Page 1

09 Tysk charme har

Februar 2012

indtaget Holstebro; Anna Loerper er faldet godt til i Danmark, selv om det har været en omvæltning at flytte fra millionbyen Køln til Holstebro.

Profilavis udgivet af Team Tvis Holstebro

Fremtidens trænerkollegie 04 - 07

T ema om det nye trænerteam: Se hvad anføreren, TV2-eksperten, direktøren og sponsorerne mener...

15

Allan Damgaard kommer fra Viborg HK til TTH som ny styrmand til herreholdet.

30

Christina Niemann Ahler og Caprea har medvirket til 24 nye medlemmer i Erhvervsklubben de seneste måneder. – Se hvem...


Sammenhold, styrke og stolthed Når tiden er til det, så har vi vel alle prøvet at blive lidt tænksomme og småfilosofiske. Store spørgsmål som hvorfor er vi her, hvad er vores eksistensberettigelse, hvor skal vi hen osv. Svarene kan om muligt være flere end spørgsmålene, og hvis ikke de er det, så er man udfordret. Hvad skal vi med Team Tvis Holstebro? Når de store tanker kredser om Team Tvis Holstebro (hvilket de selvsagt gør næsten hele tiden) i mit hoved, så er der heldigvis mange svar. Hvad skal vi, der bor i regionen, med et projekt som vores? Først og fremmest så er det vigtigt at slå fast, at det lige præcis er vores alle sammens projekt. Hvad enten man kun følger TTH periferisk, eller man er inkarneret fan, sponsor, spiller, medarbejder etc. så er vi et fælles projekt, som alle kan tage ejerskab af, hvis de har lyst. Forstået på den måde, at alle må skyde brystet frem og være stolte, når vigtige sejre kommer i hus, synes det er træls, når en afgørende kamp tabes og i det hele taget glædes og ærgres over holdenes sejre og nederlag. Team Tvis Holstebro er mit, dit og alle andres, der bor i vores område. Vi har mange fælles kampe. Sygehus, motorvej, politihovedkvarter mv. Det får os til at rykke sammen i ”bussen”. Det blev senest bevist med den store opbakning til vestjyskBANK, hvor vi stod sammen og sagde, nu må nok være nok. Uden sammenligning i øvrigt, så er Team Tvis Holstebro også et projekt,

Sammen er vi stærkere end alle andre…

som skal samle os og få os til at rykke sammen, hvad enten der er krise i samfundet eller ej. Vi drager hver uge i ”kamp” for vores region, vi hejser flaget og kæmper for OS. Vi er stolte over at kunne repræsentere et område som vores, hvor vi kan stå sammen og opføre os ordenligt. De værdier sætter vi på landkortet hver uge til glæde og gavn for os alle. Vi er hammer stolte over at kunne repræsentere området med Skt. Jørgens drage i logoet siddende der, hvor hjertet slår. Vi håber også, at du kan blive stolt og klappe dig selv på skulderen, når vi leverer varen på banen. Det er du i hvert fald velkommen til.

Hvis Team Tvis Holstebro skal fortsætte udviklingen og være et bidrag til regionens stolthed, så skal så mange som muligt være med i den fælles kamp. Vi har brug for opbakning i form af begejstring på lægterne, økonomiske partnerskaber, der gør det muligt at vinde sejre, medaljer og pokaler og masser af positiv omtale. Vi er helt afhængige af, at området vil os. Når vi står sammen, kan vi udrette små mirakler. Kom med om bord, så sætter vi sejlene, og sammen begiver vi os af sted mod den absolutte top af dansk håndbold. For tro mig, sammen er vi stærkere end ”Kasi” Jespers AG København, Viborgs damer osv. Hvis vi vil, så kan vi, for sammen er der ingen, der er stærkere end os!

Vi er et lokalt fyrtårn – Og det forpligter… Team Tvis Holstebro ses årligt i aktion af et par millioner danske Tv-seere, trækker masser af spaltemillimeter, webhistorier og mere end 100.000 mennesker følger os i haller rundt i Danmark og Holstebro. Vi er på den måde områdets mest eksponerede brand. Derfor skal vi også gøre det så godt, som vi kan, og gerne lidt bedre end det. Vi skal og vil fighte alt, hvad vi kan, for os alle.

»Give me five«;; Jacob Jørgensen og Niels Agesen glæder sig over endnu en vundet kamp i Gråkjær Arena.

Rigtig god fornøjelse med resten af sæsonen og ikke mindst februar-udgaven af TTHs profilavis.

Moderklubber

Administration Tina Møller M 4037 1037 · tina@tvisholstebro.dk

Sælger Peder Fruergaard M 4080 7222 · peder@tvisholstebro.dk

Team Tvis Holstebro A/S Gråkjær Arena · Hostrupsvej 27 7500 Holstebro Telefon 97 43 59 59 team@tvisholstebro.dk www.teamtvisholstebro.dk

Kolofon Profilavis Februar 2012

Kontorets åbningstider: Mandag-fredag: 10.00 - 15.00

Ansvarshavende redaktør: Jacob Jørgensen

Udgiver: Team Tvis Holstebro

Eventkoordinator Nette Nielsen M 2929 1123 · nette@tvisholstebro.dk

Oplag: 40.000 Tryk: Bergske Avistryk Sælger Thomas Bjørn Hestbæk M 6178 3773 · thomas@tvisholstebro.dk

Formand Bent Vincents Telefon 97 41 15 62 bent@struerkirkegaardskontor.dk

Foto: Jacob Bloch, H-Foto, MSfoto, Proff Art m.fl. Grafisk produktion: Proff Art Reklamebureau A/S

Direktør Jacob Jørgensen M 2423 9039 · jacob@tvisholstebro.dk

Holstebro Håndbold 90 Mozartsvej 5 7500 Holstebro Telefon 97 41 49 55 www.hh90.dk

Distribution: Midtjyske Medier

Tvis KFUM www.tvis-kfum.dk Formand Erling Kristensen Telefon 97 43 50 69 erlingkristensen@mail.dk


Nørregade Holstebro A 99 11 66 6 nordea.dk

Skal du sælge din bolig? Tal med os, og få svar på dine spørgsmål Når man skal sælge sin bolig, rejser der sig mange spørgsmål. Hvad kan jeg få for min bolig? Hvad er den rigtige pris? Skal boligen først sættes i stand? Hvordan kommer min økonomi til at se ud efter salget? Hos os får du svar på dine spørgsmål. Det giver dig et godt beslutningsgrundlag, så du kan fokusere på de rigtige ting. Kom ind og aftal et uforpligtende møde. Vi hjælper dig fra start til slut.

Skal du sælge din bolig? Tal med os, og få svar på dine spørgsmål Når man skal sælge sin bolig, rejser der sig mange spørgsmål. Hvad kan jeg få for min bolig? Hvad er den rigtige pris? Skal boligen først sættes i stand? Hvordan kommer min økonomi til at se ud efter salget?

v/Bent Kohls · Færchhuset · Østergade 14 7500 Holstebro · Tlf. 70 25 02 22

Hos os får du svar på dine spørgsmål. Det giver dig et godt beslutningsgrundlag, så du kan fokusere på de rigtige ting. Kom ind og aftal et uforpligtende møde. Vi hjælper dig fra start til slut.

Nørregade 14 · 7500 Holstebro Tlf. 99 11 66 66

Skal du sælge

Nørrega Holsteb 99 11 6 nordea.d


Nyt Trænerteam Tema

Anfører om nyt trænerteam: Spændende cocktail

Han ser det som en fordel, at en mand som Michael Bruun, der kender klubben bedre end de fleste, er blevet ansat som assistenttræner for den tidligere AG København-træner. - Det gør, at Klavs Bruun ikke kommer til klubben og skal starte helt fra nul. Når du sætter de to sammen, bliver det en spændende cocktail. Jeg tror, det bliver rigtig spændende, siger Søren Tau, der også ser positivt på, at trænerne skal arbejde sammen på tværs af holdene.

Han kender endnu ikke så meget til Klavs Bruun Jørgensen, der i den kommende sæson skal stå i spidsen for Team Tvis Holstebro. Men Team Tvis Holstebroanfører Søren Tau glæder sig til at finde ud af, hvad den tidligere AG-København træner kan bidrage med fra den vestjyske bænk.

- Der kommer flere øjne på nogle af træningerne, og det er rigtig spændende, synes jeg. Der er måske en træner, der kun holder øje med stregen og hans bevægelser, og det virker spændende, siger Søren Tau.

- Klavs Bruun har en masse erfaring fra højeste niveau, så jeg tror, han har meget at bidrage med. Han har en fandenivoldskhed og en masse god energi, og han accepterer ikke, hvis du ikke er der, siger Søren Tau. Mens kendskabet til den nye cheftræner endnu er begrænset, så er det lige modsat med den kommende assistenttræner. Stregspilleren har nemlig lige som flere andre fra den nuværende spillertrup spillet sammen med Michael Bruun.

- Michael kender jeg rigtig godt. Assistenttræneren har ofte den rolle, at han er gode venner med spillerne. Det er ham, der kan

stikke en finger i vandet og mærke, hvor varmt eller koldt det er. Og Michael er fantastisk til at tale med folk. Han er en, spillerne vil føle sig tryg ved, siger anføreren.

Søren Tau gælder sig til den nye træner konstellation med 2 x Bruun, som han mener både kan videreføre TTH-kulturen og medvirke til at se det hele med nye øjne.

NY TWINGO - SPAR 10.000 22,2 KM/L - ENDNU EN ENERGIKLASSE

BIL FRA RENAULT

TWINGO 1.2 16V 75 hk

92.900

KR.

NORMALPRIS 102.900 KR.

Den nye Twingo ændrer din opfattelse af lille bil. Prøv Ny Twingo og du vil forstå. Nyt design, og mulighed for at individualisere bilen med kombinationer af farver og deko. Og så er ESP og fartpilot standardudstyr. SE HELE DET NYE TWINGO PROGRAM PÅ WWW.RENAULT.DK

ENERGIKLASSE

Renault Twingo 1.2 : Pris nu fra 92.900 kr (normalpris fra 102.900 kr, spar 10.000 kr.). Brændstoføkonomi 22,2 km/l og CO2-udledning 105 g/km. Ekskl. lev. omk 3.680 kr. Tilbudet gælder Twingo i energiklasse A ved køb inden den 31/3 2012. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud. De viste biler kan være med ekstraudstyr.

––

––


0405

Håndboldekspert: Trænervalget signalerer mod

Nyt Trænerteam Tema

Modigt. Sådan lyder det første ord, når TV2 Sports håndboldekspert Jeppe Haugaard skal give sit syn på det nye makkerpar på Team Tvis Holstebro-bænken i den kommende sæson. Samtidig slår han også fast, at han synes, det er et spændende valg med to gange Bruun på trænerbænken. - Jeg synes, det er et modigt valg og nogle interessante profiler. Der er noget nytænkning over det, og jeg ser det lidt som et eksperiment. Klavs har kun et års trænererfaring fra højeste niveau, og det var med rutinerede spillere, så det er hans første trænerjob, hvor han skal forme noget mere selv, siger Jeppe Haugaard. - Klubben signalerer, at den ikke er bleg for at prøve noget nyt, og at den ikke

TV2 Sports håndboldekspert Jeppe Haugaard mener at TTH er nytænkende med det nye trænerteam.

nødvendigvis satser på det sikre. Jeg tror nok, at samarbejdet mellem de to skal komme til at fungere fint, siger håndboldeksperten, der selv har en fortid som håndboldspiller og står noteret for fem A-landskampe. Han ser forskellige kompetencer hos de to trænere, som han mener vil supplere hinanden godt. Derfor tror Haugaard også, at det nok skal blive en gevinst for klubben, selv om han også ser små usikkerhedsmomenter ved, at ingen af de to trænere har den store erfaring. - Jeg ser dem som et fint makkerpar. Klavs som den udfarende og Michael som den mere rolige. Jeg tror, de vil supplere hinanden godt, siger Jeppe Haugaard, der som aktiv var med til at vinde det danske mesterskab med Virum-Sorgenfri.

Vi bringer overskuddet tilbage på de danske arbejdspladser

Fleksible løsninger - til virksomheder og jobkandidater

JKS er dit lokale vikar- og rekrutteringsbureau med kontorer over hele landet - også i Holstebro, hvor vi har boet på Enghaven i over fem år. Det har givet os et stort netværk og et indgående kendskab til både erhvervsliv og kandidater - hvilket er de bedste forudsætninger for at skabe det rette match.

JKS-teamet i Holstebro:

Når du søger medarbejdere til din virksomhed eller er på udkig efter nye udfordringer, så er JKS et godt valg. Vi har en stor database med velkvalificerede og motiverede medarbejdere, der kan træde til med kort varsel - inden for stort set alle brancher og faggrupper. Ring til dit lokale JKS-team i Holstebro på tlf. 97 420 750 hvis du vil vide mere om vores fleksible bemandingsløsninger eller dine muligheder for spændende arbejde.

JKS a/s Tlf. 97 420 750 holstebro@jks.dk www.jks.dk

Susanne Moltsen Regionschef

Anette Nyborg Kundekonsulent

smo@jks.dk 61 630 786

any@jks.dk 61 630 765

Doreen T. Jakobsen Kunde- og personalekonsulent dtj@jks.dk 61 630 727


Nyt Trænerteam Tema

Direktør: Vi etablerer et trænerforum Mens der kommer nye ansigter på herrebænken i næste sæson, så fortsætter succesduoen Niels Agesen og Pether Krautmeyer på damesiden. Men man skal ikke blive overrasket, hvis man en dag også ser dem til herretræninger. Der er nemlig lagt op til, at trænerne i den kommende sæson i langt højere grad end tidligere skal supplere hinanden.

Han lægger vægt på, at det har været vigtigt for klubben, at trænerne har motivationen og lysten til at arbejde tæt sammen og sparre med hinanden, så man på den måde udnytter, at klubben nu har

fire dygtige fuldtidsansatte trænere. Derudover fortsætter Martin Højbjerg i stillingen som fysioterapeut og fysisk træner for begge hold. - Jeg er stolt af og glad for, at det er lykkes at samle det trænerteam, som vi har gjort. Det har taget lang tid, men det har været vigtigt, at det er fire personer, som vil Team

Tvis Holstebro og hinanden i forhold til den model, vi vil køre med. Det skal være med til at give Team Tvis Holstebro endnu et løft mod den absolutte top for både herrer og damer, siger Team Tvis Holstebro-direktøren. Udover trænerteamet laver klubben et advisory board, som kommer til at bestå af

Bruun, Krautmeyer, »direktøren«, Agesen og Bruun samlet til pressemøde hos Roslev Trælasthandel A/S. tidligere og nuværende toptrænere samt andre med stort kendskab til håndboldbranchen. De vil træde sammen, når der er behov for dem. Rådet har ingen magt, men det vil referere til sportschef Niels Agesen.

Vi har holdet

der vinder dine kampe

Nupark 49 . DK-7500 Holstebro . Telefon: +45 9611 9494 e-mail: post@advokaternenupark.dk . www.advokaternenupark.dk

Co4 Creative Agency . 9611 9460

- Vi vil etablere et forum, hvor trænerne kan udveksle og få ideer på tværs af holdene, så de kan supplere hinanden på de forskellige kompetenceområder, de hver især har. Det skal være naturligt at samarbejde på tværs af holdene. Det giver mening at skabe tid og mulighed for at snakke sammen og supplere hinanden i hverdagen, siger Team Tvis Holstebro-direktør Jacob Jørgensen.


0607 Nyt Trænerteam Tema

Sponsorer: Spændende trænerkonstellation Det bliver to nye herrer, der kommer til at sidde på trænerbænken i den nye sæson for Team Tvis Holstebros herrer. Men at kalde Michael Bruun ny i TTH-regi vil være en lodret løgn, men i trænersædet som assistent er den mangeårige TTHkeeper ny. Derimod bliver Klavs Bruun Jørgensen et helt nyt ansigt i klubben. Han har dog modsat sin navnebror erfaring fra trænerbænken og har allerede vist sit værd, da han var den ene del af trænerduoen, som i sidste sæson første AG København til det danske mesterskab. - Det er en rigtig spændende trænerkonstellation, der bliver etableret i den kommende sæson. Vi tror på, at når man sigter højt på trænersiden, så er det med til at underbygge, at man vil noget rent sportsligt, så vi tror meget på, det bliver en god løsning, siger Peter Rasmussen, der er salgschef hos Vestjysk Bank.

- Det er klart, at når man finder nogle af de bedste på markedet, som er så dygtige, så er det godt for klubben, og går det godt for klubben, så smitter det som regel af på sponsorerne, siger Peter Rasmussen, der samtidig understreger, at han har stor respekt for det arbejde, som de nuværende trænere Claus Uhrenholt og Arne Damgaard har udført. Også hos Auto G, der sponsorerer Ann Grete Nørgaard og Søren Tau, er man positive overfor det nye trænervalg. - Jeg synes, det er rigtig spændende, og jeg tror, det giver en ny gejst til spillet, og det er godt for alle parter, at der sker noget nyt. Selv om Claus Uhrenholt har været en god træner, så er det sundt, der kommer nyt blod til, siger John Martin Hansen, der er indehaver af Auto G i Holstebro. - Michael Bruun er jo en klublegende og kendt af både spillere og tilskuere. Har han

evnerne til at formidle sin viden videre, så er det alle tiders, siger John Martin Hansen.

Ca. 100 sponsorer og pressefolk var samlet til præsentation af det nye trænerteam hos Roslev Trælasthandel A/S i Holstebro.

HER ER DET DIG DER HØSTER FRUGTEN

Nybyggeri · Tagudskiftning/kviste · Renovering Tejs Madsen - tlf. 21 94 45 92 Kåre Madsen - tlf. 20 78 18 37

pa3357 proff-art.dk

Sønder Allé 20, 7500 Holstebro madsenbyg@mail.dk www.madsenbyg.dk Registrerede Revisorer Kirkestræde 9, 2. sal · 7500 Holstebro Telefon 97 41 25 22 rr@revisorhuset-holstebro.dk www.revisorhuset-holstebro.dk


W W W.G R A AK JAE R . DK

T R OVÆ R D I G E K S P E R T I S E – I T O TA L E N T R E P R I S E !

GLS Express A/S, Tåstrup Transportcenter

KOM GODT I MÅL!

Ambercon A/S, Støvring Domicil og produktionslokaler

Når du spiller med Gråkjærs hold, får du en række medspillere, der dækker rågivning, projektering, tegning og opførelse. Kort sagt – vi er et totalentreprisehold. Så står du over for en kamp med et byggeri, er vi klar med troværdig ekspertise og pertentligt spil.

Actona, Tvis Showroom og lager

Tjek vores holdopstilling på www.graakjaer.dk

BYGGETANKER...? FÅ KLARHED OVER DE ØKONOMISKE ASPEKTER:

IDEmøbler, Tilst Møbelforretning

Kvalitetsbyggeri til tiden. Pris fra: Lager / produktion – 2.000 kr./ m2 Kontor / domicil – 5.500 kr./m2 Få din pris på www.graakjaer.dk

Fabersvej 15 · 7500 Holstebro · tlf. 96 13 55 55 · graakjaer@graakjaer.dk

C.E. Andersen A/S, Nakskov Produktionsfaciliteter


0809

Tysk charme har indtaget Holstebro Alt er lidt dyrere end i hjemlandet, og hun regner fortsat kroner om til euro. Men bortset fra det er tyske Anna Loerper faldet godt til i Danmark, selv om det har været lidt af en omvæltning at flytte fra millionbyen Køln til Holstebro. Af Martin Dons Som postkasserne hænger der på en lige række, minder de om hinanden. Alligevel er der en, der skiller sig en smule ud. Det er ikke kun fordi, navnet Anna Loerper ikke lyder helt dansk, at det springer lidt mere i øjnene end de andre. Men navnet, som tilhører pigen på første sal, står skrevet med sort tusch på hvid sportstape. Man er vel håndboldpige.

Der bliver budt velkommen på dansk. Imponerende af en tysker, der kun har været et halvt års tid i Danmark. Selv er hun endnu ikke helt tilfreds med sit danske, så når muligheden byder sig, slår hun gerne over i engelsk. Men hun er fast besluttet på, at hun skal lære dansk. - Det er hårdt på grund af udtalelsen. Du udtaler det anderledes, end du skriver det. Jeg forstår det meste, men jeg bliver nødt til at snakke det mere og mere for at blive bedre, forklarer Anna Loerper, der har tre ugentlige dage på sprogskole. Det er ikke nyt for den 27-årige tysker at bruge tid på bøgerne. Hun har nemlig en kandidatgrad fra universitet i Køln, hvor hun har læst sport, ledelse og økonomi. Derfor ligger det heller ikke fjernt i tankerne for Loerper at fortsætte i håndboldverdenen, når den aktive karriere en dag er slut.

Topscorer i ligadebut Men lige nu er håndboldkarrieren i den grad aktiv, og den hurtige playmaker er for alvor begyndt at blomstre på Team Tvis Holstebro-mandskabet, hvor hun har fundet sig godt tilrette.

Anna Loerper har taget sin Vespa fra 1973 med til Danmark. Den mangler dog stadig nummerplader, inden den kan luftes på de danske veje.

- Jeg er tilfreds med det første halve år. Jeg føler, at Niels og Pether tror på mig. Jeg

træner mere end tidligere, og jeg vil virkelig udvikle mig. Jeg skal stadig blive mere stabil, men generelt har det være et godt halvt år for mig, siger Anna Loerper, der i sin ligadebut blev topscorer med 11 mål.

Køln, har det været lidt af en omvæltning at flytte til Holstebro. Men hun er glad for byen, hvor hun har indrettet sig i en ældre lejlighed, og hvor alle møblerne er medbragt fra Tyskland.

Og at hun ved, hvor målet står, vidste hendes holdkammerater allerede inden, hun kom til Danmark. I sidste sæson var hun nemlig bedste spiller på det Leverkusenhold, som TTH-pigerne noget overraskende sendte ud af EHF Cuppen.

- Det er vigtigt for mig, at jeg føler mig hjemme i lejligheden, når jeg skal bo her i to år, siger Anna Loerper, der samtidig forklarer, at hun er en ivrig bruger af Skype, når kontakten til familien og venner skal holdes.

Med sammenlagt 17 mål i de to opgør fik cheftræner Niels Agesen for alvor øjnene op for den erfarne tyske landsholdsspiller, og da kontakten først var etableret, skulle den hurtige playmaker ikke bruge lang tid på at overveje skiftet.

De er dog også flittige gæster i Danmark, ligesom Anna Loerper, når der en gang i mellem er en friweekend, sætter sig i bilen med kursen mod Danmarks sydligste grænse. Derudover bliver det tyske også holdt ved lige, når veninderne Grit Jurack og Anja Althaus fra Viborg og Sabine Englert fra FC Midtjylland besøges.

Besøg og Skype - Jeg ville prøvet noget nyt. Jeg havde været otte år i Leverkusen med den samme træner. Jeg kunne ikke udvikle mig mere der. For mig var tidspunktet til at prøve et nyt liv i udlandet perfekt, forklarer Anna Loerper. Hun er selv oprindelig fra en mindre tysk by, men efter flere år i den tyske storby

Selv om Anna Loerper ikke har glemt sine tyske rødder, bliver den hvide sportstape med det tyske navn fortsat hængende i Holstebro det næste halvandet år, hvor den charmerende playmaker skal være med til at forme spillet for Team Tvis Holstebro.

Anna Loerper taler allerede godt dansk, men hun er fast besluttet på at lære sproget helt, og derfor går hun tre gange om ugen på sprogskole.


Ny t for pilfingre Toyota Touch

Kribler det i fingrene, når du hører om Toyota Touch med bl.a. bakkamera, Bluetooth®-opkobling og multimedieanlæg ? Så kig forbi, og oplev de nyeste udgaver af

Avensis, Yaris og Verso med Toyota Touch. Så kan du både prøve en tur og pille ved Toyota Touch. Vi glæder os til at se dig !

Scan koden og oplev

Toyota Touch & Go

toyota.dk Yaris fra 124.999 kr. ekskl. metallak 5.396 kr. og lev.omk. 3.680 kr. Brændstofforbrug v/bl. kørsel 18,5-25,6 km/l. Halvårlig grøn ejerafgift 280-660 kr. CO2-udslip 103-123 g/km. Verso TX fås fra 314.304 kr. Verso fås fra 272.538 kr. ekskl. metallak 6.000 kr. og lev.omk. 3.680 kr. Brændstofforbrug v/bl. kørsel 14,1-18,9 km/l. Halvårlig grøn ejerafgift 1.320-2.980 kr. CO2-udslip 139-178 g/km. Avensis fra 284.999 inkl. metallak, ekskl. lev.omk. 3.680 kr. Brændstofforbrug v/bl. kørsel 14,3-22,2 km/l. Halvårlig grøn ejerafgift 1.060-2.640 kr. CO2-udslip 119-173 g/km. Vist med ekstraudstyr. Der tages forbehold for trykfejl.

Attraktiv privatleasing

Attraktiv privatleasing

NY

NY Verso 2.0 D-4D DPF TX 7-sæders. Månedlig ydelse kun 2.849 kr.1 Verso 2.0 D-4D DPF TX 7-sæder fås fra 360.118 kr. ekskl. metallak 6.000 kr. og lev.omk. 3.680 kr. Brændstofforbrug v/bl. Kørsel 18,9 km/l. Halvårlig grøn ejerafgift 1.610 kr. CO2-udslip 139 g/km. Verso fås fra 272.538 kr. ekskl. metallak 6.000 kr. og lev.omk. 3.680 kr. Brændstofforbrug v/bl. kørsel 14,1-18,9 km/l. Halvårlig grøn ejerafgift 1.260-2.890 kr. CO2-udslip 139-178 g/ km. 1 Ekstraordinær leasingydelse 30.000 kr. – månedlig ydelse er 2.849 kr. inkl. moms, serviceaftale, etablerings- og lev.omk., og ekskl. grøn ejerafgift, dæk, forsikring og ekstraudstyr. Ydelserne er baseret på en leasingperiode på 36 mdr. og 45.000 km i hele perioden og gælder kun ved leasing via Toyota Financial Services. Positiv kreditgodkendelse kræves. Kontakt venligst forhandler for anden konfiguration. Prisen er gældende til 31. marts 2012.

NY

Slip for alle bekymringer med en serviceaftale Betal et lille beløb hver måned, og lad os tage os af din bils velbe­findende.­Aftalen­dækker­alle­eftersyn,­reparationer­og­oven­ i­købet­lånebil,­når­du­skal­undvære­din­egen.­Nemt,­ik’? Serviceaftale koster fra 277 kr./md. Prisen varierer efter bilmodel.

Toyota i Herning, Holstebro, Ikast & Lemvig Tlf. 70 10 70 80 sts-biler.dk

Avensis 2.0 D-4D T2 Toyota Touch Stationcar. Månedlig ydelse kun 3.149 kr.1 1 Ekstraordinær leasingydelse 30.000 kr. – månedlig ydelse er 3.149 kr. inkl. moms, serviceaftale, etablerings- og lev.omk., og ekskl. grøn ejerafgift, dæk, forsikring og ekstraudstyr. Ydelserne er baseret på en leasingperiode på 36 mdr. og 45.000 km i hele perioden og gælder kun ved leasing via Toyota Financial Services. Positiv kreditgodkendelse kræves. Kontakt venligst forhandler for anden konfiguration. Prisen er gældende til 31. marts 2012. Avensis 2.0 D-4D T2 Stationcar fås fra 393.999 kr. inkl. metallak og ekskl. lev.omk. 3.680 kr. Brændstofforbrug v/bl. kørsel fra 21,7 km/l. CO2-udslip fra 120 g/km. Merpris for T2 Toyota Touch 5.999 kr. inkl. moms og mont.


Ligatopscorer forlænger med Team Tvis Holstebro

1011

Hun scorer mål på samlebånd i håndboldligaen, og nu har Mette Gravholt også scoret sig en ny kontrakt med årets overraskelse i dameligaen. Af Martin Dons Hun var suveræn topscorer i 1. division, da Team Tvis Holstebro inden sidste sæson hentede Mette Gravholt til klubben. Springet tog stregspilleren uden at ryste på hånden, og boldene flyver stadig i kassen fra den scoringssikre TTH-profil. Nu har hun forlænget kontrakten med klubben, så den gælder endnu to sæsoner, og den 27-årige stregspiller, der har fire landskampe på CV’et, har store ambitioner i den vestjyske topklub. - Jeg går efter at spille Champions League med Team Tvis Holstebro. Måske ikke i næste sæson, men så sæsonen efter. Det er et realistisk mål. Også at vi kommer til at spille med om medaljer. Det er det, man håber på inderst inde, siger Mette Gravholt.

Stadig ambitioner om landsholdet

Kæmpe rolle i begge ender

Den stærke stregspiller var med i bruttotruppen til VM i Brasilien i december, men hun kom ikke med i den endelige trup. Ambitionerne er dog intakte hos Gravholt, der håber at kunne spille sig til en plads i landstræner Jan Pytlicks trup.

- Mette er rigtig vigtig for os. Hun har en kæmpe rolle i begge ender af banen. Taktisk er hun måske en af de klogeste angrebsstregspillere i Danmark, og hun er scoringssikker, siger cheftræner Niels Agesen,

- Selvfølgelig har jeg stadig ambitioner om landsholdet, ellers kunne jeg lige så godt stoppe. Han ved, hvad jeg bidrager med. Jeg giver ikke op, men bliver ved med at udvikle mit forsvarsspil, siger Mette Gravholt.

Han ser et stort potentiale i den 27-årige stregspiller, og hvis den positive udvikling, som hun har været igennem, siden hun kom til klubben for halvandet år siden, fortsætter, mener cheftræneren også, hun får flere optrædener i nationaldragten.

Cheftræner Niels Agesen er glad for, at det er lykkedes klubben at lave en ny to-årig kontrakt med ligatopscoreren, som har tilkæmpet sig en nøglerolle på holdet. Han betegner hende som en af de bedste stregspillere i håndboldligaen.

- Forsvarsmæssigt har hun stadig noget at arbejde med, men hun har ambitioner om at forbedre den del. Hvis Mette kan løfte sit forsvarsspil, så ser jeg også en fremtid for hende på landsholdet, siger Niels Agesen.

Grand HoteL struer

tamboHus Kro

“Mad p

åH

HoLd din næste fest Hos os! Menuforslag:

jul” Vi lever e mad t lejlighed il festlig e er i st og Lemv ruer, Holstebro ig komm uner.

· Velkomstdrink · fisketallerken med duet af lakse terrine og hvidvinsdampet Vesterhavsfisk. · Citrus marineret rejer og krydderurteskum. · timianstegt sødmælks kalveculotte ledsaget af rodfrugter i bronouise, svampe timbale og dampet grønt. ristede kartofler og portvinssauce. · sprød nøddekurv med 3 slags parfait og vaniljesyltede bær. · Husets selskabsvine ad libitum samt et glas dessertvin under middagen · Kaffe og kransekage Natmad: suppe efter eget valg med nybagt brød

Pris pr. pers. kr.

595,-

Østergade 24 7600 Struer Tlf. 9785 0400 www.struergrandhotel.dk sgh@struergrandhotel.dk

Her findes de bedste rammer for din næste fest!

På tambohus Kro gør vi alt for, at deres fest bliver en succes. Vi klarer alt det praktiske, så de kan nyde dagen med familie og venner. bordene er smukt pyntede med sølvtøj, levende lys, blomsterdekorationer, duge og servietter efter deres farvevalg. Kroen byder på mange muligheder og har de specielle ønsker klarer vi også dem. sammensæt selv deres ønskemenu fra vores fantastiske menukort. Limfjordens perle byder velkommen til fest… ring og hør nærmere

festmenu Pris pr. pers. fra kr.

499,-

Tambogade 37 7790 Thyholm Tlf. 9787 5300 www.tambohuskro.dk tambohus@tambohus.dk


One Stop No Nonsense Kommunikation Produktdesign

Indretning

Facade

Corporate Identity

Her er du! Location

Webudvikling

Her vil du gerne være!

Studio Webdesign Media crossovers

Model casting

Emballage

E·shop

Projekt styring

Marketingplan

Styling

Adwords Web services Katalog generering

Galleri service

Strategi

Koncept

Styleguide Medieformidling

Billeddogme Analyse

Print & tryksager

Intern implementering

Planning

Produktionsstyring

Briefing Virksomheden/ produktet Film produktion

Brandbook

Billedbehandling

Resultat måling Ekstern implementering

Visualisering

Animation

Prepress SEO

Umbraco

Kommunikations platform

Open Source

CMS

Annoncering Public Relations

Branding, bundlinje eller begge dele? Hos os kræver løsningen kun én station. Vores fire primære kompetencer: Strategi, design, marketing og koncept kombineret med kreativ nysgerrighed, helhedstænkning og dokumenteret erfaring bringer dig sikkert frem til målet – fokuseret og uden omveje. Kig forbi eller ring 7025 6000 – lettere bliver det ikke!

strategi design marketing koncept Nupark 49 + 7500 Holstebro + 7025 6000 mail@proff-art.dk + www.proff-art.dk

Øget kendskab Mere salg


Fantastisk EM-oplevelse i min hjemby

1213

EM-finalen i den kæmpestore Beograd Arena, der var proppet med mere end 20.000 medlevende tilskuere, er en oplevelse, som serbiske Petar Nanadic aldrig vil glemme. Af Martin Dons

Den 25-årige venstreback var skadet, da turneringen blev skudt i gang og var ikke med, da serberne vandt over Danmark i den indledende gruppe. Det var han i finalen. Og selv om det blev til et finalenederlag mod Danmark, gjorde det ikke oplevelsen mindre. Tværtimod.

Stemmen er tydeligt stolt. Men samtidig også tøvende med pauser. Pauser, hvor billeder bliver genskabt i hukommelsen. Begivenheden kan være svær at sætte ord på. Ikke fordi den er ubehagelig at snakke om. Tværtimod.

- Det var specielt for mig, fordi jeg spiller i Danmark. Jeg elsker Danmark, hvor jeg er glad for klubben og mine holdkammerater. Så jeg var glad for at spille finale for mit land mod det land, hvor jeg spiller til dagligt. Det var dejligt. Jeg er glad, fordi Danmark og Serbien er de to bedste håndboldnationer i Europa.

Petar Nenadic var en del af det serbiske landshold, der i januar imponerede hele håndboldeuropa og ikke mindst hele den unge, selvstændige nation. Ingen snakker om skuffelse over nederlaget til Danmark i finalen. Tværtimod. - Det var stort. Vi spillede på hjemmebane i en fyldt arena med 20.000 tilskuere. Det var helt utroligt at spille semifinale og finale foran så mange mennesker. Jeg kan næsten ikke tro på, at vi vandt medaljer. Det er fantastisk, siger Petar Nenadic, der sammen med holdkammeraterne fik en flot sølvmedalje rundt om halsen. - Alle er glade og tilfredse. Det er stort for serbisk håndbold og for min hjemby. Håndbolden lever i Serbien. Det er meget

svært at forklare, hvor stort det er, og hvor mange følelser, der var involveret, siger den serbiske TTH-profil, der selv kommer fra Beograd, hvor finalen blev spillet i Beograd Arena, som i 2008 dannede ramme om det europæisk Melodi Grand Prix.

- Slutrunden er den største oplevelse, jeg har haft med landsholdet i mit liv. Det er fantastisk, og der går nok nogle måneder, inden vi rigtig forstår, hvor stort det er, siger Petar Nenadic, der kommer til at møde en del af de danske finalister i den danske håndboldliga.

EM-semifinalen og finalen i Beograd Arena, blev en oplevelse, som Petar Nanadic aldrig vil glemme. Det var kæmpe stort. Både for ham personligt og den nye nations selvopfattelse.

EN BLACK BOX PRODUKTION AF

Scan QR-koden og læs mere om forestillingen!

TRINE JEPSEN BJARNE HENRIKSEN

MADS KNARREBORG

24 FEBRUAR

til

04 MARTS 2012

ve i s u l c ALL In skaffe og kage

ag rmidd - Efte rink d omst enu - Velk aterm e T n a it illinge - Ev forest il t t - Bille ing lse: rnatn - Ove lt være e d b a b m o d en son i - Morg r. per p s i kr. r P

VIP-Pa kke - Fr

i garde robe - Velko mstdrin k - Evita Teater menu - Billet til fore stilling en

kr.

BILLETSALG: 9611 7979 • MUSIKTEATRET.DK

595,-

895,-


Tyrkiet · Kreta · Rhodos · Samos · Sardinien · Kythira · Gran Canaria · Egypten

Danmarks bedste

Charterbureau ! U TR

Kåret af Trustpilot 2011

Perfekt 9.2 (af 10)

STPILOT

1

BE ST IN CATEGORY

Primo Tours samarbejder med det uafhængige forbrugersite Trustpilot om indsamling og offentliggørrelse af kundeanmeldelser.

HUSK ! Vi er Holstebro’s og hele Vestjyllands lokale rejsebureau. Bjarke Direktør

danske guider, dansk flyselskab, ....

2011 /2 012 Inspir atio se fler nskatalog, e

Primothoteller på ours.dk

www.primotours.dk Tel.: 8818 4618

Nyt katalog er på gaden Bestil det på primotours.dk 1


1415

Team Tvis Holstebro henter styrmand til angrebet Allan Damgaard kommer til at spille sammen med sin lillebror Michael, når playmakeren næste sæson trækker i den hvide TTH-trøje. Af Martin Dons Der står allerede en Damgaard på Team Tvis Holstebros holdkort, men fra næste sæson bliver det navn fordoblet. Klubben har nemlig hentet Allan Damgaard, der er storebror til Michael Damgaard, på en toårig aftale. Og storebror Damgaard ser frem til at komme på hold med lillebror. - Med de roller, der er stillet i udsigt, tror jeg, det bliver en fed oplevelse, som vi begge to kan få glæde af. Vi er to vidt forskellige spillertyper, så derfor kan jeg godt se os spille sammen. Vi vil ikke stå som direkte konkurrenter, og havde det være tilfældet, var jeg aldrig skiftet. Vi glæder os helt vildt meget, fortæller Allan Damgaard. - Det er en klub, jeg altid har set op til. Den er en del af toppen, og specielt inden for de

sidste par år, er det gået frem. Og med den nye hal har de fået en af Danmarks fedeste hjemmebaner. Derudover glæder jeg mig til at træne under Klavs Bruun, siger Allan Damgaard, der har masser af ambitioner med håndbolden. - Jeg tror altid, man skal stile efter det højeste, og det er landsholdet, og det er en drøm for mig. Sætter man ikke barrieren højt, udvikler man sig heller ikke. Ellers er min ambition at spille så meget som muligt og blive førstevalg på playmakerpositionen, siger Damgaard, der tidligere i karrieren har spillet fire år i Mors-Thy.

Fighter med evne for medspillerne Den 25-årige playmaker, der skifter efter to sæsoner i Viborg HK, hvor han også har fået en del af sin håndboldopdragelse på Viborg HK’s college, har tidligere i sin karriere

kæmpet med skader, men han har i flere sæsoner bevist, at når det kører for ham, er han en farlig herre. - Han er en fighter, men han er også en spiller, som jeg ser frem til kan gøre de andre gode. Han er god til at skabe plads til andre, og i de år, hvor det er gået godt for ham, har han været en af de mest flittige på assistlisten, siger den kommende TTHtræner Klavs Bruun Jørgensen. - Vi ville komme til at mangle en decideret playmaker, og der ser vi Allan som et rigtig godt bud på ham, der skal dække den plads. Han er en meget eksplosiv spiller, som skyder glimrende og er god til at sætte sine medspillere i scene, siger Klavs Bruun Jørgensen.

RESTauRanT & vinbaR

ViNbaREN ER ÅbEN Tirsdag - Lørdag fra kl. 15.00

god mad & vin

Sønderlandsgade 32 7500 Holstebro tlf. 97 42 60 00

– i en hyggelig atmosfære vi vil give dig en oplevelse, som den vi selv holder allermest af, når vi går ud – nemlig god mad, god vin og frem for alt en varm og hyggelig atmosfære. Støberiet er en restaurant, hvor der serveres lette retter. der er også gode muligheder for at holde selskaber for firmaet eller familien. man kan naturligvis også besøge Støberiet når venner og familie skal hygge i baren, evt. efter en tur i biografen eller teatret. vi glæder os til at se dig.

MENU EKSEMPLER mindRE RETTER Fiskesuppe • fisk • urter Spidsbryst • anis • Tranebær

bEStiL boRd oNLiNE www.stoberiet.com

kr.

88

kr.

88

STØRRE RETTER Medallion • svampe • glace Torsk • æble • brunet smør

kr. 218

dESSERTER Chokolade • vanilje • drys Udvalgte oste • ristet rugbrød • hjemmesylt

kr.

88

kr.

98

kr. 198

ÅbNiNgStidER tirsdag – søndag fra kl. 17.30 køkkenet lukker kl. 21.00 ellers mod forudbestilling


... kvalitet til byggeriet

Roslev henvender sig til alle erhvervsdrivende - store som små. Vi har ekspertisen til at klare opgaver til den professionelle håndværker, entreprenør, industri og hele det øvrige erhvervsliv. Vi er fagfolk og alle vores leverandører er fagfolk. Det giver stærke løsninger - hver eneste gang!

GRATIS LEVERING!

HERNING Hedelandsvej 10-12 . 7400 Herning Tlf. 97 22 16 00 . Fax 97 22 53 54

HOLSTEBRO Bülowsvej 14 . 7500 Holstebro Tlf. 97 42 26 00 . Fax 97 41 23 85

IKAST Neptunvej 1 . 7430 Ikast Tlf. 97 15 32 11 . Fax. 97 25 08 31

SKIVE & ADM. Bjørnevej 1 . 7800 Skive Tlf. 97 51 15 00 . Fax 97 51 25 11


1617

Vestjysk Bank:

Vi bakker op om lokale fyrtårne Vestjysk Bank og Team Tvis Holstebro har i en årrække dannet parløb, og for banken er det vigtigt at vise et lokalt engagement. Det sker blandt andet som hovedsponsor i TTH. Af Martin Dons Stort og flot står det lige midt på det hvide bryst. Vestjysk Bank. Team Tvis Holstebro har i flere år nydt godt af banken med hovedsæde i det vestjyske. Og den glæde er gengældt af banken, som sætter en ære i at bakke op om den lokale sport. - Vi vil være med til at bakke op om et af de lokale sportslige fyrtårne, som Team Tvis Holstebro i den grad er. Samtidig er det for at vise et lokalt engagement. Det er også en måde for banken at blive eksponeret lokalt og nationalt, siger Peter Rasmussen, der er salgschef i Vestjysk Bank. - Samtidig er det en mulighed for at give vores kunder nogle favorable muligheder, fordi vi har lavet en aftale med Team Tvis

Holstebro om, at kunder i Vestjysk Bank kommer ind for halv pris, så det er egentlig det, vi kalder noget for noget, forklarer salgschefen. ’ Han fortæller samtidig, at banken ud fra et forretningsmæssigt perspektiv tror på, at de ved at engagere sig lokalt i området kan skabe noget goodwill og opbygge nogle relationer, som kan give nye kunder og samtidig fastholde de eksisterende.

Kendt stemme i arenaen De fleste håndboldinteresserede i Holstebro har sandsynligvis hørt bankmandens stemme uden nødvendigvis at kunne sætte ansigt på den. Peter Rasmussen er nemlig med jævne mellemrum at finde bag mikrofonen, når TTH spiller på hjemmebane. En speakertjans han er glad for at kunne bidrage med.

Salgschef i vestjyskBANK Peter Rasmussen er ikke blot linket mellem Team Tvis Holstebro og banken. Han har også en aktiv rolle som speaker til liga-kampene. - Jeg er lidt af en sportsidiot og interesserer mig utrolig meget for sport, og håndbold er jeg blevet bidt af. Så jeg er glad for at kunne kombinere det at se håndbold med at gøre et stykke frivilligt arbejde for klubben, siger Peter Rasmussen. Derfor glæder det også den håndboldglade

salgschef, at begge mandskaber i år spiller med i toppen af ligaen. - Det er ekstremt positivt, og man kan ikke andet end være stolt over, at man er sponsor i en klub, når det går så godt. Det er med til at give endnu større værdi for vores sponsorat, siger Peter Rasmussen, der ikke forventer, at fusionen mellem Vestjysk Bank og Aarhus Lokalbank får indflydelse på deres fremtidige sponsorater.

Skru ned for elregningen med solceller - CO2 Neutral - Grøn energi - Afregning 1 : 1 - Nettoafregning - Tagløsning - Facadeløsning - Glasløsning

September 2010 . 1434.2010

- Solafskærmning

– Fremtidens ELEKTRIKER

Lægårdvej 91 7500 Holstebro Tlf. 97 42 07 99 hs@hs-el.dk www.hs-el.dk


Skal vi give virksomhedens

kommunikation et serviceeftersyn? Kommunikation Vi hjælper dig og din virksomhed med målrettet og præcis kommunikation, så du bedre kan interagere med dine kunder, realisere idéer og engagere dig.

GRAT

Grafisk design Vi skaber enkle og tidløse grafiske løsninger du kan bruge igen og igen. Også når det gælder traditionel tryk, magasiner eller direct mail.

Webløsninger Vi udvikler alt fra kampagnesites og corporate websites til e-handelsløsninger og mobilløsninger, som både du og dine kunder forstår at bruge. Og sidst men ikke mindst løsninger, der flytter din forretning.

Kaffe Det er helt gratis og uforpligtende, at få en gennemgang og et eftersyn af virksomhedens kommunikation, identitet og hjemmeside. Vi giver også kaffe...

Skal vi give virksomhedens kommunikation et serviceeftersyn?

Per Henriksen, Kreativ direktør . M: 2926 4060 . E: ph@7030.dk Nupark 51 . 7500 Holstebro . T: 9611 9460 . W: 7030.dk

IS!

Det er he Vi genn lt gratis. emgår komm jeres unikat ion, ide nti og hjem meside tet Lad os . få et m ø de i kalen deren.


1819

Den store klinge skal sikre millionen Der skal trædes i de høje gear, når Team Tvis Holstebro arrangerer sponsorcykelløb, hvor målet er at køre en million kroner hjem til håndbolden i Holstebro. Det bliver et stort vestjysk cykelår i år, når hele Giro d’italia-cirkusset lægger vejen forbi de vestjyske landveje til sommer. Team Tvis Holstebro sætter også kæden op på den store klinge, når vi lørdag den 17. marts disker op med et sponsorcykelløb.... Målet er at få kørt en million kroner i kassen, som skal være med til at vise, at Holstebro og omegn står sammen om endnu flere fantastiske håndboldoplevelser i både dameog herreligaen samt ikke mindst Europa Cuppen. Så der står meget på spil i de 45 minutter, hvor der skal trampes i pedalerne. Der vil være knivskarp konkurrence om, hvem der får samlet det største beløb ind, og hvem der får tilbagelagt flest kilometer på spinningcyklerne. Og som en hjælp dertil kan teamsponsorerne frit gentegne eller bryde loftet på deres garantibeløb. - Vi skal kæmpe på kilometer og på kroner. Beløbet går direkte til at sikre, at vi fortsat

kan være med i toppen af dansk håndbold, hvor vores to ligahold har bidt sig godt fast. Vi må erkende, at hvis vi fortsat skal være med på det højeste niveau, så skal vi stå sammen og løfte i flok og endnu engang bevise, at vi i Vestjylland kan, når vi vil, siger John Gråkjær, der er formand for Team Tvis Holstebro.

Publikum kan vinde præmier for over 50.000 kroner Målet er at få de deltagende teams i feltet til at køre så mange penge som muligt ind til TTH, og samtidig få en sjov og hyggelig dag ud af det for publikum. Alle med et hjerte for TTH kan støtte de forskellige teams. Enten før løbet ved at overføre et støttebeløb til ens favorit team eller under selve ”løbet”. Blandt alle dem, der støtter holdene, trækkes der under løbet lod om præmier for over 50.000 kroner, så du kan altså støtte TTH og samtidig deltage i konkurrencer om rejsegavekort, Ipads, Iphones etc.

Team Tvis Holstebro byder også på gratis fadøl og pølser i forbindelse med løbet. Konferencier er TV2´s BingoBanko-vært Joakim Ingversen. Så kom og få en hyggelig og sjov dag i arenaen med cykelsponsorløb, masser af præmier og tophåndbold i en god sags tjeneste. Hvis du vil støtte et af de forskellige hold og samtidig være med i en sand præmieregn, så se meget mere om, hvordan du gør på www. teamtvisholstebro.dk.

il iserne t Billetpr r blot mp en e a k / n e t 0 f or e v en og kr. 6 e n s k o sive. or v lt inklu A kr. 95 f . r e t is pension nline på b ø rn o g s t r ak s o il t s e B – ro.dk holsteb is v t m a te

HOLSTE

BRO

TILMELD DIG NYHEDSBREVET PÅ SWEETDEAL.DK

FANTASTISKE TILBUD PÅ OPLEVELSER SHOPPING RESTAURANTBESØG OG MEGET MERE

SPAR OP TIL

70%


Citroën DS3

1.995,- Pr. mdr.

Privatleasing fra

1. gangsydelse 20.000 kr. kilometer Pr. år 15.000 km. Periode 36 mdr.

CITROËN HOLSTEBRO • BANETOFTEN 50 • 7500 HOLSTEBRO TELEFON 40 52 50 ••WWW.BOJSENBILER.DK CITROËN 97 HOLSTEBRO BANETOFTEN 50 • 7500 HOLSTEBRO TELEFON 97 40 52 50 • WWW.BOJSENBILER.DK

ORIENTERINGSMØDER I UGERNE 20 OG 21 - SE MERE PÅ

WWW.UCHOLSTEBRO.DK


2021

HolstebroPLUS viser vejen til forretninger Snart kan de ca. 220 virksomheder i TTHs Erhvervsklub handle indbyrdes og tilbyde deres medarbejdere direkte adgang til fordele og rabatter på masser af varer. Forestil dig, at dit firma kobler dig på et netværk, hvor du kan få fordele, når du køber tøj, fladskærm, dagligvarer og sågar bil. – Med HolstebroPLUS bliver det virkelighed...

Thomas Bjørn Hestbæk:

HolstebroPLUS er Team Tvis Holstebros nye business- og fordelsnetværk, stillet til rådighed for medlemmer af Erhvervs-klubben, som for 4.000 kroner per år kan købe sig adgang til netværket. Et netværk der åbner mulighed for samhandel med de andre 220 virksomheder i Erhvervsklubben. B2B-delen åbnede 1. december 2011 og midt i januar i år åbnede den private del, så medarbejdere udstyret med et Holstebro PLUS-kort hele døgnet kan gå om bord i tilbud af enhver art.

- HolstebroPLUS er tilbud til vores medlemmer af Erhvervsklubben om at skabe merværdi for deres virksomhed. De tilbydes en salgskanal, hvor de i et lukket forum kan tilbyde deres ydelser og produkter til den rabat og med de fordele, de ønsker. Med denne online-markedsføring får de adgang til et helt nyt købedygtigt marked med over 200 virksomheder og snart flere tusinde private husstande, siger sælger Thomas Bjørn Hestbæk, Team Tvis Holstebro.

På holstebroplus.dk kan du få mere at vide om konceptet og dets mange muligheder...

Team Tvis Holstebro opsøger i denne tid samtlige erhvervsklubmedlemmer for at gøre opmærksom på de nye muligheder i HolstebroPLUS, og målet er, at 50 virksomheder er med fra 1. marts 2012. Forventningen på længere sigt, at hovedparten af de ca. 220 virksomheder vil deltage i netværket.

netværk i system. i B2B-netværket er det muligt at bruge TTH’s øvrige erhvervsklubmedlemmer aktivt, og drivkraften er skarpe priser og fordele. I takt med at flere og flere af virksomhederne aktiverer deres medarbejdere, bliver der adgang til en meget kraftfuld og interessant købegruppe, siger Lasse Jakobsen.

Firmaet bag HolstebroPLUS

Forkæl personalet

Bag konceptet, der åbner for samhandel, indkøbsaftaler, personalegoder og eksponering, står det nyetablerede firma, Pluskonceptet ApS, med base i Tønder.

HolstebroPLUS er også en mulighed for at forkæle sit personale.

Salgsdirektør Lasse Jakobsen, der i otte år har arbejdet med sponsorater og konceptudvikling i sportsverdenen, tror på ideen. - Med HolstebroPLUS sætter vi mulighederne for at gøre forretninger i et sponsor-

- Vil man som virksomhed give sit personale en mulighed som den Holstebro PLUS tilbyder, samtidigt med alle de førnævnte fordele, så må 4.000 kroner om året siges at være en særdeles fair pris, siger Thomas Bjørn Hestbæk. Vil du vide mere om HolstebroPlus, kan du besøge hjemmesiden www.holstebroplus.dk eller kontakte sælger Thomas Bjørn Hestbæk på 61 78 37 73 eller thomas@tvisholstebro.dk

PLUS-konceptet tilbyder ikke blot de medvirkende virksomheder store samhandelsfordele indbyrdes. Med fordelskortet får virksomhedernes medarbejdere også en række kontante fordele, når de handler i regionens detailbutikker.


regnskab vision skat re rådgivning

En SiKKEr mEdSpillEr • • • • • •

Industri- og boligbyggeri Renoveringsopgaver

Betonboring/-skæring Gartnerarbejde

Belægningsarbejde

en oplagt medspiller industri- og boligbyggeri renoveringsopgaver

BRO

4 Hostrupsvej ro 7500 Holsteb T 9610 6161

gartnerarbejde

r Tage Hjortkjæ t es nn Rø nt Be Hans Madsen Uffe Larsen n Søren Knudse n ard Kristense ga rp Ta s au Kl lmgaard Ho n se dik Go Kent Henrik Holm Jan Noer Sahl

.

en oplagt meds S industriog boligbyggeri KontAKt oeT G oG HøR MeM, renoveringsopgaver o e R

en oplagt medspiller Betonboring/-skæring Tvis holder gartnerarbejde Belægningsarbejde

STRUER

Torvegade 2 7600 Struer T 9684 2000

fag- og totalentrepriser

t

G U L F B O R 51

Harbogade 6990 Ulfborg T 9749 1366

industri- og boligbyggeri

t

Medlem af Danmark en pp ru G or Revis

konta Belægningsarbejde kt os

Når det handler om dit køkkenvalg

og hø

rm renoveringsopgaver fag- og totalentrepriser mere o eget hvad vi m, Se mere på tvis.as under Tvis holder ka Betonboring/-skæring

. Tvis holder .dk

dersen www.kroyerpe

. Tvis holder

Me n HVad VI ka IG d R o F GøRe

gartnerarbejde Når det handler om dit køkkenvalg Mads Bjerresvej 7 · 7500 Holstebro · T 9610 4400 · www.kajbech.dk

7030.dk

HOLSTE

RER REVISO T S A U T. S T ABetonboring/-skæring

Fag- og totalentrepriser

n r dig

gøre fo

Kaj Bech A/S Mads Bjerres Vej 7 7500 Holstebro Tlf: 9610 4400 www.kajbech.dk

Belægningsarbejde Se mere på tvis.as under Tvis holder fag- og totalentrepriser

Mød Brdr. Koch på tvis.as

Mads Bjerresvejk7o·n7500 · T 9610 4400 · www.kajbec takHolstebro t o s og hør m Køkkener har et stort mere o eget Tvis og varieret sortiment så vi m , hvad v kan skræddersy den løsning, gøre foi kan som passer hjemme hos dig. r dig

Mads Bjerresvej 7 · 7500 Holstebro · T 9610 4400 · www.kajbech.dk Når det handler om dit køkkenvalg

Se mere på tvis.as under Tvis holder

Mød Brdr. Koch på tvis.as

7030.dk

Mød Brdr. Koch på tvis.as

Ligegyldigt om den plads du har til et nyt køkken eller bad er stor, lille, lang, med vinkler, med skæve vægge, o.l. så kan vi kreere løsninger, så du får det optimale og mest funktionelle ud af selv den mest kringelkrogede plads.

Når det handler om livskvalitet, funktionalitet, design og sidst men ikke mindst den rette mavefornemmelse…

Tvis Køkkener har et stort ogstort varieret sortiment så vi så kan denden løsløs ning, Tvis Køkkener har et og varieret sortiment vi skræddersy kan skræddersy ning, som passer hjemme hos dig.hos dig. som passer hjemme om denduplads harnyt til et nyt køkken er stor, lang, med LigegyldigtLigegyldigt om den plads har du til et køkken eller eller bad bad er stor, lille,lille, lang, med vinkler, medvægge, skæve vægge, o.l. så vi kreere løsninger, såfår du det får det optimale vinkler, med skæve o.l. så kan vi kan kreere løsninger, så du optimale ogog mest funktionelle ud den af selv denkringelkrogede mest kringelkrogede plads. mest funktionelle ud af selv mest plads.

Tvis Køkkener · Adresse xx · 0000 by · Tlf. 0000 0000

Tvis Køkkener · Adresse xx · 0000 by · Tlf. 0000 0000

www.tvis.as www.tvis.as Tvis Køkkener Holstebro Gartnerivej 1 7500 Holstebro Tlf.: 9742 1801 info@tvis-holstebro.dk www.tvis.as

t


2223

TTH-app giver dig hurtigt overblik

Nu har du mulighed for at følge Team Tvis Holstebro, ligegyldigt hvor du er. Med den nye app på telefonen eller ipad’en kan du 24 timer i døgnet lynhurtigt få et overblik over seneste nyt fra din klub.

App’en giver dig adgang til den aktuelle stilling i både herre- og dameligaen, nyheder, billeder, kampkalender og spillertrupperne. App’en tæller automatisk ned til næste kamp, så du hele tiden er klar over, hvornår holdene spiller.

App’en er helt gratis og kan hentes til både iPhone og Android telefoner. Besøg App Store eller Android Market og søg på TTH.

– Vi ses på mobilen og i Gråkjær Arena!

QR kode til iPhone

QR kode til Android

proff-art.dk proff-art.dk

Engageredeadvokater, advokater,som somspiller går efter bolden Engagerede på alle strenge

Dansk lovgivning er særdeles omfattende. Og kompliceret. Den når ud i alle hjørner af samVi er ikke tilfredse med at blive målt mod andre end de bedste. Det er lidt fundslivet og berører erhvervsdrivende, offentlige myndigheder og privatpersoner. Der er ligesom Ultimativt gå efterog det rigtige resultat uden at gåvi efter ikke grund til at på tro, banen: at den bliver mindre at omfattende kompliceret. Men til –gengæld kan garantere, at Smith Advokatfirma også i fremtiden har alle til at manden. AtKnudsen stille i stærkeste opstilling ud fra det heltfornødne rigtige kompetencer taktiske oplæg. skabe overblik, og–resultater. At gå tilklarhed stregen men ikke over.

Kærneværdier Hos Smith Knudsen scorer vi højt på faglig sparring og kompetent rådgivDer står ofte betydelige interesser på spil for vores klienter, når vi medvirker til løsning af

ning. Vi er nærværende og har blik for detaljer. Har De brug for en helhjertet

juridiske opgaver. Godt håndværk og faglig kompetence er derfor kun nogle af de kvaliteter, vi

advokat, hvor døren er åben, så spiller vi gerne på Deres hold.

finder nødvendige. Hæderlighed, troværdighed og loyalitet fylder mindst lige så meget i vores forretningsgrundlag.

Samspil

Derfor kan De trygt henvende Dem til Smith Knudsen Advokatfirma, når De har behov for råd-

Vi har teams af specialister på alle juridiske områder og yder nærværende rådgivning og kompe-

givning og juridisk assistance.

Vil De vide mere, så klik ind på www.smithknudsen.dk

tent sagshåndtering i enhver opgave, stor som lille. Det solide fundament for al vores virksomhed er tillid. Vores klienter er vores partnere, som vi sætter alle strenge i sving for at servicere loyalt og professionelt.

Smith Knudsen Advokatfirma · Store Torv 6

Smith Knudsen Advokatfirma · Store Torv 6

·

·

Vil De vide mere, så klik ind på www.smithknudsen.dk 7500 Holstebro · Tlf. 97 42 63 33

7500 Holstebro · Tlf. 97 42 63 33

·

·

mail@smithknudsen.dk

mail@smithknudsen.dk


STABY

EFTERSKOLE Gymnastik • boldspil • musik

STaby EfTErSkolE har ét af landets flotteste springcentre, masser af inden – og udendørs idrætsfaciliteter og et væld af værkstedsaktiviteter - fra træ og metal til billedkunst og håndarbejde. Vi har noget at tilbyde alle, både hver for sig og sammen. Nørrevej 2 • 6990 Ulfborg • Tlf. 97491112 • post@stabyefterskole.dk • www.stabyefterskole.dk

Holstebro skaber rammer for talenterne Holstebro Kommune har med Gråkjær Arena skabt rammerne for håndbold på nationalt og internationalt topplan. Team Tvis Holstebro leverer indholdet. Vi er stolte af vores slagskibe.

www.marcus.dk

Holstebro er eliteidrætskommune under Team Danmark

Sammen med klubber, uddannelsesinstitutioner og erhvervslivet skaber vi nogle af landets bedste miljøer for udvikling af idrætstalenter

Holstebro har også nogle af landets bedste miljøer for talentudvikling inden for musik, dans, teater, scenekunst og forfatterskab

Vi plejer talenterne og har øje for både bredden og eliten

I uge 30 skaber Holstebro også rammer for Spejdernes Lejr 2012, der med 35.000 deltagere bliver danmarkshistoriens største lejr

HOLSTEBRO.DK HOLSTEBRO KOMMUNE > RÅDHUSET > 7500 HOLSTEBRO

Foto: Tilsted.com

Marcus Holstebro . Nørregade 52 . 7500 Holstebro . tlf.: 97423900


Gråkjær Arena skal være et fort

2425

Den fejrede for nyligt et års fødselsdag, og Gråkjær Arena har i den grad levet op til prædikatet som en af Danmarks stærkeste og flotteste hjemmebaner. Af Martin Dons Den har i sin korte levetid allerede dannet ramme om utallige dramaer. Gråkjær Arena er blevet rost af både landstrænere og modstandere, og der er ingen tvivl om, at der er en naturlig respekt fra modstanderens side, når de træder ind i en af Danmarks flotteste håndboldarenaer. For Team Tvis Holstebro-pigerne har det unge ægteskab med arenaen været en stor succes, og holdet har leveret præstationer på hjemmebane, som man ikke troede muligt. Cheftræner Niels Agesen mener da også, at arenaen har en stor betydning i den succes, som holdet oplever. - Jeg tror, at Gråkjær Arena har en stor andel i den succes, vi har på damesiden. Vi har haft flere tilskuere, og vi har følt, at vi har fået langt flere engagerede mennesker omkring os. Den selvtillid, som opbakningen i arenaen giver os, kan man ikke træne eller spille sig til, mener Niels Agesen.

I denne sæson har holdet hentet sejrer mod danmarksmestrene fra FC Midtjylland, ligesom også Randers HK er blevet besejret hjemme i arenaen. Det er fortsat kunne Viborg, der driller, men TTH-pigerne viste senest, at de er tættere end nogensinde før på de mangedobbelte danmarksmestre. Herrerne fik en mere vaklende start i arenaen, men holdet har i denne sæson vist, at det for alvor er ved at finde sig tilrette i de nye omgivelser. - Idrætscenter Vest har altid været et fort, og alle havde også regnet med, at arenaen ville blive det, men det blev det ikke i begyndelsen. Men det er det ved at blive, og vi er begyndt at føle os bedre tilpas. Det er meget federe at spille i Gråkjær Arena end på Vest, og faciliteterne er meget bedre både for os og tilskuerne, siger Søren Tau. Og tilskuerne har da også været glade for den nye hjemmebane. På det første år har 60.000 tilskuere besøgt Gråkjær Arena, og herrerne har øget deres tilskuergennemsnit

fra 1348 til 2066. Damerne har mere end fordoblet tilskuergennemsnittet fra tiden på Vest, så holdet i dag har 1670 tilskuere til deres kampe mod 775 i den sidste sæson på Idrætscenter Vest.

Publikum har taget godt imod Gråkjær Arena. Mere end 60.000 gæster har indløst entrebillet til håndboldkampe i den nye arena det første år.

Holstebro Flytteforretning A/S ændrer navn til

Holstebro Lagerhotel A/S Vi tilbyder:

Min sidste vilje Tag en snak om dine ønsker ved død. Få en gratis brochure med aftaleskema. Hartvig Hartvig Gaardhøje Gaardhøje

Respekt om dit minde Bestem selv hvordan. Få brochuren ”Når nogen dør”.

Erling Jensen Jensen Erling

Personlig rådgivning og vejledning

Transport Møbelopbevaring Udlejning af lager Lager med egen indgang Opbevaring af paller/gods Udlejning/salg af flyttekasser Kontakt os, og vi vil helt sikkert finde en løsning på jeres behov

Tilpasset din situation og ønske.

Medlem af Danske Bedemænd For din sikkerhed. Flemming Jørgensen Henning Vesterbæk

Døgnvagt alle dage på telefon:

97 42 09 11

Viborgvej 16 · 7500 Holstebro Din lokale bedemand siden 1912

www.gaardhoeje.dk

Holstebro Lagerhotel A/S F.L. Hansens Vej 6 7500 Holstebro

Tlf. 97 411 311


Forårstilbud

Raleigh Sprite Alu

Cube LTD Team Førpris: 9.999,-

Udsalg: 8.499,-

Dame og herre. m/ lås og dynamonav 7-gear

Forbehold for trykfejl!

RÅDGIVNING

pris: 4.199,-

OBS: vi har midt- og vestjyllands største udvalg i børnecykler, city bikes, racer og mountainbikes til rigtig gode priser. OBS.: Vi henter og bringer din cykel til reparation, uanset hvor du har købt den!

Trek 3.1 race carbon m/ Shimano 105

Førpris: 13.999,-

Udsalg: 10.999,-

Effektiv samarbejdspartner når det gælder sparring, økonomi og tilpassede løsninger. Optimering ved etablering, generationsskifte og finansiering. Valg af virksomhedsform. Engageret økonomisk rådgivning. Offentligt godkendte revisorer. Uddannelse og efteruddannelse prioriteres højt.

Et moderne revisionsfirma med mange års erfaring

OBS: Børnecykler - SPAR op til 20% Orden i økonomi og regnskab giver gode resultater Tjelevej 48, Tjørring 7400 Herning Tlf. 97 26 72 55 Fax 97 26 74 74 www.joergensencykler.dk info@joergensencykler.dk

Ordentlig rådgivning gør resultaterne bedre

Holstebro: Lægårdvej 91, 7500 Holstebro, T: 70 26 66 00 Vinderup: Nørgårdsvej 2, 7830 Vinderup, T: 70 26 66 00 www.revisionskontoretvest.dk

Åbent: Mandag-torsdag 9.00-17.30 · Fredag 9.00-19.00 · Lørdag 9.00-12.30

Fartglad? Fartglad?

Har du et mobilabonnement hos Telenor, kan du lige nu fyre hastigheden på din bredbåndsforbindelse helt op på 20 Mbit! Har du et mobilabonnement hos Telenor, kan du lige nu fyre hastigheden på din bredbåndsforbindelse helt op på 20 Mbit!

Prøv os af...

Kom ind og hør hvordan du får mere ud af din økonomi. Udover god rådgivning og gode priser er det i høj grad også et spørgsmål om kemien mellem dig og din rådgiver der gælder. Du er altid velkommen til at kontakte os!

Lige nu

Spar

70,70,-

229,229,Lige nu

Spar

pr. md.

hver måned uden stop hver måned uden stop Kim Gravgaard Filialdirektør kgr@sparbank.dk 9616 1101

Jesper Henriksen Privatkundechef jhe@sparbank.dk 9616 1116

Mads B. Jensen Erhvervskundechef mje@sparbank.dk 9616 1102

Anne Ø. Jørgensen Privatkunderådgiver anj@sparbank.dk 9616 1103

Erna Poulsen Finansmedarbejder epn@sparbank.dk 9616 1105

Jane T. Smidt Finansmedarbejder jts@sparbank.dk 9616 1114

Op til 20/1 Mbit Mindstepris i 6 mdr.: pr. md. 1.571 kr. Op til 20/1 Mbit Mindstepris i 6 mdr.: 1.571 kr.

Fuld fart på din bredbåndsforbindelse til en fast lav pris For kun 229 kr. pr. måned får hele familien en stabil forbindelse med fuld fart på. Den trådløse sørger for, at hastigheden kommer heltlav oppris på 20 Mbit – eller så meget som Fuld fartrouter på din bredbåndsforbindelse til en fast det overhovedet muligtfår at levere på din adresse. du brug med for hjælp, er vores kundeFor kun 229 kr. pr.ermåned hele familien en stabil Har forbindelse fuld fart på. Den service til atsørger hjælpefor, dig.atOg fik vi nævnt,kommer at du får helt oprettelsen forMbit 0 kr.?–Bestil allerede trådløseklar router hastigheden op på 20 eller så megeti dag! som det overhovedet er muligt at levere på din adresse. Har du brug for hjælp, er vores kunde-

Kundeservice 12 72 12 telenor.dk service klar til at hjælpe dig.72 Og fik vi nævnt, at du får oprettelsen for 0 kr.? Bestil allerede i dag! Lis Ravn Privatkunderådgiver lra@sparbank.dk 9616 1113

Per Vestergaard Erhvervskunderådgiver pev@sparbank.dk 9616 1111

VESTERGADE 6 - 7500 HOLSTEBRO T 9616 1100 - WWW.SPARBANK.DK

Peter M. Hansen Privatkunderådgiver pmh@sparbank.dk 9616 1112

Troels Kudahl Privatkunderådgiver tku@sparbank.dk 9616 1107

Peter R. Jacobsen Private Banking Chef prj@sparbank.dk 9616 1264

Kundeservice 72 12 72 12

telenor.dk

Kampagnen gælder alle Telenor mobil privatkunder t.o.m. 31.03.2012. Hastigheden er op til 20Mbit ved download og 1 Mbit ved upload. Ca. 15% af hastigheden anvendes til datastyring. Hastigheden kan variere afhængigt af tekniske forhold, men vi leverer den højest mulige hastighed på din adresse. Læs mere på telenor.dk. Minimumsprisen er inklusiv oprettelse 0 kr., forsendelse 99 kr. og gebyr på 98 kr. Ved opsigelse af mobilabonnement bortfalder rabatten på bredbåndsabonnementet. Kampagnen gælder alle Telenor mobil privatkunder t.o.m. 31.03.2012. Hastigheden er op til 20Mbit ved download og 1 Mbit ved upload. Ca. 15% af hastigheden anvendes til datastyring. Hastigheden kan variere afhængigt af tekniske forhold, men vi leverer den højest mulige hastighed på din adresse. Læs mere på telenor.dk. Minimumsprisen er inklusiv oprettelse 0 kr., forsendelse 99 kr. og gebyr på 98 kr. Ved opsigelse af mobilabonnement bortfalder rabatten på bredbåndsabonnementet.


2627

En million til håndbold – Både virksomheder og private kan blive medsponsorer på et hold til ”Giro de Holstebro”, når eventen løber af stablen den 17. marts 2012 i Gråkjær Arena. Ambitionen er klar - Op på den STORE klinge!

PROGRAM

TTH skifter gear og træder igennem mod nye højder. ”Giro de Holstebro” skal være et rekord-sponsorcykelløb, og vi vil køre 1 million kroner ind! En million, som skal vise at Holstebro og omegn står sammen om endnu flere fabelagtige håndbold-oplevelser i både herreog dameligaen...og i Europa! Med millionen kan vi komme op på den STORE klinge i kampen om medaljerne i den kommende sæson...

Er du med på spøgen? ”Giro de Holstebro” gennemføres umiddelbart før dameliga-kampen mellem Team Tvis Holstebro og Aalborg DH, den 17. marts. Deltagerholdene er ”firmahold”, som deltager med garanterede sponsorbeløb på mellem 50.000 og 100.000 kroner... – Men der er også mulighed for at blive en del af dette brag af en event for færre sponsorkroner: For minimum 3.000 kroner for virksomheder og 500 kroner for privatpersoner deltager du i jagten på millionen... og endnu mere topbold i Gråkjær Arena.

Hvilket hold satser du på?

Sådan gør du...

Som medsponsor er ideen, at du vælger et af de tilmeldte “firmahold”. På den måde er du med i en hel række sjove og spændende konkurrencer i forbindelse med eventen; Hvilket hold samler flest penge, hvilket hold kører længst, hvilket hold har flest sponsorer?

Ønsker du at være med på vejen mod millionen, kan du kontakte eventkoordinator Nette Nielsen på mobil 29 29 11 23 eller nette@tvisholstebro.dk, og aftale hvordan du ønsker at medvirke?

Samtidig er du med i lodtrækninger om rejsegavekort, iPads, iPods m.v. blandt de deltagende medsponsorer. Som medsponsor bliver du endvidere eksponeret på TTH-websitet, i en række annoncer og under selve eventen i arenaen under det hold, som du har satset på og ønsker at støtte. Se nedenstående hold!

Du kan også ”gå direkte til kassen” og indbetale dit sponsorbeløb via netbank: Her overføres sponsorbeløbet til konto 7600 0001337302 – Skriv dit navn/ virksomhedens navn efterfulgt af det hold ”nummer” (Ex.: Cykelfabrikken Pedal A/S, hold 3), som du ønsker at støtte. – Så er vi godt på vej mod millionen, og flere håndboldsmæk for skillingerne!

Kl. 12.30 Pølsevogne og fadølsbarer åbner. Der serveres gratis fadøl og pølser frem til kl. 13.15. Kl. 13.00 ”Giro de Holstebro” skydes i gang i arenaen, hvor sponsorteams kan benytte max. 2 ryttere, som frit kan skifte i de 45 minutter løbet varer. ”Spinningløbet” kommenteres af BingoBanko-vært Joakim Ingversen, og der vil være en masse publikumskonkurrencer og præmier for mere end 50.000 kroner med rejsegavekort, iPad, iPhone o.m.a. Kl. 13.45 ”Giro de Holstebro” afsluttes, holdene hyldes og premieres. Hele eventen filmes og vises på kubeskærmen i arenaen, hvor ryttere, teamchefer og supportere vil blive interview’et under løbet. Kl. 13.45 Ligaholdene begynder opvarmningen + publikumsunderholdning. Kl. 14.30 Kampstart: TTH vs. KIF Vejen. kl. 15.10

Joakim Ingversen BingoBanko’er med publikum.

kl. 16.00 Fed-lørdags-foyer-fest. Efterfest med levende musik, øl og pølser. kl. 18.00 Good bye and Thanks a million!

HOLD 06 Holdene til ”Giro de Holstebro”

erne til Billetpris rede: er uænd n rn e p m a k 0 for bø og kr. 6 e n s k a o r , g tis rv eventen kr. 95 fo le e H r. r og ioniste spræmie m og pens u k li b lser, pu sive. øl og pø er inklu ik s u m levende online... – Bestil

Følg opdateringen på teamtvisholstebro.dk

HOLD 01

HOLD 07

HOLD 02

HOLD 08

HOLD 03

HOLD 09

BingoBanko-vært Joakim Ingversen kommenterer ”Giro de Holstebro”, underholder i pausen i kampen mellem TTH -Aalborg DH og fyrer publikumspræmier af for mere end 50.000 kroner!

Holstebro

HOLD 04

HOLD 10 Creme Fraiche DesignLite

HOLD 05 Jespers Planteskole Specialbutikken

HOLD 11 TTH Herrer

Køb din billet online på teamtvisholstebro.dk


NY ERHVERVSSÆLGER Tang Biler speeder op inden for salg og leasing af erhvervsbiler – derfor byder vi velkommen til vores nye erhvervssælger

Lars Skytte Nygaard Ring til Lars og aftal et uforpligtende møde og en gennemgang af din virksomheds bilpark.

T LARS KONTAKLEFON PÅ TE

14 5118 28

Festen starter hos Midtjysk Festudlejning MF midtjyskfestudlejning

Barnedåb Konfirmation Bryllup Sølvbryllup Fødselsdag Start hos Midtjysk Festudlejning og få inspiration til Reception Havefest indbydelser, bordkort, servietter, stearinlys og meget Gadefest meget mere bordpynt. Vi har selvfølgeligFirmafest også telte, borde, Byfest stole, service, glas, duge, bestik og meget mere. Julefrokost Høstfest Så kom ind til en af vores 3 afdelinger i Sunds, Morgensang Viborg og Holstebro for Nytårsfest Åbent hus Her starter festen Svendegilde Studenterfest Drejervej 18, 7451 Sunds Rejsegilde Livøvej 7, 8800 Viborg Sidste skoledag Jens Baggensensvej 12, 7500 Holstebro Indflytterfest Guldbryllup 97 14 40 98 / 86 62 26 50 Surprisefest Jubilæum Kobberbryllup www.herstarterfesten.nu . info@herstarterfesten.dk Polterabend

Start hos Midtjysk Festudlejning og få inspiration til indbydelser, bordkort, servietter, stearinlys og meget andet bordpynt. Vi har selvfølgelig også telte, borde, stole, service, glas, duge, bestik og meget mere. Kig ind i en af vore tre afdelinger i Sunds, Viborg eller Holstebro.

HER

Her starter festen…

FESTEN

STARTER

Drejervej 18, 7451 Sunds • Livøvej 7, 8800 Viborg

NYBOVEJ 27 / 7500 HOLSTEBRO / T 97 42 29 22 / WWW.TANGBILER.DK

www.herstarterfesten.nu www.herstarterfesten.nu

Jens Baggensensvej 12, 7500 Holstebro

Tlf. 97 14 40 98 / 86 62 26 50

info@herstarterfesten.dk

Pynt op med det bedste

STABY

Midtjysk Festudlejning fører et stort udvalg i servietter, lys, duge og bordpynt fra Ihr, Duni, Marimekko, Bækkelund osv.

”Rigtige” priser – tillid og aftaler der bare holder...

Vi er også lagerførende i otte indbydelser og bordkort.

EFTERSKOLE

Besøg os i Viborg eller Sunds, og få inspiration og hjælp til Danmarks bedste fest. Se vore åbningstider på www.herstarterfesten.nu

Gymnastik • boldspil • musik

- Jeg har helt klart valgt Super Dæk Service på grund af deres priser, som ligger under, hvad man tager på det autoriserede mærkeværksted. Men oveni har jeg erfaret, at en aftale er en aftale hos Super Dæk Service. Det har afgørende betydning, når man som jeg er helt afhængig af bilen i det daglige arbejde, siger Poul Lauritsen, som gennem flere år har været fast kunde hos Super Dæk Service i Holstebro. STaby EfTErSkolE har ét af landets flotteste springcentre, masser af inden – og udendørs idrætsfaciliteter og et væld af værkstedsaktiviteter - fra træ og metal til billedkunst og håndarbejde. Vi har noget at tilbyde alle, både hver for sig og sammen.

Bilen tilbringer med andre ord en hel del timer på værkstedet, så her er det afgørende, at jeg har et seriøst autoværksted. Tillidsforholdet mellem Peter Lund, som er værkfører, og mig er i orden. Jeg kan stole på Super Dæk Service og de aftaler, vi indgår, og det har stor betydning, når man i det daglige har brug for en bil, der bare fungerer, siger Poul.

Vidste du, at Super Dæk Service er lige så meget autoværksted som dækcenter? Vi tager os nemlig af hele din bil, og vores veludstyrede værksted servicerer og reparerer alle bilmærker.

Frokost kl. 12.00 - 15.00

SUP ERT p til JEK 4 lit e KU r 5W40 ol ie N

Inkl. o

895 ,-

Pizza, pasta, omelet eller Bøf Italiano…

HUS Inkl. mo K TI ms. DSB EST ILL I N G

Varieret udvalg

NTE - PIZ RA

113414 11

Siden

HOLSTEBRO · Gartnerivej 20 · 7500 Holstebro · Tlf. 76 15 34 90

RIA ZE

Du vil opleve os som et værksted, der gør sig umage med god service, kompetent håndværk og ikke mindst regninger, der er til at forstå.

Nørrevej 2 • 6990 Ulfborg • Tlf. 97491112 • post@stabyefterskole.dk • www.stabyefterskole.dk

RIST O

Poul er salgskonsulent hos Nilfisk og har hele Jylland som sit distrikt. En arbejdsdag kan sagtens byde på flere hundrede kilometers kørsel rundt i det jyske, og kilometertælleren i Pouls fi rmabil – en 4 år gammel VW Touran 1,9 TDI – når at registrere cirka 80.000 kilometer årligt. - De mange kilometer betyder, at bilen jævnligt skal til service. Det sker for hver cirka 20.000 kilometer. Dertil kommer hvad der kan være af reparationer, dækskift osv.

1991

ITALIA Brotorvet 3 . DK-7500 Holstebro 97 40 10 05 . www.italia-holstebro.dk

Besøg os i: Sunds afdeling: Drejervej 18 7451 Sunds Tlf. 97 14 40 98 info@herstarterfesten.dk www.herstarterfesten.nu

Viborg afdeling: Livøvej 7 8800 Viborg Tlf. 86 62 26 50 info@herstarterfesten.dk www.herstarterfesten.nu


2829

En helt almindelig, ualmindelig dag Det hele skal klappe i løbet af to gange 60 minutter, når der afvikles dobbeltarrangement i Gråkjær Arena. Af Martin Dons

Turene til Karup

Der er allerede livlig aktivitet i Gråkjær Arena, selv om der er lige omkring tre timer, til den første af dagens to hjemmekampe spilles. Det er herrerne, der lægger ud med en kamp mod Kolding.

De to litauiske dommere ankom allerede til Danmark i går. Det samme gjorde den islandske delegerede fra EHF. Dog ikke på samme tid. Det betød to ture til Karup for Team Tvis Holstebro, da det er hjemmeholdet, der afholder alle udgifter i forbindelse med europæiske kampe.

Lige nu er det dog ikke den kamp, der får mest opmærksomhed på kontoret i Team Tvis Holstebros administration i Gråkjær Arena. Uret har lige passeret to denne lørdag eftermiddag, og ved bordet er der netop blevet taget hul på det tekniske møde forud for Europa Cup-kampen mellem Team Tvis Holstebro og Team Esbjerg.

I dag begyndte dommerens program klokken tolv, da de blev hentet på Hotel Royal, hvor de har base, mens de er i Danmark. Frokost på en af byens restauranter sammen med Thomas Hestbæk fra TTH bliver det til, inden det tekniske møde forud for kampen.

dommerne, får indrammet parkeringspladsen, så der er båse forbeholdt Erhvervsklubbens Plusmedlemmer.

Holdene gør arbejdet færdigt Dagens første kamp, der står mellem Team Tvis Holstebro og Kolding, transmitteres direkte på TV2. Det betyder, at der allerede i flere timer har været livlig aktivitet i arenaen. De fleste kameraer er på plads, og et lille studie i det ene hjørne af hallen tager form.

Farver på spilletrøjer bliver gennemgået. Navnene på spillerne tjekkes op. Blandt andet. Alt sammen på engelsk. Enkelte danske og litauiske sætninger sniger sig ind i strømmen, men ellers er snakken international. ”May the best team win” slutter mødet.

Efter et navn er rettet og et andet er tilføjet, er alle tilfredse med de officielle kamprapporter, som bliver delt ud til journalisterne og nok så vigtigt bliver sendt til Det Europæiske Håndboldforbund efter kampen. Derefter gælder en halrundvisning, inden dommerne skal tilbage på hotellet, hvor de kan nå at hvile sig, inden aftenens kamp klokken 19.20. På TTH-kontoret har der været aktivitet siden klokken 11. Nette Nielsen, der er eventkoordinator, gør de sidste forberedelser frem mod kampen. Thomas Hestbæk, som tidligere på dagen spiste frokost med

TTH-pigerne kunne efter en nervepirrende afslutning mod Team Esbjerg juble over en plads i EHF Cuppens kvartfinale. Holdet nåede i sidste sæson til finalen – Det er også målet i år!

De store LED bander rulles ind i håndboldarenaen. Reklamer på gulvet skyder frem flere steder, og spillere, trænere og hele Danmarks kommentatorpar Thomas Kristensen og Bent Nyegaard er ankommet. På banen gør spillerne deres til, at forberedelserne går op i en højere enhed. TTHherrerne viser sig fra deres bedste side, og med forrygende angrebsspil og stærkt forsvarsspil fighter holdet sig til en vigtig sejr over Kolding. Arenaen har været på kogepunktet op til flere gange.

Herrekampen mellem Team Tvis Holstebro og Kolding er valgt til weekendens SuperMatchen på TV2 - Det betyder, at TV2 har indrettet et lille studie i det ene hjørne af Gråkjær Arena.

En repræsentant fra Esbjerg har taget turen til Holstebro lidt før spillerne. For Team Tvis Holstebro er det direktør Jacob Jørgensen, der repræsenterer klubben. En islandsk repræsentant fra EHF styrer mødet, hvor også de to dommere fra Litauen er med.

Inden alle europæiske kampe holdes et teknisk møde, klubberne , en repræsentant fra Det Europæiske Håndboldforbund og kampens dommere er repræsenteret.

Efterfølgende er det pigernes tur. En sejr er kravet, hvis holdet vil videre til kvartfinalen i den europæiske turnering. Det hele går som planlagt, og holdet fører en overgang med syv mål. Noget går dog galt, og pludselig er det gæsterne fra Esbjerg, der fører. Nerverne har bredt sig fra banen til tilskuerpladserne.

Borgmester H.C. Østerby ser op til Mads Christiansen! Alle EM-deltagere fra TTH og Kolding fik blomster og gaver, inden kampens start. Publikum kvitterede med stående klapsalver for de fantastiske EM-oplevelser.

Men som var det en ægte Hollywood-film, ender det hele lykkeligt, og pigerne henter dagens anden TTH-sejr i Gråkjær Arena. Mere end 2000 mennesker har været vidner til kampene. For dem har det hele taget lige omkring fem timer. For andre er det flere dages forberedelser, der er overstået på fem timer. Aftenen sluttes af med en middag med de to litauiske dommere og den islandske delegerede, der i øvrigt tidligere har dømt flere år i den bedste danske liga, inden de køres tilbage på hotellet. En mandag morgen – dagen derpå – kan begynde efter en tiltrængt nats søvn.


Stor fremgang i Erhvervsklubben 24 nye medlemmer er kommet ombord i Erhvervsklubben siden november. Målet er 300 medlemmer inden for de næste to år. Jacob Jørgensen: Vi har fundet et fremragende koncept til generering af nye medlemmer til Erhvervsklubben

Af Martin Dons Det er ikke kun på håndboldbanen, det går stærkt. Også i Erhvervsklubben er der fart over feltet. Siden november, hvor klubben indledte et samarbejde med telemarketingfirmaet Caprea, er antallet af medlemmer i Erhvervsklubben steget med ti procent.

Team Tvis Holstebro og Caprea har igennem de sidste måneder haft et succesfuldt samarbejde, der har resulteret i omkring 15 nye medlemmer i TTH’s Erhvervsklub. Caprea har på professionel vis ringet en udvalgt liste over interessante virksomheder igennem. Resultatet har været mange gode møder og en helt konkret resultat, som kan aflæses direkte på TTH’s bundlinje.

Det betyder, at 218 virksomheder lige nu er en del af regionens største erhvervsklub. Men med en målsætning om at nå 300 medlemmer inden for de kommende to år, er der stadig plads til mange flere. Samarbejdet opstod efter længere tids dialog mellem Caprea-dirketør Christina Niemann Ahler og direktør Jacob Jørgensen, der sammen udviklede den konkrete case. – Som har vist sig som en sand succeshistorie, i en ellers svær tid!

- Folk kan se ideen i at være med i TTHs erhvervsklub, som ubetinget er den største i vores region. Det er en god mulighed for at udveksle ideer, skabe forretningsaftaler og udvide sit sociale erhvervsnetværk under afslappede forhold, siger direktør i Team Tvis Holstebro, Jacob Jørgensen. Telemarketing-firmaet Caprea ApS har gennem et par måneder ringet ud til potentielle kunder og booket møder, og det har skabt travlhed for klubbens sælgere. - Det har fungeret rigtig fint. Vi har fået mange nye medlemmer gennem de møder, som Caprea har booket. Det har fungeret godt og professionelt, og vi har været rigtig glade for samarbejdet, som vi helt klart genoptager til sommer, når vi skal se frem mod den nye sæson, siger Jacob Jørgensen

Velkommen til Erhvervsklubbens nye medlemmer Barry Callebaut Birk Mink Borbjerg-Hvam Kultur- og Fritidscenter / Kulturcafeen Caprea ApS Flemming Krogh A/S Grisehandler Jesper Madsen

Halco ApS HH90 Kokkeservice.dk LGT Logistics Lys & Papir Huset Mil-tek AS Nedbrydningsfirmaet Hvidberg A/S

Nordkaps Familie Grill P.H. Staldservice SA Tagdækning Servicecentret A/S Holstebro SPAR Borgbjerg Struer Billakering I/S Superdæk

Tanksol TSM Customer Service TVIS Køkkencenter Holstebro I/S Tvis Pelsdyrfarm Se hvad et medlemskab kan give din virksomhed på teamtvisholstebro.dk

undervisning Gymnastik Håndbold kost natur Fodbold Find os på

Kunstnere: Kirsten Bøggild, Rigmor Yde, Jens Chr. Vestergaard, Merete Ribel, Charlotte Mikkelsen, Henrik Busk Andersen og mange flere…

www.optur.nu

Kunst i HJeRM i 36 åR! åbningstider: 1. april - 30. september: Tirs. - fredag kl. 9.00-17.00 · Lørdag kl. 10.00-12.00 1. oktober - 31. marts: Tirs. - fredag kl 9.00-17.00 · Lør.- og søndag kl. 10.00-17.00 www.hjerm-kunstgalleri.dk

- det gælder din fremtid…


3031 4431

Erhvervsklubbens medlemmer 70/30 Per Henriksen Caprea ApS AB Catering A/S AB Skovservice Actona Company A/S Addo App ApS Advokaterne Nupark Advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius AktivPersonale A/S Andelskassen MidtVest Holstebro Anlægspavillonen Arne Hald A/S Auto-G Holstebro A/S Bageriet Max Bang & Olufsen Holstebro Barry Callebaut Birk Mink Bojsen Biler A/S Citroen Holstebro Borbjerg-Hvam Kultur- og Fritidscenter / Kulturcafeen Botex Gardineksperten Bowl´n´Fun Holstebro Brich Tæpper & Gulve A/S Butik Gøg & Gokke Børge Lind & Sønner A/S Cafax v/JC Vinther ApS Carl Ras Engros Beslag CC&CO Cheval Liberté Danmark A/S Chrois ApS Cito Materieludlejning A/S COWI A/S Creativ Company A/S Creme Fraiche ApS Dagbladet Holstebro/Struer Dahl Biler A/S Damco Denmark A/S Dan-Alu Danish CrownDansk Mink Papir A/S Danske Bank - Finanscenter Jylland Midt Degn - Top Shop Designlite Difko Invest A/S Dit:Skiltefirma Eiler Thomsen Alufacader A/S Ejler Chr. Knudsen A/S Elvest A/S Espersens Stenhuggeri Estate BOLIGBØRSEN Flemming Krogh A/S Grisehandler Jesper Madsen

Halco ApS HH90 Holstebro Rejsecenter Holstebro Tagrenovering ApS Hotel Royal Hotel Schaumburg Hph Ulfborg ApS HR Navigator HTH Køkkenforum Holstebro ApS Hummel International A/S Højglans A/S Ib G. Jensen Industri og Skadeservice VEST InduTech Nordic A/S IT Relation A/S Jakobsen & Blindkilde A/S Entreprenørfirma Jens Jensen Murer & Entreprenør A/S Jensen Solfilm Jespers Planteskole Johansen Grafisk John Thorsø Holding A/S Jyda Sign ApS Jyske Bank A/S K-Ventilation ApS Kaj Bech A/S Kaj K KASTRUP A/S KONTOR SYD A/S Kokkeservice.dk KPMG Krabbe & Partner A/S Krangården A/S KRØYER PEDERSEN Statsautoriserede Revisorer I/S Lely Center Herrup / B.F. Malketeknik A/S LGT Logistics Lys & Papir Huset Madsen Byg Malermester Ole Hansen MALING.NU Matas v/Jens Kongsgaard MCB A/S Meiniche Mejdal Blik Mejrup Skave El Midt Jysk Festudlejning Midtjydsk Elektro A/S Mil-tek AS Mita KopiSystem Mogensen VVS Comfort A/S Mr. Tip-Top

Munkbro Svineavl A/S Murerfirmaet Stig Gade A/S Musikteatret Holstebro Nedbrydningsfirmaet Hvidberg A/S N.P. Tryk netIP a/s Nicolaisen Ure, Guld, Sølv NK Cykler, Vinderup Nordea A/S Nordea Erhverv Nordkaps Familie Grill Nybolig Holstebro Nykredit - Holstebro Nykredit Erhverv Nørgård Agro Nørre Halgaard O. Jacobsens Maskinfabrik A/S Ole Kjeldsen VVS Oranje Beton Partner Herning A/S Pejsekælderen Per Maler Personalemanden ApS P.H. Staldservice Plus El A/S Plus Office A/S Polisan Pro Tec Vinduer A/S Proff Art Reklamebureau A/S Profil Optik ProShop Europe A/S PWC Restaurant Skyttegården Hjerl Hede Revisionskontoret Vest A/S REXHOLM A/S Ringkjøbing Landbobank Rose Poultry A/S Roslev Trælasthandel A/S Royal Unibrew A/S RSM Plus SA Tagdækning Seelen Care Servicecentret A/S Holstebro Skave Turistfart A/S SKOKJÆR Slagter Lange Smedefirmaet Koldkjær A/S Smith Knudsen Advokatfirma Sparbank A/S SPAR Borgbjerg Sparekassen Holstebro

Special-butikken Sportigan Holstebro Staby Fliser & Hegn Stark - Bendix Lemvig-Struer-Holstebro Stjernetæpper A/S Struer Billakering I/S Struer Kleinsmedie A/S Struervejs NærKøb Støberiet A/S SuperBest Ellebæk Superdæk Sv. Erik Brogaard A/S Sydbank A/S Søndergaard El Tandlæge Niels Christian Krogh Tang Biler A/S - VW Tang Biler A/S Fiat - Suzuki Tanksol Team Benns A/S Thorkild Pedersen Automobiler Aps Thybo Biler TJ-Lyd, Ove Tjagvad Toyota Holstebro Tryg Forsikring A/S TSM Customer Service Tøjeksperten Tømrer- & Snedkerfirmaet Bjarne Toft Tømrerfirmaet Hans Jensen Tømrerfirmaet Munksgård TVIS Køkkencenter Holstebro I/S Tvis Pelsdyrfarm uch - Uddannelsescenter Holstebro Ulsted Ure Guld Sølv Vald. Birn A/S Vejløs Byggeforretning ApS Vemb Slagter ApS Vestforsyning Erhverv A/S VESTJYLLAND FORSIKRING vestjyskBANK A/S Vikar og Hjemmeservice Midtvest Villumsens Bolighus Vin- & Delikatessehuset Vinderup TræByg A/S Vinoteket Enghaven Vion Denmark Vognmand Erik Skræddergaard Wild’n’Fun Willis I/S Forsikringsmæglere Works ApS

Vi ønsker nærmere oplysninger om erhvervsklubben team tvis holstebro Firmanavn:

Kontaktperson:

Adresse:

Telefon:

Sendes til: Team Tvis Holstebro, Gråkjær Arena, Hostrupsvej 27, 7500 Holstebro Indmeldelse eller yderligere spørgsmål kan også rettes til Team Tvis Holstebro på tlf. 97 43 59 59 eller thomas@tvisholstebro.dk

Se også www.erhvervsklubben.dk

10.02.2012


Vi ved hvad det betyder, at bolden er i de rette hænder HUSK

Halv pris til alle TTH’s hjemmekampe for vestjyskBANK kunder

Der skal gode rammer til at skabe et godt resultat - også i sportens verden I vestjyskBANK ved vi, hvad det vil sige at sende de bedste på banen. Et godt samarbejde giver de bedste resultater. For os er samarbejde, indlevelse og engagement selve kernen i det at drive en bank. Vi ved, hvor vigtigt det er at have en bank, der forstår. En bank der i samarbejde

vestjyskbank.dk

med dig tænker hele vejen rundt om din økonomi. En bank, der tænker langsigtet. Hvor omtanke og ansvarlighed er kernen. Og hvor det handler om mennesker. Om dig. Velkommen i vestjyskBANK.

Team Tvis Holstebro Profil Avis februar 2012  
Team Tvis Holstebro Profil Avis februar 2012  

Team Tvis Holstebro Profil Avis februar 2012

Advertisement