Page 1

UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN ADULTS NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN NADAL DE LLIBRES, UN


La col·laboradora Empar Moliner Columna El relat presenta una dona separada de 45 anys i amb una filla, que es guanya la vida com a negra literària en una editorial. Mordaç, irònica i tan políticament incorrecta com sempre, Moliner retrata un món editorial corcat i enredat en un entramat d’interessos obscurs i actituds reprovables que també esquitxen polítics i periodistes.

2


XVIII Premi Narrativa Eròtica La Vall d’Albaida La Flor de Hanako Xavier Mínguez Bromera Ambientada a cavall entre Tòquio i Alcoi, La flor de Hanako mostra una sexualitat més aviat descarnada, en què els protagonistes es deixen dur pels seus desitjos molt a prop de l’abisme. Una visió del model swinger –un estil de vida basat en els intercanvis de parella– però també de la societat japonesa i el seu costat més pervers.

3


“7 d’Estellés" Bertomeu Edicions del Bullent

Llibre-disc amb poemes de Vicent Andrés Estellés musicats per Bertomeu. Els tallers de rock per a joves que Bertomeu fa a alguns centres educatius foren l'embrió de la idea de musicar poemes d'Estellés.

4


El curiós incident del gos a mitjanit Mark Haddon La Magrana El protagonista i narrador, Christopher Boone, té quinze anys i pateix una forma lleu d'autisme. És tot un expert en matemàtiques, però sap molt poques coses sobre els éssers humans. Mai ha anat sol més enllà de la botiga de la cantonada, però quan descobreix que algú ha matat el gos d'una veïna, decideix iniciar una investigació. Lluny de fracassar, la recerca d'en Christopher, que emula el seu admirat Sherlock Holmes, qüestionarà ben aviat el sentit comú i el comportament dels adults que l'envolten.

5


Jo confesso Jaume Cabré Proa Adrià Ardèvol, nascut el 1946, és un xiquet superdotat, fill d’una família barcelonina adinerada, que arrossega un greu sentiment de culpa des de la seua infantesa, marcada per una important mancança d’amor familiar. En l'obra narra, a mode de carta, les seues llargues memòries, per explicar les raons i els secrets a la dona que ha estimat tota la vida. El fil conductor que l’autor utilitza per enllaçar les diferents històries i moments històrics és un violí construït a Cremona el 1764, que porta associada a la seua existència una tèrbola trajectòria de robatoris i crims. Una magnífica novel·la on es troben presents l’amor, el desamor, els sentiments de culpa i el mal. Jo confesso ha estat distingida amb diferents guardons literaris com ara el Premio de la Crítica 2012 o el Premi Crítica Serra d'Or 2012, entre d’altres.

6


Trilogia Cinquanta ombres d'en Grey E.L. James Plaza & Janes Editores

Christian Grey és el típic "home perfecte", multimilionari (per mèrits propis), guapo, atractiu, culte, bon amant, pilot d'avionetes i vaixells, filantrop i tot això a l'edat de 26 anys. Ella, l'Anna, és tot el contrari i té 22 anys. Per casualitats de la vida els protagonistes es coneixen i es senten atrets immediatament l'un per l'altre i comencen una relació.

7


L'hivern del món Ken Follett Rosa dels Vents

Ken Follett continua l’apassionant història de les cinc famílies europees que van protagonitzar “La caiguda dels gegants“. En aquesta ocasió, són els fills dels personatges del lliurament anterior els qui, a través de les seues lluites personals, polítiques i militars, ens mostren la història d’uns anys que van canviar el món per sempre. De la mà dels Williams, els Fitzherbert, els Kostin, els Ulrich i els Dewar, emprenem un apassionant viatge a través dels esdeveniments que van marcar les seues vides i les d’un món que s’enfonsa, des de l’ascens del Partit Nazi al poder el 1933, autèntic preludi de la Segona Guerra Mundial, fins a l’inici de la Guerra Freda el 1949.

8


OFICINA DE PROMOCIÓ DE PROMOCIÓ DEL VALENCIÀ AJUNTAMENT DE XIRIVELLA

Amb la col·laboració de les biblioteques públiques municipals 9

Un nadal de llibres  

Adults Xirivella

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you