Page 33

Proizvodi Intervju cijama, no vidjeti ćemo još u kojem će to smjeru ići. Imamo plan osnaživanja tvrtke na relaciji između Đakova i Rijeke jer je to onda logističko povezivanje cijele tvrtke. Logistika naša tri prodajna centra prilagođena je mogućnostima nesmetane i brze kupovine, što je od velike važnosti i vrijedno vremena svakoga izvođača radova, bio on profesionalac ili hoby majstor. Posjedujemo vlastiti vozni park koji čine kamioni različitih namjena što nam omogućava brzo i efikasno odgovoriti na potrebe naših partnera za uslugom prijevoza, bilo da se radi o gradskim dostavama na području Zagreba ili šleperskim isporukama na području cijele Hrvatske i tu smo uvijek fleksibilni. MC Plus konstantno investira u razvoj poslovanja, tako da smo upravo naručili još jedno dostavno vozilo sa specijalnim kranom sa kojim praktički nema mjesta gdje se ne može isporučiti roba. Cilj nam je ispuniti i nemoguće zahtjeve i izazove u dostavi naručene robe. MC Plus je prepoznat po svojoj radnoj filozofiji koja je temeljena na apsolutnoj predanosti poslu jer ne postoji zadatak koji se ne može riješiti i svu ćemo ener-

giju usmjeriti k rješenju kako bi osigurali uspjeh i obostrano zadovoljstvo, kako ono kupca tako i naše tvrtke. Konstantno investiramo u znanje ljudi, kako kroz edukaciju koju rade naši dobavljači, tako i kroz druge oblike razvojnih planova za naše ljude. Prodajno osoblje se educira kako bi bilo upoznato sa novitetima i držalo korak sa vremenom jer cilj nam je imati maksimalno educirane djelatnike koji predlažu kvalitetna rješenja. Mi želimo pomoći našim djelatnicima da ostvare svoje poslovne, ali i obiteljske, životne ciljeve.  Osim što ste aktivni na društvenim mrežama, planirate li uskoro WEBSHOP? I.Š.: Webshop je u finalnoj fazi, kolege koje to vode žele ponuditi maksimalno razrađen projekt, rade se završna testiranja i očekujemo da ćemo ga uskoro pokrenuti kako bi se još bolje približili našim kupcima.  Iza vas su brojni realizirani projekti koje ste kompletno pratili s isporukom materijala. Možete li nam izdvojiti neki aktualni projekt?

I.Š.: U poleđini nastanka MC Plus-a poveznica je obiteljska tvrtka MEŠIĆ COM, prepoznatljiva tvrtka u sektoru graditeljstva, a naročito u području visokogradnje, koja se etablirala na tržištu, i to ne samo kao kvalitetan izvođač građevinskih radova, nego i kao kvalitetan investitor. Pratimo ih kompletno u njihovom segmentu poslovanja. Izdvojio bi stanogradnju koja je vlastita investicija MEŠIĆ COM-a, stambena zgrada u Domobranskoj ulici u Zagrebu, zatim projekt apartmana u Crikvenici i Novom Vinodolskom te jedan projekt koji nije u svom obimu velik, ali je značajan za Zagreb, a to je izgradnja stambene zgrade na vrhunskoj lokaciji na Ribnjaku u Zagrebu koja će samom svojom izvedbom opravdati lokaciju gdje se izvodi. U ovom trenutku je 17 aktivnih gradilišta MEŠIĆ COM-a, gdje mi na dnevnoj bazi sudjelujemo sa isporukom i logistikom. Pratimo i brojne druge partnere na gradilištima, istaknuo bi u svakom slučaju cijenjenu tvrtku V.M.D. sa kojim smo realizirali velik broj objekata koji se ističu sa posebnim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima kojima se ostvaruje visoka kvaliteta življenja.

33

Profile for Promogradnja

Promogradnja 36  

Promogradnja 36  

Advertisement