Page 1

16 MODERNE LEILIGHETER PÅ BILLINGSTAD romslige leiligheter - høy standard - solrike terrasser


ILLuSTrASjOn

KATALOGBILDE SIGDAL


ILLuSTrASjOn

KATALOGBILDE SIGDAL

Stedet du bor blir en del av deg


ILLuSTrASjOn

2


16 leiligheter legges ut for salg. Nå kan du velge fra øverste hylle Du skal like det stedet du bor. Alle kvalitetene i boligen og området du bor i er viktige – de påvirker deg, og blir en del av din hverdag. Felles for alle leilighetene er at de har praktiske planløsninger, med god arealutnyttelse. Velg den leiligheten som passer deg best ut fra planløsning og areal. Du kan velge mellom 3- og 4-roms leiligheter fra 79 til 171 kvadratmeter. Her kan du nyte livet og virkelig føle deg hjemme! Prosjektet bygges etter krav som sikrer deg gode tekniske, miljømessige og økonomiske løsninger du vil ha glede av så lenge du bor i leiligheten. Du kan glede deg til strømregningen kommer - med strenge krav til isolasjon og oppvarmingskilder, vil du oppleve at leiligheten din gir deg et lunt og varmt inneklima med vannbåren gulvvarme fra jordvarmeanlegg, samtidig som strømregningene blir forbausende lave. Så snart du har valgt den leiligheten som passer deg best, kan planleggingen begynne. Du vil få tilsendt komplett tilvalgsliste med priser og frister. Du kan velge fra hele sortimentet til Sigdal eller SieMatic når du skal skape ditt eget drømmekjøkken. Vi tilbyr kjøkken av type Sigdal Herregård Palett, Scala Eik eller Scala Bjørk, valg av to ulike typer gulv, ulike innrammingsmaterialer av gasspeisen og flere alternative fargevalg på veggene. Alt dette, uten tillegg i pris! SieMatic kjøkken kan velges mot et tillegg i pris.

3


Føl deg hjemme på Billingsborg Nå er tiden inne for å flytte til en splitter ny og moderne selveierleilighet. Leilighetene ligger i idylliske og sentrale omgivelser på Billingstad, i Asker kommune, omkranset av store, grønne friarealer. Her beholder du alle godene ved å bo i en enebolig, som grøntområde, privatliv, store balkonger og egen parkeringsplass i garasje. Samtidig slipper du å bekymre deg for alt som skulle vært gjort med huset. Her kan du med god samvittighet overlate snømåking, vedlikehold av fasader og plenklipping til andre. Leilighetene er forholdsvis store, og blir overlevert med en høy standard og flere valgmuligheter. Noen av leilighetene får utsikt mot fjorden. Alle leilighetene leveres med gasspeis, vannbåren gulvvarme fra jordvarmeanlegg, balkong eller terrasse med uttak til gassgrill og heis fra garasjekjeller til alle leilighetsplan.

4


ILLuSTrASjOn

5


ILLuSTrASjOn

6


Nytt og gjennomtenkt for din trivsel Det er en egen følelse å flytte inn i en ny leilighet. Det er rent og friskt i alle kroker – alt er nytt. Kjøp av ny leilighet er god økonomi, samtidig får du en bolig som ivaretar din investering gjennom gode materialvalg, enkelt og praktisk vedlikehold og god driftsøkonomi. Bruk av vannbåren gulvvarme fra jordvarmeanlegg og balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Billingsborg gir deg alle disse bekvemmelighetene i et bygg med tidsmessig preg og utstrakt bruk av materialer som tegl, glass og tre. Alle leilighetene får adkomst fra innendørs trapperom eller heis til alle etasjer. Fasadene blir utført med utstrakt bruk av mur og trevirke. Dette gir husene et lunt og eksklusivt preg. Alle leilighetene får sin egen private terrasse eller balkong.

7


Sett ditt eget preg på din drømmeleilighet Alle leilighetene får gasspeis, vannbåren gulvvarme, eget uttak til gassgrill på terrassen og egen garasjeplass, med heis til alle etasjeplan. Leilighetene leveres med norsk kvalitetskjøkken fra Sigdal eller tyske anerkjente SieMatic. Som standard kan du velge et klassisk Sigdal Herregårds kjøkken. Fra Sigdal kan du også velge mellom kjøkkenet Scala Palett, Scala Eik eller Scala Bjørk, uten tillegg i pris. Alle Sigdal kjøkken leveres med heltre eik benkeplate eller granitt sort laminat. Alternativt kan du velge et moderne høyglans kjøkken av tysk kvalitet, fra SieMatic. Kjøkkenet leveres med mørk koksgrå laminat benkeplate og integrerte hvitevarer fra Miele. SieMatic kjøkken leveres mot et tillegg i pris. Du kan velge mellom peisinnramming i sort utførelse eller børstet stål. Gasspeisene leveres med fjernkontroll. En enkel, vakker og lun varmekilde! Det leveres heltre 1-stavs eikegulv i stue, kjøkken og soverom som tåler gulvvarme. Entré/hall og baderom leveres flislagt, uten tillegg i pris. Det leveres downlightsbelysning på badet og baderomsinnredning av type Sigdal Herregård hvit.

8


Herregård Palett Sigdal kjøkken katalogfoto

ILLuSTrASjOn

9


10

Katalogbilde SIGDAL HErrEGÅrD PALETT


Sigdal er en av norges mest kjente og eldste kjøkkenprodusent. I hele 60 år har de designet og produsert kjøkken for det norske folk. Fra Sigdal leverer vi et klassisk kjøkken av typen Herregård palett, som finnes i hele 15 farger å velge blandt. Herregård palett har en eksklusiv profil og leveres med heltre eik benkeplate, alternativt granitt sort laminat benkeplate. Velger du Sigdal Herregård palett, er dette inkludert i prisen. Du kan også velge kjøkken av type Scala Palett, Scala Eik eller Scala Bjørk inkludert i prisen. Integrerte hvitevarer fra Siemens leveres mot et tillegg i pris. Katalogbilde SIGDAL 

Katalogbilde SIGDAL 

Katalogbilde SIGDAL SCALA EIK

11


12

Katalogbilde SieMatic


Er du ute etter et kjøkken med moderne linjer med høyglans finish, skal du velge SieMatic. Fra SieMatic leveres et kjøkken av type hvit høyglans laminat, med mørk koksgrå laminat benkeplate og integrerte hvitevarer fra Miele. Det sies at SieMatic er kjøkkenets “Rolls Royce”. SieMatic er et eksklusivt tysk kjøkken, basert på desig og funksjon. Kompromissløs kvalitet og et hav av eksklusive detaljer, gjør dette merket til en unik kjøkkenopplevelse. SieMatic kjøkken leveres mot et tillegg i pris.

Katalogbilde SieMatic

Katalogbilde SieMatic

Katalogbilde SieMatic

13


Bo landlig med nærhet til sentrum Omkranset av store grøntområder og Vestmarka rett ved, byr Billingstad på flotte turområder året rundt. Her kan du nyte livet i rolige og landlige omgivelser. Med nærhet til lokaltoget er sentrum av Asker, Sandvika og Oslo bare en kort togtur unna. Billingsborg har en flott beliggenhet og noen av leilighetene vil få en storslagen utsikt over Oslofjorden. Er du glad i sjø og båtliv er det kort vei til fjorden med båthavner, badestrender og hyggelige spaserturer langs vannet. Billingstad har et godt nærmiljø med barneskoler og nærbutikk i umiddelbar nærhet.

14


ILLuSTrASjOn

15


Mange ønsker seg en leilighet med gode materialvalg og god driftsøkonomi

Vannbåren gulvvarme   fra jordvarmeanlegg.  Lunt og godt på alle gulv.

Tilkoblingsmulighet for  gassgrillen på balkongen.

Heis fra parkeringsgarasje til alle leilighetsplan.

Gasspeis med  fjernkontroll, termostat  og timer.

Sigdal Herregård Palett,  inkludert i prisen.  (Katalogbilde fra Sigdal)

På en hyggelig tomt på Billingstad, legger vi nå ut for salg 16 selveierleiligheter over tre etasjer, med heis, peis, terrasse og bilen trygt forvart i parkeringsgarasje. ILLuSTrASjOn

16


17 9


ILLuSTrASjOn

18


Arkitekten om Billingsborg Vi har forsøkt i dette prosjektet, ved bevisst bruk av variasjon i form, materialvalg, størrelse og planløsing å gjøre vårt ytterste for at alle leilighetene skal få et individuelt preg, hvor i praksis ingen er identisk like. Vi har forsøkt å unngå at boligene gir assosiasjoner til blokkbebyggelse, men snarere at de fremstår med villaens karaktertrekk. Boligene har, sett under ett, stort sett en konvensjonell, og ikke en eksperimentel planløsning. Men vi har likevel forsøkt å legge inn kvaliteter som skal overraske og glede de som flytter inn, samtidig som de skal være praktiske og velorganiserte i det daglige. Boligene er rikelig naturlig belyst gjennom tilrettelagte vindusflater. Alle boliger har private uteplasser med et rikt og naturlig solinnfall, med store lett møblerbare terrasser. Utsikten fra den høytliggende kollen er generøs i i nær sagt alle retninger, mot både sjø, fjell og omliggende naturlandskap. Boligene er organisert rundt et indre semiprivatisert tun, godt beskyttet mot vær,vind og støy, godt egnet til å fremme et godt felles naboskap, samtidig som det er trygt for barn. Et felles underjordisk parkeringsanlegg sikrer alle beboerne direkte innendørs adgang til leilighetene ved hjelp av 3 separate heiser. Det er lagt stor vekt på riktig valg av fasadematerialer. De består i hovedsak av bevisst sammensetning av tegl, tre og glass.

Per Oscar Haaland

19


20


Sikkerhet for gjennomføring Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig å være trygg på at leiligheten blir som planlagt, og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne. Bak prosjektet står Profier AS, en anerkjent aktør i det norske boligmarkedet. Profier AS er en landsdekkende eiendomsutvikler som de siste 15 år har realisert mer enn 3.000 boliger i hele Norge. Boligprosjekter som er utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard. Selskapet har en sunn økonomi og solide eiere.

21


en vei d a t Ås

BYGG C

BYGG B

BYGG A

22

Områdeskisse

Illustrasjonen er ikke å anse som et kart, men kun ment for å orientere om tomtens planlagte opparbeidelse og arrondering. Tomtens opparbeidelse og arrondering er ikke endelig fastsatt og kan bli endret.


23


24

ILLuSTrASjOn


Plantegninger

Billingsborg 25


A1-1

4-roms endeleilighet med romslig terrasse Bygg: A • Etasje: 1 Bruksareal: 113 m² • P-rom: 110 m² • Terrasse sydvest: 22 m² Antall soverom: 3 • Antall bad: 2 VEST Nordvest

Sydvest

B

A

C

N

V S

26

Ø


27


A2-1

4-roms endeleilighet med romslig terrasse Bygg: A • Etasje: 1 Bruksareal: 113 m² • P-rom: 109 m² • Terrasse sydvest: 21 m² Antall soverom: 3 • Antall bad: 2 VEST Nordvest

Sydvest

B

A

C

N

V S

28

Ø


29


B1-1

4-roms endeleilighet med romslig terrasse Bygg: B • Etasje: 1 Bruksareal: 104 m² • P-rom: 101 m² • Terrasse sydvest: 21 m² Antall soverom: 3 • Antall bad: 2 VEST Nordvest

Sydvest

B

A

C

N

V S

30

Ø


31


B2-1

3-roms endeleilighet med terrasse Bygg: B • Etasje: 1 Bruksareal: 74 m² • P-rom: 71 m² • Terrasse nord: 13 m² Antall soverom: 2 • Antall bad: 1 VEST Nordvest

Sydvest

B

A

C

N

V S

32

Ø


33


C1-1

3-roms endeleilighet med terrasse Bygg: C • Etasje: 1 Bruksareal: 72 m² • P-rom: 69 m² • Terrasse nordvest: 18 m² Antall soverom: 2 • Antall bad: 1 VEST Nordvest

Sydvest

B

A

C

N

V S

34

Ø


35


C2-1

Unik 3-roms endeleilighet med to terrasser Bygg: C • Etasje: 1 Bruksareal: 88 m² • P-rom: 85 m² • Terrasse nord: 15 m² • Terrasse vest: 7 m² Antall soverom: 2 • Antall bad: 1 VEST Nordvest

Sydvest

B

A

C

N

V S

36

Ø


37


A1-2

4-roms endeleilighet med balkong Bygg: A • Etasje: 2 Bruksareal: 113 m² • P-rom: 110 m² • Balkong sydvest: 22 m² Antall soverom: 3 • Antall bad: 2 VEST Nordvest

Sydvest

B

A

C

N

V S

38

Ø


39


A2-2

4-roms endeleilighet med balkong Bygg: A • Etasje: 2 Bruksareal: 113 m² • P-rom: 109 m² • Balkong sydvest: 21 m² Antall soverom: 3 • Antall bad: 2 VEST Nordvest

Sydvest

B

A

C

N

V S

40

Ø


41


B1-2

4-roms endeleilighet med balkong Bygg: B • Etasje: 2 Bruksareal: 104 m² • P-rom: 101 m² • Balkong sydvest: 21 m² Antall soverom: 3 • Antall bad: 2 VEST Nordvest

Sydvest

B

A

C

N

V S

42

Ø


43


B2-2

3-roms endeleilighet med to balkonger Bygg: B • Etasje: 2 Bruksareal: 80 m² • P-rom: 76 m² • Balkong nordvest: 8 m² • Balkong sydøst: 9 m² Antall soverom: 2 • Antall bad: 1 VEST Nordvest

Sydvest

B

A

C

N

V S

44

Ø


45


C1-2

3-roms endeleilighet med to balkonger Bygg: C • Etasje: 2 Bruksareal: 80 m² • P-rom: 72 m² • Balkong nordvest: 8 m² • Balkong sydøst: 9 m² Antall soverom: 2 • Antall bad: 1 VEST Nordvest

Sydvest

B

A

C

N

V S

46

Ø


47


C2-2

Unik 4-roms endeleilighet med balkong Bygg: C • Etasje: 2 Bruksareal: 92 m² • P-rom: 89 m² • Balkong nordvest: 22 m² Antall soverom: 2 • Antall bad: 1 VEST Nordvest

Sydvest

B

A

C

N

V S

48

Ø


49


A1-3 4-roms toppleilighet med heis rett til leiligheten Bygg: A • Etasje: 3 Bruksareal: 171 m² • P-rom: 165 m² Terrasse sydvest: 19 m² Antall soverom: 3 • Antall bad: 2 + 1 gjestetoalett VEST Nordvest

Sydvest

B

A

C

N

V S

50

Ø


V

V

S

N

N

Ø

Ø

51


B2-3

3-roms toppleilighet med to balkonger Bygg: B • Etasje: 3 Bruksareal: 80 m² • P-rom: 76 m² • Balkong nordvest: 8 m² • Balkong sydøst: 9 m² Antall soverom: 2 • Antall bad: 1 VEST Nordvest

Sydvest

B

A

C

N

V S

52

Ø


53


C1-3

3-roms toppleilighet med to balkonger Bygg: C • Etasje: 3 Bruksareal: 80 m² • P-rom: 77 m² • Balkong nordvest: 8 m² • Balkong sydøst: 9 m² Antall soverom: 2 • Antall bad: 1 VEST Nordvest

Sydvest

B

A

C

N

V S

54

Ø


55


C2-3

Unik 4-roms toppleilighet med to terrasser Bygg: C • Etasje: 3 Bruksareal: 90 m² • P-rom: 87 m² • Takterrasse nordvest: 18 m² • Balkong sydøst: 2 m² Antall soverom: 2 • Antall bad: 1 VEST Nordvest

Sydvest

B

A

C

N

V S

56

Ø


57


Byggebeskrivelse

BYGGEBESKRIVELSE Denne beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningenes viktigste bestanddeler og funksjoner. Det kan forekomme avvik mellom byggebeskrivelsen og plantegningene. I slike tilfeller er det alltid denne byggebeskrivelsen som er retningsgivende. Enkelte illustrasjoner i tegningsmaterialet kan vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, som møblering, fargevalg, dør- og vindusform, bygningsmessige detaljer, for eksempel fasadedetaljer, fellesarealer, materialvalg, blomsterkasser, beplantning, fargesetting etc. Videre kan vindusplasseringen i den enkelte leilighet avvike noe fra de generelle planer, som følge av blant annet den arkitektoniske utformingen av bygget.Leilighetene vil bli fradelt som selveierleiligheter. KONSTRUKSJON Bygningen utføres med bærekonstruksjon i betong. Etasjeskillere utføres i betong eller betongelementer. Fasadene bygges opp som isolerte stender-vegger eller bærende betongskiver i hovedsak med utvendig kledning av tegl og trepanel. Terrassegulv er å anse som utvendig konstruksjon. Mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne oppstå på gulvflaten etter regnvær. Terrassegulv leveres med betongheller. Utformingen av rekkverk vil være i stål og glass. Innvendige vegger utføres i stål- eller trestendere, kledd med gipsplater. Leilighetsskillevegger er i hovedsak i betong og enkelte andre vegger har overflate i betong, for eksempel mot trapperom og i og mot fasaden. STANDARD INNVENDIG BEHANDLING Gulv: Alle rom leveres med Eik Haro 1-stavs børstet matt oljet parkett (eller tilsvarende kvalitet) som standard. Det vil bli anledning til å velge mellom alternative parkettyper uten tillegg i pris (forutsetter bytte i hele leiligheten og innen nærmere fastsatte frister). Det leveres keramiske fliser på bad, WC og gulv i entré.

58

Vegger: Vegger males i lys farge. Det kan velges mellom 8 utvalgte standardfarger, begrenset til èn farge per rom. På bad leveres keramiske hvite fliser i matt eller blank utførelse. Himlinger: Malt betong eventuelt med synlige V-fuger i boligrom. Der himling må fôres ned, blir gipsplatehimlingen også malt. I øverste etasje kan himling bli utført i malt gips avhengig av konstruksjonsløsning. NEDFORET HIMLING/INNKASSING Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger og som helt eller delvis nedforede platehimlinger, fortrinnsvis i entrè, bad og over kjøkkenskap. I tillegg kommer innkassing i stue for avtrekk fra gasspeis. Nevnte konstruksjoner vil bli overflatebehandlet som en del av overflaten der konstruksjonen blir montert. KJøKKEN Som standard leveres kjøkkeninnredning type Sigdal Herregård Palett, Scala Palett, Scala Eik eller Scala Bjørk, med heltre eik benkeplate, alternativt granitt sort laminat benkeplate. I leveransen inngår: - Benkelengde ihht plantegning - 2 underskap som skuffeseksjon - 1 vitrineskap 80 cm - ”Takhøye” skap som avsluttes med pyntelist eller oppforing mot tak - Skap for integrering av hvitevarer - oppvaskbenk med nedfelt stålbeslag Alternativt tilbys det tilsvarende leveranse fra Siematic av typen Hvit høyglans laminat med Miele hvitevarer mot et tillegg på kr 59.000,-. Hvitevarer omfatter koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap (en modul). Alternativene tilbys under forutsetning at kjøkkenløsningen ikke endres i tillvalgsprosessen. Egen kjøkkentegning for den enkelte leilighet vil bli utarbeidet og overlevert på tilvalgsmøte med hver enkelt boligkjøper. Det leveres oppvaskbenk med nedfelt stålbeslag, samt avsatt plass og opplegg for oppvaskmaskin, kjøleskap og komfyr. Det er ikke anledning til å flytte på elek-

triske installasjoner eller avløp og vanntilførsel. Hvitevarer leveres ikke til standard kjøkken. GARDEROBE Hvite skap med fronter i Hvit glatt. Det leveres 1 meter skap pr. seng iht. plantegning. Det leveres ikke skap eller innredning i gang/entre. Garderobeskapene leveres med bøyler som beslag. INNVENDIGE DøRER Innvendige dører type hvit profilert, med hvite karmer og dørvridere i blank eller børstet utførelse. BAD Innredning med underskap bredde som vist på prospekttegninger. Innredningen er Sigdal Herregård hvit. Topplate med nedsenket hvit servant og ettgreps servantbatteri, speil og lyslist med stikk. Videre leveres ettgreps dusjbatteri med dusjgarnityr og dusjvegger. Vegghengt klosett i hvit porselen. Det er avsatt plass og leveres opplegg for vaskemaskin og tørketrommel (forutsetter kondenstørketrommel). Det kan bli terskel/ nivåforskjell fra bad til tilliggende rom. Det leveres downlights på bad. VINDUER/VINDUSDøRER 2-lags energiglass. Karmer leveres ferdig malt fra fabrikk med samme farge ute og inne. HOVEDINNGANGSDøR LEILIGHET Hovedinngangsdør i malt utførelse fra fabrikk med “dørkikkert”. FG-godkjent sikkerhetslås leveres. LISTVERK I rom med parkett leveres det gulvlister i lakkert utførelse. Alle gerikter rundt vinduer og dører leveres i malt utførelse med synlige stifter. Lister på betongvegg skrus. Taklister leveres ikke. DIVERSE UTSTYR Brannslukningsutstyr iht. forskrifter. 1 stk. brannslukningsapparat eller brannslange leveres i hver leilighet. Det leveres også 1-2 røykvarslere pr. leilighet avhengig av planløsning og leilighetsstørrelse.


ELEKTRISK Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i leiligheten, bortsett fra betongvegger hvor det kan bli åpent anlegg. For lyspunkt i himling leveres stikkontakt i overgang mellom himling og vegg. Lyslister monteres under overskap på kjøkken. Som tilvalg kan det velges ekstra punkt som kan bli trukket åpent. Det vil bli montert 1 stk dobbel stikkontakt forberedt for vaskemaskin og tørketrommel. Alle rom får stikkontakter og lampepunkter som dekker et normalt behov. Det leveres belysning i tak i entrè, under overskap på kjøkken og i bod. Det leveres downlights på bad. SANITæR Det monteres opplegg for oppvaskmaskin i kjøkkenbenk og opplegg for vaskemaskin på bad som vist på tegning. Dersom det velges varmtvannsbereder i hver leilighet kan dette bli i kjøkkenbenk eller i bod. OPPVARMING Energibehovet til oppvarming og varmtvann dekkes av et eget jordvarmeanlegg for dette prosjektet. Det vil bli etablert energibrønner på tomten og varmepumpe i egen energisentral i kjelleren. Oppvarming i leiligheten vil bli levert som vannbårent anlegg med gulvvarme i alle rom. Varmtvann leveres primært fra felles varmtvannstank i energisentralen. TV/RADIO/TELEFON/RINGEKLOKKE Utbygger vil inngå avtale om tilknytning med signalleverandør for TV/radio, bredbånd og IP-telefoni. Kjøper må selv bestille abonnement. Det leveres 1 stk. TV- og radiouttak og ett telefonuttak. Som tilvalg kan det monteres ekstra trekkerør i vegger til rom for eventuell fremtidig installasjon av punkt for TV/radio/ telefon.

Det leveres ringeknapp ved hver inngangsdør. TEGNINGER AV TEKNISKE ANLEGG Tekniske anlegg og fremføringer til disse blir ikke inntegnet på tegninger som omfattes av kjøpekontrakt. Endelig plassering av disse bestemmes av hva som er hensiktsmessig og nødvendig. Det tas forbehold om endringer på plantegninger for fremføring av sjakter for ventilasjonsanlegg og elektriske føringer. INNGANGSFORHOLD Det leveres flis på gulv i innvendige felles adkomstareal fra heis og vegger males. Postkasser leveres og plassering iht. postvesenets angivelser. HEIS Heis fra parkeringskjeller til alle boligetasjer. TRAPPER/TRAPPEROM Prefabrikerte eller plasstøpte trapper i betong. PARKERINGSGARASJE Alle leiligheter får egen parkeringsplass i parkeringskjeller. Det leveres 1 stk. portåpner pr. garasjeplass for automatisk åpning av garasjeport. Det leveres 1 garasjeplass pr. leilighet inklusiv i prisen. Til toppleiligheten leveres det 2 garasjeplasser inkludert i prisen. UTOMHUSARBEIDER Endelig utomhusplan er ikke ferdigbehandlet. Selger forbeholder seg retten til å bestemme endelig utforming og materialvalg. Fellesområder vil bli beplantet og tilsådd. Adkomst til hovedinnganger vil ha fast dekke. Det vil bli etablert uteplasser. Søppelhus/rom vil bli plassert i samråd med kommunens renovasjonsetat. Det leveres ikke utemøbler, men sandkasse og lekeutstyr i samsvar med krav fra kommunen.

plasseres på parkeringsplan. Hver bod leveres med dør. PIPE/PEIS Alle leiligheter leveres med gasspeis tilknyttet felles rør- og tankanlegg med gassmåler for hver leilighet. TILVALGSMULIGHETER Utover de kostnadsfrie valgalternativer som er beskrevet i prospektet, vil det bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpasninger. Selger vil i god tid før innredningsarbeidene starter utarbeide en tilvalgsmeny hvor priser og frister for beslutning vil fremkomme.

Byggebeskrivelse

VENTILASJON Det vil bli montert balansert ventilasjon med lokalt aggregat plassert i bod/skap i hver leilighet. Tilluft og avtrekk via kanaler til yttervegg og/eller over tak.

INNFLYTTING Antatt ferdigstillelse/innflytting vil være 4. kvartal 2012/1. kvartal 2013. Dette under forutsetning av byggestart 3. kvartal 2011. Overtagelsesmåned vil bli varslet kjøper ca. 3 måneder før antatt overtagelse. Kjøper aksepterer at endelig overtagelsesdato vil bli varslet senest 6 uker før overlevering. Hver kjøper vil ved overtagelse få tildelt en FDVrapport som viser hvilke materialer, produkter og fargevalg som er benyttet i leiligheten, og i tillegg adresselister med oversikt over kontaktpersoner/firma som er ansvarlig for de forskjellige arbeider og vedlikehold. Byggestart er også avhengig av at tilstrekkelig antall leiligheter er forhåndssolgt. Videre er byggestart avhengig av at ramme- og igangsettelsestillatelse blir gitt. FORBEHOLD Alle opplysninger i denne beskrivelse er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eller som følger av offentlige pålegg, uten at den generelle standarden forringes.

BODER I tillegg til bod eller skapplass i leiligheten får hver leilighet 1 stk. sportsbod. Sportsbod

59


Andre opplysninger

ANDRE OPPLYSNINGER FELLESUTGIFTER Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter, hvor store kostnadene blir vil avhenge av hvor mange ytelser sameiet rekvirerer. Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. kr. 22,- til kr. 26,- pr. m2. BRA/mnd. I forbindelse med tilknytning til felles rørog tankanlegg for gass, vil det bli fakturert kr 11.900,- pr. leilighet i anleggsbidrag. Anleggsbidraget forfaller ved overtakelse av leiligheten. Endelig fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på sameiets konstituerende generalforsamling. OMKOSTNINGER Dokumentavgift til staten: 2,5 % av tomteverdien (ca. kr. 1.327.500,- pr. leilighet), anslagsvis kr. 33.187,-. Gebyret for tinglysning av skjøte er f.t. kr. 1.548,-, og tinglysningsgebyr og attestgebyr for pantobligasjoner i forbindelse med etablering av eventuelle lån er f.t. kr. 2.142,- pr. obligasjon inkl. attest. I tillegg innbetales à konto kr. 50,- pr. kvm BRA-S til sameiet for likviditet i oppstartsfasen. Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til hjemmelsovergang finner sted. BETALINGSPLAN Det forutsettes at forskudd på 10 % av kjøpesummen innbetales ved kontraktinngåelse til meglers klientkonto for prosjektet. Rentene på innbetalt forskudd tilfaller utbygger. Den resterende del av kjøpesummen innbetales senest èn uke før overtagelse av eierseksjonen. GARANTIER Leilighetene selges i henhold til lov om bustadoppføring, og selger plikter å stille bankgaranti på 2 % av kjøpesummen i byggetiden og 3 % av kjøpesummen i 2 år etter overlevering av

60

leilighetene til kjøper. Overføring av innbetalt forskuddsbeløp fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette. AREALANGIVELSER Arealene oppgitt i prospektet er angitt i bruksareal (BRA) som er leilighetens mål innvendig, innbefattet innvendige boder og vegger, men ikke medregnet yttervegg. I tillegg opplyses P-rom i prislisten, dette er leilighetens BRA areal fratrukket innvendige boder og veggene til disse. LIGNINGSVERDI Ligningsverdien er foreløpig ikke fastsatt i det ligningsverdien fastsettes av ligningskontoret, og vil normalt være på ca. 25 - 30 % av førstegangs kjøpesum. SAMEIET Eierseksjonen vil tilhøre et sameie som også omfatter garasjeanlegg. Seksjonsnummer og eierbrøk bestemmes i forbindelse med seksjoneringen. Sameiet vil ivareta forvaltning av fellesarealer innenfor eiendommen. FORRETNINGSFøRER Forretningsfører er foreløpig ikke valgt, men kontrakt vil bli inngått før konstituerende sameiemøte. FORSIKRING Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtagelse, deretter tegnes fullverdiforsikring gjennom eierseksjonssameiet. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring. MATRIKKEL Gnr. 38 Bnr. 792 i Asker kommune. Bruksnummer for eiendommen vil kunne endres i forbindelse med sammenslåing og grense-justeringer. Seksjonsnummer for hver leilighet fastsettes i forbindelse med seksjoneringen.

REGULERING Tomten er regulert til boligformål. ADRESSE Åstadveien 2, Billingstad, Asker kommune. PRISER Leilighetsprisene fremgår av vedlagte prisliste. Selger står til enhver tid fritt til å endre prisen på leiligheter som ikke er solgt. MEGLERPROVISJON Megler har en fast provisjon pr. leilighet solgt i prosjektet. Provisjon til megler er fastsatt til kr. 25.000,- pr. solgte enhet. ENERGIATTEST Norges vassdrags- og energidirektorat utsteder energiattesten og fører tilsyn men ordningen. Ordningen ble vedtatt i Stortingen mars 2009, men kravet om energimerking av boliger ved salg, utleie eller ved bygging av nye boliger gjaldt fra 1. januar 2010. Energimerket A og B vil gjelde for passivhus og lavenergiboliger. De fleste nye hus som oppfyller energikravene i dagens byggeforskrifter vil få karakteren C. Eksisterende bygninger vil i all hovedsak få dårligere karakterer enn C. Karakterskalaen fra A til G er ment å skulle harmonisere med TEK-07, dvs C skal i hovedsak tilsvare nybyggstandard. Tiltakshaver skal sørge for at bygningen har en energiattest med energimerke, og vil utstede energiattest senest ved overlevering av boligen. ENERGIHUS Alle leiligheten i Billingsborg oppføres etter standard som er bedre enn kravene i TEK 07. Leilighetene bygges med et romoppvarmingsbehov på maksimalt 35kWh/m2 år. Det blir installert balansert ventilasjon med minimum 80% varmegjennvinning. Leilighetene vil ha minimum 50% andel fornybar energi til romoppvarming og varmtvann. I tillegg leveres det gasspeis.


Byggestart er avhengig av at tilstrekkelig antall leiligheter er forhåndssolgt. Videre er byggestart avhengig av at ramme- og igangsettelsestillatelse blir gitt fra myndighetene i god tid før byggestart. Det tas også forbehold om en for utbygger tilfredsstillende avtale med entreprenør. Det tas generelt forbehold om myndighetenes saksbehandlingstid og eventuell justering i fremdriften for overtagelse/innflytting, hjemmelsoverføring med videre som følge av dette. Det kan forekomme avvik mellom byggebeskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid byggebeskrivelse som er retningsgivende. Dersom det er avvik mellom prospekt/ internettside og leveransebeskrivelse, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til denne. Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, mindre endring av boligens areal eller liknende.

å illustrere tomtens planlagte opparbeidelse. Selger står fritt til å endre leilighetsnummer i prosjekteringsprosessen og det tas forbehold om eventuell endring av antall eierseksjoner i bygningene. Utbygger forbeholder seg retten til å akseptere eller forkaste et hvert bud/ kjøpetilbud på fritt grunnlag. Salg av kontraktsposisjonen er kun tillatt etter godkjenning fra selger. Selger kan uten nærmere begrunnelse nekte slik godkjenning. Ervervet vil etter slik godkjenning kunne tinglyses direkte til tredjemann, men selger vil i forhold til oppgjør og kontraktsvilkår for øvrig kun forholde seg til kjøper. Eventuelle bud forutsettes inngitt på selgers standard kjøpekontrakt som vil bli benyttet ved alle salg. Se eget kontraktsdokument som forutsettes gjennomgått før bud inngis. Selger tar forbehold om å foreta justeringer i kontrakten som følge av offentlige krav m.m. Videre har selger anledning til å avvise bud fra interessenter som måtte motsette seg å

anvende eller kreve endringer i standard kjøpekontrakt. Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn, hvis interessent mot formodning ikke ønsker tinglysning av skjøte, må det tas forbehold om dette i midlertidig kjøpsavtale/bud. Ved eventuell endring i eierskap/navneendring fra kjøpers side etter bud/aksept vil det påløpe administrasjonsgebyr til megler på kr 15.000,inkl. mva. som innbetales til meglers driftskonto. Eventuell endring krever utbyggers samtykke.

Forbehold

FORBEHOLD

Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere. Eiendomsmegler er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner. Selger forbeholder seg retten til å forestå fordelingen av P-plasser og boder. Det tas forbehold om trykkfeil i leveransebeskrivelse og prospektet forøvrig.

Selger forbeholder seg retten til å organisere parkering og boder på den måten som anses mest hensiktsmessig, for eksempel som en del av sameiets fellesareal med dertil tilhørende bruksretter, seksjonert som tilleggsareal til den enkelte seksjon eller som særskilt anleggseiendom. Utomhusplanen i prospektet er av en slik karakter at det ikke kan ansees som et kart, men en illustrasjonsskisse fra landskapsarkitekt. Utomhusplanen er utarbeidet for Design: cogito design • Illustrasjoner: Oxivisuals AS / cogito design • Arkitekter: arkitektene Fosse og Aasen AS • Prosjektselskap/Utbygger: Åstadveien 2 AS • Foto: Oxivisuals AS / Shutterstock.com

61


ILLuSTrASjOn

KATALOGBILDE SIGDAL


ILLuSTrASjOn

KATALOGBILDE SIGDAL KATALOGBILDE SIGDAL

Stedet du bor blir en del av deg


IK DV

IKEA

FRA

HOL

MEN

FRA

A

SAN

www.billingsborg.no EiendomsMegler 1 Asker

Eiendomsmegler Johan Baade-Mathiesen

Eiendomsmegler Wenche Mauseth

Eiendomsmegler Thomas Johnsen

Bankveien 7. 1383 Asker

Mobil: 928 89 880

Mobil: 918 27 960

Mobil: 907 50 092

Tlf: 66 98 70 80, Fax: 66 98 70 89

E: jbm@eiendomsmegler1.no

E: wm@eiendomsmegler1.no

E: thomas.johnsen@eiendomsmegler1.no

Billingsborg - Prospekt  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you