Page 1

najaarsacties

Nummer 3 - Geldig van 20 september t/m 8 oktober 2010.

Ruitenwissers vanaf

â‚Ź 16,80

â‚Ź 50,-

Wilt u ook

uw factuurbedrag terug na een onderhoudsbeurt?

korting

bij de Slotemakers anti-slipschool. Kijk op de achterkant voor meer info.

James Autoservice is de merkonafhankelijke kwaliteits-en onderhoudsgarage voor de particuliere- en zakelijke markt van Nederland.

www.jamesautoservice.nl


uitlaten In tegenstelling tot wat er vaak gedacht wordt zijn de korte stadsritten vaak de veroorzakers van snelle slijtage aan de uitlaat. Korte ritten veroorzaken condensatie van de gassen, dat de uitlaat door vervuild water van binnen aantast. Bovendien ondergaat de uitlaat hevige temperatuurschommelingen (inkrimpen/uitzetten), door het veelvuldig starten van de motor.

wie is James Autoservice? James Autoservice is dé merkonafhankelijke kwaliteits- en onderhoudsgarage voor de particuliere- en zakelijke markt van Nederland. U kunt bij ons met uw personenwagen, bestelwagen, caravan en camper terecht voor de meest complete autoservice. Van groot onderhoud tot het vervangen van een lampje. De klant staat ten alle tijde centraal in onze transparante organisatie. James Autoservice bedrijven zijn uiterst streng geselecteerde, bij de BOVAG aangesloten, autobedrijven die met respect voor de klant alle automerken en typen van ieder bouwjaar perfect onderhouden. James. At your service!

Het uitlaatsysteem onder uw auto vervult een aantal belangrijke functies. De uitlaat voorkomt geluidshinder door het lawaai uit de motor te dempen, verbetert de prestaties van de motor door de juiste tegendruk te bieden en vermindert de milieubelasting door via een chemische reactie schadelijke stoffen in onschadelijke om te zetten.

Het uitlaatsysteem bestaat uit een aantal belangrijke onderdelen: - uitlaatspruitstuk - voorpijp met katalysator - tussenpijp met voorste demper - achterste demper - bevestigingssysteem. Kom tijdig naar James Autoservice om uw uitlaat te laten controleren of wanneer nodig te laten repareren of vervangen.

WAARVOOR KUNT U BIJ JAMES TERECHT? ‘Onderhoud aan uw auto is een noodzakelijk kwaad. Het is ons doel zo min mogelijk inbreuk te maken op uw agenda en u een zo compleet mogelijk servicepakket te bieden tegen aantrekkelijke tarieven. Dit geldt voor zowel uw privé ­voertuig als uw leaseauto!’ DIENSTENPAKKET Accu’s Aircoservice APK-keuring Balanceren Banden

CarCheck Diagnose Groot onderhoud Klein onderhoud Katalysatoren

Olie verversen Onderhoud Remmen Reparatie Roetfilters

Schadeherstel Schokdempers Stikstof Trekhaken Uitlaten

Uitlijnen Velgen

SERVICES Glasservice Haal- en brengservice 24 uur bereikbaar voor uw vragen Reminderservice

Uitlaten

Vanaf

Profiteer van de technische know-how van James Autoservice op alle auto-onderhoud!

james nieuwsbrief Wil jij ook op de hoogte blijven van de acties van James Autoservice? Schrijf je dan nu in voor de James nieuwsbrief en profiteer van de voordelen! Je kunt jezelf registreren op www.jamesautoservice.nl.

Tot wanneer kunt u op uw zomerbanden rijden?

Zomerbanden presteren beter dan winterbanden wanneer de temperatuur boven de 7 graden is. Door de samenstelling van het rubber en profiel van de winterband, heeft deze aanzienlijk meer grip op een koud en sneeuwrijke wegdek. Het soort rubber dat voor winterbanden gebruikt wordt heeft echter tot gevolg dat dit type autobanden sneller slijt dan normale (zomer)autobanden wanneer de temperatuur boven de 7 graden Celsius komt. Winterbanden dienen dan ook eigenlijk alleen gebruikt te worden wanneer de temperatuur dit toestaat. Overigens werken winterbanden prima bij deze hogere temperaturen, alleen is de slijtage hoger. Plan op tijd uw bandenwissel in en verkom wachttijden!

WIJ HEBBEN AFSPRAKEN MET ALLE GERENOMMEERDE LEASEMAATSCHAPPIJEN!

www.jamesautoservice.nl

€115,-


Vernieuw uw ruitenwissers voor het regenseizoen Goed zicht is belangrijk. Zeker nu de dagen weer grauwer en regenachtig worden. Zorg daarom voor optimaal zicht in de auto met goede ruitenwissers.

Controleer zelf uw ruitenwissers Na de zomermaanden worden de ruitenwissers vaker aan het werk gezet. Dit is gelijk een ultieme test om te zien of de ruitenwissers nog goed zijn van kwaliteit. Wanneer het rubber van een ruitenwisser bijvoorbeeld scheurt, maakt deze maar een deel van de ruit schoon. Dit gaat ten koste van uw veiligheid en die van anderen. Bij een totaal versleten rubber bestaat zelfs de kans dat het metaal van het wisserblad krassen op uw ruit veroorzaakt. Controleer zelf uw ruitenwissers op eenvoudige wijze; breng de ruitenwisser van het ruitoppervlak, bekijk de rubbers aandachtig en controleer of deze droog, gescheurd of poreus zijn. Bij twijfel kunt u de controle ook uit laten voeren bij uw James Autoservice. De professional kan indien nodig direct de ruitenwissers vervangen.

Verlichting ook overdag aan Vanaf 2011 moeten alle nieuwe auto’s wettelijk uitgerust zijn met daglichtlampen. Deze lampen gaan automatisch branden wanneer u de auto start. Verlichting overdag betekent meer veiligheid voor de automobilist, maar ook direct een wens voor autolampen met een langere levensduur.

16,80

Ruitenwissers Vanaf €

Om de verkeersveiligheid te verbeteren hebben diverse Europese landen de daglichtlamp, oftewel Daytime Running Lights reeds verplicht gesteld.

Remmen Ondanks de opkomst van airbags, kreukelzones en dwarsbalken in de portieren, zijn de remmen nog steeds de belangrijkste auto-onderdelen als het gaat om uw veiligheid . Toch rijdt nog altijd een kwart van alle auto’s met slechte remmen.

Laat uw remmen direct controleren wanneer: - u het rempedaal ver kunt intrappen - het rempedaal sponsig aanvoelt

- uw remmen stoterig aanvoelen - het stuur trilt bij het remmen

Het resultaat: een significante vermindering van auto-ongelukken. Goed werkende en juist afgestelde autoverlichting verbetert de verkeersveiligheid en voorkomt ongelukken. In antwoord op de vraag naar dagrijlampen heeft Philips onlangs de LED Daytime Lights geïntroduceerd. De lampen voldoen aan de criteria van de toekomstige Europese richtlijn, waaraan autofabrikanten vanaf 2011 moeten voldoen. Bovendien zijn deze lampen voorzien van een krachtig wit licht, wat ongevallen helpt voorkomen. Uit onderzoek blijkt dat het extreem witte, krachtige licht het beste wordt waargenomen door voetgangers, fietsers en tegemoetkomend verkeer. Moeilijk vervangbaar Naast de verkeersveiligheid zorgt goed werkende verlichting ook voor een vollere portemonnee. Met een kapotte autolamp bent u namelijk feitelijk in overtreding en een boete kan oplopen tot 90 euro. Een goedkopere oplossing is regelmatig de autolampen controleren en direct vervangen indien nodig. Bij de meeste moderne automodellen wordt het steeds lastiger om de autolamp zelf te vervangen. Bovendien is er een enorme keus tussen soort, kwaliteit en kleur. Met een bezoek aan James Autoservice heeft u de zekerheid op een goede controle en, indien nodig, de juiste autolamp ter vervanging.

Informeer voor de prijs van uw lampen bij uw dichtstbijzijnde James Autoservice vestiging. Kijk op www.jamesautoservice.nl/vestigingen

Voor het vervangen van remblokken en schijven werkt James Autoservice uitsluitend met kwaliteitsmerken die geschikt zijn voor uw auto. U bent dan verzekerd van een veilig functionerend remsysteem.

Remschijven

Remblokken Goedwerkende remblokken zijn essentieel voor veilig autorijden. Elke keer wanneer je op het rempedaal trapt dan slijten de remblokken een beetje. Op een gegeven moment zijn de remblokken milimeters versleten en aan vervanging toe. Dit kun je vaak horen aan het piepende “ijzer op ijzer” geluid. Wacht niet te lang met het vervangen van de versleten remblokken anders beschadigen je ook remschijven

v.a. €

85,-

GRATIS*

De meeste mensen denken bij het onderwerp “remmen” vaak aan het rempedaal in de auto. Maar feitelijk gebeurt het afremmen achter het voorwiel. Nadat je het rempedaal intrapt, drukken 2 remblokken tegen de remschijf, waardoor de auto goed tot stilstand komt. Bij versleten remschijven hebben de remblokken géén goed raakvlak meer en komt de auto minder goed en minder snel tot stilstand. Dit brengt gevaarlijke situaties in het verkeer met zich mee!

v.a. €

HAAL- & BRENGSERVICe

79,-

UW AUTO WORDT NA AFLOOP GEHEEL SCHOON WEER TERUG GEBRACHT! * Alleen geldig bij grote onderhoudsbeurten.

Onderhoud alle merken

www.jamesautoservice.nl


qr-code extra voordeel scan de code Wat is een QR code?

Factuurbedrag

Terugwinnen?

1 QR staat voor Quick Response. U kunt de code scannen met een mobiele telefoon. De software die daar voor nodig is, vertaalt de code naar tekst of een webadres. QR-codes zijn voor iedereen toegankelijk. 2 Je start de QR-reader op je mobiele telefoon. Hiervoor heeft u wel een telefoon met camera en internetverbinding nodig. Vervolgens ziet u de scanner op het beeldscherm van uw telefoon verschijnen. U houdt de scanner voor de code en deze vertaalt de code automatisch naar een tekst of domeinnaam. 3 De weergegeven domeinnaam kunt u vervolgens openen in uw browser van uw mobiele telefoon. Sommige scanners vereisen dat u een foto maakt van de QR-code en deze laat vertalen door op translate te drukken.

1

2

Wat heeft u nodig om deze QR-code te kunnen lezen? • Een mobiele telefoon met een camera. • Een mobiele telefoon met toegang tot internet. • Een QR-codelezer of een barcode-scanner op uw telefoon. Heeft u nog geen QR-codelezer of barcode-scanner?

U kunt de QR-codelezer of barcode-scanner vinden op http://get.beetagg.com. Wanneer u een iphone of een Android telefoon heeft kunt u ook in de market van uw eigen telefoon zoeken. Zoek dan naar barcodescanner. Met deze applicatie kunt u de code ook scannen en lezen.

3

James Autoservice geeft u de kans om uw factuurbedrag terug te winnen en u maakt tevens kans op de hoofdprijs; D-reizen reis­cheque t.w.v. € 2.500,-! Tevens willen wij in deze actie de leaserijders niet ongemoeid laten omdat de auto niet in eigen bezit is. U kunt als Leaserijder ook deelnemen aan de actie en daarbij maandelijks kans maken op een vakantie cadeaubon van D-reizen t.w.v. € 250,-. In de periode van 1 januari tot en met 30 september 2010 ontvangt iedere klant een ‘Factuurbedrag Terugwinnen’ actiekaart met daarop de actie en de verwijzing naar de inschrijving op internet (www.jamesautoservice.nl/factuur). Iedere klant maakt, na het invullen van zijn / haar complete gegevens, kans op restitutie van het factuurbedrag.* Elke maand kans op factuurbedrag terug: • Inschrijving alleen via internet • Twee winnaars per maand (particulier/lease*) * Leaserijders krijgen een cadeaubon t.w.v. € 250,- van D-Reizen voor een bestemming naar keuze.

APK

25,-*

nu €

* incl 4 gastest en afmeldkosten (benzine) excl. Roetmeting (diesel).

WIJ HEBBEN AFSPRAKEN MET ALLE GERENOMMEERDE LEASEMAATSCHAPPIJEN!

Scan deze QR code en geniet van het voordeel!

Heeft u een leaseauto? Maak nu online uw afspraak voor onderhoud! Of bel: 0800 - 0200219

onderhoud zonder oponthoud www.jamesautoservice.nl


accu Een accu is onmisbaar voor het starten en voor de voeding van alle elektrische accessoires van de auto zoals de radio of de verlichting. Elke keer wanneer u de auto start belast u de accu. In het najaar en in de winter word uw accu nog meer belast door het weer. Daarom adviseren wij u om uw accu te laten controleren voor de winter echt begint en voorkom hiermee startproblemen. als u de volgende symptomen tegenkomt: * Moeizaam starten * Motor slaat niet aan * Het waarschuwingslampje accu brandt * Witte laag op de accuklemmen accu inleveren Uw accu bevat milieubelastende materialen zoals lood, zink en zuur. Daarom is het belangrijk dat u bij vervanging van de accu het oude exemplaar inlevert, zodat James Autoservice deze milieuvriendelijk kan laten verwerken. James Autoservice levert direct uit voorraad en leveren ook accu`s voor uw boot of caravan.

accu

accu

85,-

12v 55ah

12v 45ah

12v 50ah vaNaF

accu

vaNaF

79,-

vaNaF

85,-

50,korting €

Bij elke onderhoudsbeurt, bij uw James Autoservice vestiging, ontvangt u €50,- korting bij de Slotemakers anti-slipschool.* * Zolang de voorraad strekt.

www.jamesautoservice.nl Alle acties zijn geldig van 20 september t/m 8 oktober 2010 en niet in combinatie met andere aanbiedingen. Voorwaarden vindt u op de website. Alle in deze folder vermelde prijzen, artikelen en informatie zijn ondervoorbehoud van druk- en typefouten. Alle prijzen zijn vermeld in euro’s

James najaarsacties  

James najaarsacties

Advertisement