Rlap roadbook issue 3

Page 1

RIDE LIKE A PRO Project met als doel ‘de stap tussen prof en amateur verkleinen’

ROADBOOK EDITIE 3 september 2017 JAARGANG 1

VERSLAG RLAP CHALLENGE:

3 SEPTEMBER 2017 DE HOEKSE RENNERS PUTTERSHOEK


WWW.GELDERBLOM-SPORTFYSIO.NL

SAMEN MET U OP ZOEK NAAR DE BESTE WEG TOT HERSTEL Gelderblom sportfysiotherapie staat voor transparantie en doelgerichtheid. Door samen met jou op zoek te gaan naar de bron van de klacht krijg je inzicht in het houdings- en bewegingsapparaat. Vervolgens leer je alle factoren die hier invloed op hebben te begrijpen en werk je onder begeleiding aan jouw klacht of blessure.


3

RIDE LIKE A PRO

ROADBOOK

Voor je ligt het 3e Roadbook: Ride like a Pro. Het digitale magazine waar je nieuws over het project, de wedstrijden, interviews en van alles en nog wat over wat met wielrennen te maken heeft kunt terug vinden. Deze keer een fotoverslag van de laatste Challenge, gereden op 3 september in Puttershoek. Het Ride Like a Pro Roadbook is gratis en door iedereen digitaal te lezen via: www.issue.nl of via facebook.

Gijs Gelderblom

VOORWOORD

Heel veel kijkplezier!


4

RIDE LIKE A PRO ROADBOOK

VERSLAG CHALLENGE:

ZONDAG 3 SEPTEMBER DE HOEKSE RENNERS PUTTERSHOEK


5


RIDE LIKE A PRO ROADBOOK

6


7

DE ZON SCHEEN VOLLE BAK, HET PELOTON MET DE SPARTANEN, TEAM AAN ZEE OOSTVOORNE, CS010, RWC AHOY, SBU EN DE APPELTAARTERS GING VAN START OP HET PARCOURS VAN PUTTERSHOEK.


8

RIDE LIKE A PRO RAODBOOK

DE WIND WAS NET NIET STERK GENOEG OM HET PELOTON TE LATEN BREKEN, DUS ER WERD GEREKEND OP EEN MASSA SPRINT.


9

IN DEZE LAATSTE EDITIE VAN 2017 PROBEERDEN GELIJK DE EERSTE PLOEGEN IN DE ONTSNAPPING TE ZITTEN. CS010 KWAM HET STERKST IN DE KOPGROEP,


10

AAN ZEE OOSTVOORNE Restaurant Aan Zee Oostvoorne Strandweg 1 I 3233 CW Oostvoorne 0181 820990 www.aanzeeoostvoorne.nl info@aanzeeoostvoorne.nl

Bruiloft

Lunch

HOUTGRILL

HandbOOgschieten

Diner

RIDE LIKE A PRO ROADBOOK

bbQ

DUurzaam

Kitesurfen Open haard


11


RIDE LIKE A PRO RAODBOOK

12


13


RIDE LIKE A PRO ROADBOOK

14

MET 3 MAN REDEN ZE IN EEN KOPGROEP VAN ONGEVEER 8 MAN NAAR DE EERSTE TUSSENSPRINT.


15

MAAR HET WAS UITEINDELIJK JOERI VAN DELFT DIE VOOR RWV DE SPARTAAN DE EERSTE PUNTEN KON PAKKEN.


16

RIDE LIKE A PRO ROADBOOK

NA DE HERGROEPERING ACHTER DE JURYWAGEN WERDEN DE TEAMS AL VOORZICHTIGER MET AANVALLEN. ZO NU EN DAN GING HET PELOTON OP EEN LINT TERWIJL WE OP HET KLIMMETJE VAN PUTTERSHOEK AFREDEN.


17


18

RIDE LIKE A PRO ROADBOOK

MAAR DEZE SPRINT WERD GEORGANISEERD VANUIT HET PELOTON. VLAK VOOR JASPER DE KORT VAN TEAM AAN ZEE OOSTVOORNE EN RICK MAAS VAN CS010 WIST JOERI VAN DELFT WEDEROM DE PUNTEN TE PAKKEN. RWV DE SPARTAAN STAAT IN PUNTEN VOOR.


19


RIDE LIKE A PRO ROADBOOK

20


21

B&B VAN MARION

Bed & Breakfast van Marion 34 hotelkamers Gezellige lounge Ontbijtruimte Poolbiljart, dartbord, air-hockey & tafelvoetbal Gebruik van faciliteiten van ‘t Wapen van Marion (gratis wellness, zwembad, tennisbaan)

www.benbvanmarion.nl Zeeweg 60 I 3233 CV Oostvoorne I +31(0)181 489399 info@wapenvanmarion.nl


22

RIDE LIKE A PRO ROADBOOK

DE LAATSTE HEAT WAS HET PELOTON STILLETJES. ALS ER EEN AANVAL WAS, ZAT ER ALTIJD WEL EEN PLOEG BOVENOP WAARDOOR ALLES WEER BIJ ELKAAR BLEEF.


23

IN DE VROEGE FINALE GING HET TEMPO DAN OOK OMHOOG. MET NOG 2 RONDES TE GAAN KON JE MERKEN DAT HET PELOTON ZENUWACHTIGER WERD.


24

RIDE LIKE A PRO ROADBOOK

TREINTJES WERDEN GEVORMD, OP DE POLDERWEGEN VAN PUTTERSHOEK. MET NOG EEN HALVE RONDE TE GAAN, 1,5KM VOOR DE FINISH. GESUIS VAN WIELEN IN HET PELOTON TERWIJL ZE OP DE LAATSTE BOCHT AFSTORMEN.


25


26

RIDE LIKE A PRO ROADBOOK

RECHTSAF, EEN KLEIN STUKJE NAAR BENEDEN EN DAN RECHTUIT NAAR DE STREEP.


27


28

RIDE LIKE A PRO ROADBOOK

EEN GEVECHT TUSSEN DE AFMAKERS DIE ZOJUIST ZIJN AFGEZET DOOR HUN PLOEGGENOTEN.


29


RIDE LIKE A PRO ROADBOOK

30

MET EEN KLEIN VERSCHIL WETEN DE SPARTANEN WEDEROM DE SPRINT TE WINNEN.


31


32

Zomaar een weekendje weg? Wandelen, fietsen door de duinen, varen over één van de meren of gewoon lekker luieren? Welkom in ’t Wapen van Marion Oostvoorne! 101 Hotelkamers Brasserie, restaurant & terras Nieuwe wellness met 3 sauna’s Zwembad & Whirlpool Fitnessruimte Tennisbaan Gratis wifi

RIDE LIKE A PRO ROADBOOK

Maak ook gebruik van: High Tea € 17,95 p.p. High wine € 19,50 p.p. 3-gangen dagmenu € 24,50 In de schoolvakanties eten de kinderen gratis een kinderpannenkoek!

Zeeweg 60 - 3233 CV Oostvoorne - Tel. +31(0)181 489399 - Fax +31(0)181 484715 info@wapenvanmarion.nl - www.wapenvanmarion.nl


33


34

RIDE LIKE A PRO RAODBOOK

WEGENS ONVOLDOENDE PLOEGEN AAN DE START KON DE DAMESWEDSTRIJD HELAAS NIET DOORGAAN.


35


RIDE LIKE A PRO ROADBOOK

36


37


RIDE LIKE A PRO ROADBOOK

38


39

UITSLAGEN

3 SEPTEMBER 2017 - PUTTERSHOEK HEREN:

DAMES:

1 RWV De Spartaan

1 Team Aan Zee Oostvoorne

2 CS010

2 -

3 RWC Ahoy

DE UITSLAG LIGT DICHT BIJ ELKAAR IN DE TOP. CS010 HEEFT GEEN SPRINT WETEN TE WINNEN, WEL WAREN ZIJ VAAK MET 3 OF 4 MAN IN DE TOP 10 GEËINDIGD EN HEBBEN DAARDOOR VEEL PUNTEN WETEN TE PAKKEN.

HELAAS IS ER ONDUIDELIJKHEID ONTSTAAN OVER DE UITSLAG OMDAT VIDEOBEELDEN EN MYLAPS ELKAAR TEGENSPREKEN. MAAR ER ZIJN ONVOLDOENDE BEELDEN OM ALLE SPRINTS TERUG TE ZIEN, HIERDOOR KUNNEN WE DE UITSLAG NIET AANPASSEN. WE DOEN ER VOOR SEIZOEN 2018 ALLES AAN OM DEZE SITUATIE TE VOORKOMEN.

SCHRIJF JE IN! Inschrijven doe je per team door een e-mail te sturen naar: challenge@ridelikeapro.nl Hierna krijg je het inschrijfformulier toegestuurd en wordt je verteld hoe de aanmelding verder zal verlopen.


RIDE LIKE A PRO ROADBOOK

40


41


GRAFISCH ONTWERP: WWW.DANNYHARTMAN.NL