Page 1

centralpark @ sea


Welkom op de Baelskaai

2


3


MEMBER 4 OF JEAN DE CLOEDT GROUP


BOUWHEER MET OOSTENDSE ROOTS

FAMILIE DE CLOEDT Bedankt voor uw interesse in het project Baelskaai. Met groot plezier stellen we onze volgende fase voor. Baelskaai 14 staat garant voor exclusief wonen in een authentieke maritime omgeving. Ruim, stijlvol, stoer, klasse, het zijn woorden die deze residentie perfect omschrijven, gelegen aan de Hendrik Baelskaai, een opkomende hippe buurt in Oostende. Waterfrontliving is de nieuwe trend in vastgoed. Overal ter wereld worden oude havengebieden getransformeert tot gezellige woongebieden met prachtige zichten en rustig leefomgeving. Op deze locatie heb je alle voordelen van de stad, maar niet de nadelen. Dit gebouw is gelegen op wandelafstand van één van de mooiste stukken strand aan de Noordzee.

Jean De Cloedt CEO Burco Coast

Jean Jacques De Cloedt Past voorzitter DEME Past CEO Baggerwerken De Cloedt Ere voorzitter IBIS

TERUG NAAR DE KAAI.

Jean De Cloedt, voorzitter van de immobiliëngroep Burco en achterkleinzoon van de oprichter van de baggerfirma De Cloedt, stelt u vandaag zijn nieuwste prestigieus project in Oostende voor. Aan moeders zijde afkomstig uit de Oostendse vissersfamilie Bauwens die de firma Pêcheries à Vapeur aan de Baelskaai oprichtte, komt hij terug naar zijn roots. Met het unieke project ‘Baelskaai Oostende’ bouwt Jean De Cloedt ruimte aan zee.

5


WATERFRONTLIVING, DE WERELDWIJDE TREND

PROJECT OOSTEROEVER

BUENOS AIRES

Oostende heeft het goed begrepen! Oude, wat vergeten dokken doen heropleven tot een hippe nieuwe stadsbuurt. Het creëren van nieuw woongebied met een authentiek karakter. Toon wat je als stad aan zee te bieden hebt want wonen aan zee doe je niet enkel op de zeedijk! Laat je onderdompelen in het authentieke Oostendse havenleven. De heropwaardering van de Oosteroever maakt deel uit van een groter toekomst beeld. De herontwikkeling van o.a. de reconversie van het Militair Hospitaal, de sanering van de duinengordel en de renovatie van het fort Napoleon met het herstel van het oorspronkelijke glacis zijn hier een voorbeeld van. Er staan natuurlijk nog meer initiatieven en projecten in dit gebied gepland.

HAMBURG

Oostende sluit zo op heel eigen wijze aan bij gelijkaardige ontwikkelingen in diverse grotere en kleinere havensteden in België, Europa en zelfs de wereld (Antwerpen, Gent, Rotterdam, Amsterdam, Barcelona, Hamburg, Londen, Lissabon, Oslo, Marseille, Helsinki …). Van mensen die stedelijk willen wonen, maar niet pal in het centrum willen verblijven. Locaties die ruimte voorzien voor het moderne leven met diverse eisen.

HAMBURG

6

Deze unieke, nieuwe ontwikkeling gaat uit van een gemengd programma van wonen, recreatie, horeca, cultuur, werken en voorzieningen

De Baelskaai sluit aan bij gelijkaardige ontwikkelingen in diverse havensteden in België, Europa en de wereld. Antwerpen, Gent, Rotterdam, Amsterdam, Barcelona, Hamburg, Londen, Kopenhagen, Marseille, Buenos Aires …


7


8


AUTHENTIEK - KLASSE - TIJDLOOS - RUST

PROJECT BAELSKAAI Het project Baelskaai vormt een stedelijk bouwblok op maat van Oosteroever, een sterke entiteit langsheen Baelskaai ĂŠn Victorialaan. Het bouwblok is opgebouwd uit een doordachte compositie van diverse gebouwen rond een grote binnentuin. Volumetrie en oriĂŤntatie houden rekening met een optimale bezonning en directe zichtrelaties naar dok en stad, naar zee en groen. Zoals straks geldt voor alle gebouwen die Burco Coast bouwt rondom het nieuwe en eigentijdse park, is de verwijzing naar de havenarchitectuur en dus de traditie, de geschiedenis en de sfeer van deze plek overduidelijk. Met de duidelijke keuze voor baksteenarchitectuur sluit dit project aan bij andere internationale succesprojecten zoals bijvoorbeeld de Hafen-City in Hamburg, Puerto Madero in Buenos Aires of de havenontwikkelingen in Kopenhagen en Amsterdam. Burco houdt met het ontwerp van dit project de karakteristieken van de Oosteroever in stand, en versterkt ze ook. Aan de inrichting van de openbare ruimte wordt erg veel aandacht besteed, zowel binnen als buiten het bouwblok Hendrik Baelskaai. Het verkeer rond project Baelskaai wordt strikt beperkt, wat het veiligheidsgevoel versterkt, en kinderen vrij laat spelen. De ondergrondse garages worden aan de buitenzijde van het bouwblok gesitueerd. Doorgang voor de hulpdiensten wordt overal en altijd gewaarborgd. Fietsers en voetgangers kunnen in alle richtingen en zonder hinder doorheen de verschillende zones.

De orientatie van bouwvolumes houden rekening met een optimale bezonning en directe zichtrelaties naar dok en stad, naar zee en groen. 9


10


GROENE OASE AAN ZEE

CENTRAL PARK@SEA Wie New York hoort, denkt meteen aan Central Park. Het grote park te midden van één van de drukste steden ter wereld spreekt bij veel mensen tot de verbeelding. Een adempauze in New York. De rust die je daar krijgt wil Burco Coast overbrengen naar Oostende. Door niet te kiezen voor kwantiteit maar voor kwaliteit komt de levenskwaliteit van de bewonerse voorop! Vanuit elke woning heb je een fantastisch uitzicht. Vooraan heb je de haven, skyline van Oostende, havengeul,... achteraan het park met fonteinen, duinen, vijver. De gemeenschappelijke binnentuin verleent het wonen op deze plek een nieuwe en unieke identiteit. De weelderige groene parkruimte vormt een tegengewicht voor de stoere Baelskaai. De geborgenheid van een duinpanne en de vloeiende lijnen van kunstenaar en landschapsarchitect Burle Marx hebben ons geïnspireerd bij de inrichting en vormgeving. Het kindvriendelijk park geeft rust en nodigt uit tot ontspanning. De woningen omsluiten het park. Elke woongelegenheid beschikt over directe toegang. Het park vormt zo een grote omsloten tuin, een ‘hortus conclusus’, waar elke bewoner kan van genieten. 's Avonds heerst er een unieke en gezellige sfeer door het goed doordacht concept van de lichtkunstenaar Jeol. Op maat gemaakte lichtarmaturen aan o.a. de brug en vijvers maken van Central Park @ Sea een magische plek waar het zalig vertoeven is. Een speeltuintje in dijfhout en een petanqueveld zorgen voor gezellige en veilige ontspanning voor jong en oud!

Natuur, rust en een bruisende stad in één geheel, De Baelskaai heeft het allemaal ! 11


12


13


14


uw New York loft met zeezicht op 100m van het strand NEW YORK VIBE OP DE BAELSKAAI

BAELSKAAI 14 Baelskaai 14 sluit aan bij de tijdloze architectuur die we terug vinden bij de gebouwen rond Central Park in New York. Eenvoudige en karakteristieke gebouwen. Ook hier een vleugje art deco. De baksteen-architectuur garandeert blijvende kracht en schoonheid doorheen de jaren. Baksteen is robuust, duurzaam en tijdsbestendig maar laat tegelijkertijd ook toe om het gebouw zorgvuldig, consequent en mooi te detailleren en dus een bepaalde finesse te genereren Baksteen is herkenbaar, voelbaar. Baksteen heeft textuur en kleurschakering. Baksteen leeft. Door bouwheer Burco Coast wordt geopteerd om geen massieve hoogbouw te voorzien op deze plek. Kwaliteit primeert op kwantiteit. De sfeer van het gebouw straalt haven, zee, strand en groen uit. Een rustpunt in een hectische wereld. Dit zal zich ook vertalen in een loft gevoel in het interieur waarbij openheid en licht belangrijk zijn. Grote terrassen zorgen voor een dekgevoel en een open binnen-buiten-relatie waardoor men doorheen de opĂŠĂŠnvolgende seizoenen optimaal kan genieten van het zeeklimaat.

15


16


NEW YORK VIBE OP DE BAELSKAAI

BAELSKAAI 14 De locatie van Baelskaai 14 is helemaal top, enerzijds op de kop van het bouwblok en direct gelegen aan de majestueus heraangelegde Hendrik Baelskaai. Kijkende over de kaai, het visserijdok en de historische scheepswerf wordt de bewoner een wijds perspectief gepresenteerd op de strekdammen, de havengeul en de binnenstad van Oostende. Anderzijds kijkt men vanuit Baelskaai 14 uit over het nieuwe park in het hart van het bouwblok. Het gerestaureerde arcade-gebouw - dat gebruikt zal worden voor culturele evenementen – vormt het achterliggende decor. Op deze locatie heb je als bewoner alle voordelen van het wonen in de stad, maar niet de nadelen. Dit gebouw is gelegen op fietsafstand van het stadscentrum van Oostende. Ook met de veerdienst heb je in een leuke oogwenk als fietser of voetganger de havengeul overbrugd. de deur uistappend, ben je op 100 meter van één van de mooiste stukken beschermd stranden duinlandschap aan de Noordzee. Het is tevens ook een bewaakte badzone!

Op deze locatie heb je als bewoner alle voordelen van het wonen in de stad, maar niet de nadelen

De gebouwen zijn tot in de essentie tijdsbestendig. Bewust niet ‘modieus’. Maar daarom zijn ze niet minder hedendaags. Eenvoud en ‘serieux’ zijn de nieuwe trend. Bovendien is het inzetten op en waarborgen van alle aspecten van isolatie, ventilatie en de voorzieningen van hernieuwbare en duurzame energie, voor Burco Coast van uitermate belang.

17


18


19


ONTWERP & FABRIKANT: TRYBOU

20


tribou

21 ONTWERP & FABRIKANT: TRYBOU


2900

K-02

K-03

K-04

K-05

K-06

K-07

K-08

K-09

K-10

K-11

K-12

K-21

K-22

K-23

K-24

K-25

K-26

K-13

K-14

K-15

K-16

5976

GANG BERGINGEN

5975

K-01

2900

SAS

K-17

K-18

K-20

K-19

K-27

PP-29

K-28

PP-30

PB-31

PB-32

PP-33

PP-34

PP-35

0

0,5

1

2mtr.

SEPTISCHE TANK

Onderhavige plannen zijn voorlopig onder he onder het voorbehoud van het afleveren va betreffende woning. TOEKOMSTIGE DOORRIT NAAR BAELSKAAI 15

2900

SAS

K-02

K-03

K-04

K-05

K-06

K-07

K-08

K-09

K-10

K-11

K-12

K-21

K-22

K-23

K-24

K-25

K-26

K-13

K-14

K-15

KINDERWAGENBERGING

HEMELWATERTANK

5976

GANG BERGINGEN

TELLERLOKAAL GAS

SAS

SAS

K-32 K-17

30M

GANG BERGINGEN

K-31

2900

K-16

5975

TELLERLOKAAL WATER + DRUKVERHOGER

K-01

K-18

K-20

K-19

PP-22

K-33

K-27

PP-23

PP-29

K-28

PP-26

PP-27

PP-30

PB-31

PB-32

PP-33

PP-34

PP-35

PP-28

SEPTISCHE TANK

TELLERLOKAAL ELEKTRICITEIT

K-36

7600 2823

K-35

5510

K-39

2823

K-29

GANG BERGINGEN

K-37

30M

K-34

PB-21

K-38

PB-25 TOEKOMSTIGE DOORRIT NAAR BAELSKAAI 15

SAS

7600

TELLERLOKAAL WATER + DRUKVERHOGER

3636

3636

PB-25

3636

HEMELWATERTANK

30M

30M

ONDERHOUDSLOKAAL

SAS

GANG BERGINGEN

K-31

PP-22

K-33

PP-23

PP-26

PP-27

PP-28

TELLERLOKAAL ELEKTRICITEIT

PB-12

PB-13

PB-14

PP-15

PP-16

AFVALBERGING

K-30

K-34

K-29

K-35

GANG

K-37

PP-17 BERGINGEN

K-36

K-39

5510

PP-18

PP-19

7600 2823

PB-11

KINDERWAGENBERGING

K-32

5950

5950

5949

5950

TELLERLOKAAL GAS

2823

3636

SAS

PB-20

LIFTHAL

2823

5510

30M

AFVALBERGING

2823

Fortstraat

K-30

PB-21

K-38

PB-25

SAS

PB-20

LIFTHAL 3636

3636

5950

5949

5950

3636

PB-25

TOEKOMSTIGE DOORRIT NAAR BAELSKAAI 15

5950

3636

2823

7600 2823

5510

30M

SAS

HOOGSPANNINGSCABINE

ONDERHOUDSLOKAAL

PB-01

22

PB-02

PB-03

PB-04

PB-05

PB-13

PB-06

3817

PB-07

PB-14

PB-08

PP-15

PP-16

PP-17

PB-09

5875

PB-10

GARAGEBOXEN, AUTOSTAANPLAATSEN & BERGING

TOEKOMSTIGE DOORRIT NAAR BAELSKAAI 15

SAS

3000

3000

PP-19

BAELSKAAI 14 ONDERGRONDSE GARAGE

TELLERLOKAAL ELEK. BK15

Hendrik Baelskaai 4462

PP-18

3817

5875

2837

5875

2837

5875

3706

5875

3706

5875

3000

5875

3000

5875

3000

5875

4462

PB-12

5875

PB-11

3000

3706

3706

2837

2837

3817

3817

HOOGSPANNINGSCABINE


0

TOEGANG PARKEERGARAGE

4M LIJN TOEGANG COM.00.02

5081

SAS

4813

INGANG PARKING FIETSENBERGING 6 X 15M (TUSSEN 4M EN 10M&LIJN) OPSTELPLAATS BRANDWEER

1800

5081

FIETSENSTALLING 66 PLAATSEN COMMERCIËLE RUIMTE

COMMERCIËLE RUIMTE

SAS

1550

SAS

TOEGANG COM.00.04

1550

COMMERCIËLE RUIMTE

TOEGANG FIETSENSTALLING

30M

COMMERCIËLE RUIMTE

TOEGANG COM.00.03

4M LIJN

PAUZERUIMTE

BERGING

30M

3950

SAS

TOEGANG COM.00.02

WC

WC

SAS

WC

SAS

WC

21045

4813

LIFTHAL PAUZERUIMTE

ONDERHOUDSLOKAAL

10M LIJN

TOEGANG PARKEERGARAGE

PAUZERUIMTE

ONDERHOUDSLOKAAL

COMMERCIELE RUIMTES

1800

TOEGANG COM.00.02

LIFTHAL

2mtr.

TOEGANG COM.00.02

WC

TOEGANG PARKEERGARAGE

PAUZERUIMTE

30M

5845

INKOMHAL

5815

WC

COM 00.02

SAS

3950

COM 00.01

OPP.: 215,8 m² (BVO)

COM 00.03

COM 00.04

OPP.: 147,0 m² (BVO)

OPP.: 146,4 m² (BVO)

TOEGANG COM.00.03

30M

OPP.: 151,5 m² (BVO)

14010

12810

PAUZERUIMTE

30M

13875

TOEGANG COM.00.04

30M

1550

7530

7530

9505

9475

TOEGANG RESIDENTIËEL

0,5

1

2mtr.

INKOMHAL

TOEGANG COM.00.04 COM 00.02

OPP.: 215,8 m² (BVO)

SAS

COM 00.03

PAUZERUIMTE

5815

COM 00.04

30M

COM 00.01

OPP.: 151,5 m² (BVO)

TOEGANG COM.00.03

WC

BAELSKAAI 14 VERDIEPING 00

OPP.: 147,0 m² (BVO)

OPP.: 146,4 m² (BVO)

23

Hendrik Baelskaai 7530

0

5845

TOEGANG COM.00.02

WC

PAUZERUIMTE

30M

14010

G AN .01 EG .00 TO OM C

1200

21045

SAS

12810

7513

COMMERCIËLE RUIMTE

7413

7513

9505

7530

7413

COMMERCIËLE RUIMTE

COMMERCIËLE RUIMTE SAS

1550

COMMERCIËLE RUIMTE

13875

Fortstraat

TOEGANG FIETSENSTALLING

FIETSENSTALLING 66 PLAATSEN

10M LIJN

TOEGANG PARKEERGARAGE PAUZERUIMTE

1

Onderhavige plannen zijn voorlopig onder h onder het voorbehoud van het afleveren va betreffende woning.

OPSTELPLAATS BRANDWEER 6 X 15M (TUSSEN 4M EN 10M LIJN)

BERGING

0,5

9475


4570

4570

4360

0 8813

2177

0,5

1

2mtr.

8813

2100

2925

2925

2815

Onderhavige plannen zijn voorlopig onde onder het voorbehoud van het afleveren betreffende woning.

4798

3880

3880

3880

4038

3880

4038

3435

8745

APP 01.04 OPP.: 85,5m² (BVO) OPP. TERRAS: 47,9m² (BVO incl. afscherming)

APP 01.03

3712

OPP.: 127,8m² (BVO) OPP.TERRAS: 39,5m² (BVO incl. afscherming)

4798

6103 4798

3015

3915

3168

Fortstraat

1640

APP 01.05 OPP.: 62,6m² (BVO) OPP.TERRAS: 5,3m² (BVO)

2930 878

4570

3880

4570

4360

30M

4248

8813

8813

3430

2177

2100

2925

2925

2815

4798

4215

3880

3880

3880

3880

4038

2830

4038

3435

2915

5125

3498

5845

OPP.: 143,9m² (BVO) OPP.TERRAS: 89,3m² (BVO incl. afscherming)

3712

4825

APP 01.01

10837

APP 01.03

APP 01.02 OPP.: 110,7m² (BVO) OPP.TERRAS: 16,9m² (BVO)

8745

APP 01.04 OPP.: 85,5m² (BVO) OPP. TERRAS: 47,9m² (BVO incl. afscherming)

OPP.: 127,8m² (BVO) OPP.TERRAS: 39,5m² (BVO incl. afscherming)

7713

2925

1640

2925

4345

4345

4798

7713

6103

2125 7912

6600

3015

2125

3915

7912

3168

4798

APP 01.05 OPP.: 62,6m² (BVO) OPP.TERRAS: 5,3m² (BVO) 30M

3880

Hendrik Baelskaai

2930

24

878

4248

BAELSKAAI 14 GRONDPLAN VERDIEPING 01


0

0,5

1

2mtr.

2830

Onderhavige plannen zijn voorlopig onder het voorbe onder het voorbehoud van het afleveren van de bou betreffende woning.

4215

APPARTEMENT 01 01

3498

KAAIZICHT - LINKS

4345

2925

2125

2830

7713

7912

4215

3498

BAELSKAAI 14 VERDIEPING 01 Hendrik Baelskaai 825

4825

Fortstraat

APP 01.01 OPP.: 110,7m² (BVO) OPP.TERRAS: 16,9m² (BVO)

25


2930 878

0

0,5

2915

5125

APPARTEMENT 01 02 KAAIZICHT RECHT

10837

5845

2930

Fortstraat OPP.: 143,9m² (BVO) OPP.TERRAS: 89,3m² (BVO incl. afscherming)

878

4248

7713

2125

4345

2915

5125

2925

APP 01.02

26

Hendrik Baelskaai

OPP.: 143,9m² (BVO) OPP.TERRAS: 89,3m² (BVO incl. afscherming)

10837

6600

5845

7912

2mtr.

Onderhavige plannen zijn voorlopig onder het voorbeho onder het voorbehoud van het afleveren van de bouwv betreffende woning.

4248

APP 01.02

1

BAELSKAAI 14 VERDIEPING 01


4570

0

2815

2mtr.

4798

APPARTEMENT 01 03

3880

PARKZICHT RECHTS

8745

4570

Fortstraat

APP 01.03 OPP.: 127,8m² (BVO) OPP.TERRAS: 39,5m² (BVO incl. afscherming)

8813

4798

3880

2815

3880

2925

3015

4798

APP 01.03 OPP.: 127,8m² (BVO) OPP.TERRAS: 39,5m² (BVO incl. afscherming)

Hendrik Baelskaai

8745

3880

1

Onderhavige plannen zijn voorlopig onder het voorbehoud onder het voorbehoud van het afleveren van de bouwver betreffende woning.

8813

2925

0,5

BAELSKAAI 14 VERDIEPING 01 27


0

0,5

1

2mtr.

4570

4360

Onderhavige plannen zijn voorlopig onder het voorbeho onder het voorbehoud van het afleveren van de bouw betreffende woning.

8813

APPARTEMENT 01 04 PARKZICHT LINKS

Fortstraat

2177

2100

2925

3880

4570

4360

4038

3880

4038

3435

APP 01.04

OPP.: 85,5m² (BVO) OPP. TERRAS: 47,9m² (BVO incl. afscherming)

3712

8813

2100

2925

3880

3880

4038

4798

3435

4038

2177

BAELSKAAI 14 VERDIEPING 01 28

APP 01.04

Hendrik Baelskaai

OPP.: 85,5m² (BVO) OPP. TERRAS: 47,9m² (BVO incl. afscherming)


0 1640

1

2mtr.

Onderhavige plannen zijn voorlopig onder het voorb onder het voorbehoud van het afleveren van de bo betreffende woning.

3915

3168

6103

0,5

APPARTEMENT 01 05 ZIJKANT KAAIZICHT MIDDEN

Fortstraat

APP 01.05

3880

4570

4360

OPP.: 62,6m² (BVO) OPP.TERRAS: 5,3m² (BVO)

8813

3430 3435

2100

2925

3880

3880

4038

4038

2177

BAELSKAAI 14 VERDIEPING 01 APP 01.04

Hendrik

OPP.: 85,5m² (BVO) Baelskaai OPP. TERRAS: 47,9m² (BVO incl. afscherming)

29


7912

2177

2100

2925

2925

2815

2710

4798

3880

3880

3880

4038

3880

4038

3435

8947

APP XX.04 APP XX.03

0

0,5

1

2mtr.

8745

OPP.: 86,2m² (BVO) OPP.TERRAS: 8,8m² (BVO)

OPP.: 127,6m² (BVO) OPP.TERRAS: 23,7m² (BVO) 3712

Onderhavige plannen zijn voorlopig onder het voorb onder het voorbehoud van het afleveren van de bo betreffende woning.

4798

2177

2100

2925

2925

2815

2710

4798

3015

3880

3880

4038

4798

3915

APP XX.05

Fortstraat

8947

APP XX.04

OPP.: 62,6m² (BVO) OPP.:TERRAS: 5,3m² (BVO)

OPP.: 86,2m² (BVO) OPP.TERRAS: 8,8m² (BVO)

APP XX.03

30M

8745

3168

6103

3880

1640

3880

4038

3435

3880

3712

2930

OPP.: 127,6m² (BVO) OPP.TERRAS: 23,7m² (BVO)

878

4248

4798

3430

2915

5125

1640 2830

6103

3498

3015

3915

4215

3168

4798

4825

30M

APP XX.02

5845

APP XX.05 OPP.: 62,6m² (BVO) OPP.:TERRAS: 5,3m² (BVO)

OPP.: 144,8m² (BVO) OPP.TERRAS: 24,2m² (BVO)

APP XX.01

7713

2925

2925

4345

4345

3880

2930

OPP.: 110,7 m²(BVO) OPP.TERRAS: 24,2 m² (BVO)

BAELSKAAI 14 GRONDPLAN VERDIEPING 2 t.e.m. 6

7713

878

3430

4248

Hendrik Baelskaai

7912 2915

7912

3025

30

3025

5125


0

0,5

1

2mtr.

2830

Onderhavige plannen zijn voorlopig onder het voorbe onder het voorbehoud van het afleveren van de bouw betreffende woning.

4215

3498

APPARTEMENT 01 KAAIZICHT LINKS

4345

2925

3025

2830

7713

4215

3498

7912

BAELSKAAI 14 VERDIEPING 2 t.e.m. 6 Hendrik Baelskaai 825

4825

Fortstraat

APP XX.01 OPP.: 110,7 m²(BVO) OPP.TERRAS: 24,2 m² (BVO)

31


2930

0 878

0,5

1

2mtr.

4248

Onderhavige plannen zijn voorlopig onder het voorbeh onder het voorbehoud van het afleveren van de bouw betreffende woning.

2915

5125

APPARTEMENT 02 KAAIZICHT RECHTS

5845

2930

Fortstraat

APP XX.02

OPP.: 144,8m² (BVO) OPP.TERRAS: 24,2m² (BVO)

878

4248

7713

7912

32

Hendrik Baelskaai

BAELSKAAI 14 VERDIEPING 2 t.e.m. 6 APP XX.02 OPP.: 144,8m² (BVO)

5845

3025

2925

4345

2915

5125


2815

0

2710

4798

0,5

1

2mtr.

Onderhavige plannen zijn voorlopig onder het voorbeh onder het voorbehoud van het afleveren van de bouw betreffende woning.

3880

APPARTEMENT 03

8745

8947

3880

2925

APP XX.03

PARKZICHT RECHTS

2815

2710

4798

3880

2925

3880 4798

8745

8947

3015

Fortstraat

OPP.: 127,6m² (BVO) OPP.TERRAS: 23,7m² (BVO)

APP XX.03 OPP.: 127,6m² (BVO) OPP.TERRAS: 23,7m² (BVO)

BAELSKAAI 14 VERDIEPING 2 t.e.m. 6 Hendrik Baelskaai

33


0 2177

2100

2925

3880

3880

4038

1

APPARTEMENT 04 PARKZICHT LINKS

Fortstraat

APP XX.04

3712

OPP.: 86,2m² (BVO) OPP.TERRAS: 8,8m² (BVO)

2100

3712

Hendrik Baelskaai

3880

BAELSKAAI 14 VERDIEPING 2 t.e.m. 6

APP XX.04 OPP.: 86,2m² (BVO) OPP.TERRAS: 8,8m² (BVO)

34

2925

3880

4038

4798

3435

4038

2177

2mtr.

Onderhavige plannen zijn voorlopig onder het v onder het voorbehoud van het afleveren van d betreffende woning.

4038

3435

0,5


1640

0

0,5

1

2mtr.

Onderhavige plannen zijn voorlopig onder het onder het voorbehoud van het afleveren van betreffende woning.

3915

3168

6103

APPARTEMENT 05

APP XX.05

ZIJKANT KAAIZICHT MIDDEN

3880

Fortstraat

OPP.: 62,6m² (BVO) OPP.:TERRAS: 5,3m² (BVO)

1640

3915

3168

APP XX.05 OPP.: 62,6m² (BVO) OPP.:TERRAS: 5,3m² (BVO)

BAELSKAAI 14 VERDIEPING 2 t.e.m. 6 Hendrik Baelskaai

3880

3430

6103

35


7912

2177

2100

2925

2925

2815

2710

4798

3880

3880

3880

4038

3880

4038

3435

APP 07.03

8745

8947

APP 07.04 OPP.: 86,2m² (BVO) OPP.TERRAS: 8,8m² (BVO)

0

OPP.: 127,6m² (BVO) OPP.TERRAS: 23,7m² (BVO)

0,5

1

2mtr.

3712

Onderhavige plannen zijn voorlopig onder het voorbehou onder het voorbehoud van het afleveren van de bouwv betreffende woning.

4798

2177 1640

3435

2100

2925

2925

2815

2710

4798

4038

6103

3880

3880 3015

3880

3880

4038

3915

3168

4798

APP 07.05 OPP.: 62,6m² (BVO) OPP.:TERRAS: 5,3m² (BVO) 30M

APP 07.03

OPP.: 127,6m² (BVO) OPP.TERRAS: 23,7m² (BVO)

3880

2930

Fortstraat

OPP.: 86,2m² (BVO) OPP.TERRAS: 8,8m² (BVO)

4248

3712

878

8745

8947

APP 07.04

3430

2915

5125

2830

4798

4215

3498

1640

6103

4825

APP 07.02 APP 07.01

OPP.: 144,8m² (BVO) OPP.TERRAS: 24,2m² (BVO)

APP 07.05

OPP.: 110,7m² (BVO) OPP.TERRAS: 24,2m² (BVO)

5845

3015

3915

3168

4798

OPP.: 62,6m² (BVO) OPP.:TERRAS: 5,3m² (BVO)

2925

2925

7713

3025

3025

3880

2930

7713

4345

4345

30M

7912

7912

3430

BAELSKAAI 14 GRONDPLAN VERDIEPING 7 878

4248

36

Hendrik Baelskaai

2915

5125


0

0,5

1

2mtr.

Onderhavige plannen zijn voorlopig onder het voorbeh onder het voorbehoud van het afleveren van de bouw betreffende woning.

2830

APPARTEMENT 07.01 4215

KAAIZICHT LINKS

3498

4345

2925

3025

2830

7713

4215

3498

BAELSKAAI 14 VERDIEPING 7

7912

Hendrik Baelskaai 825

4825

Fortstraat

APP 07.01 OPP.: 110,7m² (BVO) OPP.TERRAS: 24,2m² (BVO)

37


2930

0 878

0,5

1

2mtr.

4248

Onderhavige plannen zijn voorlopig onder het voorbeh onder het voorbehoud van het afleveren van de bouw betreffende woning.

2915

5125

APPARTEMENT 07.02 KAAIZICHT RECHTS

5845

2930

Fortstraat

APP 07.02

OPP.: 144,8m² (BVO) OPP.TERRAS: 24,2m² (BVO)

878

4248

2915

7713

3025

2925

4345

5125

38

Hendrik Baelskaai

BAELSKAAI 14 VERDIEPING 7 APP 07.02 OPP.: 144,8m² (BVO)

5845

7912


2925

2815

2710

4798

0,5

1

2mtr.

3880

3880

0

8745

8947

Onderhavige plannen zijn voorlopig onder het voorb onder het voorbehoud van het afleveren van de bo betreffende woning.

APP 07.03

APPARTEMENT 07.03 PARKZICHT RECHTS

OPP.: 127,6m² (BVO) OPP.TERRAS: 23,7m² (BVO)

Fortstraat 2710

4798

3880

2815

3880

2925

APP 07.03

8745

8947

3015

4798

OPP.: 127,6m² (BVO) OPP.TERRAS: 23,7m² (BVO)

BAELSKAAI 14 VERDIEPING 7 Hendrik Baelskaai

39


0

2177

2100

2925

3880

3880

4038

APPARTEMENT 07.04 PARKZICHT LINKS

Fortstraat

APP 07.04

3712

OPP.: 86,2m² (BVO) OPP.TERRAS: 8,8m² (BVO)

3435

2100

2925

3880

3880

4038

4038

2177

4798

BAELSKAAI 14 VERDIEPING 7

APP 07.04 OPP.: 86,2m² (BVO) OPP.TERRAS: 8,8m² (BVO)

Hendrik Baelskaai 3712

40

1

2mtr.

Onderhavige plannen zijn voorlopig onder het voo onder het voorbehoud van het afleveren van de betreffende woning.

4038

3435

0,5


1640

0

0,5

1

2mtr.

Onderhavige plannen zijn voorlopig onder het onder het voorbehoud van het afleveren van betreffende woning.

3915

3168

6103

APPARTEMENT 07.05 ZIJKANT KAAIZICHT MIDDEN

Fortstraat

APP 07.05

3880

OPP.: 62,6m² (BVO) OPP.:TERRAS: 5,3m² (BVO)

1640

3915

3168

6103

3430

APP 07.05 OPP.: 62,6m² (BVO) OPP.:TERRAS: 5,3m² (BVO)

Hendrik Baelskaai

3880

BAELSKAAI 14 VERDIEPING 7 41


DE STAD AAN ZEE

OOSTENDE Je gaat naar Oostende om dingen te ontdekken. Kom shoppen, cultuur opsnuiven, een gezellig etentje meepikken, Er is, atijd iets nieuws, waar je ook kijkt. Dat is nu eenmaal de charme van een stad aan zee. De geschiedenis, de visserscultuur, het nachtleven, trendy winkels… Allemaal invloeden die de stad tot een uniek geheel maken. Maar wat er de kroon spant is wel dat er niks moet. Ontspannen is de boodschap. Daar zitten het strand, de dijk en zijn vele terrasjes natuurlijk voor iets tussen. Wie daarna op zoek is naar het spannende nachtleven, is in Oostende op zijn plaats. Je hebt er het casino Kursaal, waar je poker of blackjack kan spelen. Of je kunt je kans wagen aan de roulette. Het is het bekendste gebouw van Oostende en misschien wel het bekendste casino van België. Daarnaast heb je ook tal van gezellige cafés en hippe clubs om eens lekker uit de bol te gaan

42


Enkele typische gerechten en dranken zijn bv. de grijze Oostendse garnaal. De grijze garnaal wordt ook wel eens de kaviaar van de Noordzee genoemd. Je beste kans om van deze delicatesse te proeven, is aan de vistrap, waar alleen vissersvrouwen mogen verkopen.

Van het strand naar de winkelstraat of de jachthaven. Even langs de Vistrap en dan naar het Mu.ZEE. Dan heb je nog niks gezien.

Cultuur is er op alle plaatsen te vinden. Niet te missen zijn de Venetiaanse gaanderijen: een prachtig stukje Belgische geschiedenis. Je kan er bovendien ook terecht voor diverse tentoonstellingen. En ander stukje geschiedenis van Oostende is het fort Napoleon. Dit, goed verscholen, militaire bolwerk uit de tijd van napoleon kan je, na vijf jaar restaureren, in de duinen van de oosteroever bezoeken.

43


OPENBAAR DOMEIN OP WERELDNIVEAU

CITYRIVER

Burco Coast wil de Baelskaai een internationale uitstraling geven met respect voor de Oostendse geschiedenis. Buiten goed doordachte architectuur is veel aandacht besteed aan de inrichting van de openbare ruimte rondom de Baelskaai. De Hendrik Baelskaai werd volledige onder handen genomen met nieuwe bestrating, groene zones en unieke maritieme verlichting en de Victorialaan wordt omgetoverd tot een straat op wereldniveau! Waar je ook kijkt, je wordt omgeven door water en groen. Een unieke combinatie van water en groen. De Cityriver verwijst naar de bijzondere stadsrivier die vanaf eind 2019 ter hoogte van de Victorialaan zal lopen. Ze is een belangrijk pronkstuk in de heraanleg van de Oosteroever. In de plannen voor de Cityriver is er niet enkel aandacht voor de goede inpassing in de omgeving, maar ook voor duurzaam water met het oog op de klimaatverandering.

VICTORIALAAN

44


's Avonds rondkuieren is er prachtig!

LICHTKUNSTENAAR JÉOL VERLICHT DE BAELSKAAI

LICHTARCHITECT

GRASLEI, GENT

Een goed verlichte buurt is een veilige buurt! Een mooi verlichte buurt is nog beter. Burco Coast ging in zee met de Franse lichtkunstenaar Jéol voor het maken van een uniek lichtplan. Hij creërde unieke verlichting voor het openbaar domein rondom het ganse project Baelskaai. De vorm van scheepsmasten zijn een ode aan de Oostendse vissersgeschiedenis en de mooie locatie. Ook de verlichting in het centrale park is van zijn hand. Charmante hoge verlichtingspalen met witte kap. Het heeft iets nostalgisch, maar toch modern. Atelier Jéol is wereldwijd gekend voor zijn klassevolle en kunstzinnige lichtwerk. Bijvoorbeeld het lichtplan van centrum Gent, Centre Pompidou in Parijs, Turijn, Pisa, stad Lyon ...

CENTRE POMPIDOU, PARIJS

Deze sfeer wil de bouwheer creëren op de Hendrik Baelskaai. Een sfeervolle avondwandeling naar het strand of naar het centrum.

45


DE ONTWERPERS

AWG ARCHITECTEN WONING VAN ROOSMALEN - ANTWERPEN

ZUIDERTERRAS - ANTWERPEN

Het architectenkantoor awg architecten werd opgericht in 1972 (architectenwerkgroep) door bOb Van Reeth (eerste Vlaams Bouwmeester) en in 2002 heropgericht onder de naam awg architecten cvba door bOb Van Reeth, Geert Driesen, Filip Delanghe, Christine de Ruijter, Ilse Van Berendoncks en Jan Verrelst.

De geest van de omgeving ligt verborgen in de creatieve ontdekking van de concrete mogelijkheden.

SINT SIXTUSABDIJ WESTVLETEREN

AWG heeft als doel om in een uitgesproken horizontaal en open georganiseerd samenwerkings- en groepsverband, projecten te maken van allerlei aard en schaal: stedelijke gehelen, complexen, gebouwen en objecten (meubels en gebruiksvoorwerpen) en dit in binnen- en buitenland (Nederland, Ierland, Engeland Frankrijk, Zwitserland, Italië, China,…). Voor awg architecten is ‘Architectuur’ het zoeken naar architectuur. Het gaat erom, op de vraag naar een oplossing voor een ruimtelijk probleem, door onderzoek een bepaalde kritische houding en mentaliteit te ontwikkelen jegens die vraag. Daardoor komt er voldoende architecturale energie vrij om creatief uit te vinden. Het gaat daarbij altijd om het specifieke karakter van een locatie en van een tijd/moment. Bij het ontwerpen gaat het steeds om het ontdekken van de cultuur welke een bepaalde plaats heeft doen ontstaan en om deze ‘ontdekking’ in te zetten om de kwaliteiten van die locatie te versterken en er nieuwe kwaliteiten aan toe te voegen.

KIJKDUIN - DEN HAAG

46


De filosofie van Burco heeft steeds berust op de volgende essentiële waarden: integriteit, professionalisme en het respect voor het gegeven woord, waardoor onze geloofwaardigheid in de vastgoedmarkt steeds is gestegen.

ROGOWO PEARL, POLEN

BOUWHEER MET OOSTENDSE ROOTS

BURCO COAST In 1990 fusioneerde Baggerwerken De Cloedt met Dredging International om DEME, één van de grootste baggerfirma’s ter wereld op te richten. Jean De Cloedt, zoon van Jean-Jacques heeft, na zijn studies van landbouwingenieur en een MBA aan het INSEAD in Fontainebleau, 15 jaar in het baggerbedrijf gewerkt. Sinds het jaar 2000 is hij naar de bouwpromotie overgestapt met de overname van de firma BURCO, opgericht door zijn schoonvader, de heer Philippe Gosse.

CAVEL COURT - BRUSSEL

Vandaag is BURCO actief in heel België, in Polen, Hongarije en Argentinië met meer dan 15 projecten en 250.000 m². De filosofie van Burco heeft steeds berust op de volgende essentiële waarden: integriteit, professionalisme en het respect voor het gegeven woord, waardoor onze geloofwaardigheid in de vastgoedmarkt steeds is gestegen.

DUINENWATER - KNOKKE-HEIST

47


MEMBER OF JEAN DE CLOEDT GROUP

UW BOUWHEER AAN DE BAELSKAAI

HENDRIK BAELSKAAI 20, OOSTENDE T 0470 37 57 68 INFO@BAELSKAAI.BE

WWW.BAELSKAAI.BE

Plannen zijn voorlopig onder het voorbehoud van gebeurlijke wijzigingen ten gevolge van de lopende en doordreven studies stabiliteit, technische installaties, EPB, akoestiek, toegankelijkheid en de bouwkundige detaillering. Eveneens zijn genoemde plannen onder het voorbehoud van het afleveren van de bouwvergunning door de Stad Oostende. Alle meubels en losse inrichting zoals vermeld en/of getekend op de plannen zijn strikt ten titel van illustratie en inlichting en aldus geen/nooit onderwerp van de verkoop van betreffende woning. ontwerp & druk: ziltdesign.be | Foto's: Toerisme Oostende | Niets uit deze uitgave mag worden overgenomen zonder schriftelijke toestemming. Š BURCO COAST.

VERKOOPBROCHURE BAELSKAAI 14  

Brochure en verkoopplannen Residentie Baelskaai 14, Hendrik Baelskaai - Oostende

VERKOOPBROCHURE BAELSKAAI 14  

Brochure en verkoopplannen Residentie Baelskaai 14, Hendrik Baelskaai - Oostende

Advertisement