Produktkatalog og bilpleieguide CARTEC Norge

Page 1

PRODUKTKATALOG OG BILPLEIEGUIDE


VÅR HISTORIE Cartec sine produkter har blitt utviklet og produsert på en egen fabrikk i Holland siden 1986 av Cartec-familien, og eksporteres i dag verden over. Cartec startet med et lite sortiment av produkter til bilpleie, men rommer i dag et bredt og allsidig sortiment av produkter til rengjøring av biler, lastebiler, busser, campingvogner, båter, tog, fly og motorsykler. Som det siste nye kan vi nå også tilby et komplett sortiment spesielt utviklet til vaskehaller. Cartec har eksistert i Norge siden 1996, og ble overtatt av nåverende eier i 2004. Firmaet heter fortsatt Cartec Norge AS. Cartec Norge selger hele sortimentet til både privat og bedrift. Bilbransjen utgjør den største delen av kundene, men Cartec sine produkter brukes også til landbruk, industriell og privat rengjøring.

INNOVASJON

Vi er klar over at innovasjon er viktig for å levere høy kvalitet. Cartec har sitt eget laboratorium med moderne utstyr. Erfarne spesialister er opptatt av å sjekke, utvikle, teste og fornye oppskriftene til våre produkter på et daglig basis. Testingen av produkter som blir gjort av våre kunder spiller en viktig rolle i denne prosessen. Vi tester produktene verden over i varierende forhold og forskjellige klimaer. Dette skaper produkter som fungerer under ekstreme forhold. Det gjør det mulig for oss å kontinuerlig produsere innovative produkter som tilfredstiller de høye kravene til våre profesjonelle kunder.

Første udgave 2018

2Innholdsfortegnelse Cartec produkter

Vår historie

2

Superguide

5

Colorline

6

Utvendig rengjøring - Avfetting - Shampo - Spesialprodukter -Avfetting -Shampo -Spesisalprodukter -Clay

9 11 12 12 13

Produkter til vaskehall

15

Polering - Voks - Lakkforsegling - Coating -Refinish-serien -Refinish-poleringsputer -Car Care-serien -Lakkforsegling -Coating

18 20 22 24 25 26

Uvendig pleie og oppfriskning

29

Innvendig rengjøring og avfetting -Avfetting -Rengjørning

32 34 34

Innvendig pleie -Pleie/oppfriskning -Beskyttelse -Duft-serie

35 36 36 36

Aerosoler/Spraykanner

38

Flasker - Pumper - Bøtter - Tappekraner

42

Skumsystemer, Blanding- og Doseringssystemer

46

Børster - Svamper - Gumminaler - Pusseskinn

48

Vannslipepapir

53

Kluter og papir

55

Diverse tilbehør

57

Lufttrykksverktøy

61

Poleringsmaskiner

63

Aerosoles/Spraykanner

Tilbehør

4


Superguide Blandingsforhold

Eksponeringstid

Beskyttelse

Beskyttelse

pH-verdi

Skum

Glans

Slipekraft

Under dette symbolet kan du se vår anbefaling om hvordan produktet skal blandes med vann. Det høyeste blandingsforholdet passer til normal smuss og er mest økonomisk. Det laveste blandingsforholdet er egnet for hardt smuss, men det er fortsatt sikkert å bruke uten at produktet kan gjøre noen skade. Under dette symbolet har vi skrevet den tiden vi anbefaler at produktet skal få virke, før man børster, svamper, spyler eller tørker av.

Under dette symbolet kan de se vår anbefaling i forhold til hvor lenge produktet beskytter etter at det er påført som anbefalt (lav, middels, eller høy). Er det vinyl eller gummi henvises det til hvor god evne produktet har til å trenge inn i materialet, og hvor god motstand det har. Er det imprenering, er det snakk om hvor god og motstandsdyktig overflate man får. Er det voksshampo, vises det hvor vannavvisende overflate man får. Er det voks, lakkforsegling eller coating, er det snakk om hvor motstandsdyktig overflate man får. Under dette symbolet kan du se pH-verdien på produktet når det er konsentrert. Se side 8 for mer informasjon om pH-verdi, og hva som skjer når produktet blir blandet med vann. Under dette symbolet kan du se om produktet er lavt, medium eller høyt skummende.

Under dette symbolet kan du se hvor mye glans produktet gir til en overflate. Når det er snakk om lakk, kan det være enten lav, medium eller høy. Er det snakk om plast, gummi eller vinyl, kan det være silkematt (original look), halvblank eller blank (wet look). Under dette symboldet kan de se hva man kan forvente å fjerne med et poleringsprodukt. Lav: Fjerner hologrammer og fine vaskeriper. Medium: Fjerner mellomdype riper og lett oksidering. Høy: Fjerner dype riper, appelsinhud, kjøregater og tyngere oksidering. Det samme gjelder poleringsputene i de forskjellige skum-, ull-, eller microfiberkvalitetene

Holdbarhet Under dette symbolet kan du se hvor lenge en voks, lakkforsegling eller coating kan holde ved normal bruk.

Fart

Bilvask

Under dette symbolet kan du se antall omdreininger vi at anbefaler at man kjører med for å få mest mulig ut av poleringsproduktet. Kjører man for hurtig og det blir for varmt, fordamper oljen/smøremiddelet, og produktet begynner å støve eller å klumpe seg som små viskelær, og slipekornene blir slitt raskere. Derfor er det viktig å finne riktig trykk og hastighet nettop til det produktet du bruker.

Under dette symbolet kan du se om produktet er egnet for bruk i en vaskehall.

5


Engine Cleaner MV-40

Konc - 1:3

Litt

Weel Cleaner

Et avfettingsmiddel som er spesielt utviklet til å fjerne olje og fett. Kan brukes på alle overflater, og egner seg godt til motorrom og dørkanter. Fjerner skammelfett fra lastebiler. Inneholder ingen løsemidler.

En sterk, og syrefri felgrens. Fjerner effektivt fastbrent bremsestøv, flyvestøv, olje, fett og smuss fra lakkerte overflater og felger.

Konc. - 1:3

All Purpose Cleaner

1:40 - 1:100

Litt

Interior Cleaner

Et meget konsentrert rengjøringsmiddel beregnet til innvendig rengjøring av bilen. Effektivt til rengjøring av seter, dørpaneler og instrumentbord. Fjerner nikotin, fett, olje og annet smuss. Interior Cleaner blekner ikke og ettelater ikke hvite flekker.

1:10

Dash Fresh

Et supert produkt til plastdeler, utviklet spesielt til bruk innvendig i bilen. Den renser og beskytter i en påføring. Velegnet til plast og vinyl. Produktet er ikke fettete og ettelater en naturlig finish.

Konc. - 1:5

Glass Cleaner

En konsentrert glassrens som rengjør uten å etterlate skjolder og gir vinduene en dyp glans. Et optimalt produkt til rask og enkel rengjøring av vinduer. Fjerner trafikkfilm, smuss, fett, nikotin og innsekter

Konc. - 1:5

Fast Glaze

Koncentreret

Høy

Perfect Polish

Lav

Høy

Vinyl TP49

Koncentreret

Silkemat

Motor Fresh

Konc. - 1:5

6

Et konsentrert, alkalisk og allsidig rengjøringsmiddel. Fint til å fjerne insekter, fluer, smuss og fett.

Silkemat

En silikonfri lakkrens. Et produkt som fugnerer utmerket for å reparere falmet, matt og ripete lakk. Den fjerner enkelt riper som er forårsaket av børstevask. Kan påføres både for hånd, eller med maskin. Bruk Perfect Polish eller Express Wax for å gi mer glans etter behandling. En unik kombinasjon av rens og voks i en formulering, som renser, polerer og vokser i en enkel påføring. Gjenoppretter glansen i lakken og fjerner riper. Kan brukes for hånd eller med maskin.

Et silikonsbasert rengjørings- og beskyttelsesmiddel. Renser og beskytter alle plastdeler som for eksempel støtdemper, speiler, dekk og vinyl. Vinyl gir en silkematt look og er lett og er lett og anvende. Det tørker fort og fetter ikke. Et enestående produkt til å behandle plast og vinyl. Produktet inneholder silikon, som gir en naturlig finish. Motor-Fresh skader ikke elektriske komponenter og avviser fuktighet. Kan også brukes inne i bilen.


COLORLINE A.

Rengøring av kjøretøyet utvendig 1. For å fjerne fett og smuss, sprayes ENGINE CLEANER MV-40 i motorrommet, dørkanaler, dørkarmer og tanklokket. La det stå og virke. 2. For å fjerne tjære og asfalt, sprayes MULTIDEGREASER eller TAR & GLUE REMOVER på den nederste halvdelen av bilen, opp til dørhåndtakene. Spray nedenfra og opp. La det stå og virke. 3. For å fjerne smuss og fastbrent bremsestøv, sprayes WHEEL CLEANER eller ACID CLEAN på felgene (La det virke). Må ikke brukes på lakkerte felger. 4. For å fjerne insekter, spray ENGINE CLEANER MV-40 eller All Purpose Cleaner på fronten av bilen og sidespeilene. La det virke. 5. Hvis det er nødvendig, kan du bruke en børste på felgene og i motorrommet. 6. For å avfette bilen sprayes EXTERIOR CLEANER XL eller TWISTER COMFORT på hele bilen, gjerne med et skumsystem. 7. Spyl nå av bilen med høytrykkspyler (husk å spyle hjulbuene godt). Spyl nedenifra og opp, slik at du hele tiden arbeider med shampoen. Finnes det rustpartikler i lakken kan dette fjernes med IRON WASH. Skal bilen ikke poleres, svampes den inn med SPLASH VOKS-SHAMPO. Til å tørke bilen kan du bruke et CARTEC PUSSES KINN.

B.

Rengøring og oppfriskning av kjøretøyet innvendig 1. 2. 3.

For å rengjøre vinyl, plast og gummi, bruk INTERIOR CLEANER eller ALL PURPOSE CLEANER med Cartec vinylsvamp eller mikrofiberklut. (INTERIOR CLEANER kan også brukes til textil, når seterer skal dypderenses, eller bruk TEXTILE CLEANER) For å oppfriske vinyl, plast og gummi, brukes DASH FRESH med mikrofiberklut eller vinyl-svamp. Puss ruter og speil med GLASS CLEANER og mikrofiber glassklut Etter rens av seter, er det en god ide å impregnere med TEXTILE PROTECTOR.

C. Utvendig polering og oppfriskning 1. 2. 3. 4. 5.

For å fjerne vannmerker og hologrammer, polér med PERFECT POLISH. (Maskin eller manuelt) For å skjule vannmerker og hologrammer, spray FAST GLAZE på lakken og tørk av med Cartec Fast Glaze klut. FAST GLAZE gir raskt en blank, glatt og vannperlende overflate. Kan brukes efter PERFECT POLISH for å gi ekstra glans. For å oppfriske vinyl, plast og gummi, påføres VINYL TP49 med en Cartec vinyl-svamp. Puss ruter og speil med GLASS CLEANER og mikrofiber glassklut. For å oppfriske vinyl, plast og gummi i motorrommet, påføres MOTOR FRESH.lLa virke i 30 minutter for å trekke

inn. Hvis det ligger igjen overflødig produkt, skal dette tørkes av.

1501-1 Colorline pakke

7


pH

pH-verdi guide Et sterkt surt produkt, også kalt syre, har en lav pH-verdi. Mellom 0 og 3. Disse produktene er velegnet til å fjerne kalk og flyverust. Disse produktene Skal man være forsiktig med, da de lett kan skade noen av de skjøre delene på bilen, som lister, krom og ulakkerte deler. AC-80 er spesielt utviklet til å fjerne kalk og har en pH-verdi på 0,6. Acid Clean er spesielt utviklet for å fjerne flyverust, og har en pH-verdi på 1. Bruk disse sterke produktene i anbefalt bruksløsning og skyld av med rent vann etter kort tid. Fakta: I dette pH-intervalet finner man blant annet magesyre, sitronsaft, cola og eddik. EEt surt produkt har en pH-verdi mellom 3 og 6. Dette er blant annet produkter som voksshampo. Splash har et pH på 5,4. For å få det beste vokslaget med en voksshampo, kan den ikke være basisk/alkalisk. Fakta: I dette pH-intervalet finner man blant annet appelsinjuice, yoghurt øl og kaffe. De nøytrale produktene har en pH-verdi mellom 6 og 8. Her finner du alminnelig mild bilshampo som Cherry Wash og Eco Foam med pH på 7. Cartec har også utviklet Iron Wash med en pH-værdi på 7 som kan fjerne flyverust uyen å skade noe annet materiale, i stedet for å bruke syre. Disse produktene brukes til lettere rengøring av overflater som ikke er så motstandsdyktige. Fakta: I dette pH-intervalet finner man blandt andet melk, rent vand og blod. Et basisk/alkalisk produkt har en pH-verdi mellom 8 og 11. Her ligger grovere shampoer som Royal Foam med pH på 11. Fakta. I dette pH-intervalet finner man blant annet håndsåpe, og rengjøringsmidler med salmiakk. Et sterkt basisk/alkalisk produkt har en pH-verdi mellom 11 og 14. Disse produkter er særlig velegnet til å fjerne fettstoffer som trafikfilm, olie og fett. Produktene virker hurtig, men ved feil bruk kan de skade forskjellige deler på bilene. Cartec Wheel Cleaner har en pH-verdi på over 13 og er perfekt til å oppløse grov smuss på felger, men kan også fjerne flyverust selv om den ikke inneholder syre. Fakta. I dette pH-intervalet finner man blant annet klorin, brun såpe, 3 dobbelt salmiakk og kaustisk soda.

Info om blandings forhold: 1:10 betyr at man tar 1 del produkt og 10 deler vand. 1 + 10 = 11 deler. VIKTIG informasjon om pH-verdi: pH-skalaen er en logoritmisk skala. Det vil si at pH-verdien flytter seg 1 pH-grad nærmere 7 (nøytral) for hver gang man fortynner produktet 10 ganger. Når man fortynner et produktet 10 ganger, endre pH-verdien sig 1 pH-grad tettere på 7 (nøytral). Det vil si, at hvis man har et produkt med en pH-verdi på 6 eller 8, og tar 1 liter produkt og 10 liter vann, så får man en pH-verdi på 7. Det vil si 1:10. Når man fortynner et produktet 100 ganger, endrer pH-verdien sig 2 pH-grader tettere på 7 (nøytral). Det vil si, at hvis man har et produkt med en pH-verdi på 5 eller 9, og tar 1 liter produkt og 100 liter vann, så får man en pH-verdi på 7. Det vil si 1:100.

8


Utvendig rengjøring - Avfetting - Shampo Spesialprodukter


10

Side nr.

12

12

12

12

13

13

13

13

14

14

14

14

18

18

18

18

Produkt navn

Engine Cleaner MV-40

Weel Cleaner (Syrefri)

All Purpose Cleaner

Twister Comfort

Fortex

Truck Foam XR-500

Cherry Wash

Splash Shampoo

Iron Wash

Tar & Glue Remover

Acid Clean

Floor Cleaner

Royal Forte

Royal Wheel

Royal Foam

Royal Clean

Shampo

Shampo

Avfetting

Avfetting

Avfetting

Syre

Avfetting

Avfetting

Voks-shampo

Shampo

Avfetting

Avfetting

Avfetting

Avfetting

Avfetting

Avfetting

Beskrivelse

.... ..... ... .... ..... ..... ... ... ..... .. .... .... .... ..... ... ...

Rengjøringseffekt

.... ... .... . .

..

.... ..

..... ..... ... ...

Olje / Fett

.....

.

Asfalt / Tjære

...

.....

.....

.

....

Flyverust

. .

....

... .

.. ...

..

Transportvoks

.

.....

.

Limrester

. .

...

.... ..

Harpiks

. .

...

.. .

.... ...

...

Insekter

..

.

. .

....

Silikon

...

Kalk


Avfetting Engine Cleaner MV-40 Kraftig produkt for rengjøring av motorrommet. Det fjerner enkelt olje, fett og Tectyl. MV 40 er også brukt på andre skitne overflater. Det er et løsemiddelfritt produkt. Også egnet for rengjøring av verkstedgulv.

Ren - 1:3

5 min.

Lav

Kraftig, Innovativ og syrefri Felgrens. Fjerner trassig bremsestøv fra stål-og lettmetallfelger samtidig som det ikke skader plastdeler.

5 min.

En flott kraftig såpe og trafi kkfi lm fjerner. Veldig effektivt for rengjøring av møbeltrekk, dørpaneler, instrumentbord etc. Fjerner nikotin, trafi kkfi lm, fett og olje FANTASTISK som fl uefjerner i sommermånedene.

1 - 5 min.

lav

Twister Comfort er en allsidig konsentrert trafi kkfi lmfjerner og såpe. Det kan fortynnes med opptil 20-40 deler vann avhengig smusstype som skal fjernes.

2 min.

Lav

Eksteriør Clean XL er et konsentrert alkalisk rengjøringsmiddel som er egnet for flere rengjøringsformål. Exteriøret Clean XL fjerner enkelt trafikkfilm, fett, tectyl, tjære og insekter. Denne forvasken gir også et fast skumlag ved påføring.

2 min.

1228/10

10 liter

1228/20

20 liter

1228/200

200 liter

Varenr.

Innhold

1220/05

12 x 500ml

1220/1 1220/10

6 x 1 liter 10 liter

1220/20

20 liter

1220/200

200 liter

Varenr.

Innhold

1203/05

12 x 500ml

Høy

1203/1

6 x 1 liter

1203/5

4 x 5 liter

1203/20

20 liter

1203/200

200 liter

Varenr.

Innhold

1407/2,5

6 x 2,5 liter

1407/1

6 x 1 liter

1407/5

4 x 5 liter

1407/20

20 liter

1407/200

200 liter

12

Exterior Cleaner XL

1:10 - 1:40

4 x 5 liter

12,9

Twister Comfort

1:10 - 1:140

1228/5

13,2

All Purpose Cleaner

Ren - 1:10

Innhold

13

Wheel Cleaner Syrefri

Ren

Varenr.

13

Varenr.

Innhold

1200/1

1 liter

1200/5

5 liter

1200/20

20 liter

1200/200

200 liter

11


Shampo Varenr.

Floor Cleaner Floor Cleaner er et konsentrert rengjøringsprodukt, spesielt for bruk på industrielle gulv. Den fjerner enkelt gummi-/dekkmerker, olje, fett og andre typer smuss. Floor Cleaner kan brukes sammen med gulvmopp og skrubb til gulv, takket være at den er lavtskummende. Floor Cleaner kan også brukes for hånd, er biologisk nedbrytbar og etterlater en behagelig duft.

Ren - 1:3

2 min.

Ultra konsentrert sjampo, som gjør at vannet perler seg på bilen etter vask. Brukt av profesjonelle leiebilfi rmaer, verksteder og forhandlere hvor hurtighet og kvalitet er avgjørende. Gir et “ nypolert” utseende - selv når kjøretøyet har ikke blitt polert! Brukes av profesjonelle bilpleiere over hele landet.

5 min.

Høy

5,4

Active Shampoo En svært konsentrert Shampoo for manuell vask av biler. uten tilsatt voks.

1:40 - 1:100

5 min.

Høy

IIron vask er en effektiv og syrefri dekontamineringsrens egnet for bilkarosseri, hjul, plast og vinduer. Iron Wash er spesielt utviklet for å fjerne små metallpartikler som rust, som har festet seg til lakk og omkringliggende områder. I tillegg fjerner Iron Wash bremsestøv fra hjul og hjulkapsler. Iron Wash er et pH nøytralt produkt, så det er trygt på karosseri, hjul, plast, vinduer, krom og metaller. Det er alltid anbefalt å gjøre en liten test på området før du bruker fullt.

15 min.

Lav

Løser opp og fjerner raskt tjære og asfaltfl ekker fra lakk. Fjerner også Tectyl.

12

5 - 10 min.

20 liter 200 liter

Varenr.

Innhold

1212/05

12 x 500ml

1212/1

6 x 1 liter

1212/5

4 x 5 liter

1212/20

20 liter

1212/200

200 liter

Varenr.

Innhold

1213/1

1 liter

1213/20

20 liter

Varenr.

Innhold

1804/1

6 x 1 liter

1804/5

4 x 5 liter

1804/20

20 liter

Varenr.

Innhold

1227/1

6 x 1 liter

1227/5

4 x 5 liter

7

Tar & Glue Remover

Ren

1202/200

5,4

Spesisalprodukter Iron Wash

Ren

1202/20

5 liter

1

Splash Shampoo

1:40 - 1:100

1202/5

Innhold

1227/20

20 liter


Acid Clean (Syre) Acid Clean er et sterkt og syrlig industrielt rengjøringsprodukt. Egnet for fjerning av kalk (kritt), rust og jern fra syrefaste overfl ater (alltid teste om syre motstand!)

Ren - 1:3

2 min.

Varenr.

Innhold

1805/10

10 liter

Varenr.

Innhold

1

Copolymer Remover Et spesialprodukt for fjerning av copolymerbelegg på nye biler.

1207/20

Clay Clay-Bar Coarse (Red) Clay-bar er utviklet for rask og trygg fjerning av forurensing fra overflaten på lakk, glass og krom osv. Clay-bar er også svært egnet til å fjerne malingsflekker. Det gjør flekkete, grove og rue overflater glatte. bruksområder: Malingsflekker, Jernbanestøv, støvpartikler fra industriområder, sevjen fra trær og oksidering fra sur nedbør. (Grov/Fin)

Varenr.

Innhold

3041/2

Grov

Clay-Bar Fine (Blue) Clay-bar er utviklet for rask og trygg fjerning av forurensing fra overflaten på lakk, glass og krom osv. Clay-bar er også svært egnet til å fjerne malingsflekker. Det gjør flekkete, grove og rue overflater glatte. bruksområder: Malingsflekker, Jernbanestøv, støvpartikler fra industriområder, sevjen fra trær og oksidering fra sur nedbør. (Grov/Fin)

Varenr.

Innhold

3041/3

Fin

Clay Pad Yellow Medium Clay-pad er spesielt utviklet for fjerning av malingsflekker, tjaereflekker, stov eller rustpartikler pa lakk. Kan brukes for hand eller med maskin.

Grov

Varenr.

Innhold

3041/20

13


Clay Pad Blue Fine Clay-pad er spesielt utviklet for fjerning av malingsflekker, tjaereflekker, stov eller rustpartikler pa lakk. Kan brukes for hand eller med maskin.

Varenr.

Innhold

3041/21

Cartec Fijn

Varenr.

Innhold

Fin

Clay Towel Yellow Medium Clay kluten fjerner trygt og enkelt flekker på lakk-, glass-, chromeosv. -overfater. Den er lett å bruke før polering, mens du vasker

3041/22

Grov

Clay Towel Blue Fine Clay kluten fjerner trygt og enkelt flekker på lakk-, glass-, chromeosv. -overfater. Den er lett å bruke før polering, mens du vasker

Varenr.

Innhold

3041/23

Fin

Clay Pad Holder

14

Varenr. 3041/8

Innhold


Produkter til vaskehall


Bilvask Royal Forte Royal Forte er et sterkt alkalisk rengjøringsmiddel for bruk i vaskehall og selvvaskanlegg. Royal Forte fjerner skitt og insekter lett, og skummer meget godt..

1:10 - 1:25

2 min.

Høy

12

Kraftig, Innovativ og syrefri Felgrens. Fjerner enkelt bremsestøv fra stål-og lettmetallfelger samtidig som det ikke skader plastdeler.

1 min.

Høy

13,9

Royal Foam er en høykonsentrert og skummende shampo. Passer godt i selvvaskanlegg og maskinvasker. Shampoen gir et stabilt og kremete skumresultat. Royal Foam muliggjør en veldig effektiv vask takket være den utrolig bra dekkevnen og den oppløsende effekten. Royal Foam er parfymert og etterlater en mild og behagelig duft i vaskehallen.

Høy

11

Royal Clean er en høykonsert, skummende og aktiv shampo for bilvaskanlegg. Takket være intensive vaskeegenskaper, fjerner denne shampoen enkelt smuss, fett og trafikkfilm på biler. Royal Clean hjelper til med å holde børstene rene i børstevasker, og minimerer slitasjen på lakken fra børstene fordi den danner et beskyttenede lag mellom børsten og lakk.

Høy

4

Royal Protect er et veldig effektiv glans- og beskyttelsesmid-del. Passer godt til bruk i selvvask anlegg og maskinvasker. Royal Shine påføres etter bruk av Royal Foam og Royal Clean, og etterlater lakken med et beskyttende lag. Royal Protect gir en dyp glans til bilens lakk. Den øker også den avrendene effekten til Royal Shine.

16

5

Bilvask

Varenr.

Innhold

1408/20

20 liter

Varenr.

Innhold

1410/20

20 liter

Varenr.

Innhold

1411/20

20 liter

Varenr.

Innhold

1413/20

20 liter

Bilvask

Royal Protect

15 ml.

20 liter

Bilvask

Royal Clean

13 ml.

1409/20

Bilvask

Royal Foam

10 ml.

Innhold

Bilvask

Royal Wheel

Ren - 1:10

Varenr.


Royal Guard Royal Guard er et veldig effektvt glans- og beskyttelsesmiddel. Passer for bruk i selvvaskanlegg og i maskinvasker. Royal Guard påføres etter bruk av Royal Foam og Royal Clean, og etterlater lakken med et beskyttende lag.

25 ml.

5

Royal Shine brukes etter en vask med Royal Foam og Roal Clean, og gjør at vannet brytes og renner av lakken uten å lage skjolder. Royal shine gir en dyp glans og minimerer sjansen for å få vannskjolder på bilen.

5

Innhold

1414/20

20 liter

Bilvask

Royal Shine

10 ml.

Varenr.

Varenr.

Innhold

1412/20

20 liter

Bilvask

17


Polering - Voks - Lakkforsegling - Coating


30

27

27

30

30

Excellent Wax

Express Wax

Glass Polish

Fast Glaze

Wax Guard

Ceramic Guard

27

Perfekt Polish

Keramisk Coating

Forsegling

Voks

Polering/Voks

Voks

Voks

Lakkrens/Voks

Lakkrens/Voks

27

Voks

Crome Polish

25

Wax Coat

Polering

Polering

25

Ultra Finish 12000

Polering

27

25

Final Cut 9000

Polering

Paint Compound

25

Compound 5000

Polering

Polering

25

Diamond Cut 3000

Beskrivelse

Super Paint Cleaner

Side nr.

Produkt navn

. ..

... ... ... ..

..... .... ... .

Slipeeffekt

.

..... ... ...

Appelsinhud & kjøregater

.. ...

..... ....

Oxidering

.

. ...

..... .... ...

Dybe riper

..

....

..... ...

Vaskeriper

....

...

...

.... .....

Hologrammer

... .... ..... ..... ..... ... ..... ..... .....

.. .. .... ..... ...

Glanseffekt

.....

.. ... .... ..... ... ... ... ... ... ... ...

Visuel dybde i lakken

Opptil 5 år

Opptil 36 måneder

Opptil 3 måneder

Opptil 3 måneder

Opptil 3 måneder

Opptil 6 måneder

Holdbarhet


REFINISH

20

Dybe ridser

Oxidering

Fine ridser

Hologrammer

Dybe ridser

Diamond Cut 3000

Compound 5000

Final Cut 9000

Ultra Finish 1200

Wax Coat


Refinish-serien

Diamond Cut 3000

Diamond Cut 3000 er en compound med en svært dyp glansef- Varenr. fekt. Produktet er ideelt for falmet, hard og ripebestandig lakk. REFL30-1 Dype riper, spray, “appelsinhud” og støv fjernes raskt og lettvint. Diamond Cut 3000 sparer tid fordi den er rask å bruke, lett å tørke av, og gir umiddelbar høy glans. De beste resultater oppnås med en roterende poleringsmaskin. Etter å ha brukt Diamond Cut 3000, anbefales bruk av Final Cut 9000 eller 12000 Ultra Finish.

Grov

600 - 1.500

Høj

Compound 5000 er en silikonfri lakkfornyer med effektiv slipeeffekt og et glansfullt resultat. Den er veldig effektiv på forurenset, oksidert og falmet lakk. Compound 5000 reparerer raskt skader, riper(P2000), vannskjolder og malingsstøv. Brukes uten tilsetning av vann. Må ikke brukes når produktet har tørket på puten.

600 - 1.500

Høj

Final Cut 9000 er et “one step” finishprodukt. Små riper og hologramer blir enkelt fjernet. Final Cut 9000 gir lakken en dyp glans. “one step” teknologien gjør dette produktet ideelt for alt fra detailere til bilforhandlere. Det beste resultatet får du når du bruker en eksentrisk roterende poleringsmaskin.

600 - 1.500

Høj

Finish 12000 er utformet for bruk etter Compound 5000. Finish 12000 består av oljer av høy kvalitet og unikt mikroslipende partikler som garanterer en svært dyp glans, helt uten hologrammer (kjøregater). Produktet er svært enkel i bruk og inneholder ikke silikon.

600 - 1.500

Høj

Innhold

REFL50-1

6 x 1 liter

Varenr.

Innhold

REFL90-1

6 x 1 liter

9,8

Ultra Finish 12000

Fin

Varenr.

9,8

Final Cut 9000

Fin

6 x 1 kg.

9,8

Compund 5000

Grov

Innhold

Varenr.

Innhold

REFL12-1

6 x 1 liter

Varenr.

Innhold

REFLWC-1

6 x 1 liter

8,2

Wax Coat WaxCoat tilfører en tilleggsbeskyttelse etter rense- og polishprosessen med Compound 4800 og Finish 12000. WaxCoat gir en dypere glans og en ekstremt glatt overflate på bilen. WaxCoat har ingen polerende effekt. Det legges manuelt på bilens lakk, og er veldig lett å påføre og tørke av. Hologramfri og silikonfri!

Beskyttelse

Opptil 6 mdr.

Medium

Høj

7

21


Refinish-poleringsputer

Fast Cutting Wool & Fleece pads

100% tvinnet ull. For fjerning av dype riper (P1200), støvpartikler, malingspartikler, vannskjolder og grov oksidering. Blandet ull (60/40 ull-acryl). For fjerning av småriper og lett oksidering. (P2000)

Microfiber Cutting & Finishing Disc Hvit - Perfekt til bruk sammen med lakkrensproduktene. Svart - Perfekt til bruk sammen finishproduktene.

Hvit - Grov

Varenr.

Innhold

RF2050

Grov150mm.

RF2060

Middels 150mm.

RF2070

Fin 150mm.

RF2092

Blandet uld 80mm.

RF2090

Blandet uld 150mm.

Varenr.

Innhold

RF2011

Grov 80mm.

RF2010

Grov 135mm.

RF2012

Grov 155mm.

RF2021

Fin 80mm.

RF2020

Fin 135mm.

RF2022

Fin 155mm.

Varenr.

Innhold

Svart - Fin

Compounding Pad Coarse Green (Rotary) I kombinasjon med vår Diamond Cut 3000, er denne polerskiven fantastisk. Den grove og åpne skumstrukturen er perfekt til polering av enhver lakkert overflate med dype riper, kraftig oksidering eller appelsinhud.

RF2112

80 x 25mm.

RF2113

135 x 12mm.

RF2110

150 x 30mm.

RF2114

160 x 12mm.

Grov

Compounding Pad Coarse Green (Orbital) I kombinasjon med vår Diamond Cut 3000, er denne polerskiven fantastisk. Den grove og åpne skumstrukturen er perfekt til polering av enhver lakkert overflate med dype riper, kraftig oksidering eller appelsinhud.

Varenr.

Innhold

RF2115

70 x 20mm.

RF2116

150 x 25mm.

RF2119

180 x 30mm.

Varenr.

Innhold

Grov

Compounding Pad Medium Coarse (Rotary) Denne polerskiven er spesielt utviklet for å polere med vår Compound 5000. Fjerner lett riper etter vannsliping, medium riper og oksidering.

22

Middels-Grov

RF2122

80 x 25mm.

RF2123

135 x 12mm.

RF2120

150 x 30mm.

RF2124

160 x 12mm.


Compounding Pad Medium Coarse (Orbital)

Varenr.

Innhold

Denne polerskiven er spesielt utviklet for å polere med vår Compound 5000. Fjerner lett riper etter vannsliping, medium riper og oksidering.

RF2125

70 x 20mm.

RF2126

150 x 25mm.

RF2129

160 x 12mm.

Finishing Pad Medium White (Rotary)

Varenr.

Innhold

Middels-Grov

I kombinasjon med vår Final Cut 9000, sikres et skinnende og hologramfritt resultat.

RF2152G

80 x 25mm.

RF2153G

135 x 12mm.

RF2150G

150 x 30mm.

RF2154G

160 x 12mm.

Middels

Finishing Pad Medium White (Orbital) I kombinasjon med vår Final Cut 9000, sikres et skinnende og hologramfritt resultat.

Varenr.

Innhold

RF2155

70 x 20mm.

RF2156

150 x 25mm.

RF2159

160 x 12mm.

Middels

Finishing Pad Soft Antracite (Rotary) Kombineres med vår Ultra Finish 12000 for et fantastisk sluttresultat med en dyp glans.

Varenr.

Innhold

RF2172

80 x 25mm.

RF2173G

135 x 12mm.

RF2170

150 x 30mm.

RF2174G

160 x 12mm.

Fin

Finishing Pad Soft Antracite (Orbital) Kombineres med vår Ultra Finish 12000 for et fantastisk sluttresultat med en dyp glans.

Fin

Varenr.

Innhold

RF2175

70 x 20mm.

RF2176

150 x 25mm.

RF2179

160 x 12mm.

23


Car Care-serien Super Paint Cleaner En silikonfri lakkrens. Et produkt som fugnerer utmerket for å reparere falmet, matt og ripete lakk. Den fjerner enkelt riper som er forårsaket av børstevask. Kan påføres både for hånd, eller med maskin. Bruk Perfect Polish eller expres wax for å gi mer glans etter behandling.

Grov

En silikonfri lakkrens. Perfekt til å reparere riper og slitt lakk. Paint Compound gjennoppretter lakkens opprinnelige farge og glans. For et ekstra glansfult resultat, fullfør jobben med Perfect Polish.

600 - 1.500

Medium

1003/05

6 x 1 liter

Varenr.

Innhold

1004/1

6 x 1 liter

9,8 Varenr.

Crome Polish En kraftig silikonfri lakkrens og polish. Spesielt utviklet for å renovere chrome overfl ater og lakkskader. Chrome Poilsh kan brukes på felger, speil, støtfangere og andre chromedeler. Chrome Polish inneholder ikke silikon.

Grov

Innhold

8

Paint Compund

Grov

Varenr.

600 - 1.500

Høj

1054/025

Innhold 12 x 250gr.

9

Perfekt Polish En unik kombinasjon av rens og voks i én formulering. Som renser, polerer og vokser i en enkel påføring. Gjenoppretter glansen i lakken og fjerner riper. Kan brukes for hånd eller med maskin.

Varenr.

Innhold

1005/05

12 x 500ml.

1005/1

6 x 1 liter

1005/5

4 x 5 liter

Beskyttelse

Fin

600 - 1.500

Lav

7

Opptil 3 mdr.

Wax Polish En ekstrem høykvalitets voks, som gir en langvarig beskyttelse. Utmerket for ny lakk eller etter bruk av Super Lakkrens. Kan påføres for hånd eller med maskin.

Medium Varenr.

Innhold

1007/05

12 x 500 ml

1007/1

6 x 1 liter

1007/5

5 liter

Beskyttelse

24

Fin

600 - 1.500

Lav

7

Opptil 3 mdr.

Medium


Excellent PTFE Wax En meget sterk PTFE voks. Som gir langvarig holdbarhet med optimal beskyttelse. Hurtigvirkende og lett å påføre uten å etterlate hvite fl ekker på bilens plastikk. Gir ny lakk med høyglans et beskyttende lag etter avtørking.

Varenr.

Innhold

1006/1

6 x 1 liter

1006/5

5 liter

Beskyttelse

Høy

7

Opptil 3 mdr.

Medium

Fast Glaze Fast Glaze gir lakken en perfekt glans. Fast Glaze brukes for å gi et nytt og polert belegg, og en rask og jevn glans. Fast Glaze gir lakken en fantastisk glans. Voksen etterlater ingen skjolder eller hologrammer. Fast Glaze fungerer ekstremt rask og effektiv, selv på mørke farger. Fast Glaze inneholder ingen slipemidler, og etterlater derfor ingen hvite rester på plast.

Varenr.

Innhold

1011/1

6 x 1 liter

1011/5

4 x 5 liter

1011/20

20 liter

Varenr.

Innhold

Beskyttelse

Høy

5

Lav

Wax Guard Et komplett sett til å utføre en full WaxGuard behandling. Settet består av et avfettingsmiddel, lakkforsegling, påføringssvamp, brukermanual, garantikort, vindusklistremerke, WaxGuardmerke til å feste bak på bilen, og en 100ml vedlikeholdsshampoo for WaxGuard kunden.

1059/01/NL

6 sets

Beskyttelse

Høy

5,4

18-36 måneder

Høy

Gold Wax Gold Wax er en flytende hardvoks. Utviklet spesielt for ny lakk eller etter bruk av Perfect polish eller Super Lakkrens. Gir en spesiell kombinasjon av høykvalitets voksresultat i en dyp glans og varig beskyttelse. Gold Wax er lett å jobbe med på grunn av den unike formuleringen og etterlater ingen hvite rester på syntetisk materiale.

Varenr.

Innhold

1057/05

500ml

1057/5

5 liter

Varenr.

Innhold

25


Ceramic Guard Ceramic Guard er et nytt gjennombrudd innenfor Si-Nano Coating (keramisk lakkforsegling). I Ceramic Gurad har vi erstattet de tradisjonelle ingrediensene med ingredienser som hittil ikke er brukt i bransjen i denne sammenhengen. Dette har skapt et produkt som har en høyere densitet (fyllmasse) som skaper et jevnere lag enn det som har vært mulig hittil. Dette produktet gir en svært glatt overflate med utrolig glans, holdbarhet og dypere farge. De nye ingrediensene som Carbon, gjør beskyttelsen ekstremt ripemotstandig, grafitti-motstandsdyktig, hydrofobisk (vannavvisense), og gjør at insekter, sveverust og annet nedbør har vanskligheter med å sette seg på overflaten, som igjen gjør overflaten lett å rengjøre. Kjemi: SiCarbon+ Gjennombruddet starter på molykylnivå. Mange coatings/forseglinger bruker silikonmolekyler kombinert med oksygen (SiO2). Ved bruk av SiO2-produkter fordamper oksygenet under herdingsprosessen, og densiteten (fyllmassen) faller med ca. 30%. Cartec har erstattet Oxygenatomet med et Carbonatom (SiCarbon). Med denne kombinasjonen oppnås en mye høyere densitet. Det vil si en mer jevn og glatt overflate enn andre produkter på markedet. Dette resulterer også i en overflate som er motstandsdyktig, fleksibel og permanent, og skaper en drpåekontaktvinkel på 110 °. Nanomolekylene fester seg til overflaten og kan kun fjernes med polering. Varenr. CG01-30 CG06-30 CG12-30 CG18-30 Beskyttelse

Høy

26

5 år

Høy

Innhold 1 x 30 ml. 6 x 30 ml 12 x 30 ml. 18 x 30 ml.


Polerpute Grov gul

Varenr.

Indhold

Stk. pris

Indhold

Stk. pris

3203/1

Grov

Polerpute Gul Medium

Varenr. 3203/2

165x50mm

3204/1

165x25mm

Grov

Polerpute Fin Sort

Varenr.

Indhold

3203/3

165x50mm

3204/2

165x25mm

3207/0

165x50mm med rugler

Stk. pris

Medium

Polerpute Fin BlĂĽ

Varenr.

Indhold

3203/0

165x50mm

3201/0

100x25mm

Varenr.

Indhold

Stk. pris

Medium - fin

Polerpute Hard Rød

Fin

3207/4

Stk. pris

165x50mm

27


28


Utvendig pleie og oppfriskning


30

Side nr.

36

36

36

36

36

Produkt navn

Vinyl

Vinyl silikonfri

Tyre Care

Motor Fresh

Motor Fresh silikonfri

Matt Finish

Original Finish

Original Finish

Matt Finish

Original Finish

Beskrivelse

.... ....

.... ....

.... .... .... ....

Plastikk

Vinyl

.... .... ... .... ....

Finish

.... .... ... ... ...

Holdbarhet


Uvendig pleie og oppfriskning Vinyl En nyskapende og svært effektiv hurtig tørkende siliconbasert utvendig plast-, gummi- og dekkfornyer. TP-49 forbedrer og renovere plast og gummi. Det vil etterlate et stilig ferdig resultat og er ikke skinnende. Hurtigtørkende formel sikrer at det ikke blir noen vertikale linjer når bilen kjører, enten det regner eller er tørt vær.

Ren

1 min.

En utrolig god conditioner til alle plastikk- og gummideler. Renser og beskytter i en og samme påføring. Perfekt til støtfangere, dekk og vinyltak osv. Gjennoppretter plastikken og gummiens originale farge. Etterlater ikke en fettete overfl ate.

1 min.

Rubber Shine er et silikonfritt rense- og forbedringsprodukt, spesielt utviklet til gummideler som matter og dekk. Denne løsemiddelfrie formuleringen inneholder balsamerende ingredienser. Rubber Shine gir gummiens farge og glans tilbake

1 min.

Motor-Fresh er en eksepsjonell motordressing for alle deler av motorer. Når behandlet, er alle syntetiske- og gummimotordeler gjenopprettet til en naturlig glansfull finish.

5 - 10 min.

8

Motor-Fresh er en eksepsjonell motordressing for alle deler av motorer. Når behandlet, er alle syntetiske- og gummimotordeler gjenopprettet til en naturlig glansfull finish.

5 - 10 min.

1105/1

6 x 1 liter

1105/5

4 x 5 liter

1105/20

20 liter

Varenr.

Innhold

1605/05

12 x 500ml.

1605/1

6 x 1 liter

1605/5

4 x 5 liter

1605/20

250liter

Varenr.

Innhold

1127/05

500ml

1127/5

5 liter

1127/20

20 liter

8

Varenr.

Innhold

1101/1

6 x 1 liter

1101/5

4 x 5 liter

1101/10

10 liter

1101/20

20 liter

Varenr.

Innhold

1601/5

4 x 5 liter

Original Finish

Motor Fresh Silikonfri

Ren

12 x 500ml.

Original Finish

Motor Fresh

Ren

1105/05

Matt Finish

Rubber Shine

Ren

Innhold

Original Finish

Vinyl Silikonfri

Ren

Varenr.

Matt Finish

1601/10

10 liter

1601/20

20 liter

31


Innvendig rengjøring og oppfriskning


33

43

Textile Protector

Imprægnering

Rengjøring

Luftoppfrisker

34

Textil Cleaner

Rengjøring/Avfetting

Carfum

34

All Purpose Cleaner

Rengjøring/Avfetting

Rengjøring og pleie

34

Glass Cleaner Plus

Rengjøring

Leather care

34

Glass Cleaner

Rengjøring

Original Finish

34

Interior Cleaner

Beskrivelse

Dash fresh

Side nr.

Produkt navn

....

.... .... ..... .... ..... .... .....

Flekkfjerning

Rengjøringseffekt

.... .....

.....

Oppkast

.... .....

....

Blekk

.... .....

.....

Mugg

.....

... ...

...

Lukt

.....

... .....

.....

Lær


Avfetting

All Purpose Cleaner En flott kraftig såpe og trafi kkfi lm fjerner. Veldig effektivt for rengjøring av møbeltrekk, dørpaneler, instrumentbord etc. Fjerner nikotin, trafi kkfi lm, fett og olje FANTASTISK som fl uefjerner i sommermånedene.

Ren - 1:10

1 - 5 min.

lav

Et høykonsentrert rensemiddel for bruk på interiør i bil. Fungerer veldig godt på dashboard, dørpaneler og tekstiler. Fjerner fett/olje, insekter, nikotin og merker etter kulepenn. Veldig effektiv til rens av møbeltrekk, plastikk, tekstiler og karosseri. Interior Cleaner etterlater ingen hvite merker på plastikken.

Duggfri glassrengjøringsvæske til å fjerne smuss fra kjøretøyets vinduer og speil, inni og utenpå. Vil ikke tåke opp på vinteren eller ettrlate regnbuemerker på glasset. Lett oppnåelige profesjonelle resultater. Sterkere formel.

Rengjøring

Duggfri glassrengjøringsvæske til å fjerne smuss fra kjøretøyets vinduer og speil, inni og utenpå. Vil ikke tåke opp på vinteren eller ettrlate regnbuemerker på glasset. Lett oppnåelige profesjonelle resultater. Sterkere formel.

Textile Cleaner er et høykonsentrert rengjøringsmiddel for tekstiler. Det fjerner olje, fett, nikotin og andre tøffe flekker fra f.eks bilsetetrekk, bilmatter og tepper. Takket være en spesiell polymerbase etterlater Textile Cleaner en fin og beskyttende film. Dette gjør at overflaten ser ut som ny, og den forblir ren lenger.

34

1203/1

6 x 1 liter

1203/5

4 x 5 liter

1203/20

20 liter

1203/200

200 liter

Varenr.

Innhold

1205/05

12 x 500ml.

1205/1

6 x 1 liter

1205/5

5 liter

1205/20

20 liter

1205/200

200 liter

Varenr.

Innhold

1210/1

6 x 1 liter

1210/5

4 x 5 liter

1210/20

20 liter

1210/200

200 liter

Varenr.

Innhold

1211/05

12 x 500ml.

Varenr.

Innhold

1204/1

6 x 1 liter

1204/5

4 x 5 liter

10

Textile Cleaner

1:5 - 1:15

12 x 500ml

11,2

Glass Cleaner

Ren

1203/05

11,4

Glass Cleaner Plus

Ren

Innhold

12,9

Interior Cleaner

Ren - 1:10

Varenr.

1 - 5 min.

Lav

12

1204/20

20 liter


Innvendig Pleieoppfriskning

35


Pleie/oppfriskning

Dash Fresh Interiørdressing for rengjøring av plastdeler, dashbord og taktrekk. Etterlater en myk (ikke skinnende) fi nish til alle overfl ater. Dash-Fresh etterlater ingen klissete rester som andre produkter på markedet, og vil dermed ikke tiltrekke støvpartikler eller solgjenskinn. Bare spray på en klut og tørk berørte områder, og tørk av til du får ønskelig resultat.

Ren

Skinnrens spesielt formulert for rengjøring av bilinteriør, inkludert seter og dørpaneler. Leather Care vil behandle og rengjøre skinn, uten å bleke, eller å etterlate fl ekker eller sprekker. Etterlater en fantastisk, varm fi nish og enspesiell skinnduft. Bare smør på, la det virke og tørk over etterpå.

Ren

Beskyttelse

Innhold

1103/05

12 x 500ml.

1103/1

6 x 1 liter

1103/5

5 liter

1103/20 1103/200

20 liter 200 liter

1 min.

Leather Care

Varenr.

Varenr. 1121/05

Innhold 12 x 500ml.

1 min.

Textile Protector Impregnering som beskytter alle former for tekstil og skinn. Produktet gjennoppfrisker fargen, og gjennoppbygger de vannavvisende egenskapene i stoff og skinn. Produktet kan også brukes på presening.

Varenr.

Innhold

1128/1

6 x 1 liter

Ren

Duft Serie Carfum Lavendel Carfum er et svært konsentrert luftrenserprodukt, som gir en behagelig lukt. Den er laget for å fortrenge ubehagelige lukter fra interiøret. Vonde lukter blir erstattet av en hyggelig og frisk duft.

Ren

Carfum er et svært konsentrert luftrenserprodukt, som gir en behagelig lukt. Den er laget for å fortrenge ubehagelige lukter fra interiøret. Vonde lukter blir erstattet av en hyggelig og frisk duft.

36

1300/02

Innhold 24 x 200ml.

1300/1

6 x 1 liter

Varenr.

Innhold

1 min.

Carfum Spring

Ren

Varenr.

1 min.

1301/02 1301/1

24 x 200ml. 6 x 1 liter


Carfum Beach Carfum er et svært konsentrert luftrenserprodukt, som gir en behagelig lukt. Den er laget for å fortrenge ubehagelige lukter fra interiøret. Vonde lukter blir erstattet av en hyggelig og frisk duft.

Ren

Carfum er et svært konsentrert luftrenserprodukt, som gir en behagelig lukt. Den er laget for å fortrenge ubehagelige lukter fra interiøret. Vonde lukter blir erstattet av en hyggelig og frisk duft.

Carfum er et svært konsentrert luftrenserprodukt, som gir en behagelig lukt. Den er laget for å fortrenge ubehagelige lukter fra interiøret. Vonde lukter blir erstattet av en hyggelig og frisk duft.

24 x 200ml.

1302/1

6 x 1 liter

Varenr.

Innhold

1303/02

24 x 200ml.

1303/1

6 x 1 liter

Varenr.

Innhold

1304/02

24 x 200ml.

1304/1

6 x 1 liter

1 min.

Carfum Blue Ocean Carfum er et svært konsentrert luftrenserprodukt, som gir en behagelig lukt. Den er laget for å fortrenge ubehagelige lukter fra interiøret. Vonde lukter blir erstattet av en hyggelig og frisk duft.

Ren

1302/02

1 min.

Carfum Sweet Candy

Ren

Innhold

1 min.

Carfum Leather

Ren

Varenr.

Varenr.

Innhold

1305/02

24 x 200ml.

1305/1 1305/10

6 x 1 liter 10 liter

1 min.

37


AEROSOLER


Varenr.

Innhold

Veldig rask og effektiv tekstilrens. Laget for å etterlate en perfekt fi nish. Fjerner fl ekker på overfl aten av setet uten bruk av rensemaskin. Tørker raskt.

2063/05

12 x 500ml.

Glasfoam Spray

Varenr.

Innhold

Veldig rask og effektiv rengjøringsspray for glassoverfl ater. Brukes av bilpleiere, verksteder og bilforhandlere. Enkel å bruke! Bare spray på og tørk av.

2035/05

12 x 500ml.

Brake Cleaner Spray

Varenr.

Innhold

Rengjør og avfetter bremser og clutch..

2037/05

12 x 500ml.

Glue Remover Spray

Varenr.

Innhold

Fjerner tjære, lim og annet klissete fra bilen din. Fryser også tyggegummirester på bilens seter så de enkelt kan vaskes av. Veldig rask og effektiv.

2065/04

12 x 400ml.

Shining Black Spray

Varenr.

Innhold

Svart glansspray, ideell for svarte armer på vindusviskere etc. Fantastisk dekkevne.

2001/04

12 x 400ml.

Matt Black Spray

Varenr.

Innhold

Svart matt spray. Utmerket dekkevne, og kan brukes både til industri og bil.

2003/04

12 x 400ml.

Wheel Silver

Varenr.

Innhold

2005/04

12 x 400ml.

Upholstery Cleaner Spray

Supert produkt for aluminiumsfelger og plastikkdeler. Perfekt til å brukes på falmede og slitte aluminiumsfelger. Hvis du er ute etter å selge bilen din, vil dette kunne hjelpe til med å øke verdien på bilen.

39


Varenr.

Innhold

Profesjonell dressing til dashbord og plastdeler. Har god dekkevne og gir et blankt resultat, uten seige fl ekker. UTEN silikon.

2021/04

12 x 400ml.

Cockpit-spray

Varenr.

Innhold

Profesjonell dressing til dashbord og plastdeler. Har god dekkevne og gir et blankt resultat, uten seige flekker.

2019/04

12 x 400ml.

Spray Wax

Varenr.

Innhold

Fjerner enkelt fi ngermerker fra biler i utstillinger. Gir bilen en glansfull fi nish. Brukes mye i utstillingshaller.

2033/04

12 x 400ml.

Tyre Foam Spray

Varenr.

Innhold

Rengjør og beskytter dekk. Tilfører raskt og enkelt en «ny-look» til dekkene. Testet og brukes av mange transportselskaper.

2068/04

12 x 400ml.

Clear Paint Spray

Varenr.

Innhold

Fantastisk klarlakk som gir et beskyttende lag til både lakkerte deler og felger.

2013/04

12 x 400ml.

Body Coating Spray

Varenr.

Innhold

Motstandsdyktig mot rust og steinsprut.

2029/05

12 mx 500ml

Vinylpaint Grey Spray

Varenr.

Innhold

2023/04

12 x 400ml.

Cockpit-spray (sil. free)

Cartec Bumper Coat (Plastic Paint Vinyl Paint) er en spesiell lakk som brukes for å fargelegge alle plastdeler, støtfangere, interiør, vinyl, tak, avskjær osv. Rengjør alle deler grundig med industriell aceton før du sprayer på et tynt lag med lakk. Cartec plastlakk er ekstremt fargeekte og værbestandig. Primer er ikke nødvendig.

40


Varenr.

Innhold

Cartec Bumper Coat (Plastic Paint Vinyl Paint) er en spesiell lakk som brukes for å fargelegge alle plastdeler, støtfangere, interiør, vinyl, tak, avskjær osv. Rengjør alle deler grundig med industriell aceton før du sprayer på et tynt lag med lakk. Cartec plastlakk er ekstremt fargeekte og værbestandig. Primer er ikke nødvendig.

2025/04

12 x 400ml.

Vinylpaint Black Spray

Varenr.

Innhold

Cartec Bumper Coat (Plastic Paint Vinyl Paint) er en spesiell lakk som brukes for å fargelegge alle plastdeler, støtfangere, interiør, vinyl, tak, avskjær osv. Rengjør alle deler grundig med industriell aceton før du sprayer på et tynt lag med lakk. Cartec plastlakk er ekstremt fargeekte og værbestandig. Primer er ikke nødvendig.

2027/04

12 x 400ml.

Vinyl Paint Spray Camel

Varenr.

Innhold

Vinylpaint Anthracite Spray

Cartec Bumper Coat (Plastic Paint Vinyl Paint) er en spesiell lakk som brukes for å fargelegge alle plastdeler, støtfangere, interiør, vinyl, tak, avskjær osv. Rengjør alle deler grundig med industriell aceton før du sprayer på et tynt lag med lakk. Cartec plastlakk er ekstremt fargeekte og værbestandig. Primer er ikke nødvendig.

2039/04C

Vinyl Paint Spray Beige

Varenr.

Cartec Bumper Coat (Plastic Paint Vinyl Paint) er en spesiell lakk som brukes for å fargelegge alle plastdeler, støtfangere, interiør, vinyl, tak, avskjær osv. Rengjør alle deler grundig med industriell aceton før du sprayer på et tynt lag med lakk. Cartec plastlakk er ekstremt fargeekte og værbestandig. Primer er ikke nødvendig.

2039/04DB

Vinyl Paint Spray Blå

Varenr.

Cartec Bumper Coat (Plastic Paint Vinyl Paint) er en spesiell lakk som brukes for å fargelegge alle plastdeler, støtfangere, interiør, vinyl, tak, avskjær osv. Rengjør alle deler grundig med industriell aceton før du sprayer på et tynt lag med lakk. Cartec plastlakk er ekstremt fargeekte og værbestandig. Primer er ikke nødvendig.

2039/04VBLA

Vinyl Paint Spray Brun

Varenr.

Cartec Bumper Coat (Plastic Paint Vinyl Paint) er en spesiell lakk som brukes for å fargelegge alle plastdeler, støtfangere, interiør, vinyl, tak, avskjær osv. Rengjør alle deler grundig med industriell aceton før du sprayer på et tynt lag med lakk. Cartec plastlakk er ekstremt fargeekte og værbestandig. Primer er ikke nødvendig.

2039/04VBRU

12 x 400ml.

Innhold 12 x 400ml.

Innhold 12 x 400ml.

Innhold 12 x 400ml.

41


Flasker - Pumper - Bøtter - Tappekraner


Flacon

Varenr.

Kjemisk bestandig 500ml fl aske for Cartec produkter. Kan brukes til polish, såpe, dressinger etc. Ideell til å fordele i, fortynne i og påføre med..

3013/1

500m,l.

3013/2

1 liter

Polytop flacon cap

Varenr.

Spraytopp for fl ytende væsker som innvendig rens, TP-49 etc. Passer til 0,5L k-fl asker.

3015/1

Sprayer short grey

Varenr.

Kjemisk motstandsdyktig tappekran til 25L kanner. Gjør kannene lette å helle i fra, og minsker sjansen for søl.

3017/8

Sprayer Canyon Blue/White

Varenr.

Denne 1l høykvalitets spraypumpe kannen er motstandsdyktig mot kjemiske produkter og løsemidler. Den har PA/Viton forsegling og justerbar dyse med et maksimumstrykk på 44psi.

3017/11

Sprayer Jumbo

Varenr.

Innhold

Innhold

Innhold

Innhold

Innhold

Spraytopp for fl ytende væsker som innvendig rens, TP-49 etc. Passer til 0,5L k-fl asker.

3017/2

Pressure Pump PA/Viton

Varenr.

Denne 1l høykvalitets spraypumpe kannen er motstandsdyktig mot kjemiske produkter og løsemidler. Den har PA/Viton forsegling og justerbar dyse med et maksimumstrykk på 44psi.

3114/3

1 liter

3114/0

1,5 liter

Rhino Spray 7 liter

Varenr.

Innhold

Rhino pumpekanne passer perfekt til påføring av Cartec produkter. Med teleskopisk lanse.

Innhold

3111/01

43


Pressure Pump IK

Varenr.

Trykkanne IK. Perfekt for bilpleiesentere og til bruk i industri. FĂĽs i 4l og 6l

3115/1

IK9 - 6 liter

3115/2

IK 6 - 4 liter

IK Lance

Varenr.

Reservedel til 3115-1.

3115/4

IK Hose

Varenr.

Syreresistent slange. Reservedel til 3115-1.

3115/8

IK Nozzle

Varenr.

Innhold

Innhold

Innhold

Reservedel til 3115-1.

3115/14

Barrelpump PP Viton

Varenr.

Innhold

Spakstyrt fatpumpe med teleskopisk innsugsrør.

3113/6

200 liters

Adaptor

Varenr.

Innhold

Adaptor til 200 liter.

44

Innhold

3113/11


Bucket Cartec

Varenr.

12 liters spand.

3051/1

Bucket Seiver

Varenr.

Innhold 12 liter

Innhold

Denne gjør at småstein og møkk ikke ligger i kontakt med svampene i bøtten.

3051/4

Container Tap

Varenr.

Kemikalie-resistent taphane til Cartec 5, 10, 20 og 25 liters dunke. Gør det nemt at dosere.

3019/2

5 og 10 liter

3019/1

20 og 25 liter

Container Tap Accessory

Varenr.

Innhold

Innhold

Kjemisk motstandsdyktig tappekran til 0,5L og 1L k-fl asker. Gjør fl askene lette å helle i fra, og minsker sjansen for søl.

3019/4

Measuring cup

Varenr.

Innhold

3020/01

1 liter

3020/02

2 liter

3020/03

3 liter

Varenr.

Innhold

Fås i 1, 2 og 3L

Dispenser 5L, 10L, 20L og 25L pelikanpumpe.

3021/2

5 og 10 liter

3021/1

20 og 25 liter

Barrelpump

Varenr.

Innhold

3113/7

200 liters

Fatpumpe for refi ll. Passer 25L kanner og 200L fat.

45


Skumsystemer, Blanding- og Doseringssystemer


Varenr.

Mixingsystem Skumlanse og spylelanseansen er lett utskiftbare med hurtigkobling. Dosering kan justeres via dreieknappen. Konsentratflaskene fra Cartec (3013/1 og 3013/2) passer rett pĂĽ skumlansen.

3118/1

Mixingsystem Lance

Varenr.

Skumlanse og spylelanseansen er lett utskiftbare med hurtigkobling.

3118/5

Mixingsystem Reverse

Varenr.

Sett for revidering av mixing system.

3118/6

Mixingsystem Nozzles

Varenr.

Innhold

Innhold

Innhold

Innhold

3118/7

Sett med dyser for kalibrering av mixing system. Pink

1:250

Darkbrown

1:59

Blue

1:15

Black

1:6

Purple

1:143

Orange

1:38

White

1:13

Grey

1:5,5

No nozzele

1:5,4

Turquoise

1:71

Green

1:31

Red

1:10

Yellow

1:67

Light brown

1:21

Beige

1:7

47


Børster - Svamper Gumminaler - Pusseskinn


Varenr. 3040/545252

Innhold

3040/524752

250 mm.

Varenr.

Innhold

3040/526852

240 mm.

Varenr.

Innhold

Varenr.

Hundehårsbørste til fjerning av hundehår fra tekstil og plastikk.

3025/1

Lavastone for Doghair

Varenr.

Lavastenen gjør det enklere en noen gang, å fjerne hundehår og lo fra tekstiler i bil

230 x 110 mm.

Varenr.

3040/450052

Doghair Brush

Innhold

290 x 35 mm.

Innhold

Innhold

3025/2

Varenr. 3040/525452

Innhold 380 x 50 mm.

49


Varenr. 3040/524652

Innhold 320 x 110 mm.

Varenr.

Innhold

Varenr.

Innhold

3040/525252

Varenr.

Innhold

3040/525352

Stiv

3040/525052

Blød

Varenr.

Innhold

3040/64405 3040/644052

Carduster

50

Varenr.

California Car Duster fungerer som magi. Den er basert på en testet teknologi som er basert på å blande parafin med 100% bomull. Dette gjør at støvet effekivt løftes opp og fjernes, i stedet for å bare bli flyttet et annet sted.

3003/1

Truckbrush

Varenr. 3027/11

40 x 120 mm.

Innhold

Innhold


Varenr.

Innhold

3040/707752

250mm.

3040/707852

350 mm.

3040/707952

450 mm.

Varenr.

Innhold

Silicon nal for rask og enkel tørking av kjøretøy. Bøyer seg etter kjøretøyets overfalte for å unngå riper. Fås i to størrelser.

3028/1

300 mm.

Teleskopskaft

Varenr.

Wipe-N-Shine

Gumminal

3040/297052

Innhold 1,7 mtr.

3040/297352C

med vann

3040/297552

utan vann

Teleskophåndtak til Truckbrush

Varenr.

Innhold

Car sponge square

Varenr.

Innhold

En veldig populær og langtidsvarende vaskesvamp til rengjøring av bil og båt. Veier lite, har høy absorberingsevne og er lett og renggjøre.

3213/2

10 stuks

Car sponge structured

Varenr.

Innhold

En ruglete vaskesvamp som rengjør grundig selv på tøffe overflater.

3213/3

50 stuks

Vaskesvamp Oval

Varenr.

Innhold

3027/10

3213/1

51


Fluesvamp

Varenr.

Vinyl Svamp

Varenr.

Innhold

En sort myk svamp til påføring av dressing (TP-49, Dashfresh, Motorfresh osv.) på plastikk, både utvendig og innvendig.

3211/0

12 pieces

Påføringssvamp blå

Varenr.

Innhold

Påføringssvamp til å påføre voks. For eks. WaxCoat eller WaxGuard.

3211/4

12 pieces

Magic Foam

Varenr.

Innhold

Fjerner dyptsittende fl ekker i sprekker og på overfl ater. Fjærner sprittusj, kaffe, te, lim og olje fra lister, speil, skinnseter, gulv osv. Den er perfekt til fjærning av insekter og til rensing av skinnseter.

3212/01

12 pieces

Pusseskinn

Varenr.

Innhold

Langtidsholdbart og super absorberende vaskeskind.

3009/0/A

5 pieces

Vaffelpusseskinn i futeral

Varenr.

Innhold

3215/1

Høykvalitets PVA pusseskinn. Ekstremt effektiv til fjerning av vann etter en bilvask. Vaskes i varmt vann jevnlig.

3009/20

PVA Mikrofiberpusseskinn

Varenr.

Innhold

3009/01

5 pieces

Høykvalitets Mikrofiber-pusseskinn. WPB i kombinasjon med mikrofiber er svært godt egnet for fjerning av vann etter vask. Pusseskinnet er vaskbart og vil lenge! Pusseskinnet har en størrelse på 44 x 50 cm.

52

Innhold


Vannslipepapir

53


Abralon Vandslibepapir 500

Varenr.

Innhold

Brukes både vått og tørt, til polering eller sliping. (P500)150mm eller 77mm

3223/2

77 mm.

3223/1

150 mm.

Abralon slipepads 1000

Varenr.

Innhold

Brukes både vått og tørt, til polering eller sliping. (P500)150mm eller 77mm

3224/2

77 mm.

3224/1

150 mm.

Abralon slipepads 2000

Varenr.

Innhold

Brukes både vått og tørt, til polering eller sliping. (P500)150mm eller 77mm

3225/2

77 mm.

3225/1

150 mm.

Abralon slipepads 3000

Varenr.

Innhold

Brukes både vått og tørt, til polering eller sliping. (P500)150mm eller 77mm

3226/2

77 mm.

3226/1

150 mm.

Abralon slipepads 4000

Varenr.

Innhold

Brukes både vått og tørt, til polering eller sliping. (P500)150mm eller 77mm

3227/2

77 mm.

3227/1

150 mm.

Håndblokk

Varenr.

Innhold

3235/4

77 mm.

3235/5

150 mm.

Et rundt verktøy for manuell sliping av overflater.

54


Kluter og papir


Microfiberklut Rosa

Varenr.

Mikrofiber Glasklud

Varenr.

3317/2

Innhold

Spesiallaget microfiberklut til vask av vinduer. Etterlater ingen rester eller skjolder.

3317/8/A

Mikrofiberklut Fast Glaze

Varenr.

En microfiberklut spesielt utviklet til voksing av bilen med Fast Glaze. (40x40 cm) En stor og myk klut med suverene absorberingsegenskaper. (50x50 cm)

3317/15/A

40 x 40cm.

3317/11/A

50 x 50cm.

Refinish Klud

Varenr.

Innhold

Microfiberklut av høy kvalitet. Passer til alle overflater. Bra absoberingsevne

RF2203

Grønn

RF2205

Gul

RF2207

Hvit

RF2210

Antrasitt

RF2211

Lilla

Varenr.

Innhold

Vinduspapir (3-lags)

56

Innhold

Soft Wipes

Varenr.

Papirholder

Varenr.

Solid stående stativ til papirruller. Solid veggmontert holder til papirruller.

3321/2

Indhold

3313/1

Innhold

3315/2

3321/1

Innhold


Diverse tilbehør


Stanleyknivbladholder

58

Varenr.

Innhold

En hendig knivbladholder med uttrekkbart blad. Perfekt til fjerning av limrester og fl ekker på vinduer.

3023/1

Stanley knivblader

Varenr.

Innhold

Sliper til Stanley knivblader

3023/2/A

10 stuks

3023/3

100 stuks

Cartec knivbladholder

Varenr.

Innhold

Lil’ Gripper skrapesett

Varenr.

3023/5

Lil’ Gripper skrapesett med 5 blader.

3023/6

Plastikkblader

Varenr.

100stk plastikk knivblader som ikke riper glass.

3023/11

Ståluldl

Varenr.

Innhold

Innhold

Innhold

Stålull er perfekt til å fjerne film fra vinduer, bremsestøv på felger, vask av eksosrør osv.

3024/3

200 gr.

Håndsåpe

Varenr.

Innhold

En håndsåpe spesielt utviklet for å løse opp og fjerne olje- og fettflekker effektivt. Både vasker og beskytter hendene dine effektivt og er økologisk nedbrytbar.

3001/4

4 x 4,5 ltr.

3001/2

10 ltr.


Veggholder til håndsåpe

Varenr.

Veggholder 4,5l Håndsåpe.

3029/3

Pumpedispenser til håndsåpe

Varenr.

Innhold

Innhold

Dispenser til håndsåpe.

3029/4

4,5 ltr.

3029/2

10 ltr.

Nitril engangshansker

Varenr.

Innhold

Nitrile engangshansker er latex og pulverfrie. Fås i tre størrelser. S,M,L,XL,XXL

3600/04

Strong 100 stuks

Lakkstøv fjerner

Varenr.

Spesialverktøy til fjerning av lakkdråper og støvpartikler i ny lakk.

3234/02

Mirka sliperosett

Varenr.

For håndsliping av mindre overflater.

3229/2

Schuurklosje

Varenr.

Slipespolen i kombinasjon med rosettet er perfekt for våtsliping og mindre lakkskader

3229/1

Setetrekk rull

Varenr.

Engangssetetrekk på rull.

3008/2

Innhold

Innhold

Innhold

Innhold Rulle med 500 stuks

59


Setetrekk

Innhold

Engangssetetrekk i en praktisk dispenserboks. (MDPE).

3008/1

Veggholder til setetrekk

Varenr.

Veggholder holder for setetrekk i rustfritt stål. Veggholder for setetrekk på en praktisk rull.

3007/2

Holder til box

3007/3

Holder til rulle

Gulvmatter papir

Varenr.

Papirmatter med plastikkunderlag.

3006/2

Matteklyper

Varenr.

Box med 100 stk.

Innhold

Innhold 54 x 45 cm

Innhold

Matteholdere til vask og tørk av gulvmatter.

3007/6

Hjulmaske

Varenr.

Innhold

Justerbar hjulmaske i metall.

3120/01

Multi

Rodac RC169 Sanding Machine

Varenr.

Innhold

Rodac RC169 er en pneumatisk slipemaskin som veier lite, og er svært kraftig. Eksentrisk rotasjon på 15000 o/min, diameter: Ø75mm

3110/108

Rodac RC166 Polishing Machine

Varenr.

Rodac RC166 er en pneumatisk poleringsmaskin som veier lite, men er veldig kraftig. Roterende. Passer små overflater eller flater som er vanskelig å nå. 0,25kW, 2500 o/min, diameter: Ø75mm

60

Varenr.

Innhold

3110/02 3110/12

Rodac Flange 75mm


Lufttrykksverktøy


Cartec Cleaning Gun Dry Cleaning gun –Tør er basert på tornado teknikken. For rask og effektiv rengjøring av for eks. Ventilasjonskanaler, seteskinner, dashbord osv. Selv de tøffeste fl ekkene kan fjernes raskt med denne unike teknikken av luft turbulens. Ideell for fjerning av hundehår og klargjøring av brukte biler.

3119/11

Cartec Cleaning Gun

Varenr.

Cleaning gun er en trykkluftspistol med dispenser. «Tornado» effekten river løs skitt og støv med stor kraft fra overfl aten. Perfekt for rengjøring av tepper, seter, dashbord, ventilasjon, skiltplater, bensintank området og andre områder som er vanskelig å komme til.

3119/01

Cartec Cleaning Gun Ball

Varenr.

Cleaning gun er en trykkluftspistol med dispenser. «Tornado» effekten river løs skitt og støv med stor kraft fra overflaten. Perfekt for rengjøring av tepper, seter, dashbord, ventilasjon, skiltplater, bensintank området og andre områder som er vanskelig å komme til.

3119/110

Cleaning Gun plastikkdyse

Varenr.

Innhold

Innhold

Innhold

Innhold

Reservedel til 3119-11 og 3119-01

3119/04 3119/03

Med metal insats

Cleaning Gun Tube med blå ring

Varenr.

Innhold

Den ytre slangen til Cleaning gun.

62

Varenr.

3119/06


Poleringsmaskiner

63


Polermaskine Guide Det finnes forskjellige typer polermidler. De 3 mest brukte i bransjen er vist nedenfor. Til venstre ser du modellen, og til høyre ser du rotasjonen eller mønsteret som den beveger seg i. Pü hver maskin har vi forklart fordelene og ulemperne. Rotary/alm. polermaskine

Orbital/Excentrisk polermaskine

Forced Obital/Excentrisk polermaskine med tvungen rotation

64


Flex Polermaskine PE14-2 150 Max. polerskive diameter (mm.) 200 Max. bagskive diameter (mm.) 150 Optagen effekt (Watt) 1.400 Afgiven effekt (Watt) 880 Omdrejningstal (o/min.) 380 - 2.100 Værktøjstilslutning M14 Dimension L x H (mm.) 402 x 117 Vægt (kg.) 2,30

Cartec Polermaskine Excentrisk Max. polerskive diameter (mm.) 150 Max. bagskive diameter (mm.) 150 Udsving (mm.) 15 Optagen effekt (Watt) 900 Afgiven effekt (Watt) 560 Omdrejningstal (o/min.) 1.800 - 4.800 Værktøjstilslutning M14 Dimension L x H (mm.) 350 x130 Vægt (kg.) 2,50

Flex Excentrisk Polermaskine XFE 7-15 150 Max. polerskive diameter (mm.) 160 Max. bagskive diameter (mm.) 150 Udsving (mm.) 15 Optagen effekt (Watt) 710 Afgiven effekt (Watt) 420 Omdrejningstal (o/min.) 1.500 - 4.500 Værktøjstilslutning M14 Dimension L x H (mm.) 370 x140 Vægt (kg.) 2,40

Varenr.

Innhold

3101/373680

Varenr.

Innhold

3096-10

Varenr.

Innhold

3101/418080

Varenr.

Innhold

3109/1

125mm

3109/2

150mm

3109/6

70mm Soft

3109/7

70mm

Varenr.

Innhold

RF3010S

65


Jeg bruker disse produktene

66


67