Page 20

idræts Følelsen af bolden i netmaskerne, af serven, der går igennem, af at give den alt hvad man har sammen med sine holdkammerater. På idrætslinjen får du en masse fysiske udfordringer, og du lærer om fysisk og mental træning. Det handler ikke nødvendigvis om at være ekspert, men først og fremmest om at have lyst til fysiske sportsgrene sammen med andre.

BOLDSPIL OG IDRÆTSTEORI - er for dig, der er til flere forskellige bold-discipliner. Du vil først og fremmest blive en bedre holdspiller, være i et aktivt fællesskab, hvor spillet og legen med en bold er rammen for de fysiske udfordringer. Vi træner eksempelvis håndbold, volleyball, basket, fodbold og badminton. Men også de ‘mindre boldspil’ som amerikansk fodbold, rugby og slagbold. Derudover arbejder vi med kroppens fysiologi og med spilfilosofi.

OUTDOOR - er for dig, der vil afprøve grænser og komme i god kondition i naturen. På Outdoor kan du bl.a. løbe i skoven i form af orientering, cross og duathlon. Derudover kører vi mountainbike, klatrer, vinterbader og laver mad over bål. På Outdoor tager vi også på friluftsture enten med kano, kajak eller på vandring.

Aarhus Efterskole  

Arhus efterskole brochure

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you