Page 1

NP omslag_Layout 1 01.10.13 13:43 Side 1

Profier AS er en landsdekkende eiendomsutvikler som de siste 15 år har realisert mer enn 3.500 boliger i hele Norge. Boligprosjekter som er utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard. Selskapet har en sunn økonomi og solide eiere.

NØSTE  PANORAMA

www.nostepanorama.no

19 MODERNE LEILIGHETER PÅ STOPPENKOLLEN

Dialog Eiendomsmegling Strømsø Torg 6, 3044 Drammen Tlf: 32 20 30 20, Fax: 32 20 30 39

Jens-Petter Frøiland Mobil: 90 05 93 49 E-post: jpf@dialogeiendom.no

Martin Eick Mobil: 98 99 98 99 E-post: martin@dialogeiendom.no

Geir Gundersen Mobil: 91 62 75 23 E-post: geir@dialogeiendom.no

Tommy Bang Mobil: 90 65 32 15 E-post: tommy@dialogeiendom.no

Andreas Johnsrud Mobil: 45 47 03 42 E-post: andreas@dialogeiendom.no

Spennende leiligheter - Høy standard - Panoramautsikt


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 11:44 Side 4

ILLUSTRASJON

KATALOGBILDE SIGDAL


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 11:45 Side 5

AL

ILLUSTRASJON

KATALOGBILDE SIGDAL

Stedet du bor blir en del av deg


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 11:47 Side 6

LEILIGHETENE HAR VANNBÅREN GULVVARME, HEIS, GARASJE OG TERRASSE/BALKONG

2

Kunstnerisk illustrasjonsskisse


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 11:47 Side 7

19 leiligheter helt på toppen av Stoppenkollen legges ut for salg Vi har gleden av å tilby 19 eksklusive leiligheter med fantastisk utsikt mot Drammensfjorden. Nå har du anledning til å velge fra øverste hylle. Velg den leiligheten som passer deg best ut fra planløsning og areal. Du skal like det stedet du bor. Alle kvalitetene i boligen og området du bor i er viktige – de påvirker deg, og blir en del av din hverdag. Felles for alle leilighetene er at de har praktiske planløsninger, med god arealutnyttelse. Du kan velge mellom 3- og 4-roms leiligheter fra 74 til 124 kvadratmeter. Her kan du nyte livet og virkelig føle deg hjemme! Prosjektet bygges etter krav i energirapport for Stoppenkollen som sikrer deg gode tekniske, miljømessige og økonomiske løsninger du vil ha glede av så lenge du bor i leiligheten. Du kan glede deg til strømregningen kommer - med strenge krav til isolasjon og oppvarmingskilder, vil du oppleve at leiligheten din gir deg et lunt og varmt inneklima med vannbåren gulvvarme, samtidig som strømregningene blir forbausende lave. Så snart du har valgt den leiligheten som passer deg best, kan planleggingen begynne. Du vil få tilsendt komplett tilvalgsliste med priser og frister. Du kan velge fra hele sortimentet til Sigdal når du skal skape ditt eget drømmekjøkken. Vi tilbyr kjøkken av type Sigdal Herregård Palett, Scala Palett eller Scala Eik, valg av tre ulike typer parkett, ulike innrammingsmaterialer av gasspeisen (gasspeis tilbys i 5 av leilighetene) og flere alternative fargevalg på veggene. Alt dette, uten tillegg i pris!

3


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 11:47 Side 8

Føl deg hjemme på Nøste Panorama Leilighetene på Nøste Terrasse 1 og 2 ble en salgssuksess. I løpet av kort tid, ble alle leilighetene revet bort og mange fornøyde boligkjøpere har flyttet inn. Nå legger vi ut 19 nye leiligheter for salg helt på toppen av Stoppenkollen. Nå har du igjen mulighet til å velge en ny og moderne leilighet til deg og din familie, med den beste beliggenhet, og med panoramautsikt over Drammensfjorden. Her beholder du alle godene ved å bo i en enebolig, som store balkonger og egen parkeringsplass i garasje. Samtidig slipper du å bekymre deg for alt som skulle vært gjort med huset. Her kan du med god samvittighet overlate snømåking og vedlikehold av fasader til andre. Leilighetene er romslige, og blir overlevert med en høy standard med flere valgmuligheter. Alle leilighetene får vannbåren gulvvarme og heis fra garasje til alle leilighetsplan.

4


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 11:47 Side 9

LEILIGHETER FRA 74 KVM TIL 124 KVM

Kunstnerisk illustrasjonsskisse

5


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 11:47 Side 10

LEILIGHETER FRA 3.390.000,TIL 6.990.000,-

6

Kunstnerisk illustrasjonsskisse


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 11:47 Side 11

Nytt og gjennomtenkt for din trivsel Det er en egen følelse å flytte inn i en ny leilighet. Det er rent og friskt i alle kroker – alt er nytt. Kjøp av ny leilighet er god økonomi, samtidig får du en bolig som ivaretar din investering gjennom gode materialvalg, enkelt og praktisk vedlikehold og god driftsøkonomi. Bruk av vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Nøste Panorama gir deg alle disse bekvemmelighetene i et bygg med tidsmessig preg og utstrakt bruk av materialer som pusset mur, glass, tre og stål. Alle leilighetene får adkomst fra innendørs trapperom eller heis til alle etasjer. Noen leiligheter får i tillegg direkte adkomst fra terreng. Alle leilighetene får sin egen private, romslige balkong eller terrasse med fantastisk utsikt.

7


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 11:47 Side 12

Sett ditt eget preg på din drømmeleilighet Leilighetene blir levert med norsk kvalitetskjøkken fra Sigdal. Du kan velge mellom den klassiske typen Sigdal Herregård hvit som standard, Sigdal Herregård Palett med flere fargevalg eller en litt mer moderne variant, Scala Palett eller Scala Eik, med heltre eik benkeplate, alternativt granitt sort laminat benkeplate. I de fem største leilighetene leveres gasspeis. Du kan velge mellom peisinnramming i sort utførelse eller børstet stål. Gasspeisene leveres med fjernkontroll. En enkel, vakker og lun varmekilde! Standard på alle gulv er eikeparkett, men du har også mulighet til å velge parkett i lønn eller ask, uten at det koster ekstra. Velg mellom en-stavs parkett med matt lakkert overflate eller tradisjonell tre-stavs struktur. Ditt valg - Ingen tillegg i pris! Det leveres downlightsbelysning på badet og baderomsinnredning av type Sigdal Herregård hvit.

8


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 11:47 Side 13

VELG DIN STIL PÅ KJØKKENET UTEN TILLEGG I PRIS!

Herregård Palett ILLUSTRASJON Sigdal kjøkken katalogfoto

9


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 11:47 Side 14

10

Kunstnerisk illustrasjonsskisse


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 11:47 Side 15

Sigdal er en av norges mest kjente og eldste kjøkkenprodusent. I mer enn 60 år har de designet og produsert kjøkken for det norske folk. Fra Sigdal leverer vi et klassisk kjøkken av typen Herregård palett, som finnes i hele 15 farger å velge blandt. Herregård palett har en eksklusiv profil og leveres med heltre eik benkeplate, alternativt granitt sort laminat benkeplate. Velger du Sigdal Herregård Palett, er dette inkludert i prisen. Du kan også velge kjøkken av type Scala Palett eller Scala Eik inkludert i prisen. Integrerte hvitevarer fra Siemens kan leveres mot et tillegg i pris på kr 39.000,-. Hvitevarepakken omfatter integrert komfyr og platetopp, kjøl-/fryseskap og oppvaskmaskin.

Katalogbilde SIGDAL

Katalogbilde SIGDAL

Katalogbilde SIGDAL SCALA EIK

11


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 11:47 Side 16

Bo i naturlige omgivelser Nyt livet i fred! Rett utenfor stuedøren finner du utallige muligheter for naturopplevelser og turaktiviteter: Nyt flotte oppkjørte skiløyper, skøytebaner, sykkelturer i skog og mark, ridning, klatring eller padling - mulighetene er mange, året rundt! Lier er kjent for sitt vakre kulturlandskap med opparbeidede jorder som bugner av friske bær og frukter. Det har vært gode vilkår for jordbruk i Lier, etter en enorm sandmorene fra den siste istid. Hagedyrkingen i området startet i katolsk tid da frukt og grønnsaker av forskjellige slag ble dyrket her. Det er mye godt Liereplene kan brukes til. På Egge Gård produseres Liereple naturmost dyrket frem under optimale forhold. Ikke langt unna ligger ærverdige Drammens Teater hvor du kan oppleve scenekunst av ypperste klasse. Er du glad i å fiske? Drammenselva er et eldorado for fiskere. Fra mai til september står det alltid fiskere med vann til livet og kaster sine fluer i håp om å få en storrugg på 15-20 kilo. Med nærhet til både Drammen, Asker og Sandvika trenger du ikke reise langt for å finne et godt utvalg av servicetilbud, butikker, hyggelige cafeér og restauranter. Drammen har de senere år gjennomgått en storstilt byfornyelse til glede for alle som bor i nærområdet, i og utenfor byen.

12


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 11:47 Side 17

SENTRAL BELIGGENHET MED FANTASTISK UTSIKT

Kunstnerisk illustrasjonsskisse

13


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 11:49 Side 18

Mange ønsker seg en leilighet med gode materialvalg og god driftsøkonomi

Vannbåren gulvvarme. lunt og godt på alle gulv.

Illustrasjon

14

Heis fra parkeringsgarasje til alle leilighetsplan.

Gasspeis med fjernkontroll, i utvalgte leiligheter

sigdal Herregård hvit inkludert i prisen. (Katalogbilde fra sigdal)

Å ytte inn i en splitter ny leilighet gir deg en ny start. I Nøste Panorama er leilighetene nøye planlagt slik at du skal trives og ha en enklere hverdag. Vår entreprenør vil lose deg gjennom en spennende tilvalgsprosess og gi deg nyttige råd og tips, slik at din nye leilighet blir godt tilpasset din smak og preferanser.


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 11:50 Side 19

Kunstnerisk illustrasjonsskisse

15 9


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 11:59 Side 20

16

Kunstnerisk illustrasjonsskisse


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 11:59 Side 21

Arkitekten om Nøste Panorama Leilighetsbygget ligger eksponert i øverste del av Stoppenkollen med utsikt over Drammenfjorden og Lier. Bebyggelsen består av en bygningskropp med variert terrassert utforming. Alle leiligheter får gode lysforhold med fantastisk utsikt. Vår intensjon er å skape en samling av praktiske og moderne leiligheter med god fellesstruktur. Orientering av bygningskroppen forankres i lokalt terreng og forsterkes av spesielle utsiktforhold fra alle leiligheter med store terrasser eller balkonger. Bygningen har en felles universell utformet atkomststruktur med heis og trapp fra parkeringskjeller til alle leiligheter i 4 nivåer. Leiligheter som ligger i tilknytning til terreng har i tillegg til terrassearealer eget uteareal på bakken. Det legges opp til at bygningen utføres med en kombinasjon av hvit puss og liggende trekledning i et variert uttrykk. Store vindusfelt mot romslige terrasser og balkonger, gjør at disse utearealer oppleves som en integrert del av interiøret og at grensen mellom ute og inne viskes ut.

Bernard Jan Kuschniers Sivilarkitekt MNAL, Halvorsen & Reine AS

17


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:13 Side 22

18

Kunstnerisk illustrasjonsskisse


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:16 Side 23

Sikkerhet for gjennomføring Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig å være trygg på at leiligheten blir som planlagt, og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne. Bak prosjektet står Profier AS, en anerkjent aktør i det norske boligmarkedet. Profier AS er en landsdekkende eiendomsutvikler som de siste 15 år har realisert mer enn 3.500 boliger i hele Norge. Boligprosjekter som er utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard. Selskapet har en sunn økonomi og solide eiere.

19


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:19 Side 24

34 9 34/92 34/21

32/10 0 Renovasjon Ren no ovasjon s

r me am uh Sn

Innkjøring P-kjeller P e e 150 m

5m 15

N

34/7

1

34/126

2

15

6 HC

28

g rin rke a P

) ser las p (16

5

14

4

12

13

16

34 2 34/2

0 1,0 1

3

lles Fe lass ep lek

7 8

terrasser terras ssser er på bakken ba e

9 160

11

m

Støttemur øttemur e u 1 m)) (h=1

10

vat pri lass ep lek

21,9 21 1,9 9 m2 145 m

1,1

34/138

34/137 34/ /137 150 m

5m

15

34/63 46

34/133 34/1 34 133 3

15 3 4 34/24 34/139 34/1 1

20

Områdeskisse

Illustrasjonen er ikke å anse som et kart, men kun ment for å orientere om tomtens planlagte opparbeidelse og arrondering. Tomtens opparbeidelse og arrondering er ikke endelig fastsatt og kan bli endret.


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:20 Side 25

Kunstnerisk illustrasjonsskisse

21


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:21 Side 26

22

Kunstnerisk illustrasjonsskisse ILLUSTRASJON


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:21 Side 27

Plantegninger 23


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:21 Side 28

101

3-roms leilighet med stor terrasse Beliggenhet: 1. etasje Bruksareal: 81 m² • P-rom: 78 m² • Terrasse: 31 m² Antall soverom: 2 • Antall bad/WC: 1 Fasade Syd-Øst

Fasade Syd

Fasade Øst 24


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:21 Side 29

25


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:21 Side 30

102

3-roms leilighet med romslig terrasse Beliggenhet: 1. etasje Bruksareal: 74 m² • P-rom: 71 m² • Terrasse: 25 m² Antall soverom: 2 • Antall bad/WC: 1 Fasade Syd-Øst

Fasade Syd

Fasade Øst 26


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:21 Side 31

27


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:21 Side 32

103

3-roms leilighet med romslig terrasse Beliggenhet: 1. etasje Bruksareal: 90 m² • P-rom: 84 m² • Terrasse: 25 m² Antall soverom: 2 • Antall bad/WC: 1 Fasade Syd-Øst

Fasade Syd

Fasade Øst 28


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:21 Side 33

29


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 34

104

Stor 3-roms leilighet med stor terrasse og gasspeis Beliggenhet: 1. etasje Bruksareal: 107 m² • P-rom: 103 m² • Terrasse: 31 m² Antall soverom: 2 • Antall bad/WC: 2 • Gasspeis Fasade Syd-Øst

Fasade Syd

Fasade Øst 30


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 35

31


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 36

201

3-roms leilighet med balkong Beliggenhet: 2. etasje Bruksareal: 81 m² • P-rom: 78 m² • Balkong: 15 m² Antall soverom: 2 • Antall bad/WC: 1 Fasade Syd-Øst

Fasade Syd

Fasade Øst 32


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 37

33


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 38

202

3-roms leilighet med balkong Beliggenhet: 2. etasje Bruksareal: 74 m² • P-rom: 71 m² • Balkong: 14 m² Antall soverom: 2 • Antall bad/WC: 1 Fasade Syd-Øst

Fasade Syd

Fasade Øst 34


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 39

35


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 40

203

3-roms leilighet med balkong Beliggenhet: 2. etasje Bruksareal: 90 m² • P-rom: 84 m² • Balkong: 14 m² Antall soverom: 2 • Antall bad/WC: 1 Fasade Syd-Øst

Fasade Syd

Fasade Øst 36


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 41

37


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 42

204

Stor 3-roms leilighet med 2 bad og gasspeis Beliggenhet: 2. etasje Bruksareal: 107 m² • P-rom: 103 m² • Balkong: 15 m² Antall soverom: 2 • Antall bad/WC: 2 • Gasspeis Fasade Syd-Øst

Fasade Syd

Fasade Øst 38


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 43

39


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 44

205

3-roms leilighet med romslig terrasse Beliggenhet: 2. etasje Bruksareal: 74 m² • P-rom: 69 m² • Terrasse: 25 m² Antall soverom: 2 • Antall bad/WC: 1 Fasade Syd-Øst

Fasade Syd

Fasade Øst 40


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 45

41


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 46

301

3-roms leilighet med balkong Beliggenhet: 3. etasje Bruksareal: 81 m² • P-rom: 78 m² • Balkong: 15 m² Antall soverom: 2 • Antall bad/WC: 1 Fasade Syd-Øst

Fasade Syd

Fasade Øst 42


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 47

43


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 48

302

3-roms leilighet med balkong Beliggenhet: 3. etasje Bruksareal: 74 m² • P-rom: 71 m² • Balkong: 14 m² Antall soverom: 2 • Antall bad/WC: 1 Fasade Syd-Øst

Fasade Syd

Fasade Øst

44


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 49

45


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 50

303

4-roms leilighet med stor balkong, 2 bad og gasspeis Beliggenhet: 3. etasje Bruksareal: 124 m² • P-rom: 120 m² • Balkong: 57 m² Antall soverom: 3 • Antall bad/WC: 2 • Gasspeis Fasade Syd-Øst

Fasade Syd

Fasade Øst 46


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 51

47


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 52

304

Stor 3-roms leilighet med romslig balkong og 2 bad Beliggenhet: 3. etasje Bruksareal: 95 m² • P-rom: 88 m² • Balkong: 15 m² Antall soverom: 2 • Antall bad/WC: 2 Fasade Syd-Øst

Fasade Syd

Fasade Øst 48


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 53

49


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 54

305

3-roms leilighet med balkong Beliggenhet: 3. etasje Bruksareal: 81 m² • P-rom: 78 m² • Balkong: 15 m² Antall soverom: 2 • Antall bad/WC: 1 Fasade Syd-Øst

Fasade Syd

Fasade Øst 50


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 55

51


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 56

401

3-roms toppleilighet med store terrasser Beliggenhet: 4. etasje Bruksareal: 78 m² • P-rom: 75 m² • Terrasse: 35 m² + 27 m² Antall soverom: 2 • Antall bad/WC: 1 Fasade Syd-Øst

Fasade Syd

Fasade Øst 52


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 57

53


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 58

402

3-roms toppleilighet med store terrasser Beliggenhet: 4. etasje Bruksareal: 87 m² • P-rom: 84 m² • Terrasse: 28 m² + 25 m² Antall soverom: 2 • Antall bad/WC: 1 + separat vaskerom Fasade Syd-Øst

Fasade Syd

Fasade Øst 54


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 59

55


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 60

403 4-roms toppleilighet med 2 bad, gasspeis, stor terrasse og balkong Beliggenhet: 4. etasje Bruksareal: 109 m² • P-rom: 103 m² • Terrasse: 38 m² • Balkong: 28 m² Antall soverom: 3 • Antall bad/WC: 2 • Gasspeis Fasade Syd-Øst

Fasade Syd

Fasade Øst 56


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 61

57


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 62

404 4-roms toppleilighet med panoramautsikt , stor terrasse, 2 bad og gasspeis Beliggenhet: 4. etasje Bruksareal: 124 m² • P-rom: 120 m² • Terrasse: 33 m² Antall soverom: 3 • Antall bad/WC: 2 • Gasspeis Fasade Syd-Øst

Fasade Syd

Fasade Øst 58


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 63

59


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 64

405

3-roms toppleilighet med store terrasser Beliggenhet: 4. etasje Bruksareal: 82 m² • P-rom: 79 m² • Terrasse: 31 m² + 25 m² Antall soverom: 2 • Antall bad/WC: 1 Fasade Syd-Øst

Fasade Syd

Fasade Øst 60


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 65

61


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 66

Byggebeskrivelse

BYGGEBESKRIVELSE Denne beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningenes viktigste bestanddeler og funksjoner. Det kan forekomme avvik mellom byggebeskrivelsen og plantegningene. I slike tilfeller er det alltid denne byggebeskrivelsen som er retningsgivende. Enkelte illustrasjoner i tegningsmaterialet kan vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, som møblering, fargevalg, dør- og vindusform, bygningsmessige detaljer, for eksempel fasadedetaljer, fellesarealer, materialvalg, blomsterkasser, beplantning, fargesetting etc. Videre kan vindusplasseringen i den enkelte leilighet avvike noe fra de generelle planer, som følge av blant annet den arkitektoniske utformingen av bygget.Leilighetene vil bli fradelt som selveierleiligheter. KONSTRUKSJON Bygningen utføres med bærekonstruksjon i betong. Etasjeskillere utføres i betong eller betongelementer. Fasadene bygges opp som isolerte stender-vegger eller bærende betongskiver i hovedsak med utvendig kledning av murpuss og trepanel. Terrassegulv er å anse som utvendig konstruksjon. Mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne oppstå på gulvflaten etter regnvær. Terrassegulv leveres som tregulv. Balkonggulv leveres med betong støp (fliser i illustrasjoner er tillvalg). Utformingen av rekkverk vil være i stål og glass. Innvendige vegger utføres i ståleller tresten-dere, kledd med gipsplater. Leilighetsskille-vegger er i hovedsak i betong og enkelte andre vegger har overflate i betong, for eksempel mot trapperom og i og mot fasaden. STANDARD INNVENDIG BEHANDLING Gulv: Alle rom leveres med Eik Haro 1-stavs børstet matt oljet parkett (eller tilsvarende kvalitet) som standard. Det vil bli anledning til å velge mellom alternative parkettyper uten tillegg i pris (forutsetter bytte i hele leiligheten og

62

innen nærmere fastsatte frister). Det leveres keramiske fliser på bad og WC. Fliser kan leveres kostnadsfritt i vindfang. Vegger: Vegger males i lys farge. Det kan velges mellom 8 utvalgte standardfarger, begrenset til èn farge per rom. På bad leveres keramiske hvite fliser i matt eller blank utførelse. Himlinger: Malt betong eventuelt med synlige V-fuger i boligrom. Der himling må fôres ned, blir gipsplatehimlingen også malt. I øverste etasje kan himling bli utført i malt gips avhengig av konstruksjonsløsning. NEDFORET HIMLING/INNKASSING Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger og som helt eller delvis nedforede platehimlinger, fortrinnsvis i entrè, bad og over kjøkkenskap. Nevnte konstruksjoner vil bli overflatebehandlet som en del av overflaten der konstruksjonen blir montert. KJØKKEN Som standard leveres kjøkkeninnredning type Sigdal Herregård Palett, Scala Palett eller Scala Eik, med heltre eik benkeplate, alternativt granitt sort laminat benkeplate. I leveransen inngår: - Benkelengde ihht plantegning - 2 underskap som skuffeseksjon - 1 vitrineskap 80 cm - ”Takhøye” skap som avsluttes med pyntelist eller oppforing mot tak - Skap for integrering av hvitevarer - oppvaskbenk med nedfelt stålbeslag Alternativene tilbys under forutsetning at kjøkkenløsningen ikke endres i tillvalgsprosessen. Egen kjøkkentegning for den enkelte leilighet vil bli utarbeidet og overlevert på tilvalgsmøte med hver enkelt boligkjøper. Det er ikke anledning til å flytte på elektriske installasjoner eller avløp og vanntilførsel. Integrerte hvitevarer kan leveres mot et pristillegg på kr 39.000,-.

GARDEROBE Hvite skap med fronter i Hvit glatt. Det leveres 1 meter skap pr. seng iht. plantegning. Det leveres ikke skap eller innredning i gang/entre. Garderobeskapene leveres med bøyler som beslag. INNVENDIGE DØRER Innvendige dører type hvit profilert, med hvite karmer og dørvridere i blank eller børstet utførelse. BAD Innredning med underskap bredde som vist på prospekttegninger. Innredningen er Sigdal Herregård hvit. Topplate med nedsenket hvit servant og ettgreps servantbatteri, speil og lyslist med stikk. Videre leveres ettgreps dusjbatteri med dusjgarnityr og dusjvegger. Vegghengt klosett i hvit porselen. Det er avsatt plass og leveres opplegg for vaskemaskin og tørketrommel (forutsetter kondenstørketrommel). Det kan bli terskel/ nivåforskjell fra bad til tilliggende rom. Det leveres downlights på bad. Det tas forbehold om plassering av innredning i bad. VINDUER/VINDUSDØRER 2-lags energiglass. Karmer leveres ferdig malt fra fabrikk med samme farge ute og inne. HOVEDINNGANGSDØR LEILIGHET Hovedinngangsdør i malt utførelse fra fabrikk med “dørkikkert”. FG-godkjent sikkerhetslås leveres. LISTVERK I rom med parkett leveres det gulvlister i lakkert utførelse. Alle gerikter rundt vinduer og dører leveres i malt utførelse med synlige stifter. Lister på betongvegg skrus. Taklister leveres ikke. DIVERSE UTSTYR Brannslukningsutstyr iht. forskrifter. 1 stk. brannslukningsapparat eller brannslange leveres i hver leilighet. Det leveres også 1-2 røykvarslere pr. leilighet avhengig av planløsning og leilighetsstørrelse.


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 67

ELEKTRISK Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i leiligheten, bortsett fra betongvegger hvor det kan bli åpent anlegg. For lyspunkt i himling leveres stikkontakt i overgang mellom himling og vegg. Lyslister monteres under overskap på kjøkken. Som tilvalg kan det velges ekstra punkt som kan bli trukket åpent. Det vil bli montert 1 stk dobbel stikkontakt forberedt for vaskemaskin og tørketrommel. Alle rom får stikkontakter og lampepunkter som dekker et normalt behov. Det leveres belysning i tak i entrè, under overskap på kjøkken og i bod. Det leveres downlights på bad. SANITÆR Det monteres opplegg for oppvaskmaskin i kjøkkenbenk og opplegg for vaskemaskin på bad eller i bod som vist på tegning. OPPVARMING Energibehovet til oppvarming og varmtvann dekkes ihht TEK10. Oppvarming i leiligheten vil bli levert som vannbårent anlegg med gulvvarme i alle rom. Varmtvann leveres primært fra felles varmtvannstank i energisentralen. TV/RADIO/TELEFON/RINGEKLOKKE Utbygger vil inngå avtale om tilknytning med signalleverandør for TV/radio, bredbånd og IP-telefoni. Kjøper må selv bestille abonnement. Det leveres 1 stk. TV- og radiouttak og ett telefonuttak. Som tilvalg kan det monteres ekstra trekkerør i vegger til rom for eventuell fremtidig installasjon av punkt for TV/radio/ telefon. Det leveres ringeknapp ved hver inngangsdør.

TEGNINGER AV TEKNISKE ANLEGG Tekniske anlegg og fremføringer til disse blir ikke inntegnet på tegninger som omfattes av kjøpekontrakt. Endelig plassering av disse bestemmes av hva som er hensiktsmessig og nødvendig. Det tas forbehold om endringer på plantegninger for fremføring av sjakter for ventilasjonsanlegg og elektriske føringer.

TILVALGSMULIGHETER Utover de kostnadsfrie valgalternativer som er beskrevet i prospektet, vil det bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpasninger.

INNGANGSFORHOLD Det leveres flis på gulv i innvendige felles adkomstareal fra heis og vegger males. Postkasser leveres og plassering iht. postvesenets angivelser.

Kjøper kan ikke kreve endringer eller tilleggsarbeid som vil endre vederlaget med 15 prosent eller mer. Det kan ikke gjøres tilvalg som berører konstruksjonen av bygget.

HEIS Heis fra parkeringskjeller til alle boligetasjer. TRAPPER/TRAPPEROM Prefabrikerte eller plasstøpte trapper i betong. Flis i inntrinn. PARKERINGSGARASJE Alle leiligheter får egen parkeringsplass i parkeringskjeller. Det leveres 1 stk. portåpner pr. garasjeplass for automatisk åpning av garasjeport. Det leveres 1 garasjeplass pr. leilighet inklusiv i prisen. UTOMHUSARBEIDER Endelig utomhusplan er ikke ferdigbehandlet. Selger forbeholder seg retten til å bestemme endelig utforming og materialvalg. Fellesområder vil bli beplantet og tilsådd. Adkomst til hovedinnganger vil ha fast dekke. Avfallshåndtering vil bli organisert i samråd med kommunens renovasjonsetat. Det leveres ikke utemøbler, men sandkasse og lekeutstyr i samsvar med krav fra kommunen.

Selger vil i god tid før innredningsarbeidene starter, utarbeide en tilvalgsmeny hvor priser og frister for beslutning vil fremkomme.

Byggebeskrivelse

VENTILASJON Det vil bli montert balansert ventilasjon med lokalt aggregat plassert i bod/skap i hver leilighet. Tilluft og avtrekk via kanaler til yttervegg og/eller over tak.

INNFLYTTING Antatt ferdigstillelse/innflytting vil være 2. kvartal 2015. Dette under forutsetning av byggestart 1. kvartal 2014. Overtagelsesmåned vil bli varslet kjøper ca. 3 måneder før antatt overtagelse. Kjøper aksepterer at endelig overtagelsesdato vil bli varslet senest 6 uker før overlevering. Hver kjøper vil ved overtagelse få tildelt en FDV-rapport som viser hvilke materialer, produkter og fargevalg som er benyttet i leiligheten, og i tillegg adresselister med oversikt over kontaktpersoner/firma som er ansvarlig for de forskjellige arbeider og vedlikehold. Byggestart er også avhengig av at tilstrekkelig antall leiligheter er forhåndssolgt. Videre er byggestart avhengig av at igangsettelsestillatelse blir gitt. FORBEHOLD Alle opplysninger i denne beskrivelse er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eller som følger av offentlige pålegg, uten at den generelle standarden forringes.

BODER I tillegg til bod eller skapplass i leiligheten får hver leilighet 1 stk. sportsbod plassert i kjeller eller på parkeringsplan.

63


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 68

Andre opplysninger

ANDRE OPPLYSNINGER FELLESUTGIFTER Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter, hvor store kostnadene blir vil avhenge av hvor mange ytelser sameiet rekvirerer. Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. kr. 24,- til kr. 31,- pr. m2. BRA/mnd. Endelig fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på sameiets konstituerende generalforsamling. OMKOSTNINGER Dokumentavgift til staten: 2,5 % av tomteverdien (ca. kr. 720.000,- pr. leilighet), anslagsvis kr. 17.800,-. Gebyret for tinglysning av skjøte er f.t. kr. 1.310,-, og tinglysningsgebyr og attestgebyr for pantobligasjoner i forbindelse med etablering av eventuelle lån er f.t. kr. 1.310,- pr. obligasjon inkl. attest. I tillegg innbetales à konto kr. 50,- pr. m2 BRA til sameiet for likviditet i oppstartsfasen. Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til hjemmelsovergang finner sted. BETALINGSPLAN Det forutsettes at forskudd på 10 % av kjøpesummen innbetales ved kontraktinngåelse til meglers klientkonto for prosjektet. Den resterende del av kjøpesummen innbetales senest èn uke før overtagelse av eierseksjonen. GARANTIER Leilighetene selges i henhold til lov om bustadoppføring, og selger plikter å stille bankgaranti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering av leilighetene til kjøper. Overføring av innbetalt forskuddsbeløp fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

64

AREALANGIVELSER Arealene oppgitt i prospektet er angitt i bruksareal (BRA) som er leilighetens mål innvendig, innbefattet innvendige boder og vegger, men ikke medregnet yttervegg. I tillegg opplyses P-rom i prislisten, dette er leilighetens BRA areal fratrukket innvendige boder og veggene til disse. LIGNINGSVERDI Ligningsverdien er foreløpig ikke fastsatt i det ligningsverdien fastsettes av ligningskontoret, og vil normalt være på ca. 25 - 30 % av førstegangs kjøpesum. SAMEIET Eierseksjonen vil tilhøre et sameie som også omfatter garasjeanlegg. Seksjonsnummer og eierbrøk bestemmes i forbindelse med seksjoneringen. Sameiet vil ivareta forvaltning av fellesarealer innenfor eiendommen. FORRETNINGSFØRER Forretningsfører er foreløpig ikke valgt, men kontrakt vil bli inngått før konstituerende sameiemøte. FORSIKRING Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtagelse, deretter tegnes fullverdiforsikring gjennom eierseksjonssameiet. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring. MATRIKKEL Gnr. 34 Bnr. 137 i Lier kommune. Bruksnummer for eiendommen vil kunne endres i forbindelse med sammenslåing og grense-justeringer. Seksjonsnummer for hver leilighet fastsettes i forbindelse med seksjoneringen. REGULERING Tomten er regulert til boligformål. ADRESSE Stoppenkollen, 3400 Lier.

PRISER Leilighetsprisene fremgår av vedlagte prisliste. Selger står til enhver tid fritt til å endre prisen på leiligheter som ikke er solgt. MEGLERPROVISJON Megler har en fast provisjon pr. leilighet solgt i prosjektet. Provisjon til megler er fastsatt til kr. 25.000,- + mva. pr. solgte enhet. ENERGIMERKING Alle nye boliger som selges etter 1. Juli 2010 skal energimerkes. Leilighetene i Nøste Panorama bygges etter TEK2010, hvilket innebærer at leiligheten vil bli kategorisert med energimerke C. Tiltakshaver skal sørge for at bygningen har en energiattest med energimerke, og vil utstede energiattest senest ved overlevering av boligen. MEDLEMSKAP I FLÅTEN VELFORENING Det er pliktig medlemskap i Flåten Velforening for alle boenheter. Stoppenkollen er en privat vei. Prisen for medlemskap er p.t. satt til kr. 1.200,pr. år. Pengene for medlemskapet er øremerket til å dekke vedlikehold av de private veiene i området med blant annet gatelys, brøyting og annet vedlikehold.


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 69

Byggestart er avhengig av at tilstrekkelig antall leiligheter er forhåndssolgt. Videre er byggestart avhengig av at igangsettelsestillatelse blir gitt fra myndighetene i god tid før byggestart. Det tas også forbehold om en for utbygger tilfredsstillende avtale med entreprenør. Det tas generelt forbehold om myndighetenes saksbehandlingstid og eventuell justering i fremdriften for overtagelse/innflytting, hjemmelsoverføring med videre som følge av dette. Det kan forekomme avvik mellom byggebeskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid byggebeskrivelse som er retningsgivende. Dersom det er avvik mellom prospekt/ internettside og leveransebeskrivelse, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til denne. Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, mindre endring av boligens areal eller liknende.

mest hensiktsmessig, for eksempel som en del av sameiets fellesareal med dertil tilhørende bruksretter, seksjonert som tilleggsareal til den enkelte seksjon eller som særskilt anleggseiendom. Utomhusplanen i prospektet er av en slik karakter at det ikke kan ansees som et kart, men en illustrasjonsskisse. Utomhusplanen er utarbeidet for å illustrere tomtens planlagte opparbeidelse. Selger står fritt til å endre leilighetsnummer i prosjekteringsprosessen og det tas forbehold om eventuell endring av antall eierseksjoner i bygningene. Utbygger forbeholder seg retten til å akseptere eller forkaste et hvert bud/ kjøpetilbud på fritt grunnlag. Salg av kontraktsposisjonen er kun tillatt etter godkjenning fra selger. Selger kan uten nærmere begrunnelse nekte slik godkjenning. Ervervet vil etter slik godkjenning kunne tinglyses direkte til tredjemann, men selger vil i forhold til oppgjør og kontraktsvilkår for øvrig kun forholde seg til kjøper. Eventuelle bud forutsettes inngitt på selgers standard kjøpekontrakt som vil bli benyttet ved alle salg. Se eget kontraktsdokument som forutsettes gjennomgått før bud inngis. Selger tar forbehold om å foreta justeringer i kontrakten som følge av offentlige krav m.m.

Videre har selger anledning til å avvise bud fra interessenter som måtte motsette seg å anvende eller kreve endringer i standard kjøpekontrakt.

Forbehold

FORBEHOLD

Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn, hvis interessent mot formodning ikke ønsker tinglysning av skjøte, må det tas forbehold om dette i midlertidig kjøpsavtale/bud. Endringer/transport av kjøpekontrakt og/eller endringer i navn/hjemmelshaver i skjøte i forhold til opprinnelig kontrakt, kan kun skje med utbyggers skriftlige samtykke. Slikt samtykke kan nektes på fritt grunnlag. Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere. Eiendomsmegler er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner. Selger forbeholder seg retten til å forestå fordelingen av P-plasser og boder. Det tas forbehold om trykkfeil i leveransebeskrivelse og prospektet forøvrig.

I prospektet er det brukt kunstneriske illustrasjonsskisser som kan avvike med hensyn til byggets plassering i terrenget, opparbeidelse av uteaeral, bygningsdetaljer med videre. Plantegningene i prospektet kan ha mindre avvik i forhold til tegningene som vil være vedlagt endelig kjøpekontrakt mellom partene. I slike tilfeller vil kontraktsvedlegget være gjeldende. Selger forbeholder seg retten til å organisere parkering og boder på den måten som anses Design: COGITO DESIGN • Illustrasjoner: Inviso AS / Make Studios • Arkitekter: Halvorsen & Reine Siv. Ark. AS • Prosjektselskap/Utbygger: Nøste Panorama AS • Foto: HELIFILM / Shutterstock.com

65


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 70

Kunstnerisk illustrasjonsskisse


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:22 Side 71


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:37 Side 72

ILLUSTRASJON

KATALOGBILDE SIGDAL


STOPPEN PANORAMA 3 ny.e$S_Layout 1 02.10.13 12:39 Side 73

DAL

ILLUSTRASJON

KATALOGBILDE KATALOGBILDESIGDAL SIGDAL

Stedet du bor blir en del av deg


NP omslag_Layout 1 01.10.13 13:43 Side 1

Profier AS er en landsdekkende eiendomsutvikler som de siste 15 år har realisert mer enn 3.500 boliger i hele Norge. Boligprosjekter som er utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard. Selskapet har en sunn økonomi og solide eiere.

NØSTE  PANORAMA

www.nostepanorama.no

19 MODERNE LEILIGHETER PÅ STOPPENKOLLEN

Dialog Eiendomsmegling Strømsø Torg 6, 3044 Drammen Tlf: 32 20 30 20, Fax: 32 20 30 39

Jens-Petter Frøiland Mobil: 90 05 93 49 E-post: jpf@dialogeiendom.no

Martin Eick Mobil: 98 99 98 99 E-post: martin@dialogeiendom.no

Geir Gundersen Mobil: 91 62 75 23 E-post: geir@dialogeiendom.no

Tommy Bang Mobil: 90 65 32 15 E-post: tommy@dialogeiendom.no

Andreas Johnsrud Mobil: 45 47 03 42 E-post: andreas@dialogeiendom.no

Spennende leiligheter - Høy standard - Panoramautsikt

Nøste Panorama - Prospekt  
Nøste Panorama - Prospekt