Page 1

31 nye selveierleiligheter på taket av Mortensrud Torg Sentralt • Gode solforhold • Grønne omgivelser


Føl deg hjemme på Mortensrud Torg! Endelig er leilighetene på Mortensrud Torg klare for salg. Nå har du muligheten til å sikre deg en sentralt beliggende leilighet med eget kjøpesenter i første etasje. Med garasje i kjelleren og T-bane utenfor døren ligger alt til rette for en praktisk livsstil uten bekymringer. I umiddelbar nærhet finner du også store grøntområder med fine turmuligheter året rundt. På Mortensrud Torg beholder du alle godene ved å bo i en enebolig, som grøntområde, privatliv, egen balkong og egen parkeringsplass i garasje. Samtidig slipper du å bekymre deg for alt som skulle vært gjort med huset. Her kan du med god samvittighet overlate snømåking, vedlikehold av fasader og plenklipping til andre. Alle leilighetene får hyggelig utsikt mot felles opparbeidet uteoppholdsplass, gasspeis, vannbåren gulvvarme, balkong, mulighet for uttak til gassgrill på balkongen og heis fra garasjekjeller til alle leilighetsplan.

2


Alle leil igheten e har hei s, gassp eis, balkong , garasj e og vann b책ren gulvvar me

ILLUSTRASJON; avvik vil forekomme.

3


eter Leiligh 00,0.0 fra 1.99 000,0. til 4.59

ILLUSTRASJON; avvik vil forekomme.

4


Nå kan du velge fra øverste hylle Du skal like det stedet du bor. Alle kvalitetene i boligen og området du bor i er viktige – de påvirker deg, og blir en del av din hverdag. Her kan du tillate deg å nyte livet, og virkelig føle deg hjemme! Nå legges 31 leiligheter ut for salg. Felles for alle leilighetene er at de har praktiske planløsninger, med god arealutnyttelse. Du kan velge mellom 3- , 4- eller 5-roms leiligheter fra 52 til 113 kvadratmeter. Alle leilighetene bygges etter strenge krav til byggeforskrifter, med gode tekniske, miljømessige og økonomiske løsninger du vil ha glede av så lenge du bor i leiligheten. Du kan glede deg til strømregningen kommer - med nye krav til isolasjon og oppvarmingskilder, vil du oppleve at leiligheten din gir deg et lunt, varmt inneklima, samtidig som strømregningene blir forbausende lave. Så snart du har valgt den leiligheten som passer deg best, kan planleggingen begynne. Du vil få tilsendt komplett tilvalgsliste med priser og frister. Du kan velge fra hele sortimentet til Sigdal når du skal skape ditt eget drømmekjøkken. Vi tilbyr tre forskjellige kjøkken, valg av tre ulike typer parkett, ulike innrammingsmaterialer av gasspeisen og flere alternative fargevalg på veggene. Alt dette, uten tillegg i pris!

5


Sett ditt eget preg på drømmeleiligheten! Leilighetene blir levert med norsk kvalitetskjøkken fra Sigdal. Du kan velge mellom den klassiske typen Sigdal Herregård Palett som standard, eller en litt mer moderne variant, Scala Eik eller Scala Bjørk med heltre eik benkeplate, alternativt granitt sort laminat benkeplate. Alle leilighetene får gasspeis, vannbåren gulvvarme, mulighet for eget uttak til gassgrill på balkongen og egen garasjeplass i garasjekjeller under bygget med heis opp til alle etasjeplan. Du kan velge mellom peisinnramming i sort eller børstet stål. Gasspeisene leveres med fjernkontroll. En enkel, vakker og lun varmekilde! Standard på alle gulv, er eikeparkett, men du har også mulighet til å velge parkett i lønn eller ask, uten at det koster ekstra. Det leveres downlights belysning på badet og baderomsinnredning av type Sigdal Herregård hvit.

6

Scala Eik Sigdal kjøkken, katalogfoto


Velg din stil pü kjøk kenet, uten til legg i pr is!

7


Nytt og gjennomtenkt for din trivsel Det er en egen følelse å flytte inn i en ny leilighet. Det er rent og friskt i alle kroker – alt er nytt. Kjøp av ny leilighet er god økonomi, samtidig får du en bolig som ivaretar din investering gjennom godt materialvalg, enkelt og praktisk vedlikehold og god driftsøkonomi. Bruk av vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Mortensrud Torg gir deg alle disse bekvemmelighetene i et bygg med tidsmessig preg og utstrakt bruk av materialer som mur, glass, tre og stål. De fleste leilighetene får adkomst fra innendørs trapperom eller heis til alle etasjer. Fasadene blir utført i utstrakt bruk av mur og trevirke. Dette gir husene et lunt og eksklusivt preg. Alle leilighetene får sin egen private balkong. Finn den leiligheten som passer deg best!

8


Leilighe ter fra 52 k vm til 113 kv m

ILLUSTRASJON; avvik vil forekomme.

9


i til Kort ve fritid v i t k a en dt! 책ret run

10 12


I naturlige omgivelser nær sentrum Mulighetene er mange, fra Mortensrud Torg er det kort vei til en aktiv fritid året rundt. Liker du å gå turer i skog og mark, stå på ski, spille golf eller ta et forfriskende bad i fjorden? Alt dette og mye mer finner du i nærområdet enten du velger å kjøre bil, sykle eller gå. Leilighetene blir omkranset av et hyggelig torg, med et utvalg av butikker og spisesteder. Mortensrud senterområde, som ligger i Bydel Søndre Nordstrand, har mye å by på av naturmuligheter og fritidsaktiviteter, med ny kunstgressbane, slalåmbakke, golfbane og marka i umiddelbar nærhet. I tilknytning til kunstgressbanen er det bygget et klubbhus som huser diverse idrettsaktiviteter. Her er det et aktivt og godt miljø for bydelens beboere. Området kan videre skilte med skoler i nye bygg. Vil du ta et bad i fjorden, tar det ca 10 minutter med sykkel ned til Fiskevollbukta og Hvervenbukta fra Mortensrud senterområde. Reisetiden med bil fra Mortensrud til sentrum er ca. 10 minutter. Rett ved leiligheten finner du T-banen som tar deg til sentrum på kort tid.

11


ILLUSTRASJON; avvik vil forekomme.

12


Mange ønsker seg en leilighet med heis, peis, gode materialvalg, balkong, bilen trygt forvart i parkeringskjeller og god driftsøkonomi.

Vannbåren gulvvarme fra fjernvarmeanlegg. Lunt og godt på alle gulv.

Tilkoblingsmulighet for gassgrillen på balkongen. Slutt på tunge gassbeholdere!

Heis fra garasjekjeller til leiligheten.

Gasspeis med fjernkontroll, termostat og timer.

Sigdal Herregård Palett, inkludert i prisen. (Katalogbilde fra Sigdal)

På taket av Mortensrud Torg legger vi nå ut 31 leiligheter for salg, med alle disse bekvemmelighetene.

913


Sikkerhet for gjennomføring Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig å være trygg på at leiligheten blir som planlagt, og at man har tillit til utbygger og utbyggers gjennomføringsevne. Profier AS er en landsdekkende eiendomsutvikler som de siste 10 år har realisert mer enn 2.000 boliger i hele Norge. Boligprosjekter som er utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard.

15 ILLUSTRASJON; avvik vil forekomme.


Omr책deskisse

A B

16


Illustrasjonen er ikke 책 anse som et kart, men kun ment for 책 orientere om tomtens planlagte opparbeidelse. 17


Plantegninger Mortensrud Torg

18

ILLUSTRASJON; avvik vil forekomme.


19


Stor 4-roms endeleilighet med balkong og terrasse Leilighet A201 Bruksareal: Terrasse: Balkong: 20

101 kvm 10 kvm 7 kvm

2. etasje


2-roms leilighet med 10 kvm stor terrasse

2. etasje

Leilighet A202 Bruksareal: Terrasse:

52 kvm 10 kvm 21


3-roms endeleilighet med 20 kvm stor balkong Leilighet A203 Bruksareal: Balkong: 22

63 kvm 20 kvm

2. etasje


3-roms endeleilighet med 17 kvm stor balkong

2. etasje

Leilighet A204 Bruksareal: Balkong:

68 kvm 17 kvm 23


5-roms gjennomg책ende endeleilighet med 2 romslige balkonger og 4 soverom Leilighet A301/A401 Bruksareal: Balkong:

24

101 kvm 10+7 kvm

3 og 4. etasje


Praktisk 3-roms leilighet med 10 kvm stor balkong

3 og 4. etasje

Leilighet A302/A402 Bruksareal: Balkong:

65 kvm 10 kvm 25


Lys 3-roms endeleilighet med 20 kvm stor balkong Leilighet A303/A403 Bruksareal: Balkong: 26

65 kvm 20 kvm

3 og 4. etasje


Lys 3-roms endeleilighet med 17 kvm stor balkong

3 og 4. etasje

Leilighet A304/A404 Bruksareal: Balkong:

62 kvm 17 kvm 27


Lys, gjennomg책ende 4-roms endeleilighet med 20 kvm balkong Leilighet B201 Bruksareal: Balkong:

28

86 kvm 20 kvm

2. etasje


Praktisk 3-roms leilighet med 10 kvm terrasse

2. etasje

Leilighet B202 Bruksareal: Balkong:

70 kvm 10 kvm 29


Lys 3-roms leilighet med 10 kvm balkong Leilighet B203/304/404/504 Bruksareal: Balkong:

70 kvm 10 kvm

B203 leveres uten rekkverk

30

2, 3, 4 og 5. etasje


Lys 6-roms gjennomg책ende endeleilighet med 5 soverom, stor stue og 2 terrasser

2. etasje

Leilighet B204 Bruksareal: 113 kvm Terrasse: 10+10 kvm 31


Paraktisk og lys 3-roms endeleilighet med 20 kvm stor balkong Leilighet B301/401/501 Bruksareal: Balkong:

32

62 kvm 20 kvm

3, 4 og 5. etasje


Arealeffektiv 3-roms leilighet med 20 kvm stor balkong

3, 4 og 5. etasje

Leilighet B302/402/502 Bruksareal: Balkong:

65 kvm 20 kvm 33


Praktisk 3-roms leilighet med 10 kvm stor balkong Leilighet B303/403/503 Bruksareal: Balkong:

34

65 kvm 10 kvm

3, 4 og 5. etasje


Stor gjennomgüende 5-roms endeleilighet med 4 soverom, stort kjøkken og 2 balkonger

3, 4 og 5. etasje

Leilighet B305/405/505 Bruksareal: Balkong:

113 kvm 10+10 kvm 35


Byggebeskrivelse

BYGGEBESKRIVELSE Denne beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningenes viktigste bestanddeler og funksjoner. Det kan forekomme avvik mellom byggebeskrivelsen og plantegningene. I slike tilfeller er det alltid denne byggebeskrivelsen som er retningsgivende. Enkelte illustrasjoner i tegningsmaterialet kan vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, som møblering, fargevalg, dør- og vindusform, bygningsmessige detaljer, for eksempel fasadedetaljer, fellesarealer, materialvalg, blomsterkasser, beplantning, fargesetting etc. Videre kan vindusplasseringen i den enkelte leilighet avvike noe fra de generelle planer, som følge av blant annet den arkitektoniske utformingen av bygget. Endelig kjøkkentegning vil bli uttegnet av kjøkkenleverandør, og i denne prosessen kan det skje en omfordeling av kjøkkenkomponentene. Leilighetene vil bli fradelt som selveierleiligheter. KONSTRUKSJON Bygningen utføres med bærekonstruksjon i stål og betong. Etasjeskillere utføres i betong / betongelementer.

Vegger: Vegger males i lys farge. Det kan velges mellom 8 utvalgte standardfarger. Når standardfarge er valgt benyttes denne fargen i hele leiligheten. På bad, wc og vaskerom leveres keramiske hvite fliser. Himlinger: Malt betong eventuelt med synlige V-fuger i boligrom. Der himling må fores ned, blir gipsplatehimlingen også malt. I øverste etasje kan himling bli utført i malt gips avhengig av konstruksjonsløsning. NEDFORET HIMLING/INNKASSING Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger og som helt eller delvis nedforede platehimlinger, fortrinnsvis i entrè, bad og over kjøkkenskap. I tillegg kommer innkassing i stue for avtrekk fra gasspeis. Nevnte konstruksjoner vil bli overflatebehandlet som en del av overflaten der konstruksjonen blir montert.

Balkonggulv er å anse som utvendig konstruksjon. Mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne oppstå på gulvflaten etter regnvær. Balkonggulv leveres med glattet betongoverflate. Utformingen av rekkverk vil variere i prosjektet, men vil i hovedsak være i stål, glass, perforerte lakkerte stålplater og profilerte trespiler.

KJØKKEN Kjøkkeninnredning type Sigdal Herregård Palett i fargen Herregård hvit, som standard. Alternativt leveres Scala Eik eller Scala Bjørk med heltre eik benkeplate, alternativt granitt sort laminat benkeplate. Utbygger kan velge å levere tilsvarende kvalitet fra annen anerkjent leverandør. Alternativene tilbys under forutsetning at kjøkkenløsningen ikke endres i tillvalgsprosessen. Egen kjøkkentegning for den enkelte leilighet vil bli utarbeidet og overlevert på tilvalgsmøte med hver enkelt boligkjøper. Mulighet for lukket kjøkken- løsning i enkelte leiligheter.

Innvendige vegger utføres i stål- eller trestendere, kledd med gipsplater. Leilighetsskillevegger er i hovedsak lydskillevegger av dobbelt stenderverk, isolert og kledd med 2 lag gips på begge sider. Enkelte andre vegger har overflate i betong, for eksempel mot trapperom.

Det leveres oppvaskbenk med nedfelt stålbeslag, samt avsatt plass og opplegg for oppvaskmaskin, kjøleskap og komfyr. Det er ikke anledning til å flytte på elektriske installasjoner eller avløp og vanntilførsel. Hvitevarer leveres ikke.

Fasadene bygges opp som isolerte stendervegger i hovedsak utvendig kledd med trepanel, stonepanel, gjennomfarget puss, eller malte sandwichvegger.

36

STANDARD INNVENDIG BEHANDLING Gulv: Alle rom leveres med 14 mm eik lamellparkett som standard. Det vil bli anledning til å velge mellom to alternative parkettyper uten tillegg i pris (forutsetter bytte i hele leiligheten og innen nærmere fastsatte frister). Det leveres keramiske fliser på bad, WC, og vaskerom.

GARDEROBE Hvite skap med fronter i Hvit glatt. Det leveres 1 meter skap pr. seng iht. plantegning. Det leveres generelt ikke skap eller innredning i gang/entre, med unntak av enkelte 2-roms leiligheter hvor det leveres 2 meter garderobeskap som erstatning for innvendig bod. Garderobeskapene leveres med bøyler som beslag. INNVENDIGE DØRER Innvendige dører type hvit profilert, med hvite karmer og dørvridere i blank eller børstet utførelse. BAD Innredning med underskap bredde lik 120 cm, samt 2 stk overskap 30 cm med 60 cm speil imellom. Innredningen er Sigdal Herregård hvit. Topplate med nedsenket hvit servant, ettgreps servantbatteri, og lyslist med stikk over speil. Videre leveres ettgreps dusjbatteri med dusjgarnityr og dusjvegger i glass. Vegghengt klosett i hvit porselen. Det er avsatt plass og leveres opplegg for vaskemaskin og tørketrommel (forutsetter kondenstørketrommel). Det kan bli terskel/nivåforskjell fra bad til tilliggende rom. Det leveres downlights på bad. VINDUER/VINDUSDØRER 2-lags energiglass. Karmer leveres ferdig malt fra fabrikk med samme farge ute og inne. Lydglass leveres hvor dette er nødvendig for å tilfredsstille gjeldende forskrifter. HOVEDINNGANGSDØR LEILIGHET Hovedinngangsdør i malt utførelse fra fabrikk med “dørkikkert”. FG-godkjent sikkerhetslås leveres. LISTVERK I rom med parkett leveres det gulvlister i lakkert utførelse. Alle gerikter rundt vinduer og dører leveres i malt utførelse med synlige stifter. Lister på betongvegg skrus. Taklister leveres ikke. DIVERSE UTSTYR Brannslukningsutstyr i henhold til forskrifter. 1 stk brannslukningsapparat eller brannslange leveres i hver leilighet. Det leveres også 1-2 røykvarslere pr. leilighet avhengig av planløsning og leilighetsstørrelse.


ELEKTRISK Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i leiligheten, bortsett fra betongvegger hvor det kan bli åpent anlegg. For lyspunkt i himling leveres stikkontakt i overgang mellom himling og vegg. Lyslister monteres under overskap på kjøkken. Som tilvalg kan det velges ekstra punkt som kan bli trukket åpent. Det vil bli montert 1 stk dobbel stikkontakt forberedt for vaskemaskin og tørketrommel. Alle rom får stikkontakter og lampepunkter som dekker et normalt behov. Det leveres belysning i tak i entrè, under overskap på kjøkken og i bod. Det leveres downlights på bad. På balkong leveres utelys inkl.- armatur med 60 watts pære, samt utekontakt. SANITÆR Det monteres opplegg for oppvaskmaskin i kjøkkenbenk og opplegg for vaskemaskin på bad som vist på tegning. Dersom det velges varmtvannsbereder i hver leilighet kan dette bli i kjøkkenbenk eller i bod. OPPVARMING Energibehovet til oppvarming og varmtvann dekkes av fjernvarme. Oppvarming i leiligheten vil bli levert som vannbårent anlegg med gulvvarme i alle rom. Varmtvann leveres primært fra felles energisentral. I baderomsgulv leveres elektriske varmekabler. TV/RADIO/TELEFON/RINGEKLOKKE Utbygger vil inngå avtale om tilknytning med signalleverandør for TV/radio, bredbånd og IPtelefoni. Kjøper må selv bestille abonnement. Det leveres 2 stk. TV- og radiouttak og ett telefonuttak. Som tilvalg kan det monteres ekstra trekkerør i vegger til rom for eventuell fremtidig installasjon av punkt for TV/radio/ telefon. Det leveres ringeknapp ved hver inngangsdør.

TEGNINGER AV TEKNISKE ANLEGG Tekniske anlegg og fremføringer til disse blir ikke inntegnet på tegninger som omfattes av kjøpekontrakt. Endelig plassering av disse bestemmes av hva som er hensiktsmessig og nødvendig. Det tas forbehold om endringer på plantegninger for fremføring av sjakter for ventilasjonsanlegg, røranlegg og elektriske føringer. INNGANGSFORHOLD Det leveres flis på gulv i innvendige felles adkomstareal frem til trapp og heis. Felles korridorer knyttet til flere leiligheter leveres med vinyl. Vegger leveres sparklet og malt. Postkasser leveres og plassering ihht postvesenets angivelser. HEIS Heis fra parkeringskjeller til alle boligetasjer. Trapper/trapperom Prefabrikerte eller plasstøpte trapper i betong. Hovedtrapperom leveres med keramiske fliser på gulv, inntrinn og reposer. For øvrig leveres vegger, samt undersiden av trappeløp og reposer i malt utførelse. PARKERINGSKJELLER Alle leiligheter får egen parkeringsplass i parkeringskjeller. Det leveres 1 stk. portåpner pr. garasjeplass for automatisk åpning av garasjeport. Det leveres 1 garasjeplass pr leilighet inklusiv i prisen. UTOMHUSARBEIDER Endelig utomhusplan er ikke ferdigbehandlet. Selger forbeholder seg retten til å bestemme endelig utforming og materialvalg. Fellesområder vil bli beplantet og tilsådd. Adkomst til hovedinnganger vil ha fast dekke. Det vil bli etablert uteplasser. Søppelhus/rom vil bli plassert i samråd med kommunens renovasjonsetat.

BODER I tillegg til bod eller skapplass i leiligheten får hver leilighet 1 stk. sportsbod. Sportsbod plasseres i parkeringskjeller eller annet areal på 1 etg plan. Hver bod leveres med nettingvegger og dør som kan låses med hengelås. PIPE/PEIS Alle leiligheter leveres med gasspeis tilknyttet felles rør- og tankanlegg med gassmåler for hver leilighet. TILVALGSMULIGHETER Utover de kostnadsfrie valgalternativer som er beskrevet i prospektet, vil det bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpasninger. Selger vil i god tid før innredningsarbeidene starter utarbeide en tilvalgsmeny hvor priser og frister for beslutning vil fremkomme.

Byggebeskrivelse

VENTILASJON Det vil bli montert balansert ventilasjon i hver leilighet. Tilluft og avtrekk via kanaler til yttervegg og/eller over tak.

INNFLYTTING Antatt ferdigstillelse/innflytting vil være 1.kvartal 2013 Dette under forutsetning av byggestart 4. kvartal 2010. Overtagelsesmåned vil bli varslet kjøper ca. 3 måneder før antatt overtagelse. Kjøper aksepterer at endelig overtagelsesdato vil bli varslet kjøpere senest 6 uker før overlevering. Hver kjøper vil ved overtagelse få tildelt en FDVrapport som viser hvilke materialer, produkter og fargevalg som er benyttet i leiligheten, og i tillegg adresselister med oversikt over kontaktpersoner/firma som er ansvarlig for de forskjellige arbeider og vedlikehold. Byggestart er også avhengig av at tilstrekkelig antall leiligheter er forhåndssolgt. Videre er byggestart avhengig av at igangsettelsestillatelse blir gitt. FORBEHOLD Alle opplysninger i denne beskrivelse er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eller som følger av offentlige pålegg, uten at den generelle standarden forringes.

Det leveres ikke utemøbler, men sandkasse og lekeutstyr i samsvar med krav fra kommunen.

37


ANDRE OPPLYSNINGER

Andre opplysninger

FELLESUTGIFTER Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter, hvor store kostnadene blir vil avhenge av hvor mange ytelser sameiet rekvirerer. Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. kr. 22,- til kr. 26,-pr. kvm. BRA/mnd. Oppvarming og varmtvann leveres via fjernvarme og betales á konto gjennom fellesutgifter. I forbindelse med tilknytning til felles rør- og tankanlegg for gass, vil det bli fakturert kr 14.900,- pr leilighet i anleggsbidrag. Anleggsbidraget forfaller ved overtakelse av leiligheten. Endelig fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på sameiets konstituerende generalforsamling. OMKOSTNINGER Dokumentavgift til staten: 2,5 % av tomteverdien (ca. kr. 160.000 pr. leilighet), anslagsvis kr. 4.000,-. Tomteverdien vil variere noe i forhold til leilighetsstørrelse. Gebyret for tinglysning av skjøte er f.t. kr. 1.548,-, og tinglysningsgebyr og attestgebyr for pantobligasjoner i forbindelse med etablering av eventuelle lån er f.t. kr. 2.142,pr. obligasjon inkl. attest. I tillegg innbetales à konto kr. 50,- pr. kvm BRA-S til sameiet for likviditet i oppstartsfasen. Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til hjemmelsovergang finner sted. BETALINGSPLAN Det forutsettes at forskudd på 10 % av kjøpesummen innbetales ved kontraktinngåelse til meglers klientkonto for prosjektet. Rentene på innbetalt forskudd tilfaller utbygger. Den resterende del av kjøpesummen innbetales senest èn uke før overtagelse av eierseksjonen. GARANTIER Leilighetene selges i henhold til lov om bustadoppføring, og selger plikter å stille bankgaranti på 2 % av kjøpesummen i byggetiden og 3 % av

38

kjøpesummen i 2 år etter overlevering av leilighetene til kjøper. Overføring av innbetalt forskuddsbeløp fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette. AREALANGIVELSER Arealene oppgitt i prospektet er angitt i bruksareal (BRA) som er leilighetens mål innvendig, innbefattet innvendige boder og vegger, men ikke medregnet yttervegg. I tillegg opplyses P-rom, i prislisten, dette er leilighetens BRA areal fratrukket innvendige boder og veggene til disse. LIGNINGSVERDI Ligningsverdien er foreløpig ikke fastsatt i det ligningsverdien fastsettes av ligningskontoret, og vil normalt være på ca. 25 - 30 % av førstegangs kjøpesum. SAMEIET Eierseksjonen vil tilhøre et sameie som også omfatter handelsdel garasjeanlegg, og evt. barnehage. Seksjonsnummer og eierbrøk bestemmes i forbindelse med seksjoneringen. Sameiet vil ivareta forvaltning av fellesarealer innenfor eiendommen. FORRETNINGSFØRER Forretningsfører er foreløpig ikke valgt, men kontrakt vil bli inngått før konstituerende sameiemøte. FORSIKRING Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtagelse, deretter tegnes fullverdiforsikring gjennom eierseksjonssameiet. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring. MATRIKKEL Gnr. 180, bnr. 570, 571 og 572. Bruksnummer for eiendommen vil kunne endres i forbindelse med sammenslåing og grensejusteringer. Seksjonsnummer for hver leilighet fastsettes i forbindelse med seksjoneringen. REGULERING, RAMMETILLATELSE Tomten er ferdig regulert til bolig/forretning

m.m. Det er gitt rammetillatelse for trinn 1 som innbefatter 127 leiligheter og handelsdel med tilhørende parkeringskjeller ADRESSE Adressen er ikke fastsatt av Oslo kommune. PRISER Leilighetsprisene fremgår av vedlagte prisliste. Selger står til enhver tid fritt til å endre prisen på leiligheter som ikke er solgt. MEGLERPROVISJON Megler har en fast provisjon per leilighet solgt i prosjektet. Provisjon til megler er fastsatt til kr. 31.000,- pr solgte enhet. ENERGIMERKING Alle nye boliger som selges etter 1. Juli 2010 skal energimerkes. Leilighetene i Mortensrud Torg bygges etter TEK2007, hvilket innebærer at leiligheten vil bli kategorisert med energimerke C. Tiltakshaver skal sørge for at bygningen har en energiattest med energimerke, og vil utstede energiattest senest ved overlevering av boligen.


FORBEHOLD

Det tas generelt forbehold om myndighetenes saksbehandlingstid og eventuell justering i fremdriften for overtagelse/innflytting, hjemmelsoverføring med videre som følge av dette. Det kan forekomme avvik mellom byggebeskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid byggebeskrivelse som er retningsgivende. Dersom det er avvik mellom prospekt/ internettside og leveransebeskrivelse, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til denne.

om eventuell endring av antall eierseksjoner i bygningene. Utbygger forbeholder seg retten til å akseptere eller forkaste et hvert bud/ kjøpetilbud på fritt grunnlag. Salg av kontraktsposisjonen er kun tillatt etter godkjenning fra selger. Selger kan uten nærmere begrunnelse nekte slik godkjenning. Ervervet vil etter slik godkjenning kunne tinglyses direkte til tredjemann, men selger vil i forhold til oppgjør og kontraktsvilkår for øvrig kun forholde seg til kjøper. Eventuelle bud forutsettes inngitt på selgers standard kjøpekontrakt som vil bli benyttet ved alle salg. Se eget kontraktsdokument som forutsettes gjennomgått før bud inngis. Selger tar forbehold om å foreta justeringer i kontrakten som følge av offentlige krav m.m. Videre har selger anledning til å avvise bud fra interessenter som måtte motsette seg anvende eller kreve endringer i standard kjøpekontrakt.

Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn, hvis interessent mot formodning ikke ønsker tinglysning av skjøte, må det tas forbehold om dette i midlertidig kjøpsavtale/bud. Ved eventuell endring i eierskap/ navneendring fra kjøpers side etter bud/aksept vil det påløpe administrasjonsgebyr til megler på kr 15.000,- inkl. mva som innbetales til meglers driftskonto. Eventuell endring krever utbyggers samtykke.

Forbehold

Byggestart er avhengig av et tilstrekkelig antall forhåndssolgte leiligheter, samt tilfredsstillende utleie av handelsdel. Videre er byggestart avhengig av at igangsettelsestillatelse blir gitt fra myndighetene i god tid før byggestart. Det tar også forbehold om en for utbygger tilfredsstillende avtale med entreprenør.

Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere. Eiendomsmegler er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner. Selger forbeholder seg retten til å forestå fordelingen av P-plasser og boder. Det tas forbehold om trykkfeil i leveransebeskrivelse og prospekt.

Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, mindre endring av boligens areal eller liknende. Selger forbeholder seg retten til å organsiere parkering og boder på den måten som anses mest hensiktsmessig, for eksempel som en del av sameiets fellesareal med dertil tilhørende bruksretter, seksjonert som tilleggsareal til den enkelte seksjon eller som særskilt anleggseiendom. Utomhusplanen i prospektet er av en slik karakter at det ikke kan ansees som et kart, men en illustrasjonsskisse fra landskapsarkitekt. Utomhusplanen er utarbeidet for å illustrere tomtens planlagte opparbeidelse. Selger står fritt til å endre leilighetsnummer i prosjekteringsprosessen og det tas forbehold

39


N

S

Bakkeløkka

Katten E18

E6 E6

Ljan st.

Ljabru

Ljan

Dal Stenbråten

Eiendomsmegler Christian Stenerud Tlf: 22 75 33 78 • Mobil: 911 11 969 E-post: cs@eiendomsmegler1.no

Ljabru

Engersbråten Tangen Mortensrud

Hauketo

Ljan

Dalsåsen

Hauketo st.

Sloreåsen

Brenna Lofsrud

R155 Bjørnerud

Brattli

Fagerli

Øvre Ljan Ravnåsen

Holmlia st.

Burud Lille Li Li

Holmlia

Bjørndal Lerdalsgrenda

Store Li Li

!9 Holmlia

N Å

N K

www.mortensrudtorg.no

R

MORTENSRUD TORG

Eiendomsmegler Torbjørn Hansen Tlf: 22 75 33 79 • Mobil: 472 71 668 E-post: tha@eiendomsmegler1.no

Smeden E18

Design: cogito design • Illustrasjoner: Sidekick AS • Arkitekter: Meinich Arkitekter AS

EiendomsMegler 1 Oslo Syd Senter Syd Mortensrud, 1281 Oslo Telefon: 22 75 33 77 • Fax: 22 75 33 86

Leirskallen

Prosjektselskap/Utbygger: Mortensrud Bolig AS • Foto: cogito design, Sidekick AS, Profier AS

Nordstrand

Mortensrud Torg 1 - Prospekt  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you