Page 1

HygieMed-QX QU AL I

LIED LTIP MU

www.hygiemed.nl

QX ED M

TY

H G IE

To prevent your care!


We weten allemaal hoe belangrijk hygiëne is binnen de zorg. Door hygiënisch te werken kan worden voorkomen dat er een overdracht van micro-organismen plaatsvindt waarbij infectieziektes gemakkelijk kunnen ontstaan. Verpleeg- en verzorgingshuizen krijgen steeds vaker te maken met infecties (MRSA, Klebsiella, VRE (darmbacterie) C. difficile (diarree). Met name resistente bacteriën zoals MRSA zorgen voor een groot probleem. Ouderen zijn kwetsbaar en lopen een verhoogd risico op een infectieziekte met alle gevolgen van dien.

Nieuwe Technologie - Antibacteriële coating HygieMed introduceert nu de revolutionaire nano-coating HygieMed-QX. Dit is dé oplossing om infecties die ontstaan door schadelijke bacteriën, virussen, schimmels en parasieten te lijf te gaan. Daar waar schadelijke bacteriën al na enkele uren terugkeren bij het gebruik van alcohol of een desinfectant, ontmantelt HygieMedQX de bacteriën volledig. Het gecoate oppervlak blijft anderhalf tot twee jaar bacteriearm. Het aanbrengen van de coating gebeurt met behulp van speciale apparatuur en kan op elk oppervlak worden gebruikt. HygieMedQX wordt niet alleen toegepast op grotere oppervlakken maar bijvoorbeeld ook op hulpmiddelen en zorgbedden. Tevens is de coating uitermate geschikt om onder andere sanitaire ruimtes en deurklinken bacterie- en virusvrij te houden. De coating wordt via verneveling aangebracht waarbij de behandeling relatief weinig tijd in beslag neemt. Heeft u interesse of behoefte aan advies neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

HygieMed Tromplaan 34 3342 TR Hendrik-Ido-Ambacht T 06 303 891 85 E info@hygiemed.nl I www.hygiemed.nl

HygieMed-QX To prevent your care!  

HygieMed sluit overeenkomst met ProduSafe voor gebruik ProduSafe-QX We weten allemaal hoe belangrijk hygiëne in zorg-, verpleeg en ziekenhu...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you