Page 1

1


Laat je verrassen door ProMove In een ideale wereld lijkt het verkeer op een draaimolen. Er wordt afstand gehouden, de bestuurders hebben respect voor elkaar en de snelheid is er voor iedereen identiek. Er is geen sprake van boze blikken, agressieve chauffeurs of ongevallen. Op en naast een draaimolen zie je enkel lachende en gelukkige gezichten. ProMove wil de realiteit dichter bij de ideale wereld brengen. U kan bij ons terecht voor een waaier aan opleidingen, workshops en events. Draaiend rond verkeersveiligheid in het algemeen en rond rijvaardigheid in het bijzonder. Uiteraard beseffen we dat het verkeer zich nooit op een draaimolen zal afspelen. Maar bij ProMove doen we er wel alles aan om verkeersveiligheid en rijvaardigheid op een verrassend leuke manier te beleven.

4


Uniek concept ›

5


6


7


Uniek concept, unieke locatie U wil uw collega`s verrassen met een boeiende activiteit? Hen een kwalitatieve opleiding aanbieden zodat er voorzichtiger gereden wordt? Of u zoekt een originele locatie voor een productpresentatie of vergadering? Welkom in het kloppend hart van ProMove! Een gebouw dat door de structuur van zeecontainers mobiliteit uitstraalt. Ons enthousiast team ontvangt u met de glimlach en zal voor u alles tot in de puntjes verzorgen. Trainingen gebeuren steeds in een veilige omgeving op een hiervoor ingericht oefenterrein. De meest extreme rijomstandigheden kunnen worden gesimuleerd. Dit maakt van oefenen bij ProMove een unieke belevenis.

8


Iedereen op wielen ›

9


10


11


Iedereen op wielen Bij ProMove gaat u de confrontatie aan met moeilijke rijomstandigheden. U leert hoe u moet reageren, maar vooral hoe u dergelijke situaties kan vermijden. Voorkomen is immers nog steeds beter dan genezen. Verkeersveiligheid is iets wat iedereen aanbelangt. In het bijzonder ieder die zich op wielen verplaatst. Of u nu fietst, motor- of autorijdt, bestellingen rondbrengt of zich met de vrachtwagen verplaatst, ProMove verwelkomt iedereen op wielen. U kan bij ons kiezen voor een boeiende standaardopleiding, die u individueel of in groep volgt. Of u kan een opleiding op maat laten uitwerken voor uw bedrijf op een zelfgekozen datum en locatie. Wij houden wel van een uitdaging! Laat ons samen de opleiding integreren in een teambuilding of bedrijfsevent. Of waarom simuleren we samen geen slalom op ijs of leren we uw gasten off-road rijden? The sky is the limit voor ons. Daag ons uit!

12


Customer Journey ›

13


14

H ALLO

WEL KOM

Bij aankomst neemt u rustig de tijd om te registreren. U maakt eenvoudig een profiel aan waardoor u niet alleen tijdens, maar ook na het event allerlei tips en tricks ontvangt.

Bij ProMove wordt u met de glimlach verwelkomd. Ons team trakteert u op een lekker kopje koffie en zorgt ervoor dat iedereen op een vrijblijvende manier met elkaar kan kennis maken.


H ONG E R?

M EETING

Optioneel kan u ervoor kiezen om u voor de opleiding of meeting culinair te laten verwennen. ’s Morgens een leuk ontbijt of in de namiddag een uitgebreid dessertenbuffet. You name it, we`ve got it!

Wilt u de opleiding, workshop of het event laten voorafgaan door een interne meeting? ProMove stelt met plezier haar faciliteiten ter beschikking. U kan plaatsnemen in een professioneel uitgeruste zaal, perfect om te vormen naar uw wensen en volledig van licht en geluid voorzien.

15


16

P ROMOVI E

INTROD U C TIE

Alvorens een opleiding begint, vragen we steeds om even stil te staan bij het maatschappelijk belang van verkeersveiligheid. Aan de hand van een kort filmpje en enkele aangrijpende getuigenissen wordt dit in het juiste perspectief geplaatst.

Daarna neemt de coach het over en begint het ĂŠchte werk. Hij overloopt samen met u een aantal praktische afspraken en zal tijdens het verdere verloop van de dag alles in het werk stellen om iedereen heel veel bij te leren.


OE F E NE N

ROA D SA FETY GA ME

Veiligheid bereik je niet door muren te bouwen, maar door deuren te openen. De coaches openen met de glimlach het portier van onze leswagens en begeleiden u professioneel. Hoe moeilijk bepaalde oefeningen ook lijken, het blijft steeds verrassend leuk!

Een koffiepauze nemen? Moet kunnen! Maar maak dan meteen van de gelegenheid gebruik om deel te nemen aan de interactieve ProMove-quiz waarin o.a. de kennis van het verkeersreglement wordt getest. En wie weet, wint u wel een leuke prijs.

17


18

E VALUATI E

FUN

Na afloop zullen onze coaches hun eerlijke en constructieve mening geven. Geen rapport met cijfertjes, maar wel een document met een aantal persoonlijke tips en uiteraard: een getuigschrift!

Is de opleiding geĂŻntegreerd in een teambuilding of een bedrijfsevent, aarzel dan niet om nog een stapje verder te gaan. We simuleren voor u een slalom op ijs of leren uw gasten de knepen van het off-road rijden. Niets is ons te gek!


C ATERING De infrastructuur van ProMove is ideaal om nog even te blijven napraten. We zullen u met plezier informeren over de verschillende cateringmogelijkheden. ProMove is niet alleen verrassend leuk, maar kan ook verrassend lekker zijn.

E DUCATIE E E N D U I D E LI J KE VI SI E Educatie, animatie en participatie zijn dé ingrediënten van de ProMove trainingen. Het ultieme doel is iets bijleren, niet door aan de zijlijn te staan kijken, maar door actief deel te nemen aan plezante oefeningen.

AN IMATIE

PARTICI PAT I E

Over ProMove ›

19


20


21


Over ProMove ProMove werd opgericht in 1997 en is uitgegroeid van aanbieder van gemotoriseerde evenementen tot een volwaardig rijvaardigheidscentrum. Haar indrukwekkende testcircuits in Vlaanderen ĂŠn WalloniĂŤ in combinatie met een mobiele infrastructuur, maken ProMove uniek. De polyvalentie van het gloednieuwe belevingscentrum in Zolder creĂŤert bovendien extra opportuniteiten voor de organisatie van bedrijfsevenementen. De belangrijkste toegevoegde waarde voor uw opleiding of activiteit is echter het menselijke kapitaal van ProMove. Een team van professionele coaches en enthousiaste medewerkers ontvangt u met open armen en brede glimlach. Samen maken we er niet alleen een aangename dag van. We zorgen ook voor een veiliger verkeer.

22


Mijlpalen ›

23


Van 1997 tot nu… De mijlpalen van ProMove

1997 Oprichting ProMove als aanbieder van gemotoriseerde evenementen

24

2004 Rijvaardigheid wordt core-business van ProMove

1998

2007

Roadshow “ProMove Mobile Safety” – Test gratis je rijvaardigheid (tot 2001)

Publicatie lesboek “Beheers jezelf, Begrijp je wagen”


2008 ProMove ontvangt Q-for certificaat

2011

2015

ProMove opent een permanente rijvaardigheidspiste voor automobilisten op Circuit Zolder

ProMove opent in Zolder een rijvaardigheidsconcept voor iedereen op wielen

2010

2016

Samenwerking SafeDriving, eerste vaste rijvaardigheidspiste voor ProMove in Andenne

Aanbod wordt uitgebreid met rijvaardigheidsopleidingen voor motorrijders

25


Het verkeer: deelnemen op eigen risico “Waarom zou ik nog een bijkomende rijopleiding volgen, ik heb toch al een rijbewijs?” Meestal wijs ik de onwetende vraagsteller dan fijntjes op de verkeersstatistieken. Jaarlijks honderden verkeersdoden en enkele duizenden zwaargewonden. En toch waren ook zij in het bezit van een rijbewijs. Deelnemen aan het verkeer gebeurt tot nader order op eigen risico en dat risico is dus niet bepaald gering. Worden chauffeurs die een slipcursus volgen dan niet overmoedig in het verkeer omdat ze de perceptie hebben alles onder controle te hebben? Neen, integendeel. Tijdens onze trainingen confronteren we hen net met extreme rijomstandigheden om de complexiteit hiervan aan te tonen. Voorkomen is immers beter én goedkoper dan genezen. Veilig rijden is een levenslang leerproces. Investeren in een rijvaardigheidsopleiding is een investering die loont, voor uzelf, uw passagiers, en bij uitbreiding voor de gehele maatschappij. Wees voorzichtig onderweg. Chris Vanhee, Zaakvoerder.

26


Locaties en infrastructuur ›

27


Locaties en infrastructuur ProMove beschikt naast een mobiele infrastructuur ook over twee indrukwekkende oefenterreinen in Zolder en Andenne. Op beide terreinen kunnen in alle veiligheid verschillende weersomstandigheden worden gesimuleerd. De pistes zijn ingericht met een gladde ondergrond en met een computergestuurd hindernissensysteem. Ideaal voor kwalitatieve opleidingen en gemotoriseerde evenementen. In Zolder kan u bovendien, op wandelafstand van de piste, terecht in een uniek belevingscentrum. Ideaal om uw activiteit te combineren met een meeting, presentatie of seminarie.

28


CIRCUIT ZOLDER

ANDENNE

29


Circuit Zolder Onthaal-lounge (41 m2) Presentatieruimte 1 Oppervlakte: 28 m2 Capaciteit: 8 à 12 personen Beamer + scherm Presentatieruimte 2 Oppervlakte: 41 m2 Capaciteit: 24 à 36 personen Beamer + scherm Overdekte exporuimte Oppervlakte: 28 m2 Zichtbaar en toegankelijk vanaf presentatieruimte Polyvalente ruimte Oppervlakte: 112m2, uitbreidbaar met 54m2 Capaciteit: max. 100 personen Cinema Experience LFD scherm 75” Surround Audio Systeem Break-out room Oppervlakte: 26m2 Capaciteit: max. 12 personen In alle ruimtes is er airco, wifi en een centraal audiosysteem.

Piste 13.000 m2 verharde oppervlakte Automatisch sproeisysteem Computergestuurd hindernissensysteem Slalomparcours Helling/afdaling Remzone Glijplaat 70mx35m 10.000 m2 off-road parcours

30


31


32


33


Andenne Aan de oevers van de Maas, tussen Namen en Hoei, beschikt ProMove over een oefencircuit in een unieke omgeving. In een adembenemend kader kunnen niet alleen personenwagens, maar ook zware vrachtwagens worden getest. • 25.000 m2 verharde oppervlakte • Automatisch sproeisysteem • Computergestuurd hindernissensysteem • Slalomparcours • Helling/afdaling • Remzone • Glijplaat 75mx10m • Kasseistrook • Rotonde • 1 onthaalruimte • 2 leslokalen • Off-road parcours op aanvraag

34


35


Mobiel ProMove beperkt zich niet tot twee vaste locaties. Dankzij een unieke mobiele infrastructuur kunnen de activiteiten van ProMove ook bij u (of in de buurt) worden georganiseerd. Een grote verharde parking en wij zorgen voor de rest: een gladde ondergrond, een sproei-installatie, kegeltjes en – indien nodig – een hospitality-truck waarin uw genodigden kunnen ontvangen worden.

36


37


Maatschappelijke zetel Weg naar Zwartberg 23/1 3530 Houthalen-Helchteren www.promove.be info@promove.be +32 89 23 40 41

Opleidingscentra: Circuit Zolder Terlaemen 8 3550 Heusden-Zolder Andenne ChaussÊe d’Anton 476/2 5300 Sclayn (Andenne)

ProMove Brochure NL  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you