Page 1

UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE INFANTIL I JUVENIL LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE UN


Set Blancaneus i un nan Carles Cano Il·lustracions Núria Feijoó Edicions del Bullent

Ací teniu una versió gamberra de Blancaneu i els set nanets, només que a l'inrevés, ací són set les princeses blanques com la neu. Com que cal buscar un hereu, la reina aprofita l'arribada d'un nan negre com el sutge en una barca a la deriva pel riu per nomenar-lo successor i obligarlo a casar-se amb una de les seues filles. Però les coses se li complicaran a la malvada reina i el conte acaba de la manera més original i inesperada possible.

2


Marieta i el Cap d’Any Fina Masgrau i Lourdes Bellver Tàndem Edicions

Quan arriba el Cap d’Any, Marieta saluda i recorda tots els mesos passats al llarg de les estacions, amb les seues festes, tradicions i sorpreses. Cada mes… un refrany: Al gener, tanca la porta i encén el braser...

3


Música, poeta! Àngel Gavara il·lustració Sandra Ortuño Edicions 96

Un llibre idoni per a acostar-nos a la poesia d’una manera divertida i motivadora,i alhora aprendre un bon grapat de coses que, ben dites..., sonen millor!

4


Aventura a Tunísia Vicent Sanchis Martínez Tabarca llibres

Per la troballa d'un llibre de vell, uns amics decideixen anar a Tunísia a la recerca de les recialles dels moriscos expulsats en el segle XVII. Però les coses no són tan fàcils com semblen... Aventura a Tunísia és una història d'amor amb la seua dosi de suspens, d'humor i d'alegria de viure.

5


L’any que vam córrer perillosament Manel Joan i Arinyó Bromera

Linda descobreix el món de les motos arran del treball dels seus pares al nou circuit. Prompte se sent enlluernada per aquest univers de velocitat. En la darrera cursa del mundial, un corredor sinistre posa en perill el somni de Roger, el cap del seu equip, amb una estratègia fosca, i desencadena una lluita trepidant en la qual Linda esdevindrà clau.

6


Els jocs de la fam (trilogia) Suzanne Collins Estrella Polar

Un país imaginari anomenat Panem, aixecat damunt les runes de l'Amèrica del Nord, dividit en dotze districtes i governat per un règim totalitari, anomenat el Capitoli. Aquest és el paisatge futurista i postapocalíptic de l'últim gran fenomen de la literatura juvenil d'abast mundial. Els jocs del títol fan referència al concurs que cada any organitza el Capitoli per a recordar als habitants de Panem el poder que té sobre les seues vides: dos adolescents de cada districte, elegits per sorteig, són obligats a participar en un joc a vida o mort televisat en directe, que només admet un supervivent.

7


OFICINA DE PROMOCIÓ I ÚS DEL VALENCIÀ AJUNTAMENT DE TORRENT

8

Un Nadal de llibres  

Llibres infantils Torrent

Un Nadal de llibres  

Llibres infantils Torrent

Advertisement