Page 1

OMSLAG 5737x2550 128sider.qxp_Layout 1 12.11.15 11.17 Side 1

Profier AS er en landsdekkende eiendomsutvikler som de siste 15 år har realisert mer enn 4.000 boliger i hele Norge. Boligprosjekter som er utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og tidsriktig standard. Selskapet har en sunn økonomi og solide eiere.

K I L E N B O L I G • TØ N S B E R G

KILEN BOLIG

Kilen Tønsberg

KUNSTNERISK ILLUSTRASJONSSKISSE

Storgata 24, 3126 Tønsberg Tlf 40 00 23 25, Faks 33 31 80 60

www.kilenbolig.no

Ansvarlig megler MNEF Kenneth Doksheim Mobil: 91 24 15 00 E-post: kenneth.doksheim@privatmegleren.no

Eiendomsegler Renate de Gala Skov Mobil: 91 81 97 66 E-post: renate@privatmegleren.no

Megler MNEF Monita Wrangsund Mobil: 92 24 92 95 E-post: monita.wrangsund@privatmegleren.no

Eiendomsmegler MNEF Siri Graf Stenberg Mobil: 47 20 21 91 E-post: siri@privatmegleren.no

KUNSTNERISK ILLUSTRASJONSSKISSE

79 NYE SELVEIERLEILIGHETER RETT VED SJØEN


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.25 Side 2


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.25 Side 3

Stedet du bor blir en del av deg


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.25 Side 4

Heis, gasspeis, balkong, garasje og vannb책ren gulvvarme KUNSTNERISK ILLUSTRASJONSSKISSE

2


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.25 Side 5

79 nye leiligheter på Kilen legges ut for salg Stedet du bor blir en del av deg. Trives man hjemme får man gjerne bedre livskvalitet og ny energi. Innerst i Kilen, kun få minutters gange fra Tønsberg Sentrum, legger vi nå ut 79 moderne selveierleiligheter for salg. Kanskje en av dem kan bli din? Nå kan du velge fra øverste hylle, den leiligheten som passer deg best ut fra planløsning og areal. Leilighetene er gjennomtenkte, med romslige balkonger, og blir overlevert med en god standard og flere valgmuligheter. Så snart du har valgt den leiligheten som passer deg best, kan planleggingen begynne. Du vil få tilsendt komplett tilvalgsliste med priser og frister.

3


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.26 Side 6

Føl deg hjemme på Kilen Du skal like det stedet du bor. Alle kvalitetene i boligen og området du bor i er viktige – de påvirker deg, og blir en del av din hverdag. Felles for alle leilighetene er at de har praktiske planløsninger, med god arealutnyttelse. Du kan velge mellom 2-, 3- og 4-roms leiligheter. Her kan du nyte livet og virkelig føle deg hjemme! Her beholder du alle godene ved å bo i en enebolig, som store balkonger og egen parkeringsplass i garasje. Samtidig slipper du å bekymre deg for alt som skulle vært gjort med huset. Her kan du med god samvittighet overlate, plenklipping, snømåking og vedlikehold av fasader til andre. Kjøp av ny leilighet er god økonomi, samtidig får du en bolig som ivaretar din investering gjennom gode materialvalg, enkelt og praktisk vedlikehold og god driftsøkonomi. Bruk av vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Kilen Bolig gir deg alle disse bekvemmelighetene i et bygg med tidsmessig preg.

4


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.26 Side 7

Velg mellom 2-, 3- eller 4-roms leiligheter!

KUNSTNERISK ILLUSTRASJONSSKISSE

5


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.26 Side 8

Integrerte hvitevarer med induksjonstopp inkludert i prisen! KUNSTNERISK ILLUSTRASJONSSKISSE

6


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.26 Side 9

Sett ditt eget preg på drømmeleiligheten! Alle leilighetene får vannbåren gulvvarme og heis til alle etasjeplan. 3- og 4-roms leiligheter får i tillegg gasspeis og garasjeplass uten tillegg i pris. Parkeringsplass til 2-roms leilighetene kan kjøpes mot tillegg i pris. Leilighetene blir levert med kvalitetskjøkken fra HTH. Vi leverer den klassiske typen Scandinavian Classic som standard, med struktur sort laminat benkeplate. Ønsker du en mer moderne og strammere stil, tilbyr vi HTH Athena hvit, uten tillegg i pris. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer som inneholder; stekeovn, induksjon platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Det leveres 3-stavs eikeparkett på alle gulv som standard. Det vil bli mulig å velge 1-stavs eikeparkett mot tillegg i pris. Bad leveres flislagt med baderomsinnredning fra HTH, type Scandinavian Classic og downlightsbelysning i tak.

7


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.26 Side 10

8

KUNSTNERISK ILLUSTRASJONSSKISSE


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.26 Side 11

KATALOGBILDE HTH

Helt siden 1966 har HTH produsert kjøkken og blitt en anerkjent leverandør. Hans Henning og Tony Haahr var to dyktige håndverkere som grunnla HTH fordi de mente det var mulig å lage enda bedre kjøkken enn det som tidligere var produsert. Fra HTH leverer vi et klassisk kjøkken av typen Scandinavian Classic, med en eksklusiv profil. Alternativt kan du velge HTH Athena hvit, i moderne stil med glatte rette flater. Begge kjøkken leveres med struktur sort laminat benkeplate. Valget er ditt, uten tillegg i pris. Ønsker du deg et kjøkken i en annen farge enn hvit, finnes det et utvalg lakkfarger å velge blant, mot et tillegg i pris. Integrerte hvitevarer er inkudert i prisen. SHUTTERSTOCK

9 KUNSTNERISK ILLUSTRASJONSSKISSE


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.26 Side 12

Nytt og gjennomtenkt for din trivsel Det er en egen følelse å flytte inn i en ny leilighet. Det er rent og friskt i alle kroker – alt er nytt. Alle leilighetene bygges med gode tekniske, miljømessige og økonomiske løsninger du vil ha glede av så lenge du bor i leiligheten. Du kan glede deg til strømregningen kommer - med strenge krav til isolasjon og oppvarmingskilder, vil du oppleve at leiligheten din gir deg et lunt og varmt inneklima, samtidig som strømregningene blir lave. Alle leilighetene får adkomst fra innendørs trapperom med heis til alle etasjer. Fasadene blir utført i utstrakt bruk av trepanel og enkelte teglpartier. Dette gir husene et lunt og representativt preg. Leilighetene får sin egen private, romslige balkong, der de fleste får utsikt mot sjøen eller hyggelig utsikt mot felles opparbeidet grøntområde.

10


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.26 Side 13

Leiligheter fra 35 kvm til 123 kvm KUNSTNERISK ILLUSTRASJONSSKISSE

11


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.26 Side 14

Kort vei til aktiv fritid 책ret rundt!

KUNSTNERISK ILLUSTRASJONSSKISSE

12


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.26 Side 15

Bo i naturlige omgivelser - Nyt livet i fred! Tønsberg ligger i en kommune preget av variert natur og turmulighetene er mange, üret rundt! Tønsberg sentrum med alle bymessige servicetilbud ligger en kort spasertur unna. I Kilen Bolig kan du bo sentralt, og likevel nyte livet i fred. Her kan du bo i en moderne bolig i lune og trygge omgivelser.

13


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.27 Side 16

Presterødkilen naturreservat Presterødkilen ligger i en oase for fuglene, midt i bylandskapet og er en av de viktigste reservatene på Østlandet med en sjelden hekkefuglfauna. Området er et viktig beiteområde for trekkende vannfugler vår og høst. Nærmere 250 forskjellige fuglearter er observert i området. FOTO: SHUTTERSTOCK / HELIFILM

Tjeld - Haematopus ostralegus

8 14

Gravand - Tadorna tadorna


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.27 Side 17

Rørsanger - Acrocephalus scirpaceus

Storspove - Numenius arquata

Fiskeørn - Pandion haliaetus

Vipe - Vanellus vanellus

Krikkand - Anas crecca

Gluttsnipe - Tringa nebularia

Rødstilk -Tringa totanus

15


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.27 Side 18

Ord fra arkitekten!

KUNSTNERISK ILLUSTRASJONSSKISSE

16


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.27 Side 19

Arkitekten om Kilen Bolig Prosjektet ligger i Kilenområde utenfor Tønsberg sentrum. Kilen er et område i utvikling og ligger sydvent mot Presterødkilen naturreservat og sentralt i forhold til nærheten til Tønsberg sentrum, flotte turveier og rekreasjonsområder. Solforhold og kontakten med landskapsrommet, har vært dimensjonerende faktorer i prosjekteringsprosessen. Boligprosjektet, består av tre bygg som omkranser et solfylt felles tun for uteopphold og rekreasjon. Prosjektet er utformet med utgangspunkt i å gi gode sol- og utsiktsforhold til private balkonger og terrasser. Bygningene varierer i høyde og etasjeantall, noe som gir prosjektet egen identitet og karakter. Tunet er plassert på nivå med prosjektets første etasje og ligger over et felles parkeringsanlegg i underetasjen. Alle leiligheter har tilgang til trapp og heis med direkte adkomst til første etasjeplan og underetasje med parkering. Universell utforming av uteoppholdsarealer og god tilgjengelighet ivaretar alle aldersgrupper. Fra felles uteoppholdsareal er det vakker utsikt utover åkerlandskapet og omkringliggende landskapsrom. Balkonger og terrasser gir gode private oppholdssoner. Prosjektet har et variert fasadeuttrykk og hvert bygg fremstår med egen identitet. Fasadene kles med puss, trekledning og tegl. Variasjon i materialbruk, underdeler byggene visuelt og gir dem en god arkitektonisk forankring. Det tilbys et stort utvalg av leilighetstyper med forskjellige kvaliteter. Det er lagt stor vekt på å gi leilighetene gode lysforhold og luftighet. Spir Arktiekter AS har gjennom prosjekteringsfasen tilført arkitektoniske kvaliteter som vi mener er viktige for trivsel og bruk. Dette skal være et godt sted å bo.

Sivilarkitekt MNAL Magnus Songe-Møller

Sivilarkitekt MNAL Sven Krohn 17


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.27 Side 20

KUNSTNERISK ILLUSTRASJONSSKISSE

18


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.27 Side 21

Mange ønsker seg en leilighet med gode materialvalg og god driſtsøkonomi

Vannbåren gulvvarme. Lunt og godt på alle gulv.

Tilkoblingsmulighet for gassgrillen på balkongen. Kan bestilles som tilvalg.

Heis fra garasjekjeller til leiligheten. (2-roms leveres uten garasjeplass)

Gasspeis inkludert i prisen på 3- og 4-roms leiligheter.

HTH Scandinavian Classic inkludert i prisen. (Katalogbilde)

På Kilen selger vi 79 nye selveierleiligheter med heis, gasspeis, balkong eller terrasse og bilen trygt forvart i parkeringsgarasje.

919


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.27 Side 22

20

KUNSTNERISK ILLUSTRASJONSSKISSE


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.27 Side 23

Sikkerhet for gjennomføring Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig å være trygg på at leiligheten blir som planlagt, og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne. Bak prosjektet står Profier AS, en anerkjent aktør i det norske boligmarkedet. Profier AS er en landsdekkende eiendomsutvikler som de siste 15 år har realisert mer enn 4.000 boliger i hele Norge. Boligprosjekter som er utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og tidsriktig boligstandard. Selskapet har en sunn økonomi og solide eiere.

21


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.27 Side 24

C

VALLØVEIEN

RESERVATVEIEN

A

B BUROTVEIEN

KUNSTNERISK ILLUSTRASJONSSKISSE

22


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.28 Side 25

VALLØ VEIEN

EN EI TV RO BU

C IEN ATVE V R E RES

B A

ILLUSTRASJON

Områdeskisse

Illustrasjonen er ikke å anse som et kart, men kun ment for å orientere om tomtens planlagte opparbeidelse.

23


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.28 Side 26


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.28 Side 27

Plantegninger Bygg A


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.28 Side 28

Leilighet A001 3-roms endeleilighet med stor uteplass og 2 bad

Bygg: A • Etasje: Grunnplan Bruksareal: 81 m² • P-rom: 76 m² • Terrasse: 41 m² Antall soverom: 2 • Bad/WC: 2 • Gasspeis

Fasade Nordvest

26

Fasade Sørvest

Fasade Sørøst

Fasade Nordøst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.28 Side 29

27


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.28 Side 30

Leilighet A002 2-roms leilighet med stor uteplass

Bygg: A • Etasje: Grunnplan Bruksareal: 49 m² • P-rom: 45 m² • Terrasse: 40 m² Antall soverom: 1

Fasade Nordvest

28

Fasade Sørvest

Fasade Sørøst

Fasade Nordøst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.28 Side 31

29


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.29 Side 32

Leilighet A003 3-roms endeleilighet med stor terrasse

Bygg: A • Etasje: Grunnplan Bruksareal: 68 m² • P-rom: 64 m² • Terrasse: 37 m² Antall soverom: 2 • Gasspeis

Fasade Nordvest

30

Fasade Sørvest

Fasade Sørøst

Fasade Nordøst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.29 Side 33

31


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.29 Side 34

Leilighet A101 2-roms hjørneleilighet med stor balkong

Bygg: A • Etasje: 1 Bruksareal: 54 m² • P-rom: 50 m² • Balkong: 33 m² Antall soverom: 1

Fasade Nordvest

32

Fasade Sørvest

Fasade Sørøst

Fasade Nordøst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.29 Side 35

33


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.29 Side 36

Leilighet A102 3-roms hjørneleilighet med romslig balkong og 2 bad

Bygg: A • Etasje: 1 Bruksareal: 81 m² • P-rom: 76 m² • Balkong: 20 m² Antall soverom: 2 • Bad/WC: 2 • Gasspeis

Fasade Nordvest

34

Fasade Sørvest

Fasade Sørøst

Fasade Nordøst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.29 Side 37

35


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.30 Side 38

Leilighet A103 2-roms leilighet med stor balkong

Bygg: A • Etasje: 1 Bruksareal: 49 m² • P-rom: 45 m² • Balkong: 20 m² Antall soverom: 1

Fasade Nordvest

36

Fasade Sørvest

Fasade Sørøst

Fasade Nordøst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.30 Side 39

37


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.30 Side 40

Leilighet A104 3-roms endeleilighet med stor balkong

Bygg: A • Etasje: 1 Bruksareal: 68 m² • P-rom: 64 m² • Balkong: 20 m² Antall soverom: 2 • Gasspeis

Fasade Nordvest

38

Fasade Sørvest

Fasade Sørøst

Fasade Nordøst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.30 Side 41

39


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.30 Side 42

Leilighet A105 2-roms hjørneleilighet med romslig terrasse

Bygg: A • Etasje: 1 Bruksareal: 47 m² • P-rom: 42 m² • Terrasse: 15 m² Antall soverom: 1

Fasade Nordvest

40

Fasade Sørvest

Fasade Sørøst

Fasade Nordøst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.30 Side 43

41


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.30 Side 44

Leilighet A201/301* 3-roms hjørneleilighet med stor balkong

Bygg: A • Etasje: 2 og 3 Bruksareal: 68 m² • P-rom: 64 m² • Balkong: 22 m² Antall soverom: 2 • Gasspeis

Fasade Nordvest

42

*Leilighet A301 har ikke endevegg på balkong

Fasade Sørvest

Fasade Sørøst

Fasade Nordøst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.31 Side 45

43


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.31 Side 46

Leilighet A202/302 3-roms endeleilighet med stor balkong og 2 bad

Bygg: A • Etasje: 2 og 3 Bruksareal: 81 m² • P-rom: 76 m² • Balkong: 21 m² Antall soverom: 2 • Bad/WC: 2 • Gasspeis

Fasade Nordvest

44

Fasade Sørvest

Fasade Sørøst

Fasade Nordøst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.31 Side 47

45


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.31 Side 48

Leilighet A203/303 2-roms leilighet med romslig balkong

Bygg: A • Etasje: 2 og 3 Bruksareal: 49 m² • P-rom: 45 m² • Balkong: 20 m² Antall soverom: 1

Fasade Nordvest

46

Fasade Sørvest

Fasade Sørøst

Fasade Nordøst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.31 Side 49

47


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.31 Side 50

Leilighet A204/304 3-roms endeleilighet med romslig balkong

Bygg: A • Etasje: 2 og 3 Bruksareal: 68 m² • P-rom: 64 m² • Balkong: 20 m² Antall soverom: 2 • Gasspeis

Fasade Nordvest

48

Fasade Sørvest

Fasade Sørøst

Fasade Nordøst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.31 Side 51

49


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.32 Side 52

* Leilighet A205/305

2-roms endeleilighet med romslig balkong

Bygg: A • Etasje: 2 og 3 Bruksareal: 47 m² • P-rom: 42 m² • Balkong: 15 m² Antall soverom: 1

Fasade Nordvest

*Leilighet A205 har ikke endevegg på balkong

50

Fasade Sørvest

Fasade Sørøst

Fasade Nordøst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.32 Side 53

51


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.32 Side 54


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.32 Side 55

Plantegninger Bygg B


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.32 Side 56

Leilighet B101 2-roms hjørneleilighet med stor terrasse

Bygg: B • Etasje: 1 Bruksareal: 54 m² • P-rom: 50 m² • Terrasse: 33 m² Antall soverom: 1

Fasade Nordvest

54

Fasade Sørvest

Fasade Sørøst

Fasade Nordøst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.32 Side 57

55


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.32 Side 58

Leilighet B102 3-roms hjørneleilighet med stor terrasse og 2 bad

Bygg: B • Etasje: 1 Bruksareal: 81 m² • P-rom: 76 m² • Terrasse: 19 m² Antall soverom: 2 • Bad/WC: 2 • Gasspeis

Fasade Nordvest

56

Fasade Sørvest

Fasade Sørøst

Fasade Nordøst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.32 Side 59

57


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.32 Side 60

Leilighet B103 2-roms leilighet med stor terrasse

Bygg: B • Etasje: 1 Bruksareal: 49 m² • P-rom: 45 m² • Terrasse: 19 m² Antall soverom: 1

Fasade Nordvest

58

Fasade Sørvest

Fasade Sørøst

Fasade Nordøst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.32 Side 61

59


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.33 Side 62

Leilighet B104 3-roms hjørneleilighet med stor terrasse

Bygg: B • Etasje: 1 Bruksareal: 68 m² • P-rom: 64 m² • Terrasse: 19 m² Antall soverom: 2 • Gasspeis

Fasade Nordvest

60

Fasade Sørvest

Fasade Sørøst

Fasade Nordøst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.33 Side 63

61


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.33 Side 64

Leilighet B105 2-roms hjørneleilighet med romslig terrasse

Bygg: B • Etasje: 1 Bruksareal: 47 m² • P-rom: 42 m² • Terrasse: 15 m² Antall soverom: 1

Fasade Nordvest

62

Fasade Sørvest

Fasade Sørøst

Fasade Nordøst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.33 Side 65

63


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.33 Side 66

* * Leilighet B201/301/401/501

3-roms hjørneleilighet med stor balkong

Bygg: B • Etasje: 2, 3, 4 og 5 Bruksareal: 68 m² • P-rom: 64 m² • Balkong: 21 m² Antall soverom: 2 • Gasspeis

Fasade Nordvest

*Leilighet B301 og B501 har ikke endevegg på balkong

64

Fasade Sørvest

Fasade Sørøst

Fasade Nordøst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.33 Side 67

65


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.33 Side 68

Leilighet B202/302/402/502 3-roms hjørneleilighet med stor balkong og 2 bad

Bygg: B • Etasje: 2, 3, 4 og 5 Bruksareal: 81 m² • P-rom: 76 m² • Balkong: 20 m² Antall soverom: 2 • Bad/WC: 2 • Gasspeis

Fasade Nordvest

66

Fasade Sørvest

Fasade Sørøst

Fasade Nordøst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.33 Side 69

67


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.34 Side 70

Leilighet B203/303/403/503 2-roms leilighet med stor balkong

Bygg: B • Etasje: 2, 3, 4 og 5 Bruksareal: 49 m² • P-rom: 45 m² • Balkong: 20 m² Antall soverom: 1

Fasade Nordvest

68

Fasade Sørvest

Fasade Sørøst

Fasade Nordøst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.34 Side 71

69


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.34 Side 72

Leilighet B204/304/404/504 3-roms hjørneleilighet med stor balkong

Bygg: B • Etasje: 2, 3, 4 og 5 Bruksareal: 68 m² • P-rom: 64 m² • Balkong: 20 m² Antall soverom: 2 • Gasspeis

Fasade Nordvest

70

Fasade Sørvest

Fasade Sørøst

Fasade Nordøst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.34 Side 73

71


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.34 Side 74

* * Leilighet B205/305/405/505

2-roms hjørneleilighet med romslig balkong

Bygg: B • Etasje: 2, 3, 4 og 5 Bruksareal: 47 m² • P-rom: 42 m² • Balkong: 15 m² Antall soverom: 1

Fasade Nordvest

*Leilighet B205 og B405 har ikke endevegg på balkong

72

Fasade Sørvest

Fasade Sørøst

Fasade Nordøst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.34 Side 75

73


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.34 Side 76


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.34 Side 77

Plantegninger Bygg C


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.35 Side 78

Leilighet C101/201/301 Stor og lys 4-roms gjennomgående endeleilighet med 2 bad

Bygg: C • Etasje: 1, 2 og 3 Bruksareal: 92 m² • P-rom: 88 m² • Balkong: 15 m² Antall soverom: 3 • Bad/WC: 2 • Gasspeis

Fasade Nord

76

Fasade Vest

Fasade Sør

Fasade Øst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.35 Side 79

77


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.35 Side 80

Leilighet C102

*

2-roms leilighet med romslig balkong

Bygg: C • Etasje: 1 Bruksareal: 35 m² • P-rom: 35 m² • Balkong: 14 m² Antall soverom: 1

Fasade Nord

*Leilighet C102 har bod på garasjeplan

78

Fasade Vest

Fasade Sør

Fasade Øst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.35 Side 81

79


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.35 Side 82

Leilighet C103 4-roms gjennomgående leilighet med 2 uteplasser og 2 bad

Bygg: C • Etasje: 1 Bruksareal: 93 m² • P-rom: 88 m² • Terrasse: 20 m² • Balkong: 5 m² Antall soverom: 3 • Bad/WC: 2 • Gasspeis

Fasade Nord

80

Fasade Vest

Fasade Sør

Fasade Øst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.35 Side 83

81


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.36 Side 84

Leilighet C104 4-roms gjennomgående leilighet med 2 uteplasser og 2 bad

Bygg: C • Etasje: 1 Bruksareal: 93 m² • P-rom: 88 m² • Terrasse: 20 m² • Balkong: 5 m² Antall soverom: 3 • Bad/WC: 2 • Gasspeis

Fasade Nord

82

Fasade Vest

Fasade Sør

Fasade Øst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.36 Side 85

83


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.36 Side 86

Leilighet C105

*

2-roms leilighet med romslig terrasse

Bygg: C • Etasje: 1 Bruksareal: 35 m² • P-rom: 35 m² • Terrasse: 15 m² Antall soverom: 1

Fasade Nord

*Leilighet C105 har bod på garasjeplan

84

Fasade Vest

Fasade Sør

Fasade Øst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.36 Side 87

85


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.37 Side 88

Leilighet C106 4-roms gjennomgående leilighet med 2 uteplasser

Bygg: C • Etasje: 1 Bruksareal: 88 m² • P-rom: 83 m² • Terrasse: 24 m² • Balkong: 5 m² Antall soverom: 3 • Gasspeis

Fasade Nord

86

Fasade Vest

Fasade Sør

Fasade Øst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.37 Side 89

87


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.37 Side 90

Leilighet C107 3-roms gjennomgående leilighet med 2 uteplasser

Bygg: C • Etasje: 1 Bruksareal: 82 m² • P-rom: 77 m² • Terrasse: 24 m² • Balkong: 5 m² Antall soverom: 2 • Gasspeis

Fasade Nord

88

Fasade Vest

Fasade Sør

Fasade Øst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.37 Side 91

89


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.38 Side 92

Leilighet C108 Arealeffektiv 2-roms leilighet med stor terrasse

Bygg: C • Etasje: 1 Bruksareal: 49 m² • P-rom: 45 m² • Terrasse: 19 m² Antall soverom: 1

Fasade Nord

90

Fasade Vest

Fasade Sør

Fasade Øst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.38 Side 93

91


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.38 Side 94

Leilighet C109 4-roms gjennomgående endeleilighet med 2 uteplasser

Bygg: C • Etasje: 1 Bruksareal: 80 m² • P-rom: 76 m² • Terrasser: 20+6 m² Antall soverom: 3 • Gasspeis

Fasade Nord

92

Fasade Vest

Fasade Sør

Fasade Øst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.38 Side 95

93


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.38 Side 96

Leilighet C202/208/302/308 Arealeffektiv 3-roms leilighet med romslig balkong

Bygg: C • Etasje: 2 og 3 Bruksareal: 61 m² • P-rom: 57 m² • Balkong: 15 m² Antall soverom: 2 • Gasspeis

Fasade Nord

94

Fasade Vest

Fasade Sør

Fasade Øst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.38 Side 97

95


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.39 Side 98

Leilighet C203/303 Gjennomgående 4-roms leilighet med 2 balkonger og 2 bad

Bygg: C • Etasje: 2 og 3 Bruksareal: 80 m² • P-rom: 76 m² • Balkong: 5+9 m² Antall soverom: 3 • Bad/WC: 2 • Gasspeis

Fasade Nord

96

Fasade Vest

Fasade Sør

Fasade Øst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.39 Side 99

97


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.39 Side 100

Leilighet C204/304 Gjennomgående 4-roms leilighet med 2 balkonger og 2 bad

Bygg: C • Etasje: 2 og 3 Bruksareal: 80 m² • P-rom: 76 m² • Balkong: 5+9 m² Antall soverom: 3 • Bad/WC: 2 • Gasspeis

Fasade Nord

98

Fasade Vest

Fasade Sør

Fasade Øst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.39 Side 101

99


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.40 Side 102

Leilighet C205/305 Arealeffektiv 3-roms leilighet med romslig balkong

Bygg: C • Etasje: 2 og 3 Bruksareal: 61 m² • P-rom: 57 m² • Balkong: 15 m² Antall soverom: 2 • Gasspeis

Fasade Nord

100

Fasade Vest

Fasade Sør

Fasade Øst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.40 Side 103

101


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.40 Side 104

Leilighet C206/306 Gjennomgående 4-roms leilighet med 2 balkonger

Bygg: C • Etasje: 2 og 3 Bruksareal: 88 m² • P-rom: 83 m² • Balkong: 15+5 m² Antall soverom: 3 • Gasspeis

Fasade Nord

102

Fasade Vest

Fasade Sør

Fasade Øst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.40 Side 105

103


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.40 Side 106

Leilighet C207/307 Gjennomgående 3-roms leilighet med 2 balkonger

Bygg: C • Etasje: 2 og 3 Bruksareal: 82 m² • P-rom: 77 m² • Balkong: 15+5 m² Antall soverom: 2 • Gasspeis

Fasade Nord

104

Fasade Vest

Fasade Sør

Fasade Øst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.40 Side 107

105


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.41 Side 108

Leilighet C209/309 * Gjennomgående 4-roms endeleilighet med 2 balkonger

Bygg: C • Etasje: 2 og 3 Bruksareal: 84 m² • P-rom: 80 m² • Balkong: 14+6 m² Antall soverom: 3 • Gasspeis

Fasade Nord

*Leilighet C309 har ikke endevegg på balkong

106

Fasade Vest

Fasade Sør

Fasade Øst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.41 Side 109

107


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.41 Side 110

Leilighet C401 Stor 3-roms hjørneleilighet med takterrasse med 2 bad

Bygg: C • Etasje: 4 Bruksareal: 91 m² • P-rom: 87 m² • Takterrasse: 26 m² Antall soverom: 2 • Bad/WC: 2 • Gasspeis

Fasade Nord

108

Fasade Vest

Fasade Sør

Fasade Øst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.41 Side 111

109


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.42 Side 112

Leilighet C402 Stor 4-roms hjørneleilighet med takterrasse og 2 bad

Bygg: C • Etasje: 4 Bruksareal: 123 m² • P-rom: 118 m² • Takterrasse: 41 m² Antall soverom: 3 • Bad/WC: 2 • Gasspeis

Fasade Nord

110

Fasade Vest

Fasade Sør

Fasade Øst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.42 Side 113

111


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.42 Side 114

Leilighet C403 3-roms endeleilighet med balkong og takterrasse

Bygg: C • Etasje: 4 Bruksareal: 80 m² • P-rom: 75 m² • Balkong: 18m² • Takterrasse: 24 m² Antall soverom: 2 • Gasspeis

Fasade Nord

112

Fasade Vest

Fasade Sør

Fasade Øst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.42 Side 115

113


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.42 Side 116

Leilighet C501/601 3-roms hjørneleilighet med balkong og 2 bad

Bygg: C • Etasje: 5 og 6 Bruksareal: 91 m² • P-rom: 87 m² • Balkong: 15m² Antall soverom: 2 • Bad/WC: 2 • Gasspeis

Fasade Nord

114

Fasade Vest

Fasade Sør

Fasade Øst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.42 Side 117

115


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.43 Side 118

Leilighet C502/602* Stor 4-roms hjørneleilighet med stor balkong og 2 bad

Bygg: C • Etasje: 5 og 6 Bruksareal: 123 m² • P-rom: 118 m² • Balkong: 33 m² Antall soverom: 3 • Bad/WC: 2 • Gasspeis

Fasade Nord

*Leilighet C602 har ikke endevegg på balkong

116

Fasade Vest

Fasade Sør

Fasade Øst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.43 Side 119

117


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.43 Side 120

* Leilighet C503/603

3-roms endeleilighet med balkong

Bygg: C • Etasje: 5 og 6 Bruksareal: 80 m² • P-rom: 75 m² • Balkong: 18m² Antall soverom: 2 • Gasspeis

Fasade Nord

118

*Leilighet C503 har endevegg på balkong

Fasade Vest

Fasade Sør

Fasade Øst


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.43 Side 121

119


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.43 Side 122

Byggebeskrivelse

BYGGEBESKRIVELSE Denne beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningenes viktigste bestanddeler og funksjoner. Det kan forekomme avvik mellom byggebeskrivelsen og plantegningene. I slike tilfeller er det alltid denne byggebeskrivelsen som er retningsgivende. Enkelte illustrasjoner i tegningsmaterialet kan vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, som møblering, fargevalg, dør- og vindusform, bygningsmessige detaljer, for eksempel fasadedetaljer, fellesarealer, materialvalg, blomsterkasser, beplantning, fargesetting etc. Videre kan vindusplasseringen i den enkelte leilighet avvike noe fra de generelle planer, som følge av blant annet den arkitektoniske utformingen av bygget. Leilighetene vil bli fradelt som selveierleiligheter.

Himlinger: Malt betong eventuelt med synlige V-fuger i boligrom. Der himling må fôres ned, blir gipsplatehimlingen også malt. I øverste etasje kan himling bli utført i malt gips avhengig av konstruksjonsløsning. NEDFORET HIMLING/INNKASSING Tekniske føringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger og som helt eller delvis nedforede platehimlinger, fortrinnsvis i entrè, bad, gang og over kjøkkenskap. I tillegg kommer innkassing i stue for avtrekk fra gasspeis og i soverom for inntak og avkast til ventilasjon. Nevnte konstruksjoner vil bli overflatebehandlet som en del av overflaten der konstruksjonen blir montert.

KONSTRUKSJON Bygningen utføres med bærekonstruksjon i betong. Etasjeskillere utføres i betong eller betongelementer. Fasadene bygges opp som isolerte stendervegger eller bærende betongskiver i hovedsak med utvendig kledning av tegl, puss og trepanel.

KJØKKEN Som standard leveres kjøkkeninnredning type HTH Scandinavien Classic med struktur sort laminat benkeplate. Alternativt tilbys Athena. Begge kjøkkentyper leveres i hvit som standard. Det leveres integrerte hvitevarer med induksjonsplatetopp til kjøkkenet.

Terrassegulv er å anse som utvendig konstruksjon. Mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne oppstå på gulvflaten etter regnvær. Terrasser leveres som tregulv. Balkonggulv leveres med betong støp. Utformingen av rekkverk vil være i stål og glass. Innvendige vegger utføres i stål- eller trestendere, kledd med gipsplater. Leilighetsskillevegger er i hovedsak i betong og enkelte andre vegger har overflate i betong, for eksempel mot trapperom og i og mot fasaden.

I leveransen inngår: • Benkelengde ihht plantegning • Overskap som avsluttes med pyntelist eller oppforing mot tak • Oppvaskbenk med nedfelt stålbeslag • Integrert stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøleskap.

STANDARD INNVENDIG BEHANDLING Gulv: Alle rom leveres med 3-stavs mattlakkert eikeparkett som standard. Det vil bli anledning til å velge 3-stavs hvitlansert eik uten tillegg i pris (forutsetter lik parkett i hele leiligheten og innen nærmere fastsatte frister). Det leveres keramiske fliser på bad og WC. 1-stavs eikeparket kan leveres mot tillegg i pris. 120

Vegger: Vegger males i lys farge. Det kan velges mellom 8 utvalgte standardfarger, begrenset til èn farge per rom. På bad leveres keramiske hvite fliser i matt utførelse.

Alternativet tilbys under forutsetning av kjøkkenløsning ikke endres i tilvalgsprosessen. Egen kjøkkentegning for den enkelte leilighet vil bli utarbeidet og overlevert på tilvalgsmøte med hver enkelt boligkjøper. Det er ikke anledning til å flytte på elektriske installasjoner eller avløp og vanntilførsel. Det tas forbehold om at utbygger velger å benytte en annen kjøkkenleverandør som leveres tilsvarende kvalitet og utseende på kjøkkenleveransen.

GARDEROBE Hvite skap med fronter i Hvit glatt. Det leveres 1 meter skap pr. seng iht. plantegning. Det leveres ikke skap eller innredning i gang/entre. Garderobeskapene leveres med bøyler som beslag. INNVENDIGE DØRER Innvendige dører hvit med ett speil og heltre rammetre, med hvite karmer og dørvridere i blank eller børstet utførelse. BAD Innredning med underskap bredde som vist på prospekttegninger. Innredningen er HTH Scandinavian Classic. Topplate med nedsenket hvit servant og ettgreps servantbatteri, speil og lyslist med stikk. Videre leveres ettgreps dusjbatteri med dusjgarnityr og dusjvegger. Vegghengt klosett i hvit porselen. Det er avsatt plass og leveres opplegg for vaskemaskin og tørketrommel (forutsetter kondenstørketrommel). Det kan bli terskel/ nivåforskjell fra bad til tilliggende rom. Det leveres downlights på bad. Det tas forbehold om plassering av innredning i bad. VINDUER/VINDUSDØRER Energiglass i henhold til forskrift (TEK 10). Karmer leveres ferdig malt fra fabrikk. HOVEDINNGANGSDØR LEILIGHET Hovedinngangsdør i malt utførelse fra fabrikk med “dørkikkert”. FG-godkjent sikkerhetslås leveres. LISTVERK I rom med parkett leveres det gulvlister i lakkert utførelse. Alle gerikter rundt vinduer og dører leveres i malt utførelse med synlige stifter. Lister på betongvegg skrus. Taklister leveres ikke. DIVERSE UTSTYR Brannslukningsutstyr iht. forskrifter. 1 stk. brannslukningsapparat eller brannslange leveres i hver leilighet. Det leveres også 1-2 røykvarslere pr. leilighet avhengig av planløsning og leilighetsstørrelse.


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.43 Side 123

ELEKTRISK Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i leiligheten, bortsett fra betongvegger og lydvegger hvor det kan bli åpent anlegg. For lyspunkt i himling leveres stikkontakt i overgang mellom himling og vegg. Lyslister monteres under overskap på kjøkken. Som tilvalg kan det velges ekstra punkt som kan bli trukket åpent. Det vil bli montert 1 stk dobbel stikkontakt forberedt for vaskemaskin og tørketrommel. Alle rom får stikkontakter og lampepunkter som dekker et normalt behov. Det leveres belysning i tak i entrè, under overskap på kjøkken og i bod. Det leveres downlights på bad. I tillegg leveres utelampe på terrasse/ balkong. SANITÆR Det monteres opplegg for oppvaskmaskin i kjøkkenbenk og opplegg for vaskemaskin på bad som vist på tegning. OPPVARMING Energibehovet til oppvarming og varmtvann dekkes ihht TEK10. Oppvarming i leiligheten vil bli levert som vannbårent anlegg med gulvvarme i stue og oppholdsrom. Varmtvann leveres primært fra felles varmtvannstank/varmtvannsveksler i energisentralen. TV/RADIO/TELEFON/RINGEKLOKKE Utbygger vil inngå avtale om tilknytning med signalleverandør for TV/radio, bredbånd og IPtelefoni med bindingstid for sameiet for 3 år. Kjøper må selv bestille abonnement. Det leveres 1 stk. TV- og radiouttak og ett telefonuttak. Som tilvalg kan det monteres ekstra trekkerør i vegger som teknisk tillater dette til rom for eventuell fremtidig installasjon av punkt for TV/radio/ telefon. Ved hovedankomst til bygningene vil det være ringetablå. Alle leilighetene leveres med dørtelefon for åpning av hoved adkomstdør.

TEGNINGER AV TEKNISKE ANLEGG Tekniske anlegg og fremføringer til disse blir ikke inntegnet på tegninger som omfattes av kjøpekontrakt. Endelig plassering av disse bestemmes av hva som er hensiktsmessig og nødvendig. Det tas forbehold om endringer på plantegninger for fremføring av sjakter for ventilasjonsanlegg og elektriske føringer. INNGANGSFORHOLD Det leveres flis på gulv i innvendige felles adkomstareal fra heis og vegger males. Postkasser leveres og plasseres iht. postvesenets angivelser. HEIS Heis fra parkeringsplan til alle boligetasjer. TRAPPER/TRAPPEROM Prefabrikerte eller plasstøpte trapper i betong. Flis i inntrinn. PARKERINGSGARASJE 3- og 4-roms leiligheter får egen parkeringsplass i parkeringsplan inkludert i prisen. Det leveres 1 stk. portåpner pr. parkeringsplass for automatisk åpning av garasjeport. Det kan bli mulighet for å kjøpe ekstra parkeringsplasser. UTOMHUSARBEIDER Endelig utomhusplan er ikke ferdigbehandlet. Selger forbeholder seg retten til å bestemme endelig utforming og materialvalg. Fellesområder vil bli beplantet og tilsådd. Adkomst til hovedinnganger vil ha fast dekke. Avfallshåndtering vil bli organisert i samråd med kommunens renovasjonsetat. Det leveres ikke utemøbler, men sandkasse og lekeutstyr i samsvar med krav fra kommunen. I reguleringsplanen for området er det planlagt boliger og et senter for forretning og kontor vest for prosjektet. Eksisterende næringsbygg nord for prosjektet er planlagt å bli rehabilitert. Les reguleringsplanen for detaljert informasjon. BODER I tillegg til bod eller skapplass i leiligheten får hver leilighet 1 stk. sportsbod plassert på parkeringsplan eller ute på garasjedekke. Leiligheter uten innvendig bod får ekstra bodplass på garasjeplan.

PIPE/ PEIS Der gasspeis er vist på tegning leveres dette med leiligheten. Gasspeisene vil bli tilknyttet felles rør- og tankanlegg med gassmåler for hver leilighet. 2-roms leiligheter leveres ikke med gasspeis. TILVALGSMULIGHETER Utover de kostnadsfrie valgalternativer som er beskrevet i prospektet, vil det bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpasninger. Selger vil før innredningsarbeidene starter, utarbeide en tilvalgsmeny hvor priser og frister for beslutning vil fremkomme.

Byggebeskrivelse

VENTILASJON Det vil bli montert balansert ventilasjon med lokalt aggregat plassert i bod/skap i hver leilighet. Tilluft og avtrekk via kanaler til yttervegg og/eller over tak.

Kjøper kan ikke kreve endringer eller tilleggsarbeid som vil endre vederlaget med 15 prosent eller mer. Det kan ikke gjøres tilvalg som berører konstruksjonen av bygget. INNFLYTTING Antatt ferdigstillelse/innflytting vil være 4. tertial 2017. Dette under forutsetning av byggestart 2. tertial 2016. Overtagelsesmåned vil bli varslet kjøper ca. 3 måneder før antatt overtagelse. Kjøper aksepterer at endelig overtagelsesdato vil bli varslet senest 6 uker før overlevering. Hver kjøper vil ved overtagelse få tildelt en FDV-rapport som viser hvilke materialer, produkter og fargevalg som er benyttet i leiligheten, og i tillegg adresselister med oversikt over kontaktpersoner/firma som er ansvarlig for de forskjellige arbeider og vedlikehold. FLOM Boligprosjektet ligger i et område som kan rammes av flom. Boligene ligger godt over nivå 200-årsflom, og prosjektet vil bli bygget for å håndtere flom. FORBEHOLD Alle opplysninger i denne beskrivelse er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eller som følger av offentlige pålegg, uten at den generelle standarden forringes.

121


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 11.03 Side 124

Andre opplysninger

ANDRE OPPLYSNINGER FELLESUTGIFTER Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter, hvor store kostnadene blir vil avhenge av hvor mange ytelser sameiet rekvirerer. Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. kr. 25,- til kr. 33,- pr. m2. BRA/mnd. I forbindelse med tilknytning til felles rør- og tankanlegg for gass, vil det bli fakturert kr 11.900,pr. leilighet i anleggsbidrag for leiligheter som har gasspeis. Anleggsbidraget forfaller ved overtakelse av leiligheten. Gasstankanlegget blir således sameiets eiendom og en slipper dermed nettleie i forbindelse med gassleveranse. Gassforbruk faktureres ihht. gassmålestand av sameiet. Kostnader ved fjernvarmeanlegg som leverer all energi til oppvarming og varmtvann, vil bli fordelt ihht forbruk ved installasjon av forbruksmåler i hver enkelt leilighet. Endelig fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på sameiets konstituerende generalforsamling. OMKOSTNINGER Dokumentavgift til staten: 2,5 % av tomteverdien. Gebyret for tinglysning av skjøte er f.t. kr. 525,-, og tinglysningsgebyr og attestgebyr for pantobligasjoner i forbindelse med etablering av eventuelle lån er f.t. kr. 729,- pr. obligasjon inkl. attest. I tillegg innbetales à konto kr. 50,- pr. m2 BRA til sameiet for likviditet i oppstartsfasen. Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til hjemmelsovergang finner sted. BETALINGSPLAN Det forutsettes at forskudd på 10 % av kjøpesummen innbetales ved kontraktinngåelse til meglers klientkonto for prosjektet. Rentene på innbetalt forskudd tilfaller utbygger. Den resterende del av kjøpesummen innbetales senest èn uke før overtagelse av eierseksjonen.

122

GARANTIER Leilighetene selges i henhold til lov om bustadoppføring, og selger plikter å stille bankgaranti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering av leilighetene til kjøper. Overføring av innbetalt forskuddsbeløp fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette. AREALANGIVELSER Arealene oppgitt i prospektet er angitt i bruksareal (BRA) som er leilighetens mål innvendig, innbefattet innvendige boder og vegger, men ikke medregnet yttervegg. I tillegg opplyses P-rom i prislisten, dette er leilighetens BRA areal fratrukket innvendige boder og veggene til disse. Arealene er angitt i markedsføringsmateriellet. Arealene angitt i markedsføringsmateriellet er ikke å betrakte som eksakte arealer. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å bli 5% mindre eller større enn det markedsførte. LIGNINGSVERDI Ligningsverdien er foreløpig ikke fastsatt i det ligningsverdien fastsettes av ligningskontoret, og vil normalt være på ca. 25 - 30 % av førstegangs kjøpesum. SAMEIET Eierseksjonen vil tilhøre et sameie som også omfatter garasjeanlegg. Seksjonsnummer og eierbrøk bestemmes i forbindelse med seksjoneringen. Sameiet vil ivareta forvaltning av fellesarealer og teknisk infrastruktur innenfor eiendommen. FORRETNINGSFØRER Det er inngått en avtale med BORI BBL om forretningsførsel av sameiet. VEI/VANN/AVLØP Offentlig vei, vann og avløp.

FORSIKRING Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtagelse, deretter tegnes fullverdiforsikring gjennom eierseksjonssameiet. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring. MATRIKKEL Gnr. 151 Bnr. 566 og Bnr. 530 i Tønsberg kommune (eiendommen vil utgjøre del av disse Gnr/Bnr). Bruksnummer for eiendommen vil kunne endres i forbindelse med sammenslåing og grensejusteringer. Seksjonsnummer for hver leilighet fastsettes i forbindelse med seksjoneringen. REGULERING Tomten er regulert til boligformål. Regulering ble vedtatt mars 2014. August 2015 ble det vedtatt endring av reguleringsplan med bestemmelser. Konferer megler for nærmere informasjon. ADRESSE Adressen er ennå ikke fastsatt. PRISER Leilighetsprisene fremgår av vedlagte prisliste. Selger står til enhver tid fritt til å endre prisen på leiligheter som ikke er solgt. MEGLERPROVISJON Megler har en fast provisjon pr. leilighet solgt i prosjektet. ENERGIMERKING Alle nye boliger som selges etter 1. Juli 2010 skal energimerkes. Leilighetene på Kilen bygges etter TEK2010, hvilket innebærer at leiligheten vil bli kategorisert med energimerke C. Tiltakshaver skal sørge for at bygningen har en energiattest med energimerke, og vil utstede energiattest senest ved overlevering av boligen. FULLTEGNINGSFORSIKRING Det vil bli tegnet fulltegningsforsikring med Norske Boligbyggelag Forsikring AS. Forsikringsselskapet vil dermed overta ansvaret for eventuelt usolgte leiligheter i forbindelse med overtagelsen. Det gjøres oppmerksom på usolgte leiligheter kan leies ut frem til de blir solgt.


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.44 Side 125

Byggestart er avhengig av at tilstrekkelig antall leiligheter er forhåndssolgt. Videre er byggestart avhengig av at igangsettelsestillatelse blir gitt fra myndighetene i god tid før byggestart. Det tas også forbehold om en for utbygger tilfredsstillende avtale med entreprenør og byggelånsbank.

byggets plassering i terrenget, opparbeidelse av uteareal, bygningsdetaljer, tekniske løsninger, utsiktsforhold med videre. Plantegningene i prospektet kan ha mindre avvik i forhold til tegningene som vil være vedlagt endelig kjøpekontrakt mellom partene. I slike tilfeller vil kontraktsvedlegget være gjeldende.

Eventuelle bud forutsettes inngitt på selgers standard kjøpekontrakt som vil bli benyttet ved alle salg. Se eget kontraktsdokument som forutsettes gjennomgått før bud inngis.

Det tas generelt forbehold om myndighetenes saksbehandlingstid og eventuell justering i fremdriften for overtagelse/innflytting, hjemmelsoverføring med videre som følge av dette.

Selger forbeholder seg retten til å organisere parkering og boder på den måten som anses mest hensiktsmessig, for eksempel som en del av sameiets fellesareal med dertil tilhørende bruksretter, seksjonert som tilleggsareal til den enkelte seksjon eller som særskilt anleggseiendom.

Videre har selger anledning til å avvise bud fra interessenter som måtte motsette seg å anvende eller kreve endringer i standard kjøpekontrakt.

Det kan forekomme avvik mellom byggebeskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid byggebeskrivelse som er retningsgivende. Dersom det er avvik mellom prospekt/ internettside og leveransebeskrivelse, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til denne. Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, mindre endring av boligens areal, bytte av leverandør eller liknende. I prospektet er det brukt kunstneriske illustrasjonsskisser som kan avvike med hensyn til

Utomhusplanen i prospektet er av en slik karakter at det ikke kan ansees som et kart, men en illustrasjonsskisse. Utomhusplanen er utarbeidet for å illustrere tomtens planlagte opparbeidelse. Selger står fritt til å endre leilighetsnummer i prosjekteringsprosessen og det tas forbehold om eventuell endring av antall eierseksjoner i bygningene. Utbygger forbeholder seg retten til å akseptere eller forkaste et hvert bud/ kjøpetilbud på fritt grunnlag. Salg av kontraktsposisjonen er kun tillatt etter godkjenning fra selger. Selger kan uten nærmere begrunnelse nekte slik godkjenning. Ervervet vil etter slik godkjenning kunne tinglyses direkte til tredjemann, men selger vil i forhold til oppgjør og kontraktsvilkår for øvrig kun forholde seg til kjøper.

Forbehold

FORBEHOLD

Selger tar forbehold om å foreta justeringer i kontrakten som følge av offentlige krav m.m.

Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn, hvis interessent mot formodning ikke ønsker tinglysning av skjøte, må det tas forbehold om dette i midlertidig kjøpsavtale/bud. Endringer/transport av kjøpekontrakt og/eller endringer i navn/hjemmelshaver i skjøte i forhold til opprinnelig kontrakt, kan kun skje med utbyggers skriftlige samtykke. Slikt samtykke kan nektes på fritt grunnlag. Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere. Eiendomsmegler er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner. Selger forbeholder seg retten til å forestå fordelingen av parkeringsplasser og boder. Det tas forbehold om trykkfeil i leveransebeskrivelse og prospektet forøvrig.

Design: cogito design • Arkitekt: SPIR Arkitekter AS • Prosjektselskap/Utbygger: Tolvkanten Bolig AS • 3D: vYcom / MAKE • Foto: cogito design, Helifilm, Shutterstock 123


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.44 Side 126


KILEN PROSPEKT..qxp_Layout 1 12.11.15 10.44 Side 127

Stedet du bor blir en del av deg


OMSLAG 5737x2550 128sider.qxp_Layout 1 12.11.15 11.17 Side 1

Profier AS er en landsdekkende eiendomsutvikler som de siste 15 år har realisert mer enn 4.000 boliger i hele Norge. Boligprosjekter som er utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og tidsriktig standard. Selskapet har en sunn økonomi og solide eiere.

K I L E N B O L I G • TØ N S B E R G

KILEN BOLIG

Kilen Tønsberg

KUNSTNERISK ILLUSTRASJONSSKISSE

Storgata 24, 3126 Tønsberg Tlf 40 00 23 25, Faks 33 31 80 60

www.kilenbolig.no

Ansvarlig megler MNEF Kenneth Doksheim Mobil: 91 24 15 00 E-post: kenneth.doksheim@privatmegleren.no

Eiendomsegler Renate de Gala Skov Mobil: 91 81 97 66 E-post: renate@privatmegleren.no

Megler MNEF Monita Wrangsund Mobil: 92 24 92 95 E-post: monita.wrangsund@privatmegleren.no

Eiendomsmegler MNEF Siri Graf Stenberg Mobil: 47 20 21 91 E-post: siri@privatmegleren.no

KUNSTNERISK ILLUSTRASJONSSKISSE

79 NYE SELVEIERLEILIGHETER RETT VED SJØEN

Kilen bolig - Tønsberg  

79 nye leiligheter rett ved sjøen i Tønsberg