema protiv iritacije i upale i ulje makadamije za zaštitu i opuštanje kože. Ulje drveta Bay ima antibakterijska i antigljivična svojstva. SOOTHING

› KAKO SE KORISTI

› KAKO SE KORISTI

Nanesite na zanoktice i sačekajte 30 sekundi. Nežno pogurajte zanoktice i uklonite višak kože. Operite ruke nakon svake upotrebe.

Nanesite kap Vitamine na svaku zanokticu i nežno umasirajte. SAVET: očistite nokte Proseptikom ako želite da nanosite lak za nokte ili Longwear.

Ulje za omekšavanje zanoktica

10 ml

ref. 24177

Vitamina ulje za zanoktice

10 ml

ref. 24176

Ulje za omekšavanje zanoktica

100 ml

ref. 24180

Vitamina ulje za zanoktice

100 ml

ref. 24179

NEW FORMULA

NOVO!

28 | PRONAILS NAILY NEWS

Ulje za omekšavanje zanoktica e Vitamina je dostupno u praktičnom pakovanju od 100ml za dopunu. Zahvaljujući finom i i čvrstom poklopcu sa zavrtnjem možete dopunjavati vašu bočicu ili nanositi proizvod higijenski direktno na nokat.


Olovka za negu zanoktica

Olovka za korekciju laka

Izuzetno efikasno sredstvo sa narom za omekšavanje zanoktica koje uklanja izumrle ćelije kože i prepuno je antioksidanata koji stimulišu obnavljanje kože. Ova olovka je jednostavna i brza za rad i štedi vaše vreme. Idealna je za suvu kožu i poboljšava elastičnost zanoktica.

Ova olovka jednostavno ispravlja greščice pri lakiranju tako da vaši nokti izgledaju savršeno. Osim toga ovaj proizvod ima jedinstvenu osobinu da u isto vreme i neguje kožu! Ova olovka sadrži supstancu sličnu kolagenu, bogata je antioksidantima i sadrži prirodnu antiupalnu komponentu. Ova praktična olovka za korekciju može se koristiti i za ispravljanje grešaka prilikom nanošenja Sopolisha, Gellaka ili gelova u boji.

OMEKŠAVANJE SOFTENING

Skidač laka za nokte bez acetona Idealan proizvod za maloprodaju Ovaj poseban skidač će veoma nežno ukloniti lak za nokte i Longwear. Njegova formula bez acetona ne oštećuje i ne isušuje nokte. Pakovanje od 100ml poseduje bezbedan i jednostavan poklopac i idelano je za maloprodaju.

PRECIZNO UKLANJANJE

Efikasno omekšava zanoktice i jednostavna je za upotrebu.

PRECISE REMOVAL

Pažljivo i precizno ispravlja greške prilikom nanošenja bilo da radite sa lakom za nokte, Sopolishom ili gelom.

BRZO UKLANJANJE FAST REMOVAL

OBNAVLJANJE REPAIRING

MOISTURIZING

BEZ ACETONA

Sadrži antioksidante koji stimulišu obnavljanje kože.

HIDRIRANJE MOISTURIZING

Ovaj skidač ne sadrži aceton. NON ACETONE

Štiti i hrani kožu.

HIDRIRANJE

BEZ ACETONA

Hidrira zanoktice; nemasna formula.

Izuzetno nežna formula bez acetona.

› KAKO SE KORISTI

4,5 ml

NON ACETONE

NEŽNA FORMULA

› KAKO SE KORISTI

Upotrebite olovku na zanokticama i predelu oko noktiju. Ako je neophodno zamenite vrh rezervnim ulošcima koji se nalaze u olovci.

Olovka za negu zanoktica

Za efikasno i brzo uklanjanje laka za nokte i Longwear.

ref. 24174

4,5 ml

Svilenkasto glatka formula koja neće isušiti nokte.

› KAKO SE KORISTI

Upotrebite olovku na greškama prilikom lakiranja. Ako je neophodno zamenite vrh rezervnim ulošcima koji se nalaze u olovci. Rezervni ulošci se mogu čistiti skidačem laka za nokte bez acetona. Savet: pre prve upotrebe blago navlažite olovku skidačem laka za nokte bez acetona.

Olovka za korekciju laka

SOFT FORMULA

ref. 24175

Nanesite nekoliko kapi na vatu. Zadržite je na noktu nekoliko sekundi, a nakon toga nežno uklonite lak za nokte ili Longwear.

Skidač laka za nokte bez acetona 100 ml - ref. 24181| 29


SANDRINE ROELANTS

Nokti za mlade Postanite najbolja prijateljica mlade i steknite doživotne klijente Buduće mlade planiraju sve unapred, a često im je to i prvi dolazak u salon lepote. Ovo je za vas jedinstvena prilika da ih uvedete u svet stilizovanja noktiju! Ako učinite da zasija na dan svog venčanja, garantovano ste dobili mušteriju za ceo život!

30 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2017


OVO VAM JE POTREBNO Svaka mlada želi najlepše nokte koje je ikada imala i ništa manje od toga. To u 90% slučajeva znači „bolji od najboljeg“ prirodan francuski manikir, ponekad uz diskretnu svečanu notu koji se uklapa uz kompletan izgled. Od izuzetne važnosti je pronaći za nju odgovarajuću nežno roze prirodnu nijansu. Ukoliko ima lepu prirodno dugačku nokatnu ploču, ponudite joj Sopolish. Ukoliko joj je potrebna dodatna dužina i ojačanje, gel nokti su pravi izbor. Kako je navesti da uđe u vaš salon? Kakvi nokti će osvojiti njeno srce? I kakvu korist će vaš salon imati od toga?

PRONAILS AKADEMIJA: NOKTI ZA MLADE Ovog proleća ProNails vam nudi jedinstvene radionice Nokti za mlade na kojima ćete naučiti kako da kreirate nežan moderan francuski manikir sa gelom ili Sopolishom koji će sve nokte učiniti lepšim nego ikad. Takođe ćete naučiti i savršen moderan Nail art za mlade. Sve mlade će vas voleti! Posetite http://rs.pronails.com/en/trainings za informacije o trening centru u vašoj blizini. Raspitajte se o ekskluzivnoj ponudi za mlade! › SAVET: Podelite vaš Sertifikat za mlade na Facebook-u! Neka buduće mlade saznaju za vas! › SAVET: “venčajte” vaše mlade posebnom ponudom kojom ćete ih ohrabriti da se posle medenog meseca vrate u vaš salon. U okviru ove radionice naučićete da kreirate ovaj izgled korak po korak i koje četkice da koristite.

Acid Free Primer

14 ml

ref. 38205

Ultra Thin Base UV Gel

15 ml

ref. 31313

Gellak br. 1116 Milano

5 ml

ref. 28888

French Extension White UV Gel

15 ml

ref. 28387

Natural kalupi za nokte

500 kom

ref. 28822

French Pink Builder UV Gel

15 ml

ref. 31413

Unicum UV Gel Clear

15 ml

ref. 31033

Kristalni sjaj

14 ml

ref. 28483

Art Stamp paleta Love Your Hands + Spatula

ref. 28774

Art Stamp jastuče

ref. 28773

Mini perle Silver

ref. 28783

LongWear br. 165 Extreme White

10 ml

ref. 24169

LongWear br. 83 Natural Pink

10 ml

ref. 24170

Cirkoni Crystal 2 mm

50 kom

ref. 28963

Cirkoni Crystal 3 mm

50 kom

ref. 28964

Diamond alatka

CERTIFICATE

ref. 28788

PRONAILS ACADEMY WORKSHOP

› SAVET: koristite Diamond alatku za podizanje cirkona i postavljanje na željenu šaru.

This is to confirm that

› NOVO LongWear br. 83 Natural Pink: savršena prirodna nijansa za LongWear francuski manikir.

has participated in the following ProNails Academy Workshop training program

CA

Y

Date

M

A

A

G

TR

Official ProNails trainer

ININ

DE

www.pronails.com 00000-Certificate-Diploma_keuze.indd 66/12/16 14:54

| 31


32 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2017


#ProNails #StreetHeatNailColours #RippedRed #Ain’tYoMama #WhiteSister #Smokin’Hot #InkIt,LinkIt #BetterHaveMyMoney

KOLEKCIJA Kada brendovi visoke mode postanu revolucionarni i brendovi kao što je Vêtements budu među najpopularnijim, postaje jasno da se nešto dešava. Ono što je nekada bilo cool za uličnu modu, sada je šik za modnu pistu. Prvo je započela muzička industrija, a sada joj se pridružuje i moda: ono što se dešava na ulicama je ultra moderno. Ulični stil objedinjuje samopouzdanje, seksipil, uz uvek prisutnu dozu opuštenosti. Njegov smisao je pokazati svoju snažnu ličnost i pripadnost određenoj grupi. Ali bez opasnih noktiju priča nije kompletna. Zato je ProNails izašao na ulicu sa novom paletom boja za nokte u rasponu od pink boje kože i sjajne čokolade, preko snažnih kontrasta intenzivne crvene, plave i narandžaste, pa sve do nezaobilaznog zlata.


TRENDOVI BOJA ZA NOKTE #Ain’tYoMama HAIDER ACKERMANN

Topla letnja braon kao svilenkasta prepanula koža koja se presijava na suncu. Ova svetska nijansa za nokte je u isto vreme i elegantna i samouverena.

#WhiteSister ALEXANDER MC QUEEN

Nije bitna boja kože, nije bitan stil, nije bitno da li nosite kratke ili dugačke špicaste nokte, ova nova sveža pink boja kože dodaće glamur vašim noktima, a u isto vreme ostaćete cool.

LongWear br. 159

10 ml

ref. 24162

Sopolish br. 159

8 ml

ref. 28931

Gellak br. 206

10 ml

ref. 28949

LongWear br. 160

10 ml

ref. 24163

Sopolish br. 160

8 ml

ref. 28932

Gellak br. 207

5 ml

ref. 28950

#RippedRed Sada kada su pocepani džins i majice postali šik ulične mode potrebna vam je intezivna oštra crvena, kao što je ova, da istakne vaše nokte i uklopi se u vaš kompletan izgled.

LongWear br. 161

10 ml

ref. 24164

Sopolish br. 161

8 ml

ref. 28933

Gellak br. 208

10 ml

ref. 28951 GUCCI

34 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2017


HAIDER ACKERMANN

ref. 24165

Sopolish br. 162

8 ml

ref. 28934

Devojke iz iste ekipe? Pokažite to! Stara škola- uradite iste tetovaže, nova škola- isti nokti u svetlo mastilo-plavoj boji. Ink It, Link It! #squadgoals

LOUIS VUITTON

10 ml

VETEMENTS

LongWear br. 162

#InkIt,LinkIt

LongWear br. 163

10 ml

ref. 24166

Sopolish br. 163

8 ml

ref. 28936

Gellak br. 210

5 ml

ref. 28952

130

LongWear br. 164

10 ml

ref. 24167

Sopolish br. 164

8 ml

ref. 28937

Gellak br. 211

5 ml

ref. 28953

#Smokin’Hot Upotpunite vaš sexy crni top sa crvekansto-narandžastim Smokin’ Hot noktima. Ova neustrašiva boja za nokte je zanimljiva i puna duha baš kao i vi. I na kraju krajeva, gde ima dima ima i vatre.#BetterHaveMyMoney Opušteni ulični izgled postaje ultimativno glamurozan jednostavnim dodavanjem upečatljivog nakita i odgovarajućih zlatnih noktiju. Kada su u pitanju nokti – samo neka sija!

| 35


36 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2017


NOVO LongWear br. 49 Noir de Noir

10 ml

ref. 24168

Art stamp paleta Street Heat Collection + Spatula

ref. 28956

Art Stamp jastuče

ref. 28773

ISTAKNITE SE UZ AFRIČKE MOTIVE & ŠARE Moderne gradske devojke ne žele da se stapaju sa okolinom, one žele da se ističu i da pokažu svoje prave boje noseći više vizuelno snažnih šara i printova. Naši gradovi su postali živopisna mesta stapanja različitih kultura i podkultura, te stoga možemo primetiti raznovrsne uticaje u današnjim printovima ulične mode. Ove sezone naročito su prisutni afrički printovi. Od afričkih tribal šara, preko animal printova, do kamuflažnih dezena džungle ili geometrijskih šara, sve se ovo stapa i kombinuje da stvori vizuelno snažan i jedinstven lični gradski oklop, takođe poznat kao ulični stil. Nova Street Heat Kolekcija Art stamp paleta donosi vam savršene šare za nokte koje idu uz ulični stil opake devojke. Kako biste pojačali efekat koristite snažne kontrastne boje kao što su crna ili bela preko tamnih ili svetlih nijansi boje kože ili izaberite osnovne boje kao što su crvena i plava.

NISTE JOŠ U POTPUNOSTI SAVLADALI NAIL STAMP ART TEHNIKU? Posetite www.pronails.com/en/nailstamping-tutorial i pogledajte video sa instrukcijama!

PRONAILS AKADEMIJA TRENING Prijavite se za radionicu Trendovi za leto 2017 …i naučite kako da kreirate trendi izglede za vaše klijente u kratkom vremenu sa maksimalnim rezultatom. U okviru ove radionice naučićemo vas kako da bez po muke koristite Gel Paint, hrom prah i druge sjajne prahove, nail art sunđere za ombre efekat, folije za nokte kao i Art stamp palete! Težina: Za početnike| 37


BIANKA MAI

PRINTS & PLAIDS KREIRAJTE IZGLED

OVAKO SE RADI KORAK PO KORAK KORISTEĆI GEL BOJU 1. Koristeći Gelinsky Premium čekicu br. 7 nanesite 2 sloja Gellaka br. 208 White Sister i osušite svaki sloj 30 sekundi u The Light Led lampi*. 2. Nanesite šaru žirafe sa Street Heat Art stamp palete na nokte koristeći Gel Paint Brown Brush boju. Osušite. 3. Dodajte malo teksture Gellakom br. 207 Ain’t Yo Mama i alatkom za ukrašavanje. Ponovo osušite. 4. Nalakirajte francuski manikir Gellakom br. 206 Ripped Red. Koristite tanku četkicu za ukrašavanje br. 1. Osušite. 5. Izvucite veoma tanku liniju frenča Gellakom br. 210 Ink It, Link It. Koristite tanku četkicu za ukrašavanje br. 1. Osušite. 6. Nanesite kristalni sjaj samo preko frenča i osušite. * ili 2 minuta u UV lampi.

OVO VAM JE POTREBNO Gellak br. 208 White Sister

10 ml

Gelinsky Premium četkica br. 7 sa poklopcem Gel Paint Brown Brush

ref. 27202

5 ml

ref. 28829

Art stamp paleta Street Heat Collection + Spatula

ref. 28956

Art Stamp jastuče

ref. 28773

Gellak br. 207 Ain’t Yo Mama

5 ml

NOVO Diamond alatka za ukrašavanje

ref. 28950

ref. 28971

Gellak br. 206 Ripped Red

10 ml

ref. 28949

Gellak br. 210 Ink It, Link It

5 ml

ref. 28952

Tanka četkica za ukrašavanje br. 1 Kristalni sjaj

38 |

ref. 28951

ref. 38260 14 ml

ref. 28483


BIANKA MAI “Uživam da radim i da kreiram nokte uz pomoć novih Gel Paint boja. One omogućavaju izuzetno čist i precizan radni proces, savršene su gustine i ne suše se. U isto vreme pružaju puno slobode da kreirate tačno ono što ste zamislili. Izvanredan proizvod! Obožavam ga!”| 39


40 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2017


STREET TRIBE KREIRAJTE IZGLED

SANDRINE ROELANTS

OVAKO SE RADI KORAK PO KORAK KORISTEĆI GEL BOJU 1. Gelinsky Premium četkicom br. 7 nanesite 2 sloja Gellaka br. 208 White Sister. Osušite svaki sloj 30 sekundi u The Light Led lampi*. 2. Nacrtajte V Gellakom br. 211 Better Have My Money. Počnite od slobodne ivice nokta prema zanokticama. Osušite. Za kraće nokte koristite tanku četkicu br. 1, a za duže nokte tanku četkicu br. 2. 3. Nacrtajte 2 dijagonalne linije Gellakom br. 207 Ain’t Yo Mama sa obe strane zlatnog V. Koristite tanku četkicu br. 1. Gellakom br. 207 Ain’t Yo Mama nacrtajte ispunjen trougao unutar V. Zatim, istom bojom, nacrtajte 2 trougla u blizini zanoktice i osušite. 4. Na kraju, nanesite kristalni sjaj i osušite.

* ili 2 minuta u UV lampi.

OVO VAM JE POTREBNO Gellak br. 208 White Sister

10 ml

ref. 28951

Gellak br. 211 Better Have My Money

5 ml

ref. 28953

Gellak br. 207 Ain’t Yo Mama

5 ml

ref. 28950

Gelinsky Premium četkica br. 7 sa poklopcem

ref. 27202

Tanka četkica za ukrašavanje br. 1

ref. 38260

Tanka četkica za ukrašavanje br. 2

ref. 38270

Kristalni sjaj14 ml

ref. 28483

| 41


BEAT THE HEAT KREIRAJTE IZGLED

OVAKO SE RADI KORAK PO KORAK KORISTEĆI GEL BOJU

OVO VAM JE POTREBNO Gellak br. 206 Ripped Red

10 ml

ref. 28949

Gellak br. 210 Ink It, Link It

5 ml

ref. 28952

Gelinsky Premium četkica br. 7 sa poklopcem

ref. 27202

NOVO Diamond alatka za ukrašavanje

ref. 28971

Tanka četkica za ukrašavanje br. 1

ref. 38260

Kristalni sjaj

14 ml

ref. 28483

SANDRINE ROELANTS

42 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2017

1. Nanesite 2 sloja Gellaka br. 210 Ink It, Link It na nokte palca, srednjeg i domalog prsta. Osušite svaki sloj 30 sekundi u The Light Led lampi*. Na mali prst nanesite Gellak br. 206 Ripped Red. 2. Za kažiprst: zahvatite iste boje Gelinsky Premium četkicom br. 7 i nanesite ih One Stroke tehnikom. Prvo uradite levu ruku, a onda okrenite četkicu i uradite i desnu. Osušite. 3. Nanesite 1 sloj kristalnog sjaja i osušite. 4. Šaru uradite Gel Paint White Canvas bojom. Nacrtajte nekoliko tačaka preko celog nokta. Nemojte ih sušiti, već ih povežite tankom četkicom br. 1. Osušite.

* ili 2 minuta u UV lampi.
| 43


PATRICIA LIMA: “Najviše volim da radim sa Gel Paint bojama jer obožavam da ukrašavam nokte. Oduševljena sam ovim proizvodom. Veoma je jednostavan za upotrebu. Ne suši se na vazduhu pa mogu da ga korisitim za bilo koje šare uključujući i One stroke. Boje se jednostavno mešaju, što mi pruža mogućnost da beskonačno umnožavam boje.”

44 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2017


OVO VAM JE POTREBNO Gellak br. 206 Ripped Red

10 ml

ref. 28949

Gellak br. 207 Ain’t Yo Mama

5 ml

ref. 28950

Gelinsky Premium četkica br. 7 sa poklopcem

SHOW YOUR FEATHERS KREIRAJTE IZGLED

OVAKO SE RADI KORAK PO KORAK KORISTEĆI GEL BOJU 1. Nanesite 2 sloja Gellaka br. 206 Ripped Red (ili Gellaka br. 207 Ain’t Yo Mama) Gelinsky Premium četkicom br. 7. Osušite svaki sloj 30 sekundi u The Light Led lampi *. 2. Lagano ispolirajte nokat Soft finiš turpijom. Uklonite prašinu četkicom za prašinu i Pro Septic sprejom. 3. Nanesite lepak za transfer folije na željeni deo nokta i sačekajte da se osuši sve dok plavi sjaj u potpunosti ne nestane. Nanesite Peacock foliju. 4. Nanesite lepak za transfer folije na željeni deo nokta i sačekajte da postane potpuno providan. Stavite Peacock foliju preko nokta i nežno je utrljajte kako bi se prenela na nokat na mestima na kojima je lepak. 5. Tankom četkicom br. 2 i Gel Paint Gilded Gold bojom dodajte još detalja duž kontura Peacock šare i osušite. 6. Završite koristeći kristalni sjaj. * ili 2 minuta u UV lampi.

Soft Finiš turpija

ref. 27202 6 kom.

Crna četka za prašinu Pro Septic Sprej

ref. 30871 ref. 28641

125 ml

Lepak za transfer folije

ref. 30404 ref. 28373

NOVO Folija Peacock

1,5 m

ref. 28969

Gel Paint Gilding Gold

5 ml

ref. 28827

Tanka četkica za ukrašavanje br. 2 Kristalni sjaj

ref. 38270 14 ml

ref. 28483

FOLIJA PEACOCK Ova polu-providna folija za nokte je izuzetno tanka i poseduje prelepu sjajnu šaru paunovih pera. Jer kao što znate: lepo perje za lepe ptice!

PATRICIA LIMA| 45


SANDRINE ROELANTS

BLING IS BLISS KREIRAJTE IZGLED

OVAKO SE RADI KORAK PO KORAK KORISTEĆI GEL BOJU Domali prst 1. Nanesite 2 sloja Gellaka br. 211 Better Have My Money Gelinsky Premium četkicom br. 7 i osušite svaki sloj. 2. Nanesite sloj Unicum UV Clear gela i stavite nekoliko svetlucavih kamenčića (Iridescent Stones) prema prikazanoj šari (koristite kamenčiće od 2 i 3 mm). Koristite vrh Diamond alatke za ovo. Osušite. 3. Nanesite sloj Kristalnog sjaja preko nokta i oko kamenčića koristeći tanku četkicu za ukrašavanje br. 1. Ostali nokti 1. Nanesite 2 sloja Gellaka br. 207 Ain’t Yo Mama Gelinsky Premium četkicom br. 7 na sve ostale nokte i osušite svaki sloj (30 sekundi u The Light Led lampi). Vodite računa da nokti ne ostanu u The Light Led lampi predugo jer se Chameleon sjajni prah neće zalepiti. 2. Nanesite Chamelon Rose Gold prah na ceo nokat Gelinsky Stampart četkicom ili Diamond alatkom. 3. Završite nanoseći Dijamantski sjaj. Osušite i uklonite lepljivi omotač.

46 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2017

OVO VAM JE POTREBNO Gellak br. 211 Better Have My Money

5 ml

ref. 28953

Gelinsky Premium četkica br. 7 sa poklopcem

ref. 27202

Unicum Uv Gel Clear

ref. 31033

Svetlucavi kamenčići 2 mm

50 kom.

ref. 28571

Svetlucavi kamenčići 3 mm

50 kom.

ref. 28572

Diamond alatka

ref. 28788

Tanka četkica za ukrašavanje br. 1

ref. 38260

Kristalni sjaj

14 m

ref. 28483

Gellak br. 207 Ain’t Yo Mama

5 ml

ref. 28950

NOVO Sjani prah Chameleon Rose Gold

2g

ref. 28959

Gelinsky Stampart četkica Dijamantski sjaj

ref. 27204 14 ml

ref. 27521


OVAKO SE RADI KORAK PO KORAK KORISTEĆI GEL BOJU 1. Nanesite 2 sloja Gellaka br. 208 White Sister Gelinsky Premium četkicom br. 7 i osušite svaki sloj 30 sekundi u The Light Led lampi*. 2. Nacrtajte širu liniju frenča Gellakom br. 207 Ain’t Yo Mama i tankom četkicom br. 1 i osušite. 3. Lagano ispolirajte nokte Soft finiš turpijom. 4. Nanesite sloj Gel Paint boje White Canvas One Stroke Straight četkicom gde želite da nanesete boje. 5. Zahvatite 2 Gel Paint boje na One Stroke Straight četkicu koristeći One Stroke tehniku. Istom tehnikom nanesite boje na belu podlogu kao na primeru i osušite. Ponovite sa ostalim kombinacijama boja. 6. Nanesite konture koristeći Gel Paint boju Calligraphic Black i tanku četkicu za ukrašavanje br. 1 i osušite. 7. Završite nanoseći kristalni sjaj i osušite još jedanput. * ili 2 minuta u UV lampi.

OVO VAM JE POTREBNO Gellak br. 208 White Sister

10 ml

ref. 28951

Gellak br. 207 Ain’t Yo Mama

5 ml

ref. 28950

Gelinsky Premium četkica br. 7 sa poklopcem

ref. 27202

Tanka četkica za ukrašavanje br. 1

ref. 38260

Soft Finiš turpija

6 kom.

ref. 30871

Gel Paint White Canvas

5 ml.

ref. 28824

Gel Paint Calligraphic Black

5 ml.

ref. 28825

Gel Paint Red Expression

5 ml.

ref. 28828

Gel Paint Matisse Blue

5 ml.

ref. 28830

Gel Paint Pop Art Yellow

5 ml.

ref. 28831

One Stroke Straight četkica – Set od 2 veličine Kristalni sjaj

AFRICAN FRENCH KREIRAJTE IZGLED

ref. 28323 14 m

ref. 28483

SANDRINE ROELANTS| 47


KAKVA JE BUDUĆNOST GEL NOKTIJU? Uspon Sopolish usluga i polutrajnih lakova za nokte uopšte imao je ogroman uticaj na industriju noktiju. Ovaj trend će se definitivno zadržati, a svoj uspeh duguje činjenici da klijentima salona nudi veoma brzu uslugu uz dugotrajan rezultat i prirodan izgled. Da li ovo znači da će na duže staze gel nokti nestati? Ne, apsolutno ne. Polutrajna revolucija je čak pogurala stilizovanje gel noktiju ka novim otkrićima i još inovativnijim gelovima, alatima i tehnikama kako bi stilisti noktiju bili u mogućnosti da rade brže i kreiraju nokte što prirodnijeg izgleda. Osim toga neiscrpna je jedinstvena korist od mogućnosti da se produži, preoblikuje, ojača i poboljša oblik prirodnog nokta, jer su prirodni nokti često prilično kratki ili lomljivi, oštećeni ili čak deformisani. Konačno, praktična korist od nošenja besprekornih noktiju duže od 4 nedelje je i dalje najvažniji razlog zašto mnogo žena više od svega voli gel nokte. Dakle kakva je budućnost gel noktiju? Kako bi radili brže i kreirali nokte što prirodnijeg izgleda stilisti gel noktiju u 2017. želeće da rade sa najboljom dostupnom tehnologijom kada su u pitanju i alati i gelovi. Ovo podrazumeva rad sa vrhunskim električnim turpijama, osovinama visokog kvaliteta i gelovima visokih performansi koji štede vreme. Današnji profesionalni stilisti noktiju će takođe morati redovno da prate stručne novine u radu, jer se metode nanošenja ubrzano razvijaju u pravcu pametnih tehnika koje su brže i kreiraju tanje i jače gel nokte. Profesionalni stilisti noktiju imaju i odgvornost prema klijentima u salonu u smislu edukacije o tome šta je najpogodnija usluga za nokte za svakoga individualno. Klijenti u salonu se u potpunosti oslanjaju na stručnost svog stiliste, a zapravo malo žena je zaista upoznato sa koristima i lepotom modernih gel noktiju i bezbrižnošću koju oni donose. Klijentima koji počnu sa povremenim izletima u Sopolish manikir i na kraju postanu redovniji, bi verovatno bilo bolje sa lepim gel noktima. Ali ako je vi kao njen stilista ne upoznate sa tim, ko će ?

48 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2017


“KADA KLIJENTI POČNU DA ZAKAZUJU SOPOLISH JEDNOM MESEČNO, TRUDIM SE DA IH PREBACIM NA GEL. U POČETKU GA SE PLAŠE, ALI IH VRLO LAKO UBEDIMO U MNOGOBROJNE KORISTI PRELEPIH NOKTIJU BEZ IKAKVE MUKE U TRAJANJU OD 4 NEDELJE. NA OVAJ NAČIN PRETVORIMO OKO 40% NAŠE REDOVNE PROTECT & PEEL KLIJENTELE U ZADOVOLJNE I LOJALNE GEL MUŠTERIJE.” Sabrina, 07/09/2016, vlasnica ProNails Premium Salona, Oudenaarde, Belgija

Šta definiše profesionalnog stilistu gel noktiju u 2017?

1

ON/ONA RADI ISKLJUČIVO SA VRHUNSKIM VISOKO EFIKASNIM I BRZIM ALATIMA

Vision Pro 700

ref. 28556

Turpijanje i oblikovanje oduzima mnogo vremena i energije i zbog toga profesionalac ne pravi kompromise u izboru alata i upotrebljava najbolju dostupnu tehnologiju. Vision Pro 700, budućnost električnog turpijanja, je dizajnirana da pomogne profesionalnim stilistima da rade brže, preciznije i sa više udobnosti kako bi pružili predivan rezultat svakom klijentu. Šta čini Vision Pro 700 zaista jedinstvenom? Ona poseduje snažan mikro motor bez četkica i praktično je bešumna, a ima i izuzetno dugačak radni vek bez obzira koliko često je koristite. Povrh toga ima snažan, integrisani sistem usisavanja koji obezbeđuje konstantno čisto i zdravo radno okruženje.

VAŽNO! Za dug radni vek ručnog dela električne turpije od ključne važnosti je da koristite isključivo osovine vrhunskog kvaliteta. Kada osovina nije savršeno prava ili ima iskrivljen prečnik (nevidljivo golim okom) oštetićete ručni deo tokom turpijanja i prilikom uklanjanja osovine, a da toga niste ni svesni. High Precision Osovine High Precision osovine su osovine čvrstog metala, napravljene od volfram karbida i proizvedene najvišom švajcarskom preciznošću, 100% pouzdane u prečniku i sa potpuno uglačanim drškama, kako bi se izbeglo oštećenje ulaza u turpiju. Zahtevaju veoma mali pritisak tokom upotrebe, omogućavaju veoma precizan rad i pružaju više udobnosti, kako stilisti tako i klijentu. Pošto zahtevaju manji broj obrtaja, u isto vreme štede energiju i umanjuju osećaj zagrevanja nokta i vibracije!

Posetite www.pronails.com/en/vision-pro-700 da biste savladali ispravan način upotrebe i održavanja vašeg uređaja i da biste otkrili dostupne osovine odobrene za Vision Pro 700. Proverite u kom smeru rotacije se upotrebljavaju vaše osovine! Pronaći ćete i video sa uputstvima za svakodnevno i godišnje održavanje.| 49


2

ON/ONA ISKLJUČIVO RADI SA GELOVIMA ZA NOKTE VRHUNSKOG KVALITETA KOJI ŠTEDE VREME

Unicum UV Gelovi Za iskusne i napredne profesionalne stiliste noktiju Unicum UV gelovi su zakon! Zašto? Zato što ovi gelovi… • suše se u LED lampi • omogućavaju brzo nanošenje • zahtevaju manje turpijanja • najmanje se zagrevaju • tanko se oblikuju • kreiraju jake nokte • pružaju superiorne rezultate kod svih klijenata Unicum UV Gel Clear

15 ml

ref. 31033

Unicum UV Gel Clear

50 ml

ref. 31053

Unicum UV Gel Rosa

15 ml

ref. 31043

Unicum UV Gel Rosa

50 ml

ref. 31073

Unicum UV Gel Mask

15 ml

ref. 31523

Unicum UV Gel Mask

50 ml

ref. 30973

Fiber Force Fiber Force je jedinstven gel koji ojačava nokat, a u isto vreme omogućava kreiranje ultra tankih gel noktiju. U kombinaciji sa Unicum gelovima može da parira snazi akrilnih noktiju, a nokti ipak ostaju prirodno tanki.

Fiber Force

15 ml

ref. 28482

Fiber Force

50 ml

ref. 28756

3

ON/ONA ISKLJUČIVO KORISITI INOVATIVNE GEL TEHNIKE ZA KREIRANJE TANKIH GEL NOKTIJU PRIRODNOG IZGLEDA

Današnji klijenti u salonu traže nokte koji izgledaju prirodno. ProNails tehnika Ultra prirodni nokti ne omogućava samo da produžite i ojačate prirodne nokte, nego i da kreirate izuzetno tanke nokte. Korišćenjem Fiber Force gela ovi nokti će biti ultra jaki. Ova tehnika nije slična nijednoj drugoj tradicionalnoj tehnici oblikovanja koju ste ikada videli. Zamislite gel nokte koji ne izgledaju tako, tanke kao papir, a ipak snažne. Zamislite boju, frenč ili potpuno prirodne – savršenstvo za sve nokte je na dohvat ruke!

PRONAILS TRENING AKADEMIJA Kada je u pitanju turpijanje elektičnom turpijom: Nemojte počinjati bez prave edukacije. ProNails Akademija redovno organizuje radionice TEHNIKE TURPIJANJA.

50 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2017

ProNails Akademija takođe nudi radionice ULTRA PRIRODNI NOKTI da biste uhvatili korak sa ovom novom tehnikom i kreirali gel nokte koji izgledaju prirodno savršeni. Ponudićete vašim klijentima nešto što neće moći da pronađu nigde drugde.

Šta čekate? Kontaktirajte ProNails trening centar u vašoj blizini i prijavite se za trening ili posetite http://rs.pronails.com/en/ trainings


Mat plišani finiš je super moderan nadlak koji svakoj boji za nokte daje jedinstven, sofisticiran karakter. Nije ni čudo što je #mattnails izuzetno popularan na Instagramu! Do sada se pojavio veoma mali broj dobrih rešenja za kreiranje prelepog, dugotrajnog mat efekta na gel noktima, polutrajnom laku ili longwear laku za nokte. Sigurno vam je dosta mušterija tražilo mat i sada je trenutak da im pružite ono što zaista žele. Uz nova ProNails rešenja sada možete uživati u matu visokih performansi u svim mogućim varijantama! Upoznajte novi Xtreme Matt Finishing Gel, Sopolish Matt i LongWear Matt. Tri dugotrajna mat rešenja za kojima ćete poludeti! NOVO XTREME MATT FINISHING GEL ULTI-MATT FINIŠ! › momentalan i dugotrajan mat plišani finiš › otporan na ogrebotine › ne žuti › bez lepljivog traga / bez brisanja › jednostavno nanošenje četkicom › sušenje: 1 min LED / 2 min UV - LED + UV sušenje › savršen zaštitni finiš za sve ProNails gelove › predivan rezultat za sve gelove u boji

ŠTEDI VREME

SOPOLISH MATT

NOVO LONGWEAR MATT

› momentalan i dugotrajan mat plišani finiš › ne žuti › jednostavno nanošenje četkicom › sušenje: 1 min LED / 2 min UV - LED + UV sušenje › savršen zaštitni finiš za sve Sopolish boje

› momentalan i dugotrajan mat plišani finiš › ne žuti › jednostavno nanošenje četkicom › savršen zaštitni finiš za sve LongWear boje › sačekajte 2 minuta pre nanošenja LongWear Matt!

NOVO!

NOVO!

BEZ BRISANJA

+

+

+

Gellak br. 210 Ink It, Link It

5 ml

ref. 28952

Sopolish br. 163 Ink It, Link It

8 ml

ref. 28936

LongWear br. 163 Ink It, Link It

10 ml

ref. 24166

Xtreme Matt Finishing Gel

14 ml

ref. 24186

Sopolish Matt

8 ml

ref. 28768

LongWear Finish Matt

10 ml

ref. 24171| 51


GELLAK BOJE PROLEĆE|LETO 2017

194

52 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2017

195

196

198

199


Br. 194 Out Of Office 10 ml - ref. 28938

RAZNOBOJNO SAVRŠENSTVO U DELIĆU SEKUNDE

Br. 195 Mani Monday 10 ml - ref. 28939

Nedostižan kvalitet ProNails Gellak gelova u boji je opšte poznat među stilistima noktiju. Nijedan gel u boji se ne poravnava i ne nanosi tako lako i tako tanko, dok u isto vreme savršeno prekriva u 2 sloja zahvaljujući svojoj gustoj pigmentaciji. I što je još važnije Gellak se u potpunosti suši za samo 30 sekundi u THE LIGHT® Led lampi i ne ostavlja lepljivi omotač koji kasnije treba da se ukloni. Zato je Gellak najbolje rešenje za današnje zahtevne profesionalne stiliste lepote: brzo i lako savršenstvo boja.

Br. 211 Better Have My Money 5 ml - ref. 28953

Br. 196 Frequent Buyer 10 ml - ref. 28940 Br. 198 Booking Confirmed 10 ml - ref. 28941 Br. 199 Drink Your Greens 5 ml - ref. 28942 Br. 206 Ripped Red 10 ml - ref. 28949 Br. 207 Ain’t Yo Mama 5 ml - ref. 28950 Br. 208 White Sister 10 ml - ref. 28951 Br. 210 Ink It, Link It 5 ml - ref. 28952

1239

206

207

208

210

211

180

Br. 180 Geisha Garden 5 ml - 28807 Br. 1239 Must Have RED 10 ml - ref. 28918 Br. 1027 Etoile 5 ml - ref. 24183 Br. 143 Warm Hearted Soul 5 ml - ref. 24172 Br. 142 Why Not Now 5 ml - ref. 24173 Br. 1142 Revelation 5 ml - ref. 24182

1027

143

142

1142

PRONAILS GELLAK •

Visoko pigmentisane boje

Prekrivanje u 2 sloja

Brzo i lako nanošenje

Izuzetno tanko nanošenje

Sam se poravnava

Bez lepljivog omotača| 53


SJAJNI PRAH

MIRROR CHOME SREBRNA ILI ZLATNA

CAPTIVATING CHAMELEONS

HROM OGLEDALO EFEKAT U SREBRNOJ ILI ZLATNOJ BOJI.

VEOMA INTRIGANTNI KAMELEONI

Kreirajte pravi efekat ogledala ili raskošno zlato na noktima!

Upustite se u intrigirajuću avanturu koja menja boju vaših noktiju u zavisnosti od pokreta i osvetljenja. Ovi prahovi mogu promeniti boju od roze zlatne, noćno plave ili smaragdno zelene do tamno ljubičaste.

NOVO Sjajni prah Chrome Gold Effect

ref. 28958

Sjajni prah Chrome Effect

ref. 28903

NOVO Sjajni prah Chameleon Rose Gold

ref. 28959

NOVO Sjajni prah Chameleon Blue

ref. 28960

NOVO Sjajni prah Chameleon Green

ref. 28961

KAKO SE NANOSE SJAJNI PRAHOVI SA SPECIJALNIM EFEKTIMA NA GEL NOKTE? Gelinsky Stampart četkica Sjajni UV gel za kristalne nokte Diamond alatka

54 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2017

ref. 27204 15 ml

ref. 38993 ref. 28788

1

Nanesite 1 sloj Gellak boje po izboru. (vreme sušenja 30 sek. u ‘The Light LED’ lampi ili 2 min. u UV lampi) 2. Gelinsky Stampart četkicom ili Diamond alatkom kružnim pokretima nanesite sjajni prah na osušen Gellak. (Koristite prah štedljivo i držite svaki prst iznad kutijice za vreme nanošenja.) Što više kružite i utrljavate, postižete lepši efekat. 3. Nanesite Sjajni UV gel preko praha (vreme sušenje 90 sek. u ‘The Light lampi ili 2 min. u UV lampi) 4. Skidačem laka za nokte uklonite lepljivi omotač.


PREDIVNI SJAJNI PRAHOVI ZA GEL NOKTE SA SPECIJALNIM EFEKTOM

HOLY HOLOGRAPHIC!

GLISTENING MERMAIDS

HOLOGRAM HIT!

SIRENA LUDILO!

Uvek budite ono što jeste. Osim ako možete da budete jednorog, onda uvek budite jednorog! Ultimativni sjajevi sa duginim efektom za vaše nokte.

Ovaj super fini sjajni prah kreira zapanjujuće raznobojno svetlucanje sirena na svakoj boji!

NOVO Sjajni prah Holographic Effect

PAŽNJA Da biste dobili izuzetno glatku površinu najbolje je naneti sloj Kristalnog sjaja (vreme sušenja 60 sek. u ‘The Light LED’ lampi ili 2 min u UV lampi) preko osušene Gellak boje (nakon koraka 1). Ovo će omogućiti bolje vezivanje sjajnog praha i lepši efekat ogledala, dozvoljavajući boji ispod da prosija. Ovo je izuzetno važno kada radite sa UV lampama jer se njihova snaga smanjuje dužom upotrebom. Sjajni prahovi sa efektom su pigmenti koji se vezuju za gelove koji nemaju lepljivi omotač kao što su Gellak ili Kristalni sjaj. Prahovi se neće lepiti za gel kom je potrebno ukloniti lepljivi omotač. PAŽNJA : Ako koristite Kristalni sjaj preko lepljivog omotača i umočite četkicu ponovo u proizvod nakon toga, „kontaminiraćete“ sjaj. Ovo će vremenom učiniti da sjaj bude neupotrebljiv za sjajne prahove: oni se više neće lepiti. Zato ne zaboravite da uklonite lepljivi omotač pre upotrebe Kristalnog sjaja!Sjajni prah Mermaid Effect

ref. 28962

ref. 28904

IZUZETAK! Mermaid effect je jedini sjajni prah kom je potreban lepljivi omotač za savršeno prianjanje. Nanesite sloj Unicum Clear UV gela na osušenu Gellak boju, osušite i nanesite Mermaid effect prah direktno na lepljivi omotač da biste postigli savršen rezultat. Bolje je koristiti Graffiti medium četkicu umesto Stampart četkice.

Unicum UV Gel Clear Graffiti Medium četkica

15 ml

ref. 31033 ref. 29240

| 55


ANGELIQUE

SAMUELA

ILDA

OSVOJITE PRONAILS SOCIAL MEDIA NAGRADE 2017! #ProNailsSummerNails #SMA2017

Prošle godine ProNails je lansirao Social Media Nagrade, a vaše inspirativne kreacije na noktima podigle su buru na Facebook-u i Instagram-u! Samuela iz Italije, Angelique iz Belgije i Ilda iz Crne Gore, su zaslužne dobitnice prve dodele. Pozvane su da provedu predivan dan u ProNailsu u Brasschaatu gde su ponosno primile svoje nagrade.

DA LI STE VI SLEDEĆI TALENAT KOJI ĆEMO OTKRITI? UKLJUČITE SE U NOVO SOCIAL MEDIA TAKMIČENJE! Kako učestvovati.

Pronađite stranicu takmičenja na ProNails HQ Facebook stranici (u stupcu sa leve strane pod #ProNailsSummerNails – samo u desktop verziji) i na ProNails BLOGu. ProNails SMA2017 takmičenje počinje 15. februara i završava se 15. juna.

1 2 3

Kreirajte najlepše letnje nokte, koristeći nove ProNails boje i ukrase. Napravite inspirativnu fotografiju i okačite na Facebook ili Instagram. Stavite hashtag #ProNailsSummerNails, a u komentar spisak proizvoda koje ste koristili. Idite na stranicu takmičenja, postavite vaše fotografije i ostavite vaše kontakt podatke. Ostali saloni će tada moći da glasaju za najlepšu kreaciju.

Pobednik će biti proglašen krajem juna. Ako pobedite, bićete pozvani da učestvujete u snimanju kolekcije ProNails PL2018 u julu! Zajedno sa ProNails kreativnim timom dizajniraćete kreaciju na modelu koja će biti fotografisana i objavljena u Naily News magazinu. Ovo je apsolutno jedinstvena prilika!

56 |


PREGLED REKLAMNOG MATERIJALA

LONGWEAR IN 1-2-3

00000_Floor Display Card STREET HEAT.indd 1

PN LONGWEAR STREET HEAT DISPLEJ SA KOLEKCIJOM

24 kom - ref. 28989

24 kom - ref. 28990

SLIKA ZA PODNI DISPLEJ Street Heat - ref. 28974

CA R

OTECT PR & E,

EL PE

OTECT PR & E,

EL PE

CA R

PN LONGWEAR ELEVATE LIFE DISPLEJ SA KOLEKCIJOM

1/12/16 16:27

BACK SIDE INNOVATION

SOPOLISH DISPLEJ

INNOVATION

SOPOLISH SLIKA ZA DISPLEJ SS2017

8 KOM. (PRAZAN) + 12 ŠTAPIĆA ZA BOJE

28984_Sopolish Display Card SS2017.indd 1

ref. 28895

5/12/16 11:19

28984_Sopolish Display Card SS2017.indd 2

5/12/16 11:19

ref. 28984

PRONAILS SEZONSKI MINI KATALOG

LONGWEAR FLAJER

HAND CARE FLAJER

50 kom

50 kom

SOPOLISH PEEL AID LIFLET

SR - ref. 82278

EN - ref. 82534

EN - ref. 82546

US FORMAT - 25 kom EN - ref. 82552| 57


DRINK YOUR GREENS

RIPPED RED

STREET HEAT

AIN’T YO MAMA PN LONGWEAR N° 160 SOPOLISH N° 160 GELLAK N° 207

DRINK YOUR GREENS PN LONGWEAR N° 152 - SOPOLISH N° 152 - GELLAK N° 199

www.pronails.com 28978_Poster ELEVATE LIFE 50 x 70 cm_2.indd 1

12/12/16 14:00

28979_Poster STREET HEAT 50 x 70 cm.indd 1

www.pronails.com

www.pronails.com 12/12/16 13:52

28980_Poster RIPPED RED 50 x 70 cm.indd 1

RIPPED RED PN LONGWEAR N° 159 SOPOLISH N° 159 GELLAK N° 206

12/12/16 13:48

POSTERI & BANERI POSTERI 50 x 70 cm Drink Your Greens - ref. 28978 Street Heat - ref. 28979 Ripped Red - ref. 28980 Power Serums - EN - ref. 28981

BANERI 65 x 170 cm Elevate Life - ref. 28986 Street Heat - ref. 28987

58 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2017

28986_Elevate Life Banner 65 x 170 cm.indd 1

7/12/16 10:33

28987_Street Heat Banner 65 x 170 cm.indd 1

12/12/16 13:42


NALEPNICE ZA IZLOG

SOPOLISH PEEL OFF NALEPNICA ZA IZLOG

NALEPNICA ZA IZLOG LONGWEAR

NALEPNICA ZA IZLOG MOĆNI SERUMI

Dostupno samo za sertifikovane Sopolish

64 x 61 cm - ref. 28895

50 x 56 cm - ref. 82561

Protect&Peel salone

20 x 22 cm - ref. 28906

20 x 22,5 cm - ref. 82563

� 60 cm - ref. 82517

SAJMOVI ESTETIKA PROLEĆE 2017 11-13. mart Brisel, Belgija

COSMOPROF 2017 17-20. mart Bolonja, Italija

Redovno posećujte našu Internet stranicu za sve planirane događaje kod vašeg lokalnog distributera. Ostavite nam vašu email adresu i dobićete ličnu pozivnicu za ekskluzivne događaje!

PEDICURE REGIO DAG 18 mart Hoorn, Holandija

CONGRES INTERNATIONAL D’ESTHÉTIQUE & SPA 1-3. april Pariz, Francuska

PEDICURE REGIO DAG 04 april Duiven, Holandija

TOUCH OF PARIS 8-9. april Beograd, Srbija| 59


USKORO

K O L E K C I J A

Z A

L E T O

ProNails Naily News Magazine SS17_SR  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you