Hyvää Patulta -lehti elo-syyskuu 2023

Page 1

Kokkimaajoukkueen

Cajun-reseptit ja vinkit

BAMAN UUSI TEHDAS

LISÄÄ TUOTTEITA JA

KAPASITTEETTIA

BERNER 140 VUOTTA

PERHEYRITYKSEN

TARINA ALKOI SILLIN

TUONNISTA

HYVÄÄ PALVELUTUKKURIEN ASIAKASLEHTI ELO-SYYSKUU 2023
Patu PALVELUTUKKURIT Patu
PATU LOUNASKLUBI
Syksyn makuja!

Ravintola-ala on päässyt jälleen jaloilleen

Ravintola-ala on ollut viime vuosina koetuksella. Pandemian aiheuttaman poikkeusajan jälkeen uuden haasteen aiheutti Venäjän hyökkäys Ukrainaan, jonka seurauksena mm. energiakriisi ja inflaatio nostivat kustannuksia kaikkialla toimitusketjussa.

Kohonneet kustannukset saivat ravintoloiden lisäksi myös asiakkaat säästökuurille. Moni toimija on joutunut niin sanotusti hankkimaan asiakkaat uudelleen, koska kuluttajien tottumukset ehtivät muuttua pandemian aikana, etätyöskentely, vähittäiskauppojen lounasruokien tarjonta ja kotoa mukaan otettavat eväät muuttivat toimintatapoja. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että ravintolapalveluja suositaan jälleen ja rahaa käytetään niihin lähes yhtä paljon kuin aiemmin, myös kohtuullisen hyvä työllisyystilanne on tukenut ulkona syömistä.

Kustannuskriisi on myös kehittänyt alan toimintaa. Lounasravintoloitsijan tulee nyt osata maukkaan ja ravitsevan ruoan lisäksi myös somen hyödyntäminen, brändääminen, tiimityöskentely, unohtamatta liiketoiminnan kannattavuutta ja vastuullisuutta.

Haasteitakin toki vielä riittää. Henkilöstöstä on yhä edelleen pulaa monin paikoin ja hintapaineita voi tulla vielä lisää syksyn mittaan, vaikka pahimmat hintapaineet näyttäisivätkin olevan ohi.

Patu-tuoteperhe kasvaa ja valikoimaan on nyt lanseerattu uudet, Suomessa valmistetut hampurilaispihvit sekä uudet ja uudistetut Patu-kastikkeet ja -majoneesit, joista lisää tämän lehden tuoteuutisissa. Uusia Patu-tuotteita on luvassa lisää myöhemmin tänä vuonna.

Oikein hyvää ja kaupallista loppukesää,

3 4 6 8 12 13

Sisältö 3/2023

AJANKOHTAISTA

Makuja maailmalta ja syyskauden teemoja kampanjoihin.

BAMAN UUSI TEHDAS

Uusi tehdas moninkertaistaa tuotantokapasiteetin ja monipuolistaa tuotevalikoimaa.

PERHEYRITYS BERNER TÄYTTÄÄ 140 VUOTTA

Perinteikkään yrityksen tarina alkoi sillin tuonnista 40 000 asukkaan Helsinkiin.

PATU LOUNASKLUBI

Cajunin lämmin ja mausteinen makumaailma ja lämpimän voileivän paluu!

TUOTEUUTISIA

Esittelyssä Patu-tuoteperheen uudet ja uudistuneet kastikkeet ja majoneesit.

PALVELUTUKKURIEN PARHAAT TARJOUKSET

Kattava valikoima tunnettujen tuotteiden tarjouksia sadonkorjuun parhaaseen sesonkiin.

PÄÄTOIMITTAJA

Toimitusjohtaja Jouni Säde jouni.sade@palvelutukkurit.fi

JULKAISIJA

Suomen Palvelutukkurit Oy, Äyritie 8 E, 01510 Vantaa puh. 010 338 7820, www.palvelutukkurit.fi

ULKOASU JA TEKSTIT

Mainostoimisto Pro Image

PAINOPAIKKA

PunaMusta Oy

Lehden värilliset hinnat ovat alv 0 % ja mustat hinnat sisältävät alv:n. Hinnat ovat voimassa täysin myyntierin. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin painovirheiden ja tavaratoimituksen muutosten varalta.

2
päätoimittajalta
Jouni Säde
"Nyt näyttää siltä, että ravintolapalveluja suositaan jälleen."

AJANKOHTAISTA.

NIMITYSUUTINEN

Messukuulumisia Chicagosta*

· Trendissä ovat nyt maustekastikkeet, esimerkiksi tuliset wings-kastikkeet ja erilaiset Sweet Heat -kastikkeet.

· TOP-listalle nousevat myös kasvispohjaiset Plant Based -tuotteet, jotka maistuvat ja näyttävät nyt aidosti seafoodilta, maidolta, kanalta ja lihalta.

· Uudenlaiset take away -pakkausvaihtoehdot tulevat pikaruoan luvatusta maasta. Runsaasta valikoimasta voi valita uutta myös Suomen markkinoille.

ROOSA NAUHA

Syöpäsäätiön vuosittainen Roosa nauha -keräys tukee rintasyöpien ja muiden syöpien tutkimusta. Tänä vuonna

keräys käynnistyy 21.9., jolloin vuoden Roosa nauhan

suunnittelija ja nauhan ilme julkistetaan. Roosa nauha

-päivää vietetään 6.10.

Henri Vesala on aloittanut KHTT:lla puhelinmyynnin vahvistuksena. Syksyllä hän siirtyy kenttätiimiin ja jatkaa puhelinpalvelussa erityisesti kiinaa puhuvien asiakkaiden palvelemista.

Henri on asunut Kiinassa useita vuosia opintojensa sekä oman yritystoimintansa vuoksi ja hän hallitsee hyvin kiinan kieltä ja kiinalaista kulttuuria.

Elintarvikeala on tullut hänelle tutuksi mm. Estrellan myyntiedustuksen sekä valtakunnallisten ketjujen, esimerkiksi K-ryhmän koulutustyön kautta.

Henrin tavoittaa parhaiten meilitse

henri.vesala@tuoretuote.com

tai puhelimitse

03-6561 036

3
TAPAHTUMIA ∙ UUTISIA ∙ MAKUJA ∙ ILMIÖITÄ
*The National Restaurant Association Show, Chicago, 20.–23.5.2023

Baman uusi uljas tehdas

Bama Fresh Cuts Oy avasi modernin tehtaan Vantaan

Piispankylään. Uusi tehdas moninkertaistaa yrityksen tuotantokapasiteetin ja monipuolistaa tuotevalikoimaa uusilla vaihtoehdoilla.

aksi viikkoa siitä, kun Bamassa saatiin uuden tehtaan avaimet, aloitettiin tehtaalla jo tuotanto.

– Tämä oli aikamoinen ponnistus, ja kuukaudessa koko tuotanto oli siirretty entisistä tiloista uuteen tehtaaseen, iloitsee tehtaasta vastaava Site Manager Pekka Vanhakylä.

TÄHTIMENU BAMA-KONSERNIN

NORJALAISET KEITTIÖMESTARIT ANTOIVAT

JUHLAPAIKALLA LOPPUSILAUKSEN NEWS

CATERINGIN VALMISTAMIIN ANNOKSIIN, JOISSA

KÄYTETTIIN MAHDOLLISIMMAN PALJON OMAN

TEHTAAN RAAKA-AINEITA.

JUHLAILOA

SITE MANAGER PEKKA VANHAKYLÄ

JA SALES MANAGER SANNA MÄKINEN

UUDEN TEHTAAN AVAJAISISSA

MODERNI TUOTANTO UUDEN TEHTAAN

MYÖTÄ KAPASITEETTI MONINKERTAISTUI.

4

Uusi 6000 m² tehdas on yrityksen ylpeyden aihe moderneine tuotantolinjoineen ja FSSC 22000 -tuoteturvallisuusjärjestelmineen. Tehtaalla ei ole lainkaan kauko- tai maalämpöä, vaan sen lämmityksessä käytetään kylmälaitoksen hukkalämpöä. Tuotannossa syntyvä biojäte toimitetaan edelleen biokaasun tuotantoon.

Ei pesu- eikä säilöntäaineita

Salaatit pestään puhtaalla, kylmällä vedellä ilman kemikaaleja. Ne pakataan koneellisesti erilaisiin hengittävistä materiaaleista valmistettuihin pusseihin. Osassa tuotepusseista käytetään typpeä korvaamaan happea.

– Typen avulla voidaan vähentää pakkauksissa olevaa happea, mikä estää pilaantumista tai värivirheen muodostumista. Näin tuote säilyy laadukkaana ilman säilöntäaineita, Vanhakylä kuvailee.

Greenest on nyt Bama

Tehtaalla tuotetaan valmiiksi pestyjä, käyttövalmiita salaatteja sekä vihannes- ja hedelmäsekoituksia Bama-tuotemerkin alla.

– Eniten meiltä tilataan jäävuorisalaattituotteita. Ne antavat salaatteihin ilmavuutta ja rapeutta ja kestävät hyvin. Suosittuja tuotteita ovat myös Family mix ja Provence. Monet saattavat tuntea meidät myös Greenest-tuotteista, mutta uuden tehtaan myötä kaikki tuotteemme keskitetään Bama-tuotemerkin alle, Sanna Mäkinen tiivistää.

Pienentää työtarvetta ja hävikkiä

Tuotantomme kapasiteetin kasvu mahdollistaa entistä laajemman ja monipuolisemman valikoiman.

– Meiltä saa ainoana Suomessa myös herkät rucolat ja pikkulehtiset tuotteet valmiiksi pestyinä.

– Asiakkaamme saavat laadukkaat, käyttövalmiit tuotteet juuri silloin kun niitä tarvitsevat. Alalla on huutava pula työvoimasta ja jos keittiössä voidaan jättää kasvisten pesu ja pilkkominen pois, säästetään tuntuvasti työaikaa. Itse tehty ei välttämättä ole halvempaa, koska valmiista tuotteista ei synny hävikkiä keittiöön ja laadukkaasti pakattuina ne säilyvät pidempään, Mäkinen kuvailee.

Raaka-aineet sopimusviljelijöiltä

Tuotteiden raaka-aineet tulevat aina omilta sopimusviljelijöiltä ja ne voidaan jäljittää tilalle saakka.

– Sesongit vaikuttavat ostoihimme. Ostamme raaka-aineet aina mahdollisimman läheltä ja kesäkaudella suosimme kotimaista. Kun Suomen satomäärät eivät riitä, raaka-aineemme saapuvat etelästä, aina sieltä, missä sato on parhaimmillaan, Pekka Vanhakylä toteaa.

Kasvua Patu-tukkureiden kanssa

Suuri osa Baman Food Service -tuotteista myydään Palvelutukkurien kautta.

– Tuotteemme ovat uuden tehtaamme myötä kaikkien Patu-tukkujen valikoimassa. Tuotteidemme kannalta on ratkaisevaa, että ne saapuvat loppukäyttäjille nopeasti ja varmasti ja että kylmäketju ei katkea. Tässä Patu-tukut toimivat todella joustavasti ja tehokkaasti, Sanna Mäkinen kiittää.

"Meiltä saa nyt ainoana
Suomessa myös valmiiksi pestyjä, herkkiä, pikkulehtisiä tuotteita."
VALMIIKSI LEIKATUT VALIKOIMASSA OVAT PESTYT JA PILKOTUT SALAATIT, HEDELMÄT JA VIHANNEKSET SEKÄ ERILAISET VALMIIT ATERIARATKAISUT.

Yksi Suomen vanhimmista perheyrityksistä on monialayritys, joka täyttää 140 vuotta.

Tarinamme alkoi sillin maahantuonnilla. Vuosien myötä valikoimamme on laajentunut elintarvikkeista mm. tunnettuihin kansainvälija ammattituotteisiin, lannoitteisiin neisiin. Tänä me neljälalueella eli sa, terveydenboratorioissa, maalisuudessa, toteaa viestintä- ja vastuullisuuspäällikkö Maria Nymander.

Silliä Norjasta

Vanhaan norjalaiseen käsityöläis- ja kauppiassukuun kuuluva Sören Berner rantautui 1880-luvulla Helsinkiin tutki-

maan silloisen 40 000 asukkaan kaupungin markkinoita. Hän päätti aloittaa liiketoiminnan Suomessa tuomalla silliä suoraan pyyntipaikalta Norjan Stavangerista. Tästä alkoi Berner Oy:n tarina.

Pian Berner laajensi tukkukauppaa muilla kalatuotteilla ja aloitti ensimmäisten joukossa vehnäjauhojen tuonnin Yhdysvalloista. Suolan, viljan ja kalatuotteiden ohella Berner toi maahan myös harvinaisempia herkkuja kuten marsipaania, lakritsia ja rusinoita. Vuosien saatossa myös vientikauppa käynnistyi ja markkinat avautuivat mm. Afrikkaan ja Aasiaan. Huomattava aluevaltaus oli suorien yhteyksien avaaminen Brasiliaan. Perheyrityksen historia on kulkenut käsi kädessä Suomen historian kanssa sotien myrskyissä ja jälleenrakennusvuosina aina viime vuosien koronapandemiaan, jolloin desinfektiotuotteiden tuotantoa ohjattiin terveydenhuollon ja sairaaloiden kriittisiin tuotteisiin.

6
monialayritys ELINTARVIKKEET j A PUH d ISTUSAINEET OVAT TUTTU j A A mm ATTI KEITTI ö ISSÄ

Kolme tehdasta Heinävedellä

– Vuonna 2014 valmistui yrityksemme yksi sen hetkisen historian suurimmista investoinnista, kun uudet tehtaamme avattiin Heinävedelle. Yksi Heinäveden tehtaistamme valmistaa kotimaisia hygienia- ja kosmetiikkatuotteita, kuten LV, XZ, Herbina ja Tummeli. Toisessa tehtaassamme syntyvät etanolipohjaiset tuotteet desinfiointiin ja puhdistukseen. Ja kolmannelle tehtaallemme siirtyi suomalaisten rakastamien Rajamäen etikoiden tuotanto, Maria Nymander kuvailee.

Vastuullisuus toiminnan keskiössä

– Olemme erittäin ylpeitä laajasta kotimaisesta tuotannostamme. Vuodesta toiseen suomalaiset arvostavat kotimaisuutta ja kotimainen valmistus koetaan tänä päivänä tärkeäksi osaksi vastuullisuutta. Raaka-aineet tulevat aina mahdollisuuksien mukaan läheltä, tehtaat työllistävät kotimaassa ja tuotanto pyörii uusiutuvalla energialla, Maria Nymander toteaa.

– Vastuullisuus on hyvin vahvasti yrityksemme DNA:ssa. Olemme määrittäneet koko yrityksemme olemassaolon tarkoitukseksi huomisen puolustamisen. Tämä tarkoittaa sitä, että meillä kaikilla olisi hyvä elää ja olla myös seuraavan sadan vuoden päästäkin.

– Vastuullisuus merkitsee myös huolenpitoa omasta henkilökunnasta. Meillä otettiin jo 1940-luvulla käyttöön työterveyshuolto, hammaslääkäripalvelut ja vuosibonukset. Peräti 96 % työntekijöistämme kertoo, että he pystyvät työskentelemään hyvin Bernerin arvojen mukaisesti ja 97 % kokee tekevänsä merkityksellistä työtä.

Patun Private label -tuotteet

Bernerin HETI-puhdistusaineet ovat olleet Patu-tukkujen valikoimassa jo yli 16 vuotta. Kolme vuotta sitten Berner aloitti Patu-puhdistustuotteiden valmistuksen. Ammattilaisille tarkoitetut, kotimaiset tuotteet ovat myös kasvattaneet suosiotaan. – Tässäkin näkyy kotimaisen tuotteen suosio. Alan ammattilaiset luottavat siihen, että lähellä tuotetut tuotteet ovat laadukkaita ja vastuullisia.

Private label -tuotteiden lisäksi Patu-tukkujen tarjoamaan valikoimaan kuuluvat myös Bernerin tunnetut elintarvikkeet.

7
patu - tuotteet b ERNER VAL m ISTAA SUOSITUT PATUN PUH d ISTUSTUOTTEET HEINÄVE d EN TEHTAILLA
"Sosiaalisella vastuulla on pitkät perinteet Bernerillä. "
KIKKO m AN - SOI j AKASTIKEET ANTAVAT RUOKAAN m AKUA j A VÄRIÄ
rajamäen öljyt SAA d AAN OLIIVEISTA PERINTEISIN , m EKAANISIN m ENETEL m IN j A etikat VAL m ISTETAAN LUONNOLLISELLA KÄY m ISm ENETEL m ÄLLÄ

Cajun.

Suomen Kokkimaajoukkueen Patu-kummikokki

Jani Salmela syttyi cajun-keittiöstä ja loihti Patu Lounasklubiin herkullisia reseptejä cajunin

makumaailmasta.

Cajun-keittiö sulattaa yhteen vaikutteita Ranskan, Espanjan ja Länsi-Afrikan maiden makumaailmasta sekä Amerikan alkuperäiskansojen ruokakulttuurista. Cajunissa maistuvat sipuli, varsiselleri ja vihreä paprika ja tuoksuvat chili, mausteet ja tuoreet yrtit. Makeat ja tuliset maut yhdistyvät hienosti ja niiden komboon on helppo syttyä, Kokkimaajoukkueen Jani Salmela hehkuttaa.

-- Myös katkaravut kuuluvat USAn Lousianassa, Missisippi-joen suistoalueella syntyneeseen cajunkeittiöön.

Gumbo on cajunia perinteisimmillään: cajunille tyypilliset kasvikset freesataan ja haudutetaan suurustetussa kanaliemessä ja joukkoon lisätään maustettua kanaa, lihaa tai äyriäisiä. Mausteisuutta voi säädellä oman ja asiakaskunnan maun mukaan.

-- Lämpimät leivät tulevat taas ja niihin sopivat hienosti suomalaisten rakastamat katkaravut. Juustocrèmen, ja -raasteen kanssa syntyy täyteläinen lounasleipä joko perinteisesti tilillä ja mustapippurilla maustettuna tai tulisemmin cajun-keittiön tapaan, Jani Salmela toteaa.

8

"Cajunin twistiä saat korvaamaalla osan reseptin juustocrèmesta chilikastikeella tai sweetchilimajoneesilla."

Lämmin katkarapuleipä on rakastettu klassikko myös kotimaisen tillin kera.

IN
LÄ mm
KATKARAPULEIPÄ
9

VINKIT!

Gumbon mausteisuutta on helppo säädellä cayennepippurilla joko tulisempaan tai miedompaan suuntaan.

Jos käytät kanaliemijauhetta, valmista liemi valmiiksi jo etukäteen.

Voit pilkkoa kaikki ainekset kylmiöön valmiiksi jo edellisenä päivänä.

Tarjoile pitkäjyväisen riisin ja chilillä maustetun majoneesin kanssa.

10
c A j UNILAINEN g U mb O VALKOISET g N - ASTIAT PATUN VALIKOI m ASTA

Cajunilainen Gumbo

25 annosta

2 kg luuton broilerin koipireisi

1,5 kg makkaraa (gluteeniton

chorizo- tai Patu grillimakkara)

500 g keltasipulia

400 g vihreää paprikaa

500 g varsiselleriä

70 g valkosipulia

100 g punaista chiliä

öljyä paistamiseen

suolaa

mustapippuria

1 rkl paprikajauhetta

1 tl cayennepippuria

1 rkl oreganoa

kanalientä

3 dl vehnäjauhoja tai 3 dl maizenaa

TARJOILUUN

Patu pitkäriisiä

Patu paprikasuikaleita

yrttejä

Patu sweetchilimajoneesia

Tarjoile gumbo

Patu pitkäriisin ja chilillä maustetun majoneesin kanssa.

1. Pilko kanat ja makkarat ja paista niihin kaunis pinta kuumassa padassa. Mausta mustapippurilla, paprikajauheella ja cayennepippurilla. Paista vielä hetki, jotta mausteet heräävät. Ota pois padasta.

2. Kuutioi sipulit, paprikat, valkosipuli ja varsiselleri. Freesaa kaikki kasvikset samassa padassa, jossa paistoit kanat ja makkarat. Freesaa, kunnes sipulit ovat läpikuultavia. Lisää vehnäjauhot ja kuullota hieman ennen kuin lisäät kanaliemeen. Jos teet gluteenittoman, jätä vehnäjauho pois ja katso kohta 3.

3. Lisää kasvisten päälle kanalientä niin paljon, että kasvikset peittyvät, ja suurusta maizenalla haluttuun paksuuteen mikäli teet gluteenittoman.

4. Yhdistä kaikki ainekset joko todella isossa padassa tai GN-pakissa ja anna muhia noin 1 tunti ennen tarjoilua.

5. Keitä riisiä 25 annosta varten. Koristele riisi GN-astiaan paprikasuikaleilla ja yrteillä.

6. Mausta gumbo suolalla vasta hieman ennen tarjoilua ja tarkista maku.

Lämmin katkarapuleipä

15 annosta

1 pss Patu vuokaleipää

2 kg Patu katkarapuja

250 g Patu juustocrèmeä

250 g ranskankermaa

200 g juustoraastetta

2 sipulia

2 valkosipulin kynttä

1 puntti tilliä

suolaa

mustapippuria

Koristelu: ronski hyppysellinen katkarapuja ja tuoretta tilliä

1. Sulata ravut ja valuta huolellisesti.

2. Kuutioi sipuli ja valkosipuli erittäin pieniksi kuutioksi. Leikkaa myös tilli todella pieneksi silpuksi.

3. Mittaa kaikki ainekset paitsi leipä kulhoon ja sekoita. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

4. Annostele haluamasi määrä rapumassaa

leivälle, n. 200 g on sopiva annosmäärä.

5. Paista uunissa 200 asteessa noin 15 min., kunnes rapumassa on gratinoitunut kauniisti.

VINKIT!

· Massaan saat helposti erilaisia makuvariaatioita erilaisilla maustekastikkeilla, joilla voit korvata osan juustocrèmesta tai maustaa sitä. Hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi cajun-twistiä tuovat chilikastike ja sweetchili. Vain mielikuvitus on rajana!

· Puristele katkaravut käsin, jotta ravut ovat mahdollisimman kuivia eivätkä kostuta leipää.

· Tarjoile raikkaan salaatin ja vaikka ranskalaisten kanssa.

· Leipää voit myös halutessasi hieman paahtaa. Näin saat siihen vielä hieman lisää makua.

11

UUDISTUNEET PATU MAJONEESIT 2,5 KG

Kotimaisten Patu

Remoulade- ja valkosipulimajoneesin

2,5 kg pakkaukset saivat uuden, raikkaan ilmeen. Suosituissa tuotteissa on tuttu, herkullinen maku. Myös tuotenumerot pysyvät ennallaan.

UUDISTUNEET

Patu kastikkeet ja majoneesit uusissa pullopakkauksissa

Uudistuneet 970 ml Patu-kastikkeet saivat uuden reseptin ja uudet pakkaukset. Myös 920 g maustettujen Patumajoneesien ilme päivittyi.

133389

PATU BURGERKASTIKE

970 ML, ME 8 PLO

EAN 6410840037557

L, G

133393

PATU VALKOSIPULIMAJONEESI

0,92 KG, ME 8 PLO

EAN 6410840037588

L, G

133390

PATU CAESARKASTIKE

970 ML, ME 8 PLO

EAN 6410840037540

G

133394

PATU MANGORAJAMAJONEESI 0,92 KG, ME 8 PLO

EAN 6410840037571

L, G

133395

PATU REMOULADEMAJONEESI

0,92 KG, ME 8 PLO

EAN 6410840037595

L, G

133392

PATU SWEETCHILIMAJONEESI 0,92 KG, ME 8 PLO

EAN 6410840037564

L, G

107512

PATU REMOULADEMAJONEESI

2,5 KG, ME 1 EAN 6430010716242

L, G

107520

PATU VALKOSIPULIMAJONEESI

2,5 KG, ME 1

EAN 6430010716211

L, G

SUOMESSA VALMISTETUT PATU HAMPURILAISPIHVIT

Patu-tuoteperhe laajenee kahdella maukkaalla ja helppokäyttöisellä täyslihapihvillä.

Suomessa valmistetut Patu Hampurilaispihvit. Näitä kannattaa kokeilla!

133913

PATU TÄYSLIHAPIHVI 96 X 75 G

ME 1

EAN 6416748440758

RAAKAPAKASTE

133914

PATU TÄYSLIHAPIHVI 60 X 120 G

ME 1

EAN 6416748441205

RAAKAPAKASTE

TUOTEUUTISET TARJOUSTUOTTEIDEN MERKIT: L – LAKTOOSITON VL – VÄHÄLAKTOOSINEN G – GLUTEENITON M – MAIDOTON S – SOIJATON K – KANANMUNATON VE – VEGAANINEN
12

PATU TARJOUKSET Patu

16,65 knu
PALVELUTUKKURIT Patu PALVELUTUKKURIT Patu PALVELUTUKKURIT ORKLA SUOMI FINLAND OY ME hinta/ME hinta/ (sis. alv) yksikkö punaiset hinnat alv 0 % mustat hinnat sisältävät alv:n Felix laktoositon maustamaton tuorejuusto 1,5 kg G, L, K 14,85 snk alv 0 % SEAGOOD OY FORT DELI ME hinta/ME hinta/ (sis. alv) yksikkö punaiset hinnat alv 0 % mustat hinnat sisältävät alv:n Fort Deli Smokey BBQ­kastike 2,7 l L, G, M, K, VE alv 0 % 104532 Smokey BBQ-kastike 2,7 l 1 kpl 16,65 knu L, G, M, K, VE 18,98 knu 109262 Texas Pete Hot Sauce 3,8 l 4 kpl 150,25 32,95 knu L, G, M, K, VE 37,56 knu 133976 Chef´s Selection 3 kpl 22,74 6,65 kpl Buffalomajoneesi 1 l 7,58 kpl L, G, M, K, VE 100460 Felix laktoositon 1 kpl 14,85 snk maustamaton tuorejuusto 1,5 kg 16,93 snk G, L, K 102708 Felix laktoositon 1 kpl 14,85 snk ruohosipulituorejuusto 1,5 kg 16,93 snk G, L, K 100463 Felix laktoositon 1 kpl 14,85 snk valkosipulituorejuusto 1,5 kg 16,93 snk G, L, K 122358 Felix laktoositon 1 kpl 14,85 snk pippurituorejuusto 1,5 kg 16,93 snk G, L, K

PATU TARJOUKSET

OY

hinta/ME hinta/ (sis. alv) yksikkö 1,20 plo

HARTWALL 132693 Fazer Omenamunkki 92 g 12 kpl 11,63 0,85 kpl kypsä, sulatettava 0,97 kpl L 107425 Fazer Omar munkki 100 g 12 kpl 15,73 1,15 kpl kypsä, sulatettava 1,31 kpl L, S 130135 Fazer Dumle munkki 106 g 12 kpl 15,73 1,15 kpl kypsä, sulatettava 1,31 kpl L 114058 Fazer Berliininmunkki 115 g 12 kpl 15,73 1,15 kpl kypsä, sulatettava 1,31 kpl L 133360 Novelle Plus Luontainen 24 kpl 34,20 1,20 plo Kofeiini+B, Energisoiva 1,37 plo Veriappelsiini & Granaattiomena 0,5 l 131023 Novelle Plus 24 kpl 34,20 1,20 plo Kromi+Sinkki, Puhdistava 1,37 plo Vesimeloni & Yuzu 0,5 l 107237 Hartwall Novelle Plus 24 kpl 34,20 1,20 plo Sinkki+E, Iholle 1,37 plo Aprikoosi & Jasmiini & Aloe vera 107238 Hartwall Novelle Plus 24 kpl 34,20 1,20 plo Multi B+C, Vireyteen 1,37 plo Mango & Guava 113454 Hartwall Novelle Plus 24 kpl 34,20 1,20 plo C+E, Vahvistava 1,37 plo Mustikka & Granaattiomena 122929 Hartwall Novelle 24 kpl 34,20 1,20 plo Plus B12 Muistille 1,37 plo Ananas & Passion 0,5 l UUTUUS

ME
alv
Novelle Plus ­juomat
LEIPOMOT OY ME hinta/ME
Fazer Omenamunkki 92 g, kypsä pakaste L 0,85 kpl alv
punaiset hinnat alv 0 %. mustat hinnat sisältävät alv:n. %
0 % Hartwall
0,5 l FAZER
hinta/ (sis. alv) yksikkö punaiset hinnat alv 0 % mustat hinnat sisältävät alv:n
0
PALVELUTUKKURIT
PALVELUTUKKURIT Patu punaiset
Valio Suurtalous kuohukerma 1,75 l, laktoositon 6,99 tlk alv 0 % VALIO OY ME hinta/ME hinta/ (sis. alv) yksikkö punaiset
alv:n Eesti Pagar mokkapala 1400 g / 16 palaa 15,20 kpl alv 0 % EESTI PAGAR AS ME hinta/ME hinta/ (sis. alv) yksikkö 129406 Eesti pagar mokkapala 1400 g 3 kpl 51,98 15,20 kpl 16 palaa 17,33 kpl 130935 Suklaakakku 1500 g 3 kpl 60,19 17,60 kpl 16 palaa 20,06 kpl 130936 Juustokakku 1000 g 3 kpl 56,43 16,50 kpl 10 palaa 18,81kpl 131190 Passionhedelmäkakku 2100 g 3 kpl 56,43 16,50 kpl 16 palaa 18,81 kpl 132691 XL Lihapasteija 5 pss x 1000 g 100 kpl 33,06 0,29 kpl (~20 x 50 g) 0,33 kpl 127173 Kaurasämpylä 55 g 60 kpl 13,00 0,19 kpl 0,22 kpl 108863 Valio Suurtalous kuohukerma 12 kpl 95,62 6,99 tlk 1,75 l 7,97 tlk laktoositon 120012 Valio Oddlygood® Barista 10 kpl 20,41 1,79prk kaurajuoma 1 l UHT gluteeniton 2,04 prk G, VE 103513 Suurtalous juustoraasteseos 2 kpl 48,68 21,35 pss e4 kg 24,34 pss L 105057 Valio Polar® 4 kpl 54,67 11,99 pkt Alkuperäinen 15 % e1 kg 13,67 pkt viipale, L 132755 Valio Emmental broileri- 1 kpl 86,12 13,99 kg murekepihvi 60 g x 90 / 5,4 kg 15,95 kg laktoositon
Patu
Patu
hinnat alv 0 % mustat hinnat sisältävät alv:n
hinnat alv 0 % mustat hinnat sisältävät

PATU TARJOUKSET

UNILEVER FINLAND OY

punaiset

ME hinta/ME hinta/ (sis. alv) yksikkö
hinnat alv 0 % mustat hinnat sisältävät alv:n
Vadelmavinegretti 1 L L, G, M, S, K 9,95 plo alv 0 %
hinnat alv 0 % mustat hinnat sisältävät alv:n ARLA OY ME hinta/ME hinta/ (sis. alv) yksikkö 9,10 snk alv 0 %
Pro Crème Fraîche Valkosipuli­yrtit laktoositon 1,8 kg L, G, S, K 133653 Arla Pro Crème Fraîche 1 kpl 9,10 snk Valkosipuli-yrtit laktoositon 1,8 kg 10,37 snk L, G, S, K 123235 Arla Pro Skyr Laktoositon 1 kpl 17,55 snk 5 kg 20,01snk L, G, S, K 104959 Arla Mozzarella-Edam 6 kpl 102,53 14,99 pss juustoraaste 22 % 2 kg 17,09 pss VL, G, S, K 108417 Arla Professional Pizzatopping 6 kpl 78,63 11,50 pss raaste 21 % 2 kg 13,11 pss VL, G, S, K 125206 Arla Pro kausirahka Vanilja 1 kpl 11,15 snk 1,8 kg, laktoositon 12,71 snk L, G, S, K 103148 Hellmann´s Vadelmavinegretti 6 kpl 68,06 9,95 plo 1 L 11,34 plo L, G, M, S, K 103145 Hellmann’s Sitruunavinegretti 6 kpl 68,06 9,95 plo 1 L 11,34 plo L, G, M, S, K 126144 Maille Dijon Original 8 kpl 50,98 5,59 kpl sinappi 1 kg 6,37 kpl L, G, M, S, K, VE 126145 Maille Dijon kokojyväsinappi 8 kpl 50,98 5,59 kpl 1 kg 6,37 kpl L, G, M, S, K, VE UUTUUS
Hellmann´s
punaiset
Arla

Lagerblad

Patu PALVELUTUKKURIT Patu PALVELUTUKKURIT Patu punaiset hinnat alv 0 %. mustat hinnat sisältävät alv:n. LAGERBLAD FOODS OY ME hinta/ME hinta/ (sis. alv) yksikkö punaiset hinnat alv 0 % mustat hinnat sisältävät alv:n
Foods Pippurikastikkeella täytetty pannupihvi 130 g / 5,2 kg kypsä pakaste, L, S 11,75 kg alv 0 % APETIT OY ME hinta/ME hinta/ (sis. alv) yksikkö Apetit Kotimainen Lehtikaali­kasviswok 1,5 kg / 3 / 44, pakaste 3,99 pss alv 0 % 130435 Apetit Wok Lehtikaali-kasvis 3 kpl 13,64 3,99 pss 1,5 kg/3/44, pakaste (keltainen 4,55 pss porkkana, palsternakka, porkkana, lehtikaali, lanttu) 127704 Apetit Kotimainen 1 51,52 11,30 kg Itämeren Kalapuikko MSC 12,88 kg 4 kg/70, pakaste 131598 Apetit Kotimainen 1 51,52 11,30 kg Itämeren Kalapihvi MSC 12,88 kg 4 kg/70, pakaste 103414 Apetit Aurinkokasvikset 1,5 kg 3 kpl 14,02 4,10 pss pakaste (porkkana, keltainen porkkana, 4,67 pss papu) 109654 Pippurikastikkeella 1ltk 69,65 11,75 kg täytetty pannupihvi 130 g / 13,39 kg 5,2 kg, kypsä pakaste, L, S 103872 Sipulitäytteinen pannu- 1ltk 69,65 11,75 kg pihvi 130 g / 5,2 kg 13,39 kg kypsä pakaste, L, S 103871 Kanttarellitäytteinen 1ltk 74,10 12,50 kg pannupihvi 130 g / 5,2 kg 14,25 kg kypsä pakaste, L, S

PATU TARJOUKSET

119403 Naapurin Maalaiskanan 1 kpl 10,75 kg nahallinen rintafilee n.165 g, 12,25 kg maustamaton n. 3,3 kg L, G, M, S, K 120127 Naapurin Maalaiskanan 1 kpl 9,85 kg rintafilee, miedosti suolattu 11,23 kg n. 2 kg, L, G, M, S, K 113281 Naapurin Maalaiskanan 1 kpl 7,75 kg paistileike, yrttiöljy n. 2 kg 8,83 kg L, G, M, S, K 114665 Naapurin Maalaiskanan 7,75 kg paistileike, miedosti suolattu 1 kpl 8,83 kg n. 3 kg L, G, M, S, K
punaiset hinnat alv 0 % mustat hinnat sisältävät alv:n HKSCAN FINLAND OY ME hinta/ME hinta/ (sis. alv) yksikkö punaiset hinnat alv 0 % mustat hinnat sisältävät alv:n Naapurin Maalaiskanan nahallinen rintafilee n. 165 g, maustamaton n. 3,3 kg L, G, M, S, K 10,75 kg alv 0 % NAAPURIN MAALAISKANA OY ME hinta/ME hinta/ (sis. alv) yksikkö 11,45 kg alv 0 % HKScan Viljaporsaan Ylikypsä kylki n. 2,5 kg L, G, M, S, K 133953 HK Viljaporsaan 1 kpl 11,45 kg Ylikypsä kylki n. 2,5 kg 13,05 kg L, G, M, S, K 102939 Kariniemen Kananpojan 1 kpl 2,95 kg koipireisi marinoitu n. 4 kg 3,36 kg L, G, M, S, K 103086 HKScan Pro Italian- 1 kpl 14,54 4,25 kg pizzasuikale 3 kg 4,84 kg L, G, M, S, K 132944 HK Palvikalkkuna 1 kpl 7,65 kg viipaloitu 1 kg 8,72 kg L, G, M, S, K

LANTMÄNNEN UNIBAKE FINLAND OY

100323 Atria Jauhelihapihvi 1 kpl 17,44 5,10 kg 3 kg / 85 g 5,81 kg L 125044 Atria Lihapyörykkä 1 kpl 18,47 5,40 kg 3 kg / 20 g 6,16 kg L 128057 Atria Kuoreton halkaistu 1 kpl 17,78 5,20 kg Uunimakkara 3 kg / 75 g 5,93 kg L, G 100453 Atria Makkarakuutio 1 kpl 16,93 4,95 kg (10 x 10 mm) 3 kg 5,64 kg L, G 100368 Atria Coleslaw Salaatti 3 kg 1 kpl 15,56 4,55 kg L, G 5,19 kg 130167 Vaasan Mestarin 12 kpl 40,90 2,99 kpl Myslileipä sis. pussit 405 g 3,41kpl L, VE 130166 Vaasan Mestarin 8 kpl 26,37 2,89 kpl Hapanjuurileipä sis. pussit 405 g 3,30 kpl L, VE 130168 Vaasan Mestarin 10 kpl 28,39 2,49 kpl 7-kauran leipä sis. pussit 405 g 2,84 kpl L, VE 130169 Vaasan Mestarin 9 kpl 25,55 2,49 kpl Siemenleipä sis. pussit 405 g 2,84 kpl L, VE Patu PALVELUTUKKURIT Patu PALVELUTUKKURIT Patu punaiset hinnat alv 0 % mustat hinnat sisältävät alv:n punaiset hinnat alv 0 % mustat hinnat sisältävät alv:n Vaasan Mestarin Myslileipä sis. pussit 405 g L, VE 2,99 kpl alv 0 %
ME hinta/ME hinta/ (sis. alv) yksikkö C0 M100 Y76 K13 C89 M0 Y96 K30
SUOMI OY ME hinta/ME hinta/ (sis. alv) yksikkö Atria Jauhelihapihvi 3 kg / 85 g L 5,10 kg alv 0 %
ATRIA
PATU TARJOUKSET valio.fi Pehmeä, täyteläinen ja laktoositon Valio jogurtti 5 kg suurpakkauksessa sopii aamiaiselle, välipalaksi, smoothien pohjaksi sekä rahka- ja jogurttibaarin raaka-aineeksi. Valitse trendikäs uutuus vesimeloni tai tuttu marjamaku. Valmistettu Oulussa, puhtaasta suomalaisesta maidosta.
uutta? Valio jogurtti 5 kg marja laktoositon PATU tnro 124196 Valio jogurtti 5 kg vesimeloni laktoositon PATU tnro 133671 punaiset hinnat alv 0 % mustat hinnat sisältävät alv:n Hätälä Onkimiehen kalapihvi 5 kg, pakaste S 10,29 kg alv 0 % HÄTÄLÄ OY ME hinta/ME hinta/ (sis. alv) yksikkö 109984 Onkimiehen kalapihvi 5 kg 5 kg 58,65 10,29 kg pakaste 11,73 kg S 110621 Kalakasvispihvi pakaste 5 kg 5 kg 45,54 7,99 kg L, K, M 9,11 kg 114226 Muikku perattu 5 x 1 kg 5 kg 39,05 6,85 kg vac., pakaste 7,81 kg L, G, M, S, K 112345 Lohimassa n. 2 x 2 kg 4 kg 4,69 kg pakaste 5,35 kg L, G, M, S, K 109784 Savulohirouhe 3 kg pakaste 3 kg 22,57 6,60 kg L, G, M, S, K 7,52 kg
Jotain tuttua vai jotain

Elämässä pitää olla herkkua!

Suklaajuustokakku 1400 g tuoteno: 133941 Laktoositon, paloiteltu 14 palaan 25,45 € / kakku ( alv.0 % ) 29,01 ( sis. alv. 14 %) Mangojuustokakku 1400 g tuoteno: 133940 Laktoositon, paloiteltu 14 palaan 25,45 € / kakku ( alv.0 % ) 29,01 ( sis. alv. 14 %)

MEHUKIVENNÄISVEDET

to create flavourful, sustainable
successful
Valitse uusi samettisen pehmeä tummapaahto Yllättävän pehmeä Juhla Mokka Samettinen on hurmaava, keskitummapaahtoinen kahvisekoitus pehmeän maitosuklaisilla vivahteilla. Se on kehitetty tarjoamaan pehmeän tummapaahtoisen makuelämyksen olematta hapokas. Harmonisen ja pehmeän makuinen kahvi on paahdettu Rainforest Alliancesertifioiduista pavuista. Paahtoaste 3 – keskitumma. Juhla Mokka. Tekijöiden kahvi. Oy Paulig Finland Ab +358 (0)20 737 0007 professional.fi@paulig.com pauligpro.com JUHLA MOKKA SAMETTINEN 450G PAPU 8 x 450G JUHLA MOKKA SAMETTINEN 300G PKJ 18 x 300G JUHLA MOKKA SAMETTINEN 125G HJ 36 x 125G JUHLA MOKKA SAMETTINEN 100G HJ 44 x 100G
Paulig and Santa Maria are both parts of the Paulig PRO offering, which helps professionals
and
businesses.

FUEL THE DO-IT-ALL YOU.

fuel every you

Pellosta pöytään, aamusta iltaan

Nyt on maukkaita uutisia: saat meiltä entistä monipuolisemman valikoiman leipomotuotteita.

Tutun joukkomme jatkoksi ovat toukokuussa liittyneet Myllyn Parhaan leivonnaispakasteet ja Hyvinkään leipomo, kokonaan uusia tuoteryhmiä ovat kakut ja gluteenittomat tuotteet. Nyt Lantmännenillä on hallussaan koko viljan arvoketju pellosta pöytään. Ja sinulla on tarjottavaa aamusta iltaan.

lantmannenunibake.fi

KOTIMAISET NONNA’S -MAJONEESIT JA TÄYSIN UUDET ETIKETIT!

Kotimaisten Nonna’s-kastikkeiden tuoteperhe on vuosien varrella laajentunut runsaasti. Brändi syntyi tarpeesta saada laadukkaita, ravintolatasoisia, kotimaisia kastikkeita. Kastikkeiden ehdoton vahvuus on laadukkuus, tasalaatuisuus sekä monikäyttöisyys. Valmistamme kastikkeet aina pienissä erissä ja näin takaamme laadun sekä mahdollisuuden kastikkeiden räätälöintiin.

Vegaaninen

Valkosipulimajoneesi 1000 ml

Patu: 128068

Valkosipulimajoneesi 1000 ml

Patu: 125291

Paprikamajoneesi 1000 ml

Patu: 125292

Sour Cream -majoneesi 1000 ml

Patu: 125290

Savuchilimajoneesi 500 ml

Patu: 125305

Oy Fort Deli www.fortdeli.fi +358 207 981 150
SeaGood

Santa Marian salsalla pikanttia potkua –miedosta tuliseen.

Valmiilla salsoilla helpotat ja nopeutat ruuanlaittoa ja luot autenttisia makuja vähemmillä raaka-aineilla.

Valitse Chunky Salsa kun haluat isompia tomaatinpaloja ja Taco-kastike sileämpään lopputulokseen. Voit olla aina varma korkeasta laadusta.

Paulig PRO helps professionals to create flavourful, sustainable and profitable businesses.

LED-PÖYTÄKYNTTILÄT 220 X Ø 75 MM

LED-MINIVALAISINSARJA, LADATTAVA, MONIVÄRINEN 48 X Ø 50 MM

LED-SARJA, LADATTAVA 70 X Ø 40 MM

121130

140079 4kpl lämmin valkoinen 1 x 1

LIEKILLINEN LED-SARJA 38 X Ø 36 MM

LED-minivalaisin setti, ladattava 8 kpl, sis. latausalustan ja kaukosäätimen 1 x 1

125233

LED-kynttiläsarja 12 kpl, monivärinen 12 h, sis. latausalusta, kaukosäädin 1 x 1

GOOD-KONSEPTI 240 X Ø 100 MM

140066

LED-kynttiläsarja 10 kpl lämmin valkoinen liekillä, paloaika 20 h sis. latausalusta, kaukosäädin

1 x 1

140067

LED-kynttiläsarja 5 kpl lämmin valkoinen liekillä, paloaika 20 h (lisätarvike) 1 x 1

125083

Easy-LED-lyhty, muovia/bambua, 4 x 1

110512

LED-kynttiläsarja 12 kpl, lämmin valkoinen 12 h, sis. latausalusta, kaukosäädin 1 x 1

LED

Vastuullista ja ravitsevaa kalaruokaa saa

Herkulliset kalatuotteemme maistuvat kaikille, ikään katsomatta. Maun lisäksi myös niiden ravitsemuksellisuus on kunnossa, kiitos hyvien rasvahappojen. Kalaa suositellaan syötäväksi vähintään kaksi kertaa viikossa – meillä riittää erilaisia vaihtoehtoja vaikka viikon jokaiselle päivälle!

Tutustu tuotteisiin: saarioinen.fi/foodservice

Saarioisten Sahalahden tehtaalle on myönnetty pyydetyn kalan MSC- ja kasvatetun kalan ASCvastuullisuussertifikaatit. Sertifiointi vahvistaa sitoutumistamme kalatuotteiden vastuulliseen raaka-ainehankintaan.

Saarioisten päivitetyn kalan vastuullisuuslinjauksen mukaan käyttämämme kalaraaka-aineet ovat joko MSC/ASC-sertifioituja tai WWF Suomen Kalaoppaan vihreällä (tai harkiten keltaisella) liikennevalolla olevia kaloja ja mereneläviä.

110076

Rukiinen silakkamurekepihvi 40 g

9,99 €/kg alv 0 %

(11,39 €/kg sis. alv)

Esikypsennetty pakaste 4 kg

*6412000048885*

127726

Ahvenmurekemassa

14,25 €/kg alv 0 %

(16,25 €/kg sis. alv)

Kypsentämätön pakaste 4 kg

*6412000048588*

131499

Itämeren silakkapyörykkä 25 g

10,55 €/kg alv 0 %

(12,03 €/kg sis. alv)

Kypsä pakaste 4,5 kg

*6412000047307*

saarioinen.fi/foodservice
pyytämällä.

Jaakko Huikuri, Head of Foodservice +358 (0)40 530 6209 / jaakko.huikuri@prescott.fi

Täyttä perunaa Suomesta.

HELPPO VALMISTAA JA MAUSTAA

MUUNTELE OMAN MAUN MUKAAN

Jari Makkonen, KAM Foodservice +358 (0)50 326 8807 / jari.makkonen@prescott.fi SeaGood Oy Fort Deli

Vinkki!

• Sekoita joukkoon hienonnettua uunipaahdettua kurpitsaa. Mausta chilillä, raastetulla inkiväärillä ja oliiviöljyllä.

• Miksaa keitetyllä latva-artisokalla ja mausta tuoreella timjamilla sekä parmesanjuustoraasteella.

• Miksaa keitetyllä kukkakaalilla ja mausta tryffeliöljyllä.

Pakaste!

Perunasoseaines 4 x 2 kg

ME/LA 40 EAN KUPA

*6410380096205*

*6410389962006*

www.fortdeli.fi +358
150
207 981

Aitoja makuja parhaisiin ruokahetkiin

Hyvä ruoka valmistuu suomalaisista, vastuullisesti tuotetuista raaka-aineista.

Ruoka-alan ammattilaisena tiedämme, että vastuulliset toimintatapamme

välittyvät laatua vaativien asiakkaiden annoksiin erinomaisena makuna ja iloisena mielenä.

Sesongin maistuvimpia ideoita siivittävät mehevät tuotteet – inspiroidu ja ihastu!

HKSCAN FINLAND OY FOOD SERVICE Asiakaspalvelu 010 570 130 hkscanpro.fi hkscan.com 2233 Kariniemen Kananpojan koipireisi marinoitu n. 4 kg Patu 102939 2,95 €/kg, alv 0 % 3,36 €/kg, alv 14 % 5103 HK Palvikalkkuna viipaloitu 1 kg Patu 132944 7,65 €/kg, alv 0 % 8,72 €/kg, alv 14 % 7495 HK Viljaporsaan Ylikypsä kylki n. 2,5 kg Patu 133953 11,45 €/kg, alv 0 % 13,05 €/kg, alv 14 %
Patu PALVELUTUKKURIT Patu

Bernerin

Aito ja alkuperäinen

Heinz Baked Beans

2,62 kg
Heinz pavut tomaattikastikkeessa | Me: 6 x 2,62 kg | EAN: 5000157004000
NYT SUURKEITTIÖPAKKAUKSESSA
SAATAVILLA
Haugen-Gruppen Oy Finland Tiilitie 6 B 2, 01720 Vantaa | Puh 010 30 90 700 | fsmyynti@haugen-gruppen.com | www.haugen-gruppen.fi
Heinz Baked Beans lanseerattiin jo vuonna 1905, mutta tuote löi kunnolla läpi vasta sota-ajan Englannissa. Pavut ovat nimittäin sekä täyttäviä että erittäin terveellisiä. Klassiset Heinzin Baked Beans -pavut ovat miedosti maustettuja ja tomaattikastikkeella höystettyjä.
laaja tuotevalikoima mukana ammattilaisten päivässä ja paljon muuta www.berner.fi

PATU TEESIT.

Me Palvelutukkureilla olemme aina toimineet niin, että asiakas on palvelumme keskiössä. Lähiruoka ja alueellinen työllistäminen ovat meille aidosti sydämen asioita. Kiteytimme ajattelumme kulmakivet Patun teeseiksi. Tällaisia ovat Palvelutukkurit:

Lounasasiakkaan valinta Moni Suomen parhaista lounasravintoloista on valinnut meidät kumppanikseen. Menestyvät asiakkaamme painottavat ostojen merkitystä taloudellisesti kannattavassa lounasruokailussa. Sopimuksen ja hinnoittelun pitää olla kohdillaan.

Kumppani kasvussa

Yhteistyö ei perustu pelkästään hintaexceleihin, vaan siinä on syvempiä ulottuvuuksia. Kun hankintasopimuksen keskittää meille, syntyy luonnollisesti keskittämisetuja. Meillä on ymmärrystä asiakkaiden liiketoiminnasta yksityisellä ja julkisella sektorilla, teollisuudessa ja kaupassa. Yhteispelissä on kasvun voima.

Lähiruoka

Tuomme alueiden laadukkaimman lähiruoan asiakkaillemme ja tuemme tuottajia. Ainutlaatuinen vahvuutemme on siinä, että tänään pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset ovat asiakkaidemme pöydissä jo seuraavana päivänä. Tämän mahdollistaa tiivis yhteistyö paikallisten tuottajien kanssa.

Aidosti alueellinen

Paikallinen tukku tuntee oman alueensa ja palvelee optimaalisesti. Tuoreus säilyy ja hävikki pienenee nopeissa toimituksissa. Palvelumme kattaa koko Suomen saaristosta aina maan pohjoisimpia osia myöten. Työllistämme paikallisesti ja sitoudumme alueelliseen elinkeinotoimintaan.

Yrittäjähenkisyys

Yhteistyö kotimaisen perheyrityksen kanssa kiinnostaa. Palvelutukkurien ketjun kautta keskitämme ostojamme ja voimme tarjota asiakkaillemme ketjumme yhteisiä kampanjatuotteita. Lisäksi räätälöimme asiakkaillemme juuri heille sopivan tuotevalikoiman ja toimitukset.

Laaja valikoima

Tuotevalikoimamme on monipuolinen. Asiakas saa halutessaan yhdellä toimituksella kaikki tarvitsemansa tuotteet, mikä helpottaa varastonhallintaa. Tilauksesta myös erikoisempia tuotteita. Nettikauppa palvelee kellon ympäri ja asiakas pystyy tarkastelemaan tilaushistoriaansa vaivattomasti.

Hyvä ja joustava palvelu

Asiakas on palvelumme keskipisteessä. Vaikka yhä enemmän tilataan digitaalisesti, meiltä saat aina palvelua myös puhelimitse. Annamme vinkkejä ja ideoita vaikka lounaslistan suunnittelussa. Autamme tuottoisamman toiminnan luomisessa. Nopeat ja joustavat toimitukset ovat meidän aito ja kiitetty palvelulupauksemme.

36 SUOMEN PALVELUTUKKURIT OY Äyritie 8 E, 01510 VANTAA puh. 010 338 7820 www.palvelutukkurit.fi
Patu PALVELUTUKKURIT Patu Oman alueesi Patu-tukun löydät palvelutukkurit.fi