Page 1

2011

S

2012

HE L E


VENDSYSSEL TEATER REPERTOIRE 2011/2012

Egenproduktioner:

Tribadernes Nat

23. september - 26. oktober 2011

side 5

Et Juleeventyr

25. november - 17. december 2011

side 6

Slåbrock Revy

3., 10. og 17. december 2011

Dagens ret

side 6

23. marts - 28. april 2012

side 7

Gæstespil:

Marguerite Viby

30. august - 1. september 2011

Mogens og Mahmoud

25. oktober 2011 - VENDELBOHUS

Hvor går vejen til kvinden Gud bevare Danmark Søren Dahl

side 8

27. - 28. oktober 2011

29. oktober 2011

side 8

16. november 2011 - VENDELBOHUS

Blondinen, Brunetten, Svinet & Sengen

side 8 side 8 side 9

13. januar 2012

side 9

Brevet

20. -21. januar 2012

side 9

Pinkie

30. januar 2012

side 9

Johannes Ve Caféva

9. maj 2012

side10

23. oktober, 20. november 2011 22. januar, 12. februar, 18. marts 2012

side10

Vendsyssel på spidsen - udenfor abonnement:

Tamra Rosanes Duo Leth og Schrøder

26. august 2011

Knud Romer

11. maj 2012 10. september 2011

Sara og Snehvide Trold kan Tæmmes 2

Dronningensgade 12 B - 9800 Hjørring

kum samtidig ikke har været karrige med at udtrykke deres begejstring over de oplevelser, det er lykkedes os at give dem, er vi naturligvis meget, meget glade for. Det vidner alt sammen om, at teaterinteressen og teaterlivet som sådan stortrives og har det godt her i det såkaldte udkantsdanmark, et udtryk som på disse kanter bestemt ikke opleves som et fyord.

Jeg har ved flere lejligheder karakteriseret teatrets repertoire som ”mainstream med kant”, hvilket jo egentlig er et udtryk for, at Vendsyssel Teater ganske vist tager udgangspunkt i hovedstrømningerne i teaterrepertoiret, men som oftest bestræber sig på at tilføre stoffet en særlig ”kant” eller touch om man vil. Det kan ske i form af spændende og anderledes udtænkte scenografier i vores blackbox format, eller i form af en vinkling af temaet i det pågældende stykke, eller måske i form af en overraskende rollebesætning.

Heraf den lille finte i overskriften. Nu vi er ved at lege med ord, så kunne der såmænd også have stået MAINSTREAM MED UDSYN. Meget tyder nemlig på, at vore hedeste drømme om et nyt teater- og oplevelseshus i centrum af Hjørring bliver en realitet indenfor en overskuelig årrække og kan således blive et kulturelt fyrtårn til gavn og glæde for hele Vendsyssel.

Det er der rigtig mange mennesker, som i de senere år har luret og kvitteret for ved flittige besøg i Vendsyssel Teater. At publi-

Hermed har Hjørring Kommune udvist et fremsyn, som er beundringsværdigt, og som mange i kulturelle kredse i Danmark misunder os. Indtil da: Vi håber I fortsat må finde behag i de gamle omgivelser på trods af en umiskendelig slitage, og at I vil benytte jer af de fordele, et abonnement i Vendsyssel Teater kan give. Hjertelig velkommen til sæson 2011/2012.

3. maj 2012

side 11 side 11 side 11

Børne-/familieforestillinger:

Under mit træ

En ”semi” klassiker om den verdenskendte svenske forfatter August Strindberg, gensynet med sidste års store julesucces, den vaskeægte klassiker Et Juleeventyr af Dickens, samt et helt nyt stykke af en Reumert vindende dansk dramatiker, skrevet direkte til Vendsyssel Teater. Det er hvad vore egenproduktioner kan frembyde i sæsonen 2011/2012.

side 11

13. april 2012 - HJØRRING BIOCENTER

Jacob Fischer/Alice Carreri-kvartet

MAINSTREAM MED UDKANT

PETER SCHRØDER Teaterdirektør

side 12

4. februar 2012

side 12

14. april 2012

side 12 Foto forside og side 2-3: Benny Rytter

vendsyssel-teater.dk - telefon 98 92 47 11

3


SCENEN

OMKRING

DONALD ANDERSEN

KRESTEN ANDERSEN

NAT

Skuespillere, instruktører, scenografer og andre ansatte på Vendsyssel Teater i sæsonen 2011/2012

BIRGITTE SIMONSEN

HANS HOLTEGAARD

ROBIN HASLUND BUCH

STINE PRÆTORIUS

HANNE LAURSEN

MADS RIISOM

ANNE HAUGER

JACOB SCHJØDT

JENS KLASTRUP

TRIBADERNES

REBEKKA BENTZEN

Tribadernes Nat foregår i prøvesalen i Dagmarteatret i København 1889. Der er prøver på Strindbergs ”Den Stærkeste”. Strindbergs hustru Siri von Essen spiller hovedrollen, den kendte skuespiller Viggo Schiwe skal hjælpe med iscenesættelsen og Siris tætte veninde Marie David er hyret som stykkets anden skuespiller. Det sidste kommer som en ubehagelig overraskelse for Strindberg, da han kommer for at følge prøverne. Og der går ikke mange sekunder før den buldrende jalousi og spiddende krigslyst får tag i Strindberg. Han føler sig forfulgt og fornedret af Siri og hendes affærer, ikke mindst hendes meget tætte forhold til Marie David.

ANDREAS MØRCH

Med stor smerte og betydelig humor følger vi Strindbergs desperate kamp for at finde fodfæste som mand mellem de to kvinder. Er manderollen under forandring eller slet og ret under afvikling?

4

PETER SCHRØDER

vendsyssel-teater.dk - telefon 98 92 47 11

HELLE DOLLERIS

PIA MOURIER

HENRIK BALOO ANDERSEN

CARL KOYTU

GITTE BAASTRUP

JØRGEN BING

GITTE BAASTRUP

KARIN SEISBØLL

Medvirkende: Jørgen Bing - Birgitte Simonsen - Stine Prætorius - Mads Riisom Instruktør: Jacob Schjødt - Scenograf: Rebekka Bentzen - Forfatter: P. O. Enquist Spilleperiode: 23. september - 26. oktober 2011. Mandag - fredag kl. 19.30, lørdag kl. 15.00

5


MEDVIRKENDE

DONALD ANDERSEN HANS HOLTEGAARD KRESTEN ANDERSEN HANNE LAURSEN JØRGEN BING ROBIN HASLUND BUCH ANNE HAUGER ANDREAS MØRCH

dagens

INSTRUKTION

PETER SCHRØDER SCENOGRAFI

KARIN SEISBØLL

SPILLEPERIODE: 25. NOVEMBER – 17. DECEMBER 2011 MANDAG-FREDAG KL. 19.30 LØRDAG - bemærk spilletidspunkt - KL. 16.00 FAMILIEFORESTILLING - FRA 10 ÅR OG OPEFTER Vi gentager succesen fra sidste år og viser Et Juleeventyr igen. Den nærige og bitre forretningsmand Ebenezer Scrooge hader julen og alt omkring den. Hans liv tager imidlertid en drastisk ændring, da han julenat hjemsøges af tre ånder. Fortidens-, nutidens- og fremtidens ånd tvinger ham til at se, hvad hans umenneskelighed medfører, og det ender naturligvis med, at Scrooge bliver en sand julemand.

LYSDESIGN

JENS KLASTRUP

MUSIKALSK KONSULENT

HENRIK BALOO ANDERSEN

Instruktør: Peter Schrøder JULEBUFFET IGEN I ÅR SERVERER VI JULEBUFFET FRA RESTAURANT SVANELUNDEN, HVOR MESTERKOKKEN UFFE NIELSEN TRYLLER EN NY OG ANDERLEDES BUFFET INSPIRERET AF DET GAMLE LONDON FREM. SPIS I VORES COVENT GARDEN INSPIREREDE LILLE SAL OG NYD DEREFTER FORESTILLINGEN I STORE SAL.

SLÅBROCK REVY Lørdagene den 3., 10. samt 17. december kl. 20.00: SLÅBROCK BAND ……. nu med ekstra BROK. Oplev det populære Slåbrock Band med en lille håndfuld skuespillere i et aktuelt satirisk show, hvor tidens trends eller aktuelle begivenheder, lokalt såvel som globalt, kommenteres i tekst og musik i form af et underholdende show på Juleeventyrets scene. Showet kan opleves for sig eller i forbindelse med Et Juleeventyr, samt med eller uden spisning. Se særskilt plan på vendsyssel-teater.dk MEDVIRKENDE SLÅBROCK BAND MED KJELD TORBJØRN DESUDEN SKUESPILLERNE HANNE LAURSEN, JØRGEN BING, HANS HOLTEGAARD OG HVEM VED? ROBIN HASLUND BUCH INSTRUKTØR ROBIN HASLUND BUCH

6

vendsyssel-teater.dk - telefon 98 92 47 11

Medvirkende: Hans Holtegaard Kresten Andersen Helle Dolleris

Scenograf: Gitte Baastrup Forfatter: Lærke Sanderhoff Lysdesigner: Carl Koytu

SPILLEPERIODE: 23. marts - 28. april 2012 Mandag - fredag kl. 19.30 lørdag kl. 15.00

RET Dagens Ret er en helt nyskrevet forestilling til Vendsyssel Teater. Lærke Sanderhoff blev både populær og vandt en Reumert for sit fantastiske manuskript til ”Klumpfisken”. Dagens Ret bygger på en historie fra det virkelige liv, og som fandt sted i USA. To naboer skændes og er uenige om alt. Det ender i retten, og en excentrisk dommer afgør, at de i en periode skal spise aftensmad sammen. Denne utraditionelle dom bevirker også en overrumplende udgang Lærke Sanderhoff på striden, som dog ikke skal røbes her. Men så meget kan afsløres, at den enes eks-kone på et tidspunkt bliver part i striden. Forestillingen behandler det klassiske tema om nabostrid på mange niveauer kogt helt ned til et middagsbord i Vendsyssel.

7


GÆSTE

30. august - 1. september 2011 kl. 19.30

MARGUERITE VIBY en pige med pep!

RE UMER T

V INDER 2 011

25. oktober 2011 kl. 19.30 Vendelbohus

16. november 2011 kl. 19.30 Vendelbohus

MOGENS OG MAHMOUD

SØREN DAHL 40+3

BLONDINEN, BRUNETTEN, SVINET & SENGEN

Gæstespil fra folketeatret.dk i samarbejde med Hjørring Teater

Så er han tilbage, radioværten, der i sidste sæson måtte melde udsolgt, næsten inden programmet var udsendt. Denne gang er der lidt bedre plads, da Vendsyssel Teater og Hjørring Teater er gået sammen om arrangementet, som finder sted i større omgivelser. Glæd dig til et forrygende musikalsk og muntert show med en af landets absolut bedste radioværter.

Gæstespil fra Jydsk Turné Teater

Et portræt af skuespillerinden og mennesket Marguerite Viby. Forestillingen er en musikalsk, humørfyldt og dramatisk dialog på tværs af tid, imellem Marguerite Viby og skuespilleren InaMiriam Rosenbaum. Sammen med den musikalske ankermand Henrik ”Baloo” Andersen, tegner Ina-Miriam Rosenbaum et rammende og morsomt portræt af en ”En pige med pep!”

To mænd. Forskellig baggrund. Forskellig religion. Forskellig generation. Forskellig indkomst. Forskellig barbering. Det går aldrig! Og så gør det måske alligevel. For første gang står standup’eren OMAR MARZOUK på en teaterscene som skuespiller. Og det gør han sammen med en mand, der har været stand-up’er, siden Omar gik i 1. klasse – FLEMMING JENSEN.

MEDVIRKENDE INA-MIRIAM ROSENBAUM PIANIST HENRIK BALOO ANDERSEN IDE OG INSTRUKTION ULLA THORDAL-CHRISTENSEN MANUS JESPER MALMOSE SCENOGRAFI OG KOSTUMER JAN DE NEERGAARD KOREOGRAFI PETER FRIIS LYSDESIGN JENS LANGE

MEDVIRKENDE

MEDVIRKENDE

27. - 28. oktober 2011 kl. 19.30

8

OMAR MARZOUK, FLEMMING JENSEN, CHRISTINE GJERULFF, SUSANNE HEINRICH, CLAUS BUE, MAX HANSEN INSTRUKTION PETER SCHRØDER MANUSKRIPT FLEMMING JENSEN SCENOGRAFI ERIK SÖDERBERG 29. oktober 2011 kl. 15.00

SØREN DAHL

Med udgangspunkt i begreber som overgreb, voldtægt, incest, undertrykkelse og fangenskab viser skuespillerne fra Teater V klip fra omverdenens barske realiteter i håb om at komme tættere på en forståelse for og begribelse af de kræfter og instinkter i mennesket, der ligger bag overgreb i alle afskygninger. Hvilke kræfter er på spil i en overgrebshandling? Og hvordan tackler man at leve i sit værst tænkelige mareridt? Efter forestillingen er der debat med skuespillerne. VICTOR MARCUSSEN, KATHRINE HØJ ANDERSEN OG SOLVEIG K. CHRISTIANSEN MANUS MARIJANA JANKOVIC, VICTOR MARCUSSEN OG KATHRINE HØJ ANDERSEN SCENOGRAFISK KONSULENT KEN DENNING MEDVIRKENDE

20. januar 2012 kl. 19.30 21. januar 2012 kl. 15.00

30. januar 2012 kl. 19.30

HVOR GÅR VEJEN TIL KVINDEN

GUD BEVARE DANMARK

BREVET

Gæstespil fra Café Liva

Gæstespil fra Teater Baglandet

Gæstespil fra Paolo Nani Teater

PINKIE

Dette, for mænd, så eksistentielle og gennemgribende spørgsmål, må en sanger gentagne gange stille sig selv i løbet af en koncertaften, hvor forsinkede pianister, irriterede hustruer og skelsættende oplysninger fra diverse afkom gang på gang afbryder hans tankerække og får ham til, at stille tillægsspørgsmålet: Og hvordan kommer man videre?! Sangeren, skuespilleren & entertaineren Tonny Landy vender tilbage til åstedet, hvor det hele begyndte – nemlig cabaretgenren.

En folkelig sammenkomst med underholdning, fællessang og quiz, hvor emnet nationalisme og danskhed bliver set i et tankevækkende og humoristisk lys. - Er man nationalist, hvis man godt kan lide at hejse Dannebrog på halv stang, når morfar er død? - Kan Outlandish blive et nationalklenodie på linie med Benny Andersen og Poul Dissing? - Hvorfor får vi tårer i øjnene, når håndboldpigerne står på sejrsskamlen? - Er man overhovedet dansk, hvis man spiser græsk yoghurt?

En uhyre enkel forestilling. Den samme historie spillet på 15 helt forskellige måder: Bagfra med overraskelser, vulgært, uden hænder, western, stumfilm, horror, cirkus og meget mere - resultatet har en både rørende og komisk effekt. Siden den første forestilling i januar 1992, har ‘Brevet’ hele tiden udviklet sig og er nu en forestilling med endnu flere fine detaljer.

Gæstespil fra Limfjordsteatret

MEDVIRKENDE TONNY LANDY OG IRENE HASAGER (PIANIST) MANUS JACOB MORILD INSTRUKTION INA-MIRIAM ROSENBAUM

vendsyssel-teater.dk - telefon 98 92 47 11

GÆSTE

13. januar 2012 kl. 19.30

MEDVIRKENDE SOFIE PALLESEN OG JAN OVERGAARD IDE OG INSTRUKTION SOLVEIG WEINKOUFF

SPIL

SPIL

MEDVIRKENDE PAOLO NANI KONCEPT INSTRUKTION NULLO FACCHINI

NULLO FACCHINI OG PAOLO NANI

RE UMER T

NOMINER

E T 2010

En skudsalve flænser natten. En krigszone. En oberstløjtnant. En jægersoldat. En konstabel… og så PINKIE. Den ”nye” soldat ved fronten. Som nyankommen, bleg og uerfaren soldat på en krigsskueplads kan man hurtigt få prædikatet eller kælenavnet ”Pinkie”. I samarbejde med det russiske klovnekompagni Licidei har Limfjordsteatret skabt en skarpladt og grotesk komedie uden ord. NIELS PETER KLØFT, SØREN MØLLER PEDERSEN, MAJA SKOVHUS REHØJ & ANNA PANDURO INSTRUKTION GITTA MALLING (MED ASSISTANCE FRA LICIDEI, SKT. PETERSBORG) SCENOGRAF ANNIKA NILSSON KONCEPT/IDÉ SAMT MEDVIRKENDE

9


23. oktober og 20. november 2011 22. januar, 12. februar og 18. marts 2012

VENDSYSSEL

13. april 2012 kl. 19.30 Hjørring Biocenter

TAMRA ROSANES DUO

LETH OG SCHRØDER

Gæstespil fra folketeatret.dk

Tamra Rosanes er en populær koncertartist kendt fra pop- og countryscenen med sine smukke sange og fængende melodier. Hun er den erfarne charmerende singer/songwriter, der favner bredt og samtidig hele tiden skaber nyt. En hyggelig aften i godt musikalsk selskab på teatret med en rigtig country-duo.

Jørgen Leth og Peter Schrøder har flere ting til fælles, især lidenskaben for cykelsportens fascinerende verden. Det vil de gerne fortælle mere om. Se først Jørgen Leths berømte film ”En Forårsdag I Helvede” om cykelløbet Paris-Roubaix og oplev derefter Peter Schrøder interviewe Jørgen Leth om hans liv med cykelløb, film, stjerner og vandbærere. En aften for feinschmec­ kere i samarbejde med Hjørring Bio.

Johannes Ve – Et nærgående og personligt portræt af en af Danmarks største forfattere. Johannes. V. Jensen var nobelprisvinder, globetrotter, antropolog, forfatter, journalist, progressiv, darwinist, familiefar, livsnyder, provokatør, elsker, kirkemodstander, romantiker, kyniker, beundret og forhadt. Han ville ikke selv have lagt sit liv til skue. Alle breve blev brændt, så tilbage var kun det vigtigste: Hans ord. En skuespiller og en musiker har taget disse ord og lagt dem ind i en musikalsk og anarkistisk historie. MEDVIRKENDE

KRISTIAN HALKEN MUSIKER

5. sæson i kvindecafeen Caféva. 5 søndage med 5 hemmelige gæster i de mørke vintermåneder. Kaffe, kage og kvinder fylder caféen med stemning og underholdning til de særdeles populære arrangementer. Den faste værtinde Pia Mourier læser hver gang dagens tekst og hygger om gæsterne, når hun sammen med Vendsyssel Teater, FOF og en flok spændende gæster holder søndag – kun for kvinder. Kaffe og kage er med i prisen. Caféva kagerne sponseres af Konditor Bager ved Anne Marie Meldgaard. kbfrilandsvej.dk PIA MOURIER OG FEM HEMMELIGE GÆSTER Tilmelding: FOF tlf. 70 25 50 50 eller fof-vendsyssel.dk

ØVRIGE SPONSORER

HOVEDSPONSORER Dronningensgade 12 B - 9800 Hjørring

Nordjyske Medier A/S Spar Nord A/S Grontmij A/S Corbiz HP Gruppen A/S

– caféen for kvinder i alle aldre...

MEDVIRKENDE

KALLE MATHIESEN

10

26. august 2011 kl. 19.30

JOHANNES VE

Krogh-Andersen A/S Skaga FM Print Nord Nykredit Restaurant Svanelunden Rørbæk Biler A/S BDO Hjørring Nordjyske Bank SuperBest Højene

TILSKUDSYDERE

GÆSTE

9. maj 2012 kl. 19.30

Hjørring Kommune Frederikshavn Kommune Kunststyrelsen

MEDVIRKENDE

TAMRA ROSANES DUO

PÅ SPIDSEN

SPIL

MEDVIRKENDE

JØRGEN LETH OG PETER SCHRØDER

3. maj 2012 kl. 19.30

11. maj 2012 kl. 19.30

JACOB FISCHER/ALICE CARRERI-KVARTET

KNUD ROMER

Koncert med en af de allerbedste danske jazzguitarister samt nogle af tidens hotteste navne. Glæd dig til en aften i selskab med både lokalt og internationalt anerkendte musikere.

Vi fortsætter vores række af foredrag med spændende og markante danske forfattere. Knud Romer fik i 1998 sin bogdebut som medredaktør af antologien ”Din Store Idiot” og udgav i 2000 ”Guide til Københavns offentlige toiletter”. I 2006 fik han sin romandebut med ”Den som blinker er bange for døden”. Romanen beskriver Romers opvækst i Nykøbing Falster med en dansk far og tysk mor, hvis nationalitet gav anledning til chikane og til mobning af sønnen. Romanen høstede store roser og blandt flere andre priser indbragte den ham De Gyldne Laurbær. Knud Romer fortæller om romanen og sit forfatterskab i øvrigt, når han besøger Vendsyssel Teater.

MEDVIRKENDE

JACOB FISCHER - GUITAR ALICE CARRERI - SANG DANIEL FRANCK - BAS ESPEN LAUB - TROMMER

MEDVIRKENDE

KNUD ROMER vendsyssel-teater.dk - telefon 98 92 47 11

11


BØRNE

10. september 2011 kl. 13.00 Alder 3-5 år

UNDER MIT TRÆ

SARA OG SNEHVIDE

Gæstespil fra Randers Egnsteater

Gæstespil fra Filuren

Under mit træ sidder en kone. Det er hendes træ. Det viser hende alle årstiderne. Hendes ven egernet har en hule i træet. Historien handler om, hvordan årstiderne skifter og alle de mange gøremål, der hører hver årstid til. En morsom og lærerig musikalsk forestilling for de mindste.

Pigen Sara er på besøg hos sin mormor – og har fået lov til at sove i den store, fine himmelseng. Men pludselig lyder en fremmed stemme: ”Lille Spejl på væggen der, hvem er skønnest i landet her?”. Himmelsengen viser sig at være en ikke helt almindelig himmelseng, for i den bor såvel den onde dronning, som jægeren og dyrene. Og stor er Saras overraskelse, da alle de 7 små dværge dukker op. I Sara og Snehvide leger Sara med dukkerne, og dukkerne leger med hende.

MEDVIRKENDE NANNI LORENZEN INSTRUKTØR LISBETH KNOPPER MANUS LISBETH KNOPPER SCENOGRAF NIELS SECHER KOMPONIST JAN MØLLER

BAG

– det faste personale på Vendsyssel Teater

4. februar 2012 kl. 13.00 Aldersgrænse 4+

PETER SCHRØDER

LARS SENNELS

MICHAEL SIMONSEN

BENTE WORM

MARTIN R. SØNDERGAARD

MARIE LAUB

Teaterdirektør

Administrativ chef

SCENEN

FORESTILLINGER

Teknisk chef

MEDVIRKENDE

KAJA KAMUK, JOHN BATZ OG RONNY STERLØE INSTRUKTØR

PIA MOURIER 14. april 2012 kl. 13.00 Alder 3-8 år

TROLD KAN TÆMMES

Økonomichef

Scenemester

Teatersekretær

LENE THODE OSTENFELD Teatersekretær

Gæstespil fra Musikteatret Undergrunden

Et smittende og humørfyldt eventyr om trolde og prinsesser i en fortryllet operaverden. Egentlig er det jo Shakespeares historie om, at man godt må opføre sig ordentligt, selv om man er stor og stærk – og måske endda selv om man synes, man er klogere end de andre. En rigtig børneopera med masser af skøn operamusik. MEDVIRKENDE OG IDE

BRITT-TONE MÜLLERTZ CHRISTINE SCHØTT

HELLE LØCHTE Teaterskrædder

12

Dronningensgade 12 B - 9800 Hjørring

SVEN BERTELSEN, BJARNE KVIST, MICHAEL KARLBORG, SØREN PEDERSEN, MARTIN R. SØNDERGAARD, HANNE LAURSEN, KARIN ANDERSEN, ERIK VIUM BESTYRELSE

SUSANNE LYNGBØL Teaterassistent

PERNILLE LAURSEN Teaterassistent

MICHAEL SØRENSEN Teatertekniker

DAGMAR JOHANSEN Teatertekniker

vendsyssel-teater.dk - telefon 98 92 47 11

13


Aftal møde

BILLETTER OG

ABONNEMENT En billet til en forestilling på Vendsyssel Teater koster normalt i løssalg 195 kr. Bestiller du billetter til 3 eller flere forestillinger i løbet af sæsonen er prisen pr. billet kun 150 kr. Det kalder vi et abonnement. Vær opmærksom på, at alle billetter skal betales på én gang (før den første forestilling du skal se). Grupperabat opnår du ved samlet at bestille mindst 10 billetter til en forestilling. For unge under 25 år samt studerende, er prisen blot 65 kr. til de fleste forestillinger.

LØSSALG Voksen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 195,ABONNEMENT MIN. 3 FORESTILLINGER PR. PERSON Voksen pr. billet . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 150,-

GRUPPEBILLET

min. 10 billetter

Voksen pr. billet . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 165,-

UNGE MAX. 25 ÅR/STUDERENDE Ung pr. billet . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 65,FORPREMIEREBILLETTER Til Vendsyssel Teaters egne produktioner . . . . . . 95,SLÅBROCK REVY . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 160,-

14

vendsyssel-teater.dk - telefon 98 92 47 11

Vendsyssel Teater har unummererede pladser. Det giver os mulighed for at lave forskellige scenografier og give vort publikum en anderledes teateroplevelse. Du kan enten betale online og printe billetterne, eller du kan hente billetterne hos os og betale i billetkontoret.

OBS! SPISEBILLETTER I FORBINDELSE MED ET JULEEVENTYR Voksen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 140,Børn max. 15 år . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 70,VENDSYSSEL PÅ SPIDSEN Pr. billet . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 135,BØRNE-/FAMILIEABONNEMENT Pris for alle 3 forestillinger

Voksen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 150,Børn max. 15 år . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 120,LØSSALG/ EN BØRNEFORESTILLING Voksen pr. billet . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 110,Børn max. 15 år . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 80,-

OBS! Alle bookede billetter skal være betalt senest 2 hverdage før forestillingen. Du kan også betale via netbank på kontonummer 9001 4572935995. Betaler du via netbank, skal det ske senest 1 uge før forestillingen. Husk at oplyse det telefonnummer du har anvendt ved bestillingen, da det er dit abonnementsnummer. Købte billetter refunderes kun ved aflysning af en forestilling. Bemærk – vi holder ferielukket fra 25. juni - 4. august 2011.

PRISER

FORHØJEDE BILLETPRISER: MOGENS OG MAHMOUD Løssalg . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 285,Abonnement . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 225,Ungdomsbillet (begrænset antal) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 100,SØREN DAHL Løssalg . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 225,Abonnement . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 175,Ungdomsbillet (begrænset antal) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 100,-

2011/2012

Priserne er anderledes for børneforestillingerne.

Billetter kan bestilles over internettet på vendsyssel-teater.dk, via mail på info@vendsyssel-teater.dk, via telefon 98 92 47 11 eller ved at komme forbi teatrets billetkontor, Dronningsgade 12 B, Hjørring.

Her finder du byens bedste tilbud, arrangementer og masser af nyheder fra dit lokalsamfund

Ring til os i dag, så vi kan aftale et møde, hvor vi sammen kan kaste et nyt blik på din økonomi og dine muligheder.

Nykredit Aalborg J. F. Kennedys Plads 9100 Aalborg Telefon 44 55 40 50 privat.aalborg@nykredit.dk

Nykredit Frederikshavn Parallelvej 9 9900 Frederikshavn Telefon 44 55 45 30 privat.frederikshavn@nykredit.dk

Nykredit Hjørring Metropol, Østergade 30 9800 Hjørring Telefon 44 55 55 70 privat.hjorring@nykredit.dk

Nykredit Himmerland Søndre Kajgade 2 9500 Hobro Telefon 44 55 45 00 privat.himmerland@nykredit.dk

www.hjørringnyt.dk

Har du brug for at kontakte os inden en forestilling, kan du fra en time før ringe på telefon 96 23 69 27.

15


Bliv kunde i Nykredit Nykredit er for dig, der gerne vil have din bolig, din pension, dine investeringer og din daglige økonomi til at hænge sammen.

Særskilt kultursektion – hver torsdag

Sammen med NORDJYSKE Stiftstidende hver torsdag, får du nu sektionen KULTUR, der indeholder læsestof om den kulturelle side af Nordjylland. I KULTUR kan du læse anmeldelser af bøger og film, musik og teater, billedkunst samt udstillinger. Læs din avis, når du har tid og den dag, hvor indholdet passer til dig. Køb et FLX-abonnement, med levering af avisen tre valgfrie dage. Se mere på www.nordjyske.dk/flx

Vendsyssel Teater Sæson 2011  

Vendsyssel Teater Sæson 2011