Page 1

K O N S E Q U E N T E N AT U R K O S M E T I K


TAUTROPFEN

CONSECVENŢĂ ÎN COSMETICA NATURALĂ Omul este o parte componentă a naturii şi de aceea este responsabil pentru modul în care primeşte şi foloseşte ceea ce îi oferă aceasta. Această convingere este criteriul şi conceptul de bază al calităţii pentru Tautropfen. Suntem mândri de faptul că prin intermediul produselor Tautropfen vă putem oferi una dintre cele mai consecvente cosmetice naturale existente pe piaţa actuală. Conţinutul fiecărui produs depăşeşte în mare masură recomandările Consiliului European în ceea ce priveşte domeniul cosmeticii naturale. Cea mai importantă premisă a naturaleţii produselor Tautropfen este folosirea plantelor, uleiurilor şi plantelor medicinale, care sunt certificate Demeter şi obţinute prin cultivări certificate direct din natură precum şi din cultivări controlate biologic. Apa din izvorul nostru are proprietăţi deosebite, astfel se obţin emulsii fine şi proaspete precum şi apă şi geluri de faţă pure. Desigur că în obţinerea produselor Tautropfen renunţăm nu doar la conservanţi, ci şi la materia primă, pentru obţinerea căreia ar fi necesară uciderea animalelor. Protecţia mediului uman si cea a animalelor şi plantelor pe cale de dispariţie este pentru noi un subiect important. De aceea Tautropfen spijină programe de protecţie a mediului înconjurător precum şi diverse proiecte socio- ecologice în întreaga lume. Cunoaşteţi o cosmetică naturală mai consecventă? Daniela Lindner Membru executiv


DE 5 ORI CONSECVENŢĂ Consecvenţă în cosmetica naturală, consecvenţă în eficienţă Consecvenţă pur şi simplu: Produsele Tautropfen de întreţinere oferă pielii îngrijire în conformitate cu Omul şi cu Natura. Ca parte a naturii, omul trebuie să se comporte cu responsabilitate pentru a contribui la conservarea acesteia. Prin urmare, naturaleţea, simplitatea şi transparenţa sunt cele mai importante criterii ale filosofiei de viaţă Tautropfen. Consecvenţă ecologică: Ecologia este o exigenţă a holisticii - chiar şi în cazul întreţinerii pielii noastre. Calitatea Demeter, cultivările controlate biologic, certificările recoltelor sălbatice şi certificările 100% naturale sunt pentru Tautropfen conforme cu legile naturii. Consecvenţă în responsabilitate: Tautropfen susţine comerţul echitabil cu materii prime – pentru binele suprem al naturii şi al oamenilor. Ca urmare, Tautropfen sprijină proiecte socio-ecologice prin cumpărarea din zonele protejate a ingredientelor naturale. Consecvenţă în sistemul de îngriire: Tautropfen oferă curăţare, tonifiere, îngrijire de zi şi de noapte pentru toate tipurile de piele. TAUTROPFEN reprezintă frumuseţea înfloritoare – cu un sistem de îngrijire personalizat care ajută pielea să fie luminoasă, frumoasă şi într-adevăr sănătoasă. Consecvenţă în obţinerea beneficiilor: „Fii prietenos cu propriul corp, astfel încât sufletul din acesta să trăiască în el cu plăcere” a scris Teresa de Avila despre relaţia dintre interior şi exterior bazată pe echilibru. Tautropfen oferă posibilitatea de a vă bucura de îngrijirea personală, pentru ca trupul şi sufletul dumneavoastră să trăiască în armonie.

͹ɔVΉ ɢ L ʎ L ʢ ȯʑ ɔ ˸ʤ H Ȳ ͉ U 6Ήʤ ɗɏʦʜʅɗ͹ɔ ɪ U ʦ ʤ D Q ɔ ˸ʤ H Ȳ ͉ ʤU DȪɰOD͹ɔʙXʎʢɤ Seneca


TAUTROPFEN Tautropfen este unul dintre cei mai seriosi producatori de cosmetică naturală din Germania, a cărui fondator este Rainer Plum. Totul a pornit odată cu naşterea fiului lui Plam, Tai, în 1979.

Participant al mişcării hippy din Germania, Plum a ajutat la deschiderea primului magazin cu produse organice din Munich. A fost grădinar pentru compania Demeter, a pus bazele primei brutării cu pâine integrală din Germania şi a studiat despre extractul Bach flower, precum şi despre alchimie. În acelaşi timp, şi-a urmat marea pasiun, aceea de a oferi îngrijire şi tratament folosind ierburi medicinale. Experienţa sa de viaţă este atât de vastă încât Rainer Plum este nerăbdător să ne relateze una dintre poveştile sale de viaţă: cum fundul copilului său a constituit temelia pentru compania Tautropfen.

Pielea copilului era foarte sensibilă, cu tendinţă spre o inflamare acută, care cerea îngrijire medicală. Conservanţii sintetici, coloranţii şi compuşii aromatici erau inacceptabili pentru părinţii lui. Faptul că absolut nici unul dintre tuburi nu conţinea toate ingredientele enumerate din alifii, i-a deranjat şi mai mult. De aceea şi-au creat propriul produs. Au făcut acest lucru în timpul unei călătorii în însorita Toscana. Au colindat peisajul într-un mijloc de transport hippy, transformat în autobuz. O damigeană plină-ochi de plante medicinale şi ulei pur natural era prinsă de acoperişul acestuia .


TAUTROPFEN Această unică metodă a fost denumită „extracţia solara completa”. Uleiurile presate la rece se toarnă peste ierburi şi flori ale pomilor fructiferi, apoi sunt lăsate la macerat în damigeană timp de şase săptămâni, în arşiţa soarelui. Uleiurile ierburilor coapte la soare nu doar au tratat inflamaţia lui Tai şi i-au făcut pielea funduleţului moale, dar au devenit fundamentul firmei înfiinţate un an mai târziu în oraşul Obing şi de atunci au stat la baza multor produse Tautropfen. În 1989 Tautropfen a devenit pionierul în producerea de cosmetice ce se ridică la standardele de calitate Demeter şi astăzi este unul dintre cei mai importanţi furnizori de produse eco în lume. În obţinerea produselor Tautropfen aproape toată materia primă provine din culturi organice sau din cultivări controlate biologic.

Orice materii prime provenite de la animale sunt tabu. Tautropfen sprijină programe de protecţie a mediului înconjurător, precum şi diverse proiecte socio-ecologice în întreaga lume, de aceea în elaborarea produselor se renunţă la conservanţi şi la materiile prime pentru obţinerea cărora ar fi necesară uciderea animalelor. Produsele de înaltă calitate Tautropfen au un aspect modern, rafinat. Cutiile pliante din carton şi flayerele informative – fiecare cumpărător cunoaşte acum în detaliu metoda pură, desăvârşită, naturală şi de înaltă calitate, de preparare, la care Rainer Plum şi soţia sa au lucrat ani în şir.


DE LA AMAZON PÂNĂ ÎN MUNŢII ATLAS Materii prime din Proiecte Socio-ecologice

Ulei şi flori de trandafir, Hidrolat de trandafir Ulei de Ximenia Alge brune Argilă Ulei de Paranuss, Cupuacu, Fructul pasiunii Flori de muşeţel, Ulei de trandafiri şi Geranium Arbore de unt Crini făclie Crin alb (sau al Madonei) Ulei de cătină şi hidrolat de cătină Planta de ceai Roiboos Prune kakadu Miere din Tasmania (Lederholz)

Ce au în comun munţii Atlas din nordul Africii, 156 de sate din pădurea tropicală amazoniană, o provincie iraniană situată la o înălţime de 2500 de metri, rezervaţia Biosfera nordatlantică şi Toscana? Foarte simplu: în fiecare dintre aceste locaţii se găseşte câte una din preţioasele materii prime pentru cosmetica naturală Tautropfen. În acelaşi timp aceste zone sunt importante pentru Tautropfen deoarece aici sunt dezvoltate proiecte socio-ecologice sau un anumit program de protecţie a mediului înconjurător. Acesta este, fără îndoială, un aspect important al filosofiei firmei şi imaginii Tautropfen care evidenţiază consecvenţa acesteia.

Iran / Trandafiri în loc de Opium Africa de Sud / Phytotrade Africa Franţa / Rezervaţia Biosfera din Iroise Maroc Amazon / Crodamazon Egipt / Sekem Farm Burkina Faso Sudul Franţei Elveţia Italia Africa de Sud Australia Tasmania


SEKEM-FARM EGIPT Ajutor pentru “copiii muşeţelului” Sekem ajută copiii egipteni – Tautropfen se alătură acestei acţiuni. Aşa se explică modul în care Tautropfen se implică în acest proiect – pe langă activitatea de colaborare în ceea ce priveşte materia primă prin proiectul profesorului Ibrahim Abouleish, care a primit premiul Nobel alternativ în anul 2003. Multe familii egiptene sunt prea sărace ca să-şi poată trimite copiii la şcoală. Ei au nevoie de forţa de muncă a copiilor ca să câştige bani ca prin aceasta să asigure familiei strictul necesar. Exact în astfel de cazuri intervine ajutorul de la Sekem. În cadrul gospodăriei agricole Sekem, copiii pot sa meargă dimineaţa la şcoală, iar după-amiază culeg şi sortează muşeţelul cultivat ecologic sau alte flori. Pentru îndeplinirea acestei sarcini, copiii (denumiţi “copiii muşeţelului” tocmai din cauza acestei îndeletniciri), primesc o recompensă în bani ca şi cum ar fi muncit toată ziua. Iniţiativa Sekem, care a început în anul 1977 odată cu recoltarea biodinamică a plantelor medicinale, reprezintă astăzi o asociaţie formată din întreprinderi de pătură mijlocie. Iniţiativa este caracterizată prin organizarea activităţilor culturale şi prezenţa unei puternice responsabilităţi sociale. În 1988 a luat naştere prima grădiniţă, în 1989 - prima şcoală. Astăzi, 250 de “copii ai muşeţelului” au posibilitatea să înveţe şi sunt repartizaţi în 12 clase. În 1999 a fost înfiinţată academia Sekem. Următorul proiect este o instituţie privată de învăţământ. Recolta Demeter Flori de muşeţel


TAUTROPFEN

AMALUR BIO-REVITAL Îngrijire anti-îmbătrânire, în special pentru pielea exigentă. Începând cu 40 de ani Amalur în limba bască înseamnă «Mama Pământului» - un nume simbolic pentru o îngrijire unică antiîmbătrânire cu alese materii prime naturale. Renumitul ulei de amarant, cunoscut şi sub numele de „Aurul incaşilor”, protejează celulele împotriva radicalilor liberi, sprijinit de extractul de prune kakadu, provenite de pe culturi atent controlate biologic din pădurile tropicale din Australia. Mierea tasmaneză (Lederholz) din natura nealterată a Tasmaniei, Aloe Vera şi rădăcina japoneză de Konjak formează un depozit pentru o hidratare de durată. Extractul de arbore de unt şi uleiul din nuci de Macadamia din culturi ecologice controlate armonizează subtil efectele de îngrijire. În acest fel, Amalur dăruieşte pielii pretenţioase un profil neted şi ferm, lăsând totodată ca frumuseţea şi vitalitatea ei să strălucească.


)ʢʦPRɡHVɀɏɢԨ ȪȭHɈȪɏʠʢʖɃH˸ʤɔ ʎɤʏUDJRVɀɏ  Christian Morgenstern

100% NATUR* *În concordanţă cu cerinţele Consiliului European *În concordanţă cu cerinţele BDIH

Amarant de pe culturi Controlate organic Din Peru


TAUTROPFEN

C H ARIS T AU Pentru pielea care are nevoie de regenerare

Prin intermediul noului sistem de îngrijire Charisma, Tautropfen răsfaţă pielea care necesită regenerare şi accentuează strălucirea ei naturală şi proaspătă. Prin legătura unică dintre isoflavonii de germene de soia 100% naturali, nemodificaţi genetic, precum şi ceaiul sud african nefermentat Rooibo şi extractul activ de Ginkgo, pielea este revitalizată şi i se dăruieşte hidratarea de care are nevoie. Extractul eficient de ceai african Rooibo apără pielea de “radicalii liberi”. Uleiurile preţioase de nucă Macadamia şi de jojoba netezesc pielea şi îi oferă plus de elasticitate. Pielea devine mai moale şi mult mai rezistentă în faţa factorilor de îmbătrânire timpurie a pielii. Untul de Shea şi uleiurile preţioase de avocado şi jojoba constituie un rezervor important de substanţe active având un efect echilibrant asupra conţinutului de umiditate a epidermei. Mai mult decât atât, provitamina A şi vitamina E din uleiul de cătină Demeter şi extractul preţios de frunză de Ginkgo (arborele pagodelor) activează procesul de regenerare celulară. Rezultat vizibil: Pielea îşi recapătă prospeţimea naturală, devine mai elastică şi suplă. Prin folosire regulată cutele mici sunt netezite.

100% NATUR* *În concordanţă cu cerinţele Consiliului European *În concordanţă cu cerinţele BDIH


9ȲHÔ?Ę–É”ĘœÉ¤É”ČżÉ?ÉžÔ¨ GɈPĘ‹É”ʛʅOÉ€É? ʍɾȾÉ? GĘ‹É ʍɾȾɰOĘ?É  ʙɔČżÉ?SRDÉ€É?GɈPĘ‹É” ʛʅOWΉʧLD˺Ή Proverb chinezesc

Ginkgo Biloba De pe recolte sălbatice Din Africa


)ʖɔʠʢȲHɀʑQRɡʎɤ ʠUʝʠʢʖʅɗFʝʢɞDVWȯɰɗ ͠QFˉɢʣɤՏHʤʅɗʏʖɚ DȪHVWɈVΉʤU͉LDVFΉ͠ɚ ɰɗʎɤɿOˈȪʑȾɏ  Theresa v. Avila


TAUTROPFEN Seria Cătină Tautropfen este creată pentru pielea pretenţioasă şi sensibilă, care are nevoie de hidratare şi îngrijire specială. Cătina din Toscana se evidenţiază prin conţinutul natural bogat în Vitamina C, E precum şi vitaminele B. Deosebit de importante în ceea ce priveşte efectul pe care îl are cătina asupra pielii sunt nu doar componentele uleioase, dar şi cele solubile în apă prin conţinutul lor bogat de Vitamina C şi vitamine B, minerale şi bioflavonoizi. Uleiul preţios de jojoba şi untul concentrat de Cupuacu (arbore de cacao) ajută la păstrarea unei pieli hidratate în mod natural. Uleiurile eterice din componenţa mandarinului şi portocalului au un efect fortifiant şi stimulativ. Prin intermediul acestei combinaţii de ingrediente naturale preţioase seria Tautropfen Cătină oferă un sistem de îngrijire eficientă şi delicată pentru pielea sensibilă.

100% NATUR* *În concordanţă cu cerinţele Consiliului European *În concordanţă cu cerinţele BDIH

Cătină De calitate Demeter Din Toscana

CĂTINĂ Sistem de îngrijire Pentru piele pretenţioasă


CONSECVENŢĂ ÎN PERSEVERENŢĂ PENTRU OM ŞI NATURĂ Trandafirul este simbolul iubirii, frumuseţii, graţiei şi delicateţii. În provincia iraniană, Kerman, au fost sădiţi trandafiri de Damasc la o înălţime de 2500 de metri. Ineditul este reprezentat de faptul că această suprafaţă a fost folosită înainte pentru cultivarea opiumului. De 6 ani Tautropfen colaborează cu aproximativ 600 de agricultori din acea regiune.

O dată pe an – de la începutul lunii mai până spre mijlocul lunii iunie - înfloresc trandafirii roz de Damasc. În această perioadă a anului se prelucrează recolta. Mugurii încă nedesfăcuţi sunt culeşi manual, cu mare grijă şi în cele din urmă sunt prelucraţi. Astfel iau naştere valoroasele materii prime pentru produsele TAUTROPEFN, Seria TRANDAFIR.


VΉ

ɔ 6ΉʤU͉ȲH˸ʤɔȯʑʢLʎLɢ͹

TAUTROPFEN

TRANDAFIR

ʜʅɗ͹ɔ ʤU͉ȲH˸ʤɔQDʤʦUɪɗɏʦ DȪɰOD͹ɔʙXʎʢɤ Seneca

Pentru pielea delicată Produsele TAUTROPFEN TRANDAFIR oferă pielii delicate ceea ce are nevoie: îngrijire, protecţie şi relaxare cu ajutorul preţiosului ulei de trandafir. Produsele din seria Trandafir împrospătează pielea sensibilă predispusă apariţiei ridurilor şi o hidratează. În plus, fortifică eficient pielea, îi oferă plus de elasticitate şi supleţe şi o senzaţie de prospeţime. Apa de faţă TAUTROPFEN este o apă de faţă tonifiantă uşoară, fără alcool, care acţionează blând evitând iritarea pielii şi conferind acesteia strălucire. În plus, oferă hidratare optimă pielii delicate predispusă la deshidratare şi stare de tensiune – un companion pentru momentele speciale din viaţă. Emulsia de noapte Tautropfen acţionează benefic îmediat după aplicare şi asigură relaxare pielii în timpul nopţii, iar emulsia de zi Tautropfen Trandafir împrospătează pielea sensibilă predispusă apariţiei cutelor şi o hidratează. Primele cute mici şi linii sunt netezite - aceasta se datorează uleiurilor active, precum şi substanţelor active cu efect hidratant din componenţa fructului brazilian Cupuacu. Stratul de protecţie al pielii este întărit. Astfel, seria TAUTROPFEN TRANDAFIR oferă pielii sensibile cea mai bună protecţie şi alintă simţurile cu parfumul adevăraţilor trandafiri de Damasc. 100% NATUR* *În concordanţă cu cerinţele Consiliului European *În concordanţă cu cerinţele BDIH


7ԪʅɗɡɈQˈVʎXɢʏʖɚʋSΉ

TAUTROPFEN

FLUIDUM7ԪʅɗȿɏSˈVʤȾHɈ]ΉʠʢʖɚʋSΉ

Forţă din mare Pentru piele sensibilă

Goethe

Marea, elementul vieţii, stă la baza produselor TAUTROPFEN FLUIDUM. Substanţele active preiau din mare minerale şi microelemente, dar şi substanţe antiinflamatoare şi de fortificare a ţesutului conjunctiv. Acestea sprijină funcţiile celulare ale pielii sensibile, oferindu-i acesteia o hidratare intensivă. Complexul de substanţe active din apa mării şi pietrele preţioase de malahit oferă pielii un efect calmant. Uleiul preţios de avocado, migdale precum şi untul de Cupuacu (arbore de cacao) fortifică capacitatea pielii de a se apăra de factorii nocivi şi ajută la stabilizarea metabolismului celular. Cu un uşor iz de ylangylang, mentă şi citrice, seria TAUTROPFEN FLUIDUM aminteşte de aerul din grădinile de vară de la malul mării.

100% NATUR* *În concordanţă cu cerinţele Consiliului European

Alge brune Din rezervaţia Biosfera din Iroise

Tautropfen sprijină programul de ocrotire a mediului prin cumpărarea algelor brune preţioase şi pure din rezervaţia bretanică Biosfera din Iroise, unul din monumentele umanităţii din Atlanticul de Nord afiliate UNESCO. Tautropfen foloseşte forţa algelor brune bretanice pentru a aduce omul în armonie cu natura.

Limited edition


TAUTROPFEN

ENERGIE Pentru pielea uscată Din adâncurile pădurii tropicale braziliene se extrag valoroasele materii prime pentru seria de îngrijire TAUTROPFEN ENERGIE. Untul de Cupuacu atenuează efectul nociv al radiaţiei, acizii graşi nesaturaţi îi conferă pielii mai multă supleţe şi strălucire. Extractul cu efect hidratant de Aloe Vera şi untul de arbore de cacao (Cupuacu) cu vitamina E precum şi uleiurile preţioase de nucă de Brazilia şi Macadamia susţin elasticitatea naturală şi funcţionalitatea pielii şi o apără împotriva deshidratării.Această compoziţie valoroasă conţine acizi graşi saturaţi, care protejează pielea împotriva deshidratării. În acelaşi timp, aceşti acizi graşi au grijă să ofere pielii plus de elasticitate, supleţe şi strălucire. Pădurea tropicală amazoniană este o sursă preţioasă de materie primă inedită şi spaţii vitale unice. Prin seria ENERGIE Tautropfen intervine pentru ca acest spaţiu să fie exploatat corespunzător şi în acelaşi timp să fie protejat. Astfel, 156 de sate din această zonă sunt sprijinite în lupta lor pentru protejarea spaţiului vital intact.

100% NATUR* *În concordanţă cu cerinţele Consiliului European

x

Limited edition


TAUTROPFEN

AMEA Fluid Anti-Aging

100% NATUR* *În concordanţă cu cerinţele Consiliului European

Fructe Acai din recolte Sălbatice controlate şi Fructul pasiunii din culturi Controlate biologic. Din Amazon

Fluidul Anti-Aging pentru piele matură sprijină puterea naturală de rezistenţă a pielii şi tratează delicat primele semne ale îmbătrânirii pielii. Cu ajutorul unui amestec de fructe exotice Tautropfen Amea acţionează delicat împotriva semnelor îmbătrânirii: fluidul Anti-Aging sprijină capacitatea naturală a pielii de a se apăra de factorii nocivi şi o protejează împotriva radicalilor liberi. Pielea, care are nevoie de regenerare, este întărită iar cutele mici sunt reduse. Combinat cu ingrediente preţioase cum ar fi fructele de Acai, polifenoli, fructul pasiunii, ceaiul verde, untul de Shea şi uleiul de migdale Tautropfen, AMEA duce în cel mai scurt timp la un rezultat vizibil: mai multă elasticitate şi vitalitate. Cutele mici sunt reduse şi pielea devine netedă. Fluidul Anti-Agind AMEA de la TAUTROPFEN a primit în Franţa premiul de excelenţă „Frumuseţe şi Sănătate” la categoria Inovaţie şi Eficienţă. Prestigiosul juriu format din oameni de ştiinţă, dermatologi şi farmacişti a fost pe deplin convins de produsul TAUTROPFEN AMEA.


TAUTROPFEN

NAYANA Fluid pentru ochi Cuprinse într-un fluid uşor, puterea uleiului de Ximenia şi extractul de crin alb protejează zona delicată din jurul ochilor şi îi conferă elasticitate. Uleiul din seminţe de Ximenia se evidenţiază prin acţiunea sa eficientă de îngrijire mai ales în cazul pielii deshidratate. Extractul de crini albi activează procesul de regenerare celulară şi este cunoscut datorită eficacităţii sale în apărarea pielii împotriva îmbătrânirii. Silurul şi albăstrelele au un efect calmant şi antiinflamator – pentru momente frumoase, pline de strălucire. 100% NATUR* *În concordanţă cu cerinţele Consiliului European

Fructul Ximenia Din Africa de Sud/“Phytotrade Africa” Şi extract de crin alb Din culturi biologice Din Elveţia


TAUTROPFEN

PURA VERDE Gel pentru netezire

Extractele preţioase de părăluţă, alge, Aloe Vera şi flori de nalbă sprijină efectul imediat al gelului şi dăruiesc pielii, care are nevoie de regenerare, o strucutură mai netedă şi puternică. Complexul de ingrediente active fortifică pielea feţei în mod natural, oferindui un aspect fin, delicat. Porii măriţi sunt micşoraţi eficient, iritaţiile sunt reduse. În acelaşi timp, pielea capătă o senzaţie intensă de prospeţime şi i se stabilizează cu efect durabil procesul de hidratare. Pentru o faţă cu o strălucire naturală din substanţe 100% naturale.

100% NATUR* *În concordanţă cu cerinţele Consiliului European

Părăluţă Din culturi controlate organic Din Franţa


TAUTROPFEN

AQUATAU Nectar hidratant Nectarul pur al florilor din inima crinilor făclie transformă îngrijirea Tautropfen în ceva cu totul special: ingredientele răsfaţă pielea sensibilă a feţei, o apără de radicalii liberi şi îi oferă o senzaţie unică. Nectarul hidratant TAUTROPFEN AQUATAU răsfaţă pielea cu ajutorul nectarului din florile pline de prospeţime de crin făclie: ingredientele cu efect antiinflamator şi revitalizant îngrijesc zonele sensibile ale pielii de pe faţă, gât şi decolteu şi neutralizează radicalii liberi. În acest mod gelul împiedică formarea cutelor şi liniilor mici, dăruind pielii dumneavoastră senzaţia de prospeţime şi delicateţe. Extractul de Aloe Vera precum şi acidul hialuronic hidratează pielea, iar apa fină de flori de portocal o înviorează.

100% NATUR* *În concordanţă cu cerinţele Consiliului European

Crini făcline din culturi Biologic controlate Din Franţa


TAUTROPFEN

ULEIURI ŞI BALSAMURI Baza naturală de îngrijire personală Uleiurile şi balsamurile TAUTROPFEN sunt compoziţii pe bază de uleiuri preţioase. Ingredientele active din trandafir, gălbenele şi cătină sunt obţinute prin procesul de macerare solară completă. Datorită acestei proceduri speciale şi uşoarei presări la rece, ingredientele active din uleiuri, ierburi şi flori sunt conservate în condiţii perfecte pentru a oferi protecţie şi îngrijire pentru fiecare tip de piele. Balsamurile conţin ceară de albine de calitate Demeter şi uleiuri esenţiale obţinute prin procesul de macerare solară completă. Întrucât balsamurile nu conţin apă, protejează pielea împotriva deshidratării, înmoaie pielea aspră şi menţin suplă chiar şi pielea delicată din jurul buzelor. Sfatul nostru pentru întreţinere: aplicate prin masaj imediat după baie sau duş pe pielea încă umedă, sunt absoarbite uşor în piele, iar aceasta devine astfel extraordinar de delicată.


TAUTROPFEN

1DʤʦUɈ͹ɔ͠QԍɰȵʑSʎʖʦȸHɈʜɤ ȿɏFʝQʤUɈʫLɋʜLʎLRGDWΉ Juvenal

ARBORE DE CEAI Pentru pielea cu impurităţi Uleiul de arbore de ceai – o înţelepciune străveche. Sursă de vitalitate şi medicament eficient. Aborigenii - locuitorii străvechi ai Australiei - cunosc şi apreciază uleiul de arbore de ceai ca pe un mijloc natural complex de îngrijire a pielii în diferite situaţii problematice. Uleiul de arbore de ceai este o sursă eficientă pentru cosmetică. Tautropfen, preocupată dintotdeauna de a scoate în evidenţă mijloacele naturale de îngrijire precum şi cele curative, a le studia şi a le transpune în produsele sale, s-a preocupat intens de uleiul de arbore de ceai. Tautropfen obţine acest ulei din cultivările controlate Demeter din plantaţii alese cu grijă din New South Wales, Australia, unde sunt certificate şi de către BFA ( Biological Farmers of Australia). Rezultatul este reprezentat de cele 2 produse din seria Arbore de Ceai, care se completează reciproc din punctul de vedere al efectului asupra pielii: Balsamul Tautropfen Arbore de Ceai pentru acnee şi piele aspră, crăpată şi apă de faţă din Arbore de Ceai. Este foarte plăcută şi uşoară, având efect antibacterian.


QɼʍɵɗʋȾɏ 7ԨȪɏHVɀɏPʋȾɏ͹ɔ ɛQDʤʦUΉʣʖʛɿOΉ  G. Keller


TAUTROPFEN

ARGILĂ

Pentru curăţarea părului şi Îngrijirea corpului

ARGILA PURĂ TAUTROPFEN din Maroc este o argilă cu o vechime de aproximativ 11 milioane de ani. „Ghassoul”, după cum este denumită în marocană, curăţă delicat şi profund. În Africa de Nord această argilă a fost şi este folosită de generaţii la rând în îngrijirea tradiţională a părului şi corpului. Acest produs natural complex este un adevărat „talent multidezvoltat”, care curăţă, protejează şi îngrijeşte chiar şi cea mai sensibilă piele şi părul problematic. Cea mai bună argilă marocană, obţinută prin metode de abataj pentru ca Tautropfen să fie alternativa naturală pentru pielea sesibilă. Argila marocană are un efect echilibrant şi de normalizare fără a dăuna ph-ului natural al pielii.


TAUTROPFEN

ÎNGRIJIREA BEBELUŞILOR Protecţie specială Încă de la început Desigur, din dragoste – este pentru copilul dumneavoastră cel mai bine, nu doar suficient de bine. Acest lucru este adevărat deoarece pielea bebeluşului are nevoie de atenţie specială. Pielea unui nounăscut este de 5 ori mai subţire decât a unui adult – de aceea avem de 5 ori mai multe probleme cu pielea copilului. Aceasta trebuie ferită de pierderile de căldură, iar în timpul îmbăierii apărată împotriva uscării. În plus, în zona din jurul scutecului pielea devine mai aspră şi are nevoie de cea mai bună îngrijire. Cu ajutorul amestecului format din uleiul preţios de gălbenele şi muşeţel pe de o parte, şi ceară pură de albine Demeter pe de altă parte, seria TAUTROPFEN BABY oferă protecţie împotriva umezelii din scutece. Muşeţelul şi gălbenele previn apariţia iritaţiilor şi fac pielea bebeluşului foarte delicată. Astfel, seria TAUTROPFEN BABY răsfaţă pielea delicată a bebeluşului.


ʍʦȲɏ

°QFΉʏʖɚȵHDJ͉ɚʤȾɰ

ɰȵɏ 

͠ʜYˈ˺DɢȪɏHVɀɏʍʖȸ Phokylides

Gălbenele de Calitate Demeter Sekem Farm Egipt


TAUTROPFEN Denumirea Seria Trandafir Apa de Trandafir Balsam de Trandafir Ulei de trandafir Emulsie zi de trandafir Lapte curatare trandafir Emulsie noapte trandafir Seria Catină Balsam de catina alba Ulei de catina alba Emulsie zi catina alba Lapte de curatare catina alba Gel de fata catina alba Crema de noapte-catina alba

*Preturi fără TVA

ml

pret

100 30 100 30 100 50

45,00 68,00 108,00 48,00 49,00 56,00

30 100 30 150 150 50

66,00 74,00 48,00 56,00 60,00 68,00

Denumirea ml Par si corp Argila migdale 80 Argila 250 Argila 1000 Argila 2500 Ulei de par din radacina brusture 100 Produse pentru copii Baby balsam 50 Baby ulei 100 Uleiuri si balsamuri Balsam de galbenele 30 Ulei de migdale dulci 100 Ulei galbenele-lamaie 100 Ulei de sunatoare 100 Produse din extract de arbore de ceai Apa de fata-extract arbore de ceai 100 Balsam-extract arbore de ceai 30

pret 33,00 25,00 56,00 120,00 63,00 38,00 41,00 41,00 57,00 63,00 68,00 53,00 56,00


TAUTROPFEN Denumirea Seria Energie Apa de fata energie Lapte curatare energie Emulsie zi energie Emulsie noapte energie Seria Fluidum Apa de fata Fluidum Lapte curatare Fluidum Emulsie zi Fluidum Emulsie noapte Fluidum Produse speciale Balsam Ochi AquaTau

ml

pret

100 100 50 50

38,00 36,00 53,00 55,00

100 100 50 50

38,00 36,00 49,00 51,00

15 50

56,00 83,00

Denumirea Amea Fluid Nayana pentru ochi Gel de fata Pura verde Seria Charistau Lapte curatare Charisma Gel de fata Charisma Crema de fata Charisma Crema de noapte Charisma Seria Amalur Lapte de curatare Amalur Ser Amalur Crema de zi Amalur Crema de noapte Amalur

ml 50 15 50

pret 135,00 70,00 88,00

150 150 50 50

60,00 71,00 101,00 103,00

150 50 50 50

70,00 109,00 165,00 169,00


GRĂDINA CU PLANTE ŞI FLORI TAUTROPFEN Aici creşte încrederea: Atraşi în frumosul peisaj din Munţii Pădurea Neagră, vizitatorii pot păşi în minunata grădină aromată de plantele şi florile TAUTROPFEN. Unicitatea TAUTROPFEN: Bogatele substanţe obţinute prin macerarea solară completă direct în grădina TAUTROPFEN din Pădurea Neagră. PUTEREA SOARELUI ESTE HOTĂRÂTOARE! În baloanele de sticlă sub formă de picătură sunt lăsate uleiurile la macerat timp de câteva săptămâni în arşiţa soarelui de vară. Doar astfel, ingrediente ca lavandă, trandafir, gălbenele, sunătoare şi muşeţel pot dărui mai departe uleiurilor preţioasele sale substanţe active. Spre exemplu, pentru extragerea Uleiului de Trandafir este nevoie de petale de trandafir uscate peste care se aşază migdale reci. TAUTROPFEN se află în rândul companiilor care folosesc materii prime ecologice de calitate premium. Rezultatul sunt produsele unice care lasă pielea sănătoasă şi delicată la atingere. Şi nu în ultimul rând, în grădina TAUTROPFEN între stupii pentru albine, pajişte, pădure şi izvorul TAUTROPFEN se găsesc mulţi fluturi, libelule, păsări şi salamandre de foc, care pot fi observate cu uşurinţă.


2ʢLȪɏʓʢʦʛXȿHԍɏQˈVʎXWΉ ʏʖɚQDʤʦUΉHVɀɏʗXVWΉ Sextus Properz

Tautropfen  
Tautropfen  

Cosmetica eco

Advertisement