Page 1

31 NYE SYDVE ST VE NDTE LEILIGHE TER P Å T O P P E N AV T R O M S Ø Y A


STEDET STEDET DU DU BOR BOR BLIR EN DEL AV DEG BLIR EN DEL AV DEG


VELKOMMEN HJEM! Stedet du bor blir en del av deg. Trives man hjemme, får man g jerne bedre livskvalitet og ny energi. Mange boligkjøpere har funnet sitt nye hjem på Workinntoppen og gir oss gode tilbakemeldinger på trivsel, planløsninger, kvalitet og ikke minst den fine beliggenheten midt på Tromsøya, med gode utsiktsforhold og Workinnmarka som nærmeste nabo. Interessen for leilighetene på Workinntoppen har vært formidabel og vi er stolte av å presentere et nytt salgstrinn. Nå selger vi 31 nye leiligheter, de fleste med sydvestvendt beliggenhet, fredelig beliggende helt innerst på tomta. Dette salgstrinnet består av 2- og 3-roms leiligheter, med gode og g jennomtenkte planløsninger som passer for deg med sans for kvalitet. Noen leiligheter har egen hybel. Med gode kvaliteter, marka som nærmeste nabo, kort vei til sentrum og alt du er glad i, har Workinntoppen vært et førstevalg til de som vil ha en splitter ny leilighet. Vi ønsker deg velkommen hjem!

1


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


LEILIGHETER FRA 42 m2 TIL 128 m2 NOEN LEVERES MED HYBEL

4


31 NYE LEILIGHETER I SALG NÅ! Du skal like stedet du bor. Alle kvalitetene i boligen og området rundt er viktige – de påvirker deg og blir en del av din hverdag. Felles for alle leilighetene er at de har praktiske planløsninger, med god arealutnyttelse. Her kan du nyte livet og virkelig føle deg hjemme! Prosjektet bygges etter strenge forskrifter som sikrer deg gode tekniske, miljømessige og økonomiske krav som du vil ha glede av så lenge du bor i leiligheten. I det nye salgstrinnet tilbys 2- og 3-roms

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

leiligheter fra 42 kvm til 128 kvm. Noen leiligheter har egen hybel. Balkongen eller terrassen til leiligheten er antakelig større enn du vil finne på andre nye boligprosjekter. Så snart du har valgt den leiligheten som passer deg best, kan planleggingen begynne. Du vil få tilsendt en omfattende tilvalgsliste med priser og frister. Vår entreprenør er kjent for sin gode håndtering av tilvalgprosessen og gleder seg til å skreddersy din nye leilighet i tråd med dine ønsker.

5


PRISER FRA KR. 2.290.000,-

NYT LIVET I EN SPLITTER NY LEILIGHET! Det er en egen følelse å flytte i ny leilighet. Det er rent og friskt i alle kroker – alt er nytt og tidsmessig. Hvem ønsker ikke å investere i en splitter ny leilighet til fastpris, og dermed slippe opphetede budrunder til kanskje høyere pris og dårligere bruktstandard? Kjøp av ny leilighet er en klok investering, hvor boligens kvaliteter blir ivaretatt gjennom gode materialvalg, enkelt og praktisk vedlikehold og god driftsøkonomi. Bruk av

6

vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Leilighetene på Workinntoppen gir deg disse bekvemmelighetene i bygg med tidsmessig preg og utstrakt bruk av eksklusive materialer som tegl, glass, tre og stål som gir husene et representativt preg. Alle leilighetene får sin egen private balkong eller terrasse. I tillegg opparbeides et hyggelig felles parkområde.

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


VANNBÃ…REN GULVVARME I ALLE LEILIGHETER 7


8 KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


9


1-STAVS EIKEPARKETT INKLUDERT I PRISEN 10


FREDELIG BELIGGENHET SENTRALT PÅ TROMSØYA! En ny bolig gir mulighet for nye, gode vaner! Mulighetene er mange, fra Workinntoppen er det kort vei til en aktiv fritid året rundt. På Workinntoppen bor du nær marka i et av byens mest attraktive boligområder. Rett utenfor stuedøren finner du mange muligheter for flotte naturopplevelser året rundt. Er du glad i å gå på ski kan du spenne på deg skiene rett utenfor stuedøren og ta en tur i lysløypa. Det blir tilrettelagt for egen smørebod på Workinntoppen, tilg jengelig for alle beboere. Utenfor vintersesonger er det fine skogsveier for sykkel- og spaserturer.

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

Å bo i Tromsø er en opplevelse om du er glad i kultur, handel og spennende matopplevelser. Tromsø sentrum byr på mange hyggelige restauranter, butikker og kulturtilbud. Fra Workinntoppen er det kort avstand til Universitetet i Tromsø og et av Norges mest moderne kjøpesenter, Jekta Storsenter med over 200 butikker. På Workinntoppen bor du omtrent midt på Tromsøya, med det meste av det du trenger i nærheten. Ønsker du å la bilen stå ig jen hjemme, er det gode bussforbindelser. Er du glad i å reise, er flyplassen kun et steinkast unna. Det finnes gode barnehage- og skoletilbud i nærheten.

11


PRISER FRA KR. 2.290.000,-

TRIVSEL I NABOLAGET ER VIKTIG FOR OSS! Før vi kunne starte byggingen på Workinntoppen ble det sprengt bort mye fjell for å g jøre plass til nye moderne leiligheter i kant med grøntbeltet. Du får din egen private balkong eller terrasse. Mellom byggene opparbeides hyggelige felles utearealer til glede for alle beboerne og g jester som kommer på besøk. Her bor du i et bilfritt miljø, der all

12

kjøring og parkering foregår under bakken, hvor det er parkeringsgarasje for hele feltet, med heis opp til leilighetene. Det er stor etterspørsel etter leilighetene på Workinntoppen. Våre meglere er mer enn behjelpelig med å guide deg ig jennom de ulike leilighetstypene, slik at du finner den som passer best for deg!

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


PRISER FRA KR. 2.690.000,13


14

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

STEDET DU BOR BLIR EN DEL AV DEG

15


INTEGRERTE HVITEVARER INKLUDERT I PRISEN

16


SETT DITT EGET PREG PÅ DRØMMEKJØKKENET Nytt kjøkken er en stor begivenhet, nettopp fordi kjøkkenet er en viktig del av hjemmet. Det nye kjøkkenet ditt er av god kvalitet fra HTH. Liker du den moderne eller klassiske stilen? Som standard kan du velge mellom Athena Newline, med moderne, stilrent design eller et klassisk kjøkken av type Scandinavian Classic. Valget er ditt! Begge kjøkken leveres i hvit som standard, med benkeplate i heltre eik eller laminat Sort Struktur, uten tillegg i pris. Du kan

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

velge blant flere spennende farger på ditt nye kjøkken, mot et tillegg i pris. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer fra Siemens. Hvitevarepakke inneholder; stekeovn, induksjon koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap, ferdig montert tilpasset kjøkkenet ditt. For begge kjøkken vil det bli gitt muligheter for utallige tilvalg og tilpasninger i egne møter med kjøkkenleverandøren.

17


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

KATALOGBILDE HTH

Helt siden 1966 har HTH produsert kjøkken og blitt en anerkjent leverandør. Hans Henning og Tony Haahr var to dyktige håndverkere som grunnla HTH fordi de mente det var mulig å lage enda bedre kjøkken enn det som tidligere var produsert.

18


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

19


20

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


21


ARKITEKTEN OM WORKINNTOPPEN Boligområdet ligger meget attraktivt til, med fantastisk utsikt utover fjorden, bakenforliggende fjellheimen og nær kontakt til Tromsømarka og grøntområdene som følger høydedraget fra sør til nord på Tromsøya. Boligenes beliggenhet og form tilsier eksklusivitet og fokus på en ”indre ro” i utforming av både innvendige og utvendige rom. Vår intensjon er å skape moderne og praktiske leiligheter plassert i grønne omgivelser. Alle de lyse leilighetene vender ut mot ekstra romslige, private balkonger og terrasser, med spennende utsikt og gode solforhold. De parkmessige opparbeidede utearealene skaper et positivt supplement til hver enkelt sine private utearealer. Alle leilighetene er organisert mot et felles fint opparbeidet trapperom med heis som leder rett ned i underliggende parkeringsanlegg.

Det dannes et felles uteoppholdsrom og naturlige møteplasser mellom husene i prosjektet, som er viktig for å gi boligområdet og fremtidige brukere en felles identitet. Bygg E3 ligger med aller beste beliggenhet mot syd/sydvest. Det legges opp til at bebyggelsen utføres i kombinasjon mørk antrasitt tegl, mørk «glødenede» trekledning, glassrekkverk, sølvfarget beslag og søyler. De store vinduene og skyvedørende er med på å skape optimale lys og utsiktsforhold. Som arkitekt er det ekstra motiverende å jobbe med et prosjekt hvor det legges inn kvaliteter som vi ellers ikke normalt får anledning til å arbeide med. Prosjektet har vår høyeste prioritet med den hensikt å virkeligg jøre fremtidige brukers boligdrøm.

Hans Bernhard Biserød Kai Robert Gundersen Partnere - Sivilarkitekter MNAL - Make Arkitekter AS

22

KATALOGBILDE HTH KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


23


24

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


SIKKERHET FOR GJENNOMFØRING Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig at kjøperen føler seg trygg på at leiligheten blir slik som planlagt, og at man har tillit til utbyggers g jennomføringsevne. Bak prosjektet på Workinntoppen står Barlindhaug Eiendom AS og Profier AS, to anerkjente aktører i det norske bolig-markedet. Barlindhaug Eiendom AS er godt kjent i Tromsømarkedet som en betydelig regional eiendomsutvikler, som har realisert flere kjente boligprosjekter i Nord-Norge. Profier er et landsdekkende eiendomsutviklingsselskap som ble stiftet i 1994, og har i løpet av selskapets historie realisert mer enn 6.000 boliger og over 600.000 m2 handel/ næring. Boligprosjekter utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, g jennomtenkte planløsninger og høy boligstandard. Selskapene har en sunn økonomi og solide eiere.

25


F1

E3 E2

E1

B5

D1 C1

B4

A4 B3

E1 E2 A3 B2

E3 F1

B1

A2

B5 A1

OMRĂ…DESKISSE Illustrasjonen er ikke ĂĽ anse som et kart, men kun ment for ĂĽ orientere om tomtens planlagte opparbeidelse og arrondering. Tomtens opparbeidelse og arrondering er ikke endelig fastsatt og kan bli endret.

26


D1

A3

A4

A2

POST 2 KM

DAGLIGVARE 1.2 KM

APOTEK 1.6 KM

SATS 1.5 KM

DRIVSTOFF 1.6 KM

SKILØYPE 100 M

BUSS 400 M

VINMONOPOL 1.6 KM

A1

C1

B1 B3

B2

SPISESTED 1.6 KM

SKOLE 700 M

FLYPLASS 2.5 KM

SVØMMEHALL 2.1 KM

B4

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

27


28

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


29

LEILIGHETSPLANER


E3-101 3-ROMS HJØRNELEILIGHET MED ROMSLIG TERRASSE BYGG: E3 • ETASJE: 1 • ROM: 3 BRUKSAREAL: 62 m² • P-ROM: 62 m² • TERRASSE: 23 m² ANTALL SOVEROM: 2

OMRÅDEPLAN

30

ETASJEPLAN

FASADE SYDVEST


31


E3-102 2-ROMS LEILIGHET MED ROMSLIG TERRASSE BYGG: E3 • ETASJE: 1 • ROM: 2 BRUKSAREAL: 42 m² • P-ROM: 42 m² • TERRASSE: 18 m² ANTALL SOVEROM: 1

OMRÅDEPLAN

32

ETASJEPLAN

FASADE SYDVEST


33


E3-103 2-ROMS LEILIGHET MED EGEN HYBEL OG STOR TERRASSE BYGG: E3 • ETASJE: 1 • ROM: 2+1 BRUKSAREAL: 50+20 m² • P-ROM: 50+20 m² • TERRASSE: 48 m² ANTALL SOVEROM: 1+1

OMRÅDEPLAN

34

• ANTALL BAD: 2

ETASJEPLAN

FASADE SYDVEST


35


E3-201 3-ROMS HJØRNELEILIGHET MED ROMSLIG BALKONG BYGG: E3 • ETASJE: 2 • ROM: 3 BRUKSAREAL: 67 m² • P-ROM: 62 m² • BALKONG: 15 m² ANTALL SOVEROM: 2

OMRÅDEPLAN

36

ETASJEPLAN

FASADE SYDVEST


37


E3-202 2-ROMS LEILIGHET MED ROMSLIG BALKONG BYGG: E3 • ETASJE: 2 • ROM: 2 BRUKSAREAL: 43 m² • P-ROM: 43 m² • BALKONG: 15 m² ANTALL SOVEROM: 1

OMRÅDEPLAN

38

ETASJEPLAN

FASADE SYDVEST


39


E3-203 2-ROMS LEILIGHET MED ROMSLIG BALKONG BYGG: E3 • ETASJE: 2 • ROM: 2 BRUKSAREAL: 42 m² • P-ROM: 42 m² • BALKONG: 12 m² ANTALL SOVEROM: 1

OMRÅDEPLAN

40

ETASJEPLAN

FASADE SYDVEST


41


E3-204 2-ROMS LEILIGHET MED EGEN HYBEL OG BALKONG BYGG: E3 • ETASJE: 2 • ROM: 2+1 BRUKSAREAL: 50+20 m² • P-ROM: 50+20 m² • BALKONG: 10 m² ANTALL SOVEROM: 1+1 • ANTALL BAD: 2

OMRÅDEPLAN

42

ETASJEPLAN

FASADE SYDVEST


43


E3-301 3-ROMS GJENNOMGÅENDE LEILIGHET MED 2 UTEPLASSER BYGG: E3 • ETASJE: 3 • ROM: 3 BRUKSAREAL: 70 m² • P-ROM: 66 m² • TERRASSE: 10 m² BALKONG: 10 m² • ANTALL SOVEROM: 2

OMRÅDEPLAN

44

ETASJEPLAN

FASADE SYDVEST


45


E3-302 3-ROMS HJØRNELEILIGHET MED ROMSLIG BALKONG BYGG: E3 • ETASJE: 3 • ROM: 3 BRUKSAREAL: 67 m² • P-ROM: 62 m² • BALKONG: 15 m² ANTALL SOVEROM: 2

OMRÅDEPLAN

46

ETASJEPLAN

FASADE SYDVEST


47


E3-303 2-ROMS LEILIGHET MED ROMSLIG BALKONG BYGG: E3 • ETASJE: 3 • ROM: 2 BRUKSAREAL: 43 m² • P-ROM: 43 m² • BALKONG: 15 m² ANTALL SOVEROM: 1

OMRÅDEPLAN

48

ETASJEPLAN

FASADE SYDVEST


49


E3-304 3-ROMS HJØRNELEILIGHET MED STOR BALKONG BYGG: E3 • ETASJE: 3 • ROM: 3 BRUKSAREAL: 82 m² • P-ROM: 78 m² • BALKONG: 24 m² ANTALL SOVEROM: 2 • ANTALL BAD: 2

OMRÅDEPLAN

50

ETASJEPLAN

FASADE SYDVEST


51


E3-305 3-ROMS LEILIGHET MED EGEN HYBEL OG 3 UTEPLASSER BYGG: E3 • ETASJE: 3 • ROM: 3+1 BRUKSAREAL: 101+19 m² • P-ROM: 96+19 m² • TERRASSE: 6 m² BALKONG: 19+10 m² • ANTALL SOVEROM: 2+1 • ANTALL BAD: 2

OMRÅDEPLAN

52

ETASJEPLAN

FASADE SYDVEST


53


E3-401 3-ROMS GJENNOMGÅENDE LEILIGHET MED 2 BALKONGER BYGG: E3 • ETASJE: 4 • ROM: 3 BRUKSAREAL: 70 m² • P-ROM: 66 m² • BALKONG: 10+10 m² ANTALL SOVEROM: 2

OMRÅDEPLAN

ETASJEPLAN

FASADE SYDVEST


55


E3-402 3-ROMS HJØRNELEILIGHET MED ROMSLIG BALKONG BYGG: E3 • ETASJE: 4 • ROM: 3 BRUKSAREAL: 67 m² • P-ROM: 62 m² • BALKONG: 15 m² ANTALL SOVEROM: 2

OMRÅDEPLAN

56

ETASJEPLAN

FASADE SYDVEST


57


E3-403 2-ROMS LEILIGHET MED ROMSLIG BALKONG BYGG: E3 • ETASJE: 4 • ROM: 2 BRUKSAREAL: 43 m² • P-ROM: 43 m² • BALKONG: 15 m² ANTALL SOVEROM: 1

OMRÅDEPLAN

58

ETASJEPLAN

FASADE SYDVEST


59


E3-404 3-ROMS HJØRNELEILIGHET MED STOR BALKONG BYGG: E3 • ETASJE: 4 • ROM: 3 BRUKSAREAL: 82 m² • P-ROM: 78 m² • BALKONG: 24 m² ANTALL SOVEROM: 2 • ANTALL BAD: 2

OMRÅDEPLAN

60

ETASJEPLAN

FASADE SYDVEST


61


E3-405 3-ROMS LEILIGHET MED EGEN HYBEL OG 3 UTEPLASSER BYGG: E3 • ETASJE: 4 • ROM: 3+1 BRUKSAREAL: 101+27 m² • P-ROM: 96+27 m² • BALKONG: 19+10+6 m² ANTALL SOVEROM: 2+1 • ANTALL BAD: 2

OMRÅDEPLAN

62

ETASJEPLAN

FASADE SYDVEST


63


E3-501 3-ROMS GJENNOMGÅENDE LEILIGHET MED 2 BALKONGER BYGG: E3 • ETASJE: 5 • ROM: 3 BRUKSAREAL: 70 m² • P-ROM: 66 m² • BALKONG: 10+10 m² ANTALL SOVEROM: 2

OMRÅDEPLAN

64

ETASJEPLAN

FASADE SYDVEST


65


E3-502 3-ROMS HJØRNELEILIGHET MED ROMSLIG BALKONG BYGG: E3 • ETASJE: 5 • ROM: 3 BRUKSAREAL: 67 m² • P-ROM: 62 m² • BALKONG: 15 m² ANTALL SOVEROM: 2

OMRÅDEPLAN

66

ETASJEPLAN

FASADE SYDVEST


67


E3-503 2-ROMS LEILIGHET MED ROMSLIG BALKONG BYGG: E3 • ETASJE: 5 • ROM: 2 BRUKSAREAL: 43 m² • P-ROM: 43 m² • BALKONG: 15 m² ANTALL SOVEROM: 1

OMRÅDEPLAN

68

ETASJEPLAN

FASADE SYDVEST


69


E3-504 3-ROMS HJØRNELEILIGHET MED STOR BALKONG BYGG: E3 • ETASJE: 5 • ROM: 3 BRUKSAREAL: 82 m² • P-ROM: 78 m² • BALKONG: 24 m² ANTALL SOVEROM: 2 • ANTALL BAD: 2

OMRÅDEPLAN

70

ETASJEPLAN

FASADE SYDVEST


71


E3-505 3-ROMS LEILIGHET MED EGEN HYBEL OG 3 UTEPLASSER BYGG: E3 • ETASJE: 5 • ROM: 3+1 BRUKSAREAL: 101+27 m² • P-ROM: 96+27 m² • BALKONG: 19+10+6 m² ANTALL SOVEROM: 2+1 • ANTALL BAD: 2

OMRÅDEPLAN

72

ETASJEPLAN

FASADE SYDVEST


73


E3-601 3-ROMS GJENNOMGÅENDE LEILIGHET MED 2 BALKONGER BYGG: E3 • ETASJE: 6 • ROM: 3 BRUKSAREAL: 70 m² • P-ROM: 66 m² • BALKONG: 10+10 m² ANTALL SOVEROM: 2

OMRÅDEPLAN

74

ETASJEPLAN

FASADE SYDVEST


75


E3-602 3-ROMS HJØRNELEILIGHET MED ROMSLIG BALKONG BYGG: E3 • ETASJE: 6 • ROM: 3 BRUKSAREAL: 67 m² • P-ROM: 62 m² • BALKONG: 15 m² ANTALL SOVEROM: 2

OMRÅDEPLAN

76

ETASJEPLAN

FASADE SYDVEST


77


E3-603 2-ROMS LEILIGHET MED ROMSLIG BALKONG BYGG: E3 • ETASJE: 6 • ROM: 2 BRUKSAREAL: 43 m² • P-ROM: 43 m² • BALKONG: 15 m² ANTALL SOVEROM: 1

OMRÅDEPLAN

78

ETASJEPLAN

FASADE SYDVEST


79


E3-604 3-ROMS HJØRNELEILIGHET MED STOR BALKONG BYGG: E3 • ETASJE: 6 • ROM: 3 BRUKSAREAL: 82 m² • P-ROM: 78 m² • BALKONG: 24 m² ANTALL SOVEROM: 2 • ANTALL BAD: 2

OMRÅDEPLAN

80

ETASJEPLAN

FASADE SYDVEST


81


E3-605 3-ROMS LEILIGHET MED EGEN HYBEL OG 3 UTEPLASSER BYGG: E3 • ETASJE: 6 • ROM: 3+1 BRUKSAREAL: 101+27 m² • P-ROM: 96+27 m² • BALKONG: 19+10+6 m² ANTALL SOVEROM: 2+1 • ANTALL BAD: 2

OMRÅDEPLAN

82

ETASJEPLAN

FASADE SYDVEST


83


E3-701 3-ROMS TOPPLEILIGHET MED STOR TAKTERRASSE BYGG: E3 • ETASJE: 7 • ROM: 3 BRUKSAREAL: 78 m² • P-ROM: 75 m² • TAKTERRASSE: 19 m² ANTALL SOVEROM: 2

OMRÅDEPLAN

84

ETASJEPLAN

FASADE SYDVEST


85


E3-702 2-ROMS TOPPLEILIGHET MED ROMSLIG TAKTERRASSE BYGG: E3 • ETASJE: 7 • ROM: 2 BRUKSAREAL: 42 m² • P-ROM: 42 m² • TAKTERRASSE: 15 m² ANTALL SOVEROM: 1

OMRÅDEPLAN

86

ETASJEPLAN

FASADE SYDVEST


87


E3-703 3-ROMS TOPPLEILIGHET MED STOR TAKTERRASSE BYGG: E3 • ETASJE: 7 • ROM: 3 BRUKSAREAL: 77 m² • P-ROM: 77 m² • TAKTERRASSE: 23 m² ANTALL SOVEROM: 2

OMRÅDEPLAN

88

ETASJEPLAN

FASADE SYDVEST


89


E3-704 3-ROMS TOPPLEILIGHET MED STORE UTEOMRÅDER BYGG: E3 • ETASJE: 7 • ROM: 3 BRUKSAREAL: 98 m² • P-ROM: 94 m² • TAKTERRASSE: 38+13 m² BALKONG: 10 m² • ANTALL SOVEROM: 2 • ANTALL BAD/WC: 2

OMRÅDEPLAN

90

ETASJEPLAN

FASADE SYDVEST


91


BYGGEBESKRIVELSE

BYGGEBESKRIVELSE WORKINNTOPPEN E3

Videre kan vindusplasseringen i den enkelte leilighet avvike noe fra de generelle planer, som følge av blant annet den arkitektoniske utformingen av bygget.

SELGER/OPPDRAGSGIVER: Utbygger og eier er Workinntoppen AS, org.nr. 911 667 487 c/o Profier AS, Postboks 485, 1373 Asker

Beskrivelsen angir standardleveranse på samtlige leiligheter og fellesarealer. Arbeidene utføres etter g jeldende tekniske forskrifter (TEK 17). Det kan forekomme avvik mellom tegninger og beskrivelse. Enkelte illustrasjoner i salgsmaterialet kan vise forhold som ikke er i samsvar med standardleveransen.

MEGLER Eiendomsmegler 1 Nord-Norge AS, org.nr. 931 262 041 Tromsø Rødbanken, Sjøgata 8, 9298 Tromsø ANSVARLIG MEGLER: Megler Wenche Odden Kvamme E-post: wenche.odden.kvamme@eiendomsmegler1.no mobil: 952 12 052 MEGLERE: Megler Dag Little E-post: dag.little@eiendomsmegler1.no Mobil: 930 11 511

KONSTRUKSJON OG FASADE Bygningen vil bli utført med bærekonstruksjon i stål og betong. Fasadevegger vil bli utført som isolerte stenderverksvegger av tre med dampsperre, mineralullisolasjon og vindsperre utvendig kledd med utlektet og luftet teglplatekledning og trepanel. Platekledningen vil bestå av prefabrikerte limteglpaneler laget av ekte ildfast murstein.

C1-101

GULV 1-stavs parkett eik natur mattlakkert i stue/kjøkken, soverom, gang og bod. Det vil bli anledning til å velge alternativ parkett 1-stavs Eik Hvitlasert uten tillegg i pris (forutsetter bytte i hele leiligheten og innen nærmere fastsatte frister). Gulvlister i mattlakkert natur eik. Keramiske gulvfliser på bad, WC-rom og entre, av typen 30x30 cm mørk grå/skifer. 10x10 cm i dusjsone. Sementbasert fuge på gulv i farge tilpasset flisvalg. Standard leggemåte er rettlagt. WC-rom og vaskerom har sokkelflis med samme flis som gulv. Andre flisvalg mulig som kundetilvalg.

KJØKKEN Som standard leveres kjøkkeninnredning type HTH Athena Newline med heltre eik benkeplate, alternativt sort struktur benkeplate. Alternativt tilbys HTH Scandinavian Classic som kjøkkentype. Begge kjøkkentyper leveres i hvit som standard farge. Det utarbeides egen kjøkkentegning for den enkelte leilighet. I leveransen inngår: • Benkelengde ihht plantegning • 2 underskap som skuffeseksjon • 1 overskap som vitrineskap med bredde 60 cm • «Takhøye» skap som avsluttes med pyntelist eller oppforing mot tak • Skap for integrerte hvitevarer • Oppvaskbenk med nedfelt stålbeslag Alternativet tilbys under forutsetning at kjøkkenløsning ikke endres i tilvalgsprosessen. Egen kjøkkentegning for den enkelte leilighet vil bli utarbeidet og overlevert på tilvalgsmøte med hver enkelt boligkjøper. Det er ikke anledning til å flytte på elektriske installasjoner eller avløp og vanntilførsel.

3-ROMS HJØRNELEILIGHET MED ROMSLIG TERRASSE

ENTREPRENØR: Consto AS

ADRESSE, EIENDOMSBETEGNELSE OG ORGANISERING: Eiendommen ligger på Workinntoppen i Tromsø kommune. Prosjektet vil bestå av flere salgstrinn med ca. 480 leiligheter totalt på en eiendom på ca. 42 mål. Hus E3 består av 31 leiligheter og vil bli fradelt fra gnr 118, bnr. 1654. Endelige grenser og tomtestørrelse vil fremkomme etter kommunal oppmåling.

SERVITUTTER/HEFTELSER Grunnboksutskrifter er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler. Boligene vil overtas fri for økonomiske heftelser med unntak av lovpålagt panterett til sameiet på 1G. Sameiets panterett sikrer innenfor pålydende den enkelte sameiers oppfyllelse av felles forpliktelser. Kjøper må akseptere at det på eiendommen tinglyses ytterligere servitutter/erklæringer dersom offentlig myndighet e.l. krever det. Slike servitutter/erklæringer kan være erklæringer som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, drift og vedlikehold av energi/nettverk, vann- og avløpsnett e.l.

VEGGER Vegger utføres som sparklet og malt betong og/eller malte gipsvegger. Veggene oppfyller forskriftskrav med hensyn til lydreduksjon og brannspredning. Innvendige vegger mellom leilighetene og mot korridorer er isolerte mht lyd og brann iht g jeldende krav. Keramiske veggfliser på bad av typen Hvit matt 30x60 cm. Sementbasert fuge i farge tilpasset flisvalg. Standard settemåte er rettsatt liggende format. WC-rom og vaskerom har malte vegger. Andre flisvalg mulig som tilvalg.

HVITEVARER Kjøkkenet leveres med følgende helintegrerte hvitevarer fra kvalitetsprodusenten Siemens. • Platetopp m/induksjon • Komfyr • Oppvaskmaskin • Kombiskap kjøl/frys GARDEROBE Det leveres 1 meter HTH eller tilsvarende kombi garderobeskap pr sengeplass, type glatt hvit med høyde ca. 2,07m. Garderobeskapene leveres med bøylehåndtak.

BYGG: C1 • ETASJE: 1 • ROM: 3

BAD Baderommene leveres som prefabrikerte enheter med integrert baderomsinnredning, vegghengt toalett, dusjløsning, dusjgarnityr og vask. Det vil bli mulig og g jøre enkelte individuelle tilpasninger av baderommene mht flisvalg, fronter og utstyr. Tilpasning av baderommene skjer i henhold til egen tilvalgsmeny som sendes ut fra entreprenøren. Innredningen med underskap er ihht bredde vist på prospekttegninger. Det levers downlights i tak i badet.

BRUKSAREAL: 56 m² • P-ROM: 56 m² • TERRASSE: 11 m²

Leilighetene vil bli fradelt som selveierleiligheter/eierseksjoner.

HIMLING Malt betong eventuelt med synlige V-fuger i boligrom. Nedsenket heldekkende sparklet og malt gipshimling i hall/gang/entre og WC-rom. I bod og vaskerom leveres hvit t-profil himling. Deler av taket i andre rom kan bli nedsenket pga. tekniske installasjoner og rørføringer. Typiske eksempler er mellom kjøkken overskap og tak samt føringsvei for ventilasjonskanaler og sprinklerrør langs takets sider. Alle leiligheter leveres med downlights i nedforet himling på hovedbad, bad og hall/gang/entre. Overgang tak/vegg leveres listløse, sparklet, fuget og malt.ETASJEPLAN

ANTALL SOVEROM: 2

LOVANVENDELSE Boligene selges etter bestemmelsene i Bustadoppføringslova (lov av 13. juni 1997 nr. 43), loven sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten, jfr.§3. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse nårOMRÅDEPLAN kjøper er som profesjonell/ investor, eller etter at boligen er ferdigstilt. Boligen vil da selges etter bestemmelsene i Lov om avhending av fast eiendom av 3.juli 1992 nr. 93. Selger står likevel fritt til å selge etter Bustadoppføringslova

BYGGEBESKRIVELSE Denne beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningenes viktigste bestanddeler og funksjoner. Det kan forekomme avvik mellom byggebeskrivelsen og plantegningene. I slike tilfeller er det alltid denne byggebeskrivelsen som er retningsgivende. Enkelte illustrasjoner i tegningsmaterialet kan vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, som møblering, fargevalg, dør- og vindusform, bygningsmessige detaljer, for eksempel fasadedetaljer, fellesarealer, materialvalg, blomsterkasser, beplantning, fargesetting etc. 92

ENTRÈDØRER/TERRASSEDØRER Entredører leveres i fabrikkmalt utførelse iht. arkitektens fargevalg, og i henhold til g jeldende teknisk forskrift mht. lyd og brann. Det leveres skyvedør på balkong med fabrikkmalt karm/ramme av tre med lakkert aluminiumskledning på utsiden. Enkelte leiligheter leveres med balkongdør som slagdør. VINDUER OG INNVENDIGE DØRER Vinduer levers som fabrikkmalte trevinduer med lakkert aluminiumskledning på utsiden. Innvendige dører leveres i massiv konstruksjon av tre, i hvit, med et speil av typen Swedoor Unique 01L med håndtak i børstet rustfritt stål. Dørene leveres med flat terskel med luftespalte for ventilasjon. Hvitmalte utforinger og listverk rundt dører. Listverk og utforing rundt dører og vinduer leveres fabrikkmalt hvit NCS S 0502-Y med synlig stift.

WC-ROM Vegghengt toalett med skjult innebygget cisterne. Håndvask av porselen samt klart speil på vegg. El. uttak for lys og stikk. TEKNISKE INSTALLASJONER Tekniske anlegg, rør, føringsveier FASADE SYDVEST og sjakter blir ikke tegnet inn på tegninger som omfattes av kjøpekontrakten. Endelig plassering av disse bestemmes etter hva som er hensiktsmessig og nødvendig. Det vil være nedsenket heldekkende himling på hovedbad, på bad, i bod, i vaskerom, i hall/gang/ entre og i WC-rom på grunn av tekniske føringer. Høyde i oppholdsrom som stue/kjøkken og soverom blir minimum 250 cm. Nedforinger på grunn av tekniske fremføringer kan likevel forekomme der det er hensiktsmessig og nødvendig. Leiligheter uten bod får nedsenket tak på kjøkken (230 cm). BALANSERT VENTILASJON MED VARMEGJENVINNING Det vil bli levert ventilasjonsaggregat for balansert ventilasjon med varmeg jenvinning i hver leilighet. Aggregatet vil bli plassert på vegg i innvendig bod/vaskerom. Leiligheter uten innvendig bod får kombiaggregat i kjøkken eller i himling i gang. I leiligheter med hybel er det felles ventilasjonsaggregat og kullfilterventilator over koketopp. Det vil bli tilluft i alle oppholdsrom og avtrekk fra våtrommene og kjøkken.


SPRINKLERANLEGG Hele bygget inkl. garasje, fellesarealer og leiligheter fullsprinkles. Sprinklerhoder kan bli plassert både i tak og i vegg oppunder tak, samt på balkong. OPPVARMING Byggene blir levert med termostatstyrt vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken og hall/gang/entre/WC/vask med forsyning fra felles energi- sentral som skal tilknyttes fremtidig fjernvarmenett. Elektriske varmekabler i badegulv. Varmtvann leveres primært fra felles energisentral. Alle soverom er forberedt for mulig ettermontering av elektrisk varmekilde etter behov. 3- og 3+1-roms leiligheter leveres med gasspeis. Om ikke mange år, vil det kreves at all boligoppvarming i Norge skal skje uten bruk av fossilt brennstoff. Derfor er alle gasspeiser i Worktinntoppen E3 og fremtidige byggetrinn forberedt for å benytte biopropan, en miljøvennlig gasstype som er laget av biologisk materiale. De nye gasspeisene vil også kunne regulere flammehøyde og har et nytt, tiltalende design. Leveres med sort omramming. ENERGIMÅLERE Alle leilighetene utstyres med energimålere for registrering av strøm, forbruk av varmt tappevann og vannbåren gulvvarme. Energimålere avleses av leilighetseierne og avregnes i sameiet. STRØM OG LYS Alle leiligheter utstyres i samsvar med TEK 17 samt g jeldende forskrifter og normer for elektro på tidspunkt for prosjektering og anmeldelse. Antall El-punkter vil være i henhold til g jeldende regelverk. I tillegg til lyspunkter inne i leilighetene, leveres lyspunkt inklusiv lysarmatur og dobbelt stikk på balkong. Sikringsskap plasseres i hall/gang/entre eller bod i hver enkelt leilighet. Annen plassering kan forekomme der det er hensiktsmessig eller nødvendig. INTERNETT, TV OG TLF Leilighetene leveres med bredbåndskabel fra anerkjent leverandør. Det legges frem ett vegguttak i stue for internett, TV og IP-telefoni. PORTTELEFON Det leveres porttelefon med kamera ved utvendig hovedinngangsdør med monitor i hver leilighet. Det monteres i tillegg ordinær ringeknapp utenfor entrèdøren til hver leilighet. BALKONGER Balkongene utføres i betong og leveres med tredekke av impregnert treverk. Balkongrekkverk leveres i klart glass og overflatebehandlet aluminium. Der det er skillevegger mellom balkonger leveres disse som trepanel og/eller stonelltegl og evt noe glassrekkverk som rekkverk forøvrig. SPORTSBOD Samtlige leiligheter får minimum 5 m2 sportsbod plassert i felles bodanlegg. Bodene leveres med himling og gulv av støvbundet betong. Bodene leveres med systemvegger av lakkerte stålrammer med netting. Leiligheter uten innvendig bod i leiligheten kompenseres for dette ved økt areal på sportsboden i fellesanlegget. Felles bodbelysning fra bodkorridortak.

FELLESAREALER, INNGANSPARTI, LOBBY, TRAPPER OG GANGER Inngangsparti/lobby innvendig etableres med keramiske gulvfliser og sparklede og malte vegger. Felles trapper leveres som prefabrikerte betongelement trappeløp med keramiske fliser og spilerekkverk i lakkert stål. Felles ganger leveres med keramiske gulvfliser og sparklede og malte betongvegger. Inngangsparti/lobby, felles trapper og ganger har sokkelflis med samme flis som gulv/trappetrinn. Låsbare postkasser plasseres på egnet sted i hovedinngangspartiet. Trapperom utstyres med lydabsorberende hvite himlingsplater. HEIS Byggene får maskinromløse wireheiser av anerkjent fabrikat til samtlige leilighetsetasjer. Heisen er godkjent som båreheis og har heisstol med grunnmål ca. 1,1 x 2,1 m. GARASJE 2+1 og 3-roms leiligheter får egen parkeringsplass i garasjekjeller inkludert i prisen. Parkeringsplassene i E3 er organisert delvis i et 2 etasjes semiautomatisk parkeringssystem og delvis som faste plasser. Byggherren forbeholder seg retten til å fordele og organisere parkeringsplasser og -areal. Maksimal lengde for bil i parkeringssystem er 5 meter, maksimal vekt er 2,3 tonn. Alle parkeringsplasser leveres med egen portåpner. AVFALLSHÅNDTERING Det er avsatt plass ute for felles nedkast til avfallssytem. Forbehold om endelig plassering og valg av avfallsløsning etter avklaring med Tromsø kommune FELLES UTEOMRÅDE Endelig utomhusplan er ikke ferdigbehandlet/-prosjektert. Selger forbeholder seg retten til å bestemme endelig utforming og materialvalg. Fellesområder vil bli tilsådd og beplantet. Adkomst til hovedinnganger vil ha fast dekke. Sandkasser og lekeutstyr i samsvar med kommunale krav og ihht endelig prosjektering. ENDRINGER/TILVALGSMULIGHETER Innenfor gitte rammer og tidsfrister, og mot et tillegg i pris vil det være mulig å skreddersy sitt eget preg på leiligheten ut over de valgmulighetene salgsprospektet gir. Det vil bli g jennomført personlige endringsmøter. Etter at byggingen har startet tar vi forbehold om at enkelte endringer ikke kan g jennomføres da byggingen kan ha kommet for langt. Det kan ikke g jøres endringer på byggets fasade, vinduer, utv. dører, balkonger eller fellesarealer. Det kan ikke bestilles innredning som medfører vesentlige endringer av faste tekniske installasjoner som ventilasjon, sprinkler, vann og avløp. Det kan ikke benyttes andre leverandører eller utførende enn de utbygger og totalentreprenør har valgt for prosjektet ved kjøp av tilleggstjenester/ endringer. Selger vil i god tid før innredningsarbeidene starter utarbeide en tilvalgsmeny hvor priser og frister for beslutning vil fremkomme. INNFLYTTING E3: Antatt ferdigstillelse/innflytting vil være 3./4. kvartal 2019. Dette under forutsetning av byggestart august 2018. Overtagelsesmåned vil bli varslet kjøper ca. 3 måneder før antatt overtagelse. Kjøper aksepterer at endelig overtagelsesdato vil bli varslet senest 6 uker før overlevering. Hver kjøper vil ved overtagelse få tildelt en FDV-rapport som viser hvilke materialer, produkter og fargevalg som er benyttet i

leiligheten, og i tillegg adresselister med oversikt over kontaktpersoner/firma som er ansvarlig for de forskjellige arbeider og vedlikehold. Byggestart er også avhengig av at tilstrekkelig antall leiligheter er forhåndsolgt. Videre er byggestart avhengig av at ramme- og igangsettelsestillatelse blir gitt. FORBEHOLD Alle opplysninger i denne beskrivelse er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eller som følger av offentlige pålegg, uten at den generelle standarden forringes.

ANDRE OPPLYSNINGER FELLESUTGIFTER Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter, hvor store kostnadene blir vil avhenge av hvor mange ytelser sameiet rekvirerer. Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. kr. 25,- til kr. 35,- pr. kvm. BRA/mnd. I forbindelse med tilknytning til felles rør- og tankanlegg for gass, vil det bli fakturert kr 11.900,- pr leilighet i anleggsbidrag for leiligheter som har gasspeis. Anleggsbidraget forfaller ved overtakelse av leiligheten. Gassanlegget blir således sameiets eiendom, og man vil unngå nettleie i forbindelse med gassleveranse. Gassforbruk faktureres i.h.t gassmålestand av sameiet. Kostnader ved fjernvarmeanlegg som leverer all energi til oppvarming og varmtvann, vil bli fordelt ihht forbruk ved installasjon av forbruksmåler i hver enkelt leilighet. Endelig fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på sameiets konstituerende generalforsamling.

ANDRE OPPLYSNINGER

I tillegg vil det være forsert kjøkkenavtrekk via Slimline ventilator under overskap, alternativt en av Røroshetta sine modeller med integrert ventilator som kundetilvalg. Aggregatene har elektrisk ettervarmebatteri for trekkfri tilluft på kalde dager.

OMKOSTNINGER Dokumentavgift til staten: 2,5 % av tomteverdien, se egen salgsoppgave for beregning av dokumentavgift. Tomteverdien anslås til å være ca kr. 7.500,- pr m2 og dokumentavgift vil således være ca kr. 190,- pr m2. Gebyret for tinglysning av skjøte er f.t. kr. 525,-, og tinglysningsgebyr og attestgebyr for pantobligasjoner i forbindelse med etablering av eventuelle lån er f.t. kr. 729,- pr. obligasjon inkl. attest. I tillegg innbetales à konto kr. 50,- pr. kvm BRA-S til sameiet for likviditet i oppstartsfasen. Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til hjemmelsovergang finner sted. BETALINGSPLAN Det forutsettes at forskudd på 5 % begrenset oppad til kr. 250.000,- (for personer) av kjøpesummen (fri kapital) innbetales ved kontraktinngåelse til meglers klientkonto for prosjektet. Restbeløp betales innen overtagelse. Dersom kjøper er en juridisk person (selskap) betales ytterligere 5 % av kjøpesummen ved byggestart. Rentene på innbetalt forskudd tilfaller utbygger fra det tidspunkt forskuddsgarantien (§47) foreligger. Den resterende del av kjøpesummen innbetales senest èn uke før overtagelse av eierseksjonen.

93


ANDRE OPPLYSNINGER

GARANTIER Leilighetene selges i henhold til lov om bustadoppføring, og selger plikter å stille bankgaranti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering av leilighetene til kjøper. Overføring av innbetalt forskuddsbeløp fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. For øvrig g jelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette. AREALANGIVELSER Arealene oppgitt i prospektet er angitt i bruksareal (BRA) som er leilighetens mål innvendig, innbefattet innvendige boder og vegger, men ikke medregnet yttervegg. I tillegg opplyses P-rom i prislisten, dette er leilighetens BRA areal fratrukket innvendige boder og veggene til disse. Arealene angitt i markedsføringsmaterialet er ikke å betrakte som eksakte arealer. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealene skulle bli 3% mindre eller større enn det markedsførte.

sportsboder innenfor anleggseiendommen(e) vil eie eiendommen med forholds- messige ideelle andeler (personlig sameie). Til hver ideelle andel vil det knyttes en eksklusiv rett til en bestemt parkeringsplass/rampe eller en bestemt bod. Den nærmere regulering av sameieforholdene vil skje g jennom sameievedtekter og sameiet vil også engasjere forretningsfører til å forestå den daglige driften. Også andre som ikke har parkeringsplasser eller sportsboder i anleggseiendommen(e) vil imidlertid ha interesse i denne i form av blant annet atkomstveger, g jesteparkering, teknisk infrastruktur, sportsboder etc. Rettigheter til disse forholdene vil sikres ved tinglyste bruksrettigheter.

C1-101

Også rettighetshavere til bruksretter i anleggseiendommene må sammen med eierne av anleggseiendommen (sameiet) svare en forholdsmessig andel av kostnadene til drift-, vedlikehold og nødvendige påkostninger. UTVENDIGE FELLESOMRÅDER – REALSAMEIE Det er og vil bli etablert flere boligsammenslutninger (eks. eierseksjonssameier) innenfor Workinntoppen. Noen av disse vil kun omfatte en bygning (som D1), mens andre vil omfatte flere bygninger; eksempelvis vil E3 og F1 utg jøre ett eierseksjonssameie.

Sameieeiendommene; herunder realsameiene, er p.t. ikke etablert, men det arbeides løpende med fradeling av eiendommer til de respektive boligsammenslutningene med påfølgende etablering av realsameiene. Det kan også påregnes ansvar for forvaltning av enkelte arealer i området utenfor sameieeiendommene, herunder private og offentlige friområder og infrastruktur knyttet til disse; dog av betydning for Workinntoppen. FORRETNINGSFØRER Forretningsfører er foreløpig ikke valgt, men kontrakt vil bli inngått før konstituerende sameiemøte. FORSIKRING Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtagelse, deretter tegnes fullverdiforsikring g jennom eierseksjonssameiet. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring. MATRIKKEL Gnr/Bnr vil bli tildelt i forbindelse med fradeling fra gnr 118 / Bnr 1654. Bruksnummer for eiendommen vil kunne endres i forbindelse med sammenslåing og grensejusteringer. Seksjonsnummer for hver leilighet fastsettes i forbindelse med seksjoneringen.

3-ROMS HJØRNELEILIGHET MED ROMSLIG TERRASSE

AREALANGIVELSER PÅ PRIVATE UTEAREAL For balkonger, markterrasser og eventuelle private hageparseller tas det et særskilt forbehold om at disse kan endres i proporsjonalitet, utforming, størrelse og arrondering. Det vil bestrebes å gi utearealene et estetisk godt uttrykk. LIGNINGSVERDI Ligningsverdien er foreløpig ikke fastsatt i det ligningsverdien fastsettes av ligningskontoret, og vil normalt være på ca. 25 - 30 % av førstegangs kjøpesum.

SAMEIET Det skal etableres et eierseksjonssameie som skal ivareta felles interesser, fellesarealer og fellesanlegg av enhver art. Ved overtakelse av de respektive seksjonene, blir kjøperne sameier iht. Lov om eierseksjoner av 16. juni 2017 nr. 65. Enhver sameier plikter å følge eierseksjonsloven og til enhver tid g jeldende vedtekter for sameiet.

Felles for alle boligsammenslutningene innenfor Workinntoppen, er at tomtene/grunneiendommene vil gå så nært vegglivene som mulig. Dette innebærer at hver boligsammenslutning/eierseksjonssameie vil ha marginalt uteområde innenfor egen eiendom.

De delene av uteområdet innenfor Workinntoppen AS sine eiendommer i Workinntoppen som g jenstår etter at det er fradelt tomter til samtlige boligprosjekter innenfor området, vil bli organisert som en eller flere tingsrettslige sameier som vil knyttes til de respektive sameiene/seksjonene og derig jennom eid av de som til enhver tid eier boligeiendommer innenfor området (realsameie). Realsameie betyr at sameieandelene i sameieeiendommen er knyttet til eiendomsrett til en bestemt eiendom, slik at den som til enhver tid er eier av eiendommen også har rettigheter i sameieeiendommen. Sameieandelene er da å anse som tilbehør til hovedeiendommene iht. avhendingsloven §3-4 andre ledd bokstav d) og kan ikke avhendes eller pantsettes uten at hovedeiendommen følger med (sameielovens § 10 andre ledd og panteloven §2-2 første ledd bokstav c) og §2-3 andre ledd).

REGULERING Tomten er regulert til boligformål. Området ligger i flystøysone GUL. Det tas forbehold om lokale støyskjermingstiltak på private uteoppholdsareal. ADRESSE Endelig postadresse er ikke kjent. Vil bli tildelt fra kommunen ifm byggesaken. PRISER Leilighetsprisene fremgår av vedlagte prisliste. Selger står til enhver tid fritt til å endre prisen på leiligheter som ikke er solgt.

BYGG: C1 • ETASJE: 1 • ROM: 3

Det er utarbeidet utkast til sameievedtekter. Utkastet til vedtekter aksepteres av kjøper slik de foreligger; dog med de forbehold om endringer. Evt. øvrige endringer av vedtektene kan fremmes på senere sameiermøter iht. bestemmelser i vedtektene og eierseksjonsloven.

ENERGIATTEST Norges vassdrags- og energidirektorat utsteder energiattesten og fører tilsyn med ordningen. Ordningen ble vedtatt i Stortinget mars 2009, men kravet om energimerking av boliger ved salg, utleie eller ved bygging av nye boliger g jaldt fra 1. januar 2010. Energimerket A og B vil g jelde forpassivhus og lavenergiboliger. De fleste nye hus som oppfyller energikravene i dagens bygge-forskrifter vil få karakteren C. Eksisterende bygninger vil i all hovedsak få dårligere karakterer enn C. Karakterskalaen fra A til G er ment å skulle harmonisere med TEK-10, dvs C skal i hovedsak tilsvare nybyggstandard. Leiligheten vil bli merket med energiklasseFASADE C-GUL. SYDVEST

BRUKSAREAL: 56 m² • P-ROM: 56 m² • TERRASSE: 11 m² ANTALL SOVEROM: 2

Selger skal innkalle kjøperne til et orienteringsmøte ca. 1 måned før ferdigstillelse prosjektet. På orienteringsmøte skal det velges et foreløpig styre blant kjøperne som innkalles til overtakelse av sameiets fellesarealer. Sameiets bygningsmessige/innvendige fellesarealer for skal overtas før overtakelse av leilighetene. Kjøper aksepterer atOMRÅDEPLAN sameiestyret representerer samtlige kjøpere i forbindelse med overtakelse av fellesarealene. PARKERING All parkering i Workinntoppen skjer under bakkeplan; enten under de respektive blokkene eller i en eller flere egne anleggseiendommer. Anleggseiendom er en bygning eller en konstruksjon eller et avgrenset fysisk volum under bakken eller i lufta over annen grunneiendom, som er utskilt som en egen eiendom (eget gårds- og bruksnummer). I dette tilfellet er det snakk om parkeringsanlegg og sportsboder med tilhørende atkomstveger og teknisk infrastruktur. Fellesutgifter for anleggseiendommen er stipulert til kr. 200,til 300,- pr parkeringsplass pr. måned. Anleggseiendommen(e) vil bli organisert som et eller flere tingsrettslige sameier hvor eiere av parkeringsplass og/eller

94

Denne organiseringsmåten gir seg egentlig selv i dette området idet de respektive boligsammenslutningene vil ha en del felles tiltak i formETASJEPLAN av blant annet veger, lekeplasser og annet uteområde. Organiseringen i realsameier g jør følgelig behovet for avtalte og tinglyste rettigheter på tredjemanns grunn, mindre. I tillegg antas det å være stordriftsfordeler ved felles organisering av drift og vedlikehold av fellesområdene. Til sist anses det å være fordelaktig med en felles og helhetlig forvaltning av fellesområdene; herunder antas dette å være av betydning både for verdien på eiendommene og ikke minst trivselen. Den nærmere regulering av sameieforholdene i realsameiene, vil skje g jennom sameievedtekter og sameiet vil også engasjere forretningsfører til å forestå den daglige driften. Sameierne må påregne å bidra ifm forvaltningen av realsameiene både som tillitsvalgte (styre mv.), og ved å dekke en forholdsmessig andel av kostnadene ved drift og vedlikehold av realsameiene. Sistnevnte vil fortrinnsvis skje g jennom felleskostnadene til de respektive boligsammenslutningene.

Tiltakshaver skal sørge for at bygningen har en energiattest med energimerke, og vil utstede energiattest senest ved overlevering av boligen. BYGGEFORSKRIFTER Alle leiligheten i Workinntoppen oppføres etter kravene i TEK 17. Det blir installert balansert ventilasjon med minimum 80% varmeg jennvinning. Leilighetene vil ha minimum 60% andel fornybar energi til romoppvarming og varmtvann. I tillegg leveres det gasspeis til 3- og 4-roms leilighetene.


Selger tar følgende forbehold for g jennomføring av kontrakten: • 18 leiligheter i prosjektet er solgt • kommunen gir ramme- og igangsettelsestillatelse og disse blir ikke påklaget. • byggelån er innvilget og åpnet • det er inngått avtale med entreprenør • endelig beslutning om igangsetting i utbyggers styre De ovenfor nevnte forbehold g jelder for en periode på inntil 9 måneder fra annonsert salgsstart, og selgers frist for å g jøre forbehold g jeldende er 01.03.2019 Dersom selger ikke har sendt skriftlig melding til kjøper om at forbehold g jøres g jeldende innen fristen, er selger endelig juridisk bundet av kontrakten. Meldingen må angi hvilket forbehold som g jøres g jeldende, og må være kommet frem til kjøper innen den angitte frist per e-post eller rekommandert brev. Dersom selger g jør forbehold g jeldende, g jelder følgende: • Denne kjøpekontrakt bortfaller, med den virkning at ingen av partene kan g jøre krav g jeldende mot den annen part på grunnlag av kontraktens bestemmelser. • Ethvert beløp som kjøper har innbetalt skal, inkludert opptjente renter, uten ugrunnet opphold tilbakeføres til kjøper. Ved overtagelse må det påregnes at det g jenstår mindre utvendige eller innvendige arbeider på eiendommens fellesarealer. Selger tar forbehold om å foreta endringer/ omregulering av omkringliggende bebyggelse, eventuell regulering av enkeltseksjoner til næringsvirksomhet og endringer av utomhusarealer i forhold til det som er presentert for kjøper. Det tas dermed generelt forbehold om myndighetenes saksbehandlingstid, herunder eventuelle prosessuelle steg som måtte forstyrre fremdriften, finansielle forutsetninger og leveranseavtaler. Disse forbeholdene vil også kunne føre til eventuell justering i fremdriften for overtagelse/innflytting, hjemmelsoverføring. Når selger har opphevet forbeholdene stilt i avtalen skal selger fastsette en overtakelsesperiode som ikke skal være lenger enn 3 måneder. Selger skal skriftlig varsle kjøper om når overtakelsesperioden begynner og slutter. Senest 10 uker før ferdigstillelse av boligen skal selger gi kjøper skriftlig melding om endelig overtakelsedato. Den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende, og skal ligge innenfor overtakelsesperioden. Det beregnes dagmulkt fra dette overtagelsestidspunktet. Dersom oppstart endres, forskyves planlagt overtakelsestidspunkt tilsvarende, uten at dette utløser noe krav på dagmulkt, se forøvrig bestemmelsene i Bustadoppføringslova §18. Selgeren har rett til tilleggsfrist dersom kjøper krever endringer eller tilleggsarbeider som påvirker byggetiden, eller dersom vilkårene nevnt i Bustadoppføringslova §11 er oppfylt. Det kan bli varierende ferdigstillelse av de ulike byggene/ leilighetene. Det g jøres oppmerksom på at det etter oppg jørsog overtakelsedato fortsatt kan foregå byggearbeider på eiendommen, herunder arbeider med ferdigstillelse av de øvrige boligene, fellesarealer, tekniske installasjoner og utomhusarbeider. Kjøper aksepterer at det vil være støy fra

byggearbeider, behov for anleggstrafikk og anleggsinstallasjoner for å ferdigstille prosjektet. Utbygger må følgelig forbeholde seg retten til å ha stående maskiner og utstyr på deler av tomten, sammen med visnings- og byggeplasskilt frem til siste bolig er ferdigstilt.

utsiktsbilder og datagenererte bilder, som kan avvike fra endelig oppførelse med hensyn til arkitektur, tekniske løsninger, byggenes plassering på tomten og utsiktsforhold. Alle illustrasjoner må dermed betraktes som omtrentlige og skissepregede.

Kjøper kan ikke nekte å overta boligen selv om fradeling, seksjonering, eller tinglysing av hjemmelsovergang ikke er g jennomført på overtakelsesdagen. Kjøpesummen vil i slike tilfeller bli stående på meglers klientkonto inntil kjøper er sikret hjemmel.

Prosjektet avviker fra g jeldende regulering, og det forutsettes at det gis nødvendige dispensasjoner. Selger tar forbehold om endringer og forsinkelser som måtte oppstå som følge av offentlig saksbehandling. Selger vil varsle kjøperne om eventuelle forsinkelser, og løpende orientere om fremdriften.

Det kan forekomme avvik mellom byggebeskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid byggebeskrivelse som er retningsgivende. Dersom det er avvik mellom prospekt/ internettside og leveransebeskrivelse, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som g jelder. Omfanget av leveransen er begrenset til denne. Alle opplysninger i denne salgsoppgaven er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, mindre endring av boligens areal eller liknende. Selger forbeholder seg retten til å organisere parkering og boder på den måten som anses mest hensiktsmessig, for eksempel som en del av sameiets fellesareal med dertil tilhørende bruksretter, seksjonert som tilleggsareal til den enkelte seksjon eller som særskilt anleggseiendom.

SALGSPROSESSEN Boligene selges til faste priser. Innlevert kjøpstilbud er bindende for kjøper. Selger har rett til å akseptere eller forkaste ethvert bud. Megler vil meddele eventuell aksept skriftlig til kjøper. Selger har rett til å endre priser på usolgte boliger til enhver tid. Vi har tatt forbehold om trykkfeil i salgsprospektet. Vi g jør oppmerksom på at salgsprospektet ikke er et juridisk bindende dokument. I de tilfeller der salgsprospektet og salgsoppgave avviker fra hverandre, er det salgsoppgaven som er g jeldende. Salgsoppgaven benyttes som vedlegg til bindende kjøpstilbud og er å regne som det bindende juridiske dokumentet. Bindende kjøpstilbud og salgsoppgave skal være av samme dato.

FORBEHOLD

FORBEHOLD OG SALGSBETINGELSER

Det tas forbehold om trykkfeil i salgsprospektet.

Utomhusplanen i prospektet/salgsoppgaven er av en slik karakter at det ikke kan ansees som et kart, men en illustrasjonsskisse fra landskapsarkitekt. Utomhusplanen er utarbeidet for å illustrere tomtens planlagte opparbeidelse. Selger står fritt til å endre leilighetsnummer i prosjekteringsprosessen og det tas forbehold om eventuell endring av antall eierseksjoner i bygningene. Selger forbeholder seg retten til å akseptere eller forkaste et hvert bud/ kjøpetilbud på fritt grunnlag. Selger kan velge å tildele leiligheter uten å begrunne tildelingen og uten forutgående varsel til andre som har lagt inn bud på samme leilighet. Salg av kontraktsposisjoner er kun tillatt etter godkjenning fra selger. Selger kan uten nærmere begrunnelse nekte slik godkjenning. Dersom slik godkjennelse gis, påløper det et transportgebyr pålydende kr 100.000,- for endring av kontraktspart. Ervervet vil etter slik godkjenning kunne tinglyses direkte til tredjemann, men selger vil i forhold til oppg jør og kontraktsvilkår for øvrig forholde seg til kjøper som solidarisk ansvarlig. Eventuelle bud forutsettes inngitt på selgers standard kjøpekontrakt som vil bli benyttet ved alle salg. Se eget kontraktsdokument som forutsettes g jennomgått før bud inngis. Selger tar forbehold om å foreta justeringer i kontrakten som følge av offentlige krav m.m. Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere. Eiendomsmegler er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner. Det tas forbehold om trykkfeil i leveransebeskrivelse og prospektet/salgsoppgaven forøvrig. Prospektet inneholder flere perspektiver,

DESIGN: COGITO DESIGN / PÅL SIGURDSEN ILLUSTRASJONER: VY COM AS / MAKE STUDIO UK ARKITEKT: MAKE ARKITEKTER AS PROSJEKTSELSKAP/UTBYGGER: WORKINNTOPPEN AS FOTO: SHUTTERSTOCK TRYKK: RENESSANSE MEDIA AS 95


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


STEDET DU BOR BLIR EN DEL AV DEG


WWW.WORKINNTOPPE N.N O

EIENDOMSMEGLER 1 TROMSØ RØDBANKEN SJØGATA 8, 9298 TROMSØ

MEGLER WENCHE ODDEN KVAMME MOBIL: 952 12 052 W.O.K@EIENDOMSMEGLER1.NO

MEGLER DAG LITTLE MOBIL: 930 11 511 D.L@EIENDOMSMEGLER1.NO

E3

Profile for Profier AS

Workinntoppen prospekt - Hus E3  

31 sydvestvendt leiligheter på toppen av Tromsøya

Workinntoppen prospekt - Hus E3  

31 sydvestvendt leiligheter på toppen av Tromsøya

Profile for profier

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded