Page 1

Marko Prokić Majora Gavrilovića 33 Tel. (063) 454-797 Poštovani,

Pišem Vam jer sam zainteresovan za radno mesto u vašoj firmi.

želeo bih da radim za Vas i Vašu firmu, jer je Vaša firma veoma perspektivna i daje veoma dobre mogućnosti za dalji napredak i usavršavanje mojih sposobnosti. U daljem prilogu dostavljam svoju biografiju i nadam se pozivu na razgovor za posao.

Ime i prezime

Marko Branislava Prokić

Datum i mesto rodjenja

03.05.1982. god. Vranje, Srbija

Pol

Muški

Adresa, telefon i

ul. Majora Gavrilovića. 33, 17501 Vranje, 017/7420- 412, 063/454 -797

E – mail adresa

proka1982@gmail.com

Strani jezici

Engleski, (govorim, čitam, pišem )

Edukacija

Srednja škola: 1997-2001 Gimnazija “Bora Stanković”, Prirodno-matematički smer, Vranje, Fakultet: 2001, apsolvent Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Nišu Završen VI stepen ekonomskog fakulteta u Nišu.

Radno iskustvo

D.o.o. “Srbijanka” Vranje (honorarno) na poslovima knjizenje faktura, prijema i prodaje robe. Nevladina organizacija: Cesid (centar za slobodne izbore i demokratiju) 2000-2004 god.

od

D.o.o. Miloščić - (honorarno) na poslovima prodaje u maloprodajnim objektima, od 2006- 2007 god. Ministarstvo odbrane - administrativni poslovi od 2008 do 2009 Sv Promet - na administrativnim poslovima (računovodstveni poslovi) od septembra 2009 do decembra 2009 Pcx - komercijalista na terenu od decembra 2009 do marta 2011


Tehničke sposobnosti

Rad na kompjuteru na zavidnom nivou poznavanja softera, (Rad na operativnim sistemima: Dos-a, Windows-a/ Xp, vista, win7 Linux-a, rad na programima: Mikrosoft Office, Photo shop, i drugih ) i hardver-a, odlično poznavanje korisćenja interneta i rada na njemu, projektovanje prezentacija i wab stranica. Solidno znanje PHP I mysql kao I web disain-a. Vešto i brzo rukovanje alatima, mašinama, uređajima i prevoznim sredstvima, rešavanje praktičnih mehaničkih zadataka.

Intelektualne,Verbalne i druge sposobnosti

*Sposobnost snalaženja u novim situacijama, *Sposobnost rešavanja problema uviđanjem bitnih odnosa u problemskoj situaciji ,*Sposobnost da analiziramo neku pojavu ili situaciju i utvrdimo njene elemente i njihove međusobne odnose ,* Sposobnost da uvidimo uzroke pojava i da predviđamo posledice, *Sposobnost da brzo i efikasno učim – na usvajanje novih znanja (informacija, veština...) u različitim oblastima života, *brzo i lako razumevanje verbalnih sadržaja, smisleno, jasno i lako verbalno izražavanje, *Sposobnost prepoznavanja osećanja drugih ljudi, *Sposobnost shvatanja društvenih situacija, odnosa među ljudima i razloga ljudskih postupaka, *Sposobnost uvažavanja drugačijeg gledišta ,* Sposobnost uspešnog upravljanja.

Ostale napomene

Vredan, organizovan, posvećen obavezama, samoinicijativan, nezavistan, osoba koja zna da preuzme inicijativu ali i odgovornost, kreativan,odgovoran u realizaciji i izvršenju poslovnih obaveza i postavljenih zadataka od strane rukovodioca. Sedam godina vozackog iskustva B kategorije.

Sa poštovanjem

Marko Prokic

1dddd  

1ddddddddddddddddcc er e