Page 1

H A L FJ A A R L I J K S M A G A Z I N E | L E N T E - Z O M E R 2 0 1 7

NEDERLANDSDE TOEKOMST VAN GELNAGELS BOOST JOUW BUSINESS NIEUWE NAIL CARE GA VOOR EEN MANI MONDAY! GO STREET STYLE CHROME & CHAMELEONS GEK OP MATT


Model draagt LongWear Start, LongWear n° 150 Elevator Peach & LongWear Finish

NIEUW LONGWEAR NAIL POLISH IN 1-2-3

LONGWEAR IN 1-2-3

Bij het creĂŤren van LongWear heeft ProNails de kracht van nagellak naar een ongekend niveau gebracht: ProNails LongWear is zo simpel als 1-2-3, prachtig en tegelijk eenvoudig, en werd ontwikkeld met een revolutionaire technologie die twee keer langer houdt. Het ProNails LAB ontwikkelde zowat alle LongWear kleuren ook in Sopolish en Gellak, zodat je je favoriete ProNails nagelkleur altijd kan gebruiken in de hoogste kwaliteit: of je nu nagellak, semi-permanente nagellak of kleurengel wilt.


NIEUWE LONGWEAR KLEUREN LENTE - ZOMER 2017 83

147

148

149

150

151

152

159

160

161

162

163

164

165

LONGWEAR

COLOURFIX TECHNOLOGY

1. START

Beschermt de nagelplaat tegen verkleuring • Voorkomt chippen • Verlengt de draagtijd •

2. KIES JE KLEUR

• Luxueuze trendkleuren en tijdloze klassiekers • Elk seizoen nieuwe collecties! • Indrukwekkende dekkracht • Langdurige houdbaarheid - Houdt 2 keer langer dan eender welke klassieke nagellak! • Aan te brengen in 2 dunne laagjes • Hardt uit onder invloed van daglicht, geen UV of LED lamp vereist

3. FINISH

• Schitterende glans • Garandeert een record draagtijd dankzij de LongWear Colourfix Technology • Eenvoudig en snel te verwijderen met nagellakverwijderaar zonder aceton

49


NIEUW! ONTDEK ALLE NIEUWIGHEDEN! 20

LONGWEAR

Elevate Life Collectie Street Heat Collectie Extreme White LongWear Matt Noir de Noir

51

6

NAIL ART

Elevate Life Nail Art & Looks Street Heat Nail Art & Looks Bridal Nail Art Effect Glitterpoeders

SOPOLISH

Nieuwe Sopolish lente-zomer kleuren Sopolish Peel Aid Sopolish Matt

8 34 31 51 37

12 36 30 54

22 23 51

26 GEL

Nieuwe Gellak lente-zomer kleuren De Toekomst van Gelnagels Xtreme Matt Finishing Gel

HAND & NAIL CARE New Nail Care 

MACHINES & TOOLS Vision Pro 700 High Precision Drills

23

52 48 51

26

48 48

51 PRONAILS ACADEMY WORKSHOPS Trend Looks lente-zomer Sopolish Protect & Peel Bridal Nails Manicure Filing techniques Ultra Natural Nails

12 - 47 22 30 26 50 50

MARKETING TOOLS

Displays57 Flyers & booklets 57 Posters & banners 58 Window stickers 59

54

EVENTS Beurzen 

4 | PRONAILS NAILY NEWS lente - zomer 2017

59


EEN UITGAVE VAN PROFESSIONAILS NV Ruiterijschool 11 B-2930 Brasschaat, Belgium Tel.: +32 3 669 61 67 info@pronails.com CREATIVE TEAM: Michael Van de put, Debbie Van Lint, Birgit Serruys, Sandrine Roelants NAGELSTYLISTEN: Sandrine Roelants, Sharon Enzlin, Bianka Mai, Patrícia Lima FOTOGRAFIE:

Beste beauty professional, In jezelf geloven is de eerste stap naar succes. Je doel bereiken is echter een pak makkelijker als je een betrouwbare partner aan je zijde hebt staan. Iemand die je steunt, begrijpt en inspireert om telkens het beste van jezelf te geven. De juiste professionele partner vinden is als nagelstylist enorm belangrijk. Je moet niet alleen de juiste opleidingen en ondersteuning krijgen in je beroep, je moet ook kunnen vertrouwen op topproducten en -materialen. Producten die je het werk makkelijker maken, die je klanten zullen verbluffen. En je hebt ook inspiratie en advies nodig dat je dagelijks motiveert. Dit is hoe we deel willen uitmaken van jouw succes. We willen onze expertise met jou delen in de ProNails Academy, onze know-how overbrengen dankzij onze innovatieve en betrouwbare producten en er voor je zijn wanneer je ons nodig hebt. We willen de professionele partner zijn die zorgt dat jij kan groeien.

Margaux Grossen, Kathelijne Seeldraeyers MODEBEELDEN: Etienne Tordoir (CatwalkPictures) HAIR & MAKE-UP: Inge De Vos en Elke Willemen STYLING: Audrey Heselmans JUWELEN: MACC Fine Jewelry, www.maccjewel.be VORMGEVING: Android COPYWRITING: Michael Van de put, Birgit Serruys, Debbie Van Lint, Brigitte De Ruysscher VERTALINGEN: Bojana Adamovic, Daniel Sousa,

In deze laatste editie van de Naily News zal je zowel nieuwe producten als inspirerende trends vinden, maar ook tips om je zaak te helpen uitbouwen en je klanten te laten stralen. Dit is onze manier om je te laten zien dat we in je geloven! Ik wens je een succesvol seizoen, Paul Parein, CEO ProNails

Georgine Barbier, Karolina Apanasewicz, Laura Dominguez, Lena Dulaurent, Lucia Rodríguez, Marta Codato, Elena Tsakalos Copyright © January 2017 Professionails NV Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever worden overgenomen.

www.pronails.com


Elevate Life C O L L E C T I E

Wees de beste versie van jezelf & maak je dromen waar! Rijk zijn heeft niet zo veel meer te maken met geld. Je goed in je vel voelen, dat is écht rijk zijn. Succesvol in het leven staan gaat niet alleen over wat je zelf bereikt hebt, maar ook over hoe je een inspiratiebron kan zijn voor anderen. En wat is mooi zijn? Het draait minder om mode en trends, maar heeft alles te maken met zelfvertrouwen uitstralen. Als een schoonheidsspecialiste of nagelstyliste doe je zo veel meer dan gewoon “nagels”. Jij werkt mee aan een rijker, succesvoller en mooier leven voor je klanten. Als een merk in schoonheidsproducten willen we je inspireren waar we kunnen om de beste versie van jezelf te zijn en je dromen waar te maken. Dit seizoen willen we je meer dan ooit helpen om je doelen te bereiken! 6 | PRONAILS
|7


DE NIEUWE NAGELKLEUREN

VOOR SUCCESVOLLE VROUWEN MAISON MARGIELA

#1 Mani Monday een vederlichte zachtgrijze pastelroze tint

#3 Elevator Peach KENZO

een pastel perzikkleur van topniveau

HAIDER ACKERMANN

LongWear n° 152

10 ml

ref. 24155

Sopolish n° 152

8 ml

ref. 28924

Gellak n° 199

5 ml

ref. 28942

#2 Drink Your Greens LongWear n° 148

10 ml

ref. 24151

Sopolish n° 148

8 ml

ref. 28920

Gellak n° 195

10 ml

ref. 28939

8 | PRONAILS NAILY NEWS lente - zomer 2017

een verzachtend ontgiftend eucalyptus groen

LongWear n° 150

10 ml

ref. 24153

Sopolish n° 150

8 ml

ref. 28922


Het verlangen naar een gelukkig en succesvol leven is ook terug te vinden in de mode en het kleurgebruik van dit seizoen: erg lichte, gewichtloze en verheven kleuren worden gecombineerd met zachte, organische aardetinten in eerlijke, natuurlijke materialen. Rosé gouden metallics en parelmoeren schitteringen worden gebruikt om net dat tikje meer luxe te bekomen. Zo wordt het alledaagse meteen bijzonder. Grote dromen beginnen klein: de nieuwe ProNails Elevate Life nagelkleurtjes zijn de eerste stappen richting je volgende grote successen!

#6 Out of Office VALENTINO

een fris wit met een roze parelmoeren reflectie

CHRISTIAN DIOR

#5 Booking Confirmed een aardetint met oranje voor een look die top tot teen goed zit

GIVENCHY

LongWear n° 149

10 ml

ref. 24152

Sopolish n° 149

8 ml

ref. 28921

Gellak n° 196

10 ml

ref. 28940

#4 Frequent Buyer

LongWear n° 147

10 ml

ref. 24150

Sopolish n° 147

8 ml

ref. 28919

Gellak n° 194

10 ml

ref. 28938

een rijk rosé goud voor buitengewone schoonheidLongWear n° 151

10 ml

ref. 24154

Gellak n° 198

10 ml

ref. 28941

|9


Elevate Your Salon 12 INSPIRERENDE TIPS VAN SUCCESVOLLE PRONAILS PREMIUM SALONS ProNails Premium Salon Schilde, België

›3

Geloof en investeer in een “retail” product. Wij leggen de focus op de Hand Care en LongWear producten en praten hierover tegen elke klant. We geven sowieso elke klant aan

Caroline Bizet

SCHILDE - BELGIË

ProNails Premium Salon, Ozoir-La-Ferrière, Frankrijk - Emily Fossat

OZOIR-LA-FERRIÈRE - FRANKRIJK

SCHILDE - BELGIË

›1

Belangrijk voor Start-ups: tijdens de renovatie en inrichting van je salon kan je je etalage reeds voorzien van een opvallende COMING SOON visual. Het zorgde voor ons voor een volle afsprakenagenda van bijna 80% tijdens de eerste twee maanden na opening, en gaf ons tal van nieuwe klanten!

het einde van de behandeling een korte handmassage met onze handcrème, want: een product dat je aanbrengt op je klant verkoopt! We merken zo dat 4 op de 10 klanten deze ook effectief koopt. Hier houden we toch gemakkelijk een extra omzet van € 500 per maand aan over, waar we anders 11 klanten extra hadden moeten voor doen!

›2

›4

Wees consequent in je communicatie en beeldvorming van je salon. We gebruiken hetzelfde collectiebeeld voor onze etalage, als op de flyers, advertentiepagina in lokaal magazine én op facebook. Zo ben je herkenbaar en brengen je marketing acties ook effectief nieuwe klanten naar je salon.

10 | PRONAILS NAILY NEWS lente - zomer 2017

Werk minimaal met 2 stylistes in je salon, om je rentabiliteit te maximaliseren, het werk te verdelen en geen klanten te moeten teleurstellen. Alleen haal je nooit de rentabiliteit die je verwacht voor het vele werk. Bovendien brengt de juiste extra collega vaak ook nieuwe extra klanten met zich mee! Voor België wel absoluut aan te raden op zelfstandige basis.

›5

Voor elke lancering van een nieuw product of collectie organiseer ik een speciale avond rond het gamma. Ik geef ook een extra korting op de behandeling om het product te leren kennen om het zo te kunnen verkopen aan de klant. Bijvoorbeeld bij de lancering van de nieuwe Hand Care lijn deed ik een introductiekorting voor de handverzorging service (soin des mains) en verkocht ik mijn volledige retail voorraad op nog geen 10 dagen tijd!

›6

Ik ben zeer actief bij het comité van de lokale handelaars van de stad Ozoir, en verschijn ook jaarlijks in hun regionale blad. Door een goede band op te bouwen met andere handelaars heb ik echt al veel nieuwe goede klanten gewonnen. Samen sta je sterker!


›9 ›7

Ik ben gepassioneerd door nagels en door het merk waarmee ik werk, en deze passie werkt aanstekelijk bij mijn klanten! De nagelcreatie die ik zelf draag verkoopt steeds als zoete broodjes. Ik verander dan ook regelmatig van look om zo de klanten te blijven inspireren.

We zetten sterk in op online marketing en sociale media, we gebruiken onze Facebook pagina om het werk van onze stylistes te tonen en dit trekt erg veel bezoekers naar de pagina én naar het salon! De statistieken tonen dat onze facebookpagina zelfs meer bezocht wordt dan die van sommige lokale kranten, TV- en radiozenders!

› 11

Onze trouwe klanten geven we af en toe een extra attentie of cadeautje. Het kost ons weinig moeite of investering, maar voor de klanten betekent het echt veel, en de appreciatie en loyaliteit die we ervoor terugkrijgen is enorm.

LESKOVAC - SERBIA

LESKOVAC - SERBIA

SARAJEVO, BOSNIË

ProNails Premium Salon

ProNails Premium Salon

Leskovac, Serbia

Titova, Sarajevo, Bosnië

Natasa Pesic

Aida Lopcalija

›8

› 10

We bedachten met ons salon een innovatief totaalconcept, waarbij we het premium merk ProNails combineerde met betaalbare prijzen, een kinderruimte met baby-sit service én een uitgebreid selectie aan eten en drinken in de coffee corner. Zo is ons beautysalon een fijne plek geworden voor de hele familie, en zijn we uniek in onze regio!Ons salon is vooral gericht op vrouwen die houden van een natuurlijke look en geen tijd hebben voor gelnagels. Sopolish Protect & Peel is voor hen de beste oplossing! We organiseren maandelijks een Sopolish Protect & Peel event via Facebook, waarbij we korting geven op de behandeling voor nieuwe klanten die het graag willen uitproberen voor de eerste keer. Dit zorgt telkens voor een ongelooflijke respons en nagenoeg alle klanten komen terug! Sopolish helpt ons echt aan nieuwe klanten en zorgt zo voor een toename in onze omzet.

› 12

Als we in de agenda zien dat een bepaalde dag niet goed volloopt met afspraken, dan organiseren we een zogenaamde ‘Dream Day’, waarbij we bepaalde verzorgingen als package deal aanbieden aan een voordelige prijs. De respons is erg goed, we kunnen zo steeds onze agenda vullen en we trekken hiermee vaak ook nieuwe klanten aan.

| 11


Get the Look

12 | PRONAILS NAILY NEWS lente - zomer 2017


DIT HEB JE NODIG LongWear Start

10 ml

ref. 28883

LongWear n° 148 Mani Monday

10 ml

ref. 24151

Nail Art Sponges

2 pcs.

ref. 28321

LongWear n° 150 Elevator Peach

10 ml

ref. 24153

LongWear Finish

10 ml

ref. 28884

148

150

STYLING TIP Geef Mani Monday nagels wat extra pit met een zacht ombre effect in Elevator Peach. Een professionele elegante look die je met een glimlach aan de week laat starten! Gebruik voor het ombre effect de Nail Art Sponge. Kan ook met Sopolish!

Mani Monday Mani Monday

G E T

T H E

L O O K

Succesvolle vrouwen denken vooruit, zeker als het om eten en hun outfits gaat. Op die manier kunnen ze zich verder focussen op het bereiken van hun doel, terwijl ze toch gezond en stylish voor de dag komen. Gebruik het weekend om je nagels voor te bereiden op de komende week. Met perfecte nagels aan het begin van de week ben je zelfzekerder en straal je dit ook uit. Ruil je miserabele maandag voor een Mani Monday!

SANDRINE ROELANTS| 13


Out of Office Deels betekent succesvol zijn ook weten wanneer het tijd is om even uit te blazen. Gun je lichaam en geest rust en herbron jezelf. Anticipeer al wat op je volgende vakantie en maak je nagels klaar voor je Out of Office: fris wit als een metafoor om dingen te laten gaan en je hoofd leeg te maken.

SANDRINE ROELANTS

Out of Office G E T

T H E

L O O K

Kijk je ongeduldig uit naar dat heerlijke moment dat je eindelijk het vliegtuig op kan en je werk eventjes kan achterlaten? Maak dan alvast je nagels “out of office” proof!

STYLING TIP Werk je Out Of Office kleur af met een glinsterend randje Frequent Buyer. Gebruik hiervoor de Nail Art Sponge en dep hiermee zachtjes op het uiteinde van de nagel. Kan ook met Sopolish! Sandrine Roelants: “Als professioneel nagelstylist moet je je passie voor nagels echt levend houden. Hou je niet in, en laat zien

DIT HEB JE NODIG

wie je bent in de nagellooks die je

147

149

creëert, durf ook wat verder te gaan

LongWear Start

10 ml

ref. 28883

LongWear n° 147 Out Of Office

10 ml

ref. 24150

er iets magisch van! Je klanten zullen

Nail Art Sponges

2 pcs.

ref. 28321

geïnspireerd door je passie zullen

LongWear n° 149 Frequent Buyer

10 ml

ref. 24152

LongWear Finish

10 ml

ref. 28884

14 | PRONAILS NAILY NEWS lente - zomer 2017

wanneer je nagels decoreert. Maak vertrouwen op jouw expertise, en ze je de vrijheid geven om de meest fantastische nagelcreaties te maken.”
| 15


Booking Confirmed Niets irritanter dan iemand die niet komt opdagen. Als jij je aan al je afspraken houdt, mag je toch hetzelfde verwachten van anderen, niet? Soms is elkaar de hand schudden om een deal te bekrachtigen een goed idee. En dan kan jij meteen je onberispelijke stijl tonen met je tangerine nagels: met jou valt niet te sollen!

Elevator Peach Als professional moet je je ‘Elevator Pitch’ altijd klaar hebben om toevallige ontmoetingen om te kunnen zetten in toekomstige zakenpartners. Wat die pitch ook is, zorg dat je handen een geweldige eerste indruk maken. Met Elevator Peach op je nagels is dat meteen al een ‘done deal’.

16 | PRONAILS NAILY NEWS lente - zomer 2017


DIT HEB JE NODIG Gellak n° 198 Booking Confirmed

10 ml

Gelinsky Premium Brush n° 7 with Cap

ref. 28941 ref. 27202

een rolletje plakband

ZO GA JE TE WERK STAP VOOR STAP MET KLEURENGEL

NIEUW Chrome Gold Effect Glitter Powder

ref. 28958

Diamond Silicon Tool

ref. 28788

Dust Brush Black Base

ref. 28641

Crystal Seal

14 ml

ref. 28483

1.

Breng 2 lagen Gellak n° 198 Booking Confirmed aan met je Gelinsky Premium n° 7 penseel en laat elke laag 30 seconden uitharden in The Light. * 2. Kleef tape op de plaatsen waar er geen Chrome Effect glitterpoeder mag komen (1 verticaal en 1 horizontaal) > Verplaats de kleefband van nagel naar nagel zodat je niet telkens opnieuw de vorm moet maken. > Kleef de kleefband eerst even op de rug van je hand zodat deze minder hard kleeft. 3. Breng het Chrome Effect glitterpoeder aan met de Diamond Silicon Tool, en borstel het overtollige poeder weg met een Dust Brush. 4. Werk af met Crystal Seal en laat uitharden. * of 2 min. onder een UV Lamp.

Booking Confirmed G E T

T H E

L O O K

Sharon Enzlin: “Ik vind het echt geweldig om te werken met ProNails Gellak kleuren omdat ze me toelaten superdun en natuurlijk ogende nagels te plaatsen. Ik ben gek op mode, en dat inspireert me het meest als ik nieuwe nagellooks ontwerp. Door een klein beetje Chrome Glitter Powder toe te voegen kan je een stijlvolle nail art creëren die helemaal trendy is. Een echt unieke ervaring om deze look uit te werken voor de Naily News! “

SHARON ENZLIN| 17


SANDRINE ROELANTS

On the Dots G E T

T H E

L O O K DIT HEB JE NODIG Gellak n° 195 Mani Monday

10 ml

ref. 28939

Gellak n° 196 Frequent Buyer

10 ml

ref. 28940

Gelinsky Premium Brush n° 7 with Cap

ZO GA JE TE WERK STAP VOOR STAP MET KLEURENGEL

Gel Paint White Canvas

10 ml

ref. 28824

Gellak n° 199 Drink Your Greens

5 ml

ref. 28942

NIEUW Diamond Deco Tool Crystal Seal

1.

Breng 2 lagen Gellak n° 195 Mani Monday aan met je Gelinsky Premium n° 7 penseel en laat elke laag 30 seconden uitharden in The Light.* Gebruik voor de ringvinger Gellak n° 196 Frequent Buyer. 2. Neem je Diamond Deco Tool en teken de witte dots met gel paint White Canvas. Laat 30 seconden uitharden.* 3. Breng op elke nagel nog één dot extra aan met Gellak n° 196 Frequent Buyer en nog één dot extra met Gellak n° 199 Drink Your Greens. Laat nogmaals uitharden. 4. Werk af met Crystal Seal en laat uitharden. * of 2 min. onder een UV Lamp.

18 | PRONAILS NAILY NEWS lente - zomer 2017

ref. 27202

ref. 28971 14 ml

ref. 28483


Frequent Buyer De wereld draait om geld? Niets van! Dames bepalen waar het allemaal om gaat! Als jij stiekem een Frequent Buyer bent, waarom zou je dan een van je beste kwaliteiten moeten wegsteken? Je hebt een neus voor zaken! Versier je nagels met rijkelijk rosĂŠ goud wanneer je loopt te schitteren met je nieuwste designertas. Je mag gerust stralen, dames!| 19


Drink Your Greens Beginnen met een uitgebreid ontbijt zou eigenlijk je gezonde gewoonte bij uitstek moeten zijn. Maar als je ‘een van die dagen’ hebt en je kon niet anders dan het ontbijt overslaan: zorg dan dat je je vitamientjes hebt binnen gekregen op weg naar je werk met een gezonde smoothie of fris groentesapje. Drink Your Greens op je nagels is de perfecte dagelijkse reminder dat je je beter voelt door gezond en groen te eten!

20 | PRONAILS NAILY NEWS lente - zomer 2017


SANDRINE ROELANTS

Wear Your Greens G E T

T H E

L O O K

Verrijk je nagelkleuren met de kracht van prints! De nieuwe Elevate Life Collection stempelplaat bevat Scandinavisch getinte bladmotieven, van geometrisch tot organish.

DIT HEB JE NODIG LongWear Start

10 ml

ref. 28883

LongWear n° 152 Drink Your Greens

10 ml

ref. 24155

Longwear n° 148 Mani Monday

10 ml

ref. 24151

NIEUW Stamping Plate Elevate Life Collection + Scraper

ref. 28957

Art Stamp

ref. 28773

LongWear Finish

10 ml

ref. 28884

› TIP Deze look is net zo mooi met Sopolish of Gellak!

DE NAIL STAMP ART TECHNIEK NOG NIET ONDER DE KNIE? Surf naar www.pronails.com/nl/nail-stamping-tutorial en bekijk de instructievideo!| 21


SOPOLISH PROTECT AND PEEL

®

› perfect gelakte nagels, met prachtige kleur en glans gedurende minstens 2 weken

ROTECT & P E,

EL PE

CA R

De unieke nagelsalonbehandeling die elke vrouw exact geeft wat ze wilt:

› een natuurlijk ogende en 100% niet beschadigende, gezonde nagelservice INNOVATION

› een versterkend effect + extra voedende nageltherapie › de unieke flexibiliteit van een snel en makkelijk peel-off verwijdersysteem, thuis of in het salon

NIEUWE SOPOLISH KLEUREN SPRING-SUMMER 2017

147

148

149

22 | PRONAILS NAILY NEWS lente - zomer 2017

150

152

159

160

161

162


24/7 NAGELVERZORGING

Hoe zorg je echt perfect voor de nagels van je klanten?

Verwen de nagels van je klanten met een langhoudende nagelverzorgende behandeling zelfs lang nadat ze je salon heeft verlaten. Hoe? Door het Vital Nail Serum aan te brengen onder de Vital Nail Skin zal je klant nog twee weken genieten van een nagelverzorgende therapie terwijl ze toch kan gelukkkig zijn met haar perfect gelakte nagels.

De nagelmatrix is het hart van de nagel van waaruit gezonde nagels groeien. Het geheim van gezonde, groeiende nagels is goed zorg dragen voor de nagelriemen die de matrix beschermen. Vitamina nagelriemolie is een onmisbaar onderhoudsproduct voor elke vrouw die sterke en gezonde nagels wilt!

PRONAILS ACADEMY SOPOLISH WORKSHOP & SALON CERTIFICATIE De #1 manier om nieuwe klanten in je salon te krijgen Voor Sopolish kan je je salon laten certifiëren door de workshop te volgen bij een ProNails Training Center in je buurt. Dit is de ideale manier om de juiste gecertifieerde salon applicatiemethode aan te leren en er een echte routine van te maken.

Hoe makkelijker, hoe beter! Dat is waar voor jou, maar ook voor je klant. Informeer je klant van de nieuwe en supereenvoudige Sopolish Peel Aid, voor een supersnelle Sopolish Peel-Off verwijdering zonder risico. De nagels van je klanten zullen in een handomdraai proper, glanzend en gezond zijn, en dus komen ze gauw weer terug voor meer prachtige Sopolish kleuren. Vergeet niet je klanten ook een Sopolish Peel Aid flyer mee te geven waarop staat hoe makkelijk, snel en nagelvriendelijk het eigenlijk is. Ze zal er weg van zijn! (zie ook p. 57)

Sopolish Peel Aid

8 ml

ref. 24184

N° 147 Out Of Office 8 ml - ref. 28919 N° 148 Mani Monday 8 ml - ref. 28920 N° 149 Frequent Buyer 8 ml - ref. 28921 N° 150 Elevator Peach 8 ml - ref. 28922 N° 152 Drink Your Greens 8 ml - ref. 28924

NIEUW SOPOLISH PEEL AID

onthul je gezonde natuurlijke nagels in een handomdraai

N° 159 Ripped Red 8 ml - ref. 28931 N° 160 Ain’t Yo Mama 8 ml - ref. 28932

De nieuwe Sopolish Peel Aid is een innovatieve oplossing voor een nog snellere en makkelijkere peel-off Sopolish verwijdering, thuis of in het salon, met propere, glanzend gezonde nagels als onmiddellijk resultaat.

N° 161 White Sister 8 ml - ref. 28933 N° 162 Smokin’ Hot 8 ml - ref. 28934 N° 163 Ink It, Link It 8 ml - ref. 28936 N° 164 Better Have My Money 8 ml - ref. 28937

1. 2. 3. 4. 5.

N° 142 Russian Rose 8 ml - ref. 28917

Voor een snellere en makkelijkere peel-off verwijdering van Sopolish Eenvoudige brush-on applicatie rond de nagel Zachte acetonvrije formule Bevat vitamine E Propere, glanzend gezonde nagels als onmiddellijk effect

SOPOLISH PROTECT & PEEL: Snelle en makkelijke verwijdering met Sopolish Peel Aid 163

164

142

ZO WERKT HET 1. Vijl de Sopolish even open aan de tip van de nagel. 2. Breng “Sopolish Peel Aid” aan rond de Sopolish Protect & Peel op alle 10 nagels. Gebruik hiervoor één applicatie per nagel. 3. De Vital Nail Skin komt vanzelf los aan de randen. Gebruik de Long Bended Tweezer om de Vital Nail skin los te maken, en voeg eronder extra product toe indien nodig. 4. Pel de resterende Vital Nail Skin zachtjes van de nagel af. Supermakkelijk en nagelvriendelijk! 5. Wrijf eventuele restjes weg met een tissue en ontsmet met Pro Septic.| 23


Ocean Drive Deco G E T

T H E

L O O K Gel Paint Pastel Pink

Nieuwe Gel Paints

5 ml - ref. 28976

Geïnspireerd op de positieve vibes en pastelkleurige Art Deco stijl van Miami, brengen we dit seizoen twee nieuwe Gel Paint kleuren uit, wat het totaal aantal kleuren op 10 brengt. Deze nieuwe tinten zijn ideaal om de zachte Elevate Life pastels te verrijken met enkele stijlvolle Art Deco motieven.

Wist je dat ProNails Gel Paints… × × × ×

… … … …

pas uitharden onder de lamp en daarom eindeloos creatieplezier toelaten geen kleeflaag hebben niet extra beschermd hoeven te worden door een gel gloss uitharden in zowel LED (30 sec.) als in UV (2 min.)

Gel Paint Miami Mint 5 ml - ref. 28977

PRONAILS ACADEMY TRAINING Volg de workshop Trend Looks Lente 2017

… en leer hoe je deze trendlooks in een mum van tijd kan realiseren bij je klanten, met een maximaal resultaat! Tijdens deze workshop leer je vlot werken met gel paints, chrome effect en andere glitter poeders, nail art sponges voor een ombre effect, nail foils én stamping plates. Moeilijkheidsgraad: eenvoudig

24 | PRONAILS NAILY NEWS lente - zomer 2017


DIT HEB JE NODIG Gellak n° 195 Mani Monday

ZO GA JE TE WERK STAP VOOR STAP MET KLEURENGEL 1.

Breng 2 lagen Gellak n° 195 Mani Monday aan met je Gelinsky Premium n° 7 penseel en laat elke laag 30 seconden uitharden in The Light.* 2. Breng op de wijsvinger en pink het Art Deco motief aan van de nieuwe Elevate Life Collection Stamping Plate met LongWear n° 152 Drink Your Greens. Op www.pronails.com/nl/nail-stamping-tutorial vind je de juiste werkwijze. Bescherm de nagels en laat uitharden. 3. Breng op de overige nagels Foil Transfer Glue aan. Wacht tot deze helemaal transparant geworden is. Plaats de Nail Foil Shattered Glass over de nagel en wrijf erover zodat deze overgezet wordt op de nagel, daar waar er lijm is. 4. Breng een laag Crystal Seal aan en laat uitharden. 5. Teken op de nagels met foil enkele geometrische figuren met Gel Paint Miami Mint. Gebruik hiervoor de Slim Nail Art Brush n° 1. Laat nogmaals uitharden. * of 2 min. onder een UV Lamp.

10 ml

ref. 28939

Gelinsky Premium Brush n° 7 with Cap

ref. 27202

Stamping Plate Elevate Life Collection + Scraper

ref. 28957

Art Stamp

ref. 28773

LongWear n° 152 Drink Your Greens

10 ml

ref. 24155

Diamond Seal

ref. 27521

Foil Transfer Glue

ref. 28373

Nail Foil Shattered Glass

1,5 m

ref. 28968

Crystal Seal

14 ml

ref. 28483

Gel Paint Miami Mint

5 ml

ref. 28977

Slim Nail Art Brush n° 1

ref. 38260

NIEUW Transparante Nail Foil met Holographic Glass effect Met deze flinterdunne foil geef je in een handomdraai een Holographic Glass effect aan elke nagelkleur. Voor een echte trendlook kies je zachte pastels als ondergrond, maar ook op diepere tinten geeft deze foil een subliem resultaat.

SANDRINE ROELANTS| 25


COMING SOON

Laat je klanten écht stralen Gezonde en sterke nagels voor iedereen Als nagelstyliste weet je: je kan wonderen verrichten met mooie nagelstyling, maar je maakt je klanten pas écht gelukkig wanneer je de natuurlijke schoonheid van hun handen en nagels laat stralen. Jeugdige, zachte handen hebben, met sterke gezonde nagels, hangt niet louter af van moeder natuur, het is vooral het resultaat van regelmatige verzorging met doelgerichte professionele producten. Enkel zo realiseer je echte resultaten en kan je de natuurlijke schoonheid van huid en nagels herstellen én verbeteren.

HAND & NAIL CARE

26 | PRONAILS NAILY NEWS lente - zomer 2017


Met de ProNails Anti-Age Hand & Nail Care range, til je handen nagelverzorging naar het niveau van gelaatsverzorging. Door de huid en nagels doelgericht te beschermen tegen schadelijke invloeden en te voorzien van de nodige bouw- en voedingstoffen, ga je het verouderingsproces tegen én herstel je ze van binnenuit. Je merkt meteen het resultaat na een verkwikkende Anti-Age Manicure in het salon. Daarnaast bereik je resultaten op lange termijn dankzij een gerichte dagelijkse verzorging. Naast een uitgebreid Anti-Age Hand Care gamma, brengt ProNails nu aansluitende nagelverzorging die de natuurlijke nagels sterker, gezonder én mooier maakt. Een mooie, sterke en gezonde nagel is immers de basis van een geslaagde manicure. Zeker als je van nature uit zwakke of broze nagels hebt, is het belangrijk de nagels extra te verzorgen. Met een regelmatige verzorging en de juiste voedingstoffen kan je je nagels niet alleen herstellen maar ook sterker maken én zelfs beter doen groeien. Het is hierbij superbelangrijk om je nagelriemen en het gebied rondom de nagel extra aandacht te geven. Hieronder bevindt zich immers de nagelmatrix waar de nagel wordt gevormd, en het is hier dat je de gezondheid van de nagel kan aanpakken en verbeteren.

Nail Serum Nieuw! Dit serum is je #1 nagelverzorgingsproduct voor natuurlijke nagels of nagels tussen gelnagels in, en kan gebruikt worden in combinatie met nagellak of LongWear Polish. Het is een complete voedingskuur van drie tot vier weken, die de nagels intensief voedt en herstelt zodat ze zichtbaar sterker en gezonder worden. Gedaan met broze, kwetsbare en lelijke nagels! Twee applicaties per dag zal al een fantastisch resultaat geven. In de ochtend en ’s avonds, net zoals je tanden poetsen.

NOURISHING: Panthenol is een geweldig vochtinbrengend ingrediënt. Het dringt diep door in de NOURISHING nagelplaat en is extreem hydraterend voor droge en breekbare nagels. Allantoine helpt het vocht vasthouden. Het bevat natuurlijke polysaccharide dat de nagels voedt en hen een natuurlijke gezonde glans geeft. EXTREME GROWTH: De formule bevat Biotine, Vitamine B12 en mineralen om de aanmaak van nieuwe nagelcellen te stimuleren en zo je nagels sneller te doen groeien. EXTREME GROWTH

STRENGTHENING:

Ga naar www.pronails.com/nl/hand-en-nailcare en download de volledige manicure booklet voor een volledige handleiding bij deze range. Wil je écht resultaten halen met deze productlijn en leren hoe je met de ProNails Anti-Age verzorgingsmanicure je business kan doen groeien, schrijf je dan in voor een Manicure workshop bij een ProNails training center bij jou in de buurt.

Dit serum bevat keratine, één van de bouwstenen van natuurlijke nagels, wat STRENGTHENING zorgt voor voelbaar sterkere nagels. Het bevat ook Blauwe Agave extract (de plant waarvan ook tequila wordt gemaakt), wat de nagels sterker maar tegelijk ook buigzaam en veerkrachtig maakt.

› ZO GEBRUIK JE HET Breng het serum aan op de nagels en duw het met het borsteltje goed in de nagelplaat, vanaf de vrije rand tot de nagelriemen. Laat het serum inwerken en drogen. Het serum kan gebruikt worden onder een lak of afzonderlijk als een kuur. Het laat een lichte glans achter op de nagel.

Nail Serum

10 ml

ref. 24178

NEW POWER SERUMS WINDOWSTICKER 50 x 56 cm - ref. 82561 20 x 22,5 cm - ref. 82563 Zie ook p. 59| 27


Cuticle remover

Vitamina Bestseller!

Uiterst Werkzame Formule! Deze innovatieve gel zorgt ervoor dat droge, ruwe en overgroeide nagelriemen gemakkelijk, snel en efficiënt terug geduwd kunnen worden. Met de ultra performante formule gaat dit nu nog gemakkelijker en sneller. De nagelriemen zullen mooi zuiver zijn, wat de kwaliteit van een daaropvolgende manicure zal verbeteren. Deze gel hydrateert en verzorgt zowel de nagelriemen als de nagels.

Een gezonde nagelmatrix ligt aan de basis van gezonde en sterke nagels en hiervoor is het essentieel om de nagelriemen en het gebied rondom te nagels steeds goed te hydrateren en te verzorgen. De Vitamina nagelriemolie is de ideale, rijke verzorging om nagelriemen te herstellen en te voeden. Deze unieke mix van natuurlijke oliën zit boordevol verjongende antioxidanten. Het bevat de meest voedende en huidkalmerende ingrediënten die de natuur te bieden heeft.

REPAIRING

SOFTENING SOFTENING

MOISTURIZING

CLEANSING

Verzacht snel en efficiënt de nagelriemen

REPAIRING

Vitamina bevat tarwekiemolie wat de droge en beschadigde huid rondom de nagels herstelt.

MOISTERIZING

MOISTURIZING Hydrateert en verzorgt zowel nagels als nagelriemen

De mix van natuurlijke oliën zorgt voor een intense en langdurige hydratatie en voeding van de huid rondom de nagels. MOISTURIZING

CLEANSING

SOOTHING

Zuivert de nagelriemen

De olie bevat verschillende huidkalmerende ingrediënten: amandelolie om irritatie en ontsteking te bestrijden en macadamiaolie om de huid te beschermen en ontspannen. Laurierolie werkt dan weer antibacterieel en schimmelwerend. SOOTHING

› ZO GEBRUIK JE HET

› ZO GEBRUIK JE HET

Breng aan op de nagelriemen en wacht 30 seconden. Duw de nagelriemen zachtjes terug en verwijder de overtollige huid. Was de handen na gebruik.

Breng een druppel Vitamina aan op elke nagelriem en masseer zachtjes in. TIP: Maak de nagels proper met Pro Septic, als je nadien nog Nail Polish of LongWear wil aanbrengen. Vitamina is ook de perfecte finishing touch na het plaatsen van een perfecte set gelnagels.

Cuticle Remover

10 ml

ref. 24177

Vitamina Cuticle Oil

10 ml

ref. 24176

Refill Cuticle Remover

100 ml

ref. 24180

Refill Vitamina Cuticle Oil

100 ml

ref. 24179

NIEUWE FORMULE

NIEUW!

28 | PRONAILS NAILY NEWS

De Cuticle Remover en Vitamina Cuticle Oil zijn vanaf nu ook beschikbaar in een nieuwe navulverpakking. Dankzij de fijne, goed sluitende draaidop kan je hiermee zowel je bestaande flesje opnieuw vullen als het product rechtstreeks en hygiënisch aanbrengen op de nagel.


Cuticle Care Pen

Polish Corrector Pen

Een uiterst efficiënte nagelriemverzachter op basis van granaatappel, boordevol antioxidanten die de huidvernieuwing stimuleren. Deze pen werkt zeer eenvoudig en snel, waardoor je geen tijd verliest. De pen is ideaal om de droge huid te behandelen en zal de elasticiteit van het nagelriemgebied verbeteren.

Kleine lakfoutjes zijn zo weer gecorrigeerd met deze pen, zodat je nagels er perfect gelakt uitzien. Bovendien voedt dit product de huid en dat is uniek! Deze pen bevat een collageenachtige substantie, is rijk aan antioxidanten en bevat een natuurlijk ontstekingsremmend bestanddeel. Deze handige corrector pen kan eveneens gebruikt worden voor de correctie van foutjes met Sopolish, Gellak en PNC kleuren.

SOFTENING SOFTENING

MOISTURIZING

Ideaal verkoopsproduct! Deze efficiënte remover verwijdert Nail Polish en LongWear op een milde manier. De formule is acetonvrij waardoor de nagels niet uitgedroogd en beschadigd worden. De verpakking van 100 ml heeft een veilige en handige afsluitdop en is ideaal om aan de consument te verkopen.

PRECISE REMOVAL

Handige en efficiënte nagelriemverzachter

PRECISE REMOVAL

REPAIRING REPAIRING

Non Acetone Polish Remover

Bevat antioxidanten die de huidvernieuwing stimuleren.

Corrigeert voorzichtig en precies applicatiefoutjes van nagellak, Sopolish of gel.

FAST REMOVAL FAST REMOVAL

MOISTURIZING MOISTURIZING

NON ACETONE

Beschermt en voedt de huid.

MOISTURIZING

NON ACETONE

Hydrateert het nagelriemgebied zonder een vette textuur.

Heeft een uiterst zachte formule zonder aceton.

NON ACETONE

Voor een efficiënte en snelle verwijdering van Nail Polish of LongWear.

NON ACETONE

Aceton vrij

SOFT FORMULA SOFT FORMULA

Heeft een uiterst zachte formule die de nagels niet uitdrogen.

› ZO GEBRUIK JE HET

› ZO GEBRUIK JE HET

› ZO GEBRUIK JE HET

Ga met de pen over de nagelriemen en de huid rondom de nagels. Vervang de tip indien nodig met de vervangingstips in de pen.

Ga met de pen over applicatiefoutjes. Vervang de tip indien nodig met de vervangingstips in de pen. Vervangingstips kunnen proper gemaakt worden met Non Acetone Polish Remover. TIP: maak bij het eerste gebruik de pen even vochtig met Non Acetone Polish Remover.

Breng enkele druppels aan op een wattenschijfje. Laat het wattenschijfje een aantal seconden rusten op de nagel, verwijder daarna zachtjes de Nail Polish of LongWear.

Cuticle Care Pen

4,5 ml

ref. 24174

Polish Corrector Pen

4,5 ml

ref. 24175

Non Acetone Polish Remover 100 ml - ref. 24181| 29


SANDRINE ROELANTS

Bridal nails Word besties met iedere bruid en krijg klanten voor het leven Toekomstige bruidjes laten weinig aan het toeval over, en het is vaak ook de eerste keer dat ze besluiten om een nagelsalon binnen te stappen. Dit is een unieke kans voor jou om haar te laten kennismaken met de magische wereld van nagelstyling. Als je haar bovendien laat stralen op de dag dat haar hand wordt weggegeven, dan heb je gegarandeerd een klant bij voor het leven!

30 | PRONAILS NAILY NEWS lente - zomer 2017


DIT HEB JE NODIG Een bruid wil dat haar nagels mooier zijn dan ooit, niet meer niet minder. In 90% van de gevallen komt dit neer op een ‘better than perfect’, natuurlijk ogende zachte french manicure, met eventueel een subtiele feestelijke touch, matchend aan haar outfit. Een juiste zachtroze natuurlijke tint is hierbij cruciaal. Heeft ze een mooi natuurlijk lang nagelbed dan bied je best Sopolish aan. Als de nagels echter extra verlenging en versteviging nodig hebben is gelnagels de ideale keuze! Maar hoe zorg je ervoor dat ze jouw salon binnenstapt? Met welke nagellook win je haar hart? En hoe haal je er het meeste uit voor je zaak?

PRONAILS ACADEMY: BRIDAL NAILS ProNails biedt deze lente unieke Bridal Nails workshops aan waar je leert hoe je een zachte hedendaagse french manicure kan realiseren in gel of Sopolish die nagels mooier maken dan ooit. Verder leer je er stijlvolle bridal nail art die elke bruid zal doen smelten! Ga naar www.pronails.com/nl/opleidingen voor een opleidingscentra in je buurt. Vraag naar de exclusieve bridal deal! › TIP deel je bridal certificate op facebook. Zo weten toekomstige bruidjes je gemakkelijk te vinden! › TIP Denk aan een after-honeymoon pakket dat het aantrekkelijk maakt om een vervolgafspraak te maken! Tijdens de workshop leer je deze look stap voor stap maken. Je komt ook te weten welke penselen je best gebruikt.

Acid Free Primer

14 ml

ref. 38205

Ultra Thin Base UV Gel

15 ml

ref. 31313

Gellak n° 1116 Milano

5 ml

ref. 28888

French Extension White UV Gel

15 ml

ref. 28387

Natural Nail Forms

500 pcs

ref. 28822

French Pink Builder UV Gel

15 ml

ref. 31413

Unicum UV Gel Clear

15 ml

ref. 31033

Crystal Seal

14 ml

ref. 28483

Stamping Plate Love Your Hands + Scraper

ref. 28774

Art Stamp

ref. 28773

Mini Beads Silver

ref. 28783

LongWear n° 165 Extreme White

10 ml

ref. 24169

LongWear n° 83 Natural Pink

10 ml

ref. 24170

Crystal Stones 2 mm

50 pcs

ref. 28963

Crystal Stones 3 mm

50 pcs

ref. 28964

Diamond Silicon Tool

CERTIFICATE

ref. 28788

› TIP Gebruik de Diamond Silicon Tool om steentjes in het gewenste motief te plaatsen.

PRONAILS ACADEMY WORKSHOP This is to confirm that

› NIEUW LongWear n° 83 Natural Pink en n° 165 Extreme White: de ideale tinten voor een natuurlijk ogende French Manicure in LongWear.

has participated in the following ProNails Academy Workshop training program

CA

Y

Date

M

A

A

G

TR

Official ProNails trainer

ININ

DE

www.pronails.com 00000-Certificate-Diploma_keuze.indd 66/12/16 14:54

| 31


32 | PRONAILS NAILY NEWS lente - zomer 2017


#ProNails #StreetHeatNailColours #RippedRed #Ain’tYoMama #WhiteSister #Smokin’Hot #InkIt,LinkIt #BetterHaveMyMoney

COLLECTION Wanneer klassieke high fashion merken er edgy beginnen uitzien, en een merk als Vêtements toonaangevend wordt, dan is er duidelijk iets aan de hand. Wat ooit stoere street style was is nu catwalk chic. De muziekindustrie was fan van het eerste uur, en nu volgt ook de mode: wat er op straat leeft bepaalt vandaag de trends. Een streetstyle look is steeds sexy en zelfzeker, maar houdt steeds het hoofd koel. Het is een expressie van je persoonlijkheid, als ook van de groep waartoe je behoort. Maar, het stelt niets voor zonder een set stoere nagels erbij. ProNails gaat daarom volledig in Street Heat modus met dit nieuwe kleurenpalet voor je nagels: van huidstinten roze nude en glimmend bruin, tot sterk contrasterend en gesatureerd rood, blauw en oranje, afgewerkt met onmisbaar bling bling goud.


#Ain’tYoMama HAIDER ACKERMANN

Een warm zomers bruin als een zijdezachte chocoladekleurige huid, glimmend in de zon. Deze wereldse nageltint is tegelijk stijlvol en zelfzeker.

#WhiteSister ALEXANDER MC QUEEN

Of je je nagels nu kort en recht draagt of lang en puntig, deze frisse roze nude tint geeft je nagels extra pit, maar houdt het stijlvol. De tint past mooi bij eender welke huidskleur of stijl.

LongWear n° 159

10 ml

ref. 24162

Sopolish n° 159

8 ml

ref. 28931

Gellak n° 206

10 ml

ref. 28949

LongWear n° 160

10 ml

ref. 24163

Sopolish n° 160

8 ml

ref. 28932

Gellak n° 207

5 ml

ref. 28950

#RippedRed Nu een gescheurde jeans en t-shirt niet alleen hip maar ook chic is, heb je een scherp fel rood als dit nodig om je nagels erbij te laten knallen.

LongWear n° 161

10 ml

ref. 24164

Sopolish n° 161

8 ml

ref. 28933

Gellak n° 208

10 ml

ref. 28951 GUCCI

34 | PRONAILS NAILY NEWS lente - zomer 2017


HAIDER ACKERMANN

ref. 24165

Sopolish n° 162

8 ml

ref. 28934

Jullie zijn meiden van dezelfde kliek? Laat het dan zien ook! Je kan old-school gaan met matchende tatoeages, of newschool en samen je nagels lakken in fel inktblauw. Ink It, Link It! #squadgoals

LOUIS VUITTON

10 ml

VETEMENTS

LongWear n° 162

#InkIt,LinkIt

LongWear n° 163

10 ml

ref. 24166

Sopolish n° 163

8 ml

ref. 28936

Gellak n° 210

5 ml

ref. 28952

130

#Smokin’Hot Combineer een sexy zwarte top met vurige rood oranje nagels. Deze kleur is pittig en vol karakter, net zoals jij. En waar rook is, is vuur!LongWear n° 164

10 ml

ref. 24167

Sopolish n° 164

8 ml

ref. 28937

Gellak n° 211

5 ml

ref. 28953

#BetterHaveMyMoney Een casual look wordt onmiddellijk stylish wanneer je er de juiste statement juwelen aan toevoegt én combineert met glinsterende gouden nagels. Als het op nagels aankomt, mag je gerust gaan voor wat extra bling!

| 35


36 | PRONAILS NAILY NEWS lente - zomer 2017


NEW LongWear n° 49 Noir de Noir

10 ml

ref. 24168

Stamping Plate Street Heat Collection + Scraper

ref. 28956

Art Stamp

ref. 28773

DRUK JE STEMPEL MET AFRIKAANSE PRINTS Om uit de massa te springen laten moderne stadsmussen graag hun veren zien door het dragen van opvallende prints. Ontstaan vanuit de stedelijke smeltkroes van culturen en subculturen bevat street style steeds een brede waaier aan invloeden, maar dit seizoen zijn vooral de Afrikaans geïnspireerde prints sterk aanwezig. Van Afrikaanse tribal prints tot ruitmotieven, van dierlijke camouflage prints tot geometrische designs, ze worden allemaal vrolijk gemixt en gecombineerd, om zo een visueel sterke en persoonlijke street style look neer te kunnen zetten. De nieuwe Street Heat Collection stempelplaat geeft je de perfecte prints voor stoere street style nagels. Versterk het effect door steeds contrasterende kleuren te combineren: Gebruik op donker of lichte huidskleurige tinten prints in zwart of wit, of ga voor prints in primaire kleuren als rood of blauw.

DE NAIL STAMP ART TECHNIEK NOG NIET ONDER DE KNIE? Surf naar www.pronails.com/nl/ nail-stamping-tutorial en bekijk de instructievideo!

PRONAILS ACADEMY TRAINING Volg de Workshop Trend Looks Lente 2017 … en leer hoe je deze trendlooks in een mum van tijd kan realiseren bij je klanten, met een maximaal resultaat! Tijdens deze workshop leer je vlot werken met gel paints, chrome effect en andere glitter poeders, nail art sponges voor een ombre effect, nail foils én stamping plates. Moeilijkheidsgraad: eenvoudig| 37


BIANKA MAI

PRINTS & PLAIDS GET THE LOOK

ZO GA JE TE WERK STAP VOOR STAP MET KLEURENGEL 1. Neem je Gelinksy Premium n° 7 brush en breng 2 lagen Gellak n° 208 White Sister aan op de nagel. Laat elke laag telkens 30 seconden uitharden in The Light.* 2. Stamp het giraf patroon van de Street Heat Stamping Plate op de nagel met Gel Paint Brown Brush. Hard uit. 3. Geef wat extra reliëf aan het patroon met Gellak n° 207 Ain’t Yo Mama en de Deco Tool. Hard opnieuw uit. 4. Breng een French Manicure aan met Gellak n° 206 Ripped Red. Doe dit met de Slim Nail Art Brush n° 1. Laat uitharden. 5. Breng een zeer fijne smile-lijn aan met Gellak n° 210 Ink It, Link It. Doe dit met de Slim Nail Art Brush n° 1. Hard uit. 6. Breng enkel Crystal Seal aan op de French Manicure en hard uit. * of 2 min. onder een UV-lamp.

DIT HEB JE NODIG Gellak n° 208 White Sister

10 ml

Gelinsky Premium Brush n° 7 with Cap Gel Paint Brown Brush

ref. 27202 5 ml

ref. 28829

Stamping Plate Street Heat Collection + Scraper

ref. 28956

Art Stamp

ref. 28773

Gellak n° 207 Ain’t Yo Mama

5 ml

NIEUW Diamond Deco Tool

ref. 28950 ref. 28971

Gellak n° 206 Ripped Red

10 ml

ref. 28949

Gellak n° 210 Ink It, Link It

5 ml

ref. 28952

Slim Nail Art Brush n° 1 Crystal Seal

38 |

ref. 28951

ref. 38260 14 ml

ref. 28483


BIANKA MAI “Ik creëer graag nagellooks met Gel Paints, ik werk er graag mee. Je kan er enorm proper en precies mee werken, het dekt perfect en droogt niet uit. Tegelijkertijd geven ze je ook veel vrijheid om exact te creëren wat je voor ogen had. Topproduct! Love it!“| 39


40 | PRONAILS NAILY NEWS lente - zomer 2017


STREET TRIBE GET THE LOOK

SANDRINE ROELANTS

ZO GA JE TE WERK STAP VOOR STAP MET KLEURENGEL 1. Neem je Premium Gelinsky Brush n° 7 en breng 2 lagen Gellak n° 208 White Sister aan. Laat elke laag 30 seconden uitharden onder The Light.* 2. Breng met de Gellak n° 211 Better Have My Money een V aan, van de vrije boord van de nagel tot aan de nagelriemen en hard uit. Voor korte nagels, gebruik de Slim Nail Art Brush n° 1, voor lange nagels de Slim Nail Art Brush n° 2. 3. Breng, met Gellak n° 207 Ain’t Yo Mama, 2 diagonale lijnen aan, links en rechts van de gouden V. Gebruik hiervoor de Slim Nail Art Brush n° 1. Teken in de V een volle driehoek met de Gellak n° 207 Ain’t Yo Mama. Teken vervolgens, met dezelfde kleur, 2 driehoeken vlakbij de nagelriem en hard uit. 4. Werk af met een laag Crystal Seal aan en hard uit. * of 2 min. onder een UV-lamp.DIT HEB JE NODIG Gellak n° 208 White Sister

10 ml

ref. 28951

Gellak n° 211 Better Have My Money

5 ml

ref. 28953

Gellak n° 207 Ain’t Yo Mama

5 ml

ref. 28950

Gelinsky Premium Brush n° 7 with Cap

ref. 27202

Slim Nail Art Brush n° 1

ref. 38260

Slim Nail Art Brush n° 2

ref. 38270

Crystal Seal

14 ml

ref. 28483

| 41


BEAT THE HEAT GET THE LOOK

ZO GA JE TE WERK STAP VOOR STAP MET KLEURENGEL

DIT HEB JE NODIG Gellak n° 206 Ripped Red

10 ml

ref. 28949

Gellak n° 210 Ink It, Link It

5 ml

ref. 28952

Gelinsky Premium Brush n° 7 with Cap

ref. 27202

NIEUW Diamond Deco Tool

ref. 28971

Slim Nail Art Brush n° 1

ref. 38260

Crystal Seal

14 ml

1. Breng 2 lagen Gellak n° 210 Ink It, Link It aan op de nagel bij duim, middel- en ringvinger. Laat elke laag 30 seconden uitharden in The Light.* Gebruik voor de pink Gellak n° 206 Ripped Red. 2. Voor de wijsvinger: Neem dezelfde 2 kleuren samen op je Gelinsky Premium Brush 7 en breng beide kleuren tegelijk aan op de nagel met de One Stroketechniek. Breng eerst links en dan rechts aan door het penseel om te draaien. Hard uit. 3. Breng 1 laag Crystal Seal aan en hard uit. 4. Maak de tekening met Gel Paint White Canvas. Plaats dots met de Deco Tool over de hele nagel. Hard niet uit en maak gebogen connecties tussen de dots met de Slim Nail Art Brush n° 1. Hard uit. * of 2 min. onder een UV-lamp.

ref. 28483

SANDRINE ROELANTS

42 | PRONAILS NAILY NEWS lente - zomer 2017
| 43


PATRICIA LIMA: “Ik werk het liefst met de Gel Paints omdat ik echt gepassioneerd ben door nail art. Dit product is echt fascinerend en zo makkelijk te gebruiken: het droogt niet aan de lucht dus ik kan het gebruiken voor welk ontwerp ik maar wil, ook de One Stroke ontwerpen. De kleuren zijn makkelijk te mengen zodat ik eigen kleuren kan blijven maken.� 44 | PRONAILS NAILY NEWS lente - zomer 2017


DIT HEB JE NODIG Gellak n° 206 Ripped Red

10 ml

ref. 28949

Gellak n° 207 Ain’t Yo Mama

5 ml

ref. 28950

Gelinsky Premium Brush n° 7 with Cap

SHOW YOUR FEATHERS GET THE LOOK

ZO GA JE TE WERK STAP VOOR STAP MET KLEURENGEL 1. Neem je Gelinksy Premium n° 7 brush en breng 2 lagen Gellak n° 206 Ripped Red (of Gellak n° 207 Ain’t Yo Mama) aan op de nagel. Laat elke laag telkens 30 seconden uitharden in The Light.* 2. Buf de nagel met de Soft Finisher vijl. Neem het stof weg met de Dust Brush en Pro Septic Spray. 3. Breng Foil Transfer Glue aan op het gewenste deel van de nagel. Wacht tot deze helemaal transparant geworden is. Plaats de Nail Foil Peacock over de nagel en wrijf erover zodat deze overgezet wordt op de nagel, daar waar er lijm is. 4. Teken met de Slim Nail Art Brush n° 2 en de Gel Paint Gilded Gold nog enkele details langs de contouren van de Peacock print en hard uit. 5. Werk af met Crystal Seal. * of 2 min. onder een UV-lamp.

Soft Finisher

ref. 27202 6 pcs.

Dust Brush black base Pro Septic Spray

ref. 30871 ref. 28641

125 ml

Foil Transfer Glue

ref. 30404 ref. 28373

NEW Nail Foil Peacock

1,5 m

ref. 28969

Gel Paint Gilding Gold

5 ml

ref. 28827

Slim Nail Art Brush n° 2 Crystal Seal

ref. 38270 14 ml

ref. 28483

NAIL FOIL PEACOCK Deze semi-transparante Nail Foil is flinterdun en heeft een prachtig glinsterend motief van pauwenveren. Met in het oog springende nagels als deze laat je pas echt je veren zien!

PATRICIA LIMA| 45


SANDRINE ROELANTS

BLING IS BLISS GET THE LOOK

ZO GA JE TE WERK STAP VOOR STAP MET KLEURENGEL

DIT HEB JE NODIG Gellak n° 211 Better Have My Money

5 ml

ref. 28953

Gelinsky Premium Brush n° 7 with Cap

ref. 27202

Unicum Uv Gel Clear

ref. 31033

Iridescent Stones 2 mm

50 pcs.

ref. 28571

Iridescent Stones 3 mm

50 pcs.

ref. 28572

Nagel ringvinger: 1. Breng met je Gelinsky Premium n° 7 Brush 2 lagen Gellak n° 211 Better Have My Money aan en hard uit na elke laag. 2. Breng een laag Unicum UV Gel Clear aan en plaats de Iridescent Stones zoals het voorbeeld (gebruik een mix van 2 en 3 mm steentjes). Gebruik hiervoor de punt van de Diamond Silicon Tool. Hard uit. 3. Breng een laag Crystal Seal aan op de nagel en rond de steentjes met de Slim Nail Art Brush n° 1.

Diamond Silicon Tool

ref. 28788

Slim Nail Art Brush n° 1

ref. 38260

Overige nagels: 1. Breng 2 lagen Gellak n° 207 Ain’t Yo Mama aan op alle nagels met je Gelinsky Premium n° 7 Brush. Hard uit na elke laag (30 seconden in The Light). Let erop dat de nagels niet langer dan 30 seconden onder de lamp gaan want anders hecht het Chameleon glitterpoeder niet goed. 2. Breng glitterpoeder Chameleon Rose Gold aan op de volledige nagel met de Gelinsky Stampart Brush of de Diamond Silicon Tool. 3. Werk af met Diamond Seal. Hard uit en verwijder de kleeflaag.

Gelinsky Stampart Brush with Cap

46 | PRONAILS NAILY NEWS lente - zomer 2017

Crystal Seal

14 m

ref. 28483

Gellak n° 207 Ain’t Yo Mama

5 ml

ref. 28950

NIEUW Effect Glitter Powder Chameleon Rose Gold

2g

ref. 28959

Diamond Seal

ref. 27204 14 ml

ref. 27521


ZO GA JE TE WERK STAP VOOR STAP MET KLEURENGEL 1. Breng 2 lagen Gellak n° 208 White Sister aan met de Gelinsky Premium Brush n° 7 en hard elke laag 30 seconden uit in The Light.* 2. Maak een brede French Manicure met Gellak n° 207 Ain’t Yo Mama en de Slim Nail Art Brush n° 1 en hard uit. 3. Buff de nagels zachtjes met de Soft Finisher vijl. 4. Breng met de One Stroke Brush Straight een laagje Gel Paint White Canvas aan op de plaatsen waar de kleuren zullen komen en hard uit. 5. Neem 2 kleuren Gel Paint volgens de One Stroke-techniek met de One Stroke Brush Straight. Hanteer de One Stroke techniek om de kleuren zoals in het voorbeeld op de witte ondergrond te plaatsen en hard uit. Herhaal dit voor de andere kleurencombinaties. 6. Breng de contouren aan met Gel Paint Calligraphic Black en de Slim Nail Art Brush n° 1 en hard uit. 7. Werk af met Crystal Seal en hard een laatste keer uit. * of 2 min. in een UV-lamp.

DIT HEB JE NODIG Gellak n° 208 White Sister

10 ml

ref. 28951

Gellak n° 207 Ain’t Yo Mama

5 ml

ref. 28950

Gelinsky Premium Brush n° 7 with Cap

ref. 27202

Slim Nail Art Brush n° 1

ref. 38260

Soft Finisher

6 pcs.

ref. 30871

Gel Paint White Canvas

5 ml.

ref. 28824

Gel Paint Calligraphic Black

5 ml.

ref. 28825

Gel Paint Red Expression

5 ml.

ref. 28828

Gel Paint Matisse Blue

5 ml.

ref. 28830

Gel Paint Pop Art Yellow

5 ml.

ref. 28831

One Stroke Brush Straight - Set of 2 sizes Crystal Seal

AFRICAN FRENCH GET THE LOOK

ref. 28323 14 m

ref. 28483

SANDRINE ROELANTS| 47


WAT WORDT DE TOEKOMST VAN GELNAGELS? De opkomst van Sopolish, en semi-permanente nagellakken meer algemeen, hebben een enorme impact gehad op de industrie. Het succes ervan is te wijten aan de snelle service die aan klanten kan worden geboden, en het natuurlijk ogend en tegelijk lang blijvend resultaat. Wil dit dan zeggen dat gelnagels gedoemd zijn om te verdwijnen op termijn? Nee, absoluut niet. Meer zelfs, de semi-permanente revolutie heeft voor nieuwe ontwikkelingen op het vlak van gelnagel styling gezorgd met innovatievere gels, werkinstrumenten en technieken. Verder heeft gel het unieke voordeel dat je de natuurlijke nagel kan verlengen, modelleren, versterken en zelfs verbeteren, want natuurlijke nagels zijn vaak nogal kort en broos, beschadigd of zelfs misvormd. Daar bovenop is er niets op de markt dat kan zorgen voor onberispelijke nagels gedurende meer dan 4 weken, waardoor vrouwen nog steeds gel verkiezen boven eender wat anders. Maar hoe ziet de toekomst eruit voor gelnagels? Om sneller te werken en natuurlijker ogende nagels te creĂŤren, wil een nagelstylist in 2017 werken met de beste technologie die voorhanden is, zowel wat werkinstrumenten als gels betreft. Dit wil zeggen een premium elektrische frees, bits van hoge kwaliteit en tijdbesparende gels van topkwaliteit. Ook is het nodig dat een professioneel nagelstyliste regelmatiger workshops volgt en werkt aan haar expertise, gezien applicatiemethodes voortdurend evolueren naar slimmere technieken die sneller zijn en dunnere, sterkere nagels creĂŤren. Professionele nagelstylisten hebben ook een verantwoordelijkheid ten opzichte van hun salonklanten, om ervoor te zorgen dat ze weten wat voor hen de meest geschikte nagelbehandeling is. Salonklanten vertrouwen volledig op de kennis van hun beauty professional, en eigenlijk weten maar weinig vrouwen wat de voordelen zijn van de gelnagels van tegenwoordig. Ze zijn mooi en zo makkelijk! Klanten die eens een keertje langs zijn gekomen voor een Sopolish manicure en op termijn vaste klanten zijn geworden, zouden misschien beter af zijn met prachtige gelnagels. Maar als jij haar daar als nagelstylist niet attent op maakt, wie dan wel? 48 | PRONAILS NAILY NEWS lente - zomer 2017


“ALS KLANTEN EEN MAANDELIJKSE AFSPRAAK MET ME MAKEN VOOR SOPOLISH, HEB IK DE GEWOONTE HEN OVER TE LATEN SCHAKELEN OP GEL. EERST ZIJN ZE WAT TERUGHOUDEND, MAAR WE KUNNEN HEN MAKKELIJK OVERTUIGEN DOOR DE VELE VOORDELEN DIE PRACHTIGE NAGELS ZONDER ZORGEN KUNNEN HEBBEN. OP DEZE MANIER ZETTEN WE 40% VAN ONS REGELMATIGE PROTECT & PEEL CLIËNTEEL OM NAAR GELUKKIGE EN TROUWE GEL KLANTEN.” Sabrina, 07/09/2016, ProNails Premium Salon owner,Oudenaarde, Belgium.

Wat maakt een professionele gelnagel stylist in 2017?

1

HIJ/ZIJ WERKT ALLEEN MET PREMIUM EFFICIËNTE EN SNELWERKENDE WERKINSTRUMENTEN.

Vision Pro 700

ref. 28556

Frezen en modelleren van nagels neemt heel wat tijd en energie in beslag. Als professional wil je dus materiaal dat het werken makkelijker en sneller maakt en kies je voor de beste technologie die voorhanden is. De Vision Pro 700 is de toekomst wat frezen betreft en is ontwikkeld om professionele nagelstylisten sneller, preciezer en met meer comfort te kunnen laten werken. Zo wordt een perfect resultaat voor elke klant mogelijk! Wat maakt de Vision Pro 700 echt uniek? Er zit een krachtige micromotor in die nagenoeg geruisloos is en een extreem lange levensduur kent, hoe vaak je hem ook gebruikt. Ook maakt het krachtige ingebouwde afzuigingsysteem een propere werkomgeving mogelijk.

BELANGRIJK! Om de levensduur van je handgreep te garanderen is het uitermate belangrijk om alleen bitjes te gebruiken van topkwaliteit. Als de steel van zo’n bitje niet perfect recht is of een diameter heeft die ook maat een klein beetje afwijkt (dit zie je niet met het blote oog), zal je het handgreep beschadigen terwijl je ermee freest en wanneer je het bitje verwijdert zonder dat je het weet. High Precision Bits High Precision Bits zijn bitjes van hard metaal gemaakt van wolfraamcarbide volgens de hoogste Zwitserse precisie. Je mag 100% vertrouwen op hun correcte diameter en compleet geslepen steeltjes zodat je de houder van de bitjes niet beschadigd. Ze vragen maar lichte druk bij gebruik, wat heel precies werken makkelijker maakt en meer comfort biedt aan zowel stylist als klant. Gezien ze minder rotaties per minute nodig hebben zijn ze energiebesparend en creëren ze minder hitte en minder trillingen bij gebruik! Ga naar www.pronails.com/nl/vision-pro-700 om te weten te komen hoe je je toestel correct gebruikt en onderhoudt, en ontdekt de beschikbare bitjes die goedgekeurd zijn voor gebruik met de Pro Vision 700. Zorg dat je weet hoe je je bitjes gebruikt met de juiste rotatierichting! Je vindt er ook een instructievideo voor dagelijks en jaarlijks onderhoud.| 49


2

HIJ/ZIJ WERKT ALLEEN MET SNELWERKENDE NAGELGELS VAN PREMIUM KWALITEIT.

Unicum UV Gels De koning van de nagelgels voor gevorderde professionele nagelstylisten. Waarom? Omdat deze gels… • snel aan te brengen zijn, • minder vijlen nodig hebben, • het minst heet worden bij uitharden, • een dunne applicatie toelaten, • zorgen voor sterke en toch flexibele nagels, • geen lifting veroorzaken, • geweldige resultaten geven bij elke klant!

Unicum UV Gel Clear

15 ml

ref. 31033

Unicum UV Gel Clear

50 ml

ref. 31053

Unicum UV Gel Rosa

15 ml

ref. 31043

Unicum UV Gel Rosa

50 ml

ref. 31073

Unicum UV Gel Mask

15 ml

ref. 31523

Unicum UV Gel Mask

50 ml

ref. 30973

Fiber Force Fiber Force is een unieke verstevigende gel die de nagel versterkt en toch toelaat ultra dunne nagels te creëren. Gecombineerd met Unicum gel evenaart deze de hardheid van acrylnagels, maar houdt het de look toch natuurlijk dun en flexibel.

Fiber Force

15 ml

ref. 28482

Fiber Force

50 ml

ref. 28756

3

HIJ/ZIJ GEBRUIKT INNOVATIEVE GELTECHNIEKEN OM DUNNE EN NATUURLIJK OGENDE GELNAGELS TE CREËREN.

Salonklanten van vandaag zijn op zoek naar natuurlijk ogende looks. Met de ProNails Ultra Natural Nails techniek zal je de natuurlijke nagels niet alleen verlengen en verstevigen, je zal ook nog eens extreem dunne nagels kunnen creëren. Als je Fiber Force gebruikt, zullen ze ook nog eens supersterk zijn! Deze techniek is volledig verschillend van de traditionele opbouwtechnieken die je al kent. Denk incognito gelnagels, flinterdun en sterk. Denk kleur, French of gewoon natuurlijk – de perfectie voor alle nagels binnen handbereik!

PRONAILS TRAINING ACADEMY Als het om frezen gaat: NIET aan beginnen zonder de juiste opleiding. Bij de ProNails Academy organiseren we regelmatig FILING TECHNIQUES workshops.

50 | PRONAILS NAILY NEWS lente - zomer 2017

Ook bieden we ULTRA NATURAL NAILS workshops om je helemaal mee te krijgen met deze nieuwe techniek, zodat je gelnagels leer plaatsen met natuurlijke perfectie. Op deze manier kan jij je klanten iets bieden dat ze nergens anders zullen vinden!

Waarop wacht je nog? Contacteer het ProNails Training Centre bij jouw in de buurt en boek je workshop of surf naar www.pronails.com/nl/opleidingen


Een matte fluweelachtige finish, is een super trendy nail look die elke nagelkleur meteen extra cachet geeft. Geen wonder dat #mattnails echt trending is op Instagram! Tot nu toe waren er echter maar weinig echt goede oplossingen om een degelijk en langhoudend mat effect op gelnagels, semi-permanente nagellak of LongWear nagellak te creëren. Ongetwijfeld heb je van je klanten al meer dan eens de vraag naar matte nagels gekregen, en nu kan je ze echt geven wat ze willen. Met de nieuwe ProNails oplossingen kan je matte nagels van hoge kwaliteit afleveren! Maak kennis met de nieuwe uiterst performante Xtreme Matt Finishing Gel, Sopolish Matt en LongWear Matt. Deze lang blijvende matte top coats zullen je echt gek op mat krijgen! NIEUW XTREME MATT FINISHING GEL THE ULTI-MATT FINISH! › onmiddellijke langhoudende matte fluweelachtige look › bestand tegen krassen › niet vergelend › kleeflaag verwijderen niet nodig › makkelijke brush-on applicatie › dubbel uitharden: 1 min LED, 2 min UV – LED+UV uitharding › perfecte beschermende toplaag voor alle ProNails gels › prachtig resultaat voor elke kleurengel

TIJDSBESPAREND:

SOPOLISH MATT

NIEUW LONGWEAR MATT

› onmiddellijke langhoudende matte fluweelachtige look › niet vergelend › makkelijke brush-on applicatie › dubbel uitharden: 1 min LED, 2 min UV – LED+UV uitharding › perfecte beschermende toplaag voor alle Sopolish kleuren

› onmiddellijke langhoudende matte fluweelachtige look › niet vergelend › makkelijke brush-on applicatie › perfecte beschermende toplaag voor alle LongWear kleuren › wacht 2 minuten alvorens LongWear Matt aan te brengen!

NIEUW!

NIEUW!

ZONDER KLEEFLAAG!

+

+

+

Gellak n° 210 Ink It, Link It

5 ml

ref. 28952

Sopolish n° 163 Ink It, Link It

8 ml

ref. 28936

LongWear n° 163 Ink It, Link It

10 ml

ref. 24166

Xtreme Matt Finishing Gel

14 ml

ref. 24186

Sopolish Matt

8 ml

ref. 28768

LongWear Finish Matt

10 ml

ref. 24171| 51


GELLAK COLOURS LENTE|ZOMER 2017

194

52 | PRONAILS NAILY NEWS lente - zomer 2017

195

196

198

199


N° 194 Out Of Office 10 ml - ref. 28938

KLEURRIJKE PERFECTIE IN EEN HANDOMDRAAI

N° 195 Mani Monday 10 ml - ref. 28939

De niet te evenaren kwaliteit van de ProNails Gellak kleurengels is alom bekend bij nagelstylisten. Geen enkele kleurengel legt zo gemakkelijk, zo mooi egaal en dun, en tegelijk toch uiterst dekkend in 2 lagen dankzij de hoge pigmentatie. Bovendien hardt ProNails Gellak in slechts 30 seconden uit onder THE LIGHT®, en hoef je deze nadien niet meer te ontkleven. Gellak is zo volledig gericht op de veeleisende hedendaagse beauty professional: perfectie op een uiterst snelle en gebruiksvriendelijke manier.

N° 211 Better Have My Money 5 ml - ref. 28953

1239

206

207

208

210

211

180

N° 196 Frequent Buyer 10 ml - ref. 28940 N° 198 Booking Confirmed 10 ml - ref. 28941 N° 199 Drink Your Greens 5 ml - ref. 28942 N° 206 Ripped Red 10 ml - ref. 28949 N° 207 Ain’t Yo Mama 5 ml - ref. 28950 N° 208 White Sister 10 ml - ref. 28951 N° 210 Ink It, Link It 5 ml - ref. 28952

N° 180 Geisha Garden 5 ml - 28807 N° 1239 Must Have RED 10 ml - ref. 28918 N° 1027 Etoile 5 ml - ref. 24183 N° 143 Warm Hearted Soul 5 ml - ref. 24172 N° 142 Why Not Now 5 ml - ref. 24173 N° 1142 Revelation 5 ml - ref. 24182

1027

143

142

1142

PRONAILS GELLAK • Hoog gepigmenteerde kleuren • Dekkend in 2 lagen • Gemakkelijk en snel aan te brengen • Legt uiterst dun en egaal • Self levelling • Geen kleeflaag 

| 53


EFFECT GLITTER POWDERS

MIRROR CHOME IN SILVER OR GOLD

CAPTIVATING CHAMELEONS

SPIEGEL CHROMÉ EFFECT IN ZILVER OF GOUD

INTRIGERENDE KAMELEONS

Creëer een echt spiegeleffect of rijkelijke goudlook op de nagels!

Ga voor een intrigerende look die de nagels van kleur laat veranderen, afhankelijk van de inval van het licht en van hoe je ze beweegt! Deze ‘changeant’ kleurpoeders veranderen van rose gold, nachtblauw of smaragdgroen naar diep purper.

NIEUW Glitter Powder Chrome Gold Effect

ref. 28958

Glitter Powder Chrome Effect

ref. 28903

NIEUW Glitter Powder Chameleon Rose Gold

ref. 28959

NIEUW Glitter Powder Chameleon Blue

ref. 28960

NIEUW Glitter Powder Chameleon Green

ref. 28961

HOE BRENG JE EFFECT GLITTERPOEDERS AAN OP GELNAGELS? Gelinsky Stampart Brush with Cap Protech Gloss Finishing Shine UV Gel Diamond Silicon Tool

54 | PRONAILS NAILY NEWS lente - zomer 2017

ref. 27204 15 ml

ref. 38993 ref. 28788

1. Breng 1 laag Gellak aan in een kleur naar keuze. (uitharding 30 sec.’The Light’ of 2 min. UV). 2. Breng het effect glitterpoeder aan op de uitgeharde Gellak met de ‘Gelinsky Stampart Brush’ of de ‘Diamond Silicon Tool’ in draaiende bewegingen (wees zuinig met het poeder en doe elke vinger boven het potje). Hoe meer je draait en wrijft hoe mooier het effect. 3. Breng de ‘Protech Gloss Finishing Shine’ aan over het poeder. (uitharding 90 sec. ‘The Light’ of 2 min. UV). 4. Ontkleef met ‘Non Acetone Polish Remover’.


DE MEEST VERBLUFFENDE GLITTERPOEDERS VOOR SPECIAL EFFECT GELNAGELS

HOLY HOLOGRAPHIC!

GLISTENING MERMAIDS

HEERLIJK HOLOGRAFISCH

GLINSTERENDE ZEEMEERMINNEN

Always Be Yourself. Unless You can be a Unicorn, then always be a unicorn! De ultieme regenboogeffect glitters voor op je nagels.

Dit uiterst fijne glitterpoeder zorgt voor een betoverende en kleurrijke ‘zeemeermin’ glinstering bovenop elke kleur.

NIEUW Glitter Powder Holographic Effect

ref. 28962

TIP! Voor een extra glad resultaat breng je best eerst een laag Crystal Seal (uithardingstijd 60 sec. ‘The Light of 2 min. UV). aan op de uitgeharde Gellak kleur (na stap 1.) Dit zorgt voor een betere hechting van het glitterpoeder, en geeft een meer spiegelend effect, waarbij de onderliggende kleur beter zichtbaar is. Dit is vooral belangrijk als je werkt met een UV lamp, omdat bij deze lampen de capaciteit vermindert door gebruik. De effect glitterpoeders zijn pigmenten die enkel op gels zonder kleeflaag hechten zoals Gellak of Crystal Seal. Op een gel die eerst ontkleeft wordt, zullen de poeders niet hechten. In dit geval moet je eerst een laag Crystal Seal aanbrengen. LET OP: wanneer je de Crystal Seal gebruikt op een kleeflaag en het penseeltje terug in de fles stopt, dan ‘vervuil’ je de gloss en zal deze uiteindelijk niet meer hechten met de glitterpoeders. Vergeet dus zeker niet de kleeflaag voordien weg te nemen. 

Glitter Powder Mermaid Effect

ref. 28904

UITZONDERING! Mermaid effect is het enige glitterpoeder dat wél een kleeflaag nodig heeft voor een mooie hechting. Breng op je uitgeharde Gellak kleur dus eerst een laag Unicum UV Gel Clear aan, hard uit en breng het Mermaid Effect poeder rechtstreeks aan in de kleeflaag voor een ideaal resultaat. Bij het Mermaid Effect poeder gebruik je best de Graffiti Brush Medium in plaats van de Stampart Brush. Unicum UV Gel Clear Graffiti Brush Medium

15 ml

ref. 31033 ref. 29240

| 55


ANGELIQUE

SAMUELA

ILDA

WIN DE PRONAILS SOCIAL MEDIA AWARDS 2017! #ProNailsSummerNails #SMA2017

Vorig jaar lanceerde ProNails voor het eerst de Social Media Awards, en jullie inspirerende nagelcreaties veroorzaakten een ware explosie op Facebook en Instagram! Samuela van Italië, Angelique van België en Ilda uit Montenegro werden de welverdiende winnaars van deze eerste editie. Ze werden uitgenodigd voor een boeiende dag in het ProNails hoofdkantoor in Brasschaat, waar ze trots hun award in ontvangst mochten nemen.

BEN JIJ HET VOLGENDE NAGELTALENT DAT WE ZULLEN ONTDEKKEN? DOE MEE AAN DE NIEUWE SOCIAL MEDIA WEDSTRIJD! Hoe kan je deelnemen?

Je vindt de wedstrijdpagina op de ProNails HQ Facebook pagina (in de linkerkolom onder #ProNailsSummerNails – enkel op desktop) en op de ProNails BLOG. De ProNails SMA2017 wedstrijd loopt van 15 februari tot 15 juni.

1 2

Maak je mooiste set zomernagels, en maak hierbij gebruik van de nieuwe ProNails kleuren en Nail Art.

Maak een inspirerende foto, en post deze op je Facebook of Instagram. Gebruik de hashtag #ProNailsSummerNails en vermeld ook de producten die je gebruikt hebt in de comment.

3

Ga naar de online wedstrijdpagina, laad hier je foto op en laat je gegevens achter. Zo kunnen andere salons mee stemmen op de mooiste creatie.

Eind juni zal de winnaar bekend gemaakt worden. Als je wint zal je worden uitgenodigd om in juli deel te nemen aan de ProNails SS2018 Collection Shooting! Hier zal je samen met het ProNails Creative team een creatie mogen uitwerken op model, die vervolgens gefotografeerd en gepubliceerd wordt in de Naily News. Een absoluut unieke kans!

56 |


OVERVIEW MARKETING TOOLS

LONGWEAR IN 1-2-3

00000_Floor Display Card STREET HEAT.indd 1

PN LONGWEAR STREET HEAT COLLECTION DISPLAY

24 pcs - ref. 28989

24 pcs - ref. 28990

FLOOR DISPLAY CARD Street Heat ref. 28974

CA R

OTECT PR & E,

EL PE

→

OTECT PR & E,

EL PE

CA R

PN LONGWEAR ELEVATE LIFE COLLECTION DISPLAY

1/12/16 16:27

BACK SIDE INNOVATION

SOPOLISH DISPLAY BASE

INNOVATION

SOPOLISH DISPLAY CARD SS2017

8 pcs (empty) + 12 Colour Sticks

28984_Sopolish Display Card SS2017.indd 1

ref. 28895

5/12/16 11:19

28984_Sopolish Display Card SS2017.indd 2

5/12/16 11:19

ref. 28984

PRONAILS SEASONAL CONSUMER BOOKLET

LONGWEAR FLYER

HAND CARE FLYER

50 pcs

50 pcs

SOPOLISH PEEL AID LEAFLET

NL - ref. 82280

NL - ref. 82532

NL - ref. 82548

US FORMAT - 25 pcs NL - ref. 82551| 57


DRINK YOUR GREENS

RIPPED RED

STREET HEAT

AIN’T YO MAMA PN LONGWEAR N° 160 SOPOLISH N° 160 GELLAK N° 207

DRINK YOUR GREENS PN LONGWEAR N° 152 - SOPOLISH N° 152 - GELLAK N° 199

www.pronails.com 28978_Poster ELEVATE LIFE 50 x 70 cm_2.indd 1

12/12/16 14:00

28979_Poster STREET HEAT 50 x 70 cm.indd 1

www.pronails.com

www.pronails.com 12/12/16 13:52

28980_Poster RIPPED RED 50 x 70 cm.indd 1

RIPPED RED PN LONGWEAR N° 159 SOPOLISH N° 159 GELLAK N° 206

12/12/16 13:48

POSTERS & BANNERS POSTERS 50 x 70 cm Drink Your Greens - ref. 28978 Street Heat - ref. 28979 Ripped Red - ref. 28980 Power Serums - EN - ref. 28981

BANNERS 65 x 170 cm Elevate Life - ref. 28986 Street Heat - ref. 28987

58 | PRONAILS NAILY NEWS lente - zomer 2017

28986_Elevate Life Banner 65 x 170 cm.indd 1

7/12/16 10:33

28987_Street Heat Banner 65 x 170 cm.indd 1

12/12/16 13:42


WINDOW STICKERS

SOPOLISH PEEL-OFF WINDOW STICKER

WINDOW STICKER LONGWEAR

WINDOW STICKER POWER SERUMS

enkel beschikbaar voor Sopolish Protect and

64 x 61 cm - ref. 28901

50 x 56 cm - ref. 82561

Peel gecertificeerde salons

20 x 22 cm - ref. 28906

20 x 22,5 cm - ref. 82563

Ø 60 cm - ref. 82517

BEURZEN ESTETIKA SPRING 2017 11 - 13 March Brussels, Belgium

COSMOPROF 2017 17 - 20 March Bologna, Italy

Check regelmatig onze website voor alle komende events bij jouw regionale distributeur. Laat zeker jouw e-mail adres achter als je persoonlijk uitgenodigd wil worden voor exclusieve events!

PEDICURE REGIO DAG 18 March Hoorn, The Netherlands

CONGRÈS INTERNATIONAL D’ESTHÉTIQUE & SPA 1 - 3 April Paris, France

PEDICURE REGIO DAG 04 April Duiven, The Netherlands

TOUCH OF PARIS 8 - 9 April Beograd, Serbia| 59


COMING SOON

H I G H

S U M M E R

C O L L E C T I O N

ProNails Naily News Magazine SS17_NL