__MAIN_TEXT__

Page 1

centralpark @ sea

centralpark @ sea


MEMBER OF JEAN DE CLOEDT GROUP


BOUWHEER MET OOSTENDSE ROOTS

FAMILIE DE CLOEDT

Jean De Cloedt CEO Burco Coast

Terug naar de kaai. Jean De Cloedt, voorzitter van de immobiliëngroep Burco en achterkleinzoon van de oprichter van de baggerfirma De Cloedt, stelt u vandaag zijn nieuwste prestigieus project in Oostende voor. Aan moeders zijde afkomstig uit de Oostendse vissersfamilie Bauwens die de firma Pêcheries à Vapeur aan de Baelskaai oprichtte, komt hij terug naar zijn roots. Met het unieke project ‘Baelskaai Oostende’ bouwt Jean De Cloedt ruimte aan zee.

Jean Jacques De Cloedt Past voorzitter DEME Past CEO Baggerwerken De Cloedt Ere voorzitter IBIS


PROJECT

OOSTEROEVER Het project aan de Baelskaai te Oostende vertrekt vanuit ‘ruimte aan zee’. Bij de ontwikkeling gaat men uit van de eigenheid van de locatie, namelijk de zee, de stad en de haven. Het is een tijdloos concept. Er is geen tijdsgebonden architectuur aanwezig. Er wordt niet met materialen gewerkt die een bepaald tijdperk typeren. Hier wordt een nieuwe, duurzame thuis aan zee ontwikkeld, gebouwd in de geest van de plek. Dit project maakt deel uit van een groter geheel. Andere delen van deze herontwikkeling zijn o.a. de reconversie van het Militair Hospitaal, de opwaardering en sanering van de duinengordel en de renovatie van het fort Napoleon met het herstel van het oorspronkelijke glacis. Er staan natuurlijk nog meer initiatieven en projecten in dit gebied gepland. Enkele hiervan zijn bv. de bouw van de 2de strekdam, de bouw van een nieuwe zeilclub op het strand en de transformatie van het vuurtorendok tot marina/yachthaven.

NATUUR, RUST EN EEN BRUISENDE STAD IN ÉÉN GEHEEL, DE BAELSKAAI HEEFT HET ALLEMAAL !


PROJECT OMSCHRIJVING:

BAELSKAAI

basis tekst Occuptio riatqui scipiet qui in es quiat alibusam aut aut placcatia sita cones quodi ad ut modit ut apitestiume voloratianti ium simus arunt ut lique volesti re corepudaes invelic totatem et audae nonse nos adigendes aut explabo ribustiame eum ducient, eaquasp ernatum rerit reribus nem qui quo blant expe vent, id magnatem endia volor audi te sus. Um quas illitint vent enis quae ipienihiliae perfere re alit pa nullaborum quibus, ipsuntem. Ehenient ipitaquam ex eos et aut facienturio torestiust vendit basis tekst Occuptio riatqui scipiet qui in es quiat alibusam aut aut placcatia sita cones quodi ad ut modit ut apitestiume voloratianti ium simus arunt ut lique volesti re corepudaes invelic totatem et audae nonse nos adigendes aut explabo ribustiame eum ducient, eaquasp ernatum rerit reribus nem qui quo blant expe vent, id magnatem endia volor audi te sus. Um quas illitint vent enis quae ipienihiliae perfere re alit pa nullaborum quibus, ipsuntem. Ehenient ipitaquam ex eos et aut facienturio torestiust vendit basis tekst Occuptio riatqui scipiet qui in es quiat alibusam aut aut placcatia

sita cones quodi ad ut modit ut apitestiume voloratianti ium simus arunt ut lique volesti re corepudaes invelic totatem et audae nonse nos adigendes aut explabo ribustiame eum ducient, eaquasp ernatum rerit reribus nem qui quo blant expe vent, id magnatem endia volor audi te sus. Um quas illitint vent enis quae ipienihiliae perfere re alit pa nullaborum quibus, ipsuntem. Ehenient ipitaquam ex eos et aut facienturio torestiust vendit basis tekst Occuptiquiat alibusam aut aut placcatia sita cones quodi ad ut modit ut apitestiume voloratianti ium simus arunt ut lique volesti re corepudaes invelic totatem et audae nonse nos adigendes aut explabo ribustiame eum ducient, eaquasp ernatum rerit reribus nem qui quo blant expe vent, id magnatem endia volor audi te sus. Um quas illitint vent enis quae ipienihiliae perfere re alit pa nullaborum quibus, ipsuntem. Ehenient ipitaquam ex eos et aut facienturio torestiust vendit

OOSTENDE PAREL AAN DE KUST, QUOTE VAN IEMAND OFZO?VOLORE VEREHEN DANDAE RE COMNIHILITI CON REMPOST, CORE VENT VENE DEL MAION CUM QUAM


PROJECT

OOSTEROEVER

Oostende sluit zo op heel eigen wijze aan bij gelijkaardige ontwikkelingen in diverse grotere en kleinere havensteden in België, Europa en zelfs de wereld (Antwerpen, Gent, Rotterdam, Amsterdam, Barcelona, Hamburg, Londen,…).

stand, en versterkt ze ook. Aan het profiel van de kade en omliggende straten wordt niet geraakt. Aan de inrichting van de openbare ruimte wordt erg veel aandacht besteed, zowel binnen als buiten het bouwblok Hendrik Baelskaai.

Daar zag men ook het potentieel van dergelijke zones als nieuwe woon- en werkgebieden. Plaatsen waar op een moderne en individuele manier wordt beantwoord aan de noden van verschillende doelgroepen.

Bij het ontwerp, de keuze van materialen, het detailleren van de inrichting, komt steeds weer het robuuste en tijdsbestendige havenkarakter naar voor als leidraad. Dit thema wordt wel afgewisseld met de nodige beschermende, zachte en groene plekken.

Van mensen die stedelijk willen wonen, maar niet pal in het centrum willen verblijven. Locaties die ruimte voorzien voor het moderne leven met compacte eisen. Deze unieke, nieuwe ontwikkeling gaat uit van een gemengd programma van wonen, recreatie, horeca, cultuur, werken en voorzieningen. Het ontwerp van dit project houdt de karakteristieken van de Oosteroever in

Het verkeer wordt er strikt beperkt, wat het veiligheidsgevoel versterkt. De ondergrondse garages worden aan de buitenzijde van het bouwblok gesitueerd. Doorgang voor de hulpdiensten wordt overal en altijd gewaarborgd. Fietsers en voetgangers kunnen in alle richtingen en zonder hinder doorheen de verschillende zones.

DE BAELSKAAI SLUIT AAN BIJ GELIJKAARDIGE ONTWIKKELINGEN IN DIVERSE HAVENSTEDEN IN BELGIË, EUROPA EN DE WERELD. EEN INVESTERING MET EEN INTERNATIONALE ALLURE !


INRICHTINGSPLAN

centralpark@sea Het project Baelskaai vormt een stedelijk bouwblok op maat van Oosteroever, een sterke entiteit langsheen Baelskaai én Victorialaan. Het bouwblok is opgebouwd uit een doordachte compositie van diverse gebouwen rond een grote binnentuin. Volumetrie en oriëntatie houden rekening met een optimale bezonning en directe zichtrelaties naar dok en stad, naar zee en groen. De gemeenschappelijke binnentuin verleent het wonen op deze plek een nieuwe en unieke identiteit. De weelderige groene parkruimte vormt een tegengewicht voor de stoere Baelskaai. De geborgenheid van een Duinpan-

ne en de vloeiende lijnen van kunstenaar en landschapsarchitect Burle Marx hebben ons geïnspireerd bij de inrichting en vormgeving. Het park als groene oase geeft rust en nodigt uit tot ontspanning. De woningen omsluiten het park. Elke woongelegenheid beschikt over directe toegang. Het park vormt zo een grote omsloten tuin, een ‘hortus conclusus’, waar elke bewoner kan van genieten. Zicht op het water, de vissersboten en de skyline van Oostende enerzijds, genieten van een prachtig binnenpark anderzijds: het project Baelskaai verenigt beiden!

DE ONTWERPER VAN HET INRICHTINGSPLAN : BUUR | bureau voor urbanisme is de naam van een gedreven team van een 35-tal (ir.) architecten, stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten. Het bureau speelt een toonaangevende rol in de Vlaamse en Brusselse stedenbouw en is bekend om zijn hoogwaardige projecten, dankzij een frisse kijk, een uitgesproken ontwerpattitude en een procesmatige aanpak. Het bureau heeft zijn kantoor in De Hoorn, de voormalige brouwerij van Stella Artois aan de Vaartkom te Leuven. Naast het kantoor in Leuven heeft BUUR een satellietkantoor in het hartje van Gent, op de Korenmarkt.


BAELSKAAI 25


PROJECT OMSCHRIJVING:

BAELSKAAI


Liangzhu Museum, China

Sacré-Cœur, Parijs

Colosseum, Rome

Museum M, Leuven Doopkapel, Pisa

Barcelona Paviljoen van Mies vd Rohe


TIJDLOOS & DUURZAAM

BAELSKAAI 25 Vanuit je appartement heb je een prachtig zicht op de Baelskaai, op de stad Oostende en de zee. Het losstaande imposante en verfijnde gebouw paalt direct aan de Hendrik Baelskaai en heeft een zuidgerichte oriĂŤntatie. De architectuur is tijdloos, met verschillende verspringingen om een elegante vorm te krijgen. Baelskaai 25 is de tweede schakel van een groter geheel dat architecturaal perfect zal samengaan met de toekomstige gebouwen op deze locatie. De bouwheer opteert om een zo onderhoudsvriendelijk mogelijk gebouw af te leveren. De klant kan hierin genieten van een zeer degelijke afwerking die hij/zij zelf bepaalt. Alle gebruikte materialen ter afwerking zijn terug te vinden in het lastenboek. Er werd bij de opbouw van de plannen bijzondere aandacht geschonken aan de dagelijkse leefbaarheid van de appartementen met als resultaat dat zelfs voor de kleinere oppervlakten de leefruimtes zeer aangenaam zijn. Er worden 69 exclusieve woonentiteiten ontwikkeld, bestaande uit een, twee of vier slaapkamers. De keuken wordt in een zeer hoge kwaliteit voorzien inclusief alle toestellen zoals vaatwas, frigo met vriesvak en microgolf oven. Elk appartement heeft een ruime berging voor het plaatsen van de wasmachine, droogkast, stofzuiger en dergelijke. Grote ramen en aanpalende terrassen met glazen balustrades geven het

appartement een allure van openheid en grootsheid. De ramen worden in aluminium met poedercoating voorzien. De verwarming gebeurt individueel met design radiatoren. Het gebouw zal volledig tegemoet komen aan de hedendaagse EPB (energie prestatie) wetgeving.Teneinde een maximale isolatie te garanderen wordt het gebouw voorzien van een strengere E50 norm (wettelijk E60). Hiervoor worden buitenmuurdiktes voorzien van 50 cm met hierin 14 cm isolatie. Investeren in dit project is een duurzame en blijvende investering. In de grote ondergrondse parkeergarage (2 niveaus) is er de mogelijkheid tot het kopen van garageboxen of parkeerplaatsen.

LUXUEUZE GEVEL IN TRAVERTIJN. Deze natuursteen wordt ontgonnen bij Tivoli in de buurt van Rome en bleek ook te kunnen weerstaan aan de weersomstandigheden aan de kust. Toeval wil dat Traventijn ook gebruikt is in het Barcelona paviljoen van Mies vd Rohe (ook in museum K in Leuven). Gelijkaardige materialen zijn ook gebruikt bij de oudere gebouwen aan de zeedijk van Oostende waarvan de familie De Cloedt eigenaar was.

HET GEBOUW ZAL ER NA 10 JAAR EVEN KWALITEITSVOL UITZIEN DOOR DE GROTE HARDHEID. INVESTEREN IN DIT PROJECT IS EEN DUURZAME EN BLIJVENDE INVESTERING.

Hiernaast vindt u enkele mooie voorbeelden van architectuur met travertijn!


K-58

07

08

06

05

04

03

HENDRIK BAELSKAAI 25 NIVEAU -02

3.9m²

4.7m²

12.5m² 12.5m² 12.5m²

P-46 P-45 P-44 P-43 P-42 P-41

12.5m² 12.5m² 12.5m²

P-40 P-39 P-38

12.5m² 12.5m² 12.5m² 17.1m²

B-37

19.7m²

BUFFERTANK OVER 2 NIVEAU'S

TRAPPEN HAL

12.5m² 12.5m²

P-56 P-55 P-54 P-53 P-52

12.5m² 12.5m² 12.5m²

12.5m² 12.5m²

LIFTSAS

TRAPSAS

LIFTSAS

TECHNISCH LOKAAL

3.6m²

K-45

ONDERHOUDSLOKAAL

SAS

24

15

3.6m²

K-46

SAS

P-74

3.7m²

K-47

5.1m²

3.7m²

6.2m²

K-69

K-71 5.3m²

12.5m²

K-70

K-48

KINDERWAGENBERGING

AFVALBERGING

P-73 12.5m²

P-72 12.5m²

K-72

3.7m²

K-44

5.6m²

K-60

K-32 5.6m²

12-7-2016 Onderhavige plannen zijn voorlopig onder het voorbehoud van gebeurlijke wijzigingen ten gevolge van de lopende en doordreven studies stabiliteit, technische installaties, EPB, toegankelijkheid en de bouwkundige detaillering. Eveneens zijn genoemde plannen onder het voorbehoud van het afleveren van de bouwvergunning door de Stad Oostende. Alle meubels en losse inrichting zoals vermeld en/of getekend op de plannen zijn strikt ten titel van illustratie en inlichting en aldus geen/nooit onderwerp van de verkoop van betreffende woning.

SAS

K-64

3.8m² 4.3m²

K-62

B-36 B-35 B-34

15.8m² 15.8m² 23.3m²

B-33

SEPTISCHE TANK OVER 2 NIVEAU'S

K-56 3.7m²

K-63

4.3m² 4.3m²

K-61

4.3m²

P-62 P-63 P-64 P-65

12.5m² 12.5m²

P-66

K-42

FIETSTRAP + FIETSGOOT

3.8m²

VLUCHTTRAP

K-38

RWA rooster

3.9m² 4.5m²

4.4m² 6.3m²

K-57 K-54

K-59

K-55

3.8m²

K-65 K-66

4.3m²

K-68

K-67

4.3m² 4.5m²

K-53

5.9m²

K-52

12.5m² 4.8m² 4.1m² 4.2m²

K-42 K-41

7.4m²

22.9m²

K-40

B-51

22.9m²

6.1m²

B-50

45.3m²

K-51

B-49

45.3m²

3.8m²

B-48

22.9m²

K37

B-47

4.4m²

02

K-39

09

K-34 4.7m²

P-61

12.5m²

3.8m²

P-60

12.5m²

6.0m²

P-59

12.5m²

K-36

10

K-49

11

5.9m²

12

K-50

13

3.8m²

14

K-35

16

4.8m²

20

K-33

P-58

12.5m² 18

3.1m²

P-57

12.5m² 17

K-27

19

3.6m²

21

K-28

22

3.6m²

23

K-29

P-71

12.5m²

3.5m²

P-70

12.5m²

K-30

P-69

12.5m²

3.6m²

P-68

12.5m²

K-31

P-67

12.5m²


586

FASE II TOEKOMSTIGE DOORRIT TUSSEN FASE II & FASE III

B-16

22.9m² 20.8m²

03

04

02

HENDRIK BAELSKAAI 25 NIVEAU -01

SAS

hemelwatertank GGW.01 3.6m²

septische put GGW.03 3m²

septische put GGW.01 2.6m²

septische put GGW.02 3m²

FIETSENBERGING 80 fietsen

BUFFERTANK OVER 2 NIVEAU'S

BERGING COM. 00.01 5.0m²

BERGING COM. 00.02 5.0m²

BERGING COM. 00.03 5.0m²

SEPTISCHE TANK OVER 2 NIVEAU'S

FIETSTRAP + FIETSGOOT

TRAPPEN HAL

LIFTSAS

TRAPSAS

LIFTSAS

3.7m²

K-19

TECHNISCH LOKAAL

HEMELWATERTANK

23

15

14

10 09

08

07

05

06

SAS

3.6m²

K-20

SAS

TECHNISCH LOKAAL

3.7m²

K-21

3.4m²

K-18

5.8m²

3.7m²

K-22

HOOGSPANNINGSCABINE

TELLERLOKAAL GAS

TELLERLOKAAL ELEKTRICITEIT

TELLERLOKAAL WATER + DRUKVERHOGER

SAS

12-7-2016 Onderhavige plannen zijn voorlopig onder het voorbehoud van gebeurlijke wijzigingen ten gevolge van de lopende en doordreven studies stabiliteit, technische installaties, EPB, toegankelijkheid en de bouwkundige detaillering. Eveneens zijn genoemde plannen onder het voorbehoud van het afleveren van de bouwvergunning door de Stad Oostende. Alle meubels en losse inrichting zoals vermeld en/of getekend op de plannen zijn strikt ten titel van illustratie en inlichting en aldus geen/nooit onderwerp van de verkoop van betreffende woning.

630

FASE III TOEKOMSTIGE DOORRIT TUSSEN FASE II & FASE III

VLUCHTTRAP

P-10 P-09 B-03 B-02

RWA rooster

12.5m² 12.5m² 12.5m² 12.5m²

P-08 P-07 P-06 P-05 P-04

12.5m² 12.5m² 12.5m² 17.1m² 19.7m² 23.3m²

B-01

12.5m² 12.5m²

P-21 P-20 P-19 P-18

12.5m² 12.5m²

P-17

hemelwatertank GGW.03 4m²

K-17

12.5m²

12.5m² 12.5m²

P-23 P-24 P-25 P-26 P-27

12.5m² 12.5m² 12.5m² 4.8m² 4.1m² 4.2m²

hemelwatertank GGW.02 4m²

3.4m²

septische put GGW.04 3m²

K-12

hemelwatertank GGW.04 4m²

K-10

MOGELIJK TOEKOMSTIGE DOORKOPPELING , (PLANNEN ZIJN NOG NIET BEKEND)

3.4m²

K-16 K-15

5.9m² 6.1m²

K-26

K-25

K-11

K-23

MOGELIJK TOEKOMSTIGE DOORKOPPELING , (PLANNEN ZIJN NOG NIET BEKEND)

B-15

22.9m²

6.6m²

B-14

22.9m²

K-14

B-13

22.9m²

4.4m²

B-12

22.9m²

K-13

B-11

4.7m²

6.0m² 6.2m²

K-24

P-22 K-08

13

3.4m²

12.5m²

4.0m²

12

K-01

11

3.6m²

16

K-02

20

K-09

17

4.8m²

19

K-07

18

3.6m²

22

K-03

21

3.5m²

24

K-04

P-32

12.5m²

3.6m²

P-31

12.5m²

K-05

P-30

12.5m²

5.1m²

P-29

12.5m²

K-06

P-28

12.5m²


toegang parkeergarage toegang commerciële ruimte

445 toegang commerciële ruimte

1522

2800

HENDRIK BAELSKAAI 25 NIVEAU 00

COM 00.02 OPP.: 356,2 m²

1188

30M

toegang appartementen

toegang commerciële ruimte

1027

COM 00.03 OPP.: 280,0 m²

2805 1458

769

766

661

g an eg to

le ië erc m m co

te im ru

12-7-2016 Onderhavige plannen zijn voorlopig onder het voorbehoud van gebeurlijke wijzigingen ten gevolge van de lopende en doordreven studies stabiliteit, technische installaties, EPB, toegankelijkheid en de bouwkundige detaillering. Eveneens zijn genoemde plannen onder het voorbehoud van het afleveren van de bouwvergunning door de Stad Oostende. Alle meubels en losse inrichting zoals vermeld en/of getekend op de plannen zijn strikt ten titel van illustratie en inlichting en aldus geen/nooit onderwerp van de verkoop van betreffende woning.

928

COM 00.01 OPP.: 176,8 m²

928

766

30M

661

30M 30M


0

1

2mtr.

400

356

510

471

APP 01.03

815

810

94,3m² TERRAS: 34,5m²

449

APP 01.01

109,8m² TERRAS: 57,0m²

63,2m² TERRAS: 33,2m²

APP 01.02

630

281

261

309

438

438

30M

HENDRIK BAELSKAAI 25 NIVEAU +01

247

270

APP 01.06

63,2m² TERRAS: 5,5m²

APP 01.05

560

107,8m² TERRAS: 17,4m²

306

449

365

365

810

835

94,3m² TERRAS: 34,5m²

APP 01.04

400

471

400

356

510

176

12-7-2016 Onderhavige plannen zijn voorlopig onder het voorbehoud van gebeurlijke wijzigingen ten gevolge van de lopende en doordreven studies stabiliteit, technische installaties, EPB, toegankelijkheid en de bouwkundige detaillering. Eveneens zijn genoemde plannen onder het voorbehoud van het afleveren van de bouwvergunning door de Stad Oostende. Alle meubels en losse inrichting zoals vermeld en/of getekend op de plannen zijn strikt ten titel van illustratie en inlichting en aldus geen/nooit onderwerp van de verkoop van betreffende woning.

0,5

176 311

585 197 766 415 355 290 466 218

585 197 766 415 355 290 466 218

400

311


311

HENDRIK BAELSKAAI 25 NIVEAU +01

400

356

815

810

109,8m² TERRAS: 57,0m²

APP 01.01

APP 01.02

63,2m² TERRAS: 33,2m²

630

261

12-7-2016

438

30M

Onderhavige plannen zijn voorlopig onder het voorbehoud van gebeurlijke wijzigingen ten gevolge van de lopende en doordreven studies stabiliteit, technische installaties, EPB, toegankelijkheid en de bouwkundige detaillering. Eveneens zijn genoemde plannen onder het voorbehoud van het afleveren van de bouwvergunning door de Stad Oostende. Alle meubels en losse inrichting zoals vermeld en/of getekend op de plannen zijn strikt ten titel van illustratie en inlichting en aldus geen/nooit onderwerp van de verkoop van betreffende woning.

557

557

403 600

415 355 290 466 218

176

438


HENDRIK BAELSKAAI 25 NIVEAU +01

270

306

400

APP 01.04

449

94,3m² TERRAS: 34,5m²

365

APP 01.03

309

365

94,3m² TERRAS: 34,5m²

281

449

471

510

12-7-2016 Onderhavige plannen zijn voorlopig onder het voorbehoud van gebeurlijke wijzigingen ten gevolge van de lopende en doordreven studies stabiliteit, technische installaties, EPB, toegankelijkheid en de bouwkundige detaillering. Eveneens zijn genoemde plannen onder het voorbehoud van het afleveren van de bouwvergunning door de Stad Oostende. Alle meubels en losse inrichting zoals vermeld en/of getekend op de plannen zijn strikt ten titel van illustratie en inlichting en aldus geen/nooit onderwerp van de verkoop van betreffende woning.

471

197 766

510

585

400

585 197 766


0

1

2mtr.

400

356

471

APP 06.03

836

630

810

94,3m² TERRAS: 11,1m²

APP 06.02

449

APP 06.01

109,8m² TERRAS: 17,4m²

63,2m² TERRAS: 5,5m²

281

261

309

438

438

30M

HENDRIK BAELSKAAI 25 NIVEAU +02 t/m +06

247

270

APP 06.06

63,2m² TERRAS: 5,5m²

APP 06.05

560

107,8m² TERRAS: 17,4m²

306

449

365

365

APP 06.04

810

836

94,3m² TERRAS: 11,1m²

471

400

356

510

177

12-7-2016 Onderhavige plannen zijn voorlopig onder het voorbehoud van gebeurlijke wijzigingen ten gevolge van de lopende en doordreven studies stabiliteit, technische installaties, EPB, toegankelijkheid en de bouwkundige detaillering. Eveneens zijn genoemde plannen onder het voorbehoud van het afleveren van de bouwvergunning door de Stad Oostende. Alle meubels en losse inrichting zoals vermeld en/of getekend op de plannen zijn strikt ten titel van illustratie en inlichting en aldus geen/nooit onderwerp van de verkoop van betreffende woning.

0,5

177 311

218 766 415 355 290 466 219

218 766 415 355 290 466 219

510

311


0

1

2mtr.

280

836

344

404

APP 07.02

1115

OPP.: 97.7m² TERRAS: 64.4m²

APP 07.01

568

568

271

306

30M

HENDRIK BAELSKAAI 25 NIVEAU +07

287

270

210

306

560

1115

OPP.: 64.2m² TERRAS: 5.9m²

APP 07.05

449 373

APP 07.03

348

OPP.: 93.1m² TERRAS: 33.8m²

APP 07.05

620

OPP.: 94.2m² TERRAS: 11.7m²

471

356

510

214

177

12-7-2016 Onderhavige plannen zijn voorlopig onder het voorbehoud van gebeurlijke wijzigingen ten gevolge van de lopende en doordreven studies stabiliteit, technische installaties, EPB, toegankelijkheid en de bouwkundige detaillering. Eveneens zijn genoemde plannen onder het voorbehoud van het afleveren van de bouwvergunning door de Stad Oostende. Alle meubels en losse inrichting zoals vermeld en/of getekend op de plannen zijn strikt ten titel van illustratie en inlichting en aldus geen/nooit onderwerp van de verkoop van betreffende woning.

0,5

193

1422 1422

OPP.: 98.1m² TERRAS: 44.2m²

365 391

218 780 395 285

459

365 391

217 766 415 355 766

814

336 225

649 440

311 652


0

1

2mtr.

280

344

APP 09.01

568

568

633

97.7m² TERRAS: 15.4m²

404

APP 09.02 98.1m² TERRAS: 13.4m²

271

306

30M

HENDRIK BAELSKAAI 25 NIVEAU +08 t/m +09

287

270

210

306

560

64.2m² TERRAS: 5.9m²

APP 09.05

449 336

373

APP 09.05

348

93.1m² TERRAS: 9.8m²

620

94.2m² TERRAS: 11.3m²

APP 09.03

471

356

510

212

177

12-7-2016 Onderhavige plannen zijn voorlopig onder het voorbehoud van gebeurlijke wijzigingen ten gevolge van de lopende en doordreven studies stabiliteit, technische installaties, EPB, toegankelijkheid en de bouwkundige detaillering. Eveneens zijn genoemde plannen onder het voorbehoud van het afleveren van de bouwvergunning door de Stad Oostende. Alle meubels en losse inrichting zoals vermeld en/of getekend op de plannen zijn strikt ten titel van illustratie en inlichting en aldus geen/nooit onderwerp van de verkoop van betreffende woning.

0,5

218 780 395

459

365 391

612

365 391

218 766 415 355 766

285 649 248

311 450


0

1

2mtr.

280

344

404

98m² TERRAS: 15,2m²

APP 10.01

633

568

568

98m² TERRAS: 13,5m²

APP 10.02

271

306

30M

HENDRIK BAELSKAAI 25 NIVEAU +10

287

270

210

306

560

63m² TERRAS: 5,5m²

APP 10.04

449 336

373

APP 10.03

348

94m² TERRAS: 9,6m²

APP 10.05

620

94m² TERRAS: 11,1m²

471

356

510

212

177

12-7-2016 Onderhavige plannen zijn voorlopig onder het voorbehoud van gebeurlijke wijzigingen ten gevolge van de lopende en doordreven studies stabiliteit, technische installaties, EPB, toegankelijkheid en de bouwkundige detaillering. Eveneens zijn genoemde plannen onder het voorbehoud van het afleveren van de bouwvergunning door de Stad Oostende. Alle meubels en losse inrichting zoals vermeld en/of getekend op de plannen zijn strikt ten titel van illustratie en inlichting en aldus geen/nooit onderwerp van de verkoop van betreffende woning.

0,5

218 780 395

459

365 391

612

365 391

218 766 415 355 766

285 649 248

311 450


0

1

2mtr.

344

404

633

568

568

97.7m² TERRAS: 16.1m²

APP 11.01

296

306

30M

HENDRIK BAELSKAAI 25 NIVEAU +11

282

306

373

568

96.2m² TERRAS: 41.4m²

APP 11.04

568

97.5m² TERRAS: 43.8m²

APP 11.03

404

459

814

280

822

224

193

12-7-2016 Onderhavige plannen zijn voorlopig onder het voorbehoud van gebeurlijke wijzigingen ten gevolge van de lopende en doordreven studies stabiliteit, technische installaties, EPB, toegankelijkheid en de bouwkundige detaillering. Eveneens zijn genoemde plannen onder het voorbehoud van het afleveren van de bouwvergunning door de Stad Oostende. Alle meubels en losse inrichting zoals vermeld en/of getekend op de plannen zijn strikt ten titel van illustratie en inlichting en aldus geen/nooit onderwerp van de verkoop van betreffende woning.

0,5

280

APP 11.02 98.1m² TERRAS: 13.9m²

459

365 412

218 780 395 285 649 249

365 412

612

373

218 780 395 285 649 249

1421 1219


0

1

2mtr.

344

633

404

568

568

APP 13.01 98,2m² TERRAS: 15,3m²

300

306

30M

HENDRIK BAELSKAAI 25 NIVEAU +12 t/m +13

287

306

373

373

96,3m² TERRAS: 15,3m²

APP 13.04

568

568

404

633

97,2m² TERRAS: 13,5m²

APP 13.03

459

612

280

12-7-2016 Onderhavige plannen zijn voorlopig onder het voorbehoud van gebeurlijke wijzigingen ten gevolge van de lopende en doordreven studies stabiliteit, technische installaties, EPB, toegankelijkheid en de bouwkundige detaillering. Eveneens zijn genoemde plannen onder het voorbehoud van het afleveren van de bouwvergunning door de Stad Oostende. Alle meubels en losse inrichting zoals vermeld en/of getekend op de plannen zijn strikt ten titel van illustratie en inlichting en aldus geen/nooit onderwerp van de verkoop van betreffende woning.

0,5

280

97,3m² TERRAS: 13,5m²

APP 13.02

459

365 412

612

365 412

218 780 395 285 649 248

218 780 395 285 649 248


0

1

2mtr.

329

280

380

380

620

593

564

90

274

174

119

202

305

30M

APP 14.01

202

388,5m² TERRAS: 66,2m²

291

HENDRIK BAELSKAAI 25 NIVEAU +14

647

603

544

149

564

119

174

274

90

593

564

620

380

380

280

329

30 - 6 - 2016 Onderhavige plannen zijn voorlopig onder het voorbehoud van gebeurlijke wijzigingen ten gevolge van de lopende en doordreven studies stabiliteit, technische installaties, EPB, toegankelijkheid en de bouwkundige detaillering. Eveneens zijn genoemde plannen onder het voorbehoud van het afleveren van de bouwvergunning door de Stad Oostende. Alle meubels en losse inrichting zoals vermeld en/of getekend op de plannen zijn strikt ten titel van illustratie en inlichting en aldus geen/nooit onderwerp van de verkoop van betreffende woning.

0,5

212 196 665

399 386 163 230 210 100

729 331 520

564 356 769

399 386 163 230 210 100

212 196 665 729 557 284


DE ONTWERPERS

AWG ARCHITECTEN Het architectenkantoor awg architecten cvba werd opgericht in 1972 (architectenwerkgroep) door bOb Van Reeth (eerste Vlaams Bouwmeester) en in 2002 heropgericht onder de naam awg architecten cvba door bOb Van Reeth, Geert Driesen, Filip Delanghe, Christine de Ruijter, Ilse Van Berendoncks en Jan Verrelst. awg architecten cvba is een multi-disciplinair ontwerpbureau en verenigt een 33-tal mensen met een verschillende opleiding en vorming (6 vennoten, 23 architecten, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten en designers, 2 juridisch-administratief managers en 2 onderhoudsmensen). De coöperatie heeft als doel om in een uitgesproken horizontaal en open georganiseerd samenwerkings- en groepsverband, projecten te maken van allerlei aard en schaal : stedelijke gehelen, complexen, gebouwen en objecten (meubels en gebruiksvoorwerpen) en dit in binnen- en buitenland (Nederland, Ierland, Engeland Frankrijk, Zwitserland, Italië, China, ,…). Voor awg architecten is

Kijkduin - Den Haag

Woning Van Roosmalen - Antwerpen

‘Architectuur’ het zoeken naar architectuur. Het gaat erom, op de vraag naar een oplossing voor een ruimtelijk probleem, door onderzoek een bepaalde kritische houding en mentaliteit te ontwikkelen jegens die vraag. Daardoor komt er voldoende architecturale energie vrij om creatief uit te vinden. Het gaat daarbij altijd om het specifieke karakter van een locatie en van een tijd/moment. Bij het ontwerpen gaat het steeds om het ontdekken van de cultuur welke een bepaalde plaats heeft doen ontstaan en om deze ‘ontdekking’ in te zetten om de kwaliteiten van die locatie te versterken en er nieuwe kwaliteiten aan toe te voegen. De geest van de omgeving ligt verborgen in de creatieve ontdekking van de concrete mogelijkheden. Bouwen moet ook duurzaam zijn. Duurzaam bouwen is bovenal het maken van intelligente en tijdloze casco’s. Gebouwen moeten naar onze mening vele generaties, leefstijlen en woonbehoeften kunnen overleven. Gebouwen moeten verandering kunnen ondergaan, zonder dat hun identiteit verloren gaat.

Sint Sixtusabdij West Vleeteren

Zuiderterras - Antwerpen


DE BOUWHEER BURCO COAST

VERBONDEN MET OOSTENDE Langs de Hendrik Baelskaai was het bedrijf Pêcheries à Vapeur gevestigd, eigendom van de Heer John Bauwens, overgrootvader van de Heer Jean De Cloedt, langs moeders zijde. De familie Bauwens bezat eveneens langs deze Baelskaai een filiaal genaamd Froid Industriel dat ijs vervaardigde voor de visvangstactiviteit evenals een filiaal genaamd Ostendia, een conservenfabriek van sardienen en sprot. Tijdens WO I vluchtte de familie Bauwens met haar vissersboten en personeel naar Engeland.Tijdens WO II heeft de familie Bauwens de tijd niet gehad om te vluchten en werden de schepen door de Duitsers opgeëist. John Bauwens heeft met de hulp van zijn zoon Raymond het bedrijf na de oorlog nieuw leven ingeblazen. De visvangst lokaliseerde zich voornamelijk aan de Belgische kust, Ijsland en Newfoundland. Emmanuel De Cloedt was algemeen ondernemer en baggeraar en heeft deelgenomen aan het ontwerp en de bouw van de estacades– dijk van Oostende. Hij richtte in 1875 de onderneming De Cloedt op. Zijn zoon Prosper De Cloedt zette zijn werk voort en breidde de baggerafdeling verder uit. Hij heeft op eigen kosten de koninklijke tribune van de renbaan te Oostende gerestaureerd. In het begin concentreerden de activiteiten van de baggerfirma zich vooral in Vlaanderen. Na WO I specialiseerde de onderne-

Sint Idesbald - Koksijde

New Large Park - Zeebrugge

ming zich meer en meer in baggerwerken en breidde de activiteiten uit tot Frankrijk en Nederland. De onderneming verloor bijna al zijn baggertuigen tijdens WO II. Na de oorlog werden de activiteiten hervat en uitgebreid door zijn zoon Raymond De Cloedt. Deze laatste heeft de vloot heropgebouwd en gemoderniseerd. Jean-Jacques De Cloedt, zoon van Raymond, heeft de grote internationalisatie van de firma doorgevoerd met nieuwe activiteiten in Afrika, Zuidoost-Azië en Australië. In 1990 fusioneerde Baggerwerken De Cloedt met Dredging International om DEME, één van de grootste baggerfirma’s ter wereld op te richten. Jean De Cloedt, zoon van Jean-Jacques heeft, na zijn studies van landbouwingenieur en een MBA aan het INSEAD in Fontainebleau, 15 jaar in het baggerbedrijf gewerkt. Sinds het jaar 2000 is hij naar de bouwpromotie overgestapt met de overname van de firma BURCO, opgericht door zijn schoonvader, de heer Philippe Gosse. Vandaag is BURCO actief in heel België, in Polen, Hongarije en Argentinië met meer dan 15 projecten en 250.000 m². De filosofie van Burco heeft steeds berust op de volgende essentiële waarden: integriteit, professionalisme en het respect voor het gegeven woord, waardoor onze geloofwaardigheid in de vastgoedmarkt steeds is gestegen.

Rogowo Pearl - Polen

Duinenwater - Knokke-Heist


MEMBER OF JEAN DE CLOEDT GROUP

UW BOUWHEER AAN DE BAELSKAAI WWW.BAELSKAAI.BE

FRANKLIN D. ROOSEVELTLAAN 11, 1050 BRUSSEL T 02 627 87 70 - WWW.BURCOGROUP.EU

ontwerp & druk: ziltdesign.be - renders: Infunctievan.be - teksten: Burco Coast, Filip Delanghe, Lodewijk Van Keymolen, toerisme Oostende vzw, Jan Van Collie. Niets uit deze uitgave mag worden overgenomen zonder schriftelijke toestemming.Verkoopsplannen en tekeningen onder voorbehoud. © BURCO COAST

Profile for Zilt Design

Verkoopsbrochure baelskaai 25  

Verkoopsbrochure baelskaai 25  

Profile for printint
Advertisement