Page 1

WORKINNTOPPEN P A N O R A M A

55 UNIKE LEILIGHETER MED FANTASTISK UTSIKT PÅ TOPPEN AV TROMSØYA


STEDET DU BOR BLIR EN DEL AV DEG

24


STEDET DU BOR BLIR EN DEL AV DEG


VELKOMMEN HJEM! Beliggenhetsmessig, har vi nå gleden av å presentere «indrefileten» på Workinntoppen. 55 nye leiligheter med panoramautsikt mot fjorden og de aller beste solforhold! Interessen for leilighetene på Workinntoppen har vært formidabel, og vi er stolte av å kunne presentere enda et nytt salgstrinn. Nå selger vi 55 nye leiligheter med vest- og sydvendt beliggenhet, fredelig beliggende helt innerst på tomta. Dette salgstrinnet består av 2-, 3- og 4-roms leiligheter, med gode og gjennomtenkte planløsninger som passer for deg med sans for kvalitet. Noen leiligheter har egen hybel. Med gode kvaliteter, marka som nærmeste nabo, kort vei til sentrum og alt du er glad i, har Workinntoppen vært et førstevalg for de som vil ha en splitter ny leilighet. Stedet du bor blir en del av deg. Trives man hjemme får man gjerne bedre livskvalitet og ny energi. Vi ønsker deg velkommen hjem!

1


2

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


3


PANORAMA UTSIKT

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

4


WORKINNTOPPEN P A N O R A M A

TROMSØS BESTE BELIGGENHET 55 NYE LEILIGHETER I SALG NÅ! Mange har ventet på en leilighet innerst på tomten, med panoramautsikt over fjorden og de aller beste solforhold!

Du skal like stedet du bor. Alle kvalitetene i boligen og området rundt er viktige – de påvirker deg og blir en del av din hverdag. Leilighetene har moderne og praktiske planløsninger, hvor hver kvadratmeter er gjennomtenkt og godt utnyttet. Her kan du nyte livet og virkelig føle deg hjemme!

Prosjektet bygges etter strenge forskrifter som sikrer deg gode tekniske, miljømessige og økonomiske krav som du vil ha glede av så lenge du bor i leiligheten.

I det nye salgstrinnet tilbys leiligheter fra 41 kvm til 134 kvm. Balkongen eller terrassen til leiligheten er antakelig større enn du vil finne i andre nye boligprosjekter.

Så snart du har valgt den leiligheten som passer deg best, kan planleggingen begynne. Du vil få tilsendt en omfattende tilvalgsliste med priser og frister. Vår entreprenør er kjent for sin gode håndtering av tilvalgprosessen og gleder seg til å skreddersy din nye leilighet i tråd med dine ønsker.

5


WORKINNTOPPEN P A N O R A M A

FØL DEG HJEMME PÅ WORKINNTOPPEN Det blir godt å komme hjem til en splitter ny leilighet på Workinntoppen. Her får du de samme godene som ved å bo i en enebolig: et koselig grøntområde, romslige balkonger og hyggelig utsikt. Samtidig slipper du å bekymre deg for alt som skulle vært gjort med huset. Her kan du med god samvittighet overlate vedlikehold av fasader, snømåking og plenklipping til andre.

Inne får flere av leilighetene gasspeis og flotte badeværelser med gjennomtenkt planløsning og tidsriktige fliser. Himling med downlights i alle oppholdsrom. Alle oppganger og innvendige fellesareal får et tiltalende og representativt preg. Port-telefon vil ha mulighet for kamera slik at du ser hvem som ringer på.

6


HIMLING MED DOWNLIGHTS

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

7


88

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


99


1-STAVS EIKEPARKETT

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

10


WORKINNTOPPEN P A N O R A M A

EN NY LEILIGHET PÅ WORKINNTOPPEN LEVERES MED GODE MATERIALVALG Alle leilighetene leveres med vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon. Leiligheter som får gasspeis vil ha mulighet for eget uttak til gassgrill på balkong eller terrasse, mot tillegg i pris. Du kan velge mellom flere typer peisomramming. Gasspeisene leveres med fjernkontroll og timer. Gass er en lun, sikker og brukervennlig varmekilde som du fort blir fortrolig med og glad i. Kvalitetskjøkken fra HTH leveres med integrerte hvitevarer uten tillegg i pris. Velg mellom en klassisk eller moderne stil på ditt nye kjøkken. Det leveres 1-stavs eikeparkett i stue, kjøkken og soverom. Utvalgt flis i gang/entrè. Det leveres nedhimlet tak med downlights i alle rom, med unntak av innvendig bod. Flislagte bad, med elektriske varmekabler i gulvet.

11


WORKINNTOPPEN P A N O R A M A

NYTT, MODERNE OG GJENNOMTENKT FOR DIN TRIVSEL! Det er en egen følelse å flytte i ny leilighet. Det er rent og friskt i alle kroker – alt er nytt og tidsmessig. Kjøp av ny leilighet er en klok investering, hvor boligens kvaliteter blir ivaretatt gjennom gode materialvalg, enkelt og praktisk vedlikehold og god driftsøkonomi. Bruk av vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Leilighetene på Workinntoppen gir deg disse bekvemmelighetene i bygg med tidsmessig preg og utstrakt bruk av eksklusive materialer som tegl, glass, tre og stål som gir husene et representativt preg. Alle leilighetene får sin egen private balkong eller terrasse. I tillegg opparbeides et hyggelig felles parkområde. I vår kontakt med interessenter, har mange ønsket seg en leilighet med stor, attraktiv balkong. Vi har virkelig lagt oss i selen for å kunne tilby dette.

12


VANNBÃ…REN GULVVARME

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

13


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

STEDET DU BOR BLIR EN DEL AV DEG

14

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

15


WORKINNTOPPEN P A N O R A M A

BO I FREDELIGE OMGIVELSER MED KORT VEI TIL DET DU TRENGER En ny bolig gir mulighet for nye, gode vaner! Mulighetene er mange, fra Workinntoppen er det kort vei til en aktiv fritid året rundt. Du bor nær marka i et av byens mest attraktive boligområder. Rett utenfor stuedøren finner du muligheter for flotte naturopplevelser året rundt. Er du glad i å gå på ski kan du spenne på deg skiene rett utenfor stuedøren og ta en tur i lysløypa. Det blir tilrettelagt for egen smørebod på Workinntoppen, tilgjengelig for alle beboere. Utenfor vintersesonger er det fine skogsveier for sykkel- og spaserturer. Å bo i Tromsø er en opplevelse om du er glad i kultur, handel og spennende matopplevelser. Tromsø sentrum byr på mange hyggelige restauranter, butikker og kulturtilbud. Fra Workinntoppen er det kort avstand til Universitetet i Tromsø og et av Norges mest moderne kjøpesenter, Jekta Storsenter med over 200 butikker. På Workinntoppen bor du omtrent midt på Tromsøya, med det meste av det du trenger i nærheten. Ønsker du å la bilen stå igjen hjemme, er det gode bussforbindelser. Er du glad i å reise, er flyplassen kun et steinkast unna. Det finnes gode barnehage- og skoletilbud i nærheten.

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

16


PÃ…KOSTEDE FELLESAREALER OG STORE BALKONGER

17


HEIS FRA GARASJEKJELLER

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

18


WORKINNTOPPEN P A N O R A M A

TRIVSEL I NABOLAGET ER VIKTIG FOR OSS! Før vi kunne starte byggingen på Workinntoppen ble det sprengt bort mye fjell for å gjøre plass til nye moderne leiligheter i kant med grøntbeltet. Du får din egen private balkong eller terrasse. Mellom byggene opparbeides hyggelige felles utearealer til glede for alle beboerne og gjester som kommer på besøk. Her bor du i et bilfritt miljø, der all kjøring og parkering foregår under bakken, hvor det er parkeringsgarasje for hele feltet, med heis opp til leilighetene. Det er stor etterspørsel etter leilighetene på Workinntoppen. Våre meglere er mer enn behjelpelig med å guide deg igjennom de ulike leilighetstypene, slik at du finner den som passer best for deg

19


WORKINNTOPPEN P A N O R A M A

SETT DITT EGET PREG PÅ DRØMMEKJØKKENET

Nytt kjøkken er en stor begivenhet, nettopp fordi kjøkkenet er en viktig del av hjemmet. Det nye kjøkkenet ditt er av god kvalitet fra HTH. Liker du den moderne eller klassiske stilen? Som standard kan du velge mellom Athena Newline, med moderne, stilrent design eller et klassisk kjøkken av type Scandinavian Classic. Valget er ditt! Begge kjøkken leveres i hvit som standard, med benkeplate i heltre eik eller laminat Sort Struktur, uten tillegg i pris. Du kan velge blant flere spennende farger på ditt nye kjøkken, mot et tillegg i pris. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer fra Siemens. Hvitevarepakke inneholder; stekeovn, induksjon koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap, ferdig montert tilpasset kjøkkenet ditt. For begge kjøkken vil det bli gitt muligheter for utallige tilvalg og tilpasninger i egne møter med kjøkkenleverandøren.

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

20


KJØKKEN MED HELINTEGRERTE HVITEVARER

21


KATALOGBILDE HTH

KATALOGBILDE HTH

22


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

Helt siden 1966 har HTH produsert kjøkken og blitt en anerkjent leverandør. Med et kjøkken fra HTH, er du sikker på at det lever opp til kravene i det moderne liv. Lekker design, nyskapende detaljer og gjennomtestet kvalitet. 23


24

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


25


ARKITEKTEN OM WORKINNTOPPEN Boligområdet ligger meget attraktivt til, med fantastisk utsikt utover fjorden, bakenforliggende fjellheimen og nær kontakt til Tromsømarka og grøntområdene som følger høydedraget fra sør til nord på Tromsøya. Boligenes beliggenhet og form tilsier eksklusivitet og fokus på en ”indre ro” i utforming av både innvendige og utvendige rom.

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

Vår intensjon er å skape moderne og praktiske leiligheter plassert i grønne omgivelser. Alle de lyse leilighetene vender ut mot ekstra romslige, private balkonger og terrasser, med spennende utsikt og gode solforhold. De parkmessige opparbeidede utearealene skaper et positivt supplement til hver enkelt sine private utearealer. Alle leilighetene er organisert mot et felles fint opparbeidet trapperom med heis som leder rett ned i underliggende parkeringsanlegg.

Det dannes et felles uteoppholdsrom og naturlige møteplasser mellom husene i prosjektet, som er viktig for å gi boligområdet og fremtidige brukere en felles identitet. Bygg F1 ligger med aller beste beliggenhet mot vest og syd.

Det legges opp til at bebyggelsen utføres i kombinasjon mørk antrasitt tegl, mørk «glødenede» trekledning, glassrekkverk, sølvfarget beslag og søyler. De store vinduene og skyvedørende er med på å skape optimale lys og utsiktsforhold. KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

Som arkitekt er det ekstra motiverende å jobbe med et prosjekt hvor det legges inn kvaliteter som vi ellers ikke normalt får anledning til å arbeide med.

Prosjektet har vår høyeste prioritet med den hensikt å virkeliggjøre fremtidige brukers boligdrøm.

Hans Bernhard Biserød Kai Robert Gundersen Partnere - Sivilarkitekter MNAL - Make Arkitekter AS

ARKITEKTER

AS KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

26

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

27


WORKINNTOPPEN P A N O R A M A

SIKKERHET FOR GJENNOMFØRING Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig at kjøperen føler seg trygg på at leiligheten blir slik som planlagt, og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne. Bak prosjektet på Workinntoppen står Barlindhaug Eiendom AS og Profier AS, to anerkjente aktører i det norske boligmarkedet. Barlindhaug Eiendom AS er godt kjent i Tromsømarkedet som en betydelig regional eiendomsutvikler, som har realisert flere kjente boligprosjekter i Nord-Norge. Profier er et landsdekkende eiendomsutviklingsselskap som ble stiftet i 1994, og har i løpet av selskapets historie realisert mer enn 6.000 boliger og over 600.000 m2 handel/ næring. Boligprosjekter utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard. Selskapene har en sunn økonomi og solide eiere.

28

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


29


30

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


31


F1 E3 E2

E1

B5

D1 C1

B4

A4 B3

E1 E2 A3 B2

E3

F1 B1

A2

B5 A1

OMRĂ…DESKISSE Illustrasjonen er ikke ĂĽ anse som et kart, men kun ment for ĂĽ orientere om tomtens planlagte opparbeidelse og arrondering. Tomtens opparbeidelse og arrondering er ikke endelig fastsatt og kan bli endret.

32


D1

A3

A4

A2

C1

B1 B4

B3

B2

POST 2 KM

DAGLIGVARE 1.2 KM

APOTEK 1.6 KM

SATS 1.5 KM

DRIVSTOFF 1.6 KM

SKILØYPE 100 M

BUSS 400 M

VINMONOPOL 1.6 KM

A1

SPISESTED 1.6 KM

SKOLE 700 M

FLYPLASS 2.5 KM

SVØMMEHALL 2.1 KM

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

33


34

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


29

leilighetsPLANER


f1-101 3-roms hjørneleilighet med terrasse Bygg: f1 • etasje: 1 • rom: 3 Bruksareal: 72 m² • p-rom: 69 m² • terrasse: 33 m² antall soverom: 2 områdeplan

etasjeplan

fasade vest

fasade syd

36


37


f1-102 3-roms hjørneleilighet med stor terrasse Bygg: f1 • etasje: 1 • rom: 3 Bruksareal: 70 m² • p-rom: 68 m² • terrasse: 27 m² antall soverom: 2 • antall Bad: 2 områdeplan

etasjeplan

fasade vest

fasade syd

38


39


f1-103 3-roms leilighet med stor terrasse Bygg: f1 • etasje: 1 • rom: 3 Bruksareal: 68 m² • p-rom: 65 m² • terrasse: 17 m² antall soverom: 2 områdeplan

40

etasjeplan

fasade vest


41


f1-104 2-roms leilighet med stor terrasse Bygg: f1 • etasje: 1 • rom: 2 Bruksareal: 44 m² • p-rom: 44 m² • terrasse: 17 m² antall soverom: 1 områdeplan

42

etasjeplan

fasade vest


43


f1-105 2-roms leilighet med romslig terrasse Bygg: f1 • etasje: 1 • rom: 2 Bruksareal: 42 m² • p-rom: 42 m² • terrasse: 14 m² antall soverom: 1 områdeplan

44

etasjeplan

fasade vest


45


f1-106 2-roms leilighet med romslig terrasse Bygg: f1 • etasje: 1 • rom: 2 Bruksareal: 42 m² • p-rom: 42 m² • terrasse: 14 m² antall soverom: 1 områdeplan

46

etasjeplan

fasade vest


47


f1-107 2-roms leilighet med romslig terrasse Bygg: f1 • etasje: 1 • rom: 2 Bruksareal: 42 m² • p-rom: 42 m² • terrasse: 14 m² antall soverom: 1 områdeplan

48

etasjeplan

fasade vest


49


f1-108 3-roms leilighet med stor terrasse Bygg: f1 • etasje: 1 • rom: 3 Bruksareal: 72 m² • p-rom: 68 m² • terrasse: 27 m² antall soverom: 2 områdeplan

etasjeplan

fasade nord

fasade vest

50


51


f1-201 3-roms leilighet med 2 uteplasser Bygg: f1 • etasje: 2 • rom: 3 Bruksareal: 61 m² • p-rom: 58 m² • Balkong: 19 m² terrasse: 9 m² • antall soverom: 2 områdeplan

etasjeplan

fasade øst

fasade syd

52


53


f1-202 4-roms leilighet med stor Balkong Bygg: f1 • etasje: 2 • rom: 4 Bruksareal: 100 m² • p-rom: 96 m² • Balkong: 20 m² antall soverom: 3 • antall Bad: 2 områdeplan

etasjeplan

fasade syd

fasade vest

54


55


f1-203 3-roms hjørneleilighet med stor Balkong Bygg: f1 • etasje: 2 • rom: 3 Bruksareal: 70 m² • p-rom: 68 m² • Balkong: 23 m² antall soverom: 2 • antall Bad: 2 områdeplan

etasjeplan

fasade vest

fasade syd

56


57


f1-204 3-roms leilighet med romslig Balkong Bygg: f1 • etasje: 1 • rom: 3 Bruksareal: 68 m² • p-rom: 65 m² • Balkong: 13 m² antall soverom: 2 områdeplan

58

etasjeplan

fasade vest


59


f1-205 2-roms leilighet med romslig Balkong Bygg: f1 • etasje: 2 • rom: 2 Bruksareal: 44 m² • p-rom: 43 m² • Balkong: 13 m² antall soverom: 1 områdeplan

60

etasjeplan

fasade vest


61


f1-206 2-roms leilighet med romslig Balkong Bygg: f1 • etasje: 2 • rom: 2 Bruksareal: 42 m² • p-rom: 42 m² • Balkong: 11 m² antall soverom: 2 områdeplan

62

etasjeplan

fasade vest


63


f1-207 2-roms leilighet med romslig Balkong Bygg: f1 • etasje: 2 • rom: 2 Bruksareal: 42 m² • p-rom: 42 m² • Balkong: 11 m² antall soverom: 1 områdeplan

64

etasjeplan

fasade vest


65


f1-208 3-roms leilighet med romslig Balkong Bygg: f1 • etasje: 2 • rom: 2 Bruksareal: 42 m² • p-rom: 42 m² • Balkong: 11 m² antall soverom: 1 områdeplan

66

etasjeplan

fasade vest


67


f1-209 2-roms leilighet med romslig Balkong Bygg: f1 • etasje: 2 • rom: 2 Bruksareal: 42 m² • p-rom: 42 m² • Balkong: 11 m² antall soverom: 1 områdeplan

68

etasjeplan

fasade vest


69


f1-210 3-roms endeleilighet med stor Balkong Bygg: f1 • etasje: 2 • rom: 3 Bruksareal: 72 m² • p-rom: 68 m² • Balkong: 21 m² antall soverom: 2 områdeplan

etasjeplan

fasade nord

fasade vest

70


71


f1-211 3-roms hjørneleilighet med stor Balkong Bygg: f1 • etasje: 2 • rom: 3 Bruksareal: 59 m² • p-rom: 57 m² • Balkong: 19 m² antall soverom: 2 områdeplan

etasjeplan

fasade nord

fasade øst

72


73


f1-212 3-roms leilighet med Balkong Bygg: f1 • etasje: 2 • rom: 2 Bruksareal: 64 m² • p-rom: 60 m² • Balkong: 8 m² antall soverom: 2 områdeplan

74

etasjeplan

fasade øst


75


f1-301 3-roms leilighet med 2 Balkonger Bygg: f1 • etasje: 3 • rom: 3 Bruksareal: 62 m² • p-rom: 58 m² • Balkong: 19 + 9 m² antall soverom: 2 områdeplan

etasjeplan

fasade øst

fasade syd

76


77


f1-302 4-roms leilighet med stor Balkong Bygg: f1 • etasje: 3 • rom: 4 Bruksareal: 100 m² • p-rom: 96 m² • Balkong: 20 m² antall soverom: 3 • antall Bad: 2 områdeplan

etasjeplan

fasade vest

fasade syd

78


79


f1-303 4-roms leilighet med stor terrasse Bygg: f1 • etasje: 3 • rom: 4 Bruksareal: 125 m² • p-rom: 122 m² • terrasse: 56 m² antall soverom: 3 • antall Bad: 2 områdeplan

etasjeplan

fasade vest

fasade syd

80


81


f1-304 3-roms leilighet med egen hyBel Bygg: f1 • etasje: 3 • rom: 3+1 Bruksareal: 89+26 m² • p-rom: 86+26 m² • Balkonger: 6+5 m² terrasse: 30 m² • antall soverom: 2+1 • antall Bad: 2+1 områdeplan

etasjeplan

fasade øst

fasade vest

82


83


f1-305 4-roms leilighet med stor terrasse Bygg: f1 • etasje: 3 • rom: 4 Bruksareal: 98 m² • p-rom: 95 m² • terrasse: 52 m² antall soverom: 3 • antall Bad/wc: 3 områdeplan

etasjeplan

fasade øst

fasade vest

84


85


f1-306 2-roms leilighet med stor terrasse Bygg: f1 • etasje: 3 • rom: 1 Bruksareal: 41 m² • p-rom: 41 m² • terrasse: 27 m² antall soverom: 1 områdeplan

86

etasjeplan

fasade vest


87


f1-307 4-roms hjørneleilighet med stor terrasse Bygg: f1 • etasje: 3 • rom: 4 Bruksareal: 91 m² • p-rom: 89 m² • terrasse: 47 m² antall soverom: 3 • antall Bad: 2 områdeplan

etasjeplan

fasade nord

fasade vest

88


89


f1-308 3-roms endeleilighet med romslig Balkong Bygg: f1 • etasje: 3 • rom: 3 Bruksareal: 59 m² • p-rom: 57 m² • Balkong: 19 m² antall soverom: 2 områdeplan

etasjeplan

fasade nord

fasade øst

90


91


f1-401 3-roms leilighet med 2 Balkonger Bygg: f1 • etasje: 4 • rom: 3 Bruksareal: 61 m² • p-rom: 58 m² • Balkonger: 19+9 m² antall soverom: 2 områdeplan

etasjeplan

fasade øst

fasade vest

92


93


f1-402 4-roms toppleilighet med stor Balkong Bygg: f1 • etasje: 4 • rom: 4 Bruksareal: 100 m² • p-rom: 96 m² • Balkong: 20 m² antall soverom: 3 • antall Bad: 2 områdeplan

etasjeplan

fasade vest

fasade syd

94


95


f1-403 4-roms leilighet med stor Balkong Bygg: f1 • etasje: 4 • rom: 4 Bruksareal: 125 m² • p-rom: 122 m² • Balkong: 26 m² antall soverom: 3 • antall Bad/wc: 2 områdeplan

etasjeplan

fasade vest

fasade syd

96


97


f1-404 3-roms leilighet med egen hyBel Bygg: f1 • etasje: 4 • rom: 3+1 Bruksareal: 89+26 m² • p-rom: 86+26 m² • Balkonger: 19+8+5 m² antall soverom: 2+1 • antall Bad: 2+1 områdeplan

etasjeplan

fasade øst

fasade vest

98


99


f1-405 4-roms leilighet med stor Balkong Bygg: f1 • etasje: 4 • rom: 4 Bruksareal: 98 m² • p-rom: 95 m² • Balkong: 28 m² antall soverom: 3 • antall Bad/wc: 3 områdeplan

etasjeplan

fasade øst

fasade vest

100


101


f1-406 2-roms leilighet med romslig Balkong Bygg: f1 • etasje: 4 • rom: 2 Bruksareal: 41 m² • p-rom: 41 m² • Balkong: 11 m² antall soverom: 1 områdeplan

102

etasjeplan

fasade vest


103


f1-407 4-roms hjørneleilighet med stor Balkong Bygg: f1 • etasje: 4 • rom: 4 Bruksareal: 91 m² • p-rom: 89 m² • Balkong: 31 m² antall soverom: 3 • antall Bad: 2 områdeplan

etasjeplan

fasade nord

fasade vest

104


105


f1-408 3-roms endeleilighet med romslig Balkong Bygg: f1 • etasje: 4 • rom: 3 Bruksareal: 59 m² • p-rom: 57 m² • Balkong: 14 m² antall soverom: 2 områdeplan

etasjeplan

fasade nord

fasade øst

106


107


f1-501 3-roms leilighet med 2 Balkonger Bygg: f1 • etasje: 5 • rom: 3 Bruksareal: 61 m² • p-rom: 58 m² • Balkonger: 19+9 m² antall soverom: 2 områdeplan

etasjeplan

fasade øst

fasade syd

108


109


f1-502 4-roms hjørneleilighet med stor Balkong Bygg: f1 • etasje: 5 • rom: 4 Bruksareal: 100 m² • p-rom: 96 m² • terrasse: 20 m² antall soverom: 3 • antall Bad: 2 områdeplan

etasjeplan

fasade vest

fasade syd

110


111


f1-503 4-roms hjørneleilighet med stor Balkong Bygg: f1 • etasje: 5 • rom: 4 Bruksareal: 125 m² • p-rom: 122 m² • terrasse: 26 m² antall soverom: 3 • antall Bad: 2 områdeplan

etasjeplan

fasade vest

fasade syd

112


113


f1-504 3-roms leilighet med egen hyBel Bygg: f1 • etasje: 5 • rom: 3+1 Bruksareal: 89+26 m² • p-rom: 86+26 m² • Balkonger: 19+8+5 m² antall soverom: 2+1 • antall Bad: 2+1 områdeplan

etasjeplan

fasade øst

fasade vest

114


115


f1-505 4-roms leilighet med stor Balkong Bygg: f1 • etasje: 5 • rom: 4 Bruksareal: 98 m² • p-rom: 95 m² • Balkong: 28 m² antall soverom: 3 • antall Bad/wc: 3 områdeplan

etasjeplan

fasade øst

fasade vest

116


117


f1-506 2-roms leilighet med romslig terrasse Bygg: f1 • etasje: 5 • rom: 2 Bruksareal: 41 m² • p-rom: 41 m² • terrasse: 11 m² antall soverom: 1 områdeplan

118

etasjeplan

fasade vest


119


f1-507 4-roms hjørneleilighet med stor Balkong Bygg: f1 • etasje: 5 • rom: 4 Bruksareal: 91 m² • p-rom: 89 m² • Balkong: 31 m² antall soverom: 3 • antall Bad: 2 områdeplan

etasjeplan

fasade nord

fasade vest

120


121


f1-508 3-roms hjørneleilighet med romslig terrasse Bygg: f1 • etasje: 5 • rom: 3 Bruksareal: 59 m² • p-rom: 57 m² • Balkong: 14 m² antall soverom: 2 områdeplan

etasjeplan

fasade nord

fasade øst

122


123


f1-601 3-roms leilighet med 2 Balkonger Bygg: f1 • etasje: 6 • rom: 3 Bruksareal: 61 m² • p-rom: 58 m² • Balkonger: 19+9 m² antall soverom: 2 områdeplan

etasjeplan

fasade øst

fasade syd

124


125


f1-602 4-roms hjørneleilighet med stor Balkong Bygg: f1 • etasje: 6 • rom: 4 Bruksareal: 100 m² • p-rom: 96 m² • Balkong: 20 m² antall soverom: 3 • antall Bad: 2 områdeplan

etasjeplan

fasade vest

fasade syd

126


127


f1-603 4-roms hjørneleilighet med stor Balkong Bygg: f1 • etasje: 6 • rom: 4 Bruksareal: 125 m² • p-rom: 122 m² • terrasse: 26 m² antall soverom: 3 • antall Bad: 2 områdeplan

etasjeplan

fasade vest

fasade syd

128


129


f1-604 3-roms leilighet med egen hyBel Bygg: f1 • etasje: 6 • rom: 3+1 Bruksareal: 89+26 m² • p-rom: 86+26 m² • Balkonger: 19+8+5 m² antall soverom: 2+1 • antall Bad: 2+1 områdeplan

etasjeplan

fasade øst

fasade vest

130


131


f1-605 4-roms leilighet med stor Balkong Bygg: f1 • etasje: 6 • rom: 4 Bruksareal: 98 m² • p-rom: 95 m² • Balkong: 28 m² antall soverom: 3 • antall Bad/wc: 3 områdeplan

etasjeplan

fasade øst

fasade vest

132


133


f1-606 2-roms leilighet med romslig Balkong Bygg: f1 • etasje: 6 • rom: 2 Bruksareal: 41 m² • p-rom: 41 m² • terrasse: 11 m² antall soverom: 1 områdeplan

134

etasjeplan

fasade vest


135


f1-607 4-roms hjørneleilighet med stor Ballkong Bygg: f1 • etasje: 6 • rom: 4 Bruksareal: 91 m² • p-rom: 89 m² • Balkong: 31 m² antall soverom: 3 • antall Bad: 2 områdeplan

etasjeplan

fasade nord

fasade vest

136


137


f1-608 3-roms hjørneleilighet med romslig Balkong Bygg: f1 • etasje: 6 • rom: 3 Bruksareal: 59 m² • p-rom: 57 m² • Balkong: 14 m² antall soverom: 2 områdeplan

etasjeplan

fasade nord

fasade øst

138


139


f1-701 4-roms toppleilighet med stor takterrasse Bygg: f1 • etasje: 7 • rom: 4 Bruksareal: 134 m² • p-rom: 128 m² • takterrasse: 88 m² antall soverom: 3 • antall Bad/wc: 3 områdeplan

etasjeplan

fasade øst

fasade syd

140


141


f1-702 4-roms toppleilighet med stor takterrasse Bygg: f1 • etasje: 7 • rom: 4 Bruksareal: 123 m² • p-rom: 118 m² • takterrasse: 46 m² antall soverom: 3 • antall Bad/wc: 3 områdeplan

etasjeplan

fasade øst

fasade vest

142


143


f1-703 4-roms toppleilighet med stor takterrasse Bygg: f1 • etasje: 7 • rom: 4 Bruksareal: 132 m² • p-rom: 128 m² • takterrasse: 61 m² antall soverom: 3 • antall Bad/wc: 3 områdeplan

etasjeplan

fasade øst

fasade vest

144


145


ByggeBeskrivelse

BYGGEBESKRIVELSE WORKINNTOPPEN F1 PANORAMA SELGER/OPPDRAGSGIVER: utbygger og eier er workinntoppen as, org.nr. 911 667 487 c/o profier as, postboks 485, 1373 asker MEGLER eiendomsmegler 1 nord-norge as, org.nr. 931 262 041 tromsø rødbanken, sjøgata 8, 9298 tromsø ANSVARLIG MEGLER: megler wenche odden kvamme e-post: wenche.odden.kvamme@eiendomsmegler1.no mobil: 952 12 052 MEGLERE: megler dag little e-post: dag.little@eiendomsmegler1.no mobil: 930 11 511

arkitektoniske utformingen av bygget. i hovedsak leveres vinduer med 20 cm brystning mot gulv. Beskrivelsen angir standardleveranse på samtlige leiligheter og fellesarealer. arbeidene utføres etter gjeldende tekniske forskrifter (tek 17). det kan forekomme avvik mellom tegninger og beskrivelse. enkelte illustrasjoner i salgsmaterialet kan vise forhold som ikke er i samsvar med standardleveransen. KONSTRUKSJON OG FASADE Bygningen vil bli utført med bærekonstruksjon i stål og betong. fasadevegger vil bli utført som isolerte stenderverksvegger av tre med dampsperre, mineralullisolasjon og vindsperre utvendig kledd med utlektet og luftet teglplatekledning og trepanel. platekledningen vil bestå av prefabrikerte limteglpaneler laget av ekte ildfast murstein.

f1-101

ENTREPRENØR: consto as

GULV 1-stavs parkett eik natur mattlakkert i stue/kjøkken, soverom, gang og bod. det vil bli anledning til å velge alternativ parkett 1-stavs eik hvitlasert uten tillegg i pris (forutsetter bytte i hele leiligheten og innen nærmere fastsatte frister). gulvlister i mattlakkert natur eik. keramiske gulvfliser på bad, wc-rom og entre, av typen 30x30 cm mørk grå/skifer. 10x10 cm i dusjsone. sementbasert fuge på gulv i farge tilpasset flisvalg. standard leggemåte er rettlagt. wc-rom og vaskerom har sokkelflis med samme flis som gulv. andre flisvalg mulig som kundetilvalg.

KJØKKEN som standard leveres kjøkkeninnredning type hth athena newline med heltre eik benkeplate, alternativt sort struktur benkeplate. alternativt tilbys hth scandinavian classic som kjøkkentype. Begge kjøkkentyper leveres i hvit som standard farge. det utarbeides egen kjøkkentegning for den enkelte leilighet. i leveransen inngår: • Benkelengde ihht plantegning • 2 underskap som skuffeseksjon • 1 overskap som vitrineskap med bredde 60 cm • «takhøye» skap som avsluttes med pyntelist eller oppforing mot tak • skap for integrerte hvitevarer • oppvaskbenk med nedfelt stålbeslag alternativet tilbys under forutsetning at kjøkkenløsning ikke endres i tilvalgsprosessen. egen kjøkkentegning for den enkelte leilighet vil bli utarbeidet og overlevert på tilvalgsmøte med hver enkelt boligkjøper. det er ikke anledning til å flytte på elektriske installasjoner eller avløp og vanntilførsel.

3-roms hjørneleilighet

ADRESSE, EIENDOMSBETEGNELSE OG ORGANISERING: eiendommen ligger på workinntoppen i tromsø kommune. prosjektet vil bestå av flere salgstrinn med ca. 480 leiligheter totalt på en eiendom på ca. 42 mål. hus f1 består av 55 leiligheter og vil bli fradelt fra gnr 118, bnr. 1654. endelige grenser og tomtestørrelse vil fremkomme etter kommunal oppmåling. SERVITUTTER/HEFTELSER grunnboksutskrifter er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler. Boligene vil overtas fri for økonomiske heftelser med unntak av lovpålagt panterett til sameiet på 1g. sameiets panterett sikrer innenfor pålydende den enkelte sameiers oppfyllelse av felles forpliktelser. kjøper må akseptere at det på eiendommen tinglyses ytterligere servitutter/erklæringer dersom offentlig myndighet e.l. krever det. slike servitutter/erklæringer kan være erklæringer som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, drift og vedlikehold av energi/nettverk, vann- og avløpsnett e.l.

VEGGER vegger utføres som sparklet og malt betong og/eller malte gipsvegger. veggene oppfyller forskriftskrav med hensyn til lydreduksjon og brannspredning. innvendige vegger mellom leilighetene og mot korridorer er isolerte mht lyd og brann iht gjeldende krav. keramiske veggfliser på bad av typen hvit matt 30x60 cm. sementbasert fuge i farge tilpasset flisvalg. standard settemåte er rettsatt liggende format. wc-rom og vaskerom har malte vegger. andre flisvalg mulig som tilvalg.

Bygg: f1 • etasje: 1 • rom: 3 HIMLING heldekkende sparklet og malt gipshimling i stue, kjøkken, soverom, hall, gang, entre og wc-rom. i bod og vaskerom leveres hvit t-profil himling. deler av taket vil bli nedsenket pga. tekniske installasjoner og rørføringer. typiske eksempler er mellom kjøkken overskap og tak samt føringsvei for ventilasjonskanaler og sprinklerrør langs takets sider. høyde i oppholdsrom som stue/kjøkken og soverom blir minimum 245 cm. alle leiligheter leveres med downlights i nedforet himling på bad, stue, kjøkken, soverom, hall, gang, entre og wc-rom. det leveres 2 stk downlights pr soverom og 6 stk i stue/kjøkken inkludert i prisen. flere downlights kan bestilles etasjeplan mot tillegg i pris. overgang tak/vegg leveres listløse, sparklet, fuget og malt.

HVITEVARER kjøkkenet leveres med følgende helintegrerte hvitevarer fra kvalitetsprodusenten siemens. • platetopp m/induksjon • komfyr • oppvaskmaskin • kombiskap kjøl/frys GARDEROBE det leveres 1 meter hth eller tilsvarende kombi garderobeskap pr sengeplass, type glatt hvit med høyde ca. 2,07m. garderobeskapene leveres med bøylehåndtak. BAD Baderommene leveres som prefabrikerte enheter med integrert baderomsinnredning, vegghengt toalett, dusjløsning, dusjgarnityr og vask. det vil bli mulig og gjøre enkelte individuelle tilpasninger av baderommene mht flisvalg, fronter og utstyr. tilpasning av baderommene skjer i henhold til egen tilvalgsmeny som sendes ut fra entreprenøren. innredningen med underskap er ihht bredde vist på prospekttegninger. det levers downlights i tak i badet.

Bruksareal: 56 m² • p-rom: 56 m² • terrasse: 11 m² leilighetene vil bli fradelt som selveierleiligheter/eier seksjoner.

antall soverom: 2

LOVANVENDELSE Boligene selges etter bestemmelsene i Bustadoppføringslova (lov av 13. juni 1997 nr. 43), loven sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten, jfr.§3. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse når kjøper er som profesjonell/ investor, eller etter at boligen er ferdigstilt. Boligen vil da selges etter bestemmelsene i lov om avhendområdeplan ing av fast eiendom av 3.juli 1992 nr. 93. selger står likevel fritt til å selge etter Bustadoppføringslova

BYGGEBESKRIVELSE denne beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningenes viktigste bestanddeler og funksjoner. det kan forekomme avvik mellom byggebeskrivelsen og plantegningene. i slike tilfeller er det alltid denne byggebeskrivelsen som er retningsgivende. enkelte illustrasjoner i tegningsmaterialet kan vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, som møblering, fargevalg, dør- og vindusform, bygningsmessige detaljer, for eksempel fasadedetaljer, fellesarealer, materialvalg, blomsterkasser, beplantning, fargesetting etc. videre kan vindusplasseringen i den enkelte leilighet avvike noe fra de generelle planer, som følge av blant annet den 146

ENTRÈDØRER/TERRASSEDØRER entredører leveres i fabrikkmalt utførelse iht. arkitektens fargevalg, og i henhold til gjeldende teknisk forskrift mht. lyd og brann. det leveres skyvedør på balkong med fabrikkmalt karm/ramme av tre med lakkert aluminiumskledning på utsiden. enkelte leiligheter leveres med balkongdør som slagdør. VINDUER OG INNVENDIGE DØRER vinduer levers som fabrikkmalte trevinduer med lakkert aluminiumskledning på utsiden. innvendige dører leveres i massiv konstruksjon av tre, i hvit, med et speil av typen swedoor unique 01l med håndtak i børstet rustfritt stål. dørene leveres med flat terskel med luftespalte for ventilasjon. hvitmalte utforinger og listverk rundt dører. listverk og utforing rundt dører og vinduer leveres fabrikkmalt hvit ncs s 0502-y med synlig stift.

WC-ROM vegghengt toalett med skjult innebygget cisterne. håndvask av porselen samt klart speil på vegg. el. uttak for lys og stikk. fasade vest TEKNISKE INSTALLASJONER tekniske anlegg, rør, føringsveier og sjakter blir ikke tegnet inn på tegninger som omfattes av kjøpekontrakten. endelig plassering av disse bestemmes etter hva som er hensiktsmessig og nødvendig. det vil være nedsenket heldekkende himling på bad, bod, vaskerom, hall, gang, entre og wc-rom på grunn av tekniske føringer. høyde i oppholdsrom som stue/kjøkken og soverom blir minimum 245 cm. nedforinger på grunn av tekniske fremføringer kan likevel forekomme der det er hensiktsmessig og nødvendig. leiligheter uten bod får nedsenket tak på kjøkken (230 cm). BALANSERT VENTILASJON MED VARMEGJENVINNING det vil bli levert ventilasjonsaggregat for balansert ventilasjon med varmegjenvinning i hver leilighet. aggregatet vil bli plassert på vegg i innvendig bod/vaskerom. leiligheter uten innvendig bod får kombiaggregat i kjøkken eller i himling i gang. i leiligheter med hybel er det felles ventilasjons-


i tillegg vil det være forsert kjøkkenavtrekk via slimline ventilator under overskap, alternativt en av røroshetta sine modeller med integrert ventilator som kundetilvalg. aggregatene har elektrisk ettervarmebatteri for trekkfri tilluft på kalde dager. SPRINKLERANLEGG hele bygget inkl. garasje, fellesarealer og leiligheter fullsprinkles. sprinklerhoder kan bli plassert både i tak og i vegg oppunder tak, samt på balkong. OPPVARMING Byggene blir levert med termostatstyrt vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken og hall/gang/entre/wc/vask med forsyning fra felles energi- sentral som skal tilknyttes fremtidig fjernvarmenett. elektriske varmekabler i badegulv. varmtvann leveres primært fra felles energisentral. alle soverom er forberedt for mulig ettermontering av elektrisk varmekilde etter behov. det leveres gasspeis i 3- og 4-roms leiligheter der det fremkommer av plantegningene. om ikke mange år, vil det kreves at all boligoppvarming i norge skal skje uten bruk av fossilt brennstoff. derfor er alle gasspeiser i worktinntoppen f1 og fremtidige byggetrinn forberedt for å benytte biopropan, en miljøvennlig gasstype som er laget av biologisk materiale. de nye gasspeisene vil også kunne regulere flammehøyde og har et nytt, tiltalende design. leveres med sort omramming. ENERGIMÅLERE alle leilighetene utstyres med energimålere for registrering av strøm, forbruk av varmt tappevann og vannbåren gulvvarme. energimålere avleses av leilighetseierne og avregnes i sameiet. STRØM OG LYS alle leiligheter utstyres i samsvar med tek 17 samt gjeldende forskrifter og normer for elektro på tidspunkt for prosjektering og anmeldelse. antall el-punkter vil være i henhold til gjeldende regelverk. i tillegg til lyspunkter inne i leilighetene, leveres lyspunkt inklusiv lysarmatur og dobbelt stikk på balkong. sikringsskap plasseres i hall/gang/entre eller bod i hver enkelt leilighet. annen plassering kan forekomme der det er hensiktsmessig eller nødvendig. INTERNETT, TV OG TLF leilighetene leveres med bredbåndskabel fra anerkjent leverandør. det legges frem ett vegguttak i stue for internett, tv og ip-telefoni. PORTTELEFON det leveres porttelefon med kamera ved utvendig hovedinngangsdør med monitor i hver leilighet. det monteres i tillegg ordinær ringeknapp utenfor entrèdøren til hver leilighet. BALKONGER Balkongene utføres i betong og leveres med tredekke av møre royal. Balkongrekkverk leveres i klart glass og overflatebehandlet aluminium. der det er skillevegger mellom balkonger leveres disse som trepanel og/eller stonelltegl og evt noe glassrekkverk som rekkverk forøvrig. som følge av gjeldende regulering mht flyplasstøy vil alle leiligheter få minimum 6 m2 innglasset privat uteoppholdsareal. endelig utforming og plassering vil bli avklart gjennom detaljprosjekteringen

SPORTSBOD samtlige leiligheter får minimum 5 m2 sportsbod plassert i felles bodanlegg. Bodene leveres med himling og gulv av støvbundet betong. Bodene leveres med systemvegger av lakkerte stålrammer med netting. leiligheter uten innvendig bod i leiligheten kompenseres for dette ved økt areal på sportsboden i fellesanlegget. felles bodbelysning fra bodkorridortak. FELLESAREALER, INNGANSPARTI, LOBBY, TRAPPER OG GANGER inngangsparti/lobby innvendig etableres med keramiske gulvfliser og sparklede og malte vegger. felles trapper leveres som prefabrikerte betongelement trappeløp med keramiske fliser og spilerekkverk i lakkert stål. felles ganger leveres med keramiske gulvfliser og sparklede og malte betongvegger. inngangsparti/lobby, felles trapper og ganger har sokkelflis med samme flis som gulv/trappetrinn. låsbare postkasser plasseres på egnet sted i hovedinngangspartiet. trapperom utstyres med lydabsorberende hvite himlingsplater. HEIS Byggene får maskinromløse wireheiser av anerkjent fabrikat til samtlige leilighetsetasjer. heisen er godkjent som båreheis og har heisstol med grunnmål ca. 1,1 x 2,1 m. GARASJE 3- og 4-roms leiligheter får egen parkeringsplass i garasjekjeller inkludert i prisen. parkeringsplassene i f1 er organisert delvis i et 2 etasjes semiautomatisk parkeringssystem og delvis som faste plasser. Byggherren forbeholder seg retten til å fordele og organisere parkeringsplasser og -areal. maksimal lengde for bil i parkeringssystem er 5 meter, maksimal vekt er 2,3 tonn. alle parkeringsplasser leveres med egen portåpner. AVFALLSHÅNDTERING det er avsatt plass ute for felles nedkast til avfallssytem. forbehold om endelig plassering og valg av avfallsløsning etter avklaring med tromsø kommune FELLES UTEOMRÅDE endelig utomhusplan er ikke ferdigbehandlet/-prosjektert. selger forbeholder seg retten til å bestemme endelig utforming og materialvalg. fellesområder vil bli tilsådd og beplantet. adkomst til hovedinnganger vil ha fast dekke. sandkasser og lekeutstyr i samsvar med kommunale krav og ihht endelig prosjektering. ENDRINGER/TILVALGSMULIGHETER innenfor gitte rammer og tidsfrister, og mot et tillegg i pris vil det være mulig å skreddersy sitt eget preg på leiligheten ut over de valgmulighetene salgsprospektet gir. det vil bli gjennomført personlige endringsmøter. etter at byggingen har startet tar vi forbehold om at enkelte endringer ikke kan gjennomføres da byggingen kan ha kommet for langt. det kan ikke gjøres endringer på byggets fasade, vinduer, utv. dører, balkonger eller fellesarealer. det kan ikke bestilles innredning som medfører vesentlige endringer av faste tekniske installasjoner som ventilasjon, sprinkler, vann og avløp. det kan ikke benyttes andre leverandører eller utførende enn de utbygger og totalentreprenør har valgt for prosjektet ved kjøp av tilleggstjenester/ endringer. selger vil i god tid før innredningsarbeidene starter utarbeide en tilvalgsmeny hvor priser og frister for beslutning vil fremkomme. INNFLYTTING f1: antatt ferdigstillelse/innflytting vil være 1. kvartal 2020. dette under forutsetning av byggestart august 2018.

overtagelsesmåned vil bli varslet kjøper ca. 3 måneder før antatt overtagelse. kjøper aksepterer at endelig overtagelsesdato vil bli varslet senest 6 uker før overlevering. hver kjøper vil ved overtagelse få tildelt en fdv-rapport som viser hvilke materialer, produkter og fargevalg som er benyttet i leiligheten, og i tillegg adresselister med oversikt over kontaktpersoner/firma som er ansvarlig for de forskjellige arbeider og vedlikehold. Byggestart er også avhengig av at tilstrekkelig antall leiligheter er forhåndsolgt. videre er byggestart avhengig av at ramme- og igangsettelsestillatelse blir gitt. FORBEHOLD alle opplysninger i denne beskrivelse er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eller som følger av offentlige pålegg, uten at den generelle standarden forringes.

ANDRE OPPLYSNINGER FELLESUTGIFTER størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter, hvor store kostnadene blir vil avhenge av hvor mange ytelser sameiet rekvirerer. erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. kr. 25,- til kr. 35,- pr. kvm. Bra/mnd. i forbindelse med tilknytning til felles rør- og tankanlegg for gass, vil det bli fakturert kr 11.900,- pr leilighet i anleggsbidrag for leiligheter som har gasspeis. anleggsbidraget forfaller ved overtakelse av leiligheten. gassanlegget blir således sameiets eiendom, og man vil unngå nettleie i forbindelse med gassleveranse. gassforbruk faktureres i.h.t gassmålestand av sameiet. kostnader ved fjernvarmeanlegg som leverer all energi til oppvarming og varmtvann, vil bli fordelt ihht forbruk ved installasjon av forbruksmåler i hver enkelt leilighet.

andre opplysninger

aggregat og kullfilterventilator over koketopp. det vil bli tilluft i alle oppholdsrom og avtrekk fra våtrommene og kjøkken.

endelig fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på sameiets konstituerende generalforsamling. OMKOSTNINGER dokumentavgift til staten: 2,5 % av tomteverdien, se egen salgsoppgave for beregning av dokumentavgift. tomteverdien anslås til å være ca kr. 7.500,- pr m2 og dokumentavgift vil således være ca kr. 190,- pr m2. gebyret for tinglysning av skjøte er f.t. kr. 525,-, og tinglysningsgebyr og attestgebyr for pantobligasjoner i forbindelse med etablering av eventuelle lån er f.t. kr. 729,- pr. obligasjon inkl. attest. i tillegg innbetales à konto kr. 50,- pr. kvm Bra-s til sameiet for likviditet i oppstartsfasen. det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til hjemmelsovergang finner sted. BETALINGSPLAN det forutsettes at forskudd på 5 % begrenset oppad til kr. 250.000,- (for personer) av kjøpesummen (fri kapital) innbetales ved kontraktinngåelse til meglers klientkonto for prosjektet. restbeløp betales innen overtagelse. dersom kjøper er en juridisk person (selskap) betales ytterligere 5 % av kjøpesummen ved byggestart. rentene på innbetalt forskudd tilfaller utbygger fra det tidspunkt forskuddsgarantien (§47) foreligger. den resterende del av kjøpesummen innbetales senest èn uke før overtagelse av eierseksjonen.

147


andre opplysninger

GARANTIER leilighetene selges i henhold til lov om bustadoppføring, og selger plikter å stille bankgaranti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering av leilighetene til kjøper. overføring av innbetalt forskuddsbeløp fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. for øvrig gjelder lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette. AREALANGIVELSER arealene oppgitt i prospektet er angitt i bruksareal (Bra) som er leilighetens mål innvendig, innbefattet innvendige boder og vegger, men ikke medregnet yttervegg. i tillegg opplyses p-rom i prislisten, dette er leilighetens Bra areal fratrukket innvendige boder og veggene til disse. arealene angitt i markedsføringsmaterialet er ikke å betrakte som eksakte arealer. partene har ingen krav mot hverandre dersom arealene skulle bli 3% mindre eller større enn det markedsførte.

fellesutgifter for anleggseiendommen er stipulert til kr. 250,- til 350,- pr parkeringsplass pr. måned. anleggseiendommen(e) vil bli organisert som ett eller flere tingsrettslige sameier hvor eiere av parkeringsplass og/ eller sportsboder innenfor anleggseiendommen(e) vil eie eiendommen med forholdsmessige ideelle andeler (personlig sameie). til hver ideelle andel vil det knyttes en eksklusiv rett til en bestemt parkeringsplass/rampe eller en bestemt bod. den nærmere regulering av sameieforholdene vil skje gjennom sameievedtekter og sameiet vil også engasjere forretningsfører til å forestå den daglige driften.

f1-101

også andre som ikke har parkeringsplasser eller sportsboder i anleggseiendommen(e) vil imidlertid ha interesse i denne i form av blant annet adkomstveier, gjesteparkering, teknisk infrastruktur, sportsboder etc. rettigheter til disse forholdene vil sikres ved tinglyste bruksrettigheter.

på eiendommene og ikke minst trivselen. den nærmere regulering av sameieforholdene i realsameiene, vil skje gjennom sameievedtekter og sameiet vil også engasjere forretningsfører til å forestå den daglige driften. sameierne må påregne å bidra ifm forvaltningen av realsameiene både som tillitsvalgte (styre mv.), og ved å dekke en forholdsmessig andel av kostnadene ved drift og vedlike- hold av realsameiene. sistnevnte vil fortrinnsvis skje gjennom felleskostnadene til de respektive boligsammenslutningene. sameieeiendommene; herunder realsameiene, er p.t. ikke etablert, men det arbeides løpende med fradeling av eiendommer til de respektive boligsammenslutningene med påfølgende etablering av realsameiene. det kan også påregnes ansvar for forvaltning av enkelte arealer i området utenfor sameieeiendommene, herunder private og offentlige friområder og infrastruktur knyttet til disse; dog av betydning for workinntoppen.

3-roms hjørneleilighet

AREALANGIVELSER PÅ PRIVATE UTEAREAL for balkonger, markterrasser og eventuelle private hageparseller tas det et særskilt forbehold om at disse kan endres i proporsjonalitet, utforming, størrelse og arrondering. det vil bestrebes å gi utearealene et estetisk godt uttrykk. LIGNINGSVERDI ligningsverdien er foreløpig ikke fastsatt i det ligningsverdien fastsettes av ligningskontoret, og vil normalt være på ca. 25-30% av førstegangs kjøpesum. SAMEIET det skal etableres et eierseksjonssameie som skal ivareta felles interesser, fellesarealer og fellesanlegg av enhver art. ved overtakelse av de respektive seksjonene, blir kjøperne sameier iht. lov om eierseksjoner av 16. juni 2017 nr. 65. enhver sameier plikter å følge eierseksjonsloven og til enhver tid gjeldende vedtekter for sameiet.

også rettighetshavere til bruksretter i anleggseiendommene må sammen med eierne av anleggseiendommen (sameiet) svare en forholdsmessig andel av kostnadene til drift-, vedlikehold og nødvendige påkostninger.

UTVENDIGE FELLESOMRÅDER – REALSAMEIE det er og vil bli etablert flere boligsammenslutninger (eks. eierseksjonssameier) innenfor workinntoppen. noen av disse vil kun omfatte en bygning (som d1), mens andre vil omfatte flere bygninger; eksempelvis vil e3 og f1 utgjøre ett eierseksjonssameie. felles for alle boligsammenslutningene innenfor workinntoppen, er at tomtene/grunneiendommene vil gå så nært vegglivene som mulig. dette innebærer at hver boligsammenslutning/eierseksjonssameie vil ha marginalt uteområde innenfor egen eiendom.

FORRETNINGSFØRER forretningsfører er foreløpig ikke valgt, men kontrakt vil bli inngått før konstituerende sameiemøte. FORSIKRING Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtagelse, deretter tegnes fullverdiforsikring gjennom eierseksjonssameiet. kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring. MATRIKKEL gnr/Bnr vil bli tildelt i forbindelse med fradeling fra gnr 118 / Bnr 1654. Bruksnummer for eiendommen vil kunne endres i forbindelse med sammenslåing og grensejusteringer. seksjonsnummer for hver leilighet fastsettes i forbindelse med seksjoneringen.

Bygg: f1 • etasje: 1 • rom: 3

Bruksareal: 56 m² • p-rom: 56 m² • terrasse: 11 m²

de delene av uteområdet innenfor workinntoppen as sine eiendommer i workinntoppen som gjenstår etter at det er fradelt tomter til samtlige boligprosjekter innenfor omdet er utarbeidet utkast til sameievedtekter. utkastet til rådet, vil bli organisert som en eller flere tingsrettslige vedtekter aksepteres av kjøper slik de foreligger; dog med sameier som vil knyttes til de respektive sameiene/ de forbehold om endringer. evt. øvrige endringer av seksjonene og derigjennom eid av de som til enhver tid vedtektene kan fremmes på senere sameiermøter iht. eier boligeiendommer innenfor området (realsameie). bestemmelser i vedtektene og eierseksjonsloven. realsameie betyr at sameieandelene i sameieeiendommen er knyttet til eiendomsrett til en bestemt eiselger skal innkalle kjøperne til et orienteringsmøte endom, slik at den som til enhver tid er eier av ca. 1 måned før ferdigstillelse av prosjektet. på orienterings- eiendommen også har rettigheter i sameieeiendommen. områdeplan etasjeplan møte skal det velges et foreløpig styre blant kjøperne som sameieandelene er da å anse som tilbehør til hovedinnkalles til overtakelse av sameiets fellesarealer. sameiets eiendommene iht. avhendingsloven §3-4 andre ledd bygningsmessige/innvendige fellesarealer skal overtas bokstav d) og kan ikke avhendes eller pantsettes uten at før overtakelse av leilighetene. kjøper aksepterer at hovedeiendommen følger med (sameielovens § 10 andre sameiestyret representerer samtlige kjøpere i forbindelse ledd og panteloven §2-2 første ledd bokstav c) og §2-3 med overtakelse av fellesarealene. andre ledd).

antall soverom: 2

PARKERING all parkering i workinntoppen skjer under bakkeplan; enten under de respektive blokkene eller i en eller flere egne anleggseiendommer. anleggseiendom er en bygning eller en konstruksjon eller et avgrenset fysisk volum under bakken eller i lufta over annen grunneiendom, som er utskilt som en egen eiendom (eget gårds- og bruksnummer). i dette tilfellet er det snakk om parkeringsanlegg og sportsboder med tilhørende adkomstveier og teknisk infrastruktur.

148

denne organiseringsmåten gir seg egentlig selv i dette området idet de respektive boligsammenslutningene vil ha en del felles tiltak i form av blant annet veger, lekeplasser og annet uteområde. organiseringen i realsameier gjør følgelig behovet for avtalte og tinglyste rettigheter på tredjemanns grunn, mindre. i tillegg antas det å være stordriftsfordeler ved felles organisering av drift og vedlikehold av fellesområdene. til sist anses det å være fordelaktig med en felles og helhetlig forvaltning av fellesområdene; herunder antas dette å være av betydning både for verdien

REGULERING tomten er regulert til boligformål. området ligger i flystøysone gul. det tas forbehold om lokale støyskjermingstiltak på private uteoppholdsareal. ADRESSE endelig postadresse er ikke kjent. vil bli tildelt fra kommunen ifm byggesaken. PRISER fasade vest leilighetsprisene fremgår av vedlagte prisliste. selger står til enhver tid fritt til å endre prisen på leiligheter som ikke er solgt. ENERGIATTEST norges vassdrags- og energidirektorat utsteder energiattesten og fører tilsyn med ordningen. ordningen ble vedtatt i stortinget mars 2009, men kravet om energimerking av boliger ved salg, utleie eller ved bygging av nye boliger gjaldt fra 1. januar 2010. energimerket a og B vil gjelde forpassivhus og lavenergiboliger. de fleste nye hus som oppfyller energikravene i dagens byggeforskrifter vil få karakteren c. eksisterende bygninger vil i all hovedsak få dårligere karakterer enn c. karakterskalaen fra a til g er ment å skulle harmonisere med tek-17, dvs c skal i hovedsak tilsvare nybyggstandard. leiligheten vil bli merket med energiklasse c-gul.


BYGGEFORSKRIFTER alle leiligheten i workinntoppen oppføres etter kravene i tek 17. det blir installert balansert ventilasjon med minimum 80% varmegjennvinning. leilighetene vil ha minimum 60% andel fornybar energi til romoppvarming og varmtvann. i tillegg leveres det gasspeis til 3- og 4-roms leilighetene.

FORBEHOLD OG SALGSBETINGELSER selger tar følgende forbehold for gjennomføring av kontrakten: • 25 leiligheter i prosjektet er solgt • kommunen gir ramme- og igangsettelsestillatelse og disse blir ikke påklaget. • byggelån er innvilget og åpnet • det er inngått avtale med entreprenør • endelig beslutning om igangsetting i utbyggers styre de ovenfor nevnte forbehold gjelder for en periode på inntil 9 måneder fra annonsert salgsstart, og selgers frist for å gjøre forbehold gjeldende er 01.06.2019 dersom selger ikke har sendt skriftlig melding til kjøper om at forbehold gjøres gjeldende innen fristen, er selger endelig juridisk bundet av kontrakten. meldingen må angi hvilket forbehold som gjøres gjeldende, og må være kommet frem til kjøper innen den angitte frist per e-post eller rekommandert brev. dersom selger gjør forbehold gjeldende, gjelder følgende: • denne kjøpekontrakt bortfaller, med den virkning at ingen av partene kan gjøre krav gjeldende mot den annen part på grunnlag av kontraktens bestemmelser. • ethvert beløp som kjøper har innbetalt skal, inkludert opptjente renter, uten ugrunnet opphold tilbakeføres til kjøper. ved overtagelse må det påregnes at det gjenstår mindre utvendige eller innvendige arbeider på eiendommens fellesarealer. selger tar forbehold om å foreta endringer/ omregulering av omkringliggende bebyggelse, eventuell regulering av enkeltseksjoner til næringsvirksomhet og endringer av utomhusarealer i forhold til det som er presentert for kjøper. det tas dermed generelt forbehold om myndighetenes saksbehandlingstid, herunder eventuelle prosessuelle steg som måtte forstyrre fremdriften, finansielle forutsetninger og leveranseavtaler. disse forbeholdene vil også kunne føre til eventuell justering i fremdriften for overtagelse/innflytting, hjemmelsoverføring. når selger har opphevet forbeholdene stilt i avtalen skal selger fastsette en overtakelsesperiode som ikke skal være lenger enn 3 måneder. selger skal skriftlig varsle kjøper om

når overtakelsesperioden begynner og slutter. senest 10 uker før ferdigstillelse av boligen skal selger gi kjøper skriftlig melding om endelig overtakelsedato. den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende, og skal ligge innenfor overtakelsesperioden. det beregnes dagmulkt fra dette overtagelsestidspunktet. dersom oppstart endres, forskyves planlagt overtakelsestidspunkt tilsvarende, uten at dette utløser noe krav på dagmulkt, se forøvrig bestemmelsene i Bustadoppføringslova §18. selgeren har rett til tilleggsfrist dersom kjøper krever endringer eller tilleggsarbeider som påvirker byggetiden, eller dersom vilkårene nevnt i Bustadoppføringslova §11 er oppfylt. det kan bli varierende ferdigstillelse av de ulike byggene/ leilighetene. det gjøres oppmerksom på at det etter oppgjørs- og overtakelsedato fortsatt kan foregå byggearbeider på eiendommen, herunder arbeider med ferdigstillelse av de øvrige boligene, fellesarealer, tekniske installasjoner og utomhusarbeider. kjøper aksepterer at det vil være støy fra byggearbeider, behov for anleggstrafikk og anleggsinstallasjoner for å ferdigstille prosjektet. utbygger må følgelig forbeholde seg retten til å ha stående maskiner og utstyr på deler av tomten, sammen med visnings- og byggeplasskilt frem til siste bolig er ferdigstilt.

selger forbeholder seg retten til å akseptere eller forkaste et hvert bud/ kjøpetilbud på fritt grunnlag. selger kan velge å tildele leiligheter uten å begrunne tildelingen og uten forutgående varsel til andre som har lagt inn bud på samme leilighet. salg av kontraktsposisjoner er kun tillatt etter godkjenning fra selger. selger kan uten nærmere begrunnelse nekte slik godkjenning. dersom slik godkjennelse gis, påløper det et transportgebyr pålydende kr 100.000,- for endring av kontraktspart. ervervet vil etter slik godkjenning kunne tinglyses direkte til tredjemann, men selger vil i forhold til oppgjør og kontraktsvilkår for øvrig forholde seg til kjøper som solidarisk ansvarlig. eventuelle bud forutsettes inngitt på selgers standard kjøpekontrakt som vil bli benyttet ved alle salg. se eget kontraktsdokument som forutsettes gjennomgått før bud inngis. selger tar forbehold om å foreta justeringer i kontrakten som følge av offentlige krav m.m. selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere. eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking. dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.

kjøper kan ikke nekte å overta boligen selv om fradeling, seksjonering, eller tinglysing av hjemmelsovergang ikke er gjennomført på overtakelsesdagen. kjøpesummen vil i slike tilfeller bli stående på meglers klientkonto inntil kjøper er sikret hjemmel.

det tas forbehold om trykkfeil i leveransebeskrivelse og prospektet/salgsoppgaven forøvrig. prospektet inneholder flere perspektiver, utsiktsbilder og datagenererte bilder, som kan avvike fra endelig oppførelse med hensyn til arkitektur, tekniske løsninger, byggenes plassering på tomten og utsiktsforhold. alle illustrasjoner må dermed betraktes som omtrentlige og skissepregede.

det kan forekomme avvik mellom byggebeskrivelse og plantegninger. i slike tilfeller er det alltid byggebeskrivelse som er retningsgivende. dersom det er avvik mellom prospekt/ internettside og leveransebeskrivelse, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. omfanget av leveransen er begrenset til denne.

prosjektet avviker fra gjeldende regulering, og det forutsettes at det gis nødvendige dispensasjoner. selger tar forbehold om endringer og forsinkelser som måtte oppstå som følge av offentlig saksbehandling. selger vil varsle kjøperne om eventuelle forsinkelser, og løpende orientere om fremdriften.

alle opplysninger i denne salgsoppgaven er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. eksempler på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, mindre endring av boligens areal eller liknende.

SALGSPROSESSEN Boligene selges til faste priser. innlevert kjøpstilbud er bindende for kjøper. selger har rett til å akseptere eller forkaste ethvert bud. megler vil meddele eventuell aksept skriftlig til kjøper. selger har rett til å endre priser på usolgte boliger til enhver tid.

selger forbeholder seg retten til å organisere parkering og boder på den måten som anses mest hensiktsmessig, for eksempel som en del av sameiets fellesareal med dertil tilhørende bruksretter, seksjonert som tilleggsareal til den enkelte seksjon eller som særskilt anleggseiendom. utomhusplanen i prospektet/salgsoppgaven er av en slik karakter at det ikke kan ansees som et kart, men en illustrasjonsskisse fra landskapsarkitekt. utomhusplanen er utarbeidet for å illustrere tomtens planlagte opparbeidelse.

forBehold

tiltakshaver skal sørge for at bygningen har en energiattest med energimerke, og vil utstede energiattest senest ved overlevering av boligen.

vi har tatt forbehold om trykkfeil i salgsprospektet. vi gjør oppmerksom på at salgsprospektet ikke er et juridisk bindende dokument. i de tilfeller der salgsprospektet og salgsoppgave avviker fra hverandre, er det salgsoppgaven som er gjeldende. salgsoppgaven benyttes som vedlegg til bindende kjøpstilbud og er å regne som det bindende juridiske dokumentet. Bindende kjøpstilbud og salgsoppgave skal være av samme dato. det tas forbehold om trykkfeil i salgsprospektet.

selger står fritt til å endre leilighetsnummer i prosjekteringsprosessen og det tas forbehold om eventuell endring av antall eierseksjoner i bygningene.

DESIGN: BoX group as / pål sigurdsen ILLUSTRASJONER: vy com as / make studio uk ARKITEKT: make arkitekter as PROSJEKTSELSKAP/UTBYGGER: workinntoppen as FOTO: shutterstock TRYKK: renessanse media as

149


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


WORKINNTOPPEN P A N O R A M A

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


STEDET DU BOR Blir en del av deg


WWW.WORKINNTOPPEN.NO

EIENDOMSMEGLER 1 TROMSØ RØDBANKEN SJØGATA 8, 9298 TROMSØ

MEGLER WENCHE ODDEN KVAMME MOBIL: 952 12 052 W.O.K@EIENDOMSMEGLER1.NO

MEGLER DAG LITTLE MOBIL: 930 11 511 D.L@EIENDOMSMEGLER1.NO

F1

Profile for Profier AS

WORKINNTOPPEN PANORAMA - BYGG F1  

55 unike leiligheter med fantastisk utsikt på toppen av Tromsøya

WORKINNTOPPEN PANORAMA - BYGG F1  

55 unike leiligheter med fantastisk utsikt på toppen av Tromsøya

Profile for profier

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded