Page 23

Typisch Progressief Landerd

!

Werkbezoeken: Leden van PL zijn op veel informatieavonden present. Ook leggen we op onregelmatige tijden werkbezoeken af aan bedrijven, instellingen of organisaties. Gewoon, om te horen hoe dingen er aan toe gaan, omdat het ons interesseert.

Leden:

Progressief Landerd is een actieve en zichtbare partij! Een kleine greep uit de activiteiten die we hebben georganiseerd en zaken die we hebben gerealiseerd.

Bij PL is politiek ook gezelligheid. We hebben al enkele drukbezochte filmavonden georganiseerd, gaan na vergaderingen altijd naar de kroeg en PL organiseert vrijwel jaarlijks een leuke en gezellige dag voor de leden. U bent van harte welkom!

Overkoepelend bestuur dorpshuizen: Progressief

LID WORDEN VAN PROGRESSIEF LANDERD? EIGENLIJK HEEL LOGISCH!

Landerd pleitte al jaren voor één bestuur voor de drie dorpshuizen. Dit was aanvankelijk onbespreekbaar voor de dorpspartijen, maar PL-wethouder Annette van Delft wist dit toch te realiseren. Het overkoepelend bestuur functioneert nu ruim een jaar, tot tevredenheid van de gebruikers.

Grondprijs: In 2005 diende PL een voorstel in om tot gestaffelde grondprijzen te komen: goedkopere grondprijs voor de eerste 150 m2, de extra vierkante meters worden duurder. Zuinig ruimtegebruik wordt hiermee beloond. Ook de wethouder RO voelt hier inmiddels wel wat voor.

Centrum Schaijk: PL trok met een schaftkeet de wijken van Schaijk in om ideeën te horen voor het centrum. Er was veel enthousiasme voor het PL-plan om een sfeervol dorpshart te creëren, ter hoogte van de pastorie. Huidige plannen van MRE om het centrum te versterken sluiten hier op aan.

Staat u achter de ideeën van Progressief Landerd? Wilt u PL steunen of actief lid worden? Al vanaf €10,- per jaar bent u van de partij! Elk nieuw lid ontvangt bovendien een groenten- en fruitpakket van Biologische Tuinderij De Twee Linden in Reek. Eigenlijk heel (Bio)Logisch! Stuur een e-mail naar info@progressieflanderd.nl of bel met Joep Manders: 0617178789

WWW.PROGRESSIEFLANDERD.NL Dit is de website van Progressief Landerd, waarop u alle informatie over onze partij terug kunt vinden. Klik op verkiezingen, als u ons volledige verkiezingsprogramma wilt lezen.

Volg Progressief Landerd op Twitter

Manifestatie locatie de Morgenzon: Honderden mensen kwamen op zaterdag 23 mei naar het Morgenzonterrein. Zij zetten hun handtekening tegen de hoogbouwplannen van het college. Dankzij deze actie heeft het college de verdere uitwerking gestaakt. Het college heeft op aandringen van Progressief Landerd toegezegd dat de ruimte aan de voorzijde open blijft!

Progressief Landerd heeft een eigen Twitter-account: www.twitter.com/planderd in gebruik. Hiermee willen we de lokale politiek dichter bij de mensen brengen. Via korte Twitter-berichten laten we degenen die ons volgen weten waar mensen van Progressief Landerd op dat moment mee bezig zijn of wat ons bezighoudt. 31. JOSÉ VAN ERP – PLUK, REEK Geboren en getogen in Zeelandse, van de Zeven-

Subsidiëring opleidingskosten sport en jeugdclubs: Jeugd en sportclubs willen hun vrijwilligers graag goed

huis. Carrière begonnen bij de Boerenleenbank in

begeleiden, maar de kosten van training en opleiding zijn hoog. PL pleit er daarom al jaren voor om deze kosten te vergoeden. Recent heeft het college dit voorstel overgenomen, waardoor jeugdclubs deze kosten voor 50% vergoed krijgen.

Reek, waar zij al ruim 20 jaar woont. José heeft 4 kinderen en is trotse oma van 3 kleinkinderen. Werkzaam als hoofd financiën, en lid van het Managementteam, bij de Onderwijsadviesdienst. José was actief als bestuurlid bij de Peuterspeelzaal, tennisvereniging en voetbalclub. Op dit moment nog actief als kantinevrijwilliger bij Achilles Reek.

32. ANNETTE VAN DELFT, ZEELAND Annette is ruim 30 jaar woonachtig in Zeeland. In de periode dat zij wethouder was voor PL, heeft zij zich o.a. hard gemaakt voor een sociaal WMO-beleid. Ook zorgde zij ervoor dat gemeenschapshuizen een gezamenlijk bestuur kregen. In het dagelijks leven is Annette werkzaam bij een kenniscentrum voor maatschappelijke ontwikkelingen. 23

Verkiezingsmagazine Progressief Landerd  

3 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Progressief Landerd informeert de inwoners van Landerd over hun programma en hun kandidatenlijst....

Verkiezingsmagazine Progressief Landerd  

3 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Progressief Landerd informeert de inwoners van Landerd over hun programma en hun kandidatenlijst....

Advertisement