Page 4

NU! Een stabiel college dat werkt aan Landerd. NU! De mening van burgers serieus nemen. NU! Is de tijd rijp voor een college met Progressief Landerd.

DE TOEKOMST VAN LANDERD: Zelfstandig als het kan, herindelen als het nodig is. De toekomst van Landerd houdt veel inwoners bezig. In de media verschijnen regelmatig berichten over vormen van samenwerking met andere gemeenten. Ook op straat, op feestjes of in de kroeg is het onderwerp van gesprek, de term herindeling wordt daarbij niet geschuwd. In dit artikel laten we de top 5 van de kieslijst hierover aan het woord. “Progressief Landerd is van mening dat de gemeente dicht bij de inwoners moet staan. De burger is meer dan alleen klant, de burger is ook participant. Progressief Landerd vindt het dan ook belangrijk om samen met inwoners op te trekken en hen te betrekken bij wat er gebeurt in hun eigen leefomgeving”, zegt fractievoorzitter Roel van Schaijk: “Niet voor niets zijn we met een keet door Schaijk getrokken om te vragen wat de ideeën zijn voor het centrum. Ook onze manifestatie op het Morgenzonterrein en de enquête over het multifunctioneel centrum hebben we om die reden gehouden.”

ST M KO E AN TO V DERD N LA

4

4

Verkiezingsmagazine Progressief Landerd  

3 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Progressief Landerd informeert de inwoners van Landerd over hun programma en hun kandidatenlijst....

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you