Page 59

Premium PIK šunke u novom ruhu

| 12:2012

PIK šunke u novom pakiranju već na prvi pogled govore kako je riječ o istinskoj deliciji. Visoko kvalitetni proizvodi napravljeni su od pomno odabranih komada mesa, a namijenjeni su onima koji ne pristaju na kompromis već očekuju samo najbolje za svoja nepca.

PIK ŠUNKE > bogate proteinima > bez glutena > bez laktoze > premium kvaliteta

 ŠUNKA DELIKATES - BLAGI OKUS Šunka čije samo ime Delikates jasno govori kako je riječ o proizvodu vrhunske kvalitete i primamljivog okusa, prvi je odabir istinskih gurmana. Proizvodi se od cijelog svinjskog buta te se kuha u vlastitom soku, što doprinosi njenom specifičnom prirodnom nježnom okusu.

 ŠUNKA FINA - BLAGO DIMLJENA Neodoljiva aroma dima, nježna tekstura i samo najbolji sastojci, pravi su razlog zašto je zovemo Fina. Najbolji je odabir za gurmane i ljubitelje aromatičnih šunki s naglašenim okusom i mirisom dima.

 ŠUNKA PREMIER - TRADICIONALNI OKUS Premier šunke i podrijetlo sirovina čini ovaj proizvod vrhunskim užitkom za sve poznavaoce mesnih delicija rustikalnog okusa. Proizvodi se od cijelog svinjskog buta te se nakon kuhanja dimi prirodnim postupkom dimljenja, što joj daje specifičnu privlačnu aromu. Premier šunka je vrhunac ponude PIK-a.

Najbolje šunke koje možete zamisliti progressive |

12:2012

61

Progressive No 125  

Progressive is the first and most popular B2B edition - trusted and strongest partner in the FMCG industry in Croatia. With 10 years experie...

Advertisement