Page 1

CAMPAGNE Magazine

1

speciale editie 02 maart 2010

PRO98.NL


2


Welkom! PRO’98 vindt het belangrijk zichtbaar te zijn. Maar zeker niet alleen in verkiezingstijd. PRO’98 is dé partij van de straat. Regelmatig zult u ons daar treffen en vragen wij naar uw mening. Zo hopen wij onze plannen beter vorm te geven. In de afgelopen weken zijn ook wij natuurlijk net iets vaker de straat op geweest. We hebben met het campagne team in alle kernen folders verspreid en in het centrum van Voorthuizen en Barneveld ballonnen en ‘geluk’ uitgedeeld. Ons hele team heeft daar ontzettend van genoten! Om u een idee te geven, treft u in dit magazine een kleine impressie aan.

3


Stiekem dachten we ontzettend origineel te zijn met een echte campagne kar. De lokale liberalen wonnen deze competitie uiteindelijk door met een vleeswagen voor te komen rijden. Toch hebben wij met ons krappe budget een leuke eye-catcher in huis gehaald. Uiteindelijk is 3 maart de belangrijkste meting.

4


5


6


Zaterdag 28 februari - Een heerlijke dag op straat. Veel positieve geluiden en daar houden we van bij PRO'98! In Voorthuizen regende het nog een beetje, maar 's middags na tweeĂŤn kwam de zon om het hoekje kijken. Naovenant uit Vught bracht "het andere geluid" voor de Catharinakerk in Barneveld. Het werd zo gezellig dat andere partijen al snel kwamen buurten en spontaan onze fractievoorzitter Monique Rosbergen ten dans vroegen. U begrijpt, dat vraagt om plaatjes.

7


Op campagne 14, 21 en 28 februari was PRO’98 8 o.a. in Voorthuizen.


9


10

14 ke St


4 februari bezochten we de ernen, De Glind, Garderen, troe & Kootwijk.

11


Het eerste debat in Kootwijkerbroek 16 februari 2010

12


Het tweede debat in Voorthuizen 18 februari 2010

13


14


15


16


Monique Rosbergen is de wethouderskandidaat voor PRO’98. Dit maakte Monique bekend tijdens het lijsttrekkersdebat in Het Schaffelaartheater 1 maart 2010.

17


PRO’98 is er voor iedereen. Wij vinden het belangrijk dat er niet alleen over jongeren, maar ook met jongeren wordt gesproken. We zijn ontzettend trots op onze jonge kandidaatsraadsleden, zij maken PRO’98 tot de partij van de toekomst!

18


19


Ik roep iedereen op die nog niet echt een keuze heeft kunnen maken op welke partij te stemmen om 1 maart naar het slotdebat te komen. Bij de gemeenteraadsverkiezingen zien we een lager opkomstpercentage dan bijvoorbeeld bij de Tweede Kamerverkiezingen. Gemiddeld 25% komt niet stemmen. Op straat horen we vaak "het heeft geen zin om te stemmen, wat helpt dat nou? In Barneveld verandert het toch niet." Ik probeer dan uit te leggen dat het juist in onze gemeente heel erg belangrijk is om te gaan stemmen. De ervaring leert dat voor-

al de achterban van de christelijke partijen trouw naar de stembus gaat, maar dat de achterban van de niet-geloofsgebonden partijen het nog wel eens laat afweten. Moet je je eens voorstellen wat dat zou betekenen als die 25% wel gaat stemmen! Dus iedere stem telt. En lukt het niet om maandag te komen, lees dan de informatie door die ongetwijfeld van alle partijen door de brievenbus is gekomen of kijk de websites na. Ga 3 maart in ieder geval20stemmen! Monique Rosbergen

PRO'98 Campagne Magazine  
PRO'98 Campagne Magazine  

3 maart gaat Barneveld naar de stembus. In dit magazine wordt een beeld van de campagne activiteiten gegeven.