Page 4

MBAS VITIT 1967… VETEM NGA KLERI KATOLIK SHQIPTAR…

Imzot ERNESTO M. ÇOBA (1913 – 1980) ■ Arrestohet në vitin 1976 dhe vdes në spitalin e burgut të Tiranës në vitin 1980.

Don ZEF BICI (1919 – 1968) ■ Arrestohet në vitin 1967 dhe pushkatohet në vitin 1968.

Don MARK DUSHI (1920 – 1968) ■ Arrestohet në vitin 1967 dhe pushkatohet në vitin 1968.

Don MARIN SHKURTI (1933 – 1969) ■ Arrestohet në vitin 1968 dhe pushkatohet në vitin 1969.

6 Shkurt 1967  

"Revolucioni Kultural"

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you