Page 16

Proizvodi

Mapei u projektu proširenja trgovačkog centra Arena Zagreb Arena Centar je ne samo najveći trgovački centar u Zagrebu već i nezaobilazna destinacija za zabavu i shopping za cijelu obitelj. Novom strategijom poslovanja krenuli su u velike izmjene u samom centru koje su realizirane tijekom 2018. i bit će završene 2019. godine.

P

onuda centra se proširuje za gotovo 6000 m2 nove prodajne površine, a u centar ulaze i neki novi anchor zakupci, koji su po mišljenju vjernih posjetitelja Arena Centra nedostajali. U tom zahvatu dio postojećih trgovina je relociran što su trgovci iskoristili za unapređenje koncepata, te proširenje ponude na većim kvadraturama. Ovo proširenje predstavlja najveću pojedinačnu investiciju u trgovačku infrastrukturu unazad nekoliko godina. U 2019. godini planira se i otvorenje retail parka ispred zapadnog dijela centra što će Arena Centru donijeti novih 8000 m2 prodajne površine. Tim zahvatom dodatno će se osnažiti cijela shopping destinacija. Uz stručnu pratnju djelatnika tehničke službe Mapei Croatia d.o.o. pratili smo radove na sanaciji platoa parkirališta Arena Centra iznad trgovačkog prostora Interspar te radove na izolaciji krova novog retail parka Arena Centra.

16

Glavni projektant i nadzor na ovom projektu je tvrtka EXPERTO CREDE, a glavni nadzorni inženjer Boris Blažević, dipl.ing.građ. Tvrtka EXPERTO CREDE je korporacija konzorcijskog tipa koja pruža usluge vođenja projekata, projektiranje svih struka (arhitektura, konstrukcija, elektro-instalacije, strojarstvo, voda i odvodnja, geodezija, zašti-

ta od požara, zaštita na radu, promet, hortikultura…), stručni nadzor u svim strukama, financijsko i pravno vođenje projekata, IT rješenja, energetske preglede i certificiranje, jednom riječju konzultantske usluge investitorima koji razvijaju projekte u Hrvatskoj i inozemstvu u svim fazama projekta od ideje do korištenja objekata.

Profile for Promogradnja

Promogradnja 36  

Promogradnja 36  

Advertisement