Page 1

D A G B O E K


Om te beginnen...

Wil je al je (aan)tekeningen in dit boekje met één druk op de knop digitaliseren en / of verzenden? Vraag dan één van de zusters op de afdeling voor een Bamboo Spark smartfolio. Stap 1. Download de gratis Bamboo Spark app Stap 2. Installeer de Bamboo Spark app Stap 3. Koppel je Bamboo Spark met je eigen smartphone of tablet Stap 4. Start met schrijven en tekenen Stap 5. Met één druk op de knop worden je geschreven teksten of tekeningen gedigitaliseerd en zijn ze te verzenden/bewerken. Stap 6. In de gratis apps, Bamboo Spark en Bamboo Paper, zijn al je creaties weer volledig digitaal te bewerken.

Bamboo Spark


D A G B O E K Dit dagboek is van:


Hallo

Je bent bij ons opgenomen op de Kinder Intensive Care. Dit is een speciale afdeling waar erg zieke kinderen liggen die extra aandacht en zorg nodig hebben. Veel kinderen worden beademd, daarom worden ze in meer of mindere mate in slaap gehouden.

Dit boekje wordt een herinneringsboekje aan jouw tijd op de Kinder Intensive Care. Als jij of je ouders nog eens willen terugkijken op deze periode, kun je hierin bladeren en lezen.

Als je erg ziek bent, herinner je je later misschien heel weinig of niks van deze tijd in het ziekenhuis. Daarom geven we je dit dagboekje zodat je papa, mama, broertjes, zusjes en andere mensen die belangrijk voor je zijn, hier iets kunnen inschrijven. Ze mogen er ook een tekening of foto inplakken. Soms schrijven wij er ook wat in.


Wij wensen jou heel veel sterkte en beterschap!

Een lieve groet, team Kinder Intensive Care


Wie ben ik? Dit dagboek is van: Mijn leeftijd is: Mijn papa en mama zijn: Mijn broertjes en/of zusjes zijn:

Ik ben opgenomen op de Intensive Care op: Waarom ik in dit ziekenhuis lig:


Wie verplegen mij? De dokters die mij behandelen zijn:

De verpleegkundigen die mij verplegen zijn:

Andere mensen in het ziekenhuis waar ik mee te maken heb:


Hoe voel ik me vandaag?

%/,-

75276

3,-1

%226

'(35(66,()

21*(5867

*()58675((5'

*(6&+52..(1

7(/(85*(67(/'

9(5:$5'

%$1*

9(5'5,(7,*


Wat heb ik vandaag gedaan?

:$66(1

%$'(1

'28&+(1

7$1'(132(76(1

,1672(/=,77(1

+$5(1.$00(1

%,//(1$)9(*(1

:&

23=,-/,**(1

+$5(1:$66(1

:$1'(/(1

(;75$9(5=25*,1*


O


Y


P


X


L


N


V


Veel beterschap gewenst. Kijk verder in jouw boekje voor een gratis spelletje!

Powered by

J


W


D


F


Z


U


G


I


M


B


Q


K


ABC SPEL

R

• Maak woorden met onderstaande letters, door ze maximaal 2x te gebruiken. • Onderaan de linkerpagina’s staan letters uit het alfabet, welke blijven er over? • Maak met de 6 overgebleven letters een woord. • Bedenk bij iedere letter hieronder een woord; zoals ‘aap’ bij de ‘A’ en ‘brood’ bij de ‘B’. • Maak 13 letterparen van 2 letters en bedenk bij elk paar een woord; zoals bij het paar ‘D-P’ het woord ‘druppel’ en bij het paar ‘S-T’ het woord ‘staren’.

K

E

W X A V Y C N O J Z M P T B Q S U H

A

G F

L

I

D


Van de maker...

Dankbaar... maar ook ‘n beetje %/,-

75276

Wie?

Mijn naam is Meinder Buynink, ik ben tekenaar en grafisch vormgever van beroep. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn erg breed en variëren van21*(5867 het '(35(66,() opmaken van een magazine tot het creëren van web visuals èn van het ontwerpen van een logo tot het tekenen van cartoons.

Wat?

Van Wacom mocht ik voor jullie aan de slag om dit boekje vorm te geven. 7(/(85*(67(/' 9(5:$5' Het is dan ook geschreven met als doel het voor iedereen bruikbaar en overzichtelijk te maken. Er is ruimte voor kinderen om dingen op te schrijven als ze bijkomen, maar bijvoorbeeld nog, door een tube, beperkt zijn te communiceren. Ervaring leert dat schrijven en tekenen helpen in deze moeilijke tijden. Daarnaast staan er pictogrammen in voor de gevoelens en de lichamelijke verzorging van uw kind.

Tot slot...

... wil ik jullie graag heel veel sterkte en beterschap wensen!

Met hartelijke groet, Meinder Uitgavedatum: januari 2016 | Uitgave: Wacom & PrintOnMedia | Ontwerp: Meinder Buynink van PrintOnMedia

35Ζ17

0('Ζ$

35Ζ17

0('Ζ$

*()5


Download hier je gratis game! SCAN DE QR CODE!

OF 1. Ga naar de App Store 2. Zoek op ikcstudio 3. Download de Game Train 4. Veel speelplezier! Bekijk ook onze andere spelletjes.


D A G B O E K

Dagboek - AMC Kinder Intensive Care  

Een digitaal dagboek voor kinderen op de Intensive Care afdeling van AMC. Kinderen die op de Intensive Care komen te liggen krijgen altijd e...

Dagboek - AMC Kinder Intensive Care  

Een digitaal dagboek voor kinderen op de Intensive Care afdeling van AMC. Kinderen die op de Intensive Care komen te liggen krijgen altijd e...

Advertisement