Workinntoppen prospekt - Salgstrinn 4

Page 1

N N RI ST LG SA 4

4

WT4 DEL1.qxp_Layout 1 18.01.16 13.39 Side 2

D E T  G O D E  L I V  PÅ  T O P P E N  AV  T R O M S Ø YA


WT4 DEL1.qxp_Layout 1 13.01.16 12.45 Side 4

Stedet du bor blir en del av deg

FOTO: V. Belov / Shutterstock


WT4 DEL1.qxp_Layout 1 13.01.16 12.45 Side 5


WT4 DEL1.qxp_Layout 1 13.01.16 12.45 Side 6


WT4 DEL1.qxp_Layout 1 13.01.16 16.30 Side 7

Velkommen hjem! Stedet du bor på blir en del av deg. Trives man hjemme, får man gjerne bedre livskvalitet og ny energi. Mange har i flere år ventet på muligheten til å flytte inn i en ny leilighet på toppen av Tromsøya. Det er derfor hyggelig å kunne presentere boligene på Workinntoppen, et eksklusivt leilighetsprosjekt på en 42 mål stor tomt med fantastisk, vestvendt beliggenhet. Byggingen av de 3 første salgstrinnene på rundt 200 leiligheter er i gang og de første leilighetene ferdigstilles. Mange fornøyde boligkjøpere har funnet sitt nye hjem. Nå legges 36 nye leiligheter ut for salg, med en særlig god beliggenhet på Workinntoppen. Leilighetene bygges etter strenge krav til byggteknisk kvalitet, med høy standard, gjennomtenkt estetikk og stedstilpasset arkitektur. I vårt arbeide med Workinntoppen, har vi hatt utstrakt kontakt med mange interessenter til leilighetene. Prosjektet er utformet i tråd med de tilbakemeldinger vi har fått, og det skulle således være mulig å finne en leilighet som passer nettopp dine ønsker for ditt nye hjem. Å flytte i leilighet innebærer for mange å åpne døren til en ny, mer aktiv livsstil. På Workinntoppen byr alle muligheter seg i den umiddelbare nærhet: store turområder med den populære lysløypa. Her kan du sykle, gå fotturer i skog og mark, eller spenne på skiene rett utenfor stuedøren. Vi ønsker deg og dine nærmeste velkommen hjem!

1


WT4 DEL1.qxp_Layout 1 13.01.16 16.22 Side 8

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


WT4 DEL1.qxp_Layout 1 13.01.16 16.22 Side 9


WT4 DEL1.qxp_Layout 1 13.01.16 16.22 Side 10

a ,fr 00 er .0 is 0 Pr .29 .2 kr KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


WT4 DEL1.qxp_Layout 1 13.01.16 16.22 Side 11

36 eksklusive leiligheter legges ut for salg

Hvilken passer best for deg?

Det nyeste salgstrinnet består av 36 leiligheter som ligger høyt og fritt på Workinntoppen. Nå har du anledning til å velge fra øverste hylle. Hvilken leilighet passer deg best ut fra planløsning og areal? Du skal like det stedet du bor. Alle kvalitetene i boligen og området du bor i er viktige – de påvirker deg, og blir en del av din hverdag. Felles for alle leilighetene er at de har praktiske planløsninger, med god arealutnyttelse. Her kan du nyte livet og virkelig føle deg hjemme! Du kan velge mellom 2- og 3-roms leiligheter fra 42 til 99 kvadratmeter, eller 3-roms leilighet med egen hybel, for de som har store barn hjemme, eller kan tenke seg en skattefri leieinntekt. Har du behov for ekstra plass, en smørebod eller for enkelte leiligheter et eget hobbyrom? I bygg A4 kan vi tilby tilleggsrom rett utenfor selve leiligheten. Disse kan du innrede selv til den bruken som passer deg! Megler kan fortelle deg om dette. Prosjektet bygges etter krav som sikrer deg gode tekniske, miljømessige og økonomiske løsninger du vil ha glede av så lenge du bor i leiligheten. Med strenge krav til isolasjon, oppvarmingskilder og vannbåren gulvvarme vil du oppleve at leiligheten din gir deg et lunt og varmt inneklima. Så snart du har valgt den leiligheten som passer deg best, kan planleggingen begynne. Du vil få tilsendt komplett tilvalgsliste med priser og frister. Vår entreprenør er kjent for sin gode håndtering av tilvalgsprosessen og gleder seg til å skreddersy din nye leilighet i tråd med dine ønsker.

5


WT4 DEL1.qxp_Layout 1 13.01.16 16.22 Side 12

Føl deg hjemme

på Workinntoppen

Det blir godt å komme hjem til en splitter ny og moderne selveierleilighet på Workinntoppen. Her får du de samme godene som ved å bo i en enebolig, et koselig grøntområde, romslige balkonger og hyggelig utsikt Til 3-roms leiligheter medfølger egen parkeringsplass. Du slipper å bekymre deg for alt som skulle vært gjort med huset. Her kan du med god samvittighet overlate snømåking, vedlikehold av fasader og plenklipping til andre. Workinntoppen ligger vestvendt, på et høydedrag, med flott utsikt og gode solforhold. I de øverste etasjene vil man få panoramautsikt mot Kjølen, Sandnessundet og over til Kalvøya. Inne får de fleste leilighetene gasspeis, og flotte badeværelser med en gjennomtenkt planløsning og selvfølgelig heis fra garasjekjeller til alle leilighetsplan. Alle oppganger og innvendige fellesarealer får et tiltalende og representativt preg. Port-telefonen vil ha mulighet for kamera, slik at du kan se hvem som ringer på.

6


va All nn e le bå ili re gh n et gu en lv e va ha rm r e!

WT4 DEL1.qxp_Layout 1 13.01.16 16.22 Side 13

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


WT4 DEL1.qxp_Layout 1 13.01.16 16.23 Side 14

t et rk n! pa ise ke r ei t i p vs er ta d -s lu 1 ink

14 KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


WT4 DEL1.qxp_Layout 1 13.01.16 16.23 Side 15

En ny leilighet på Workinntoppen leveres

med gode materialvalg

Alle leilighetene får vannbåren gulvvarme. 3-roms leiligheter får egen garasjeplass i garasjekjeller, med heis opp til alle etasjeplan. 2-roms leiligheter kan få garasjeplass mot et tillegg i pris. De fleste leilighetene får gasspeis, med mulighet for eget uttak til gassgrill på balkong eller terrasse (uttak til gassgrill, mot et tillegg i pris). Du kan velge mellom flere typer peisinnramming. Gasspeisene leveres med fjernkontroll og timer. Gass er en lun, sikker og brukervennlig varmekilde, som du fort blir fortrolig med og glad i. Det leveres en-stavs eikeparkett i stue, kjøkken og soverom som tåler gulvvarme. Entrè/hall leveres flislagt eller med tregulv/parkett i eik som i oppholdsrommene forøvrig. På badet leveres downlightsbelysning som belysning i himling. Vi har lagt listen litt høyere, kvalitet og standard er viktg for din trivsel! .

9


WT4 DEL1.qxp_Layout 1 13.01.16 16.23 Side 16

Bo sentralt i fredlige omgivelser

- med sentrum rett ved!

På Workinntoppen bor du nær marka i idylliske grønne omgivelser, i et av byens mest attraktive boligområder. Her kan du nyte livet i et trafikkfritt og miljøvennlig boligområde. Parkering og trafikk til og fra leilighetene vil skje under bakkeplan. Rett utenfor stuedøren finner du mange muligheter for flotte naturopplevelser året rundt. Er du glad i å gå på ski kan du spenne på deg skiene og ta en tur i lysløypa. Det vil bli tilrettelagt egen smørebod i Workinntoppen, tilgjengelig for alle beboere. Utenom vintersesongen er det fine skogsveier for sykkel og spaserturer. Å bo i Tromsø er virkelig en opplevelse om du er interessert i kultur, handel og spennende matopplevelser. Tromsø Sentrum byr på mange hyggelige restauranter, butikker og kulturtilbud. Fra Workinntoppen har du kort avstand til et av Norges mest moderne kjøpesenter, Jekta Storsenter med over 200 butikker. På Workinntoppen bor du omtrent midt på Tromsøya, med det meste av det du trenger av servicetilbud. Ønsker du å la bilen stå igjen hjemme, er det gode bussforbindelser. Er du glad i å reise, er flyplassen kun et steinkast unna. Det finnes gode barnehage- og skoletilbud i nærheten.

10


ga H ra ei sj s f ek ra je lle r!

WT4 DEL1.qxp_Layout 1 13.01.16 16.23 Side 17

11

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


WT4 DEL1.qxp_Layout 1 13.01.16 16.23 Side 18

12

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


WT4 DEL1.qxp_Layout 1 13.01.16 16.23 Side 19

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

13


WT4 DEL1.qxp_Layout 1 13.01.16 16.23 Side 20

Nye og moderne leiligheter

i et enestående bomiljø!

Før vi kunne starte byggingen ble det sprengt bort mye fjell for å gjøre plass til nye moderne leiligheter i kant med grøntbeltet. De første 200 leilighetene er under bygging, og på det nærmeste utsolgt. Nå legger vi ut for salg hus A4 som består av flere leilighetetstyper, hvor vi stadig har tilpasset størrelser og planløsninger i tråd med de tilbakemeldingene vi har fått. Alle priser på Workinntoppen er faste - ingen hektiske budrunder eller høye omkostninger. Våre meglere Wenche og Dag er mer enn gjerne behjelpelig med å guide deg igjennom de ulike leilighetstypene, slik at du finner den som passer best for deg!

14


WT4 DEL1.qxp_Layout 1 13.01.16 16.23 Side 21

29

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


WT4 DEL1.qxp_Layout 1 13.01.16 16.23 Side 22

n r e e! gi rm s ei va sp fin as g G no lu

14 KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


WT4 DEL1.qxp_Layout 1 13.01.16 16.23 Side 23

Nytt, moderne og gjennomtenkt

for din trivsel

Det er en egen følelse å flytte inn i en helt ny leilighet. Det er rent og friskt i alle kroker – alt er nytt. Kjøp av ny leilighet er en klok investering, hvor boligens kvaliteter ivaretar din investering gjennom gode materialvalg, enkelt og praktisk vedlikehold og god driftsøkonomi. Bruk av vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Workinntoppen gir deg alle disse bekvemmelighetene i et bygg med tidsmessig preg og utstrakt bruk av eksklusive materialer som tegl, glass, tre og aluminium. Dette gir husene et lunt og representativt preg. I vår kontakt med interessenter, har svært mange ønsket seg en leilighet med stor, attraktiv balkong. Vi har virkelig lagt oss i selen for å kunne tilby dette, og gleder oss til å vise deg utsikten du kan forvente fra din nye leilighet!

17


WT4 DEL1.qxp_Layout 1 13.01.16 16.23 Side 24

Sett ditt eget preg på drømmekjøkkentet Nytt kjøkken er en stor begivenhet, nettopp fordi kjøkkenet er en viktig del av hjemmet. Ønsker du en klassisk eller moderne variant? Valget er ditt! Som standard kan du velge et klassisk kjøkken av type HTH Scandinavian Classic, eller et mer moderne kjøkken av type HTH Premium Athena Newline. Begge kjøkken leveres i hvitt, med heltre eik benkeplate eller sort struktur laminat benkeplate, uten tillegg i pris. Kjøkkenet kan leveres med hvitevarepakke, som inneholder; stekeovn, induksjon koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap integrert i kjøkkenet. Komplett hvitevarepakke koster kr. 59.000,- og leveres ferdig montert tilpasset kjøkkenet ditt. For begge kjøkken vil det bli gitt muligheter for utallige tilvalg og tilpasninger i egne møter med kjøkkenleverandøren.

18


Kv al it fr ets a  k H jø TH kk en

WT4 DEL1.qxp_Layout 1 13.01.16 16.23 Side 25

29 KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


WT4 DEL1.qxp_Layout 1 13.01.16 16.23 Side 26

KATALOGBILDE HTH

Helt siden 1966 har HTH produsert kjøkken og blitt en anerkjent leverandør. Hans Henning og Tony Haahr var to dyktige håndverkere som grunnla HTH fordi de mente det var mulig å lage enda bedre kjøkken enn det som tidligere var produsert. Fra HTH leverer vi et klassisk kjøkken av typen Scandinavian Classic, med en eksklusiv profil. Alternativt kan du velge HTH Premium Athena Newline en moderne stil, med glatte rette flater. Begge kjøkken leveres med heltre eik benkeplate, alternativt sort struktur laminat benkeplate. Valget er ditt, uten tillegg i pris. Ønsker du deg et kjøkken i en annen farge enn hvit, finnes det hele 10 utvalgte lakkfarger å velge blant, mot et tillegg i pris. KATALOGBILDE HTH

KATALOGBILDE HTH

KATALOGBILDE HTH


WT4 DEL1.qxp_Layout 1 13.01.16 16.24 Side 27


WT4 DEL1.qxp_Layout 1 13.01.16 16.24 Side 28

Arkitektene om

Workinntoppen

Boligområdet ligger meget attraktivt til, med fantastisk utsikt utover fjorden, bakenforliggende fjellheimen og nær kontakt til Tromsømarka og grøntområdene som følger høydedraget fra sør til nord på Tromsøya. Boligenes beliggenhet og form tilsier eksklusivitet og fokus på en ”indre ro” i utforming av både innvendige og utvendige rom. Vår intensjon er å skape moderne og praktiske leiligheter plassert i grønne omgivelser. Alle de lyse leilighetene vender ut mot ekstra romslige, private balkonger og terrasser, med spennende utsikt og gode solforhold. De parkmessige opparbeidede utearealene skaper et positivt supplement til hver enkelt sine private utearealer. Alle leilighetene er organisert mot et felles fint opparbeidet trapperom med heis som leder rett ned i underliggende parkeringsanlegg. Det dannes et felles uteoppholdsrom og naturlige møteplasser mellom husene i prosjektet, som er viktig for å gi boligområdet og fremtidige brukere en felles identitet. Bebyggelsen i salgstrinn 4 består av ett bygg kalt A4 og vil ligge ved siden av bygg A3. Det legges opp til at bebyggelsen utføres i kombinasjon mørk antrazith tegl, mørk «glødenede» trekledning, glassrekkverk, sølvfarget beslag og søyler, og teglportaler med tre og glass i mellom. De store vinduene og skyvedørende samt hjørnevinduene med fri utsikt som man finner i de fleste leilighetene, er med på å skape optimale lys og utsiktsforhold. Som arkitekt er det ekstra motiverende å jobbe med et prosjekt hvor det legges inn kvaliteter som vi ellers ikke normalt får anledning til å arbeide med. Prosjektet har vår høyeste prioritet med den hensikt å virkeliggjøre fremtidige brukers boligdrøm.

Hans Bernhard Biserød & Kai Robert Gundersen Partnere - Sivilarkitekter MNAL - Make Arkitekter AS

ARKITEKTER AS

22


WT4 DEL1.qxp_Layout 1 13.01.16 16.24 Side 29

11 KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


WT4 DEL1.qxp_Layout 1 13.01.16 16.24 Side 30

28

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON


WT4 DEL1.qxp_Layout 1 13.01.16 16.24 Side 31

Sikkerhet for gjennomføring Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig at kjøperen føler seg trygg på at leiligheten blir slik som planlagt, og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne. Bak prosjektet på Workinntoppen står Barlindhaug Eiendom AS og Profier AS, to anerkjente aktører i det norske boligmarkedet. Barlindhaug Eiendom AS er godt kjent i Tromsømarkedet som en betydelig regional eiendomsutvikler, som har realisert flere kjente boligprosjekter i Nord-Norge. Profier AS er en landsdekkende eiendomsutvikler som de siste 15 år har realisert mer enn 4.000 boliger i hele Norge. Boligprosjekter som er utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard. Selskapene har en sunn økonomi og solide eiere.

25


WT4 DEL1.qxp_Layout 1 13.01.16 16.24 Side 32

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

30


WT4 DEL1.qxp_Layout 1 13.01.16 16.24 Side 33

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

31


WT4 DEL1.qxp_Layout 1 13.01.16 16.24 Side 34

B3 B2

B1

A1

28

Omr책deskisse

A2

A3

A4

Illustrasjonen er ikke 책 anse som et kart, men kun ment for 책 orientere om tomtens planlagte opparbeidelse og arrondering. Tomtens opparbeidelse og arrondering er ikke endelig fastsatt og kan bli endret.


WT4 DEL1.qxp_Layout 1 13.01.16 16.24 Side 35

A4

A3

A2

A1

B1 B3

B2

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

29


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.34 Side 1

34


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.35 Side 2

KUNSTNERISK ILLUSTRASJON

Workinntoppen Bygg A4 35


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.35 Side 3

A4-101 3-roms endeleilighet med stort uteareal

Bygg: A4 - Etasje: 1 Bruksareal: 69 m² - P-rom: 65 m² - Terrasse: 31 m² Antall soverom: 2 - Antall bad: 1 N A4

32

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

FASADE SYD


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.35 Side 4

33


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.35 Side 5

A4-102 3-roms leilighet med stor terrasse

Bygg: A4 - Etasje: 1 Bruksareal: 61 m² - P-rom: 57 m² - Terrasse: 26 m² Antall soverom: 2 - Antall bad: 1 N A4

34

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

FASADE SYD


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.35 Side 6

35


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.35 Side 7

A4-103 Arealeffektiv 2-roms leilighet med terrasse

Bygg: A4 - Etasje: 1 Bruksareal: 42 m² - P-rom: 39 m² - Terrasse: 17 m² Antall soverom: 1 - Antall bad: 1 N A4

36

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

FASADE SYD


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.35 Side 8

37


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.35 Side 9

A4-104 3-roms endeleilighet med stor terrasse

Bygg: A4 - Etasje: 1 Bruksareal: 69 m² - P-rom: 65 m² - Terrasse: 31 m² Antall soverom: 2 - Antall bad: 1 N A4

38

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

FASADE SYD


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.35 Side 10

39


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.35 Side 11

A4-105 3-roms leilighet med terrasse

Bygg: A4 - Etasje: 1 Bruksareal: 74 m² - P-rom: 71 m² - Terrasse: 15 m² Antall soverom: 2 - Antall bad: 1 N A4

40

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

FASADE SYD


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.35 Side 12

2 ra st 0m ek 책 2 or p t f om he lt r ig ul be M oni sp di

41


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.35 Side 13

A4-201/301 3-roms endeleilighet med balkong

Bygg: A4 - Etasje: 2 og 3 Bruksareal: 69 m² - P-rom: 65 m² - Balkong: 15 m² Antall soverom: 2 - Antall bad: 1 N A4

42

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

FASADE SYD


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.35 Side 14

43


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.35 Side 15

A4-202/302 3-roms leilighet med balkong

Bygg: A4 - Etasje: 2 og 3 Bruksareal: 61 m² - P-rom: 57 m² - Balkong: 19 m² Antall soverom: 2 - Antall bad: 1 N A4

44

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

FASADE SYD


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.35 Side 16

45


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.35 Side 17

A4-203/303 2-roms leilighet med balkong

Bygg: A4 - Etasje: 2, 3 og 4 Bruksareal: 42 m² - P-rom: 39 m² - Balkong: 13 m² Antall soverom: 1 - Antall bad: 1 N A4

46

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

FASADE SYD


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.35 Side 18

47


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.35 Side 19

A4-204/304 2-roms leilighet med balkong

Bygg: A4 - Etasje: 2 og 3 Bruksareal: 42 m² - P-rom: 39 m² - Balkong: 12 m² Antall soverom: 1 - Antall bad: 1 N A4

48

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

FASADE SYD


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.35 Side 20

49


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.35 Side 21

A4-205/305 3-roms endeleilighet med balkong

Bygg: A4 - Etasje: 2 og 3 Bruksareal: 69 m² - P-rom: 65 m² - Balkong: 15 m² Antall soverom: 2 - Antall bad: 1 N A4

50

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

FASADE SYD


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.35 Side 22

51


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.36 Side 23

A4-206/306 3-roms hjørneleilighet med balkong

Bygg: A4 - Etasje: 2 og 3 Bruksareal: 74 m² - P-rom: 71 m² - Balkong: 15 m² Antall soverom: 2 - Antall bad: 1 N A4

52

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

FASADE SYD


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.36 Side 24

2 ra st 0m ek 책 2 or p t f om he lt r ig ul be M oni sp di

53


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.36 Side 25

A4-207 2-roms leilighet med terrasse

Bygg: A4 - Etasje: 2 Bruksareal: 52 m² - P-rom: 49 m² - Terrasse: 12 m² Antall soverom: 1 - Antall bad: 1 N A4

54

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

FASADE SYD


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.36 Side 26

55


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.36 Side 27

A4-307 2-roms leilighet med to balkonger

Bygg: A4 - Etasje: 3 Bruksareal: 52 m² - P-rom: 49 m² - Balkong: 11 m² + 7 m² Antall soverom: 1 - Antall bad: 1 N A4

56

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

FASADE SYD


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.36 Side 28

57


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.36 Side 29

A4-401 3-roms endeleilighet med stor terrasse og egen hybel Bygg: A4 - Etasje: 4 Bruksareal: 71 m² - P-rom: 66 m² - Terrasse: 40 m² Antall soverom: 2 - Antall bad: 1 Hybel: Bruksareal: 26 m² - Balkong: 3 m² N A4

58

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

FASADE SYD


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.36 Side 30

! ed el m ed et lei gh t ili t u Le ra pa se 59


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.36 Side 31

A4-402 3-roms endeleilighet med stor terrasse og walk-in-closet

Bygg: A4 - Etasje: 4 Bruksareal: 99 m² - P-rom: 94 m² - Terrasse: 57 m² Antall soverom: 2 - Antall bad: 2 N A4

60

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

FASADE SYD


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.36 Side 32

61


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.36 Side 33

A4-403 2-roms leilighet med stor terrasse

Bygg: A4 - Etasje: 4 Bruksareal: 52 m² - P-rom: 48 m² - Terrasse: 18 m² Antall soverom: 1 - Antall bad: 1 N A4

62

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

FASADE SYD


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.36 Side 34

63


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.36 Side 35

A4-404 3-roms endeleilighet med stor terrasse

Bygg: A4 - Etasje: 4 Bruksareal: 76 m² - P-rom: 72 m² - Terrasse: 50 m² Antall soverom: 2 - Antall bad: 1 N A4

64

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

FASADE SYD


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.36 Side 36

65


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 17.07 Side 37

A4-405 3-roms endeleilighet med stor terrasse og egen hybel Bygg: A4 - Etasje: 4 Bruksareal: 75 m² - P-rom: 71 m² - Terrasse: 41 m² - Balkong: 7 m² Antall soverom: 2 - Antall bad: 1 Hybel: Bruksareal: 17 m² - Balkong: 3 m² N A4

66

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

FASADE SYD


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.36 Side 38

! ed el m ed et lei gh t ili t u Le ra pa se 67


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.36 Side 39

A4-501/601 3-roms endeleilighet med stor terrasse balkong

Bygg: A4 - Etasje: 5 og 6 Bruksareal: 71 m² - P-rom: 66 m² - Balkong: 30 m² Antall soverom: 2 - Antall bad: 1 N A4

68

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

FASADE SYD


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.36 Side 40

69


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.37 Side 41

A4-502/602 3-roms endeleilighet med stor balkong og walk-in-closet

Bygg: A4 - Etasje: 5 og 6 Bruksareal: 99 m² - P-rom: 94 m² - Balkong: 28 m² Antall soverom: 2 - Antall bad: 2 N A4

70

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

FASADE SYD


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.37 Side 42

71


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.37 Side 43

A4-503/603 2-roms leilighet med balkong

Bygg: A4 - Etasje: 5 og 6 Bruksareal: 52 m² - P-rom: 48 m² - Balkong: 13 m² Antall soverom: 1 - Antall bad: 1 N A4

72

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

FASADE SYD


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.37 Side 44

73


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.37 Side 45

A4-504/604 3-roms endeleilighet med balkong

Bygg: A4 - Etasje: 5 og 6 Bruksareal: 76 m² - P-rom: 72 m² - Balkong: 18 m² Antall soverom: 2 - Antall bad: 1 N A4

74

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

FASADE SYD


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.37 Side 46

75


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.37 Side 47

A4-505/605 3-roms hjørneleilighet med to balkonger

Bygg: A4 - Etasje: 5 og 6 Bruksareal: 75 m² - P-rom: 71 m² - Balkong: 17 m² + 7 m² Antall soverom: 2 - Antall bad: 1 N A4

76

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

FASADE SYD


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.37 Side 48

77


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.37 Side 49

A4-506/606 2-roms leilighet med balkong

Bygg: A4 - Etasje: 5 og 6 Bruksareal: 45 m² - P-rom: 41 m² - Balkong: 7 m² Antall soverom: 1 - Antall bad: 1 N A4

78

FASADE VEST

FASADE NORD

FASADE ØST

FASADE SYD


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.37 Side 50

79


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.37 Side 51

Byggebeskrivelse

BYGGEBESKRIVELSE WORKINNTOPPEN Denne beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningenes viktigste bestanddeler og funksjoner. Det kan forekomme avvik mellom byggebeskrivelsen og plantegningene. I slike tilfeller er det alltid denne byggebeskrivelsen som er retningsgivende. Enkelte illustrasjoner i tegningsmaterialet kan vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, som møblering, fargevalg, dør- og vindusform, bygningsmessige detaljer, for eksempel fasadedetaljer, fellesarealer, materialvalg, blomsterkasser, beplantning, fargesetting etc. Videre kan vindusplasseringen i den enkelte leilighet avvike noe fra de generelle planer, som følge av blant annet den arkitektoniske utformingen av bygget. Leilighetene vil bli fradelt som selveierleiligheter. KONSTRuKSjON Bygningen utføres med bærekonstruksjon i betong og stål. Etasjeskillere utføres i betong eller betongelementer. Fasadene bygges opp som isolerte stendervegger eller bærende betongskiver i hovedsak med utvendig kledning av tegl og trepanel. Balkong- og terrassegulv er å anse som utvendig konstruksjon. Mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne oppstå på gulvflaten etter regnvær. Terrasser og balkonger leveres med tremmegulv i impregnert trevirke. Utformingen av rekkverk vil være i aluminium og glass. Innvendige vegger utføres i stål- eller trestendere, kledd med gipsplater. Leilighetsskillevegger er i hovedsak i betong og enkelte andre vegger har overflate i betong, for eksempel mot trapperom og i og mot fasaden.

STaNdaRd INNVENdIG BEhaNdLING Gulv: Alle rom leveres med 1-stavs parkett eik natur m/matt lakk som standard. Det vil bli anledning til å velge alternativ parkett 1-stavs Eik Hvitlasert uten tillegg i pris (forutsetter bytte i hele leiligheten og innen nærmere fastsatte frister). Det leveres keramiske fliser på bad, WC og gulv i entré. 80

Vegger: Vegger males i lys farge. Det kan velges mellom 8 utvalgte standardfarger, begrenset til èn farge per rom. På bad leveres keramiske hvite fliser i matt eller blank utførelse. himlinger: Malt betong eventuelt med synlige V-fuger i boligrom. Der himling må fôres ned, blir gipsplatehimlingen også malt. I øverste etasje kan himling bli utført i malt gips avhengig av konstruksjonsløsning. NEdfORET hIMLING/INNKaSSING Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger og som helt eller delvis nedforede platehimlinger, fortrinnsvis i entrè, bad, ganger og over kjøkkenskap. I tillegg kommer innkassing i stue for avtrekk fra gasspeis og i soverom for inntak og avkast til ventilasjon. Nevnte konstruksjoner vil bli overflatebehandlet som en del av overflaten der konstruksjonen blir montert. KjøKKEN Som standard leveres kjøkkeninnredning type HTH Athena Newline med heltre eik benkeplate, alternativt sort struktur benkeplate. Alternativt tilbys HTH Scandinavian Classic. Begge kjøkkentyper leveres i hvit som standard I leveransen inngår: - Benkelengde ihht plantegning - 2 underskap som skuffeseksjon - 1 vitrineskap 80 cm - «Takhøye» skap som avsluttes med pyntelist eller oppforing mot tak - Skap for integrering av hvitevarer - oppvaskbenk med nedfelt stålbeslag Alternativet tilbys under forutsetning at kjøkkenløsningen ikke endres i tilvalgsprosessen. Egen kjøkkentegning for den enkelte leilighet vil bli utarbeidet og overlevert på tilvalgsmøte med hver enkelt boligkjøper. Det leveres oppvaskbenk med nedfelt stålbeslag, samt avsatt plass og opplegg for oppvaskmaskin, kjøleskap og komfyr. Det er ikke anledning til å flytte på elektriske installasjoner eller avløp og vanntilførsel. Hvitevarer leveres ikke til standard kjøkken. Omfanget av kjøkkenleveransen kan være redusert i leiligheter under 50 kvm. Det tas forbehold om at utbygger velger å benytte en annen kjøkkenleverandør som leverer tilsvarende kvalitet og utseende på kjøkkenleveransene.

GaRdEROBE Hvite skap med fronter i Hvit glatt. Det leveres 1 meter skap pr. seng iht. plantegning. Det leveres ikke skap eller innredning i gang/entre. Garderobeskapene leveres med bøyler som beslag. INNVENdIGE døRER Innvendige dører hvit med ett speil og heltre rammtre, med hvite karmer og dørvridere i blank eller børstet utførelse. Bad I hus A4 blir baderommene levert som prefabrikerte enheter, med integrert baderomsinnredning, vegghengt toalett, dusjløsning, dusjgarnityr og vask. Det vil bli mulig å gjøre enkelte individuelle tilpasninger på baderommene m.h.t flisvalg og omfanget av skapleveranse. Tilpasning av baderom til kundens ønsker skjer i.h.t tilvalgsmeny og i møter med entreprenør. Innredning med underskap bredde som vist på prospekttegninger. Det leveres downlights på bad. VINduER/VINduSdøRER Vinduer og vindusdører leveres i tre med utvendig mantling i aluminium. Malt innvendig og lakkert utvendig i standard NCS/RAL farge. hOVEdINNGaNGSdøR LEILIGhET Hovedinngangsdør i malt utførelse fra fabrikk med dørkikkert. FG-godkjent sikkerhetslås leveres. LISTVERK I rom med parkett leveres det gulvlister i lakkert utførelse. Alle gerikter rundt vinduer og dører leveres i malt utførelse med synlige stifter. Lister på betongvegg skrus. Taklister leveres ikke. dIVERSE uTSTYR Brannslukningsutstyr iht. forskrifter. 1 stk. brannslukningsapparat eller brannslange leveres i hver leilighet. Det leveres også 1-2 røykvarslere pr. leilighet avhengig av planløsning og leilighetsstørrelse.


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.37 Side 52

som er hensiktsmessig og nødvendig. Det tas forbehold om endringer på plantegninger for fremføring av sjakter for ventilasjonsanlegg og elektriske føringer.

PIPE/PEIS Der gasspeis er vist på tegning leveres dette med leiligheten og tilknyttet felles rør- og tankanlegg med gassmåler for hver leilighet.

ELEKTRISK Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i leiligheten, bortsett fra betongvegger hvor det kan bli åpent anlegg. Lyslister monteres under overskap på kjøkken. Som tilvalg kan det velges ekstra punkt som kan bli trukket åpent. Det vil bli montert 1 stk dobbel stikkontakt forberedt for vaskemaskin og tørketrommel. Det leveres belysning i tak i entrè, under overskap på kjøkken og i bod. Det leveres downlights på bad. Stikk i leiligheter leveres ihht NEK 400 2014 som dekker et normalt behov.

INNGaNGSfORhOLd Det leveres flis på gulv i innvendige felles adkomstareal fra heis og vegger males. Postkasser leveres og plassering iht. postvesenets angivelser.

TILVaLGSMuLIGhETER Utover de kostnadsfrie valgalternativer som er beskrevet i prospektet, vil det bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpasninger. Selger vil i god tid før innredningsarbeidene starter utarbeide en tilvalgsmeny hvor priser og frister for beslutning vil fremkomme.

SaNITæR Det monteres opplegg for oppvaskmaskin i kjøkkenbenk og opplegg for vaskemaskin på bad eller i bod, som vist på tegning. Dersom det velges varmtvannsbereder i hver leilighet kan dette bli i kjøkkenbenk eller i bod. OPPVaRMING Energibehovet til oppvarming og varmet tappevann vil bli dekket ved tilknytning til fjernvarmenett. Oppvarming i leiligheten vil bli levert som vannbårent anlegg med gulvvarme i stue, kjøkken og gang. I badegulv leveres elektriske varmekabler. Varmtvann leveres primært fra felles varmtvannstank i energisentralen. TV/RadIO/TELEfON/RINGEKLOKKE Utbygger vil inngå avtale om tilknytning med signalleverandør for TV/radio, bredbånd og IP-telefoni. Kjøper må selv bestille abonnement. Det leveres 1 stk. TV- og radiouttak og ett telefonuttak. Som tilvalg kan det monteres ekstra trekkerør i vegger til rom for eventuell fremtidig installasjon av punkt for TV/radio/ telefon.

hEIS Heis fra parkeringsanlegg til alle boligetasjer. TRaPPER/TRaPPEROM Prefabrikerte eller plasstøpte trapper i betong. PaRKERINGSGaRaSjE 3-roms leiligheter får egen parkeringsplass i parkeringsanlegg inkludert i prisen. Parkeringskjelleren prosjekteres med bruk av automatisk parkeringsanlegg. Maksimal lengde på bil i parkeringsanlegg er 5 meter. Maksimal vekt på bil er 2,3 tonn, med mulighet for å øke til 2,6 tonn, mot tillegg i pris. Det leveres 1 stk. portåpner pr. garasjeplass for automatisk åpning av garasjeport. Det er mulig å kjøpe parkeringsplass/ekstra parkeringsplass for kr 250.000,-.

uTOMhuSaRBEIdER Endelig utomhusplan er ikke ferdigbehandlet. Selger forbeholder seg retten til å bestemme endelig utforming og materialvalg. Fellesområder vil bli beplantet og tilsådd. Adkomst til hovedinnganger vil ha fast dekke. Det vil bli etablert uteplasser. Avfallsanlegg vil bli plassert i samråd med kommunens renovasjonsetat. Det leveres ikke utemøbler, men sandkasse og leke-utstyr i samsvar med krav fra kommunen.

Byggebeskrivelse

VENTILaSjON Det vil bli montert balansert ventilasjon med lokalt aggregat plassert i bod i hver leilighet. Tilluft og avtrekk via kanaler til yttervegg og/eller over tak.

INNfLYTTING a4: Antatt ferdigstillelse/innflytting vil være 3. kvartal 2017. Dette under forutsetning av byggestart 2. kvartal 2016. Overtagelsesmåned vil bli varslet kjøper ca. 3 måneder før antatt overtagelse. Kjøper aksepterer at endelig overtagelsesdato vil bli varslet senest 6 uker før overlevering. Hver kjøper vil ved overtagelse få tildelt en FDV-rapport som viser hvilke materialer, produkter og fargevalg som er benyttet i leiligheten, og i tillegg adresselister med oversikt over kontaktpersoner/firma som er ansvarlig for de forskjellige arbeider og vedlikehold. Byggestart er også avhengig av at tilstrekkelig antall leiligheter er forhåndsolgt. Videre er byggestart avhengig av at ramme- og igangsettelsestillatelse blir gitt. fORBEhOLd Alle opplysninger i denne beskrivelse er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eller som følger av offentlige pålegg, uten at den generelle standarden forringes.

Det leveres ringeknapp ved hver inngangsdør. TEGNINGER aV TEKNISKE aNLEGG Tekniske anlegg og fremføringer til disse blir ikke inntegnet på tegninger som omfattes av kjøpekontrakt. Endelig plassering av disse bestemmes av hva

BOdER I tillegg til bod eller skapplass i leiligheten får hver leilighet 1 stk. sportsbod. Sportsbod plasseres i kjeller.

81


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.37 Side 53

Andre opplysninger

aNdRE OPPLYSNINGER fELLESuTGIfTER Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter, hvor store kostnadene blir vil avhenge av hvor mange ytelser sameiet rekvirerer. Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. kr. 25,til kr. 29,-pr. kvm. BRA/mnd. I forbindelse med tilknytning til felles rør- og tankanlegg for gass, vil det bli fakturert kr 11.900,pr leilighet i anleggsbidrag for leiligheter som har gasspeis. Anleggsbidraget forfaller ved overtakelse av leiligheten. Gassanlegget blir således sameiets eiendom, og man vil unngå nettleie i forbindelse med gassleveranse. Gassforbruk faktureres i.h.t gassmålestand av sameiet. Kostnader ved fjernvarmeanlegg som leverer all energi til oppvarming og varmtvann, vil bli fordelt ihht forbruk ved installasjon av forbruksmåler i hver enkelt leilighet. Endelig fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på sameiets konstituerende generalforsamling. OMKOSTNINGER Dokumentavgift til staten: 2,5 % av tomteverdien, se egen salgsoppgave for beregning av dokumentavgift. Gebyret for tinglysning av skjøte er f.t. kr. 525,-, og tinglysningsgebyr og attestgebyr for pantobligasjoner i forbindelse med etablering av eventuelle lån er f.t. kr. 729,- pr. obligasjon inkl. attest. I tillegg innbetales à konto kr. 50,- pr. kvm BRA-S til sameiet for likviditet i oppstartsfasen. Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til hjemmelsovergang finner sted. BETaLINGSPLaN Det forutsettes at forskudd på 5 % av kjøpesummen innbetales ved kontraktinngåelse til meglers klientkonto for prosjektet. Rentene på innbetalt forskudd tilfaller utbygger. Den resterende del av kjøpesummen innbetales senest èn uke før overtagelse av eierseksjonen.

82

GaRaNTIER Leilighetene selges i henhold til lov om bustadoppføring, og selger plikter å stille bankgaranti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering av leilighetene til kjøper. Overføring av innbetalt forskuddsbeløp fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette. aREaLaNGIVELSER Arealene oppgitt i prospektet er angitt i bruksareal (BRA) som er leilighetens mål innvendig, innbefattet innvendige boder og vegger, men ikke medregnet yttervegg. I tillegg opplyses P-rom i prislisten, dette er leilighetens BRA areal fratrukket innvendige boder og veggene til disse. LIGNINGSVERdI Ligningsverdien er foreløpig ikke fastsatt i det ligningsverdien fastsettes av ligningskontoret, og vil normalt være på ca. 25 - 30 % av førstegangs kjøpesum. SaMEIET Eierseksjonen med tilhørende parkeringsplass og sportsbod vil tilhøre et sameie. Workinntoppen vil bestå av et eller flere sameier som vil forvalte fellesareal og teknisk infrastruktur på eiendommene. fORRETNINGSføRER Forretningsfører er foreløpig ikke valgt, men kontrakt vil bli inngått før konstituerende sameiemøte. fORSIKRING Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtagelse, deretter tegnes fullverdiforsikring gjennom eierseksjonssameiet. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring. MaTRIKKEL Gnr/Bnr vil bli tildelt i forbindelse med fradeling fra gnr 118 / Bnr 1654. Bruksnummer for eiendommen vil kunne endres i forbindelse med sammenslåing og grensejusteringer. Seksjonsnummer for hver leilighet fastsettes i forbindelse med seksjoneringen.

REGuLERING Tomten er regulert til boligformål. adRESSE Endelig postadresse er ikke kjent. Vil bli tildelt fra kommunen ifm byggesaken PRISER Leilighetsprisene fremgår av vedlagte prisliste. Selger står til enhver tid fritt til å endre prisen på leiligheter som ikke er solgt. ENERGIaTTEST Norges vassdrags- og energidirektorat utsteder energiattesten og fører tilsyn men ordningen. Ordningen ble vedtatt i Stortinget mars 2009, men kravet om energimerking av boliger ved salg, utleie eller ved bygging av nye boliger gjaldt fra 1. januar 2010. Energimerket A og B vil gjelde for passivhus og lavenergiboliger. De fleste nye hus som oppfyller energikravene i dagens byggeforskrifter vil få karakteren C. Eksisterende bygninger vil i all hovedsak få dårligere karakterer enn C. Karakterskalaen fra A til G er ment å skulle harmonisere med TEK-10, dvs C skal i hovedsak tilsvare nybyggstandard. Leiligheten vil bli merket med energiklasse C. Tiltakshaver skal sørge for at bygningen har en energiattest med energimerke, og vil utstede energiattest senest ved overlevering av boligen. BYGGEfORSKRIfTER Alle leiligheten i Workinntoppen oppføres etter kravene i TEK 10. Det blir installert balansert ventilasjon med minimum 80% varmegjennvinning. Leilighetene vil ha minimum 60% andel fornybar energi til romoppvarming og varmtvann. I tillegg leveres det gasspeis til 3- og 4-roms leilighetene.


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.37 Side 54

Det tas generelt forbehold om myndighetenes saksbehandlingstid og eventuell justering i fremdriften for overtagelse/innflytting, hjemmelsoverføring med videre som følge av dette. Det kan forekomme avvik mellom byggebeskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid byggebeskrivelse som er retningsgivende. Dersom det er avvik mellom prospekt/ internettside og leveransebeskrivelse, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til denne. Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, mindre endring av boligens areal eller liknende. Selger forbeholder seg retten til å organisere parkering og boder på den måten som anses mest hensiktsmessig, for eksempel som en del av

dESIGN: COGITO DESIGN / PÅL SIGURDSN ILLuSTRaSjONER: VY COM AS / MAKE STUDIO UK

sameiets fellesareal med dertil tilhørende bruksretter, seksjonert som tilleggsareal til den enkelte seksjon eller som særskilt anleggseiendom. Utomhusplanen i prospektet er av en slik karakter at det ikke kan ansees som et kart, men en illustrasjonsskisse fra landskapsarkitekt. Utomhusplanen er utarbeidet for å illustrere tomtens planlagte opparbeidelse. Selger står fritt til å endre leilighetsnummer i prosjekteringsprosessen og det tas forbehold om eventuell endring av antall eierseksjoner i bygningene. Selger forbeholder seg retten til å akseptere eller forkaste et hvert bud/ kjøpetilbud på fritt grunnlag. Selger kan velge å tildele leiligheter uten å begrunne tildelingen og uten forutgående varsel til andre som har lagt inn bud på samme leilighet. Salg av kontraktsposisjoner er kun tillatt etter godkjenning fra selger. Selger kan uten nærmere begrunnelse nekte slik godkjenning, eller fastsette et transportgebyr. Ervervet vil etter slik godkjenning kunne tinglyses direkte til tredjemann, men selger vil i forhold til oppgjør og kontraktsvilkår for øvrig kun forholde seg til kjøper. Eventuelle bud forutsettes inngitt på selgers standard kjøpekontrakt som vil bli benyttet ved alle salg. Se eget kontraktsdokument som forutsettes gjennomgått før bud inngis. Selger tar forbehold om å foreta justeringer i kontrakten som følge av offentlige krav m.m.

eller kreve endringer i standard kjøpekontrakt. Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn, hvis interessent mot formodning ikke ønsker tinglysning av skjøte, må det tas forbehold om dette i midlertidig kjøpsavtale/bud. Ved eventuell endring i eierskap/ navneendring fra kjøpers side etter bud/aksept vil det påløpe et særlig administrasjonsgebyr til megler som innbetales til meglers klientkonto. Eventuell endring krever utbyggers samtykke.

Forbehold

fORBEhOLd OG SaLGSBETINGELSER Byggestart er avhengig av at tilstrekkelig antall leiligheter er forhåndsolgt. Videre er byggestart avhengig av at ramme- og igangsettelsestillatelse blir gitt fra myndighetene i god tid før byggestart. Det tas også forbehold om en for utbygger tilfredsstillende avtale med entreprenør.

Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere. Eiendomsmegler er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner. Selger forbeholder seg retten til å forestå fordelingen av P-plasser og boder. Det tas forbehold om trykkfeil i leveransebeskrivelse og prospektet forøvrig. Prospektet inneholder flere perspektiver, utsiktsbilder og datagenererte bilder, som kan avvike fra endelig oppførelse med hensyn til arkitektur, tekniske løsninger, byggenes plassering på tomten og utsiktsforhold. Alle illustrasjoner må dermed betraktes som omtrentlige og skissepregede.

Videre har selger anledning til å avvise bud fra interessenter som måtte motsette seg å anvende

Prosjektet avviker fra gjeldende regulering, og det forutsettes at det gis nødvendige dispensasjoner. Selger tar forbehold om endringer og forsinkelser som måtte oppstå som følge av offentlig saksbehandling. Selger vil varsle kjøperne om eventuelle forsinkelser, og løpende orientere om fremdriften.

aRKITEKT: MAKE ARKITEKTER AS PROSjEKTSELSKaP/uTBYGGER: WORKINNTOPPEN AS

fOTO: YNGVE OLSEN SÆBBE / MORGAN ISAKSEN / SHUTTERSTOCK / ROGER BRENDHAGEN TRYKK: X-IDÉ

83


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 14.01.16 09.13 Side 55


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 14.01.16 09.13 Side 56


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 14.01.16 09.13 Side 57


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 14.01.16 09.13 Side 58


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 14.01.16 09.13 Side 59


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 14.01.16 09.13 Side 60


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.37 Side 55


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.37 Side 56


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.38 Side 57


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.38 Side 58


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.38 Side 59


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.38 Side 60


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 16.38 Side 61


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 12.43 Side 62


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 12.43 Side 63

Stedet du bor blir en del av deg


WT4 DEL2.qxp_Layout 1 13.01.16 12.43 Side 64


WT4 DEL1.qxp_Layout 1 18.01.16 13.38 Side 1

EiendomsMegler 1 Tromsø Rødbanken Storgata 65, 9008 Tromsø

Megler Wenche Odden Kvamme Mobil: 952 12 052 w.o.k@eiendomsmegler1.no

Megler Dag Little Mobil: 930 11 511 d.l@eiendomsmegler1.no

www.workinntoppen.no

4