Page 1

Vernieuwers

www.profclean.eu


Vernieuwers

Bumper Clean

Reinigt en vernieuwt de kleur

Eigenschappen * Reinigt en vernieuwt de kleur van kunststof en rubber onderdelen. * Beschermt tegen vocht, weersinvloeden en vuilaanslag. * Vormt een satijnglans. Toepassingen * Bumpers, sierstrips, portiergrepen. * Vinyl daken, banden en mat zwarte delen. * Opbergboxen van auto's en motoren. * Interieurdelen. Gebruiksaanwijzing Bus goed schudden voor gebruik. Breng Bumper Clean aan met spons of zachte doek en gelijkmatig verdelen. Met een schone doek na wrijven.

g

Art. 66100

Bumper Clean+Spons

500ml

12

Tyre Shine Foam

Bandenzwart

Eigenschappen * Maakt banden weer als nieuw. * Actieve schuimreiniger. * Goed dekkend vermogen. * Beschermt tegen invloeden van buitenaf. * Voorkomt scheuren en vale plekken. Toepassingen Tyre Shine Foam is een actieve schuimreiniger die banden en rubberen vloermatten er weer als nieuw uit laat zien. Ideaal voor gebruik in showrooms. Gebruiksaanwijzing Goed schudden voor gebruik. Spuit de band in vanaf 30cm afstand. Laat de Tyre Shine Foam even drogen en wrijf vervolgens uit met een pluisvrije doek.

g

Art. 66101

K1

Tyre Shine Foam

600ml

12


Vernieuwers

Cockpitspray

Reinigt en vernieuwt plastic en vinyl

Eigenschappen * Reinigt en verfrist plastic en vinyl materialen. * Haalt de kleur op. * Antistatisch en vuilafstotend. * Fris parfum. Toepassingen * Dashboard. * Portierbekleding. Gebruiksaanwijzing De te behandelen delen matig bespuiten met cockpitspray. Direct uitwrijven met een schone, pluisvrije doek.

g

Art. 311

Cockpitspray

300ml

12

Provinyl

Geeft bescherming en glans aan rubber en kunstof Eingenschappen * Geeft een mooie glans. * Geschikt voor alle type rubber en kunststoffen. Toepassingen Provinyl geeft bescherming en glans aan alle kunststoffen, vinyldaken, rubber, bumpers, sierlijsten, banden, spoilers, etc. Gebruiksaanwijzing Product is gebruiksklaar en kan dus direct op het oppervlak worden aangebracht. Het product met een trigger flacon of spons aanbrengen. Voor een perfect resultaat na 10 minuten met een doek droog wrijven.

g

Art. 65003

Provinyl

650ml

12

65000

Provinyl

5l

4

65001

Provinyl

20l

1

65002

Provinyl

200l

1

K2


Vernieuwers

Cool Breeze

Car parfum

Eigenschappen Cool Breeze geeft een aangename geur in de auto en verdringt hierdoor vreemde en ongewenste luchtjes. Ook voor andere ruimtes is Cool Breeze te gebruiken. Gebruiksaanwijzing Vernevel een kleine hoeveelheid in de auto. Om de geur langer vast te houden de luchtverfrisser op de vloer (bijv. onder de autostoel) vernevelen.

g

Art. 487

K3

Cool Breeze

650ml

12

Vernieuwers  

Vernieuwers zijn producten voor detailing. Om een auto de echte showroom finish te geven.

Vernieuwers  

Vernieuwers zijn producten voor detailing. Om een auto de echte showroom finish te geven.